Sziasztok!
Este jól aludt Laura. 4-kor kelt, meg fél 7-kor. Aztán még evés után aludt 9-ig. Azóta viszont most aludt csak el először. Sehogy nem volt már jó neki, se kézben, se lerakva, se cumival, semmi. De most már olyan fáradt volt, hogy még szopizott egy kicsit, és be is ájult. Kíváncsi leszek meddig alszik.
Bár nem csodálom hogy ilyen "kedve" van. Olyan esős, trutymós, sötét idő van, hogy villanyt kellett kapcsolni. És ez a sötétség már csak rosszabb lesz....hát hiába, északon ez már csak igy van!
Mi is cumizunk. Mondjuk Lauránál is ugy van, hogy van hogy el sem fogadja, van hogy ő igényli. Főleg ha már nagyon fáradt. Éjjelre nem kell neki, mert akkor hason alszik el. Nekünk van 6

. De csak azért, mert párosával lehet kapni. Mikor még meg sem született vettünk 2 csomagot (4db). aztán valahogy nem jött be neki. Azt hittem az ellapított vége miatt. Ezért vettem neki még egyet (azaz ugye 2-őt) ami sima "kerek", az kaucsukos, a másik fajta szilikonos. Most már mindegyik fajtát elfogadja! Általában hetente forrázom. De most hogy náthás egy kicsit, igy naponta cserélem, nehogy visszafertőzze magát....na meg persze tegnap az egyiket lebukta, ilyenkor természetesen lemosom, és kiforrázom.
Anyjuk!
Tudom hogy már készültök anyuékhoz. De azért jelentkezz be ha tudsz, hogy jól vagytok-e! Néztem az oldalatokon a fényképeket Annáról! Nagyon édes az összes kép!