A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

szamocamoca tök jó ez az ülés is a mienk egyenlőre bébi hordozó és ha már stabilan tud ülni akkor gyerek ülés 18 kg-ig

akik köl van Brendonhoz egy csomó bébi kaja akciós

http://www.brendon.hu/products/list/ete ... &&pageno=1

http://www.brendon.hu/products/list/ete ... &&pageno=1

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Szamoca: különben Kristóf és Máté hogy vannak el? ( lehet írtad már, csak most néztem a kis képet, és látom, hogy úgy szeretgeti tesót) Mert ha esetleg mégis lehetne nálunk tesó, érdekelne, hogy mi a jó kor, mármint a két tesó között

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Na akkor veszünk 4-est. Van még kb. 40 db 3-as dm-es pelus, azt elhasználom gyorsba.

Nekem evett mult héten Liló Ovkot (nem hallottam erről a permetszeres buliról), nem volt semmi baja...

Akkor végülis a habitapi mérgező? Bevonták? Nekünk nincs még, egyenlőre az ágyon hempergőzik.

Italból miket adtok a babáknak? Mi próbáltuk a bébiitalokat is, meg Kubut is, a vízre meg fintorog...

Mennyire ügyesek csőrös pohárral való ivásban? Mikortól ihatnak belőle? És az a varázs itató, tényleg nem folyik?
Vendég

Clárika: képek már küldés alatt

Hordozó: ezek lehet hogy kilóra ugyan ugyanazok, de mégis egyik kicsi másik nagy??? ?nekem gyerek is igen furán ül benne... mint egy kötözött sonka, pedig még csak 6 kg! :shock:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Cicc most akarok csőrös poharat venni neki, hátha abból szívesebben iszik.

Keksz Bencének jó volt az Aventes csőrös anno, tényleg nem folyt.

Áron nem nagyon akar inni folyadékot. Sem vizet, sem teát (ezt egyébként úgy szoktam csinálni, hogy épp csak színe van) Tegnap megivott 150ml teát egész nap. Reggel meg este tej/tápszer volt neki.

királylány

babakeksz idáig nekünk sem volt bajunk az avoko bébi kajcsitól csak mióta ezt hallottam benne van a bogár a fülembe ....

habtapis dolog paszzzz nekünk mami ígérte de azt mondta ezek után meggondolandó !!!

italból a Kubu alma-süttök répa vált be eddig a többit ne tudom ezt próbáltuk de a teát kiköpi csak apáé kell az persze citromlé+édesítős ki tudja árt e ...

csőrös pohár szerintem nincs korhatárhoz kötve a babaügyességén múlik talán :wink: és a varázs itatós télyleg nem folyik :)

Dia mi most akarjuk a kekszet kipróbálni avokos bébi kajcsit már evett kekszest ízlett neki nagyon :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

ááá a Martin gépéről írok mert apa a másikat bitorolja és itt car a bill. kiadja a betűket :(

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Cicc nem kekszet adtam neki, hanem Babakeksznek írtam csak lerövidítettem :P

királylány

:oops: :oops: bocsi :) ma tiszta dilis vagyok :) :lol: :lol: férjem is mond valamit teljesen mást értek :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Én ízesítve adom a teát. Nekem anyukám úgy tanította. Persze finom is. :)

Ez az autós ülés nekem is nagy dilemma, nem tudom melyik jó. Lassan lilinek is kicsi lesz, főleg ebben az overállos időszakban.
Mikor lesz már tavasz??? :P
Vendég

Igyekszem kicsit reagálni, de csak arra amit tegnap óta irtatok :oops:

Dia a sütőtököt hogyan készíted sütöd vagy főződ? Mi megyünk dédiékhez és nekik ha még van akkor hozzunk és adnék Petrának is belőle. Áron jó sokat eszik, látom nála is baj van a tejjel. "bolháskutya" :lol: :lol:
Lehet nem az üveg/pohár a ludas hanem ami benne van?
Én vettem csőrös bögrét, valami no name de +3 hót ír rajta és csak ki van vágva nem pedig lyukas, nem igazán folyik mellé, puha mint a cumi és Petra imádja rágni a fogaival. Abból kapja a vizet, mert nincs rajta mérce, teáját meg cumisüvegbe.
Vettem neki Németbe almás teát (itt nem kaptam gyümölcs teát +4 hónaposnak) ez is megissza nem kell az édesített Baby Drinket adnom neki.

Pelus nekünk is kell azt hiszem a 4-es, tegnap reggel pisis volt még a lepedő is, ma meg éjjel 4-kor tettem tisztába (eddig reggel 9-ig nem volt bajom a pelussal). Nem hiába este még iszik vizet/teát. Na meg amióta meghízott olyan kis sonkácskái lettek, hogy látszik a pelus nyoma rajta :oops:

Évilány
[quote]E írta:tetés közben is,hátraforog,lesi a pihiszék hátulján a mintát,stb...de ha nem jön a kanál sebtibe, "höőőőőő höőőő"
ISMERŐS csak nekünk ehhhheee ehhheee van :lol: :lol: Javitok láttom voltatok tornán és az aggódásod nem volt hiábavaló. Tornáztasd és 1 hónap múlva nyoma se lesz meglásd!

Woddy ha van útlevél akkor már titeket sem állít meg senki, mehettek világot látni :wink: Remélem mára már meg is gyógyultál, tejcsit sajnálom. Lassan ha Petra ilyen nehezen szopik nekem is apadni fog. Na de már 5 és 1/2 múlt vigasztalom magam, hogy mégis egészen sokáig szopizott így is. Kutya :lol: :lol: én még nem próbáltam, Maya mindig bedugja a fejét a kiskocsiba, nem merem őket egyedül hagyni.
Lili, hogy megnőtt :shock: :shock: nagyon édes fürdés utáni képen.

Amúgy csak meresztem a szemem, hogy milyen nagyok és szépek ezek a babák! Olyan jó nézni őket. A talis képek aztán viszik a pálmát!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2011.01.28 15:06-kor.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Látom nektek is tetszik a kis szerkezet! :lol:

Még jó, hogy csak egyhelyben lehet vele ugrálni, mint a rúgós hintával. Különben mindent elrakhatnánk a nappaliban. :wink:
Ja és a gyerek élvezi, mivel zenél és csörög meg minden. Ok, egy nap max. 2x15 percet van benne.
Inkább hátra lerakom a földre, majd megfordul hasra és úgy játszik el egy órát is ha nem fáradt.
Persze ez is nővéreméktől van, anyukám hozta haza egy bőröndben…. :shock:

Mi még 3-as pelust használunk, mivel csak 6450-ek vagyunk. Most Tomi beelőzte ismét Lilit. :wink:

Gyerekülés az nagyon vicces, Lili szó szerint utálja, nem bír benne mozogni, zavarja….
A miénk 74cm és 10kg-ig jó (maxi cosi). A másikat meg áprilisban fogom elhozni nővéremtől, megörököltem azt is (maxi cosi). Viszont ott teljesen máshogy van a gyerekülés, még a következő méretet is háttal kell bekötni és majd, ha eléri azt a bizonyos súlyt vagy magasságot, akkor lehet előrefelé bekötni ugyanazt az ülést....
Azért elég fura, hogy Európában és Amerikában más a szabály.:?
ilyen:
http://www.maxi-cosi.com/usen/carseats/ ... structions

Nagyon szuperek a talis képek!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

woody

Melisch: no ez az az étel amit szintén bébiételben kap. csak főzök hozzá krumplit :lol:

királylány

Tina jó eredmény és már lassan félidőben jársz :shock: :shock: Jesszus, hogy telik az idő...mindjárt te is babázol :wink:

Bols örülök, hogy Petit már nem kell tornáztatni, koponya uh :roll: ..de jó, hogy semmi gond!!! Ahogy böngészek tettél fel képet, na azt én még nem láttam, majd visszakeresek őt is megkukkolom :wink:

Napsi "kis eszkimód" hát ennivaló, mint egy kislány olyan bájos! Terepszínű naci 8) nekem is bejön :wink:

Szia Csilla üdv itt, rólad sem olvastam még, de fogok, majd meglátod én is gyakran írom a regényeket :oops: Dani babád is jó nagy, na majd megismerem őt is :wink: A lábát Petra sem igazán látja, inkább a combját fogja, húzogatja a nadrágját, ott kapaszkodik.

Cicc tegnapi éjszakád ..sajnálom..remélem már a fiúk már jól vannak

Szamóca minden elismerésem azért amit írtál és nagyon egyet értek veled, bár én 1983 születtem, de nagyon magamra ismertem

Szilvás jó olvasni néha rólatok is, nekem nagyon hiányzol :wink: Édes lehet Eni, ahogy produkálja magát!

Clarika b*us, hogy áll már Réka :shock: :shock: :shock: :shock: ez igen nagyon kis élelmes ez a lányka!

Mares
[quote] írta:az a sok minden csak felhalmozás, a gyerek alig használja egy - két hónapot
mintha az enyémet hallanám :evil: :evil: :x :x ááááhhh Nincs is nekün még 1/4 annyi játék sem mint a képen látom más babának, mert apa minidig beleszól, hogy minek? Persze tata se kutya.Németbe vettem neki egy kis csacsit, aminek a lábain rágó akármik vannak. Erre tata: na már csak a csacsi hiányzott :cry: Igaz Petra inkább játszik színes nejlon szatyorral, cukorkás zacskóval mint játékkal.

Babakeksz üdv neked is! Látom újabb Lilivel bővül a csapat. Csőrös pohárból Petra magában iszik, van füle és élvezi, hogy ő foghatja. Rátettem cumis üvegre is akkor azt is fogta. Csak kell vigyázzak, mert nem tudja kivenni ha sok folyik a szájába (nem nyeli le, mert másfele jár az esze)

Ircsi megnéztem a videót " Katus" annyira bájos, vele amugy már angolul beszéltek? Vagy csak nekem tűnt úgy :roll:

Tünde látom Zoé is csak akkor tud aludni ha megy az autó :lol: nálunk apa szokott vele csigatempóba körözni ha éppen elaludt és nem akarjuk, hogy megébredjen :lol:

na kisregény útnak indul

Kép
Kép
melisch

[quote="gtunde75"] írta:gtunde75
[quote="santacsilla"]T írta:santacsillaünde, miből jöttetek rá, hogy kinőtte a hordozót?

ha beleteszem kabát és bundazsák nélkül, már akkor is összenyomorodik a válla... lelóg a lába, és nyöszörög 5 perc után...

Köszi, hamarosan akkor nekünk is cserés lesz :?

Kép
santacsilla

Dia aha értem :wink: na majd kipróbálom sütve, akkor lehet édesebb én úgy jobban szeretem. Bár lehet dédinek nincs de tata már mondta"ha nincs dédinek nem baj, majd megy tata a piacra és hoz Petrának sütőtököt" Így imádja az unokáját, hogy már hosszú a lista mit fog hozni, venni, szedni neki tata ha nagyobb lesz (cseresznye, szotyi, kolbász, stb) Mondtam ha rajtakapom add neki valamit amire én nemet mondok akkor nem kapja többett :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch, nem én írtam :D úgy másoltam ide. Én 86-os vok, és én is magamra ismerek :lol: :lol:

Meres: 3 év van a fiúk között , Kristóf imádja, állandóan szeretgeti, néha túlságosan is.
Mióta Máté forog, azóta jól eljátszanak együtt, pl Máté a játszószőnyegen, Kristóf meg mellette autózik. A kicsi lesi mit csinál a "nagy"

Kicsit kisebb korkülönbséget akartunk, de volt egy vetélésem.
:(

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

az ilyeneken még mindig el tudom bőgni magam :shock: :
http://www.youtube.com/watch?v=25w0XsKF ... re=related

Kép
gtunde75

[quote="szamocamoca"]M írta:szamocamocaelisch, nem én írtam :D úgy másoltam ide. Én 86-os vok, és én is magamra ismerek :lol: :lol:

:D
Már meg akartalak dícsérni, hogy mennyire jól fogalmaztál, s milyen jó kis írás lett!!!!! :)
De így nem dícsérlek meg! :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Köszi a dícséretet, de még nem áll Rékus, csak "oda van támasztva" :lol: :lol: :lol:

Eldőlne mint a bot :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Tünde, ez a kedvencem! :lol: :lol: :lol:

Egész nyáron ezt adták a Petőfi rádióban. Emlékszem, feküdtem a kanapén és folyamatosan simiztem olyankor a nagy pocakom.
Annyira jó volt. :D

woody

Sziasztok!!!

VISSZATÉREK! :) Remélem vissza is fogadtok....

Valamennyire összerakták a gépem, bízok benne, jó lesz egy ideig!

Sajnálom, hogy kihagytam ezt a talit, pedig nagyon rám fért volna...(agyilag) Nagyon elcsúszott a délelőtti programom, de hazamenni már nem tudtam volna, várni meg sok idő volt.

A múltkori taliról rakok fel képeket:

Kép

Kép

Kép
limo73

Sziasztok
Mamás nap volt,egész jó,voltunk a leendő keresztszülőknél is,kaptunk egy csomó mindent,autósülést,zenélős játszószőnyeget,zsák ruhát...

Szilvás,már akartam írni sms-t de nem volt rá időm 8) :wink:

Cicc,édes Bence a kutyikkal

Mares,persze,pár hónapra vannak,de ha lesz tesó,akkor el lehet tenni,amúgy meg el lehet adni ezeket a dolgokat.

Santacsilla,Tomi se kapja be a lábát,sőt,egyedül nem is igen találja meg :) nem vmi hajlékony.Ez van...ha megmutatom neki,rettentően örül neki mindig.

Babakeksz rajtunk volt már 4-es pelus,nem lötyögött 8) (baleset kapcsán unokanővér-1 éves-pelusában jöttünk haza egyszer)
A 3-as combban nekünk is kezd bevágni
:evil: pedig ebből bevásároltam,mondván hol van még a 9 kg,most adhatom el.
Csőrös pohár:próbáltam de bohóckodik vele,kávéspohárból iszik.Inni gyümölcslét,Hipp teát adtam.

Tündi jól néznek ki az ülések..
A Földlakón simán bőgök én is!

Dia,kanállal hajlandó enni csak..?Bezzeg az elején...:)

Cicc,az Ovkoval volt egy balhé anno hogy permetszert tartalmaz,de mi a lett a vége nem tudom,akkor bevették a polcokról.Utána kéne nézni.

Habtapi:passz,itt ezt mondanak ott azt...majd megkérdem a gyerekorvost.

Woody,Tomi a hozzátápi óta gyarapszik megint szépen.

Limo véééééégre!!!Köv.tali 02.03
:wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok

Kicsit kutakodtam ezután a bébi kajcsi után és találtam egy pár érdekes dolgot :?

http://divany.hu/poronty/2010/04/06/rak ... tottak_be/

Ez érdekes mert most is kapni !

http://divany.hu/poronty/2010/04/06/rak ... tottak_be/

ez azt irja nem káros de mégis :(

http://index.hu/gazdasag/magyar/2010/04 ... bebietele/

ez is azt irja nem káros

http://www.vg.hu/vallalatok/ipar/megsem ... ele-312208

de ez a forum erről szól szerintem ez a legérdekesebb

http://www.babaszoba.hu/csevego/temak/O ... tel/404959

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

na lányok most legyünk okosak :shock:

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Végül is nem káros http://babafalva.hu/megsem-karos-az-ovk ... -bebietel/

huuu jól a témába merültem :D

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Valami ilyesmi lehet a habtapival is... :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

sziasztok

jó reggelt nem semmi éjszakám volt Bencike 11 óráig ordított kezd a másik foga is bújni és reped az ina :(
szegénykém 11 órakor az ölembe elaludt de szerencsére reggelig hatott a viborcul kúp tudott pihenni .

Na most megyek mert fel kell tenni főzni jók legyetek szép napot mindenkinek .

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

szép hétvégét!
sziasztok
babák nagyon édesek-talis képek gyönyörűek.
szépen fejlődik minden babócka :D
Csilla-üdv
gyors helyzetjelentés....
már csak 1 nap van vissza Pesten :S
hiába nem tudtam mozogni,élveztem :D
bár két napja elsétáltunk a mamut-ig...körbejártuk...visszafelé már taxi hozott :(
nem műxik még a lábam :S
majd meggyógyul valamikor...lakásban eltotyogok...10-15 perces utat nem igen bírom :(
gyenge némber :)

otthonról majd töltök fel képeket a blogba is...most csak 1-2 a kíváncsi szemek számára :D

lábam nem sokkal szebb/bár a kép sem a legjobb :(

Kép

Gergő nagyon élvezte öcsém által készült babzsákfotelt :)

Kép

sógornőmön kezdett el mászni...élvezte a kis lurkovics :)

Kép

hmmmmmmm-de nem akarok hazamenni!!!!!!!!!!!!!!!! :(
:roll: :? :x

Mindenkinek sok puszi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Betegeknek, nyűgösöknek jobbulást!

Én úgy hiszem, hogy amennyire káros a habtapi, annyira káros a pénz, a gombelem... a napraforgó...
Ésszel élő ember vigyáz arra, hogy mit vesz be a gyereke a szájába.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

tegnapi esemény:

Kép

Kép

Kép

aztán visszaolvasok , csak ennek örültem nagyon... persze azóta elalvás előtt és után ezt csinálja az ágyban :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

a scannelés gyorsra volt állítva természetesen a színek nem ilyen összevisszák :)

evilany

Mares
Milyen hihetetlen! :lol:
Miért ne helyezkedhetne Gergő is alvás előtt az ágyban? :lol: :wink:

Évi
Nagyon jók a képek! :lol:
Annyira bírom Tomit a lebiggyedő szájacskájával!
Az ember úgy védelmezné.... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Köszi :) imádom :)

evilany

De szép ez a gyerök, Évi.... 8) 8) 8)

Kép
xtina75

Tina :wink:

Pécsiek,csak ajánlani tudom a fotóst,a 17.emeletes aljában a hölgy, a babás képek 380 ft/db,amin mi is rajta vagyok az 600 a két személyes,700 a három,mert rajtunk azért van mit retusálni hehe.

evilany

Évi: csodás képek! És Tomika milyen ügyike!! :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok!

Mares ügyike! :D lehet, hogy innentől kezdve át kell szoktatni háton alvásra, mert ezt akarja majd gyakorolni állandóan, bármennyire fáradt... legalább is Zoénál ez volt...

Évi szépek lettek a fotók! rólam is van egy ilyen, amikor valamelyik ősöm egy pokróc alá bújva tartott!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

nyűgös éjszakát sajnálom!

megvettük az autósülést... bepróbáljuk az autóba, hát a "fekvő" pozícióban is ül (mert ugye az autó ülése nem vízszintes, hanem befele lejt, ezért az, ami a bolt vízszintes polcán majdnem fekvőre dönthető, az az autóban már nem) ... mondom ez mennyire f*sza, a mocskos anyagiak miatt kiválasztottunk egy óccsót, erre tök szar... bementünk a Brendonba, hogy megnézzünk egy drága verziót (egyébként 0kg-től 18kg-ig kategóriát választottunk, r-go újszülöttet is bele lehet tenni) :arrow: na az ugyanolyan... kérdezem az eladót, hogy akkor ilyenkor mi van, mert az öthónaposom még nem tud ülni.... erre felajánlott egy kiegészítőt háromezeré'... mondom megnézném! egy tömör szivacs hengert hozott, amivel vízszintbe lehet hozni az ülést... ez kerül 3000.- be???? na persze... sztem megoldjuk ezt a problémát otthon... basszus felháborító, hogy veszel egy közel sem olcsó terméket, ami önmagába szar, ezért vegyél még hozzá ilyen-olyan kiegészítőt ezrekért... :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
gtunde75

Évi! Gondolhatod, én mennyire örülök! :wink: Nagyon jók a képek!!

Tündi! Gyerekülés...mindig van valami, amivel "lehúznák" az embert.
Már Bercinek is lelóg a lába, de a fejét még tartja az ülés rendesen, így majd csak tavasszal cserélünk, addigra már bőven lesz 9 kg, és stabilan fog ülni, mert mi már a 9 kg-tól valókban gondolkodunk. (Ja, igen....20-án volt 7930 gr, és 71 cm)

Melisch! Én főzöm a sütőtököt, és aztán turmixolom. A krumplit szűrőkanálon töröm át, és ebbe rakom a turmixolt egyebet (sütőtök, cékla, répa, brokkoli, metélőhagyma....meg ilyenek)
Általában főzök neki, de tegnap Hippes kajcsit kapott: Kukorica, burgonyakrémben, pulykahússal (5 hónapos kortól)....semmit nem hagyott :)

Mares! Nagyon ügyi!!!!
limo73

Évi! Hát ez a Tomi! :) Nagyon aranyos :) Már írni akartam én is, hogy az a kis szájacska ... ;-)

Jók a talis képek is :)

Szilvás, Sirályjány és a többiek Pöst megyíbű. Talizzunk mi is!

Meghibbantam már a téltől. A bezártság, a mindennapok egyformasága, rutinja... nyomasztó. Igyekszem mindig kitalálni valami programot vagy bohóckodást itthon. Olvasgatunk együtt, hintázunk, fetrengünk... amiket csak lehet.

Meg vagyok fázva, hőemelkedésem van, persze nyomom az Algopyrint és megettem egy kefirbe 5 gerezd fokhagymát (ez az én titkos gyógyszerem). Nem szoktam beteg lenni. Remélem anyatejnek nem lesz baja. Tivadar csak egy picit taknyos. Pedig olyan büszke voltam, hogy nem beteg.

Tivadarra 4-es pelus kell már egy ideje. 9 kg, igencsak endomorf kis pali :)

Nem adok üveges cuccot neki. Almát le tudom reszelni, banánt is. Krumplit, répát, tököt is (ezeket még nem is kapott). Nem is eszik csak Sinlac-ot (remélem jót írtam, mert hirtelen nem ugrik be) és anyatejet. Ma evett egy kis almát, de ez nem jellemző. Nem akar semmit a cicin kívül. Ez van. Szépen lassan majd csak rákap másra is normálisan. Evés előtt szoktam bekínálni, mert utána végképp nem kéne neki. Másrészt nem úgy néz ki, mint ki éhezik.

Rugós hinta szimpi nekem is. A bébikompot jó, hogy kitárgyaltátok, megfordult a fejembe.

Azt hiszem másról nem volt szó, bár biztos minden kimaradt.

Kép Kép Kép
szilvi35

Szilvi35,valóban nem tűnik éhezőnek :lol: :lol: :lol:
Erről is mindenkinek más a véleménye (üveges kaja) de a végén a lényeg h.minden baba jól jár,sztem :)

Céklát hogy csináljátok???
Banánt mivel lazítjátok??Anyatejen kívül? mert a többit a főzőlevével,az OK...

Pesti tali,hajrá hajrá!!

Csillag,02.03 részt vesztek ugye?Részleteket megbeszéljük,hol legyen,majd hívlak a hét elején.

Dicsiket köszönjük :wink:

Tündi,ülés: :evil: :evil: őrület..
Mi tegnap megkaptuk a mienket, így erre nem lesz gond,huhh.

evilany

Sziasztok

megjöttünk megvettük az etetőszéket a kis hapsimnak és vettem neki alma citromfű instant teát próba cseresznye alapon hátha megissza hazajöttünk mondom akkor adjunk neki 100m -be kell tenni 1 teáskanálnyit és lám csodát mind ki itta :shock: :shock: :D szupiiiii

Pest megyei tali felőlünk okés de hol ???
Mivel járvány van és nálunk a legnagyobb :( vagy mi is csináljuk úgy esetleg egymásnál ???

ÖTLETEKET VÁROK !!!!!!

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Évi banánt almával... alma mindenbe mehet... Zoé ma uzsira pl krumplit evett almával... saját főzésűt! 8) :D

Kép
gtunde75

jut eszembe meséltem mit mondott a doktor néni nekünk az otthoni főzött répáról ???

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Szép, nagy gyerek Tivadar is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Teljes kényelemben, keresztbetett lábbal... kezében a könyv... tiszta pasi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="cicc01"]j írta:cicc01ut eszembe meséltem mit mondott a doktor néni nekünk az otthoni főzött répáról ???

Sok helyen nitrátos a talaj, nitrátos lesz a répa, a burgonya...

Erre mondom, hogy nem tudok megbízható alapanyagot venni... de a gyártás során folyamatosan ellenőrzik a minőséget...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Igen, tiszta pasi, hehe. Azért megpróbálom önállóságra nevelni :) ... mert ezek a mai férfiak ... :) :) :)

Pesti talit szerintem, ha enyhül az idő. Egyelőre takonyvész van. Az én fejemben biztos.
szilvi35

ha enyhül az idő lesz csak igazi takonyvész :(

Tündi,sk.? :lol: :lol:
Alma is fog,ez a bajom :( max adom barackkal...

Holnap megyek Brendonba bébikajáért,Cicc köszi a tippet.

evilany

Sziasztok!

Évi, nagyon jók a képek, és az a száj :lol: :lol: :lol:
Szilvi, micsoda lazaság van nálatok :P
Minden baba csodaszép!
Kellemes jövő hetet mindenkinek, jó alvó és nyugodt babákat. :) Pécsieknek jó talit. Mi holnap reggel indulunk síelni egy hétre, már két napja azon parázok, hogy ne hagyjak itthon semmit. Így is már a fél lakást bepakoltam. Hogy hogyan fogunk elférni a kocsiban? :? De remélem jó lesz. :)

Kép
santacsilla

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: