sziasztok!
vagyok én is, csak tegnap voltam bent a nődokinál, meg endós vérvételen, aztán anyós volt itt Benire felvigyázni. mi hétfő óta változatlanul lázasodunk, orrfolyás, köhögcsélés, így ma visszamentünk a dokihoz, mert holnap kellett volna, de akkor meg nincs itthon az autó, így egyszerűbb volt ma! kaptunk antibiot, sumamed-et, mert egyáltalán nem látja a dokinő a javulást, én sem! szóval ezt 4 napig szedjük, oszt jól van, remélem, hogy meggyógyultunk! illetve nálunk is a szemfogak érkeznek! alul is már kint a csücsi jobb oldalon, bal oldalon is törekednek kifelé! szóval ez is lehet a ludas, hogy már megint!
a másik, ami még nagy szívfájdalmam, hogy kiderült, nem csak az egyik, hanem még egy kisfiú volt bárányhimlős hétfőn, mikor lent voltunk a dokinál, így 99%, hogy mi is megnyertük!

a gáz csak az, hogy nem tudom, hogy akkor most mi is a teendő... május 24-én mennénk Balcsira, ha ki is jön, remélem, hogy addigra már el is múlik, illetve nem fertőző stádiumba kerülünk! most akkor ne vigyem ki, vagy amíg nincsenek pöttyök, addig mindent ugyanúgy? vagy most mi? totál készen vagyok! még jó, hogy gyerekkoromban én már voltam, mert akkor most azért is stresszelhetnék... vagy így is kellene!?
Luca, nem semmi gazdaság! szuper lehet! én paradicsom fát vettem tegnap, amit ki kellene ültetnem, csak a napokban olyan erős a szél, hogy félek, hogy egyből tönkre megy... :S ja, meg muskátlikat is, csak azt is ültetgetni kellene!

lusti vagyok egy picit!
Mecsi, jó utat nektek, jó lesz mamáéknál, neked meg kitartást a mindenhez!
Sziszka, sok erőt a temetéshez!

náthádnak, herpeszeidnek jobbulást!!!
Julcsi, jó, hogy jöttél! nagyon ügyes vagy, hogy így belerázódtál, de azért gondolom jó, hogy van egy ilyen édes kisfiad, akivel nincs is annyi gond! bár Enivel sem volt ilyen idős korában sem! nem? szóval Ti marha mázlisták vagytok, 2 jó evő-alvó babóka!
Aproo, Rossmann a XI. ker. Bartók Béla úton van, Móricz Zs. körtérhez közel, meg a Mammutban is pl., de most más nem jut eszembe... Elterjedtebb a DM... Levi hogy van? Fülecskék okésak?
dokid nagyon jó fej, bár gondolom, azért a családi vonás is közrejátszik, hogy nem kér pénzt!

nem? azért nem szoktak a nőgyógyászok ilyen nagylelkűek lenni
mi jól vagyunk! hasam még nem nő, legalábbis nem vettem még észre magamon. igaz, még csak 9 hetes vagyok, sőt, lehet, hogy picit fiatalabb is... május 19-én kell dokihoz, illetve a 12 hetes uh-ra mennem, addig kb. semmi dolgom. vagyis, jövő szerdán megyek a G1 intézetbe uh-ra, hogy legyen képünk, mikor anyák napján bejelentjük a nagy hírt, bár az is lehet, hogy már mindenki sejti

, aztán pénteken az endos dokihoz! pénteken ott is alszunk anyukáméknál, mert a férjem megy dorbézolni Csopakra, szóval a jövő hét vége eléggé mozgalmas lesz! börzére nem hiszem, hogy megyünk, mert sajna nincs igazán most pénzem erre
aztán május 1., remélem, hogy lesz itt helyben valami jó kis program, és vasárnap meg anyák napja!
hát kb. ezek vannak. most meg megyek, amíg Beni alszik, gyorsban mégis kiültetem a paradicsomot!