A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Gigi! Szombat az első napod. Én ettől a naptól számolnék. Mindegy, hogy reggel 7 vagy este 8!

Eszter! Nagyon szeretnék segíteni, de ebben én sem tudok. Sajnálom. :cry:
Vendég

Eszter! Én a helyedben egy kicsit visszavennék a tempóból és pihennék, nagyon-nagyon sokat, és nem idegeskednék! És mielőbb kezdj el szedni pluszban még magnéziumot, van olyan pezsgőtabletta, hogy Plusssz Forte Magnézium 20 db-os, és olyan 300 ft körül van, és elég naponta 1-szer inni. Nem hiszem, hogy ennyire korán kinyílna a méhszáj, valószínűleg inkább a méhszalagok nyúlhatnak, és az lehet ilyen furcsa érzés. Azért ha nem múlik el, holnapra hívd fel az orvosodat!!!
Vendég

Sziasztok:)
Megint itt:)

Mo:)
Ha jól olvasom, iszod a cickafark teát? Én is ittam....jól meg is jártam. Nagyon bíztam benne, hogy tuti jó lesz. Hát akkora cisztákat növesztettem, hogy el sem hiszed (3-4 cm). 3 hónapon keresztül ittam a teát és nőttek a cisztát. Még jó, hogy maguktól felszívódtak, nem kellett máshogy eltüntetni......Aztán mentem dokihoz én is és akkor írta fel a clostyt. A 2. hónapra rendbetette a ciklusomat, terhes is lettem. Igaz rögtön meg is műtöttek, de ez a doki miatt volt, kissé elnézte a dolgokat ugyebár............Pont ennyi idősen műtöttek, mint Little most. 4+6-on.....Úgyhogy lányok ilyen hamar ne menjetek UH-ra......

Eruzsike:)
Én is mindig elfelejtem bevenni a gyógyszereket, vitaminokat :?

Eszter:)
A méhszáj tágulása csendes, tehás azt nem lehet érezni. Annak semmi jele sincs! Ezt minden orvos mondta, akit megkérdeztem. Ez nem az. Én inkább a méh tágulására, növésére gondolnék, ami ugye nyomja a környező dolgokat és kisugárzik a fájdalom. Pont ilyenkor kezd el nőni méh! Azért ha mégy a dokihoz, említsd meg! Lényeg, hogy erős görcs ne legyen!

Titi:)
Szép a görbéd de nem értem a pecsételést......Mintha a magamét látnám......Nézd csak:
Kép

Koda

Kép

Kép
koda

Csak gyorsan benézek! Sziasztok!

Eszter!
Ne aggódj, ilyen fiatal terhességnél természetesek a görcsök, hiszen a méhed helyet csinál magának. Ilyenek nálam is voltak addig, amíg kiemelkedett a méh a kismedencéből. Egy dolgot tehetsz, pihenj sokat. Valahogy az ember azt hiszi, hogy egészséges terhességnél semmit sem érez, csak nő a poci és mozog a baba. Hát ez nem így van! Viszont minden esetben, amikor úgy érzed valami nem normális hívd fel az orvosod! Megszokták, nem lepődnek meg ilyesmin és Te is megnyugszol!
A magnézium nagyon jó ötlet. Nekem a 12. héttől voltak keményedések és a 17. héten elkezdett nyílni a méhszáj. 3X2 Magne B6-ot szedtem. Ennél kevesebbet nem is érdemes! A másik magnéziumot nem ismerem.

Titi!
Én még mindíg nagyon reménykedem!!!

Puszi mindenkinek, később jövök!

Éva

Kép
balimama

koda,
szia :D mit nézett el a doki :shock: ?ne hari de nem vagyok képbe :oops: elmondod nekem is :oops: ?
Vendég

Köszönöm Koda! Leállok vele. Ennyit nem ér.
Vendég

Sziasztok!

Úgy látom megint a hétvégi pangás...

Megbeszéltük, hogy ma a férjem várja a babát...Egész nap csak pihizett.

Eszter! Nagyon fura érzéseid lehetnek, szerencsére én nem éreztem ilyesmit, csak a hasam görcsölt de nagyon. Kíváncsi vagyok mit mond rá a doki.

Pusz
verzsike

Eszter,
nem igazán tudok neked segíteni. Ilyet én nem éreztem. Olyat igen, hogy ha ülök, akkor az a rész rettenetesen el tud zsibbadni :D Szerintem se a méhszáj nyílik, inkább a méhed helyezkedik, nől, de azért a dokit érdemes majd megkérdezned!!!

KOda,
örülök, hogy ide is benézegetsz! :) Mindig olyan hasznos tanácsokat tudsz adni!!!

Én most itthagylak titeket, muszáj pihiznem, mert most is feszít a pocakom :( ...bár sokszor fekve se jobb...

puszi mindenkinek,
holnap nem tudom, hogy mikor jutok hozzátok, mert délelőtt a hugommal leszek (nincs neki iskola), délután pedig Vivivel kell mennünk ortopédiára :(
csné

Verzsike, dehogy haragszom, hogy nem tudtál beszélni tegnap a telefonban. Én hoztalak ilyen hülye helyzetbe, ne haragudj érte kérlek! Kíváncsi vagyok, nálatok hogy fog alakulni a helyzet a cigizés terén. Mi lesz, ha majd megszületik a baba?! Reméljük a legjobbakat!!!

Lányok, újabb helyzetjelentés... még mindig magasnak találom a hőmet, sőt, most mértem, és 37,6!!! Tegnap ilyenkor még csak 37,3 volt!!! Tehát vagy holnapra, holnaputánra leesik, és valóban megjön, akkor ez a tetőpontja a hőmnek. Vagy talán mégsem jön meg.

Már 3 napja próbálkozik, és még mindig semmi!!!

Mindenesetre holnap próbálom hívni a dokit. Mert ha meg is jön, nem normális, hogy előtte 3 napig barnázgatok. :(

Jó éjt mindenkinek, reggel jövök újabb helyzetjelentéssel!

KépKép
titi_27

drágadrága titi :lol: ,
kérhetek tőled egy hatalmas szivességet ha holnap úgysi beszélsz a dokiddal :oops: :oops: :oops: ?megkérdeznéd tőle hogy ha este 8kor jön meg akkor az aznap e az első cn???????egyim doki szabin :roll:
kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiremélem olvasod még mielött beszélsz vele :?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni. Már van egy 4 éves kislányom és egy 2 és fél éves kisfiam és most szeretnénk egy harmadik babát. Ma jött meg pont és ez lesz az első hónap mikor próbálkozni fogunk.

Már kb egy hete olvaslak titeket a neveket próbálom megjegyezni, hogy kihez mi tartozik. Minden babásnak gratulálok és akinek meg még nem sikerült annak kitartást.
Én is szeretném mérni a hőmet de ráklikkeltem és nemigazán tudom, hogy hogyan kezdjek hozzá. Tudnátok segíteni?

Anna
A Te történetedhez csak annyit szertnék hozzáfűzni, hogy nem tudom, hogy hogyan mutatta ki az UH. Én mikor a kislányommal terhes lettem akkor amikor nem jött meg akkor rögtön elmentem a dokihoz és semmi sem látszott és annak ellenére, hogy volt egy pozítiv tesztem azt mondta, hogy nem vagyok terhes. Egy hétre rá csak egy egész kis pont látszott ami a petezsák volt.
ági2

Szia Ági!
Üdv a csapatban! A honlapunk talán megkönnyíti a dolgodat: www.babanet.mlap.hu

Lányok!
Puszi mindenkinek. Bocsi, hogy nem írok most, de ma is egész napos programunk volt: hulla vagyok. :)

meri

Ja, nincs véletlenül valami sajátos beceneved, mert Ágink már van. :)

meri

Meri
Azért nem írtam alá mert láttam, hogy van már Ági.
ági2

Sziasztok lányok!

Gigi, mindenképp megkérdem, ha tudok beszélni vele!!!

Rólam gyorsan néhány szót... ma reggelre 1 tizeddel mértem kevesebbet, mint tegnap, úgyhogy talán elindul süllyedni a hőm. Azért ez nem túlságosan normális, hogy 4 napig csak barnázom a megjötelel előtt. Már alig várom, hogy hívjam a dokimat! Úgy dél körül fogok próbálozni.

Ági, üdv köztünk!

Gigi, kicsit most már a mensi miatt is irigykedem. A párom 19-én elutazik egy hétre, annyira félek, nehogy pont akkor legyen pé-em, mert akkor 1 hónap megint kimarad. Most már a mensinek is örülnék! :(

Anna, most hova tovább? Mikor is mész dokihoz? Írtad ha jól emlékszem, hogy mi lesz a további menetrend, de nem emlékszem. Annyira kíváncsi vagyok, mi történhet nálad odabent!

Éva, melyik nap is hívod a dokid? A hét végére emlékszem! Akkor egyeztetsz vele időpontot? Elmész hozzá? Merre tudtok tovább tapogatózni? És most akkor ezek szerint tényleg nem jött meg rendesen???!!! Ez elég rémisztő, a hőd viszont úgy mozog, ahogy az meg van írva, az szépen alakul. Bárcsak magunkba láthatnánk, mi történik bennünk, nem?

KépKép
titi_27

Kép

KépKép
titi_27

Szia Ági2! Üdvözöllek köztünk! Ha már így közénk keveredtél, szeretnék kérdezni valamit, és ez Éva neked is szól! Szóval azt olvastam, hogy az anyai szervezett az első babának átadja az évek során az anyában felhalmozódott méreganyagok többségét, és ezért van az, hogy az első gyerekek nyugtalanabbak, esetleg többet kell velük dokihoz járni, mint a többivel. Mi erről a véleményetek? Bár az én kisfiammal a két év alatt 1-szer voltunk dokinál, amikor valami vírusos hasmenést elkapott, és már egész kicsi korában átaludta az éjszakát, és elég nyugis gyerek, már amennyire egy 2 éves az lehet. De ha ebben van valami, akkor a másikat csak megszoptatom, tisztába rakom és észre se veszem, hogy + még egy gyerekkel több van.

Egy érdekes történet ma reggelről! Bence kimegy a konyhába és kivesz egy keverőtálat + kézi habverőt a szekrényből, majd leül velük a nappaliba. Amikor megkérdeztük mit csinál azt válaszolta: "palacsintát főzök". Ekkor látjuk, hogy úgy csinál, mintha rakna bele valami, erre én: "mit raksz bele", és most kapaszkodjatok meg, ezt válaszolta: "tojást, lisztet, tejet", majd mire felfogtuk mit mondott még hozzátette: "és cukrot, meg sót is". Az apjával egymásra néztünk "ez a gyerek tudja mi kell a palacsintához" :lol:
Mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy amikor főzök órákig képes a konyhapulton ülni, és folyamatosan kérdez és segít! Lehet, hogy mire megszületik a kistesó, a főzés gondom is megoldódik, mert lesz aki főzzön a családnak! :lol:

Titi! Helyzetjelentést kérünk! Hogy áll a hőd????

Anna! Azt mondtad vasárnap írsz, hogy mi volt pontosan a dokinál, és ma már hétfő van! :twisted:
Vendég

Bocs Titi, közben írtál! Szerintem ez a kis hőesés még nem jelent semmit!!!!
Vendég

sziasztok,

ildi,
hőmérőzést feladom :lol: :lol: ma sem mértem mert ma meg a köművesek ugrasztottak ki az ágyból :roll: :twisted:

titi,
egy angyal vagy köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nagyon sokat segítesz vele mert ha a szombati az első akkor ma el kell kezdenem a clostyt...................ugye milyen tragikomikus az élet,hogy már egy mensire is irigykedünk :twisted: tök tudom hogy mit érzel,én is mikor csüt elkezdtem pecsételni namondom jóvan 8) mikor péntek reggelre elmúlt a hajam az égnek állt.mikor még szombat egész nap sem volt semmi már majdnem sziven szúrtam magam hogy úgy telnek napok hogy nem az új ciklusban és így semmi értelme :?

viszont kézbe vettem az új ciklusomat és kértem ip-ot Uh-ra :wink: .reggel 8:30ra kaptam :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

anna,
tartozol nekünk némi mesélnivalóval :wink:

ági2,
üdv itt

most L főzni :o
Vendég

Sziasztok, Lányok!

Nincs sok időm irni, de azért jelentkezek, hogy nehogy eltűntnek nyilvánitsatok :D

Titi, egy ennyi hőesés simán belefér a babás görbébe. Kiváncsi vagyok, mit mond a doki – nagyon szurkolok, hogy ne legyen gond. Tulajdonképpen, ha összehasonlitod a görbéd a Kodáéval, akkor nagyon biztató tud lenni :D

Gigi, amig mensid van, nincs is nagyon értelme mérni a hőt, mert addig úgy is fel-le cikázhat. Megvárom, amig legalább 4 reggel megméred, és utána akkor beiratunk téged is. Jó lesz igy? :)
Szerintem is veheted a szombati napot az első napnak :)

Little, megint megmosolyogtatott a fiad :D – annyira jó olvasni róla!!

Ági2 – üdvözöllek őn is. Érezd jól magad köztünk. Remélem nagyon hamar te is megbabásodsz :) Azt irtad, méred a hődet, csak nem értem, hova klikkeltél rá.... beiratkoztál a ferti-be, és ott nem tudod, hova kell beirni az értékeket?

Meri, most megint megelőztél mindenkit – te üdvözölted elsőnek Ági2-t :D

Eszter, az érzseidhez nem tudok hozzaszólni, de kiváncsi vagyok, hogy a doki mit mond....

Koda, köszi az infókat – bármikor szivesen látunk köztünk :wink:

Éva, vezetem a görbémet, de még semmi nem látszik rajta :( - épp a tegnap gondolkoztam, hogy ha a hőnek nem növekednie, hanem csökkennie kellene, akkor simán tökéletes lenne – mára egy kicsit felugrott, de majd meglátjuk, hogyan alakul. Azért megmutatom neked is :wink:

Krisztinka, nehogy azt hidd, hogy elfelejtettünk - Várunk vissza!

Puszilok mindenkit!

és a görbém:
Kép

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok Lányok!

Hú itt aztán pörögtek az események 1 hét alatt!!! Nagyon hiányoztatok!!!!!!
De nagyon jó volt ám Ausztriában, óriási hó esett, nagyon szép volt minden!!! Sokat voltunk kint és élveztük a havat a hóesést!!! :lol:
Szívesen küldök képeket priviben akit érdekel!
Egyébként én is szívesen várok fényképeket rólatok a krisztacska79@vipmail.hu -ra hogy megismerhesselek benneteket , ja és ha valakit érdekel én is fent vagyok az iwiwen.

Little! küldtem neked sms-t kintről, de lehet, hogy nem küldte el a rendszer :twisted: , mert a telcsizést is letiltotta!
:evil: Így most NAGYON NAGY GRATULA A POCAKLAKÓHOZ!!!!
Kép

Ja és lenne egy kérdésem, honnan szeded az avatar képeket???

Anna! Neked is Nagyon szívből örülök!!!!

Kép

Titi! Nagyon izgulok már érted, remélem nem jön meg, mert eddig nagyon szépen alakult a görbéd!!!! Bár én még görbe elemzésben nem vagyok a toppon, csak amit eddig nálatok vizsgálgattam, próbálok tanulgatni. Ha megnézed Little görbéjét neki is volt egy kicsi visszaesés!!!!

Én folyamatosan mérem a hőmet, de sajna nem tudok táblázatot csinálni, mert az a sz@r ferty nem enged regisztrálni!!!!! :twisted: :evil:
Ja az LH tesztet lehet napközben is csinálni, vagy csak reggel érdemes?????

Zora, Ági2! Üdv közöttünk!!!!

Kép

Zora! Sajnálom nagyon ami veled történt, nem lehetett könnyű, de remélem itt nálunk egy kicsit könnyebb lesz feldolgoznod az egészet és együtt babásodunk és gyorsan követjük az újdonsült kismamikat és a már jobban pocakosodókat!!!

Erzsike, Eszter!!! Pihenjetek sokat és hamarosan túl lesztek ezen a rosszullétes időszakon és utána már tök jó lesz és csak nől a poci a baba meg majd mocorogni fog, meglátjátok milyen csodálatos érzés lesz!!!! :lol: :lol:

Egyébként mikor Gergővel terhes voltam egyáltalán nem voltam olyan nagyon kívánós és a savanyúuborkára nem vágytam egyáltalán, de a csokit meg az édességet sem bírtam megenni, hanem inkább a rengeteg gyümölcsre vágytam.

Jaj tegnap visszaolvastalak benneteket, de hát nem sikerült mindent megjegyeznem sok volt az 1 hét, már olyan sokan vagyunk és bocsi, ha kihagytam valakit!!!!

A mensiseket nagyon sajnálom, de fel a fejjel, majd az új hónap új reményeket, esélyeket és eredményeket hoz!!! Már biztosan türelmetlenül álldogálnak a babáinka tündérlétránál, csak várják a megfelelő alkalmat, hogy leszállhassanak közénk!!!!

Kép

Szép Napot és Puszi Mindenkinek!!!
Vendég

Krisztinka! Már azt hittem, hogy elvesztettek a nagy hóban! :lol: Jó, hogy újra itt vagy!
Megkaptam az sms-t köszi! És köszi a gratulációkat is!
Én már láttam rólad képeket, de majd küldök neked én is az emailcímedre!
A képeket a clipart.lap.hu oldalon lévő sok-sok oldalról szoktam leszedegetni!
Vendég

Lányok, szerda estére kaptam időpontot a dokimhoz!!! Már úgy várom, mert még mindig nem jött meg!

Gigi, annyi választ kaptam a dokimtól, hogy szerdán mindent megbeszélünk... nagyon sietett... de ha ráér, szerdán este mindenképp megkérdem tőle!!!

KépKép
titi_27

Titi

Nem tudom, hogy ez mennyire normális de nekem is az "igazi vérzés előtt 2-3 napig csak barnázás van. Régebben szülés előtt még nem volt ilyen és én meg is kérdeztem a dokitól de nem mondta, hogy baj lenne. Írok neked egy mailt mindjárt csak megvárom míg elalszanak a gyerkőcök.

Little
Nem tudom, hogy ez mennyire igaz. Az én kislányom olyan áldott jó gyerek, mindig szót fogad és soha nem volt vele probléma még egész kicsinek sem. A kisfiam meg egy kisördög hozzá képest. Betegnek egyik sem beteg csak nagyon ritkán. Nálunk nem jön be ez az állítás.

Gigi
Nekem tegnap este jött meg kb a 23 óra lehetett és én a mai napot veszem első napnak.

Ildikó
Most szeretném elkezdeni mérni de rámentem a fertire és azt sem tudom, hogy hogyan kezdjek hozzá.

Ági2
ági2

titi,
köszi szépen,nagyon rendes vagy,sajnos nekem az már késő mert ma vagy holnap el kell kezdenem a clostyt :cry: úghogy döntenem kell :roll:

ági2,
köszi,de nekem olyan 8kor jött meg rndesen.és 5kor jött barnás véres vmi.szóval nem tom mikor is jött meg akkor :x :x :x
Vendég

Sziasztok Lányok!

Titi!
Ez nagyon jó hír, hogy még mindig fenn van a hőd!! Nagyon sokat gondoltam Rád!
Emlékszel, hogy lehurrogtuk Esztert mert szomorkodott az 1 tizedes esés miatt?! Másnap meg pozitívat tesztelt. :lol:
Szerintem holnap hívom fel az orvosom. Hét közepére beszéltük meg.
Utána néztem a progeszteron szinteknek. Nekem a 24. napon 15, amiről azt olvastam, hogy 30 fölött kell lennie. Már ott tartok, hogy ha netközlbe kerülök valamit mindig olvasok, ami pánikra ad okot!

Ági2!
A barnázásra nekem azt mondta az orvos, hogy szinte biztosan progeszteron hiányra utal. Szerencsére ez könnyen megoldható probléma.

Little!
Nagyon édes a kisfiad! Hihetetlen, hogy olyanok, mint a szivacs, csak úgy szívják magukba az információkat.
Néha meglepődöm azon, hogy olyan kifejezéseket helyesen használ a fiam, amit mi is csak ritkán szoktunk.
Az én gyerekem 20 másodpercre sem ül le! Hál istennek nem hyperaktív, de tartottam tőle! Én még vizet inni sem szoktam, ha ébren van, mert egy pillanatra sem vehetem le róla a szemem! Viszont folyékonyan beszél, ismeri az összes autómárkát, a ritka típusokat is (Dodge, Maserati), ismeri a színeket, formákat és néhány betüt. 10-ig elszámol és tizesével százig, szóval meghálálja a sok foglalkozást, csak estére már mindenki teljesen le van szívva! Viszont este 8-tól reggel fél 10-is alszik, mint a tök.
Az étkezés kissé problémás, mert csak rántotthúst és sültkrumplit eszik. Szerencsére azért a gyümölcsöt szereti .
Bocs a nagy kitérőért, csak olyan sokan vagyunk itt, akiknek hasonló koru gyermekük van!

Krisztinka!
Irigyellek a nagy hó miatt! Biztosan nagyon jól éreztétek magatokat! Nekem nagyon hiányzik az igazi tél! Majd akkor lesz, amiko már tavaszodni kellene.

Eszter!
Nagyon hiányzol, remélem minden rendben van!!!

Ági!
Remélem írsz az orthopedia után! Olyan hihetetlen, hogy nemsokára a felénél jársz! A következő UH-on már lehet, hogy meg tudják mondani a nemét! Tényleg, szeretnéd tudni előre?

Gigi!
Az nagy probléma, ha egy nappal elöbb, vagy később kezded el a clostyt? Csak azért kérdezem, mert szerintem nálam is ez lesz a következő lépés. Egy kicsit félek tőle, mert hajlamos vagyok a cystásodásra.

Ildikó!
Szerintem így ránézésre is, ez a görbe százszor jobb, mint eddig bármelyik! Szépen be fogja húzni a 18. napra a pé-t!

Meri!
Remélem lasan visszatérsz közénk!

Anna!
Légyszi ne tűnj el!

Zora!
Tényleg írok, csak a kicsim miatt nem tudok huzamosabb ideig a gép előtt ülni!

Erzsike!
Tudom, Te este jössz. Van valami albérlet ügyben?

Éva

Kép
balimama

Balimama
És a progreszteronra kellene valamit szednem? Így azért terhes tudok lenni?

Titi
Írtam neked egy hosszút de nem tudom elküldeni.

Ági2
petra2

éva,
sztem kevered,barnázás tuti nem progi hanem prolactin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!rózsaszín a progi.
az meg hogy mennyire baj..........ha később kezdem sztem nem baj mert a dokik a 3és 5.nap között szokták adni,ki hogy......ha meg elötte na azt nem tom látod :?
proginak stimulált ciklusban kell 30 körül lenni,nem stimuláltan a15 nagy jó eredmény!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!főleg mert pontosan tudni kell a pé-t hozzá és 1-2 nap eltérés esetleg nagyon sokat számít ám...........
Vendég

Halihó!

Most csinltam egy LH tesztet és éppencsak egy halványka csík volt rajta. Szerintetek holnap vagy holnapután csináljak egy újabbat????? :?:
Kíváncsian várom az ötleteket véleményeket!

Titi! Nagyon izgattotan várom, hogy mit mond a dokid szerdán. Remélem azt, hogy a tündérkéd leszállt a pocakba!!!!

Képzeljétek a múlt héten Gergőm egyre többet állt meg kapszkodás nélkül és tegnap és ma is már egyedül lépked 3-4 lépést!!! :lol: :lol: Tök jóóóóóóóóóóóó!
Vendég

Gigi!
Köszi, hogy megnyugtattál!!! Te már profi vagy hormon dolgokban! Igazság szerint nekem először a prolactinnal volt probléma. Már be vagyok sózva mit mond majd a doktor!

Ági2!
Nem feltétlenül jelen rosszat a barnázás! Olyan érdekes, de van aki minimális hormoneltéréssel, mint pl. én sem esik teherbe, más meg szoptatás mellett is.

Krsztinka!
Szerintem holnap csinálj új tesztet. Ez azért azt jelenti, hogy 2-3 napon belül lesz pé. Bizony, Neked is szép hosszú ciklusaid vannak!
Olyan fantasztikus, amikor az első lépéseket teszik meg! Azért néha vissírom azt az időt, amikor csak simán letehettem és ott maradt! Hamarosan szaladni fog. Ilyenkor 1-2 nap alatt is annyit fejlődnek.

Éva

Kép
balimama

Sziasztok:)

Gigi:)
Szerintem is szombati napot vedd elsőnek, így ma el lehet l kezdened a clostyt! De ha holnap kezded, akkor sem késel el! Nekem is így volt mindig. És tényleg a 2-3-4, esetleg az 5. nap szokták elkezdeni, de azt már kicsit későnek mondják.

És persze, hogy elmesélem miért műtöttek, csak nem akartam, hogy velem legyen tele a topik :oops: A többiektől bocsi, aki már olvasta!

Előzménye röviden az volt, hogy fél év próbálkozás meg closty meg csodakúrák után produkáltam egy halvány terhességi tesztet, bár közben pecsételtem, vérzetem, ugyan az volt, mint most Titinek. Aztán csináltam még 2 pozitív tesztet és elmentem a dokihoz, hogy akkor most mi van. A B-Hcg (terheshormon) szintem is szép magas lett, tehát biztos volt a terhesség. Nagy boldogan mentem Uh-ra 4+6-nál. 5 perc után tudtam, hogy valami nem stimmel, mert a doki nézett jobbról, nézett balról, a szonográfussal susmorogtak. Közben láttam, hogy a szívhangot is megtalálják, mert ez nagyon jó gép. Aztán nagy nehezen kinyögte a doki, hogy hát asszonyom nézze: van terhesség, csak épp a méhen kívüli.........A bal petevezetőben tapadt meg és már kezd szétrobbani, erősen vérzek a hasüreg felé. Meg van egy 3,6 cm-es cisztám is....Vittek rögtön a műtőbe, beöntés, altatás, műtét...mikor felébredtem, közölték velem, hogy bocsi, de elnéztük. Nincs méhenkívüli terhessége, és nem is vér volt amit láttak..................Az idegállapotom azóta sem túl jó. Volt sok probléma még, de ha azt is leírom, betellik az oldal :? Most kezdjük a 35. hetet és kisfú lesz.

Éva, Gigi!
És én is úgy tudom :oops: : rossz progeszteron szint=barnázás. De nem akarok okoskodni :oops:

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Ági2,
Üdv közöttünk!

Éva,
a kommunikációval volt a legnagyobb baj és azzal, hogy a doktornő hirtelen véleményt alkotott!
Az ortopédián a doktornő a következőket mondta:
"a lába attól fáj, mert rövidebb kicsit a kelleténél az achillese, és ha nem magasított kicsit a cipő sarka, akkor húzodik neki": sarokemelőt irt neki fel.
Ami még szembetűnő volt és gerincferdülésre adhatott volna okot, hogy az egyik lapockája Vivimnek (és az egyik vála) magasabban van, mint a másik. Arra azt mondta,hogy rossz testtartás, és figyeljünk rá oda, hogy esetleg nem leckeírás közben ül-e ferdén?!
Hát, ennyi, úgyhogy megnyugodtam! :)
Amugy én szépen lassan leszoktatom ám magamat a mindenféle olvasásról, mert mindig olyat találok én is, amin lehet idegeskedni!
Hivd a dokit, mert nagyon kiváncsi vagyok mit mond!!!
A 8. napon a pé tényleg lehet, hogy kicsit korai!!! Nem kérheted meg egy uh-ra ilyenkor, hogy nézzen rá??

Koda,
istenem, látod, annyira emlékszem erre az időszakodra! :( Mennyit idegeskedtünk a hülye dokik miatt?! :cry:
Most meg mindjárt megszülsz egy egészséges kisbébit :D

Gigi,
szerintem mindegy, hogy este vagy reggel jön meg, az első napot én mindenképp akkortól számolnám, amikor megjött, tehát szombattól! De ez az én véleményem...
Nekem régen, mindig este jött meg, én azt tekintettem első napomnak!

Krisztinka,
én is irigykedek a nagy hóra, bár sielni nem tudunk, de szánkózni Vivi és apa is nagyon vágyik már...

Megyek, Vivi pattogatottkukoricázni szeretne :D

puszi,
Ági
csné

Ági!

Én is a 4.ker-ben lakom az Újpest városkapu közelében. És te?
Vendég

koda,
akkor rosszul tudod :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: rossz progi=rózsaszín és magas prolactin=barna.onnan a pontos infó hogy tapasztaltam :? magas volt a prolactinom és barnáztam.....meg még persze sok egyéb de ez már más lapra tartozik :roll:

closty:én meg úgy tudom hogy 3-4-5 nap szokták kezdeni :oops: de asszem eldöntöttem hogy a szombatit veszem első napnak és ma este veszem be az elsőt.punktum :lol:

történeted:ez naggggggggggggggggggggyon durva hogy lehet egy ilyet elnézni???????????????????????????????????????be kéne vonni az ilyen doki engedélyét,grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :evil: :evil:
nem csodálom hogy kivoltál/vagy :cry: nagyon sajnálom hogy ezen keresztül kellett menned :cry: :cry:
azt még megkérdezhetem hogy műtét után hányadik hónapra jött a baba?

éva,
szivi,igen,néha már gondolkodom rajta hogy jelentkezem az orvosira :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

puszi
gigi 3.cn 8)
Vendég

lányok,mindenki,a lényeg lemaradt :oops:

köszönöm szépen a segítséget,majdnem mindenki egyhangúan azt mondta hogy a szombatot vegyem elsőnek úgyhogy ezt teszem,kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Vendég

Sziasztok!

Titi! Megkérdeztem anyukámat, azt mondta h kitisztítja a cigit is, de holnap találkozik a hölggyel akitől vette és rákérdez, mert úgy emlékszik van vmi külön tisztítójuk is a cigi ellen. A miénk 160 ezer volt. (majdnem lefordultam a székről amikor meghallottam, eddig csak annyit mondott, h nem volt olcsó, de most muszáj volt „bevallania”). Úgyhogy holnap tudok részleteket.
A párom a két tesójának elmondta, hogy miért nem mentem le a szüleihez és érdekes módon a bátyja igazat adott nekem, a szintén babát váró huga meg nem…
Jaj, annyira remélem, h nem fog megjönni.

Ági2! Üdv köztünk. HA nem írsz más nevet, én így foglak hívni, hogy ne keverjünk össze a másik Ágival. Nem baj?

Little! Annyira édes a fiacskád.

Ildikó! Ez a görbe jó, határozottan pé van a közelben…

Titi! Szerdán mikor? BB-hez mégy? Én 17,20-ra.

Éva! Egy picit csukd ki a negatív információhordozókat az életedből. A neten olvasgass csak minket, meg esetleg a tv és színházműsort…
Holnap megyünk megnézni egy lakást, remélem tetszeni fog mindkettőnknek, lehet h akkor nemsokára költözés, belegondolni is rossz. Még az a jóó, hogy annyira édi a családom, az ikremmel és anyukámmal az élen, h mindenben sokat fognak segíteni.

Koda! Ez a történet nagyon gáz, de akkor mit láttak, amit babának meg vérnek néztek?

Velem semmi különös, ma kivételesen nem akarok már most lefeküdni… Délután mindenáron pizzát akartam enni, a férjem fel is ajánlotta, h a szülinapi helyett elvisz, most várom haza, de a gyomrom már közölte, h ő bizony nem kér a pizzából… Akkor két órája miért akarta annyira? És azóta nem is ettem semmit.

Pusz mindenkinek.
verzsike

koda,
még vmi.....írtad a magnecitrátot........na ma elzavartam apát hogy vegyen azt :lol: :lol: és azt mondtak neki hogy olyan nincsen :shock: :shock: :shock: amit adtak helyette azon az van hogy magnezii citrici,10db van benne,500mg ahogy írtda,az ár is stimmel,300ft és a magnézium citrát hatóanyagként szerepel rajta. ez az?????????????????????????????????????????????????????
Vendég

Sziasztok!

Titi!
Biztos vagy benne, hogy meg fog jönni??? Én nem értem, miért gondolod, hisz még csak a 10. dpo-n jársz... Amúgy 1-2 tizednek nem nagyon van jelentősége így, szerintem. Szégyellem, de nem emlékszem, miért mész szerdán orvoshoz?

Anna!
Én is nagyon kíváncsi vagyok, mi van veled!!! Nem emlékszel, mértél hőt is? Mert a görbédet is nagyon megnézném. Ugye jól vagy??? Jelentkezz!!!

Éva!
Meg merem kérdezni, mert te biztos nem haragszol meg :) elvesztettem a fonalat: miért is mész most dokihoz? Ja, annyiszor akartam már mondani: a mercikulcs szállóigévé vált nálunk!! :lol: Villanyoltás... fekvés... gondolatok, ki mennyire fáradt...majd a kérdés apa szájából: mercikulcs? :lol: :lol: :lol: Azóta jelszó. :oops: :lol: 8)

Ildi!
A görbéd ugan továbbra is rejtély számomra, de pont ez is a jó benne: ebből még akrámi is lehet... :)

Krisz!
Irigykedek a hó miatt!!! Az lh-t általában nem érdemes elsőből mérni, viszont úgy jó, ha mindig kb. ugyanabban az időben csinálod. Szerintem ráérsz holnapután, mert az erős csík apozitív, és onnantól számítva 1-2 nap a pé.

Gigi!
Hátha segíthetek megoldani a problémádat: mivel a clostit elvileg az 1. és az 5. nap között kell elkezdeni szedni, és az, hogy a doki melyik napot javasolja, általában csak a saját szokásaitól függ, így egy-egy nap eltérés szerintem nem lehet gond. Az elején nem nagyon érdemes, a többség a 3. és az 5. napot mondja. De gondolom, ha te a 4.-en kezded, abból nem lesz gond. Vagy nem ez volt a kérdés? :D
Ja, nekem is este jött meg, és én este kezdetem el szedni is. :)

A progitémához: az érték laboronként változhat, és úgy tudom, a barna is lehet progi. A barna is kis mennyiségű vér, mint a rszín. Csak lassan ürül, ezért színeződik. Viszont pl. hátrahajló méhből eleve lassabban ürülnek a dolgok... Szóval, én ezeket hallottam, rakjátok össze. :) Ja, és barnázni probléma nélkül is lehet: lassabban inul meg a dolgo, ennyi.

Koda!
Ez elképesztő!!!!! Hogy lehet valamit ennyire félrenézni???? Kivagyok!!!! Meséled tovább is? Persze csak ha nem gond...

Én! :)
Beszedtem a clostit, hátah megszűnik a pecsételés. A hőmet mérem, mert hátha kell később. De ennyi. Nem érdekel iagzából. Lehet, hogy most néhányan hülyének néztek, de annyi jelet kaptam atz utóbbi időben!!! És mind arra int, hogy nyugi! Jó úton haladok, úgy érzem, és azt is tudom, hogy képes vagyok kivárni és elfogadni a sorsom, bárhogy is alakul. És ezt a bárhogyant szó szerint értem. Megértettem, hogy vannak dolgok, amikbe nem szólhatok bele: se hozzáértésem, se hatalmam. Hálistennek! :) Úgyhogy, ne haragudjatok, szívesen beszélgetek veletek, megosztom, amire én már rájöttem vagy utánanéztem, de a saját görbémről, ciklusnapjaimról, pé.-mről nem szeretnék beszélgetni. :)

meri

meri,
jó hogy újra itt és a régi :wink: na akkor konkretizáljuk :lol: .neked megjött X.nap este és melyik este kezted el szedni???????????????????????????nekem megjött szombat este,szted ma este vagy holnap este vagy holnap reggel kezdjem :roll: ?most hogy végre eldöntöttem a ma estét megkavarsz :lol: :lol: :lol: :lol: amúgy nekem egy ismim azt mondta hogy a ciklustól függ hogy melyik nap.ha rövidebb a ciklus a 3.napon ha hosszabb akkor az 5.de meg ne kérdezd hogy ha így van akkor én a hosszabb ciklusommal miért a 3on kezdem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég

ja meg én jól kigondoltam hogy minnél később kezdem annál később lesz pé-m :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ebben lehet vmi?vagy csak a szőke logikám :lol: :roll:
én jó fej vagyok látod,csak magamról beszélek,tiszteletben tartom a kérésed :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
na el kvzni barinőmmel,sietek vissza hozzátok,addig sok okosat összeírni ám :wink:
Vendég

Koda! Nagyon sajnálom ami veled történt!!! Én nem is értem, hogy orvosok hogy követhettek el ekkora baklövést!!! Elképesztőőőőőőő!

Meri! Az a lényeg , hogy köztünk vagy és arról beszélsz és osztasz meg velünk amit szeretnél. Ha majd te is elérkezettnek látod az időt, akkor a görbéidről is biztosan beszélsz velünk! Mi addig is türelmesen várjuk majd a fejleményeket, csak gyere!!! Bármi problémád van nekünk elmondhatod!

Verzsi! Remélem hamar túl leszel ezen a kívánom-nem kívánom időszakon!!!!

Szép estét Mindenkinek!!!

Kép
Vendég

Gigi!
Nekem a 3. napot mondta a dokinénim, ezért: megjött mondjuk hétfő este, ezért szerda este kezdtem el szedni.
valóban van vmi logika a napokban: ha későn van pé., elvileg később kell elkezdeni. De 1-2. napot nem nagyon szoktak: ilyenkor gyakrabban ikresedhet a dolog. Az én tapasztalatom viszont az, hogy a dokik 90%-a vagy a 3. vagy az 5. napot mondja, és hogy melyik melyiket, csak szokás kérdése, nem annyira betegfüggő. Ez a gyakorlat. :)

meri

meri,
ok,akkor ez egyezik azzal ahogy én is gondoltam.megjött szombat este,tehát ma este fogom elkezdeni.és rátapintottál a lényegre hogy miért problémázok itt ennyit,mert ugye ha nem a szombat estét veszem elsőnek hanem a vasárnap reggelt akkor a ma este csak a 2.nap és akkor nagyobb valószínűséggel ikresedik és én aztat nagyon de nagyon nem akarom :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Igen, én is úgy gondoltam, inkább később legyen, mint korábban... :)

meri

Gigi,
amit Koda irt, az ugyanaz, mint amit vettetek! :)

És kicsit talán félreérthető volt, de Koda akkor már ezzel a babával volt állapotos, akit most hord a szive alatt!!!!
...de ezt majd ő meséli...
csné

Gigi,
mármint a magnezii citrici-re gondoltam... :roll:
csné

Sziasztok!

Lányok nézzétek el nekem, hogy most nem írok, vagy nem jövök közétek... Nem szertnék amíg a mensi meg nem jövetelét le nem tudom. Utána teszek fel képet is, meg minden. Megígérem!
Ági, nem tudok mit hozzáfűzni ahhoz, hogy neked nem látszott a babád, nekem látszott, de mondom majd jövök a képekkel.

Titi, nagyon szorítok neked!

Jó éjt!
Vendég

Szia Ági!
Hogy vagytok? Próbálok visszailleszkedni a rendszerbe. 8)

meri

Anna!
Most komolyan még 10 napig hagysz minket gyötrődni a kérdéseinkkel??? Azt sem mondod meg, volt-e görbéd, meg hogy reagált a doki meg ilyenek? Jó, persze, értem, ha nem akarod, csak annyira jó lenne tudni, hogy igen, vannak csodák! :)
Puszi.

meri

Meri, a doki aki az uh-ot csinálta annyit mondott, hogy nagyon-nagyon picike a pöttyöm, és nem tud mondani semmi biztosat, de nagy valószínűséggel baba van. Van görbém persze, nagyon ingadozó, kb a 6.-7. napon foganhatott, de ezt sem tudta pontosan megmondani. Meg egy nagy bunkó is volt, úgyhogy bármit kérdeztem szinte alig válaszolt, sőt úgy indított, hogy minek jöttem ilyen korán, ami érthető persze, de ilyen vágyakozás után elég rosszul estt. Képet is csak azért kaptam, mert kértem, hogy meg tudjam mutatni a saját orvosomnak. Szerdán megyek hozzá. Amúgy minden rendben van velem, csak rettenetesen gőrcsöl a hasam... Ne haragudj, hogy most nem írok 10 napig, de Te is tudod milyen az, mikor tezstelsz egy, vagy több pozitívat, aztán meg megjön...
Egyébként szombaton csináltam csak úgy egy PG53-at, és megint tiszta páfrány volt, úgyhogy erről ennyit...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: