A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni - Babái-Mamái

kismama : a szám kimaradt 5 millát kartam írni

nika70
Salgótarján

Kismama csini lettél! :lol: Jó a frizud!
Én is nemsokára megyek fodrászhoz,de csak vágatok. Ha már nem szoptatok,akkor az eredtire visszafestetem,és egy ideig nem is lesz festve. :)

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

nika:

7750000 forintnak a törlesztője.750 meg volt az önerő. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: akkor arrafele nagyon olcsik a lakások.
kismama18

sziasztok anyukák!!

Olyan furi, hogy most már engem is így szólítanak, de mennyei érzés(enyhén kifejezve ! :) )

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK A GRATULÁCIÓKAT ÉS A JÓ KÍVÁNSÁGOKAT!!!

Gyorsan annyit, hogy: nagyon szép, rövid : 3 órás és könnyű szülésünk volt (már folytogat is a sírás :) )!!!Bence Nagyon ügyes volt, apa pedig mint egy szülésznő!! :D :D :D Nem volt semmi gond, nem sárgultunk be, szép a kakink, nem sírtunk BCG-nél, jó a hallásunk, szép a kukink, :D , szóval minden ok! Nekem nem sokat vágtak: 3 öltésnyit, nem fáj a seb, szépen gyógyul, tegnap délelőtt vette ki a doktor bácsi, aki a szüléskor ki volt akadva, hogy nagyon kevés első szülő nőt látott, aki ilyen hamar, szépen, ügyesen, jajgatás nélkül megszült volna!!Azt modta, higgyük el, ő már csak tudja!! :) :) :)

Jól vagyunk, az első perctől fogva nagyon ügyesen szopcsizunk, szerintem sok tejcsim van, szereti is a cicit!!! Nagyon nyugodt, jó baba, svájci óra pontossággal 3 óránként ébred (ez komoly:mindig óra 50 vagy 55-kor), teleteszi a pocit, büfizik, s már alszik is, mintha valami rekordot akarna megdönteni!!!
JA ÉS PERSZE A LÉNYEG:GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

néhány kép rólunk: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
judithappy

Judithappy

Üdv közöttünk!!! :lol: Olyan jó megint ilyen kisbabát látni, hacsak képről is. Olyan furi, hogy még csak 4 hónap telt el mióta Zita megszületett, de már olyan nagy. És ZsEBIKE tényleg nagyon gyönyörűűűűűűűűű!!! :P Úgy megölelgetném... Olyan édi. De megyek, ölelgetem inkább az én nagyfiamat. Mot olyan bújós... Ritka pillanat. :wink:

Pusz mindenkinek

berzkat

Szia Judit!

Gratulálok mégegyszer!
Nagyon édi kisfiad van, és mekkora haja van!
Örülök, hogy már otthon vagytok és, hogy minden rendben veletek. Na meg persze ilyen szülésnek én is örülnék.

Mégegyszer sok tejcit, örömet és boldogságot a kis Zsebikéhez!
Látod eljött a várva várt nap, mikor találkozhattatok vele.
Vendég

Judithappy nagyon szépek vagytok! :lol:
Tényleg nagyon jó megint ilyen kisbabát látni! :D
Jó egészséget nektek!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Na szép jó reggelt :)

Mi is előkerültünk :)

Judithappy gratula nektek mégegyszer, nagyon szépek vagytok :)
Sok tejcit és kívánom Zsebi maradjon ilyen jó kisfiú továbbra is :)

Nekünk nagyon jól telt a hétvége! Párom névnapja volt tegnap, azt ünnepeltük, meg Kyrus keresztelője volt, ugyhogy nagy grillpartyt rendeztünk, jó sokan voltunk, ugyhogy jó volt nagyon :)
Majd ha felteszem a gépre a képeket akkor hozok egy párat a keresztelőről is :)

Felteszem persze mindjárt a táblát is, és persze továbbra is várom a priviket, mert elég sokan nem nyilatkoztak még :) És hát ugy lenne a jó ha mindenkinek a sokát ki tudnám tölteni :)

Na felteszem a táblát, és majd visszaolvasgatok utána :)

Kép

KépKép
KépKép
akíra

Akíra akkor ti már szerencsésen túl vagytok rajta. Várjuk a képeket.
Mi ma dokinéninél voltunk. Csak 1 órát kellett várni,mert ugye sok baba volt,és mi csak időpont nélkül mentünk a dokinéni kérésére.
Megmutattam neki a száját a szájpenész miatt. Már szinte nem is látszik,de még kell ecsetelnem.
Volt ott egy nagyon apró baba. 5 hét alatt hízott annyit,mint 1 hét alatt kellene. Lehet nem elég tápláló anyuka teje. Ilyet is hallottam már.
Hát a délelőtt nagyon elment,pedig sok mindent szerettem volna csinálni,de sebaj majd délután.

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Hát, csajok: én már behülyülök....Réka nem hízott semmit, SŐT!!!, 40 gr-mal kevesebb, mint egy hete! Hát fasza!!!Most adnom kell neki délben Sinlacot összekeverve bébiétellel, de a tejem is kevesebb, mint volt, Ráadásul ahogy hazaértünk a dokitól, a kakis pelusban megint véres nyákos valami volt, így most majd vinni kell az ANTSZ-be székletmintát is! Tényleg nem tudom már mi lehet, egyszerűen tehetetlen vagyok, ez az állandó küzdelem a kajával, ha meg netalántán többet kérne enni, akkor meg ugye már nincs annyi tejem, mert arra állt rá, h kevesebbet termel a cicim!!Kész vagyok!!Áááááááááááá........

Kép
gyanixi

kismama: nagyon jól áll az új frizud!Tényleg!!A pukli a hasamon: elmentem dokihoz, be volt gyulladva egy varat, kaptam rá tetránt, mindezt 4000 Ft-om bánta!!
Nanett: köszi a hozzátáplálásos dolgot!Remélem Réka is belendül kaja ügyileg!! :wink:

Kép
gyanixi

Hali!

Gyanixi: Mindenek elott, csak nyugi, bar kivulrol konnyu mondani, tudom. Szoritok nektek nagyon, remelem kiderul, hogy semmi komoly!

Most nyuglodik a kicsi, mennem kell.

Hajhullas: Volt mindenkinel? Mikortol? Nekem 2 honappal a terhesseg utan is iszonyu sorenyem van. Addig nem akartam fodraszhoz menni, amig ki nem hullott, ami akart, de most mar nem birom tovabb, megsulok ebben a bundaban!

Kép
Kép
-macsek-

NEKEM EGY KÉT HETE NAGYON HULLIK A HAJAM REMÉLEM EZ CSAK A TERHESSÉG ALATT KI NEM HULLOTT HAJAM NEM VALAMI KÓRÓS.

nika70
Salgótarján

Sziasztok!!!

Nagyon szépek a babókák!!

Nálunk minden OK, eszünk, alszunk!! Volt ma a védőnénink, de túl sok mindennel nem lettünk okosabbak!!!

Néhány mai kép Bence babáról: Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
judithappy

Sziasztok!

Judithappy!
Nagyon szépek vagytok! Tök jó, hogy Zsebike ilyen jó baba! Én mindig attól féltem, hogy majd elromlik, de szerencsére nem így lett! A zsiráfos rugiban imádnivaló! (nekünk is volt ugyanilyen, csak már sajna már kicsi, meg most már túl meleg)

Úgy látszik a péntek ilyen fodrászos nap volt, mert én is meglátogattam az enyémet. Volt festés, vágás, minden. Balázs Apával volt, féltem hogy nem érek haza a következő kajcsira, de olyan jól elvoltak! Azt mondták nem is hiányoztam nagyon. :? De persze nem tudom mi lett volna, ha eljön a kajcsi ideje... :lol:

Hajhullás: Nekem alapból rengeteg hajam van, a terhesség alatt még több lett és nagyon egészséges volt. Most meg eléggé tört a vége (mivel szinte állandóan összegumiztam a bébi miatt). Na és persze hullani is elkezdett, elég rendesen. (most, amikor Balázs 3 hónapos lett) Most potyog ki, ami a 9 hónap alatt nem esett ki. Balázs minden egyes hajszálamat megtalálja az ágyban a kezével. Állandóan szedegetem le róla. :roll:
De pénteken jól megritkíttattam, és a végéből is vágattam, így nem kell állandóan összefognom. Most normálisan néz ki, de ha én szárítom meg, akkor nem biztos.

Gyanixi!
Hát nem semmi, amik Veletek történnek! Semmi okosságot nem tudok mondani. Tejfokozáshoz talán annyit, hogy próbáld tovább cicin hagyni, mert ha próbálkozik, az ingerli a több tej termelésére a melled. Sörivás esetleg :?:

Én viszont kaki ügyben nagyon happy vagyok (most én is happy judit vagyis judithappy vagyok :lol: :lol: :lol: ) Eddig nem mertem elkiabálni, de 4 napja minden nap :!: van kaki a pelusban. (eddig ugye csak kúppal ment, 5-6 naponként) Nem tudom mi változott, hogy minden nap eljön a :P kakimanó :P , talán az, hogy rengeteg dinnyét ettem az utóbbi napokban?!? De az a lényeg, hogy már nem kell tovább szenvednie a kis manócskámnak!

sch.judit

Dijcsi, ajándékba kaptuk a játszószőnyeget, de megkérdeztem, az Auchanban vették. Viszont ez már hónapokkal ezelőtt volt és ugyebár nem tudom, mennyiért. De Dominak is nagyon tetszik, szereti nézegetni, játszani rajta.

Judithappy, én is gratulálok! Sok boldogságot Bence babához!

Gyanixi, szívesen. Nagyon sajnálom, hogy ennyi problémád van szegény Réka etetésével. Nem kellene tápszer-pótlás neki? Nekünk is most írták fel ezt a Sinlacot, de nekünk csak a változatosság miatt.

Ma voltunk oltáson, az agyhártyagyulladás ellenit adattam be. Szerencsére most nem nagyon sírt Dominika, jó kedve volt előtte. 6950 grammnak mérték, tehát 550 grammot hízott egy hónap alatt. Aztán meglátogattunk egy kisbabát, akivel egy napon születtünk a kórházban és egy dokihoz is járunk. Domi majdnem szétszedte a játszószőnyegét. Kicsit elevenebb volt a babánál. De most nagyon nyűgös, gondolom, az oltás miatt.

KépKép
nanett

Ja, és most hétvégén hosszú útra megyünk, Gyulán lesz unokahugom eljegyzése, két napos távollét lesz. Esetleg a fürdőbe is elmegyünk. Remélem, hogy Domi jól fogja bírni a hosszú utat és a megpróbáltatásokat. Én viszont már nagyon várom, olyan jó kimozdulni otthonról.

KépKép
nanett

Gyanixi:hát megértelek az én kicsi lányom is ugyanezt játszotta el és meg is lett az eredménye kevesebb tejci és jöhetett a hozzápótlás tápival.Na ezek után mégkevesebb szopi=a cumisüvegből jobban jön(kis ravasz).Mostmár nem is nagyon van tejem,mert nem kell neki,azért ráteszem és 60-90et ebből eszik.A kakink nem volt véres-ebben nem tudok segíteni.Szerintem irassál neki tápot,jobb mintha éhes lenne.

Judithappy:mégegyszer gratulálok a kis Bencéhez,nagyon szépek vagytok!

Mi az a sinlacot?

Hajhullás:3.hónap elejétől-borzalmas.....

Luca baba is nagyon szép-megnéztem a képeket

KépKép
vicuska

Kinek tápis a babája:hány naponta van kaki?Mert nálunk nagyon megritkultak!?

KépKép
vicuska

Na sziasztok :)

Gyorsan beugrottam, később már megint nem lesz időm valószínűleg!

Lányok! Nektek nem fáj a hátatok meg a medencecsontjaitok? Mert nekem amikor bennem volt még Kyrus akkor is nagyon fájt ahogy mentek szét a csontjaim, csinálta a helyet magának, meg most, hogy húzódnak össze is nagyon fáj! Van, hogy becsípődik és egész nap alig bírok mozogni, mint valami hülye, úgy vánszorgok csak! Nem volt ilyen nektek? Mit lehet evvel tenni? Van, hogy a gyereket is alig bírom felemelni, annyira fáj! Tippek? Mit tegyek?

A véres kakiról még mindig csak azt tudom, hogy nem kell rögtön megijedni, nekünk is volt, beküldtük a mintát de semmi! Lehet csak egy ér! Meg Nikolnak is volt, de ők is jól vannak! Próbálj meg ne aggódni Gyanixi! Tudom nehéz ilyenkor! A tejedet meg fejjed és rakd rá minnél többször! Nekem is így jött vissza! És már megint sok van! Pedig borzasztó kevés lett! De 2-3 nap alatt visszajött! És addig se adtam neki tápszert, kicsit éhes volt néha, akkor adtam neki egy kis teát, de tápszert nem, mert hamar rászokik! Szóval én ezt ajánlom, próbáld meg :)

Van valakinek olyan, hogy csak anyatejet eszik a baba, semmi mást, nem táplálok még hozzá, és egy hete mégis megváltozott a Kyra széklete!? Mitől van ez szerintetek? Eddig tipikus mustársárga folyékony babakaki volt, most meg kicsit kevésbé folyós, kicsit mintha ragadósabb lenne! Mitől lehet ez? :roll:

Hajhullás...hát én nagyon vártam, mert rengeteg hajam van, és jó lett volna ha a felét elhagyom :lol: de sajnos nekem nem hullott! Igy elmentem kiritkíttatni :lol:

KépKép
KépKép
akíra

[quote="vicuska"]K írta:vicuskainek tápis a babája:hány naponta van kaki?Mert nálunk nagyon megritkultak!?

Nekem kap tápot is,de naponta 4x van kaki! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Hát csajok ezt nem hiszem el!!!

Megvan Marci eredménye: SZALMONELLA :shock: :shock: :shock:

Szerintetek hogy lehet egy 3 hónapos CSAK anyatejes bébike szalmonellás??? A párom szerint sehogy, ez nem igaz. De most mit csináljak, ha a kórházban ezt mondták. Na mindegy, most elment a háziorvosunkhoz, szerencsére nem kell visszamennünk a kórházba, csak adni kell neki gyógyszert. Ennek sem örülök ugyan, de még mindig jobb hogy "csak" ennyi a baj, mintha valami komolyabb szervi baj lenne.
Én tejallergiára gyanakodtam, így nem ittam tejet, ill. nem ettem tejterméket pár napja, hátha az a baj, de akkor most szerintetek lehet? Ti isztok tejet szopiztatás alatt???

Ja, és egyébként most engem is ki kell vizsgálni, mert lehet, hogy a szülésnél összeszedtem valamit, és most azt adom át a kicsinek. Mondta ezt a főorvosasszony a kórházban-hát köszi a higiéniát, és még ő kérdezte, hogy itthon minden adott-e?!?! Csak azt nem tudom, hogy az miért 3 hónap múlva jön ki rajta??? Lehet hogy azóta ettem, valami romlottat??? Nem emlékszem rá, csak feltűnt volna, de mindegy.

A párom most ment el a dokihoz a receptért, remélem gyorsan meggyógyul tőle Marci-baba. Bár nem beteg, mert azóta sem látszik rajta semmi, csak épp a kakija csúnyácska. Még mindig nagyon nyálkás, de legalább nem véres.

Akíra
Nem ilyen kenőcsös lett Kyrus kakija, állítólag olyannak kellene lennie, csak én nem nagyon tudok nyilatkozni, főleg mostanában, hogy milyen a normális anyatejes kaki :roll:

Gyanixi
Vizsgáltassátok ki a kakit, mert látod nekünk is véresnek indult, és szalmonella :shock: lett belőle. Nekem is hihetetlen. Remélem nemcsak rámondtak valamit, mert fölöslegesen nagyon nem akatom gyógyszerezni Marcit :cry:

Nekem is elkezdőtött a hajhullás, elég durva. Ahogy betöltötte Marci a 3 hónapot, meg is indult. Remélem gyorsan vége lesz, mert már most utálom, hogy mindenhol ott a hajam.... Van akinek már elmúlt, kb meddig tart, vagy egyén függő, ki milyen gyorsan kopaszodik meg :D

Kép
Kép
nikole

Na megjött a párom a gyerekorvosunktól, hát ő is értetlenül áll a dolog előtt, de természetesen adott receptet!

És most jutott eszembe, hogy tuti megszáll minket az ÁNTSZ, mivel szörnyű fertőző dolgok vannak a lakásunkban. Na az tuti, hogy nem nyitok ajtót senkinek, csak aki telefonon bejelentkezik előtte!!!

Szerintetek sárgabarackot lehet enni szopiztatás alatt, nem buffasztja a babát? Vagy pukizattaja? Kaptunk egy nagy szatyorral, és úgy ennék, de nem tudom szabad-e???

Kép
Kép
nikole

Hú nikole,ez elég durva!Bár azt én sem tudom,hogy mitől lehet,mert hát ha csak anyatejet eszik....

Nikky nagyon eltűnt nemtud róla valaki valamit?!Még a baba-mama talin ott volt,azóta semmi!

KépKép
vicuska

vicuska nálunk igaz naponta csak egyszer kapott gege tápit de 3 naponta volt kaki
Most már 2x kap mert csökkent a tejem vagy csak neki nem elég hiába teszem többet cicire :(

Nikole: nem semmi hogy kaphatta el?nem hiszem hogy tényleg szalmonella.hiszen én úgy tudom ez nem efrtözö csak kajával vagy higiénével kaphatja el ja és akkor neked nem kéne ugyanúgy szalmonellásnak lenned? na minedyg ezt nem értem hogy lehet. Reméljük hamar túl lesztek rajta :)

nika70
Salgótarján

nikole: ezt a szalmonellát én sem értem...de mi az, h neked is ki kell vizsgáltatnod magad???mit kaphattál el?ha szalmonella lenne nálad is, az már csak jelentkezne...nem?hmmm

Kép
gyanixi

Sziasztok

Vicuska
Tök ari vagy.. :D
Itt vagyok még mindig,csak nincs nagyon mit hozzászólni,meg így ebben a jó időben nagyon sokat járkálunk Dorkával és inkább talizgatunk anyucikkal meg babákkal,hogy szocializálódjon a drága ezerrel.. :lol:

Minden rendben velünk,ma kaptuk mega 2hónapos oltást aztán megyünk j7en beadják nekünk a Rotát is-elég drága,de én inkább beadatom neki..
Tejcsi van még mindig,én meg hálisten kezdem visszakapni a régi alakom..már majdnem minden rámjön...:)
Na dobok egy-két képet...
Kép Kép Kép Kép

Kép
nikky

most kérdeztem meg a védőnő rokonunkat erről a szalmonellás dologról...szóval lehet, h a baba elkapja, mi meg nem, mert az ő immunrendszere gyengébb. Ha csirkehúst eszünk v csirkehúst fogunk, de tulajdonképp bmilyen élelmiszerről a kezünkre kerülhet és a baba elkaphatja. :roll:
De ezt a vizsgáltasd ki magad dlgot még mindig nem értem, h miért mondták neked???????

Kép
gyanixi

ja és vsz nálunk is ez van.....csütörtökön derül ki

Kép
gyanixi

Ja Vicuska
Bár nekem anyatejes a Dóri,de nekünk 3naponta van kb kaki...sosem volt mindennap..illetve vannak napok mikor vmilyen okból kifolyólag 2-3-4szer kakil,és sajna vannak napok mikor meg ekll szenvednie..de ez teljesen normális sztem ha eddig is ilyen volt ne aggódj,meg amúgy se..ez teljesen gyerekfüggő..nem kell h naponta ezerrel kakiljon szerencsétlen..ez teljesen az Ő kis bélrendszerétől függ hogy mennyire gyorsan tudja feldolgozni a kajcsit!!!

Kép
nikky

Nekem is folyton jár az agyam, hogy mitől kaphatta el, de kezd gyanús lenni, hogy nem szalmonella, csak valami fertőzés, és ugyanaz a baktérium okozza, vagy ilyesmi. Meghát én is úgy tudom, hogy aki szalmonellás, nincs túl jól. Namármost én tök jól vagyok, és Marci is! Na de inkább legyünk jól mindketten, minthogy betegeskedjünk. Már be is adtam neki az első adag gyogyót-szuszpenziót. Nem nagyon ízlett neki, pedig az illata elég jó! Csak tiszta cukor. Egy 3 hónapos bébinek??? Hát ez van! Kezelni viszont kell, mert még mindig nagyon csúnya a kakija!

Gyanixi
Hátha nálatok nem ez a baj, viszont én valamennyire megnyugodtam, hogy találtak valamit, és ha kikezeljük, minden ok lesz!

Nikky
Dóri nagyon gyönyörű, mekkora a haja van!!!
Én most nézegettem meg Marci születéskori képeit, és hát akkor több haja volt. Feltűnően nem kopik neki, de remélem lassan csak visszanő!

Kép
Kép
nikole

nikole: és antibiotikumot kaptatok??milyet?
na és mivel akarnak téged kivizsgálni??
Képzeljétek!!! Réka hátról hasra, hasról hátra forog!!!!!

Kép
gyanixi

luisa: mi van veled??

Kép
gyanixi

Gratula Rékának!!! Nagyon ügyes!

Suprax por szuszpenzióhoz. Ezt kaptuk!

Nekem is le kell adnom az ÁNTSZ-hez széklet mintát, és megnézik nem én vagyok-e szalmonellás! De akinek eddig mondtam mindenki hülyének néz, hogy mitől lenne egy 3 hónapos bébi szalmonellás, főleg úgy hogy nem beteg, eszik, és még gyarapodik is! Akárcsak én :lol: Na jó, szerencsére én nem gyarapodok!!!

Kép
Kép
nikole

gyanixi gratula az új tudományhoz :):):):):):):)

mai friss képek Gegéröl

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

nika70
Salgótarján

Sziasztok! :)

Hát nem semmi ez a szalmonellás dolog. :shock:
A babák nagyon tündériek!
Még jó,hog megcsináltattam a HPV szűrést 3 hete,mert meglett az eredménye,ma beszéltem a dokimmal. Vmit talált és majd gyógyszert ír fel rá. Csütörtökön kell majd bemennem.
Pedig már örültem,hogy télig nem kell mennem. :?
És aki ezt a vizsgálatot nem csináltatja meg???

Csajok nektek nincsenek pattik? Nekem a terhesség eleje óta vannak! :x Nem voltam sose pattis,de ezek nem akarnak eltűnni. :evil:
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

boszibaba: nekem nincs pattanásom, vsak néha elvétve, de sztem az is a melegtől. Nekem hajhullásom van, meg depim néha. :roll:

Kép
gyanixi

sziasztok!!!

Nikkyy!!!
Nagyon édesek vagytok, tündéri kiscsajotok van!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Nálunk minden ok, ma is jó babák voltunk!!! :D :D :D :D :D :D
Képzeljétek ma 6 napos, s már 3, 32 kg. A kórházban az első fürcinél 9 dkg fogyásunk volt, másnap 3,11 kg volt, szombaton: itthon már 3, 19 kg, tegnap elfelejtettem megmérni, s ma meg 3,32 kg!!!Úgy hízik mint egy kis pucu, édes nagyon!!!!!!!
IIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMÁÁÁÁÁÁÁÁDDDDDDDDDDDDDDOOOOOOOOOOOMMMMM!!!
Apa is teljesen el van alélva tőle!!S már nagyon ügyes, ő büfizteti!!

Szép estét nekt4k!

Kép
Kép
judithappy

Sziasztok,
Kaptunk egy bébiőrt ajándékba, de már vettünk.
(4.000 Ft-ért odaadjuk)
Érdekel v.kit?

Kép
Kép
34372

Így néz ki:
Kép Bébiőr

Kép
Kép
34372

sziasztok!

olyan jó volt ma hogy ilyen hüss volt.Még a kikába is kisétáltam a Patrikkal.ami tőlünjk gyalog 1 óra kényelmes tempóban.ott voltunk 2 órát.nézelődtünk,vettem pár cuccot a lakásba,és újra 1 óra haza.az utat oda vissza végigaludta.

olyan lassan telnek a napok :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( jó lenne ha már jővő hónap ilyenkor lenne.én mondjuk a pakolást várom a legjoban.imádok pakolni meg rendezgetni.festeni meg pláne.már megvan a festék a Patrik szobájába.olyasmi narancssárga mint judithappyéknál.csak valamivel világossabb.a nagyszoba úgynézki zöld lessz.a többit még nem döntöttük el.

akik már költöztek kisgyerekkel!!:

hogy bírták a picik???????nagyon nyügik voltak?????

én nemsokáig akarom utánna hogy velünk aludjon.amint lehet áttszoktatom az ő kis birodalmába.addig meg unokahugommal kifestjük a falat mesefigurákkal.legalábbis ez a terv.de lehet hogy matricák lesznek belőle.az egyszerübb és azt nem lehet elrontani.

judithappy:

nagyon tündéri a kisfiad!!!!!!! :lol: :lol: olyan édes pofija van.

jajj az enyém már milyen "rég" volt ekkorka.mondjuk sujra ekkora még a pocimban :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

tegnap voltam dokinál.hátt az hogy emlékszik még rám.de annyira rendes.nem fogadta el a 6 ezret.pedig rákszürést is csinált.meg vagy 10 percig beszélgettünk.képzeljétek páromtól kaptam el azt a bacit ami miatt bent kellet maradnom olyan sokat a korházban.na nem azért mert félre lépett volna hanem ez a baci nagyon sok férfiban benne van.és én ezt már az első eggyüttlét alatt megkaptam csak a szülésig tünetmentes volt.de utánna jó nagy galibát okozott.
viccből mondtam is páromnak hogy akkor most szépen felsétál a szülészetr és befekszik 9 napra. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tegnap este olyan aranyossan aludt a manó.mindjárt teszek fel róla képet.na meg amit mostanában csinál az apjával :shock: már most a nyakába veszi párom Patrik meg szakad a röhögéstől.bezzeg mikor meglátja a telefonom olyan fa pofát tud vágni.alig tudom nevetés közben lekapni.

énmeg nem elég hogy levágattam a hajam még arra is rábólintottam hogy fekete legyen.nem vagyok jól.én fekete hajjal???olyan furi,mintha nemis magamat látnám a tükötben.

holnap viszem a töpit védőnőhöz.remélem mostmár azért többet hízott mint a multkor.mondjuk tegnap egész nap 3 szor evett.evett hajnal 3 kor aztán délben és este.5 kor pár falat gyünit sikerült bele tuszkolnom de ennyi.ilyenkor annyira oda vagyok neme valami baja van.de nemis nyügössebb mint máskor.ugyanolyan vidám.

képzeljétek!próbáltam neki az almát úgy hogy én reszeltem de 2 falat utánn megrászkódott tőle.ugyanez volt a banűánal is.bezzeg az üvegeset tömi befelé.ki érti ezt????

jajj bocs a kisregényért!!!!!!!!

mostanában olyan kihalóban van a topic.mindenki kint van??????pedig azt hittem ilyen melegbe napközbe senki nem megy ki a lakásból.de úgy látszik csak mi ülünk ithon.

na még felteszem a képeket és eldugulok.
kismama18

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
kismama18

jaj elfelejtettem!!

nika:

hát a te fiad se semmi :D :D :D :D :D nagyon huncut mosolya van.és ahogy alszik.tisztára mint a Patrik.ő is igy ki szokott terülni.

na mostmár tényleg eldugulok.
kismama18

Sziasztok!
Nanett
nagyon helyes a fülbevalós kép, kérünk beszámolót és képeket a kirándulásról.

Kismama
jó lett a hajad, édesek a láblógatós képek.

Judithappy
nagyon helyesek vagytok, olyan jó ilyen pici babát látni újra, és nagyon jó, hogy megosztottad velünk közvetlen a szülés utáni képeket azok olyan intimek. Nagyon gyors szülésed volt, ez nagyon jó.

Boszibaba
helyesek vagytok

Gyanixi
Niki sem hízott az utoldó méréskor, lehet a meleg miatt van ez nálatok is. A véres kaki meg remélem semmit rosszat nem jelent.

Akíra
nekünk már sokféle kaki volt, zöld, sárga darabos és ezek változatai. Most éppen sárga. Szerintem ne aggódj.

Nikole
hát nem semmi amit írtál, főleg a kórházas dolog és a dokinőnek a beszólása. Én sem értem hogy lehettel szalmonellásak, mikor tudomásom szerint akkor a babaának menne a hasa, hányna és az neki veszélyes is lenne a kiszáradás miatt. Érdekes...
De hát orvosk is tévedhetnek.
HA tényleg szalmonellát állapítottak meg, akkor lehet, hogy ÁNTSZ ki fog menni fertőtleniteni. Kész röhej ez a magyar állam és egészségügy, csak sajnos annak nem aki benne van.

Egyél nyugodtan s. barackot én is eszem és semmit nem tapasztaltam.

Nagy Nikky
jó a fürdős kép.

Nika
helyesek vagytok az ülés képen a fiadnak nagyon pajkos arca van.

Hát mini Nikivel nem egyszerű az élet mostanában. Voltunk anyósoméknél sütögetni hétvégén és elég nyűgös volt. megint anyósom és sógornőm cipelte a fenekét egész nap. Mikor már nagyon kivolt, és elaludt evés után 20 perc múlva látom ám, hogy megint fent van, teljesen éberen. Ezt kb. 3* játszotta el.
Úgy vettem észre, hogy idegen helyen nem tud jót aludni. Itthon nagyon klasszul pihen órákat délután.
Két napja nagyon nehezen alszik el este, sokat frogolódik és nyöszörög. Ma hajnalban pedig 04.00-kor felkelt és dumált. Persze mi is felébredtünk, felkapcsoltunk az éjjeli lámpát. Meglátott és elkezdett vigyorogni. Odavettem a nagy ágyba és fél 6-ig fent volt játszott a csörgőivel, akkor elaludt és pihentünk fél 10-ig.
Egy haszna volt az apját keltette időben mivel ment reggel dolgozni.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!!!

Fiús anyukák!!!!
Mikortól kell a kukival bármit is csinálni? (huzogatnai stb.)

Másik kérdésem: nektek is hámlott a baba bőre az első néhány napban?
És még egy kérdés: Kinek érdemes a családi pótlékot igényelni? A mamának vagy a papának?

Előre is köszönöm!!
Puszi mindenkinek!
Szüléstörténetet hamarosan megírom!!!!!!!!!!! :)

Kép
Kép
judithappy

Sziasztok!
Ritkán jövök,mert nem nagyon tudok mit hozzászólni. Minden baba gyönyörű,a betegeknek jobbulást!

Boszibaba!
Miattad írok csak! Igazán nem szeretnék mocskos okosnak tűnni,de nagyon dühít a dokid...Én HPV-diagnosztikával foglalkozom,kutatás-és fejlesztés laborban vagyok tudományos munkatárs,szóval van egy kevés rálátásom a dologra. Szóval annyi csak,hogy a HPV=Humán Papilloma VÍRUS,tehát nincs ellene gyógyszer,úgy,mint minden egyéb vírus ellen sem. Nem értem,mit akar adni a dokid. Főleg,ha a citológiai szűrésed(rákszűrés)nem mutatott eltérést. Ha netán P3-ad lenne,akkor kaphatnál valami gyulladáscsökkentőt,de ezt nem írtad,ill. ha jól értem,a HPV-vel van gond. És ezt én nem hiszem el. Ugyanis a szüléskor az összes méhnyaksejt(a felszíniek,amiket a HPV fertőzés egyébként érint) lesodródott,és min. 3 hónap az újraépülésük. Egyébként ha tényleg HPV-d van,feltétlenül kérj tipizálást,ui. 3vagy4 típus tartozik a méhnyakrák szempontjából magas rizikófaktorú csoportba, a többi,közel 120 típus nem! És inkább szedj vitaminokat,sok zöldséget,gyümölcsöt,mintsem tök feleslegesen antibiotikumot.

Persze a te tested,te döntésed,csak annyira bosszant,amikor a nőgyogyik pénzszerzésért kreálnak betegségeket!

És tényleg nemn akartam belepofázni,okoskodni stb,ha esetleg megbántottalak ezzel,akkor pedig szívből kérek elnézést!!!

És ha tényleg baj van,írj privit,és adok neked elérhetőséget,kérj tanácsot a főnökeimtől,akik orvosok-kutatók!

Kép
babzsák

Sziasztok!

Hát Nikole! Ez nem semmi! De ez a szalmonella nekem is gyanus. Te miért nem vagy beteg? És Marcinak sincs semmi különös baja?! A szalmonellások a kórházban szoktak kikötni elég hamar. És nyomatják beléjük az infúziót, hogy nehogy kiszáradjanak, nem?

Nikky!
Látom Dóri már nagykádban fürdik! Nagyon édes!

Vicuska!
A kaki változik. Nekünk egészen péntekig csak 5-6 naponta volt, az is csak kúppal. Most meg megint minden nap. Mondjuk mostanában rengeteg gyümölcsöt eszek: görögdinnye, meggyleves. És azt mondta a dokinő, ahogy fejlődik az emésztőrendszere, úgy fog majd beállni. És igaza lett. Mondjuk Balázs anyatejes.

Gyanixi!
Ügyes csajszi Réka! Remélem kiderül gyorsan, hogy mi a baj!

Nika!
Na, azért az a 2., lábbekapós kép nem semmi! Ilyet mi még nem tudunk, de a lábika nálunk is már állandóan az ég felé néz. A másik képen, meg fogadjunk, hogy számítógépezel ott a háttérben! Csak nem a babanetre írogattál éppen? :lol: :lol: :lol:

Boszi!
Nekem sincsenek pattik, sőt már a bőröm sem száraz, pedig a szülés előtt az volt.

Kismama!
Pedig nem rossz a hajad feketén. Mondjuk ha nem így szoktad meg, akkor biztos furcsa. Patrik nagyon helyes!

Betti!
Szerintem is ezek a kismanók mindent megérznek, és ha valami nem úgy van, ahogy megszokták, akkor már nem alszanak. Tegnap mi sem aludtunk 3/4 4-től 3/4 7-ig. Balázs is csak nyöszörgött, forgolódott, dobálta magát. Nem lehet, hogy jött a hidegfront és azt érezték meg?

Viszont ma: ELŐSZÖR ÁTALUDTA AZ ÉJSZAKÁT!!! 3/4 10-kor tettem le, úgy hogy még nem is aludt, pedig cicin szokott bealudni. Most otthagytam és egy mukkanás nélkül elaludt! Én 3 órakor felébredtem (ahogy szoktunk enni), de semmi. Persze én elég szarul aludtam, mert óránként fent voltam, de a Balukapitány csak húzta a lóbőrt. 7 óráig :!: :!: :!: Ne tudjátok meg, hogy a cicim milyen volt! Szerintem még negyed óra és kidurrant volna! :P Ma szépen moshatok, mert a pólóm meg még a lepedő is tejes lett. Szóval a manócskám aludt több mint 9 órát. Ez még soha nem sikerült, eddig 1/2 5 volt a rekord.

JA, és a cumi továbbra sem kell, viszont olyan mértékban szopizza az ujját...Majd teszek fel róla képeket.

sch.judit

Judithappy!
A kukival nem kell semmit csinálni, legalábbis nekem azt mondták. Sőt nem is szabad! Mert akkor begyulladhat és műteni kell. De a régebbi Anyukák biztos okosabbak, mint én. Mert én csak ennyire emlákszem, de hogy majd mikor lehet vmit csinálni vele, azt nem tudom. Engem is érdekelne.

Családi pótlékot nálunk Apa vette fel. (de nem tudom miért) Biztos, hogy több legyen a fizetése! :lol: :lol: :lol:

sch.judit

judithappy:

nekünk azt mondták hogy este fürcsinél fel kell húzni és annyi.mi fel is húzzuk de eddig semmi nem történt.

páromnak pont azért gyulladt be mikor ilyen pici volt mert anyósom nem huzta fel neki.

persze nem feszegetni kell csak egy picit hátrébb húzni a bőrt.

most jöttünk meg a védőnőtöl és hála égnek most 90 grammot híztunk.így már 7880 ak vagyunk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kismama18

bbetti:

amúgy az a keze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: csak nem akartam villanyt kapcsolni és azért lett ilyen sötét. :P :P
kismama18

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: