Sziasztok csajok!
Azért kijutott a mából is, de nagyon! Ugye kedd révén mennem kellett terhelésre szokás szerint! de a köcsög doki már bocs, de nem tok mit mondani rá elírta a papirom másnak a nevében adta ki a beutalomat! nos ez miatt reggel persze csusztam az idővel, hogy uj papirt kérjek! Szal idegeskedésből most nincs hiány!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Nyugalom ide vagy oda kezdek besokalni!!! Nem elég a baba miatti agodalmam, és még itt van ez is! Pláne mikor a doki beszól, hogy felelötlen anya vagyok!!! és most Ő is hibázik! És ez is az én hibám lesz délután én tudom elöre! Majd azt fogja monjdani mért nem néztem meg mikor a kezembe nyomta a papirt és végül is igaza lesz, de akkor neki hol járt az esze?? csak azzal baszogatott, hogy én vagyok a felelötlen, mert 2x nem szurtam be magam, mert nem voltam éhes! Na mindegy nem panaszkodom! Csak dühüngök és majd csak egyszer lenyugszom!!! Épp most jött meg apa! Szerdán fogászat! Már alig várom! Kell a fájdalom már komolyan talán az megnyugtat és mással leszek elfoglava!!!
Amugy holnap megyek a korházba a nagy uhura!! Délután jövök a hirekkel!!!
Köszööm mindenkinek a kedves szavakat! Talán mondjuk így jobban pihenek! De minjá indulok is a védőnőhőz aztán meg át a diabra! Már nagyon unom ezt a minden héten kedden való programot! Jobban el tudnám képzelni a minden napjaimat mással!
Nemlajos! Egy olyan esetet mint a tied jól el tudnék képzelni! De nekem tuti nem lesz akkora szerencsém mint neked! Pedig ha betöltöm a 37. hetet akkor már egy árva percig se bánom, ha kijön Ginusom! De most meg attol lennék totál parában!!
Cat! Te mindere tudsz valami okosat! Erre amugy tudsz valami gyogyirt??? Már mint arra gondolok, hogy tudok tenni valamit, hogy a pocakja nöljön??? van valami plussz amit ha eszek akkor jobb??
Csajok! amugy 3 hét alatt felszedtem 3 kg plusszt! És képtelen vagyok leadni!!! És a védőnő ma tuti jól lecsesz ezért, mert azonta, ha tartom a diétát nem szabadna hiznom! Pedig tartom na jó nem 100%-ig, de arra figyelek, hogy a cukrom a határon belül maradjon! Ez sem lesz jó! Már elegem van! Nekem semmi sem sikerül!!!