Zsanka: Kristóf szerintem is tök jó név! Férjemnek is nagy favorit volt, csak én mindenképp régi, magyar nevet szerettem volna neki. És persze én győztem!

Linea nigra: Nekem az elsőnél nem volt, nem bánnám ha most is kimaradna az életemből.
Voltam ma CTG-n és 2 olyan szép fájást produkáltam 3 perces eltéréssel, hogy az asszisztens be is hívta a dokimat, hogy nézzen rá. Doki mondta, hogy no para, gyakorol a méhem, de azért biztos ami tuti rakjam össze a kórházi cuccost. Vasárnap töltöm a 37. hetet, onnantól bármi lehet. Bár én ebben a kérdésben meglehetősen mazochista vagyok és szeretném kivárni a 40. hetet.

A félreértések elkerülése végett a doki engem is rendes UH-val vizsgál, csak a méhszájat nézi hüvelyivel. Így azt is pontosan meg tudja mondani, hogy hány cm hosszú, szerintem azt manuális vizsgálattal nem lehet megtenni, vagy mittomén, mindegy is. Ők az orvosok, ők értenek hozzá.

Mabe: Sajnálom, hogy nem szimpatizálsz így a végére a dokiddal. Értékekhez nem tudok hozzászólni, de bízni kell a dokiban, ez a hivatása, csak ért hozzá. Ha mégsem bízol benne esetleg menj el valaki máshoz is egy UH-ra.
Ativerus: Menő verda!