A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Sziasztok!

Az én hasamat csak az szúrja ki aki ismer, és tudja, hogy egyébként nem nagyon van. Pedig Passzos hosszú felsőket hordok, tehát nem takargatom, én azért már látom :lol: :lol: :lol:

Afejfásás engem is szokott gyötörni, ha már nem bírom Algopirint veszek be, ha enyhébben jelentkezik akkor a homeós bogyók (BElladonna) is segítenek. Meg a reggeli fekete tea, mert alacsony a vérnyomásom, kávét előtte soha, meg most sem iszom. :roll: :roll:

Nekem nov.5.-én kell mennem AfP-re, de azt nem tudom, hogy éhgyomorral kell e, de majd megkérdezem a védőnőt. Nekem az AFP-vel együtt most nézik meg hepatitis B-t is...

Kép
adri0422

Lányok!
[/b]Kis csillagról azóta senki nem tud semmit?Legutolsó infónk az volt, hogy erős vérzéssel be kelett feküdnie a kórházba.

Mamacka-te is nagyon eltüntél, reméljük nincs semmi gond?

Üdv. az eltünedezőknek is, akik időnként csak olvassák a fórumot, ha van időtök néha irjatok 1-2 sort, hogy tudjuk jól vagytok!

Kép

Kép
deli

Deli
Itt vagyok csak vendégség van nálunk, nem nagyon tudok jönni, tegnap meg egész nap varrtam a babahordozókat...lehet legközelebb ki kellene vinni a börzére is... szerintem nagyon szépek lettek, de iszonyat sok munka van vele...

Amúgy remélem, hogy nincs baj... ugyanis tegnap leestem a lakásban a lépcsőn... vagy tíz lépcsőfokot csúsztam le, majd jól seggre ültem... tiszta lila a fenekem és be vagyok, tojva, hogy a babának ne legyen baja... holnap Uh. Megjegyzem Áronnal egy kissebb esés után mentem szülni... ugyanerről a lépcsőről estem le.. tiszta életveszély ez a lakás...
Ahogy fenékreültem úgy megrázkódtam, hogy iszonyatos fejfájást kaptam... éjjel nem bírtam tovább bevettem egy fél algopirint...
Algopirint lehet szedni a 12. hét után, azt hiszem a 38. hétig... vagy a szülés beindulásáig... az biztos, hogy szülés előtt, ill alatt nem szerencsés mert valamit bekavar a gyerek keringésébe.

Az öcsémmmel kapcsolatos dolgokat majd lehet kifejtem bővebben... :( de addig is köszönöm a kedves szavaitokat!

Puszi
Marcsi

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!
A gyomorégéshez csak annyit szólnék hozzá, hogy nekem is volt anno, és nekem a háziorvosom a MAALOX szuszpenziót ajánlotta, ami egy szirupos lötty, semmleges ízzel. Én esténként vettem be és jót tett.
lei

Olvaslak Titeket és csomószor aggódom miattatok, hogy senkinek ne legyen baja. Remélem mamacka hasában is minden rendben van!!!! Drukkolok nektek kismamik!!
lei

Sziasztok,

Nekem nagyon nagy élmény volt a 4D-s UH. Úgy tűnik, hogy kislányunk lesz :) Sajnos a picink eléggé lusta, gyakorlatilag bármit csináltunk, nem volt hajlandó mozogni. Néha felhúzta az arca elé a kezét jelezve, hogy jobban tennénk ha nem zavarnánk és ennyi. :) Már most fejjel lefelé helyezkedik el, eléggé kicsarvart pozicióban. :shock: :shock: (Így volt ez a 12. heti UH-n is...) A vizsgálat 20 percig tartott. A szonográfus nő nagyon kedves volt. Tényleg úgy vizsgálgatta a picit, mintha a sajátja lenne:) Kimentettem pár képet a DVD-ről, mindjárt felteszem őket. Egyébként azt nekem is mondta a szonográfus, hogy a legközelebbi UH előtt igyak colát, vagy kávét, vagy egyek csokit...

Kép
emi29

sziasztok!
nicci! és te szülsz hamarabb v. én tartogassam még két napig bent? :D
kamillatea. külsőleg-belsőleg mehet. a tea frissen főzőtt legyen.
én úgy tudom, hogy terhesen csak paracetamol tartalmú(efferalgam, rubophen, stb) láz- fájdalomcsillapítót lehet szedni. én csak ezt szedném, de 1-2 algopircsi sem árthat. patikusok megmondják szerintem.
nálunk sem kellett éhgyomor az AFP-hez, csak ha mást is néztek(vércukor, vérkép)
szösszenet! írok pü-t, mert szeretnék táblába kerülni.

toncsi

toncsi80

Sziasztok Lányok!

Újként szeretnék csatlakozni hozzátok, bár már hetek óta olvaslak Titeket!
29 éves vagyok, első babát várjuk. 13. hétben járok. Az első terhességem sajnos megszakadt idén tavasszal a 8. héten. Remélem, most minden rendben lesz!! 12. heti UH OK. volt, ezen a héten megyek a kötelező 13. hetire. (nálunk ez a Kórházban van, és minden kismaminak kötelező)
Hányinger, hányás engem is elkísér, már a 6. héttől kezdve! Sajna fogytam is, de a pocak már nő!! Estére én is szörnyen felpuffadok!

Egyébként fejfájásra Algopyrin-t én is hallottam! Egy hete én is bevettem egy felet, mert már semmi nem segített!! Összetörve, felhigítva egy kis üdítővel előbb hat, és kíméletesebb a gyomornak is.

Segítene valaki abba, hogyan lehet a vonalzómat feltenni? Már megcsináltam, kaptam e-mailban kódot is, de utána akármit csinálok nem megy.... :evil: (a babalava.hu-n csináltam)
gabo001

Csatolva a képek, a 175 grammos kb 18 cm-es Mazsolámról: Kép
Kép

Így helyezkedem el anya pocakjában:
Kép

Kép
emi29

Gabo,

üdv köztünk :) :)
A vonalzót pedig úgy tudod feltölteni, hogy a BBcode-ot a profilodnál (felül a segédletek kezdetű legördülő menüben éred el) bemásolod az aláíráshoz.
Menni fog :)

Kép
emi29

Gabo
Szia
Én csak a Lilypiest tudom... ráklikkelsz bármelyik vonalzóra... nyelvet választassz, kitöltöd... és a végén kimásolod a második kódot ezt kell bemásolni az aláíráshoz...

Fenn: segédletek-profil-aláírásmező

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok ... akkor elkezdem feltöltögetni a fotókat, amiket ígértem :)
Kezdem a pocakfotóval :)
Ma kezdtük el a 17. hetet :) a képek tegnap készültek .. :)

Kép Ebéd előtt :)

Kép Ebéd után :)

Kép
szösszenet

Marcsi,

Nagyon szorítok, hogy ne legyen semmi baj. Mindenképpen jelentkezz UH után!!!

Kép
emi29

És akkor Eminek és a többeiknek itt van 1-2 kép Elenor nacijairól, arról a kettőről, amit nekem varrt ;)

Farmer és Elegáns Fekete Nadrág

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép
szösszenet

Mamacka - Nagyon remélem, hogy nincsen semmi baj! Holnap várjuk, hogy jelentkezz mindenképp!
De úgysincs baj .. :) nekem azt mondta a doki, hogy nagyon le vannak ők odabent védve ;) de azért vigyázz magadra, és pihizz kicsit!! :)

Emi - Gratulálok a Kiscsajhoz :) És itt vannak a fotók, tartottam a szavam, remélem kielégítőek :lol: :lol:

Toncsi
- Oksi, várom a privit, és este remélem hozok táblát :) ;)

Felsoa - A tied is átjött, vettem az adást ;)

Kép
szösszenet

Szösszenet,

Tök jó az alakod még mindig, bár már jól kivehető az a pocak. Nagyon jó lett a két naci is. (Üzletben nem kapsz ilyen jó szabású farmert az tuti). Azt hiszem én is felkeresem Elenort. Te varratsz még valamit?

Kép
emi29

[quote="emi29"]S írta:emi29zösszenet,
Tök jó az alakod még mindig, bár már jól kivehető az a pocak. Nagyon jó lett a két naci is. (Üzletben nem kapsz ilyen jó szabású farmert az tuti). Azt hiszem én is felkeresem Elenort. Te varratsz még valamit?

Köszi a bókot :oops: :)
Én örülök, hogy végre látszik a poci! Azért a 17. hétben már nagyonis illik :lol:
Igen, farmert még biztosan varratok, illetve ha hideg telünk lesz, akkor vmi kord nacit .. :) Meg kinéztem még egy jó barna anyagot, abból is fogok kérni egyet .. majd szépen sorjában.
Mert azért nekem még jó 1-2 nacim, nem csak ezeket hordom ;)
Kihasználom a régieket, amíg beleférek :lol: :lol:

Kép
szösszenet

próba

Kép
gabo001

Gabo - Az előnézet gombbal tudod nézegetni, hogy látszik-e ;) :)

Kép
szösszenet

Hát ez nem jó lányok bocs a bénázásért. Bemásoltam a kódot az aláíráshoz, csak nem találtam a szögletes zárójeleket, mert elvileg úgy kéne az összes zárójelet beírni.
Ötlet?

Kép
gabo001

Szösszenet!
Azt tudom, de sajnos nem látszik!! Lehet, hogy a zárójel a gond mégis? Hogy kell szögleteset??

Kép
gabo001

Gabo,
így kellene kezdődnie a kódnak:
[url=http://babafalva....

Kép
emi29

http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
Próbálj meg itt vonalzót csinálni .. ha a babafalván nem megy
Én meg ezt ismerem .. (meg többen még ...)
És a végén kiadott kódok közül a 2.-at kell bemásolni az aláíráshoz :) de az egész sort ám!!

Kép
szösszenet

Emi!
Hogyan kell szögletes zárójelet írni??? Nem találom sehol a billentyűzeten! Szerintem az a baj. (Meg igaz, az eleje lemaradt...)

Kép
gabo001

[quote="szösszenet"]
írta:
szösszenetMert azért nekem még jó 1-2 nacim, nem csak ezeket hordom ;)
Kihasználom a régieket, amíg beleférek :lol: :lol: [/color]

Ja, így könnyű :) :) Nekem a "régi" nacijaim a combomig jönnek fel :( :( és ugyanez a helyzet a szoknyákkal is.....

Kép
emi29

Gabo,

A linkben amit email-en kaptál benne van a szögletes zárójel is. Nem kell írnod semmit csak a [url= -vel kezdődő teljes sort kell bemásolnod. Próbáld meg újra. Biztos menni fog :)

Kép
emi29

[quote="gabo001"]H írta:gabo001ogyan kell szögletes zárójelet írni???

AltGr F (ez a szögletes zárójel nyitása.. )
AltGr G (ez pedig a zárás .. ) de elvileg nem kellene varázsolni.. simán bemásolva működnie kellene a kódnak :roll: :roll:

Kép
szösszenet

most jó?

Kép
gabo001

Már látszik, viszont nem duplán szerepel az elején az [url=http://babafalva.hu] szöveg? Elvileg szövegnek nem szabadna látszódnia és a vonalzó is bal oldalon szokott megjelenni.

Kép
emi29

Oké! Már csak azt nem értem, hogy a várandós naptár szerint már a 13. hétben vagyok, itt meg még nem. Hogyhogy? Meg a doki is szerdán küldött 13. heti Uh-ra! :roll: Szóval mintha a vonalzó kevesebbet számolna pár nappal...

Szösszenet te hány kiló vagy? Csak mert én is kb. ilyen vékony vagyok. Én 53 -ről indultam, de most sajnos csak 50 kg vagyok.

Kép
gabo001

Szerintem jól számol a vonalzó. Mikorra vagy kiírva?

Egyébként és is 53 kg-ról indultam... Egy hónappal a terhesség előtt pedig 51 kg voltam és én most 59-nél tartok :( :(
Szerintem 20 kiló alatt nem úszom meg ezt a 9 hónapot.... Bárhogy is igyekszem.

Kép
emi29

Gabo!

Most megint eltűnt a vonalzód. Másold be az elejére ezt: [url=
Így már működnie kell...

Kép
emi29

Emi!
Hát nekem csak így sikerül a vonalzó. Nincs duplán beírva az eleje...
Na mindegy ennek is örülök!
Május 8-ra vagyok kiírva.
Na mindegy, majd szerdán megmondja akkor a doki pontosan!
Már én is hízni akarok!

Kép
gabo001

Gabo - Én 176 cm vagyok és 57 kg-ról indultam .. most 58 kg vagyok :lol: Még nem híztam szinte semmit .. de most az utóbbi 1-2 hétben elkezdett nőni a pocim :)
Mindig rengeteget ettem .. ez most is így van, és a rosszullétes időszak is kimaradt nálam, így én a terhesség elején nem fogytam le.
Jól érzem magam így .. de nem tudom mennyit fogok hízni, majd eldől .. ha tényleg beindul a pocakosodás :) ;)
Amúgy szerintem is jót mutat a vonalzód .. a 13. hétben vagy ;)

Emi
- Ne keseregj! Lehet te az elején felszedtél plussz kilókat, és most megállsz kicsit .. És az sem baj, ha 20 kg-ot hízol.. barátnőm 25-öt hízott, és gyönyörűen lement róla a szülési után hamar ;) :)

Kép
szösszenet

Gabó,

Végül is így is látszik :)
Ha május 8-ra vagy kiírva, akkor tényleg jól számol a vonalzó. A 12+4 hét az egyébként 13 hetet jelent.
Nyugi, nem gáz, hogy még nem híztál. Sokan fogynak az első hetekben. Sőt van, aki a 20 hétig nem hízik egyáltalán. Én szívesen cserélnék veled :)

Kép
emi29

Ja, hogy az 13. hetet jelent? Akkor jó! :D
Épp az előbb szaladtam a WC-re, mert azt hittem jön a róka... de szerncsére nem. Most megpróbálok vacsizni. Később már az sem megy... :cry:

Hát igen, én a sok rosszullét miatt fogyok/fogytam. Étvágyam sincs sok az a baj. De már mintha javulna a helyzet!! :P

Kép
gabo001

Szösszenet.

Annyira már nem zavar :) Tény, hogy a babavárás előtt volt, hogy egy nap csak egyszer ettem, és akkor sem sokat.
Most rendszeresen étkezem. Tudom, hogy ha megszületik a baba, akkor vissza fogom nyerni az alakomat. Persze a szoptatás alatt nem fogok fogyózni.
Mivel egyszerűen nincs idő kismama tornára járni, úgy döntöttem, hogy megveszem Rubint Réka Légy bombajó kismama című DVD-jét. Arra fogok tornázni...

Kép
emi29

Emi! Az a kazi nekem is megvan! Sajnos most nem csinálhatom, mert jelenleg a lepény kicsit lejjebb van a kelleténél. Majd ha följebb megy valamikor, és szabad tornázni, akkor elkezdem. Hát igen ez a sors... Beszerzem jó előre, de valami közbe szól.. :)
Na nem baj, a lényeg, hogy a baba jól legyen!!

Kép
gabo001

Én is már híztam 2 kg-t..... :oops:
Az sok???
Kíváncsi vagyok, hogy egy hét múlva vajon mennyit mér a védőnő???? Majd kapok a leszúrást, hogy már ennyit híztam??? Vagy ilyenkor még nem???
Én már úgy vagyok, hogy a munkahelyen alig bírok ülni (napi 9 óra iroda) Kényelmetlen...fáj derekam, és nyomom a pocimat...ami már elég nagyocska....csak hátradőlve jó, de úgy meg nem lehet dolgozni....
Lehet, hogy jövő hét hétfőtől elmegyek táppénzre....Még megemésztem.....Nem tudom, mit csináljak???!!!
Adjatok nekem ebben tanácsot!!!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kismamik,

Voltam ma fogorvosnál is. Foginyvérzésre a doki recept nélkül is kapható Corsodyl gél-t javasolt. Azt mondta, hogy a foginyvérzésre fokozottan figyelni kell, mert ha nem foglalkozunk vele, akkor a terhesség végére több fogunk is kilyukadhat.
A corsodyl gél használata előtt célszerű jó minőségű fogkrémmel (pl. Lacalut aktívval) fogat mosni.

Kép
emi29

[quote="gabo001"]Emi! Az a kazi nekem is megvan!

Tényleg?? Megnézted már??? Milyen?
Egy picit nekem is lejjebb van a lepényem, de nekem nem mondták, hogy pihennem kell vele. A méhszájat nem éri el.

Mary,
2 Kg egyáltalán nem sok. Veled is cserélnék!!!
Ezért biztos nem fog leszúrni a védőnő.
Ha nem érzed jól magad a munkahelyeden, akkor mindenképpen menj el táppénzre. Az, hogy nem érzed jól magad, kihat a babára is. Ő is érzi...

Kép
emi29

Sziasztok!

Deli- a babaexpón az uh maga ingyenes volt, de mi kértük, hogy vegyék az egészet dvd-re és azért 1500Ft-ot fizettünk! Meg annyit mondott még a doki, hogy ha még megyünk hozzájuk a terhesség alatt, kapunk kedvezményt! Szóval minden szempontból nagyon megérte, és tényleg tök mázlink volt... :-)

Szösszenet - nagyon remélem, hogy feljebb mászik az a lepény, mert azért elég rendesen rám ijesztettek... :-(
Nem 100%, hogy kislány, csak nagyon valószínű! :-) Először azt mondta a doki, hogy nem biztos, hogy meg tudja mondani, de aztán egyszer csak mutatott egy képet, amin szerinte látszott a szeméremajak! Ezt persze mi nem láttuk... :-) De elhittük neki... :-)
Ja, lánynévnek be is írhatod a táblába, hogy Dorka! Ebben már sikerült megegyeznünk!

felsoa - nekem eddig fogalmam sem volt, hogy rossz helyen tapad! Semmi tünetem nem volt eddig, és most sincs hála Istennek (se barnázás, se vérzés, se semmi) Nekem amúgy azt mondták, hogy pont a méhszájnál van! Remélem feljebb megy, ahogy nő a méh...
Szerdán megyek a dokimhoz, az a tuti azért, ha ő is látja!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Szösszenet!

Te is nagyon csini kismama vagy, oldalról már látszik, de azon a képen ahol szemből vagy fotóza ott észre nem venném, a gömbölyödő pocid. Azaz 1kg az semmi, én is ennyit "híztam" eddig. :lol:
A nacik is nagyon csinik, nekem főleg az elegáns tetszik. :lol:
Nekem még feljönnek a nadrágok, már a hasamat sem nyomják. egyenlőre hosszabb felsőkre ruháztam be, nacit majd akkor, ha már nem jönnek rám.
Én a téli kabáttal vagyok gondba...Még jó a tavalyi, de lehet 1 hóhap múlva már nem tudom összehúzni, és olyat akarok venni, ami még márciusban is rám jön, mert még akkor is hideg van, de nem tudom mekkora leszek akkora... :lol: :lol: :roll: :roll:

Kép
adri0422

Emi! Én még akkor csinálgattam, amikor nem voltam terhes. Akkor kifejezetten jól esett, mivel csak 20 perc. Minden trimeszternek külön-külön 20 perces anyaga van. Most nem tudom, hogyan bírnám, mivel még nem próbáltam. Nekem sem éri el azt hiszem a méhszájat, csak közel van. Majd szerdán rákérdezek ment - e feljebb!

Ollem! Szerintem is menj el táppénzre, ha nem érzed már jól magad! Én kényszerből mentem el a 10. héttől, mivel akkor derült ki, hogy kicsit mélyen van a lepény. Pihiznem kell. De most már kifejezetten örülök neki, mert nem bírnám már a korai kelést, meg a 8 órás munkát. Így meg bármikor le tudok dőlni, és nem készülök ki estére. Mikor még dolgoztam az elején, akkor nagyon kivoltam estére!!! És az nem jó a babának!! Most is egyébként, amikor mennem kell valahova reggel korán (doki, munkahelyre táppénzes papírt bevinni...stb), akkor tökre szarul vagyok, van hogy hányok is. Ha meg ráérősen készülődök reggelizem, sokkal jobban vagyok!

Kép
gabo001

Mamacka-reméljük tényleg nem lesz baj, de azért jó, hogy csinálnak holnap UH-t, majd jelentkezz, hogy mi volt.Amúgy ez az UH most lenne, vagy az esés miatt kell?

GaboÜdv. köztünk!Ne aggódj én is szenvedtem a vonalzóval mire sikerült végre.

Én ma reggel mértem magamat, reggeli után és 49 kg voltam, de lehet, hogy már kicsit több vagyok, a védőnőnél amúgy is mindig többet mutat.Érdekes, hogy mostanában állandóan a fagyit kívánom.

Kép

Kép
deli

Sziasztok!

Mary
szerintem pont jó a 2 kg. Én sajna már 6nál tartok, jól le is szúrt a dokim ma miatta. Mondjuk tényleg többet eszek, mint eddig...

Ha nem érzed már jól magad tényleg menj táppénzre. Danival én is elmentem 20 hetesen és nem bántam meg. Lesz egy kis időd magadra, használd ki. Később már úgysem lesz sok...

Emi
Ha nem éri el a méhszájat, akkor semmi gond. Nekem sajna igen. Le is vagyok tiltva mindenről. De pozitivan állok hozzá, hiszem, hogy feljebb vándorol. (Bár a védőnő már császárral riogat.) Két hét múlva megyek UHra. Majd akkor kiderül változott-e. Bár most nagyon gondolkozom rajta, hogy addig is elmegyek 4Dre.

Édesek a fotók!!

Mamacka
Remélem minden OK. Vigyázz nagyon azzal a lépcsővel, ha ilyen veszélyes!

Kép
Kép
Kép
felsoa

Lányok!

Ma elmentem fölsőket is vásárolni a nadrágokhoz. Eléggé ledöbbentem, amikor a Szösszenet által is említett Elenor felsőivel találkoztam a kínai áruház polcain, és 1000-Ft-tal olcsóbban. Még a minta is ugyanaz rajta. És nem egy azonosat láttam ugyanabban a színekben.

Emi!
Sajnos nem találkoztunk, a fényképeden lévő arcra legalábbis nem emlékszem. Én 8-kor voltam ott, és előttem volt másik két olyan kismama is akik AFP-re jöttek, de nem te voltál az. Na de majd legközelebb.

Ma már megtudtam inni két pohár multivitamint is, nemcsak ásványvízet, és szerencsére nem volt most bajom tőle. Remélem ez a javulás jele.
Mocorgás: picinyem úgy kinyomja magát a hasfalamon, hogy szinte vonalzóval meg lehetne mérni a hosszát. És ő bal oldalt mocorog, adva egy kis reményt arra, hátha fiú. (Lányaim jobb oldalt rugdostak.) De másfél hét és kiderül, akkor kell mennem UH-ra.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Kerekes - Jajj de jó neked, hogy mocorogtok már :lol: :lol: Én alig várom .. de még mindig semmi :(
Én felsőket nem varratok .. feleslegesnek tartom. Rengeteg boltban lehet kapni ilyen tunikaszerű cuccokat ;) És tényleg nagyon olcsók .. pár ezrekért jókat lehet találni. én pl. ami a képen van csíkos, 2500-ért vettem, a szürkét meg 3000ért .. ott ahol ezelőtt is vásárolgattam :) Viszont nadrágokból muszáj varratnom, mert olyan vékony vagyok, és magas, hogy a kismama boltokban amit találok nem állnak igazán jól .. erre nem sajnálom ;)

Adri - Télikabáton én is agyalok .. de egyelőre várok vele, én is a tavalyi cuccokat hordom .. ha nagyon nagy leszek (gondolom január környékén) akkor is ráérek nagyobbat venni .. és akkor már látjuk, hideg telünk van/lesz-e ;)

Zorroné
- És mikor mész legközelebb Uh-ra? Tehát valószínűsíthetően mikor derül ki tutira a baba neme? Én november 5-én megyek AFP-re, és annak az eredméynével UH-ra .. tehát barátok közt is .. még várnom kell 3 hetet :? :? :shock: :shock:

Gabo, Emi
- És milyen a Rubint Réka dvd/kazi? Én is szeretnék venni egy terhestornás dvd-t .. csak a Rékáétól picit tartok .. :? Én beérem egy baba-kímélősebb tornával is .. Én baba előtt Rubint Rékára tornáztam, és az nagyon-nagyon kemény .. szerettem, mert nem lakott odabent senki .. de nem tudom, hogy úgy akarok-e mozogni babavárás alatt, ahogy ő tette .. fenntartásaim vannak vele :roll: :roll:

Ollem
- Usgyi táppénzre! Nekem is sokat kell görnyednem itt,mert itthnoról dolgozom a géppel .. szerkesztek .. írok .. úgyhogy tudom milyen .. n is sűrűn hátradőlök, kinyújtózom, mert úgy érzem, összenyomom a csöppséget :)

Kép
szösszenet

Emi29!

Azt hittem, hogy a 2 kg-ért már leszúrást kapok???!!! De jó, hogy nem... :lol:
Tényleg kihat a babára , hogy nem érzem jól magam??? Egész nap fáradt vagyok, nehezen megy a koncentrálás...és egész napos émelygés a munkahelyen, itthon amikor fél hat fele haza érek vacsizunk a férjemmel, és megszűnik a rosszullét...most is jól vagyok...érdekes.... :roll:
Adri0422!

Téli kabátot én nem hiszem, hogy veszek, olyan nagy nincs is, ami rám majd jó lesz.... :lol: Mindig kocsival járok...úgyhogy van egy vékonyabb kabátom, ami alá tudok öltözni....de ha látok valami szupi kabátot, és jó is lesz , akkor persze veszek, de nem látok rá sok esélyt...

Gabo001!

Én is kivagyok estére, mint már írtam is...
Melóhelyen még az is elég rossz, hogy nem tudok rendesen enni....nálunk ebédidő 12-től van 12:30 ig, aztán reggeli idő semmi ilyen...én meg pofátlanul reggelizni is szoktam, bár mindig sunyiba próbálom ezt tenni, vagy hát úgy hogy közben a másik kezemmel dolgozom....

Egyébként a kollegáim nem túl megértőnek látszanak, főleg a főnököm....

Hát ez van, és még mindig nem tudom, hogy mit tegyek....?????!!!!!!!!!!!!
Olyan tanácstalan vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szösszenet!

Akkor látom Te tudod, hogy milyen egyfolytában 9 óra számítógép előtt, vagy íróasztalnál???!!!! :(
Babásan nem jó......

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: