Sziasztok!
Egész hétvégén irigykedve olvastam a tali szervezéseteket, de megbocsátok, mert most néztem meg a képeket! Hát tündéri szépek a babák!!!!!

Olyan jó bennük gyönyörködni!
Ez a meleg nekünk is betesz. Most szellőztetek ezerrel, mert egy kicsit legalább lehűlt a levegő. Itt bent Réka szobájában 29 fokot mért a légzésfigyu.

Így nem csodálom, hogy nyüszögött egy kicsit az előbb, de szerencsére nem ébredt fel.
Szombaton disznóvágás volt anyóséknál

. Hajnalban még nem is volt probléma, mikor mentünk hozzájuk, de 10-re már pokoli lett a hőség. Plusz még át is szaladtunk anyuékhoz déltájban. Hát amint lehetett, fürdettük is a lánykát...

Vasárnap is vagy ötször fürdött a drágám. Nagyon élvezi a pancsolást. Én viszont elég szarul voltam, valószínűleg enyhe (

szerencsére) napszúrást kaptam. De már elmúlt.
Ma voltunk 4 hós tanácsadáson. Rékám 6980 grammot nyomott a mérlegen. Megkaptuk a szurit is, nagyon ügyes volt, csak a szúrásnál sírt kb. 15 másodpercet. Ja, még a nagy hírt nem is mondtam! Tegnap átfordult a hasáról a hátára! De szerintem véletlen volt.
Vicky! Remélem kiderül a láz oka! Jobban vagy már?
Zuzmoo! Én most vettem a Brendonban Baby banz szemüveget. Ebben a hónapban akciós! Nagyon vagány benne a kiscsaj, csak még lesíröli a szemüveget, ahogy a fejét pl. az autósülésben. Egy picit bő rá, de majd a Balcsin többször fogjuk használni.
Nóri! Remélem anyukáddal minden rendben lesz!
Csilla! Nálunk is volt puki most a mérlegelésen, de nem kicsi! Azt hittem elájulok, olyan büdi volt.
Még akartam valakinek írni, de nem jut eszembe...