A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kaqk igen én adok Cebion 2x multit, azt már lehet, a gyógyszerész ajánlotta.

Remélem megoldódik ez az alvás téma, főleg, hogy jön a tél is, hosszabbak az éjszakák. Ma csak 1.5 órát aludt egész nap 2 részletben, 9 körül fogom letenni aludni, mert ha korábban fekszik le, még felkel.

Na itt ma volt jó nagy eső :evil: aztán meg nagy szél :evil:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok

Meryke boldog névnapot!

Marci boldog szülinapot!

Irina: Kimondhatatlanul örülök hogy Ádó mászik!! :)

Mesi: Házeladáshoz egy kalappal! Nagyon szép kislányod van!! :D

Regi: Neked a felújításhoz és a beköltözéshez sok sikert! :)

Hörcsög: Megy a drukk++++++

Viranka: Puszi Báló fülére és gyors gyógyulást!Kislábujj? :?

Panndi,Kispocc:Meggymag szívecske dobogásokhoz nagy gratula! :)

Kaqk: Fő a jó kedv! :D

Fleur: Két oltás egyszerre?? :? Szegény pici Tazi.

Ma vettünk egy cipőt Petrusnak és megmutatta milyen ügyesen tud járni :lol: Csak egy jó cipő kellett.Mondjuk még nem az igazi de 10 lépést előre simán sőt meg fordult elsőre kapaszkodás nélkül.De ha megkapaszkodik valamibe akkor azt nem engedi el úgy még nem mert elindulni. :lol: Haladunk :oops:
Éjszakáink valami nagyon rosszak én is a sokszor kelők táborát erősítem :?

Kép

Kép
agica1126

Vindolanda! Köszönöm :oops:, de sajna a mérleg akkor is 80-at mutat... :evil:, és hatalmas a hasam... :( Na, mindegy, nem siránkozom, majd lesz valahogy!
A hajamra tényleg nem lehet egy rossz szavam se! :) Nekem van 1, azaz egy ősz hajszálam, mióta Szeli megszületett :lol:, mindig kihúzom, aztán újra kinő... :roll:

Szeli is korán kelős, mint mi is, általában 6-kor ébred, de már nem tudom, hogy azért-e, mert az apja zörög, mert akkor is ébred, ha hétvége van... De én nem bánom, mert ¾ 9 körül már alszik este, és szerencsére nincsenek már ébredések (az borzalmas volt).
Aztán 8-kor visszaalszik másfél órára, majd ebéd után, 1 óra körül szintén másfél órát alszik.

Heni! Nekem is ez volt a baj a korábbi altatással, ha előbb tettem le, akkor 11-kor felébredt, hogy kialudta magát! :shock: Így most pont jó a napirendünk! :)

Ágica! Gratulálok, 10 lépés már bizony járásnak számít! :)

Kép

Kép
regcsiken14

túl egy vakarózási rohamon .... :evil: :evil: hatott a fenistil+calcium kotyvasz...

lábujjam fáj...dagad,de dokihoz nem megyek,nincs kedvem fél napot rendelőben töltve,röngenre várva tölteni s úgy sem tudnak mit mondani,max. borogassam...ááááááááá nem az én napjaim ezek mostanában...

hí apa mék :)

KépKép
viranka

Sziasztok !

Olvaslak ám titeket ezerrel csak lusta vagyok írni na de majd most.

Nálunk is vannak éjszakai kelések amik a fogzástól vannak meg persze szegény Ádi is beteg.
Sima nátha de gyötri szegénykémet.

Nekem egy rokon ajánlotta, hogy ha beteg a gyereke akkor Cebiont napi 2x10 cseppet adjak neki aztán vissza lehet térni a napi 1x10 cseppre ha már nem beteg a gyerek.
Most ezt követjük és úgy tűnik jó mert tegnap elött este jött ki neki a nátha éjszaka tetőzött aztán tegnap nagyon kis nyügi volt ma meg már pörgött ezerrel mint akinek semmi baja.

És az elmúlt éjszakánk is nagyon jó volt este 9-től reggel fél 7-ig bírta igaz egyszer nyekergett éjjel de csak kisit és én ilyenkor nem megyek oda csak akkor ha már nagyon keservesen sír és így mivel csak nyekergés volt hagytam aztán 2 perc múlva amikor észlelte, hogy senki nem jön vissza aludt.

Én teljesen kivagyok ezeken a gyerek cipő árakon.
Pinduri cuccok és arany árban mérik.
Én sajnálok ennyi pénzt kiadni egy gyerek cipőre de sajnos muszáj lesz mert most kell vigyázzni a lábára és a gerincére.
Igaz ha itthon vagyunk akkor mindig zokniba van.

Sajna még nem indult el de ami késik az nem múlik. Pont ezért is nem vettem még neki olyan igazi cipőt.
Olyan cipőnk ami puha talpú olyan van sok féle.
Igaz amikor lent vagyunk és nincs locs pocs akkor ha kiveszem a kocsiból akkor kézen fogva megy.Ezeket a cipőket is csak azért vettem, hogy szokja, hogyha lemegyünk van valami a lábán. Szóval lehet bekéne szerezzek egy rendes cipőt hátha elindulna végre.

Bilire szoktatás témába én nem tudok mit bele szólni mert még nem is gondoltam át. De olvasva az írásaitokat szerintem mi is nyáron kezdjük.

És lassan indulunk nyaralni. Jövőhét vasárnap indulunk. Már nagyon várom bár kicsit tartok a repülő úttol.
Na de ezt is el kell kezdeni főleg, hogy a világ több részén vannak rokonok és barátok.
Tavasszal Írországba megyünk ott a barátaink vannak és meghívtak minket.
Aztán ha minden igaz januártól nem kell vízum amerikába így lehet nyáron meg oda megyünk mert ott meg a páromnak vannak rokonai és már annyiszor hívtak minet.

Utólag és előre minden ünneplőnek sok boldogságot.

Na lépek is megyek pihizni mert azért fosok minden este, hogy milyen éjszakánk lesz.
Legyetek nagyon jók puszi mindenkinek.
20200310173350

Jó reggelt !

Én zárok és én nyitok ?

Mi van nincs reggeli műszak.
Ma kicsit jobb idő van így megyünk csavarogni.
Ha sikerül akkor majd este teszek képeket.

Mindenkinek szép napot.
20200310173350

Jó reggelt!

Marcinak sok boldog születésnapot

Tegnap szörnyű napunk volt :(
Grétacica 1/4 6-kor síkítva ébredt annyira fájt a foga.
Dentinox nem használt így kapott fájdalomcsillapítót így nagy nehezen visszaaludt 1/2 7 körül.
8-kor ébredt majd innen kezdődött az extra nyűgös nap.
Összesen 30 percet aludt azt is délelőtt.
Elmentem fodrászhoz, mert már 3 hete bejelentkeztem és nem akartam újabb 3 hetet várni, hogy léevágják a hajamat.
Gréti végighisztizte az egészet.
Tépte ki magát barátnőm kezéből és mászott fel rám.
Hát, így elég lassan sikerült levágnia Móninak a hajamat :?
Este apa nem volt itthon, mert találkozott pár barátjával.
Cica sírva hívta.
Aztán este, fürdés közben kiderült mi okozta a nagy nyűgöt egész nap.
Kibújt a szemfoga! A jobb felső. Immáron 12 foga van kint.
De ez katasztrófa volt :?
Este 1/2 8-kor elaludt és csak 3* ébredt éjszaka, reggel 3/4 7-kor fújt ébresztőt.
Remélem ma már jobb nap lesz.
Tegnap estére egyszerűn kidőltem :(

Szobacipő Grétinek van.
Egy egyszerű, vászon az enyhébb napokra és egy mamusz a hidegebbekre.
Teljesen természetesnek veszi, hogy itthon abban van.
Ahogy hazaérünk és leveszem róla a kinti cipőt már hozza is a bentit, ül elém és tartja a lábát, hogy adjam rá.

Cipő mi a Sebastianoba vettünk Grétinek kiscipőt.
5000 ft volt.
Nagyon jó cipők vannak ott is és nincs úgy elszállva az ára.

Viranka küld el kérlek a címed és akkor feladom.

Panndi akarsz még mélytányért?
Elküldjem az anyagot Virankának?
Gratula a szívhanghoz :lol: :lol:

Kispocc Nektek is gratula a szívhanghoz :lol: :lol: (irígy vagyok :oops: :oops: )

Ágica gratulálok a kis kékszemű tündérkének.
Nagyon ügyes :lol:

Mennem kell.
Cica hív

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Boginak boldog 1. születésnapot! :)

Kép

VikDannak boldog 13.-at! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Rájöttem ám, hogy Szelinek a Cebion csepp csípte ki a popsiját, első nap 2x10-et adtam, másnap csak 1x10-et reggel, tegnap csak 5-öt cseppentettem, és nem volt már egyáltalán piros... :roll: Lehet, hogy csak hozzá kéne szoknia, vagy nem tudom.

Szegény LMóni és Grétike... :cry: De legalább kibújt!!!

KTimi! Hova mentek nyaralni??? Tök jó lesz Nektek, a hidegből elmentek egy kicsit! :)

Kép

Kép
regcsiken14

:arrow: vasalni... :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Móni: igen, igen, most kistesó közeledtével pláne szeretnék, ha viranka részéről áll még az ajánlat, és belefér idejébe :) Grétinek jó sok foga van :lol:

regcsiken: én tegnap este vasaltam iszonyat sokat, annyira fájt a derekam utána, hogy húúú...

Viszont tegnap voltunk vásárolni, és vettünk nekem egy csizmát, meleg bélelt, és nagyon tetszik, és végre nem fog télen fázni a lábam :lol:

És még mindig legalább naponta háromszor hányok :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Boginak boldog szülinapot!

Regi vasalás :evil: én nem igen szoktam, csak amit nagyon muszáj, szerencsére apa sem öltönyös munkakörben dolgozik :D bele is halnék.

Panndi ja nagyon sz@r lehet :( remélem hamar túl leszel rajta.

K.Timi jó csavargást! Na ilyenkor irigykedem a városiakra, mi sokszor unatkozunk :(

Péterke velünk aludt egész éjszaka, kapott éjszakára nurofent, igy egyszer sem ébredt fel. 9-10 ig mig a kiságyban volt 3x sirt fel :evil: nagyon nem jó valami :evil:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok,

egyelőre csak életjel, hogy megjöttünk az élvezetes nyaralásból.....

Linda klasszul tűrte az utazást, nappal meleg volt (25-30 fok), éjjel viszont gyorsan csökkent a hőmérséklet. Fantasztikus tájakon jártunk, remélem, a 6 bőrönd ruha kimosása és ugyanennyi holmi elpakolása után fel tudom majd rakni a képeket is.....

Kép
granda

Mindenütt jó idő van, csak itt nem? hol vagytok csajok?

Itt nagyon elborult egészen sötét is lett, pedig ki akartam menni :evil:

Heni
KépKép
heni81

Regi :roll: hmmm...de ha te jónak érzed biztosan jó rá.
Küldöm a fogyienergiákat érzed már???? Azt kell érezned, hogy nem vagy éhes és sportolni akarsz :)
Amúgy egyél rendesen 5x csak ne sokat. Tízóraira pl alma meg ilyenek. A diéta nem mindig célravezető, mert nem tartható és a letornázott kilók könnyen visszajönnek, sőt.
Próbálj meg mozogni...ááá bocs megmondtam a tutit. Csak hátha ez energiát ad. (modnjuk az édességről többé kevésbé le kell mondani az biztos, mert nagyon sok fölös kalória van benne)

Nektarin :lol: az egyik nektek is nemsokára lesz :) és hogy növesztett ez a gyerek 11 fogat?

Vindolanda
Azért ez is valami...
A szigorlatkor meg majd gondolunk rád...jajj de rég volt már nekem...hát nem hiányzik.

Ágica
Látod milyenek vagytok, hogy nem vettetek neki cipőt előbb??!!! :lol:

Móni
Már nektek is a szemfog..olyan furcsa, pedig elvileg az csak 2 éves kor körül jön.
Ez tényleg borzalomnak hangzik. Én el sem mernék Lillával indulni fodrászhoz, olyan kis sajtkukac, ennyi időt nem bírna ki.

Timi
De jó, nyaralás a télből :) valami jó kis meleg helyre mentek?

Pandi
Küldök már egy kis rókaűzőt hátha bejön.

Granda
:) nagyon várom a képeket. A 6 bőrönd ruha megvár :) :wink:

Heni
Itt nincs jó idő..most már...beborult és hideg is lett. :(

KépKép
KépKép
fleur

Köszönjük a köszöntéseket!

Jaj Emese! Annyira jó volt nézni milyen pinduri volt Marci.

Nálunk Manó ugy kel mint Heniéknél.5-6 felé ébred megtölti a pocakját és 7,30-8-ig szunyál tovább.

Kaptunk új popsikrémet:unguentum boraxatum. Ez is gyogyótári kutyulék. Most ugynézem javul tőle a popsija, de lehet ez csak az ujdonság varázsa.

Fleur: Mi bentre szoktuk használni a nyári pedipedes szandit. Először csuszkált benne aztán megszokta és mostmár sose csúszik meg.

Marcinak hálistennek elmúlt a láza. Csak az orra folyik gőzerővel.
Mondjuk most izgulok, hogy ez nehogy a fülére menjen. A dokinő szerdán rögtön antibiotikumot adott.Azt mondta annyira tele van az orra és annyira nem jön kifelé, hogy nem rizikózunk, hanem inkább azonnal ad gyógyszert nehogy a fülire menjen.
Hihetetlen hogy egyetlen nap alatt hogy legyűri a szervezetét a kór. Előző este vettem észre, hogy mintha el lene dugulva az orra.
Persze lehet már napok óta lappangot benne.

Egyébként a zene foglalkozás óta aholis az első komolyabb távot megtette meg se lehet álltani. Csak úgy csattog a lakásban. :D

Pandi nagyon sajnálom a rosszulláteidet. Hátha szerencséd lesz.Marcival én csak a 10. hétig voltam rosszul. Mert ebből még 4. hét....... :(

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Fleur! Ááá, az nekem nem jön be! Ha én elkezdek enni... :oops: Reggel tejes kávé, ebéd egy adag valami, aztán vacsira max egy pohár meleg tej, vagy joghurt/kefir, volt olyan is, hogy nem voltam már éhes, mikor több napja csináltam. Ez nálam a tuti fogyás, és nem szenvedek vele, mert nem koplalok, az nem is tudnék. Csak most nincs akaraterőm... meg kell keresnem, mert nagyon elbújt... ;)
Egyébként kezd hatni, amit küldtél, mert nem vagyok éhes! :)

Kép

Kép
regcsiken14

...ja, és egyáltalán nem vagyok édesszájú, csokit szinte egyáltalán nem szoktam enni! (Bár most volt 2 szülinap, és ettem a tortákból... :roll:)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi,
én is nagy keresésben vagyok hetek óta :roll: Azért, ha ráleltél, küldj belőle nekem is. Én is így teszek. (ráadásul én még édesszájú is vagyok :? )

Küldtem Neked privit :wink:

silka
silka

LÁnyok, Gábor Rugóval az egyik nagyáruházban vásárolt. A biztonsági őr meg megállította kifelé, hogy biztos lopták Rugó sapkáját. Persze Brendonos cucc volt, és ott libegett a címkéje is, így aztán elhitték nagy kegyesen, hogy nem akart kicsempészni egy darab sapkát.

Hát erre már nem is szólok semmit.
Oké, hosszú haja van, szakálla, bőrkabátja, és mindig követik a biztonsági őrök, de azért ha egy babával van...

Jövök majd még azért, és vissza is fogok olvasni, de most ezt le akartam írni mindenképpen. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
vindolanda

Regi, Silka: küldök egy kis akaraterőt!!!++++++++++++++++

Én nagyon édesszájú vagyok, de csak a sütik jönnek be..na jó minden mai édes ..de azok leginkább. nyáron egyáltalán nem kívántam, most meg nagyon...vannak időszakaim..de most erőt vettem magamon és megálljt parancsoltam. Ha megbeszélem magammal akkor álltalában meg tudom állni. És ilyenkor nem is kívánom ( annyira ) az édességet.

szóval hajrá lányok!

Vindolanda: :evil: borzasztó!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Megjöttem a fogorvostól, hááát nem volt egy leányálom, de legalább túl vagyok rajta :wink: Most még zsibbadok, úgyhogy fájdalmam nincs. Viszont ma este egyedül fürdetek, mert Peti viszi anyukáját orvosi vizsgálatra, ugyanis eset nyolcra kapott időpontot :twisted:

Marcinak nagyon boldog első szülinapot kívánunk utólag is!

Vikdani, boldog 13.-at!

Viranka: Hogy van Bálint? És az ujjad?

Fogzós babák és mamáik, kitartás! ++++++++++

Regi, Silka: Hát igen, a fogyókúra kicsit olyan, mint a dohányzásról való lemondás, szerintem agyban dől el, de nagyon nehéz odáig eljutni, ha valaki, hát én aztán tudom. Nekem is most azért sikerül, mert nagyon elszánt voltam és nem hagytam magam, pedig hónapokig csak stagnáltam. :evil: És megérte, mert most újra beindult :wink: Úgyhogy küldök nektek is energiát az elkezdéshez ++++++++++

Mennem kell, hívnak a fiúk :D

KépKépKépKép
meryke

No akkor pár kép (bocs, ha valakinek sok/k/...)
(És igyekszem éjjel pár oldalt visszaolvasni....)

Kép Estérel
Kép Az Opera Monacoban
Kép Óriás tengerjáró Nizzában
Kép Századelős körhinta volt a kedvenc
Kép egy kis provence-i konyhaillat....
Kép Tipikus dél-franciaországi utcakép
Kép Marinelandban delfinshow-t és óriásbálnashowt láttunk. Én imádtam.....
Kép Oldmobillal csudás az élet!
Kép Ez is a tengerpart vörös sziklája - Estérel
Kép Avignon, ahol a pápák elidőztek kicsit...
Kép Linda egy fárasztó nap után
Kép A hercegi palota este Monacoban Kép Azúr tenger

Kép
granda

Granda!
sokkolj még minket :) nagyon szépek és gyönyörű helyeken jártatok :)

Vindolanda!
:evil: :evil: elképesztő....

én csokizabáló vagyok :) megyünk Míráért az oviba a cuki érdekes módon mindig útba esik 8) mérlegre meg nem állok :wink:

KépKép
viranka

Nyekrit
Köszi az infot :) akkor én is bevetem :)
Puszi Marci babának, de akkor azért annyira nincs rosszul már ugye?!

Regi
Legalább az enerdzsi odaért :) és de jó neked, hogy nem vagy édes szájú :) én nagyon

Vindolanda
Ez gááz

Meryke
Mit csinálnak még este 8kor???

VikDani Boldog 13.-at

Granda
Csodásak a képek. Nem volt sok, sőt. Lindusról azért még tehetnél, olyan édes kidőlve.

Viranka
Tényleg Míra rövid hajas képet még nem is raktál.

7végén szüleimhez megyünk. Osztálytalálkozóm lesz, de siralmas az egész :( barátnőm meg én vállaltuk át a szervezést 1-2 hónapja, mert az eredeti szervezők nem jutottak dűlőre. A semmi az nem elég jó szó, ami a résztvevők számát illeti :( pedig 10 éves lenne. Szóval csak beülünk páran egy étterembe és beszélgetünk, semmi olyan hivatalos kaja rendelős és osztályterem-suli látogatós.
Mondjuk az tök jó lesz, hogy a legjobb barátnőm (akivel mellesleg az utóbbi időben intézkedtünk) szintén ott lesz, így ha más nem is, mi beszélgetünk egy jót. :)

Amúgy Lilla is nagyon belejött a járkálásba. Olyan már rengetegszer van, hogy fogja a kezünket és húz, de most már ha leülünk a konyha két végére szaladgál köztünk és nagyon nagyon élvezi :lol: cuki ilyenkor nagyon.

A hiszti sajnos nem múlik én már mindent próbáltam :( talán most az jön be a legjobban, hogy nem veszek tudomást róla, sőt még hátat is fordítok neki.
A püfölést sem értem :? ilyen kicsi gyerek honnan szed ilyet, főleg, hogy nem látja senkitől :? :(
No meg a síkítás..néha már a fejünk fáj a magas frekvenciától, amit megüt. Mindig mutatjuk neki, hogy halkabban, mert rossz nekünk, meg ráteszem a kezem a szájára. Remélem idővel meglesz a hatása.

Mondjuk ahogy nézem fent jön 2 foga és lent is 2 (már amennyire engedi nézni-csak ha nevet akkor kukucskálhatok) szóval éppen lehet emiatt érzékenyebb, hisztisebb, csak már kezdek kikészülni tőle.
Ki rabolta el az én tüneményes mindig vidám, gagyogó lányom????!!!!

Amúgy ma akkora kakkancsot gyártott nekem délután....hát csajok küzdöttem rendesen :lol: minden tiszta....sz...r volt....izgalmas volt, ráadásul egyedül voltam. A végén a gyereket beállítottam a kádba. Ez az öltözések napja volt, ma 2x öltöztünk mindketten (volt még egy pisis jelenet és én meg zuhanyoztatás közbe bénáztam, elszabadult a tus és telibe fröcsköltem magam :lol: ) szép kis nap volt. :lol:

Megyek kipihenni az anyaság fáradalmait

KépKép
KépKép
fleur

Granda, ezek gyönyörűek voltak!!!! :o

Fleur: akkor jó osztálytalálkozót a hétvégére. Tényleg, Te hová is jártál???

Viranka: én azokat a dekára kimérhetős csoki-drazsékat imádom... A sütiket nem szeretem, nagyon ritkán eszek efféléket. De a csokoládék... A marcipános tábla csoki :roll: Kár, hogy világ életemben pattanásos lettem tőle, de valahogy a gyomrom mindig győzedelmeskedett a hiúságom felett :lol:

Nyerkit: mi alig pár hónapja tértünk át a Gabi popsikenőcsére, addig, kb. 10-11 hónapig a gyógyszertárban kevertettük. És a különböző helyeken más-más popsikenőcsöt készítettek. De azok nem ilyen spéci cuccok voltak, csak olyan hétköznapi popsikenőcsök. Az antibiotikum kúra hátha megelőzi a komolyabb bajt.

Irina: a mászásért meg teljesen elfelejtettem gratulálni.

Ktimi: Ti aztán mozgalmas életet éltek. Most mentek majd Egyiptomba is, ha jól emlékszem 8)

Foggal szenvedő, nem alvó, beteges babáknak-mamáknak jobbulást.

Jó éjt mindenkinek.
MOst Rugó azzal szórakozik, hogy az üveggolyókat görgeti a gitár-húrokon, aminek érdekes hangja van. Gábor figyeli, hogy meg ne egye :shock: Ma egész nap reggel nyolc óta kb. 55 percet aludt, azt is a kocsiban hazafelé... Hát ebbe beleőszülök.

Én másfél éves koromtól nem aludtam nappal. Csak reménykedni tudok, hogy nem rám ütött :? Egyre kevesebbet alszik, és nem is álmos. :? :? :?

Kép
vindolanda

Halihó!

Marcinak, Boginak nagyon boldog szülinapot kívánok!

Bocsánat, már megint csak a témák jutnak leginkább az eszembe. Jó kis nyűgös napjaink vannak. Szegénykémnek nagyon fájhatnak a fogacskái. Állandóan úgy megharap, lassan kezdek félni a szopiktól. A legtöbbször vérzik is. :evil: Persze, ő meg csak nevet a dolgon.

Óriási gratula a minikéknek(hez)! Jó is hallani a szapora kis szívverést. :lol:

Betegeskedőnek gyors gyógyulást kívánok(babáknak, mamáknak)! Fogzósoknak erőt, nyugodt éjszakákat és nappalokat!

Fleur! Érezd jól Magad!

Granda! Én is bírom!!!!! :lol: :lol: Jaj, de gyönyörű helyeken jártatok.

Fogyi-klubba, édesszájúakhoz én is csatlakozom. Nálunk az egész család imádja az édességet. Látnotok kellene, ahogyan du-n kutakodnak. :lol: :lol: Én igyekszem a délelőttökre igazítani az édességet és csökkenteni a mennyiséget. :oops:

Viranka! Jó a taktikád. De Te már megtetted a magadét, gyakorlatilag csak szinten kell tartanod magad.

Vindolanda! Ez tényleg dúrva. De sok helyen másokat is megnéznek. Engem sért még a feltételezés is. Ma egyébként Oli-nál ebédeltünk. Most először. :oops:

Hulla vagyok!
dmaggie

Vindolanda! Akkor mutass egy fotót a "gengszterről"! ;) :lol:
Jöhet gmail-re is!

Granda! Kép
Csodálatos helyeken voltatok!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Regina, elküldtem.

A biztonsági őrök donganak körülöttünk, mint a méhecskék :wink:

Maggie: a legjobb hamburger a környéken a Csapókertben van szerintem. A Budai Nagy Antal felől is meg lehet közelíteni, meg a kis girbe-gurba utcák felől is. Talán Zákány utca, vagy hogy hívják. Van egy horgászbolt is az udvaron. A postások is mindig ott állnak meg enni.

Relaítve olcsó, és kimondottan nagy hamburgert adnak (350 ft körüli, de két réteg hús van benne talán). És van gombás hamburger, amiben gombás pörkölt is van a husi mellett:)
De oda inkább kocsival mentünk, mert gyalog olyan 20 perc.

A gyros-tálért viszont a Víztorony-büfébe jártunk 8)

Az Oli viszont nagyon jó helyen van, meg mintha pizza is lenne benne. Annak sem tudtam soha ellenállni :roll:

Kép
vindolanda

Maggie, Verecke utca, bocs.

De a weblapjukat nézzétek meg, ha jól akartok szórakozni!! Ez a horgászbolt a hamburgeres mellett.

http://akvarisztikabolt.extra.hu/

Ezt nem Gábor csinálta, meg nem is Mesi férje :lol:

Kép
vindolanda

Na, lépek is. Én még eszek valamit, olvasok valamennyit, aztán :arrow:

Kép
vindolanda

Szóval a weblap beköszönő szövege az igazi.

Na, most már megyek, van egy tábla csokim is. 8)

Kép
vindolanda

1 évvel ezelőtt kellőképpen kiakasztott az ügyeletes szülésznő s doki :evil: megállapították h. szűk 2ujnyira vagyok tágulva s ebből vmikor napközben lesz gyerek,ráérünk még... s közben Robival hülyébbnél,hülyébb nevek jutottak eszünkbe s röhögtünk magunkon :) s érdekes módon kb. 3/4 óra múlva a nappalos szülésznő meglepődve állapította meg h. bő 3ujjnyi vagyok,kérek-e beöntést :?
S kevesebb,mint 3 óra múlva már kezemben volt óriásbébim, az éjszakás dokinő meglepődve gratulált :)
most meg apja táskájából kikotorta a ropit s s aszék mögöütt azt eszegeti s faszán fog vakarózni :evil: de ma tündér volt :) kb. fél órája kelt csak fel :) tudja h. hétvége van :)

KépKép
viranka

Vindo!
jó h. csak most olvasom,tábla csoki...(csöpögö szmájli miért nincs 8) )

Fleur!
nekünk 2006ban volt úgy osztálytalálkozónk h.szept. közepén kapott mindenki levelet h. 1 hónap múlva találkozunk :) s alig hiányoztak :)

Granda!
h. kevesebbet kelljen olvasnod s inkább képekben mesélj nekünk :)
Regiék eladták lakásaikat,vettek egy kockaházat óriás kerttel :) Mesiék eladni szeretnék, ha van ismerősöd esetleg rvásárolna Budán hatalmas házat akkor szólj nekik s részesülhetnek abban a megtisztelő jutalomban h. láthatják Zsófiát és pocak Gergőt :) Pocakosok növesztik a bennük lakó emberkéket,Sensének nem 100% de vszínű csajszi van apocakban,Marica AFPre ment ahéten,Kispocc és Panndi megerősítették szívdobogással a bennük rejlő élet létezését :) Heni és Nyekrit is jól vannak :)
Maggienak a fia bemutatta barátnőjét,Bongyi szintén adott minima életjelet magáról :( Kitárgyaltuk a cipőtémát ismét,volt szó különböző multivitaminokról,Vindolanda rádióban szerepelt,megtetszett a munkájának címe egy szerkeztőnek(ugye?) a gyerekek növesztik fogaikat,veszettül nyűgösek és hisztisek és akaratosak és.... stb :)
Irina elkezdett dolgozni s tetszik neki, kitárgyaltuk a bilizés s szobatisztaságos témakört hirtelen ennyi jut eszembe atöbbiek majd kiegészítik :)

s már húz a fiam,a lábujjam fáj,tegnap pirosodott,ma már nem olyan dagadt,de még fáj :)
no napsugarast,mint egy évvel ezelőtt volt :)

S Lindának,Botinak nagyon boldog első szülinapot kíván a szintén 1 éves Bálint koma és családja :)

csók

KépKép
viranka

Jó reggelt :D !

Linda, Bálint, Botond, nagyon boldog 1. szülinapot Nektek!!
dettyk

Jó reggelé!

Linda, Bálint, Botond: nagyon boldog születésnapot Nektek!

granda: csodáa helyen voltatok, nagyon szép lehetett!

vindolanda: engem a múltkor az Auchanból kifelé megállított a biztonsági őr, hogy mutassam meg a táskámat, mert nem vettem semmit. Mondtam neki, hogy eszem ágában sincs megmutatni, jogszabály szerint nem nézheti meg, csak tettenérés alapos gyanúja esetén. Elkezdett velem vitatkozni, de, márpedig akkoris mutassam meg. Mondtam, hogy állhatunk itt órákig, akkor sem fogom megmutatni. Azt mondta, jó, akkor menjek... :lol:

Nálunk a kakis tisztába tevés mióta tesó van a hasamban mindig kádban történik. Nem bírom törölgetni, mindig odébáll Zsófi, szóval beteszem a kádba, és lezuhanyzom :lol:
Vendég

Szép reggelt!

Linda,Boti és Bálint nagyon sok boldog szülinapot!

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Boldog 1.Szülinapot!
Bogi és Linda!
Boti és Bálint!

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Vikdaninak Boldog 13. hónapot!

Irina!
Úgy látszik a mi csemetéink nagyon együtt működnek
Ildike is most kezdett el mászni. :D
Gratulálok!

Granda!
Nagyon szép helyen voltatok még kérünk képet.

Vidolanda!Panndi!
Az ilyen meg érdemelne egy jó nagy seggbe rúgást :evil:

Viranka!
Szupperül le írtad,hogy mi volt mostanság :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

[quote="gremese"][ írta:gremeseb]Viranka sms-e:

Megszülettem! 4550 g, 58 cm-rel 9:15-kor. Gerse Bálint.

Viranka! Gratula a kis trónörököshöz! Nagyon szépek a méretek!!!! Sok sok tejecskét kívánok!

Kép
Kép
Kép
gremese

BOLDOG SZÜLINAPOT BÁLINT!!!!

[quote="viranka"]S írta:virankaziasztok!

Ma jöttünk haza most csak pár kép :) :)
Gratulákat köszönjük :) S mi is gratulálunk mindenkinek :)
Tejci rengeteg,szopizik rendületlenül vagy alszik :)
Silka!
természetes úton született meg :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép

pusz vera

Kép
Kép
Kép
gremese

[quote="gremese"][ írta:gremeseb]Sense sms-e:

Sinóros Szabó Botond vagyok. 2007. szeptember 27-én születtem, 23 óra 41 perckor. Anya és én is jól vagyunk. Méreteim: 3170 g, és 53 cm. Sense.

Sense! Nagyon sok boldogságot kívánok a kis Botihoz! Sok tejecskét és jó egészséget! Pihenjetek, várunk vissza minél hamarabb!

Kép
Kép
Kép
gremese

BOLDOG EGYÉVESSÉGET BOTONDOVÁNAK!!!!

[quote="sense4"]S írta:sense4ziasztok Anyukák!

Először is köszönjük a gratulációkat!!!

Hasonló szépeket kívánok minden friss anyukának : VIRANKA, ZSUZSÓCI, ÉVA, JUBA - Sok boldogságot a picikhez!

Minden babó gyönyörű!!! Fölösleges lenne bárkit is kiemelni.

Sikerült visszaolvasnom az elmúlt hét termését. Már most nagyon sokat segítettek az írásaitok.

Rakok fel néhány képet Botond babáról.

Kép Botond 2 naposan Kép Anya vállán Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

[quote="granda"][ írta:grandab]Sziasztok :!: :!: :!: :!:

Szóval szeptember 27-én megszületett a mi gyönyörűségünk,
Kép.
4000 grammal, 53 centivel, császámetszéssel.

Sajna az új lakásban nincs net, most tudtam időt szakítani máshonnan írásra. Visszaolvasni nincs esélyem :) de a Hajni-féle táblát hamarosan átnézem, ki hogyan, mikor szült.

Kép
Kép
Kép
gremese

ISTEN ÉLTESSEN LINDUS!!!!

[quote="granda"]G írta:grandayorsan képek :D

Apuval
Kép

A bölcsőmben mélyen alszom

Kép

A kórházban
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Boti, Lindus, Bálint, Niki! Boldog 1. születésnapot!!! :)

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Kicsit lemaradva, megpróbálok témákra reagálni :roll: ...már ha Panka hagy...

Viranka, én gyerekeim is érzik, hogy hétvége van, csak ők fordítva vannak bekötve :lol: : iskolaidőben Bencét alig lehet kirángatni az ágyból 7 után, ellenben Panka 8-1/2 9 körül kel, most mindketten kukorékoltak 7 óra előtt, nehogy megint írni tudjak reggel :twisted: ...

Fűtés, mi egy régi építésű, alacsony házban lakunk, ám van gáz- és vegyestüzelésű kazánunk is, ami szuper! Van némi fánk, hulladékunk, amivel tüzelünk nappal, és ha elég a cucc, bekapcsol a gáz, ami nem hagyja kihűlni a házat, de a fűtőértékük össze sem hasonlítható: ha fával tüzelünk, kellemes, jó illatú meleg van, ha gázzal, akkkor alig-meleg (én hideg-melegnek hívom)...jól megaszontam, igaz??? :lol: :lol:

L.Móni, Meryke, nagyon ügyesek vagytok, nagy-nagy gratula a sok elvesztett kiló miatt :D !!

Silka, Regi, Nektek pedig kitartás, majd előkerül az a fránya akaraterő, addíg tényleg nem érdemes elkezdeni 8) .
Nem lenne könnyebb, ha egy programban vennétek részt? Biztosan ismeritek, de itt van egy csomó jó tanács:
http://www.femina.hu/fogyokura

Merykének teljesen igaza van abban, hogy olyan a fogyi, mint a cigiről való leszokás (én az utóbbi 1 hónapban kocáztam, majdnem visszaszoktam, és döntenem kellett: vagy a büdös, cigizős, ideges, itt fáj-ott fáj, mindent evős, lusta életemet választom, vagy a jobb közérzetű, gyakran tornázó-táncoló, kajára odafigyelő, nem büdös, kiegyensúlyozott énemet...számomra sajnos csak ez a két szélsőség létezik, és sokkal jobban érzem magam az utóbbiban :roll: ), de sokkal nehhezebb betartani :oops: ...

Maggie, Panka is imádja a virágföldet kiszedni, én kicsit át is rendeztem a virágaimat :oops: .

Nőcim egyébként imád öltözködni :shock: : ha azt mondjuk neki, jajj, de csinos, milyen szép, vigyorog, és nézi, simogatja a ruháját :lol: ! És cipő- és zoknimániás :shock: ! Hozza a zoknikat, cipőket, a kezembe adja, és emeli spiccelve a lábát, hogy adjam rá :lol: :lol: !! Ha sokáig csendben van, akkor tudom, hogy éppen egy cipőt vagy szandit próbál felvenni, persze, egyedül még nem megy 8) ...

Ásványvíz, én szeretem, iszom, de azt sem mindegyiket! Most már adok Pankának is, a védőnő szerint jó a vezetékes víz a városban...Nálunk egyébként-szerintem-nagyon finom a csapvíz, de én pl. a Balcsin és -bocs Maggie, Vindolanda- Debrecenben nem bírtam meginni a csapvizet :oops: :wink: :D .

Hálózsák, nekünk egy vékonyabb hosszúujjú jött be még tavasszal, de kinőttük :cry: . Azóta sem találok olyat...a Szeli-félét egyszer próbáltuk, egész éjjel harcolt, totál belegabalyodott...Panka katasztrófa, hogy alszik, rendszerint fejjel lefelé, kitakarózva ébred, az ágy pedig szét van dúlva :lol: :lol: ...a keddi turizásomban viszont nagyon édes vastag kezes-lábas pizsi is volt, imádja és olllyan cuki benne :lol: !!
Ja, és Panka ágyában gyapjú "alátét" van, az is jó meleg...

Cipő, nekünk ugye még nem kell, úgyhogy kocsicipőnk van, hogy ne fázzon a lába :roll: . De már írtam, hogy nagy lába van a nőnek, úgyhogy nem volt egyszerű ilyen cipőt találnunk! Viszont tegnap láttam az egyik bababoltban 2900 Ft-ért kiscipőt, nem emlékszem, milyen márka, de minőségi, úgyhogy én ott fogom megvenni, ha már szükség lesz rá :D !

Otthon nem adok rá mamuszt, nálunk laminált padló van szőnyeggel (ahol Panka mászkálhat), ez nem hideg...de lehet, hogy télen már adok rá mamuszt...majd kiderül 8) .

Mesi, döbbenet, milyen nagylány lett Zsófiból :shock: ! Nagyon szééééép :D ! Hová akartok költözni? Sok sikert az eladáshoz!

Hörcsög, Nektek is vuduzunk! Nagy fába vágjátok a fejszéteket, le a kalappal :D !

Nappali alvás, Panka általában már csak 1x alszik egy hosszabbat :cry: ...hha nagyon korán kel, néha még sikerül a 2 rövidebb :roll: ...

Panndi, Kispocc, nagy gratula a dobogó kis szívekhez :D !!

Viranka, már fősulis voltam, amikor meghallván a vándorcirkuszos autót, én, az infantilis rohantam az erkélyre megnézni :oops: , rohantamban beb@sztam a lábujjamat a sarokülő szélébe 8) ...el is tört...de nem csináltak vele semmit, borogatni és pihentetni kellett :P ! Remélem, azóta már jobb :D !

Vindolanda, mintha csak az én hajamról írtál volna: 2 szál vékonyszálú hajam van, ami frissen mosva és beszárítva kb. 3 órát tartja magát, hajmosás után 1,5 nappal már olyan zsíros, hogy nem szívesen megyek az utcára, és most még hullik is :evil: ...nyáron baseball-sapiban jártam, ha már nagyon gáz volt :twisted: ...szóval én is nagyon irígylem Regit a hajáért :twisted: :twisted: !! De szerencsére nekem sincs még ősz hajszálam :roll: ...

Vitamin, én nem adok, de minden nap eszik gyümit...ha beteg lenne, talán, de én irtózom a bogyóktól, csoda, hogy terhesen meg bírtam enni őket :roll: . Én voltam az a gyerek, akinél költözéskor a hűtőszekrény mögül egy egész gyógyszertárnyi orvosság került elő :lol: .

Ágica, gratula a 10 lépéshez, azért ez már nagyon szép! Panka halvány jelét sem mutatja, hogy hasonlót akar cselekedni :roll: :D ...

Ha jól emlékszem, K.Timiék Izraelbe mennek :oops: ...remélem, jól emlékszem...

L.Móni, nagyon sajnálom, hogy Gréti így megszenvedett a fogacskával, remélem, a többi könnyebben fog kibújni :roll: .

Vasalás, én is csak a legszükségesebbeket vasalom, azt is gyakran csak akkor, amikor fel akarjuk venni :oops: ...így is sokszor kevés Panka alvásideje :evil: ...

Vindolanda, húúú, de köcsög biztonsági őr :evil: ...én emlékszem a férjedre másik fényképről, szerintem copffal és bőrkabátban is egyetemistának néz ki, és nem tolvajnak :evil: ...durva :evil: ...

Minket egyszer Tesco előtt állított meg a kürtöskalács-sütő, hogy melyik osztályon vettük ezt a játékot, mert neki is kell ilyen :shock: ...néztük a kosarat, miről beszél, mert nem vettünk, csak kaját, mire rájöttünk, hogy a hordozóban alvó Pankáról beszél :lol: :lol: :lol: ...

Granda, ez valami csodálatos :D !!!! Nem fogunk haragudni, ha raksz még fel képeket :wink: :D !!

Pelenkázás, kész horror :shock: ! Amint lekerül róla a pelus, forog, szökik...és mostanában olyan kenőcsös állagút kakil, hogy alig bírom letörölni :roll: ...a tiszta pelus ráadása még egy új menet...tiszta bírkózás az egész...sokszor tök bénának érzem magam :P ...

Na, most jó sok lettem, remélem, semmit nem hagytam ki, így is kb. 2 órája írok :lol: ...
dettyk

4 ünnepeltünk van ma :shock: :D ?!

Nikinek is boldog szülinapot!!

Kép
dettyk

Linda, Botond, Bálint, Niki - boldog szülinapot kívánunk!!!

Víz Debrecenben: Dettyk, nem mindenhol egyforma ám. Az egyetemi kollégiumok környékén pl. tényleg förtelmes volt, de Víztoronynál én már ki voltam vele békülve. MOst mi ugye tulajdonképpen nem Db-ben, hanem egy mellette lévő faluban lakunk, itt is finom.

Amúgy a legjobb vizünk még gyermekkoromban volt anno a Heves megyében, mielőtt bekötötték hozzánk a vezetékes vizet, és addig kútról ittunk. Az nagyon finom volt, igaz bevizsgálatlan... :roll: Ja, és vízzáró réteg felettről ittunk, úgy hogy az minden volt, csak nem biztonságos :roll:

Pelenkázás: hát nálunk az már 3-4 hónapja olyan, mint egy kínai kung-fu film, szinte közelharccá fajult. Én a kiságyba beállítom, és úgy próbálkozom :lol:

Na, mentem is, vendégünk is van, csak amíg Rugizik, én ideosontam a géphez.

Kép
vindolanda

Vindolanda, kung-fu :lol: :lol: !
Igen, sejtettem, hogy nem mindenhol egyforma...én a Tócosban nem bírtam meginni :) .
dettyk

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: