Hali!
Kindernay:

, szóval még az elején mondta a védőnő, hogyha lehet mindig fejjem le a tejet, mert akkor nem csomósodik be a mellem, ami a gyulladást okozza. Még sosem gyulladt be (kopp-kopp-kopp).
Próbáld meg, max. siker lesz. Manapság minden 2.szopinál fejek. (amikor írtad, hogy valamiért 2 óránként eszik a gyerkőcöd, akkor épp Borsnak is így volt kedve, olyankor 2szer fejek egy nap, mivel mire eljutnék a fejőgéphez addigra újra etetek)
Megvolt a konduktor, semmi gáz, magzatkori rossz tartás miatt lehet a probléma, de semmi gond, még gyógytornára sincs szükség. Bemutatott néhány gyakorlatot, majd mondta, hogy nem ad új időpontot, mert nem szorul kontrollra, de szeretné ha felhívnánk és beszámolnánk hogy haladunk.

Így mondta: "nem akarom elveszíteni Borst" Apjukkal csak lestünk: van még lelkes orvos a világban???!!!!!!!! Pedig mikor kiderült, hogy csak mi parázunk, azt hittem elküld minket a pi..ba, de ilyesmiről szó sem volt. Már megint visszatért a világba vetett hitem. Megadta a blogját:
http://konduktor.blogspot.com/
Molkata megnéztem Egoncit! Tündi-bündi! Köszi hogy írtál az iparűzési adóval kapcsolatban, azóta visszaírtam a nyanyának hivatkozva néhány törvényre.
Bori néhány év és ugyanilyen fotót látunk, Téged és még pár gyereket, csak azok nem vendégek lesznek
Apa jött velünk a vizsgálatra, így most itthon dolgozik, a gép elől távoznom kell.
üdv.: ckat