A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!
Már mi is itthon. Csajok, én NAGGGGGGYON jól éreztem magam. Kár, hogy a fiam kevésbé... :cry: Akik nem voltak ott, azoknak elmondom, hogy az én örökmozgó, mindig röhögő fiam igazi anyámasszonykatonája volt. mondjuk nem aludt fél 6 óta, és ott is csak kb 20 percre jutott az idejéből :twisted: De ha bármelyik baba csak ránézett (!), már iszonyatos bömbi volt. Egyedül Kittinek engedte, hogy megfogja a kezét, de amint Kitti hozzászólt, már bömbi :cry: Viszont rájöttem, hogy olyan, mint az apja. Csak az idősebbek jönnek be neki :wink: mert bármelyik anyuka hozzászólhatott, vigyorgott ezerrel. Ki érti ezt...
Én képeket nem is tudtam csinálni, mert folyamatosan ringatni kellett őfelségét :cry: De remélem a következőig összeszedi magát!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Csajok, nagyon várom a fotókat :P Meséljetek, milyen volt :wink:

Kristóf, ma nagyon nyűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűg :cry: :cry: Már minden baja van :cry: :cry:

Piri: halkan kérdezem csak, Nővéred túlvan rajta???? :cry: Gondolom nagyon megviseli, de a körülményekhez képest????
bluebox

Hékás: az ikreknek nagyon sok arcuk van, ne felejtsd el :wink:
bluebox

Kriszta: megyek az Euró Parkba :wink: Egy gyors tali??? :D
bluebox

Na kicsit visszaolvastam. De csak egy oldalt, bocsi :(

Móni, hihetetlen vékony és hihetetlen fiatal vagy!!! Én nem láttam még képet rólad, csak tegnap este kukkantottam be. Mutattam is apának, hogy tippeljen, hogy Márkó anyukája vagy nővére van a képen :lol: :lol: :lol:

Eyi, dopping nincs nálunk, hogy így tud mászni Marcus. De ma rájöttem arra, hogy ha nem mászik, megfenyegetem, hogy elviszem topic-talira, és tuti miindent meg fog csinálni inkább :lol: :lol: :lol:

Bogi, a következő topic-talira Te mondasz majd először dátumot, jó? :wink: mindenképp ott a helyetek Nektek is :wink: :lol:

Márti, Kristófnak jobbulást!!! Gyógyuljon meg minél előbb

Kriszta, sajnálom, hogy nincs minden rendben. De remélem azért néha benézel majd hozzánk. Addig is tessék írni a blogot, én rendszeresen nézem, mi van veletek :wink: Fel a fejjel!!!

Anna, magánovin mi is gondolkoztunk. De olyan árak vannak!!!! Úgyhogy Marci megy majd az államiba...

Kata! Kókusz oltás??? Az meg mi????? ne, mire leírtam, rájöttem :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Webkamera? Nem is rossz ötlet... Legközelebb akár be is izzíthatjuk, és majd megmondjuk, kire kell rácsatlakozni :lol: Bár most csak folyamatos sírást hallottál volna... :wink: Nem is hiszem, hogy volt olyan 5 perc, hogy mind a 6 baba csendben volt :lol: Marci tett róla, hogy ne így legyen :oops:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Képeket épp töltöm fel, éjjel a muvikat is felteszem majd vhova. Egyenlőre minden jelszavas lesz (jelszó azonos a honlapon megadottal), ha kéritek akkor lehet ezen változtatni, nyilván a szereplők beleegyezésével...

Linket hamarosan teszem!

Puszi, megyek mert még pakolnom is kell :(

Kép

Kép
bettica

[quote="bluebox"][ írta:blueboxb]Hékás: az ikreknek nagyon sok arcuk van, ne felejtsd el :wink:

OK, de hogy pont a csajok előtt kellett így bemutatkoznia? :twisted: Még sosem láttam ilyennek... Fogok is szólni a házban a lánynak, akivel együtt sétáltatunk, hogy ne csak sétáltassunk, hanem a lakásban is legyen egy kicsit együtt a két gyerek... Hát így nem lehet gyerekek közé vinni!!! Döbbenet...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ja, és mondanom sem kell, de ahogy kiértünk Miáék utcájából, bealudt, és csak a lakásban ébredt fel. Azóta meg ökörködik, meg röhög, meg tök jól elvan magában. Most is beszélget a macijaival. Meg sikongat. Még csak hüppögés sincs, nemhogy bömbi...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nem lehet jelszavazni a picasan, max e-mailben küldhetnék meghívókat :(
Szóval nyilvános lett, lehet nézegetni :)

Egyébként én is nagyon jól éreztem magam. 2-re haza akartam érni, de olyan jól eldumáltuk az időt, hogy majdnem 3 órára sikerült :) Nem baj ;)
Mia, Andi millió köszönet!!!!

No, mindjárt hazaér apa, befejezzük még a pakolást ;)
Ha minden igaz holnap jövök, ma már nem valószínű...

Sziasztok!

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!!!

Én is nagyon jól éreztem magam, Merci is, csak neki kellett egy kis szunya!
Legközelebb legyen nálunk a tali, és itt alhat az ágyában :D :D mit szóltok???? Meg is beszéltem apával.........
Mi most 3/4 4-kor értünk haza, mert :
1. nagyon messze lakik Mia
2. még beszaladtunk a Budaörsi tescóba.
és képzeljétek Merci teljes nyugalomban várta, hogy hazaérjünk, pedig Miáéknál evett még fél 11 elött! :shock: :shock: :shock: Több mint 5 órát bírta!!! :wink:
JÓ VOLT TALÁLKOZNI VELETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bszilvi25

Nagyon édik, ott ahol mind az öten együtt vannak az csúcsszupi! Főleg ahol ketten összeverekednek! :lol: :lol: :lol: :lol: Vagy ölelkeznek? Nem korai? :)
Kár hogy nem tudom ki kicsoda, és melyik babó kihez tartozik! Na majd egyszer...... :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikianyuja 2008.11.11 16:24-kor.

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Akkor Szilvi te ücsörögtél az ágyikón és Mercike aludt édesen hason! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

igen, azért nincs a csoportképen rajta!
bszilvi25

Nem baj, odaképzeljük! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Bettica, nagyon jók a képek!!! Ugye nem baj, hogy egyet lenyúltam a blogomba? :wink: :lol:

Milyen ügyes Merci, hogy ilyen jól bírta!! Nekem teljesen mindegy, hogy hol van a következő, én teljesen mobilis vagyok... Még egyet kipróbálunk, de ha ott is bömbi van, akkor szerintem egy ideig nem megyünk majd topic-talira, hogy legalább a többi baba ne sírjon annyit miattunk... Totál szégyellem magam :oops: De tényleg..

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="vikianyuja"]
írta:
vikianyujaKár hogy nem tudom ki kicsoda, és melyik babó kihez tartozik! Na majd egyszer...... :lol:

Anna, akkor idézek a blogomból :wink:
A képen sorban így következnek a babák: Marci, Vikka-Szonja, Mia-Milán, Andóca-Kitti, Bettica-Bence. Szilvi-Merci nincs rajta, mert Merci elaludt...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hihi köszi, és blogodat hol lehet meglesni? :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok Lányok!!!
Azonnal vissza olvasok.
Remélem sikeresen haza ért már mindenki.
Nézzétek mit találtam,Én itt szoktam vásárolni.Itt van Debrecenbe üzletük,ez egy nagyker. Nem is tudtam hogy van honlapjuk. Olcsó nagyon,szerintem.
www.jatekabc.hu

B.szilvi! majd érdekelne hogy mit eszik a bébid azota???

Kata&Milán

oszman777

na itt vagyok én is. mi is nagyon jól éreztük magunkat, örülök hogy sikerült így összejönnünk. :)

Hékás ne viccelj már hogy szégyelled magad, minden gyerkőcnek van ilyen napja! mindannyian anyukák vagyunk, tudjuk hogy megy ez. ;)

mia_snow

Megnéztem és el is fogom olvasni a többit is :) De ezen a mászásos trükkön teljesen el vagyok alélva! :lol:
Nagyon kis ügyi!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Lányok hol vannak a képek??? Hol lehet meg nézni???????? :shock:

Kata&Milán

oszman777

Betti hozzászólása alján van a link:
http://picasaweb.google.com/bence.fabi

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Andi, Betti! Még jó, hogy Kata belinkelt egy játékboltot, ugyanis ott találtam nektek kockát :) Kicsit ugyan drágább, mint a miénk, viszont szivacsból van
http://www.regiojatek.hu/termek-48704-baby_szivacs_kocka_77219.html

Brigi

Kép

Kép
hékás

Lányok!
Naggggyyyyoooooonnnn jók a képek!
Irígykedek!

(de igéret szép szó...jöttök Egerbe is
:wink: )
Vendég

sziasztok!
nagyon jók a képek, tök jó hogy taliztatok, én is mentem volna, dehát a távolság...
akik hozzám laknak közel szívesen várom őket!!ancsika csiri nem jöttök errefelé?
Kata te hol laksz?

Kép
Kép
eyi

csiri pont egy percben írtunk, figyeled?

Kép
Kép
eyi

[quote]a írta:ncsika csiri nem jöttök errefelé?
Kata te hol laksz?

Hol laksz Eyi???????????????????????????

Kata=Debrecen!Az M 3-on egy útvonal Egerrel :wink:
Vendég

ú Debrecen..de Eger is qrva messze van, de hülye vok másra gondoltam :oops:
én Vas megyében.Jáki templom-mond valamit?

Kép
Kép
eyi

viszont apuék indultak Egerbe csak valamiért nem mentek el, valami gépet nézni.na ha mégis mennek, talán elmegyek, s meglátogatlak.esetleg :?:

Kép
Kép
eyi

uh semmit nem mond eyi. Másnem csiri majd mi talizunk egyszer.
Nagyon jok a képek,csak azt sem tudom ki,kicsoda.
Nem irjátok alá a képeknek,az én kedvemért. :lol:
Nem tudom mért de b.szilvi téged ugy meg ismertelek. :D Mintha minden nap látnálak,

Kata&Milán

oszman777

hékás,pedig ez egy nagyker.

És a hajas baba??KI??? hékás a te fiad??

Kata&Milán

oszman777

Kata, két baba is hajas volt. Kitti is és Marci is. Kitti rövidujjúban, Marci hosszú ujjúban volt. Melyikükre gondoltál? :) A képeket fel fogom rakni a honlapra, mert nem csak Bettica fotózott. És ott minden képnél komment lesz a szereplőkkel... Holnap elkezdjük feltölteni.

Csiri, megyünk, csak mondd meg, hogy mikor mehetünk :wink: Csak ne a jövő hét hétfő-szerdát mondd, mert Sanyi elutazik :twisted: Mi meg addig "hazaköltözünk" anyuékhoz... Ja, meg utána hétfő. Mert akkor meg ortopédiára megyek :cry: Vigyünk mikulás-ajándékot? :wink:

Kata, azért lehet a nagykerben drágább a kocka, mert nekünk nem ugyanolyan van. Nekünk olyan műanyag, ez meg plüss. Minőségibb ez... Viszont a miénk meg mosható :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó estét!

Merci már alszik :shock: kicsit kifáradt ma........

Kata: köszi :wink: (hogy felismertél)
Merci nem eszik semmit csak a tejet! Ma reggel fél 7-ig aludt mint ahogy szokott. Így nem tudom, hogy mi van.
Most úgy érzem ,hogy van tejem..... De ezek szerint ez is változó!!!!
bszilvi25

[quote="oszman777"]u írta:oszman777h semmit nem mond eyi. Másnem csiri majd mi talizunk egyszer.
Nagyon jok a képek,csak azt sem tudom ki,kicsoda.
Nem irjátok alá a képeknek,az én kedvemért. :lol:
Nem tudom mért de b.szilvi téged ugy meg ismertelek. :D Mintha minden nap látnálak,

[quote="hékás"] írta:hékás
[quote="vikianyuja"]
írta:
vikianyujaKár hogy nem tudom ki kicsoda, és melyik babó kihez tartozik! Na majd egyszer...... :lol:

Anna, akkor idézek a blogomból :wink:
A képen sorban így következnek a babák: Marci, Vikka-Szonja, Mia-Milán, Andóca-Kitti, Bettica-Bence. Szilvi-Merci nincs rajta, mert Merci elaludt...

Kata: sorrendet itt találod!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

csiri: eger? az melyik bolygón is van? :D

kocka: nejünk van plüss, Milánt annyira nem hozza lázba, pedig csöröd is... de szemmel láthatóan a műanyag bejönne neki.

a jáki templomot meg kellett csinálnunk technika órán, papírból. 1 hét lett volna rá, persze nekem utolsó este "jutott eszembe", ráadásul nem volt otthon ragasztó. csirizzel hoztuk össze, anyu, apu és én. :)

valamit még akartam....

mia_snow

na végre valaki ismeri az 13.szd ban épült híres román stílusú két tornyú jáki templomot,amibe"belebombáztak" nem egyszer a háborúk idején, restaurálták(még most is) és találtak egy csomó régiséget az ásatásokon körülötte, nameg csontvázakat.láttam is!még az újság is írt róla többször(persze a Vas népe, amit bizonyára nem olvasnak az ország másik végén) Nade azért illik tudni ejnye bejnye :D most már tudjátok a lényeget :D
viszont Egerben már voltam táborban, nagyon szép város.férjuram múlt héten kamionnal :(
Debrecenben még soha.gáz h.nem ismerjük a saját országunkat, s megyünk a tengerpartra :roll:

Kép
Kép
eyi

naigen... kiskoromban szégyelltem hogy míg szinte minden oszt.társam járt már külföldön, én még soha. viszont "cserébe" elmondhatom magamról, hogy mindenhol jártam már kishazánkban az Őrséget kivéve. :)

mia_snow

[quote]e írta:ger? az melyik bolygón is van?

Nem messze Tőletek....Tudod....itt vidéktájt... :wink:
Vendég

Komolyan szivesen látlak én is Titeket!BÁRMIKOR!
VISZONT!akár lehetne 2 napos is!Szállás lenne,2 ezer ft-ért,innen nem messze és 1 kocsiba 2 gyerekülés,2 anyuka elférne....és rengete progit is csinálhatnék!Nos?Kezdhetem a szervezést?
Vendég

Jövő héten 3 napot otthon töltök. Ha kell valakinek kocka, szóljatok, tudok venni. Aztán majd megbeszéljük, hogy kihez hogyan jut el :wink:

Jáki templom? Persze, hogy tudom. Keresztanyám egy Jákli nevezetű pasihoz ment hozzá, és sokáig nem tudtam megkülönböztetni a kettőt :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: De aztán elvittek megmutatni a templomot :lol: Meg egy csomó szép helyet Magyarországon.

Debrecenben én sem jártam még. Nyáron meglátogatjuk Katát is? :wink: :lol: :lol: Meg elmehetnénk a Balcsira is, Ancsikáékhoz. És oda Eyi is eljöhetne, na??? Egy kis honismereti túra? :lol:

Na mára befejeztem, elfáradtam nagyon. Tudjátok, milyen fárasztó egy egyfolytában síró gyereket vigasztalni? :wink: :lol: Jó éjt! Ja, és kevés ébredést. Mindnyájunknak... :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ez Csirinek szól)
bszilvi25

mia drága pont az őrséget hagytad ki ?:cry: :cry:
egyébként elismerésem hogy jártál mindenhol.már a pároddal?vagy suliból?
én mennék mennék csiri, de nincs kivel, tudod egyedül nem nagyon vágnék neki cirka nemtomhányszáz kmnek(de 300nál bizti több)

Kép
Kép
eyi

Eyi!
olyan 372 km sac/kb...
Utána néztem JÁK-nak!Nagyon szép a templom!És 2500 fő lakosság az nem sok...itt kb 60ezer ember él,plusz a vonzáskörzet és az se sok!
Ott is építkeztek Ják-on?
Vendég

de kedves vagy Brigi :lol: de én is szívesen megmutizom nektek a jáki templomot, csak egy enyhe dombocskát kell megmászni, s mire ideértek már a házunk is készen lesz, s elég tágas lesz a fogadásotokra.nananana jövőre olyan tavasz környékén :?: hú de messze van még az :(
de mi van Marcival Brigi? vagy csak hisztikézik?
Ja képzeljétek fürcsinél észrevettem, h. tiszta piros a segge Mirának.ami ugye utalhat fogzásra..akiknél van fogacska volt seggpirosodás?olyan kis hólyagszerűk is vannak, nagyon aprók, nem nagy felületen.és mostanában még többet turkál a szájában, meg korábban kel reggel, s van hogy az esti lefekvés után is megébred.de ma olyan édi volt ránk mosolygott és visszaaludt. :lol:

egyik nap szopizott este 9, 10, 11 , 12, 4, 6, 8 :shock: képzeljetek el egy kifacsart citromot. na olyan voltam. szerintem enni nem sokat evett, csak az ínyét nyugtatta, bizti bizsereghetett neki.

Kép
Kép
eyi

már közel 3000ren vagyunk :lol: :lol: legalábbis, a tavalyelötti választáson dolgoztam és 2800 körül volt a teljes lakosság(azokkal együtt akik nem szavaztak)épül ki a község, nagyon nagyon sok új ház van, óriásiak. jönnek a közeli városból, ami tőlünk csak 10 perc, s ugyebár egy falu nyugodtabb stb. mint egy város . igen itt építkezünk, az új részen.
de ari vagy hogy még utána is néztél :lol:

Kép
Kép
eyi

jó reggelt. apa már el is ment dolgozni. :(

viszont tegnep említettem neki hogy eger... csak hümmögött. persze hozzátettem hogy úgyis megígérte hogy fogunk mi még ott babakocsival sétálni. :D

[quote="eyi"]m írta:eyiia drága pont az őrséget hagytad ki ?:cry: :cry:

hááát valahogy így alakult. mondhatnánk, hogy pont a bükköt, pont a hortobágyot, pont a balatont... de nem, sajnos pont az őrséget. egyébként sokat utaztam sulival is, családdal is meg a zurammal is... mi ilyen kis menőmanó család vagyunk. :)

képzeljétek, Milán beszélget. de szerintem félálomban van, mert monja hogy mmmmm eennny mmm aztán 2p csend, aztán ketdi újra. :)

mia_snow

Jó reggelt!
Igen, Csiri, kezdheted szervezni az egri utat. :lol: De nekem szállást ne keress, én hazajövök este. Hiányozna apa :oops: De mondjuk átgondoltam ezt a két anyuka, két baba, egy éjszaka dolgot. Ha kiegészítem még a két babakocsival, háááát. Az én kocsimba tuti nem férne el...

Eyi, Marci egyszerűen bekattant tegnap. Szerintem rájött arra, hogy nem ő a világ közepe, és ez lelki válságot okozott neki. Annyira, hogy este 7-től reggel fél 7-ig aludt. Egy gyors kajára felkelt 3-kor, de aludt is vissza... Remélem nem tart neki sokáig ez a felsőbbrendűségi érzés, hogy ő különb a többi gyereknél :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="eyi"]J írta:eyia képzeljétek fürcsinél észrevettem, h. tiszta piros a segge Mirának.ami ugye utalhat fogzásra..akiknél van fogacska volt seggpirosodás?olyan kis hólyagszerűk is vannak, nagyon aprók, nem nagy felületen.és mostanában még többet turkál a szájában, meg korábban kel reggel, s van hogy az esti lefekvés után is megébred.de ma olyan édi volt ránk mosolygott és visszaaludt. :lol:

Fogzás még nincs nálunk, pirosság (mi több, VÖRÖSSÉG) már igen. annyira, hogy a fürdővíz csípte, nem tudtam beleültetni. 3 napig kentem neki neogranormonnal. Én a sóskának tudtam be, persze lehet, hogy tévedek vele. A következő sóska-evésénél kiderül :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó reggelt!
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: