A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Kép a legjobb játék

Sucer! Gratula a jó bizihez!

Dia! Hasonlóan esznek a gyerkőceink :D
limo73

:idea:
limo73

Sucer, gratulálok Ilangnak a bizihez!!!!!!!!!! :) :) 8) 8)

Kép
xtina75

[quote="sucer"]T írta:suceründe,
korizás milyen volt?

jó volt nagyon! :D igazából jól esett egy kicsit kilépni a taposómalomból, amióta Zoé megszületett, nem voltunk kettesben sehol a párommal, tök fura volt pl beülni az anyósülésre apa mellé a kocsiba... :shock:
korizás :arrow: régen nagyon jól tudtam, még tini koromban, de felnőtt fejjel talán 5 évente egyszer ha kimegyek a jégre, így már nem cifrázom, öregesen elcsúszkálok... :wink: na jó, azért fogócskáztunk egyet apával, lógott is a nyelvem utána... basszus... azért megéreztem a mozgás teljes hiányát... bezzeg a karom erősödik rendesen! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Sucer,Ilangnak gratula!
Etetőszék:a mienk nem dönthető,sima fa etetőszék,ami szétszedhető székre,asztalra majd,nem használjuk,a hintájában etetem 8)

Limo az üveg nálunk is nyerő,meg a pohár is(az lenne)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Dia féléves a fiad :wink: nem semmi! amúgy hogy vagytok,mikor lesz tali?Kiváncsi vagyok már!

Barbcsi,borsó hálisten nálunk is mehet,kukorica is,lassan kipróbálom a karfiolt,egyebeket...
Brassóiban nálunk nincs borsó...de jó lehet úgy is.

Néha eszembe az augusztus,mikor sorra érkeztek a babáink,micsoda örömteli napok is voltak!
(ezek is,de akkor,az az izgalom!!) 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!
Elolvastam az összes hozzászólást és utána kezdtem el írni inkább..
Volt ám itt minden…

Én azt mondom, hogy viták mindenhol vannak és különböző nézetek is. Ezért szép a világ, hogy mindenki más és mindenki máshogyan neveli a gyerekét. Nem lenne jó, ha mindenki ugyanazt csinálná és ugyanolyan lenne.

Barbcsi, én csak azt mondanám (mint Dia ő már helyettem megfogalmazta a dolgokat és még a szoptatással is egyetértek vele :wink: ).
Az lenne nektek a legjobb, ahogyan már egyszer le is írtam, hogy el kell költözni, sajnos nem vagytok így külön család. Ok, férj és feleség és van egy csodás babátok, de nem vagytok külön család.
Az egyetemet nagyon sajnálom. Nem lehet, hogy szeptembertől heti 1 nap bemenjél v. valamilyen más megoldás? Mivel ha már 1 éves Bence, akkor már más is tudna vigyázni rá pár órára és lehet, hogy neked is jobb lenne kicsit nélküle kimozdulni?

Szilvi, Tiva kis pöttyös nadrágban! :lol:
Jobbulást neked!

Nklári, nagyon kis cuki Boti! :lol:
Szép nagyfiú lett!

Melisch, nálunk még a kutya a nappaliba is bejöhet ahol kő van…
Így Lili teljesen el van különítve, ha a földre rakom le (habtapi+szőnyeg) ott. Vettem babakerítést (karámot). Olyan, mint a járóka, de én építem össze, hogy hány elem kell, így egy 2mx1,5m-en van Lili ilyenkor, tehát tud mozogni ha akar. Megbízom a kutyában, de soha nem hagynám a közelében a gyereket. És még így is inkább kiküldöm a kutyát, ha nem tudok még rá is figyelni, pl. elmegyek wc-re. (Ja és a kutya egy labrador retriever)
Viszont szegény kutya még nem tudja, hogy tavasszal más lesz a helyzet, ha Lili mászni fog, sajnos neki ki kell költözni napközben is kertbe. Most csak akkor van ott, ha elmegyünk otthonról, illetve este. Sajnálom szegényt, de nem akarom, hogy valami gond legyen, illetve akkor kezd vedleni és tele lenne a lakás szőrrel…

Cicc, köszi a Brendonos kaja ötletet el is megyek jövő héten. :wink:
Sajnálom az éjszakát.
Nekem is kellene már venni egy etetőszéket…

Mares, nagyon ügyes Gergő! :D
Nálunk is az volt, mint Zoéval innentől csak háton aludt. Most meg persze van, hogy álmában megfordul hasra…

Évi, én is pont ezt akartam kérdezni, hogy le lehet fagyasztani a bébiételt (üvegeset)?
Ja és a képek nagyon szuperek. Olyan kis aranyos Tomi, annyira megpuszilgatnám….
Remélem, nyáron tényleg megtehetem, persze ha megengeded!?

Tünde, sajnálom a babaülést.. Melyik ülés lett végül? Hátrafelé is be tudod kötni?

Csilla, jó utat!
Majd kérünk fényképet a sípályáról!
De mennék én is, de most mást választottam, inkább nővéremékhez megyek.
Szamóca, nekem anyósom mondta, hogy náluk lehetett érezni. De én nem vettem észre, pedig kocsival 5 percre lakunk egymástól.

Clárika, sajnálom az éjszakát!

Limo, ez a mintaétred nekem nagyon tetszik! :lol:
El is raktam. Én is így akarom csinálni, max én uzsira sinlacot adok még neki. :wink:
De ez teljesen megegyezik az elképzeléseimmel!!! :lol: :lol: :lol:

Sucer, Nagyon ügyes Ilang! És persze te is aki tanul vele minden nap Olivér mellett!!!

Jelentem Lili először kóstolta meg az almapürét. Nagyon bejött neki, pár kanállal adtam, de még akart még a kis drága. Mondtam neki, hogy majd holnap!
Én meg ismét rosszul, hét közepén a láz, most meg megy a hasam…
Komolyan mondom, nem tudom mi bajom van. Holnap el akartam menni vásárolni, fürdőruhát és anyuéknál lerakni Lilit. Nem tudom így el tudok-e menni a városba.
Ja fürdőruha, azért kell mert úszni akarok járni (Ircsitől kedvet kaptam) heti 1x. És Lilit pedig babaúszni másnap.

Egy kérdés, hogy kell csinálni Mecsek teát? Filteres!
Lili még nem kapott folyadékot. (csak tápi és szopi volt neki), de elkezdek adni rendes kaját neki, akkor kell….

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sucer gratulálok a bizihez! azt el is hiszem, hogy dagad a melled! :wink:
etetőszék :arrow: nekünk még nincs, egyenlőre a pihenőszékben etetek... majd ha tud már biztonságosan ülni, mert helyhiány miatt nekünk ilyen lesz:
http://www.brendon.hu/Products/List/asz ... 9k_158/all

Kép
gtunde75

Woody marad az a gyerekülés, amit vettünk, majd valamivel vízszintbe hozzuk, hogy menetiránynak háttal bekötve (félfekvő pózban) utazhasson...

ja, a kajálást akartam még leírni, aztán felszívódok
4x 180 ml táp/nap
és 2 alkalommal ~160 gr zöldség, gyümi

(de ha a helyzet úgy hozza, akkor nem ragaszkodok ehhez, pl ma is csak egyszer kapott zöldséget, és ötször tápit, mert így alakult...)

egy hét múlva tervezem a husit bevezetni, és akkor rá egy-két hétre ebédre se tápot kap...
kb 7 hónaposan tervezem a vacsorát is kiváltani, de azt nem 100%-ban, ott vacsi után még fog tápit kapni... reggeli és "hajnali" kajálás egyenlőre marad táp... remélem a "hajnalit" elhagyja, ha belép a husi... a doki legalább is ezt mondja...

na jó éjszakát mindenkinek!

Kép
gtunde75

Woody,naná h.megengedem .) amúgy várom a talit!Remélem minél többen ott leszünk! Majd a várost és a pontos időpontot egyeztetjük!!
Mecsek baby:forrásban levő vízbe a filter,3-5 percet ázik...ízesíteni elvileg nem kell,de Tomi csak cukorral itta.

Limo,az étrend a Nestle füzetből van?épp ma néztem én is,és konstatálltam a helyzetünk :) Nálunk minden étkezésre van szopi és délben kap főzeléket,ill.az este 6 óra körüli evésnél Sinlacot,mert akkorra szokott éhes maradni...de ezentúl sztem tízóraira is fogok adni gyümit.

evilany

Igen, a mintaétrend a Nestlé füzetből van, szerintem mindenkinek megvan, mert valamelyik ajándék csomagban volt. Nekünk nagyon bejött, némi igazítással.

Woody! Ha kell rakjál nyugodtan pici cukrot a teába. Annyitól nem fog elhízni. Száj és fogápolás miatt, én lefekvés előtt adok Bercinek pár korty vizet, és egy tiszta nedves pelussal vagy előkével megtörlöm a fogait. Eddig ez elég volt, de holnap megyek venni babafogkefét. (Még kihasználom a 100 ajándék pontot a dm-ben)

Jó éjt, megyek Berci kivételesen már alszik, most Apával kell kicsit foglalkozni! :wink:
limo73

Sziasztok!
Bocsi, nem voltam két napig, de igazolt hiányzásom van, a fiúk nem engedtek a géphez. :wink: Hamarosan lesz routerünk, akkor gyakrabban tudok majd jönni, mert most harc van a netért...

Látom, kerekedett egy kis vita, de nagyon szépen lerendeztétek.
Én is Dia véleményét osztom. Totál ugyanúgy gondolom, ettől függetlenül le a kalappal azok előtt az anyukák előtt, akik még mai napig szoptatnak. Ha Lili nem lett volna tápszeres, én is húztam volna a hozzátáplálást amíg csak lehet, de hát ez másképp alakul.

Egyébként van előnye annak ha a baba már mást is eszik. Pl le lehet passzolni Apának vagy Nagyinak azt az etetést. :lol: Tudom, lusta dög vagyok. :oops: :lol:

Barbcsi! Írtad, hogy Bence végig ordítja a babkocsis sétákat. Nálunk a két nagy fiam ugyanezt játszotta, és csak az használt, hogy fél ülőbe állítottam a babakocsit. Nem lehet, hogy csak unatkozik, és zavarja, hogy nem lát? Persze ez csak egy ötlet, de gondoltam leírom...

Szamóca! Sajnálom a földrengést, örülök, hogy ne lett semmi bajotok.

Autósülés. Hm nem tudom. eddig olcsón meg akartam úszni, de most hogy leírtátok a tapasztalatokat, elbizonytalanodtam.

Tina! Örülök, hogy jó az AFP. azért ez olyan megnyugtató. (Nekem anno rossz lett, volt is parázás, aztán kiderült, hogy hamarabb küldött el vérvételre a védőnő.)

Evi! Tomi gyönyörűséges, nagyon szépek a képek. A többi baba is csodaszép, csak még hadilábon állok a nevekkel. Bocsi, ígérem hamar megtanulom. :oops:

Clarika! Ezek tipikus fogzós tünetek, kitartás.

Lili mostanában jól alszik, felül fognak még semmi nyoma, de az alsó kettővel frankón harapja az újjamat ha épp elmarja.
:lol:

Én most esernyőre csukható babakocsin gondolkodom, ugyanis kikészít ez a rohadt cipekedés a pincéből fel, majd a lépcsőn le.
Van valami jó ötletetek milyen legyen? Vagy tapasztalat?

Én valami könnyűt szeretnék, és igazi csajosat. 8)

Jó hosszú lettem, bocsi. Jó éjt lányok!
Vendég

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]A brassóiba nem is kell borsó.....szerintem :roll: [/color]
[quote]
írta:

szerintem sem! bors-sal fűszerezzük :oops: :?
legalább is nálunk....én még borsóval nem ettem,nem hallottam...és nem is láttam :(

Egyébként Sziasztok! :D
Hazaértünk épségben a lábamat letekintve.
Gergő evett a vonaton...és majdnem végig aludta az utat...13:56kor indult a vonat...ő 14:50kor úgy döntött hogy bedobja a szunyát....
Szentlőrincen "ébresztettem" hogy öltözni kell :(

Évi-írtam pü-t....de kiegészítem:
-Tibi nappalos lesz!
Szívesen látok mindenkit!!!!
Befűtök...ígérem :)

Kicsit átrendeződött a konyhám mire haza jöttem :oops: -de majd meglátjátok :wink:

Még jelentkezek

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt
Tomi vagy 6x sírt fel az éjjel,kb óránként ő is,de cumira,vagy kis ringatásra ölelésre visszaaludt..sőt a szemét ki se nyitotta,csak ordított...éhes nem lehetett... csend volt,jó levegő,hőmérséklet...fogzás indulna...?

Barbcsi,igen,nálunk is azóta jók a séták és balhémentesek(leszámítva az indulást)mióta félülő helyzetben van a kocsi és Tomi nézi az autóóóókat :)

Babakeksz,köszi :)

Pécsiek,akkor Csillagnál lesz a tali csütörtökön,már alig várom Gergő urat :)) nálunk holnap oltás de remélem addigra nem lesz láz vagy gond...

evilany

Babakeksz, én is megkönnyebbültem, mikor megláttam az AFP-t, mert a 12. heti kombinált teszten a Down-kór kockázata 1:1042-höz volt, igaz, Hajdú Krisztina meg azt mondta az UH-n, hogy tökéletes baba...! Mindenesetre nagy megnyugvás, pedig csak 1 szám. Ma délután lesz a 18. heti genetikai, ismét Hajdú Kr-nál, remélem, ismét megnyugtat - az már csak hab a tortán, ha megerősíti, hogy lányka....

Kép
xtina75

sziasztok!

Csillag ezt hogy csináltad? mármint hogy magadat idézted? :wink: :lol:

Kép
gtunde75

[quote="evilany"]
írta:
evilany
Pécsiek,akkor Csillagnál lesz a tali csütörtökön,már alig várom Gergő urat :)) nálunk holnap oltás de remélem addigra nem lesz láz vagy gond...

mi szerdán megyünk oltásra, de eddig sose volt gond miatta, remélem én is, hogy most se lesz...

Limo természetesen viszünk Titeket! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Helló Csajok,

Limo,
nagylegény ügyesen üvegezik :wink:

Tünde,
de jól hangzik ez a korizás. Mi már Ilanggal korizunk, egész ügyes már. Én is régen egész jól nyomtam, ma már inkább békésen csúszkálok, hiába öregszem :wink: . Ilyen etetőszékünk nekünk is van még Ilang idejéből, tényleg nem foglal nagy helyet és ha utaztok majd nagyon praktikus lesz.

Woody,
jobbulást neked! Pihenjél, a fürdőruhák megvárnak! Köszi a dicsit, tényleg mindennap tanulok Ilanggal, de már szépen kialakult a napirendünk, így már meg se kottyan :wink: :wink: . Lili és az alma, én még nem próbáltam semmit, majd lassan nekilátunk, erre jó időszak lesz a síszünet, amikor pihizni megyünk a mamáékhoz :wink: .

Évi,
nekünk nincs hintánk, nem tudnánk hova tenni, bár nagyon jó lenne, jót tesz a babáknak. Sztem én akkor a pihiszékben fogom kezdeni az etetést, látom akkor még nem sokan használjátok az etetőszéket.

Tina,
köszi a dicséretet, hogy vagy kismama?

Csillag,
sajnálom, hogy nem találkoztunk itt Bp-n, mert nem vagyunk messze dél-Budától, ahol voltatok. Mondjuk a dugóban nem egyszerű bebumlizni... Jobbulást a lábadnak! Alvó Gergő :)

Na megyek mosni, vasalni, hajat mosni, na meg apa itt toporog a gépért.

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

[quote="xtina75"]B írta:xtina75abakeksz, én is megkönnyebbültem, mikor megláttam az AFP-t, mert a 12. heti kombinált teszten a Down-kór kockázata 1:1042-höz volt, igaz, Hajdú Krisztina meg azt mondta az UH-n, hogy tökéletes baba...! Mindenesetre nagy megnyugvás, pedig csak 1 szám. Ma délután lesz a 18. heti genetikai, ismét Hajdú Kr-nál, remélem, ismét megnyugtat - az már csak hab a tortán, ha megerősíti, hogy lányka....

Minden rendben lesz, meglátod. :wink:

Én ha újra kezdeném, tuti csináltatnák kombinált tesztet, biztos ami biztos alapon. Csak akkor nyugodtam meg teljesen mikor Lili már a kezemben volt.

Kislányt szeretnétek?
Vendég

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Felkeltem "korábban" -azaz 9 előtt- hogy még Berci ébredése előtt kinetezzem magam.....erre most lett jó a net! :D

Tündi! Köszi! Már nagyon várom a talit! Csillag! Ezer éve nem láttalak! :D
limo73

Sucer,nagyon mi se használjuk ki a hintát,csak etetéshez szinte :oops: :(

evilany

Szolgálati közlemény! :lol:

Baba-mama hetek vannak a Corában, az akció február 1-16-ig tart. Csomó jó cucc van, pl plüss rugi csak 990 ft. kecskeméti bébiétel pl 189 ft. Kismamáknak is van csomó jó dolog potpm pénzért, szóval érdemes elmenni.
Vendég

Sziasztok!

Nem tudom, mi volt itt, mert teljes gázzal férjem 30. születésnapja van terítéken, meg nagyszülőzés ezerrel.

Csak azért jöttem, hogy elújságoljam: Bálint péntek óta látványosan ráérzett a kúszás ízére! Ami izgalmas számára - popsitörlő, némely játék -, azért mindent bevetve elindul :D Nekem ez tök nagy dolog, mert viszonylag keveset van padlón (annyira hidegnek találom itt a betont). Viszont aki tanácstalan a habtapit illetően, annak csak ajánlani tudom: a Decathlonban vettünk még karácsonyra Bálintnak 4 darabos (kondigépek alá szánt) "szőnyeget". Ez rettentő masszív, nem esik szét, könnyen porszívózható, és szinte melegít :lol: Az ára ugyan picit borsos, közel 5000 Ft volt. De nem bántam meg, Bálint névnapra most megint azt kértem :wink:

Puszi mindannyiótoknak, újdonsült tagoknak üdvözlet - szépen gyarapszunk az utóbbi időben :lol:

bekri

Sziasztok!

Sucer gratul a bizonyítványhoz. Nagyon ügyes/okos kislányod van. Még szép, hogy büszke vagy rá! :D

Limo nesze neked Fisher Price..... :lol:

Tünde: kori irigy-irigy :D Jó régen koriztam már..... :roll:

Évi tali ma délután lesz. Már várom én is meg kíváncsi is vagyok, hogy milyen lesz. De rossz csak nem lehet.... :D

Tominak lehet a fogzás miatt volt rossz éjszakája. Én is adtam most délelőtt íáronnak egy kúpot, mert sírt, nem lehetett letenni pedig nagyon álmosan nézett és panaszkodott. Valószínűnek tartom, hogy a foga dolgozik csak még azt nem tudom melyik, mert a kettő kint van alul. Most alszik.

Woody továbbra is jobbulást! Elmehetne már ez a kórság a sunyiba....
Úszás tök jó! Én is szívesen járnék, de mint mondottam itt nincs erre lehetőség. (max szloviban, ez van a legeslegközelebb).

Emese (a babakeksz hosszú) hiányzás elfogadva. Én is így szoktam járni, ha mindenki itthon van. :)
Nem vagy lusta dög. Még emlékszem, hogy örültem mikor más etette Bencét 1-1 alkalommal. Pedig ő is üvegből evett, mint Áron, de akkor is.
Babakocsiban nem tudok segíteni, nekünk a Graco volt kezdettől fogva és ezt használtuk végig, most is ezt tervezem.

Csillag örülök, hogy írtál. Akkor most visszamentél a családiba? Vagy majd később költözöl? És mi van a konyháddal?

Tina minden rendben lesz, de még ewmlékszem mennyire izguiltam minden vizsgálat előtt.....

Tünde :lol: (idézet)

Sucer mekem is kellene vasalnom :wink: Meg porszívóznom (ha már jönnek a vendég babák)

Szolgálati közlemény......hehehe..... :lol:

királylány

[quote="limo73"] írta:limo73ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Felkeltem "korábban" -azaz 9 előtt- hogy még Berci ébredése előtt kinetezzem magam.....erre most lett jó a net! :D

Murphy törvénye..... :lol:

Bekri mikor lesz a férjnek a szülinapja? Jó készülődést! Bálint nagyon ügyes!

királylány

Sziasztok!

Limo! Van néha "gyerekmentes" időm, például, mikor csak kettesben megyünk Tomival vásárolni, de ilyenkor is mindig csak hazajár az eszem. Vajon mi lehet vele, mit csinál, nem sír-e, és "várom”, mikor szólal meg a telefon, hogy menni kell. Tudom, tudom, próbálok lazítaniii, csak egyenlőre nehezen megy. :(

Bence is imád az üres ásványvizes üveggel játszani! A legjobb móka a világon! :D :D 8)

Évi! Ezentúl én fogok "puhábban” írni, szeretném, ha visszatérne közétek az a kedves lány, aki terhesség alatt voltam (ahogyan Tina írta). :roll: :oops: Nem pedig a nyakatokba zúdítom a gondjaim, és átitatom vele az írásaim, akarva-akaratlan megbántva ezzel Titeket. :( Ezt nem szeretném, mert tegnap is úgy ültem ide a gép elé írni, hogy előtte jól felhúztam magam egy hülyeségen. Nem kellett volna. :cry: Aztán amikor Dia leírta, hogy szerinte mi a baj, akkor mint egy bomba, úgy robbant ki belőlem, kimentem a Tomihoz (ő tanult, nem is értette szegény, mi van velem ) és elsírtam minden sérelmem, ami az utóbbi 5 és fél hónapban ért... Viszont utána úgy megkönnyebbültem, hogy végre meg tudtam fogalmazni, hogy el se lehet mondani! Ezúton is köszönet érte Dia! És amit Tina és Tündi írt nekem (Tündi pü-ben), na az megint jól jött, mert ráébresztett arra, hogy kivetítem felétek azt, amit én is kapok, és ezt nem szabad! Ez rossz dolog!
Szopi: nekem is hatalmas öröm, amikor csak én kellek neki, és befészkeli magát az ölembe, hozzámbújik, már pólón át szopizni akar, és közben felnéz rám és mosolyog! :wink: Én sem akarok olyan nagyon sokáig szoptatni, de biztosan hiányozni fognak ezek a pillanatok, és örömmel fogok én is visszagondolni! :wink:

Blog: köszi a segítséget mindenkinek! Azt hiszem, mostanság még sok ezzel kapcsolatos kérdésem lesz, még tanulom, hogyan kell! Igen, addig eljutottam, amit leírtál Évi, de a modul hozzáadását hol választod ki? Ami felül van? Mert oldalt is, alul is van ilyen, hogy modul hozzáadása. Meg hiába írom meg a megadott módon a kódot, valamiért nem iileszti be. :? Bocsi, kicsit béna vagyok. :oops:

Tündi! :oops: :oops: :oops: Köszi! Tudom, a stresszt nem lehet kizárni, nem olyan, hogy "gondolj madárcsicsergésre és elmúlik”, mert nem így megy. Jó is lenne, ha ilyen könnyű lenne! Csak az lenne jó, ha a kórházban már az első napokban, amikor a legfontosabb a segítség, akkor megmutatná valaki, hogyan is kell csinálni, vagy bíztatna, hogy jól csinálod. Nekem ez hiányzott akkor nagyon! A kórházban is sokat sírtam, haza akartam jönni Bencével, mert bántott, hogy mindig a mérleggel frusztráltak, és ha segítséget kértem, azt milyen módon és hangnemben kaptam meg.

Autósülés: azt csak azért írtam, hogy olyat vegyetek, mert például az egyik boltban ránk akarták sózni a 15-36 kg-sat, mikor velünk volt Bence és a hordozóban aludt, tehát látta az eladó, milyen pici baba! :shock: Másrészt nem tudtam, hogy nektek van másik, és ezért direkt olyat kerestek, amíg az jó. Bocsánatot kérek!

Külön élet: tudom, hogy nem csak szépségei vannak, hanem nehézségei is. Felkészültem, úgy érzem. Azért szeretném, mert meg akarom tapasztalni, hogy milyen az élet egy pici babával. Egyedül akarok boldogulni. Tominak is mondtam, ne majd pár év múlva 2 gyerekkel dobjon a mélyvízbe, ha most Bencével "összeszokunk” a külön élethez, később talán nem lesz olyan nehéz! Csak akkor nem lesz az, hogy azt kell hallgatnom: ha mindent én csinálok: "Miért csinálsz meg mindent? Itt vagyunk, segítünk, engedd!” Vagy ha nem csinálom, akkor meg: "Örülj neki, hogy semmit nem kell csinálnod.” Engem ez bánt, hogy sose jó semmi. Hagy döntsem én el, mit bírok megtenni és mit nem, ne mások helyettem. Ezt várom a külön élettől. És békességet, mert akkor nem látnak napi szinten bele a dolgainkba, hogy bele tudjanak szólni, hogy ne így vagy ne úgy. Könnyebb azt mondani: "Oké, majd megpróbáljuk.” Mert nem látják, hogy megpróbáltuk-e, nem lesz sértődés, veszekedés.

Sucer! Mi pár napja néhány percre beletesszük az etetőszékbe, hogy szokja. :wink: Mondjuk a miénk műanyag, és dönthetős háttámlájú, tehát nem kell tudnia ülni. De én úgy látom, mi is a pihenőszékben fogunk először inkább próbálkozni az evéssel! :wink:
Gratulálok a kitűnő bizonyítványhoz Ilangnak, nagyon ügyes és te
is, hogy baba mellett így tudsz vele foglalkozni! :)

Egyetem: úgy látom, nincs mit nagyon tenni, sajnos. :cry: Még azért bemegyünk valamelyik nap a TO-ra megbeszélni a dolgokat, de valószínű, marad a mostani terv. (gyógyszertári asszisztens)

Korizás Én is régóta korizom, a férjemet is így ismertem meg :roll: :D, utoljára 3 éve voltunk a Balatonon (életemben akkor először próbáltam ki a befagyott Balcsit :roll: )! Szeretném majd Bencét is megtanítani, persze csak ha ő is úgy akarja!

Brassói Nekem is fura borsóval, de Tominak meg anélkül volt az, egyébként finom. :wink: Én is majd a zöldbabot, karfiolt, karalábét akarom kipróbálni, káposzta-bab-füstölt ételek, ezekből még nem merek egyenlőre, lehet, csak Bencével vezetem vissza az étrendembe, mikor már ő is ehet.

Woody! Pontosan, nem vagyunk külön család, és ez (is) baj. Egyetem: most tavasszal mennem kéne már, ami lehetetlen. Plusz annyi gyakorlatom van, hogy nincs rá mód, hogy 1 napra rakjam és ott tudjak lenni. Mivel nagyon kevesen vagyunk ezen a szakon, kb. 1 max. 2 csoport indul, választási lehetőség nagyon nincs, melyik nap menjek, és úgy teszik, hogy hétfőtől péntekig kelljen menni. (volt olyan nap, mikor reggel 8tól este 10ig bent voltam, és még péntek délután is volt órám! :shock: ) Nagyszülők dolgoznak, anyum már nem, de ő meg messze van, Bence is ritkán látja, nincsenek összeszokva, látszik is Bence tartózkodó viselkedésén. Bölcsibe meg tudjuk milyen nehéz bekerülni, és be is kell szoktatni, ami megint idő.

Babakocsi Én is erre gyanakodtam még régebben, ezért feljebb állítottuk, hogy kilásson. Élvezte is, de most hiába van úgy, 3-4 napja így is megy az üvöltés, pedig kilát, és én is beszélgetek hozzá. (a szűkítőt is kivettük) Úgyhogy nem értem, mi lehet a gond. :(

Évi! Rossz éjszakát sajnálom! Lehet, tényleg a fogzás! Vagy megint valami front jön, Tomit nem viseli az meg? Bence a meleg frontot nem bírja, akkor nyűgös, nem alszik, viszont a hideget szereti, akkor jó nagyokat alszik, már pocakban is ilyen volt! :wink:

Tali Én is nagyon remélem, hogy összejön, és minél többen ott tudunk lenni, már nagyon várom, hogy élőben is láthassuk mind egymást!!! Ezért is irigykedem annyira, hogy pécsi csajok össze tudtok járni, olyan jó lenne, ha valaki lenne a mi közelünkben is!!!

Bocsi, hogy hosszúra sikeredett, igyekeztem mindenre reagálni. :) Örömhír: Bence végigaludta! 9 óta alszik. :lol: :lol: :D :D Most már tényleg igyekszem minden nap jönni!

Kép

Kép
barbcsi

Barbi örülök, hogy rendeződni látszanak a dolgok. :)
Fel a fejjel!

Blog: mindegy melyik modul hozzáadását választod. Én felülre tettem. A sablontervezőben válaszd ki az Egyszerű-t , alkalmazd a blogon és ezután add a modult hozzá, majd ide beilleszteni a parancsot, kacsacsőröket behelyettesíteni és beilleszteni a kódot is. Gép előtt vagyok még, ha kell valami szólj. (én megszenvedtem vele, mire rájöttem mit kell állítani) :wink:

királylány

[quote="gtunde75"]s írta:gtunde75ziasztok!

Csillag ezt hogy csináltad? mármint hogy magadat idézted? :wink: :lol:

ez jó kérdés...csak miután elküldtem akkor vettem én is észre :oops: :D
de egyébként ugyan így írtam mint most neked...valamit betoldott még a valami-na ezt megaszondtam :P

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Egyszerűen nem megy!!! Nem lehet követni!

HOgy van ennyi időtök itt lenni? Pedig én szeretném, de nem megy sajnos.

Amit elkaptam : gratulálok Ilangnak! Ne veszekedjetek, valóban ez egy jó kis topik. És ennyi.
szilvi35

Dia!
igen visszajöttem....
konyhámban már van egy számítógépasztal(ami előtte az előszobában volt),tv...(ami eddig a szekrény tetején)...kissé átreformálta Tibi a régi rendszeremet :)
de mivel a konyha a vályog rész...és oda is tettem egy kiságyat Gerinek...így most "otthonosabb" illetve...ha Geri alszik...könnyebben tudok netezni,főzni vagy akár tv-t nézni ....és nem a "hideg" szobában vagyunk...
röviden ennyi
Pécsi csajok voltak itt-nekik lesz majd még "látványos" a változás...igaz kari előtt a szobát is átpakoltuk a penészes fal miatt :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztsok!!!

Hú mennyit írtatok, és tegnap is eljutottam odáig h bejelentkeztem... aztán gép maradt, rám meg Gergő... apája gépezett,

vita: én nem szólok,inkább, mert annyira sok buta béna dolgot szoktam mondani és kérdezni hogy sztem sokaknak már égnek áll a haja tőlem :) :oops:

Barbcsi: nyugi, minden okés lesz, tanulásnak nézz utána! És én is el szoktam mondani a nagyszülőknek , nővéremnek, nagynénémnek, hogy mit-hogy kell csinálni Gergővel, nem azért mert Ők nem tudják, hanem mert minden gyerek más, és ha már Gergőm a szokásainak rabja, akkor maradjon mindenki és tartsa be ezen szokásaikat... ( még a fürdetést is megmutattam a nővéremnek múltkor, mert másnap mentünk színházba urammal, és hogy ne legyen gond... persze volt, drágám hozta a formáját, mert nem apa-anya volt vele, 20 percet píííííííírt)

Tündi: kori... ezer éve nem voltam, pedig a jó kis koris hétvégék, amikor utána gofrit ettem, meg a melegedőbe a meleg teát meg a mignon-t ...így kell írni??? :shock:

nem tudom kinek mit akartam már... franc.. :evil: sok volt ezt a 3 oldalt átolvasni

Ircsi: köszike a játék tippeket :) ( link)

Limo: hát igen, a palack mennyivel jobb mint egy játék :)

Woody: vmt benyeltél???

Dia: két nappal utána de boldog 6. hónapot Áronnak :)

Sucer: Ilang ügyeske!!!

Tina: elírtam, nekem barna -kék pelenkázóm van Évinek van sztem barna-barna :)

Klári: cépek vagytok!

Clárika: Réka hogy van ma? jobban?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Értem Csillag....

Szilvi he-he-he....enyém gyerek most alszik, azért van időm itt garázdálkodni. Illetve vár rám némi vasalnivaló is :wink:
Megy a gép, időnként idelesek...

királylány

Ilangocskának én is gratulálok!

AFP-hez is sok gratuláció :D persze hogy nem lehetett másképp :)

Ez a semmittevés nem jó :(
...vajon mennyi idő alatt jön helyre a törött ujjam??????????? :shock:
...már kezd idegesíteni,hogy járni sem úgy tudok mint előtte :(
egész bokám bedagad ha nem polcolom fel :(
tiszta gááááááááz...nyominak érzem magam :(

Limo-én is örülök hogy kijöttök...nekem nehéz lenne bejutni :(
Hiányoztatok már nagyon!!!!!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,alig várom..De ne főzz süss!!! Pihenj!

Szilvi,öööö,passz...ennyi pont van...de biztos máshonnan lopom el az időt ezzel...-nem Tomitól,mert ha ő nyekereg,már megyek is(viszont szükségem van rá,Ti vagytok a társaság nekem...régóta :oops: :wink: )

Barbcsi,csak a magamfajta megszállott jön minden nap(többször..)gyere ahogy jólesik,időd engedi..
Egyetemet nagyon sajnálom!!!

evilany

Mares!
sokan kérdezünk sokszor "hülyeségeket" de oda se neki...én 3 gyerek mellett is sík hülyének érzem sokszor magam!!! :wink: :oops: :D

Ez Van!!!

Ha tudunk úgyis segítünk egymásnak... :wink: :roll:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]C írta:evilanysillag,alig várom..De ne főzz süss!!! Pihenj!

szerettem volna megint "kedveskedni" valamivel...nem tudom összejön-e így nem ígérek semmit :( :?
lehet marad a nasis csomagos variáció :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mares nem mész sneki agyára, nyugi.

Áron nevében köszi, de nincs gond ha elfelejtődik, én sem szoktam figyelni a hófordulókat :wink:

királylány

Dia! Valami még mindig nem jó, pedig azt csinálom, amit mondtál! Még mindig nem jelenik meg a háttér! :?

Na most látom, írtál pü-t. :oops: Megpróbálok onnan háttereket keresni, hátha akkor már sikerül! Ha mégse, írok pü-t! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Gergő is napi 5-6 szor eszik...attól függ mikor kel reggel.
nálunk általában 3-4szer megy a 180-210 tápi....és 2szer gyümi,zöldség...husisan is akár :) vagy sinlac pép,nestlé pép
nem hiába volt 8170gr legutóbb :)
na de legalább hosszra is megvan az "átlaga" 69cm :p

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvi: ne aggódj, néha én is csak addig jutok el, hogy belépek, és kicsit olvasok...írni...áááá az csak így ha éppen aluszik a nagyfiú!

Bekri: gratula Bálintnak!!

CSillag: a lényeg hogy jó helyetek legyen! Puszka

Limo: hát igen, ember tervez...... :twisted:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

....még fél óra és leveszem az aksit a töltőről és teszek fel képeket :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Maresom-te is jösssssssssssssssz ugyeeeeeeeeeee? :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tündi: karedzés :) na igen,,, Gergő is halad, 6060 g volt tegnap este :shock:

Babakaja: adnék én neki itthon készített alma-őszibarackot, de most hol veszek én rendes friss barackot??? lehet kapni? :shock:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares a barackot és is bébiételben veszem meg és itthon teszek hozzá almát :wink:

Barbi küld át melyiket szerenéd. Van egy próbablogom és akkor megnézem aztán jelentek neked :wink:

királylány

CSillag: perce.... majd jövök az én kis síró békámmal aki kissé antiszociális és anyafüggő :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="kfmares"]C írta:kfmaresSillag: perce.... majd jövök az én kis síró békámmal aki kissé antiszociális és anyafüggő :)

teeeee-bolondos nőszemély :)
majd dajkálgatom őt is :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

mentem a dolgomra-kisebbik nagy fiam felkelt :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dia! Nagyon szépen köszi! :wink: Eddig ezt próbáltam:
http://darabka.blogspot.com/search/label/rajzfilm És itt a Füles-es.

Most próbálkozom egy másikkal, hátha:

http://bloghatterbyhekas.blogspot.com/search/label/mesefigura És itt a micimackós.

Megyek, mert eddig volt el Bence a járókában, most játszunk egy kicsit, aztán még jövök. :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Etetés végén éppen Zorán: Üres bölcsőt ringat a hold fénye című szám ment, én énekeltem és bőgtem, szegény kicsi fiam meg csak nézett naaaagy szemekkel :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

1-2 kép...ha nem bánjátok Pesten készültek...Gergőm ott ült először magától :oops: ...és fordult hasról hanyadt...illetve vissza

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

jóval több lett :(
sorry

Kép Kép

anya párnákat varrt nekem
Kép

közös evés apával :)
Kép

tényleg bedugultam képügyileg!!!!!!!!!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Geri és Kriszti