A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Aproo csillagokat az Ázsia centerben lévő Galaxy játékboltban vettem!

Dia nagyon édesek a képek főleg Virág a hosszú cofijaival, teljesen más az arca velük. :)

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Boldog névnapot kívánunk mi is Andiknak meg Emmának!

Zsóf! Beni se semmi azért. SZép kis mokesz! Sebaj, párnap és nyoma sem lesz!

Mecsi! Áronnak jobbulást!

APró! Nem csodálom, hogy egy idő után nem bírjátok a sivítást a kocsiban....

Dia! APa-ellenesség most nálunk is megint porondon van. Vagyis Réka megint nagyon anyás lett. Pedig már volt egy időszak, hogy tök jó volt minden. De kb 2 hete mindent csak anya. Persze ha nem vagyok ott, akkor jó apa is, elvannak meg minden, de ha mindketten ott vagyunk akkor csak én vagyok jó neki. De én ezt annak tudtam be, hogy megint nagyon sokat votunk együtt, úgy értve, senkire nem tudom hagyni, apja is soka dolgozott mostanság. Amikor le-leléptünk egy-két napra, és ayum vigyézott rá, vagy én Bp-en voltam és anyum meg Csabi volt itt vele, akkor nem volt ilyyen gond.
Aztán a fene tudja, hogy tényleg milrt van ez megint. Emiatt, vagy csak ilyenje van és a korral jár.
Nagyon édes Virág a képeken! Én is úgy vinném már állatkertbe TÖrpit, de az ittenit épp költöztetik, amikor meg BP-en vagyunk akor minden más előbbrevaló...

Ma gyerekem megint kiborított vásárlásnál. Mondjuk hülye voltam, mert elég későn indultunk el, és ahogy közeledett az alvásidő, egyre hisztisebb lett. Na mindegy, túléltük...

Most megyek vasalni, mert apjának elfogytak az ingei...

panna1

Kedves Andreák és drága Emmácskának Boldog Névnapocskát!
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Mecsi - jobbulast nektek!

Nalunk Laura ma extra nyugos volt - semmi nem volt jo neki - nem tudom, hogy az idojaras vagy a foga jon - bar az orra meg mindig folyik neki egy kicsit. A ferjem meggyogyult szerencsere - bar jo volt, hogy itthon volt egy hetig. Most, hogy tobbet volt itthon meg inkabb o emelgeti Laurat, hozza is jobban kotodik mar Laura - a mult heten, amikor o tette le aludni ebed utan, mar ot hivta, amikor felebredt. Apa,apa! :) Ugyhogy ilyen szempontbol is jo volt, hogy Toomas egy kicsit itthon volt.

Aproo - megirod, hogy pontosan mi a markaja ennek a bebiornek? Megnezem az Interneten akkor. Penteken mi is megvettuk a kisagyat Olivernek, majus elejen jonnek a szigetelesen javitani egy kicsit a gyerekszobaban, utana festes es majd meg szekrenyt kell vennunk. Szerencsere mar nem sokaig dolgozom, utana en is jobban raerek mar ilyenekkel foglalkozni.

Elvileg 30-an megyunk Tallinn-ba, ha addigra lehet repulni - meg szerencse, hogy nem most mentunk, mert eredetileg ugy volt...

Julcsi, Eniko hogy viszonyul Petihez?

A bilizes nalunk meg csak neha sikerul - amikor latom rajta, hogy kakilni keszul, akkor probalom raultetni es utana mondom neki, hogy szoljon majd legkozelebb. Azt mar erzi, ha bekakil, akkor szokta is mondani (bar attol fugg, hogy mennyire akar pelust cserelni) - de azert messze vagyunk meg a szobatisztasagtol. Remelem majd nyaron konnyebb lesz - mert most olyan maceras az osszes ruhat is levenni rola.

Megyek, mert eleg hulla vagyok! Jo ejszakat!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Néhány fotó:
Kép
Papával a "veszélyes útszakasz" kezdeténél. Itt indult lefelé...
Kép
Velem Galyatetőn
Kép
Orchidea-félék a réten

Apásság: nálunk Emma borzasztóan apás, ha mindketten vele vagyunk, általában a papa az első. Ugyanez igaz a család összes férfitagjára, nagypapák és nagybácsik beelőzik a nagymamákat és nagynéniket. Pedig nem ők töltik vele a több időt. Fene érti :)

sushy

Jaj, de jó képek!!!
Hol a pocakod Anna???? :shock: :D
Tőlem már kérdezik, hogy mindenórás vagyok-e....durva.

Mecsi, hány darabos és mennyibe kerül?
Lehet, hogyha amúgy is majd arra jársz, ha már jobban vagy persze, megkérlek, hogy vegyél pár fajtát, jó?
Sok van? 3d-ek is?
Eddig csak a bookline oldalán láttam sok fajtát, de ott van ugye postaköltség is...
Dobsz képet a Tiétekről?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Bonikó-írtam neked privit a párnákkal kapcsolatban
Mazska-tudnál képet mutatni a tyúkocskáról amit Laurának készítettél?Hol vettél rá kerekeket?
Aproo,Mecsi-Nekem annak idején nem ajánlották ezeket a foszforeszkálós csillagokat, mert, ha beporosodnak akkor már nem világítanak,pedig én is szívesen tennék fel Alma szobájába. Portalanítani meg állítólag nem lehet. Vagy nektek más a tapasztalatotok?
Alma mostanában nagyon ölbe babás lett. A hisztit még nem nagyon tapasztaltam nála, vagy, ha volt is az hamar gyorsan elmúlt. Viszont ma nézegettük a Micimackós mesekönyvét és mutattam neki, hogy ott van kenguru mama. Mondta, hogy mama, majd kérdeztem tőle, hogy én ki vagyok és azt mondta, hogy apa :? Hát mondanom sem kell egy kicsit elhűltem.
Anna-nagyon szépek a képek. Ti most már nem is használjátok a kendőt Emmánál?
Alma napközben folyton apát és papát emlegeti, de változó, hogy éppen hajlandó e velük lenni, ha megjelennek a színen.
Legújabb szava Traktor.
Mostanában ő is sok olyan dologtól fél amitől korábban nem tette. Nekem ez most egy kicsit furcsa, de majd csak hozzá szokom. A hétvégén Attila füvet nyírt és a fűnyíró ott feküdt a füvön,Alma egy 100m-re megközelítette, majd olyan iszonyatos ordításba tört ki mint akit nyúznak.
Ma annyira nyűgös volt ettől az időtől, hogy egész nap aludni szeretett volna. 7h után pedig muszáj volt vele egy órát sétálni mikor már elállt az eső, hogy megnyugodjon és letudjuk fektetni.
feluca
Mezőszemere

Mecsi remélem hamar jobban leszel! :lol:
Anfdinak halk grt.
Feluca küldtem privit :oops: nálunk volt gyerekszobába de nem tudok róla hogy elromlottak volna a csillagok.. mi szedtük le amikor már nem volt aktuell.

nálunk apa is anya lett

8)

Dia nagyon édesek a képek!

PAnna zajlik az élet!!

képzeljétek tegnap délutáni szunya után elkezdtünk itthon pelus nélkül lenni.

mondtam ZSIginek hogy szóljon ha pisi van. az elsőnél nem szólt. mondtam neki ha kell csücsüljön rá a bilire anya tudni fogja és akkor levesszük nadrágot. következőnél szólt, csak nem rendesen ült rá és telibepipilte magát :oops: este meg elé raktam a bilit a fürdőbe, mert fürcsihez készültünk, így nem tudott szólni..

ma reggel is már ráült és utána belepisilt.. kiváncsi vagyok mennyi idő múlva érünk célba :lol: :lol:

Anna de jó lehetett!!
Vendég

Sziasztok!

Vikica úgy alszik, pedig már voltam is bent nála többször, de semmi reakció. :) Cintus meg anyuéknál aludt. Köhög, így itthon van, de szerencsére nem vészes. Nem tudom írtam-e, hogy asztmás lett :( . Egyenlőre még csak megfázásból jön elő, de ha nyáron a parlagfűre is, akkor szednünk kell majd vmit folyamatosan.

Köszönöm a köszöntéseket! Én is boldog névnapocskát kívánok Emmának! Jók a képek Annna.

Sziszka! Fogadd részvétem! Én papim halálának első évfordulója is most lesz 26.-án. :(

Julcsi! Én meg asszem nem is gratuláltam még Petihez, bocsi, de most pótolom. Gratulálok, nagyon szép kislegény!

Nálunk a csillagok kb. két éve vannak fent, de nagyon szépek. Most vettünk hozzájuk hercegnőket is oldalfalra. Vikivel raktuk fel őket, nagy meglepi volt Cintusnak, nagyon örült neki a kis hercegnőfan. Apro szerintem Auchanban is érdemes megnézni ha mész, mi ott vettük a hercegnőket 2-3 hete, de nem emlékszem csillag volt-e.

Bili nálunk elég hullámzó. Volt egy időszak, amikor már tök jól ment, de aztán visszaestünk, de tegnap este is pl. belekakilt és úgy örült neki, hogy vagy tíz percen keresztül percenként felugrált és tapsolt.

Képzeljétek el tud számolni tízig. :shock: Pénteken vettem észre, pakoltam el a játékokat és elkezdtem számolni 1,2 mire ő mondta, hogy 3.

Szép napot! Puszi, Andi

KépKép
jazmin2005

sziasztok!

szebb reggelt mindenkinek! mi popsiban 39 celsius-szal keltünk :(

készen vagyok!!! megint köhög, meg picit folyik a nózi, de ez egyik sem vészes még. ma el is rohantunk a dokinénihez! pirosnak találta a torkát, de semmit nem kaptunk rá egyelőre, ha péntekig nem javul, akkor irány vissza! remélem, hogy meggyógyulunk, és ez csak egy kósza nyavalya! :S

Mecsi, jobbulást Áronnak is! én már tökéletesen kikészülök, hogy itt a szép idő, és nem tudunk normálisan lent lenni, mert mindig van valami!

amúgy a váróban üsörögve kiderült, hogy egy kedves apuka a bárányhimlős gyerekét hozta be, de persze nem a fertőző bejárat felől... :evil: szóval most 2 hét lappangási időszak! de nagyon bízom benne, hogy nem lesz semmi bajunk, mert Pünkösdkor megyünk a Balcsira! ;) szóval remélem, hogy most is megússzuk! pöttyöket nem láttam a kissrácon! hátha!

ez a félősség nekem új. Beni nem fél igazán semmitől! legalábbis semmi olyantól, amitől eddig sem félt! bár ő ezen a fronton eléggé későn érő típus azt hiszem!

Aproo, én a Tescoban vettem csillagokat, igaz, még nem szereltem fel őket, de majd, ha átalakítom Beni szobáját újfennt, akkor. ja és kb. 500 Ft volt az 1 csomag! ezt ilyen gyurmaszerű cuccal kell rögzíteni, és állítólag nyom nélkül lejön! többiek, ti mivel ragasztottátok a falra?

ja, és a babát anyák napján tervezzük bejelenteni... jövő szerdán megyek a G1 intézetbe, ahol az a nőci fog uh-zni, aki anno Benivel is csinálta a 4D-t, igaz, ez most fizetős, de EP számlát tudnak adni, és 5e Ft a sima nőgyógy uh... szóval nem a 4D, mert akkor még csak 10 hetes leszek, szóval értelme sem lenne a 4D-nek, de simán már látszik a babó, szóval kérünk fotót, és azt kapják nagyikák a virág mellé! ;) ez a terv! ;) amúgy lehet, hogy sejtenek valamit, de mi kitartunk a még várakozunk álláspontnál! nem akarok pofára esni megint... :( tökre szar volt, mikor anyukámnak mondtam, hogy nincs baba, őt is nagyon megviselte, az pedig engem még pluszban kiakasztott! így ez most csak a mi titkunk, meg Benié :)

Andi, tökre ügyike Vikica! na meg Zsiga a pisivel!

Anna, nagyon szép fotókat hoztál nekünk! tök szép helyeken jártatok! azért azt a durva túrát lehet, hogy kihagyhattátok volna, bár minden jó, ha a jó a vége! :) igaz?

Mazska, még szerencse, hogy nem most utaztatok tényleg!!! azért jó pihit majd akkorra is, csak nehogy elfelejtsem, inkább most írom! :) csajok, az új babaszobákról fotót hozhatnátok!

jujj, a 7végén van a börze... kár, hogy nincs pénzem! végül ki megy?

mi lassan megyünk levegőzni, mert szerencsére szép az idő, és dokinéni engedélyezte a játszózást, meg ma van kukásautós nap is! hátha végre elcsípjük...

sophie27

Aproo, még azt akartam neked mondani, hogy a bookline-nak van személyes átvételi megoldása is, nem csak bookline boltokban, vagyis más partnereknél is azt hiszem! szóval így még akár jól is kijöhetsz, ha éppen arra jársz, amerre van egy ilyen bookline pont!

sophie27

sziasztok!

én is néztem Thomasos könyveket a bookline-on, de csak 1200-ért láttam egyet. A többi mind 2000 Ft. :(

Csabi is minden nap új szavakat mond, figyeli a beszélgetéseket és egyszercsak elkezdi utánozni a szavakat, amiket hall.

Szerencsére nem vagyunk betegek, csak néhány npja dugult este az orra, de tegnap már az is elmúlt. :)

A helikopteres repülés jól sikerült apával, csak sajnos nem ért oda időben a nagymama, és úgy repültünk el apával ketten, hogy Csabikát egy barátnőmre bíztuk. Hát nagyon kiborult szegény, ahogy látt elszállni velünk a helikoptert. Sajnos nagy traumát okoztunk neki ezzel, mert még egy hét múlva is mikor megnéztük a videófelvételeket, nagyon elkezdett sírni szegény. Úgyhogy azóta megint Csabi is nagyon anyás lett, sehova nem mehetek, mert elkezd sírni.

Viszont a hiszti nálunk is mindennapos, sőt én azt vettem észre, hogy ha egy kicsit rákiabálok, már el kezd bömbölni rögtön. Nagyon érzékeny lett a kislelke.

Viszont nekem meg teljesen bedurrant a vállam, nyakam, hátam, mivel egész hétvégén a karomban cipeltem a gyereket, voltunk Föld napján a Pálvölgyi barlangnál rendezvényen.
Úgyhogy ma jön a masszőr csaj hozzám és jól meggyúr, mert a nyakamat sem tudom jelenleg elfordítani. Remélem jobb lesz utána.

Beteg babáknak jobbulást kívánunk, terhes mamiknak meg szép időt, és rókakoma mentességet :)

bili nálunk is még csak ismerkedési stádiumban van, ruvával ráül és mondja hogy pisi, de ennyi. Még nem ment bele semmi.
szerencsére fürdeni nagyon szeret és hajat mosni is, ő adja oda a sampont mindig, hogy mossuk meg a haját. Beleül az ölembe szemből, hátrahajta a fejét és úgy öbltjük le vízzel, aztán ő dörzsizi a haját. Fogat mosni is szeret, úgyhogy hála az égnek ezzel sincs gond.

AMióta meg már nem szopizik, tök jól alszunk éjszaka is.
Mostanában nagyon meg vagyok Csabival elégedve, csak a hisztik ne lennének :)

Puszi
lei

Kép
Kép
lei

2órás köhögési rohamokkal küzdöttünk éjszaka azután most egy fél napos nyűglődés továbbra is erős köhögéssel, én már kezdek elájulni a fáradtságtól apa meg csak hosszúzik :evil:
Valaki próbálta már a STODAL-szirupot van értelme venni? Gyógyszertáras néni ajánlotta , de a dokinénink meg azt mondta ne adjak neki se köptetőt se köhögéscsillapítót! De ez így meg iszonyat és már Tökikém is nagyon kivan mindig csak sír ha köhög :(

Csillagok 1csomag/ 20-30db már nem tudom nem számoltam meg most, de sztem nincs köze a porosodáshoz , mert a mienk pl csillámporral volt beszórva amit én vízzel lemostam róla és ugyanúgy világít. Galaxyba volt 3D-is, de sajnos mostanába nem fogok menni arra.
Barátnőm is a tescoba vett és tök jó.,
Aproo nézd meg vatera-teszin ott is látok néha .

Én most várom az ebédet hogy hozzák végre,remélem Áron alszik egy nagyot h én is tudjak szunyálni

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Mi ma nagyot játszóztunk, olyan jól esett. Csak ezek a hüle dombok ne lennének, mert Levi ezerrel megy rajtuk motorral és úgy féltem. Ma már végre rájött hogy fékezni is lehet, de még mindig nem az utat nézi, ahol robog. :roll:

Csillagok: teszen-vaterán néztem, de eddig nem találtam.
Booklineos pontokat megnézem, de Zsófi, van hogy 2 hónapig nem megyek be a városba, így nem nagyon esélyes. :wink:
Auchanban csillag nincs, vannak 3d-s bolygók, de ami a bookline-on 4500 körül van, az egész naprendszer, az az Auchanban darabja 1500...
:shock:
Tescot még próbálom. Zsófi, melyikben érdemes? Savoya v. Tököli?

Andi, Viki számolásához grat! Gyere gyakrabban. Cintusnak jobbulást, remélem nem lesz nyáron gond. Átjöttök vmikor? Jövő hét? Zsófival? Mert utána nem leszünk fogadóképesek pár hétig....hm?

Mecsi, stodal nagyon jó. Nem értem a dokitokat. Se csillapítani, se felszakítani nem engedi....???? Sztem ez nagyon gáz. Mondjuk ha fülgyuszi gyanús, akkor megértem, hogy nem engedi csillapítani, nekünk sem adtak pedig kértem, amúgy ami nekem egyedül beválik ilyenkor csak terhesen nem lehet, az a sinecod. Ebből vannak cseppek kicsiknek. De ha adod akkor a fül nem tud tisztulni.
A fülészeten nekünk nasivint mondtak és köptetőt az antibio mellé. A stodal amúgy szuper, én felváltva adom a lándzsás útifű sziruppal. Persze, kinek ez kinek az, de nekem ezek a rinathiol és társai abszolút nem jöttek be, semmit nem használtak. Ez a két köptető meg amit írtam jó köhögéscsillapításra is, tehát nyugtat is, nem ingerel mint a rinat. acc, meg hasonlók.
Levi is sokat hányt még múlt héten. Ha nagyon köhög Áron, adj neki kis mézet az is jó. Meg hagymateát és kakukkfű teát. Ezekből 1-2 deci naponta és helyreráz. Komolyan, egyre jobban bejönnek a term. gyógymódok. Sztem minket is a hagymatea tesz helyre szép lassan. Jó sok mézzel persze.
Te is köhögsz? Mert pocakosan meg a libexin, ami beválik viszonylag és kb. az egyedüli amit lehet szedni.

Hú, imádom a kutyákat, de a szomszéd korcsától már kimúlok. Amikor nincsenek itthon, gyakorlatilag egyfolytában ugat. Reggel 7kor erre kelünk, du. egészen 4ig vonyít a szerencsétlen. POnt az ablakunk alatt.De tényleg szünet nélkül. Ha meg itthon vannak, folyamatosan szerelnek. 3 szombatja, minden reggel 7kor indítják a betonkeverőt pont az ablakunk alatt van az is. Tegnap este 9ig csiszolt. Ja és mivel autószerelő, van hogy éjjel fél1kor jönnek hozzá kopasz majmok hogy szerelje meg a tunning audiA8-t. És van két kisgyereke, szóval nem is értem, de komolyan a tököm kivan már velük.

Boni, sajna nem tudom megnyitni egyik oldalt sem amit küldtél...:-(
Akkor meg tudod adni az altatódalos oldal címét???

Csabi mekkorát nőtt!

Zsófi, javulgassatok. Ez a mostani tavasz írtó szemét. Tegnap hívtam tesómat aki soha soha nem beteg és annyi hangja nem volt, hogy beszélni tudjunk. :-(
Javulgassatok!
Börzére mi többen megyünk, megéri, ha nem akarsz venni semmit akkor is, mert rengeteg szuper program van. Mikor jutsz el H. Judit koncertre 980 ft-ért?
:D :wink: Szóval gyertek, gyertek, ha meggyógyultatok.
Én is G1 intézetes vagyok!!!:-) Jó kis hely! :wink:
Nem akarunk együtt menni legközelebb? Úgyis olyan bazi messze van...
Mennyi van amúgy a tescos csomagban? Mármint csillag?
Hogy van Beni szeme?

Enyém fiam is túlságosan fülel mostanság. Leszűrte, hogy a basszuskulcs a bosszankodás és sikertelenség után hangzik el. Na, már nagyon figyelünk, de ugye a hülyeség ragadós....azóta alkalmazza tökéletesen, ha vmit leejt, vagy nem sikerül a kirakós. Annyira vicces, próbálom persze leszidni, vagy nem is meghallani, de komolyan minden alkalommal röhögőgörcsöt kapok, ahogy széttárja a karjait, összehúzza a szemét, néha dobbant is hozzá és közli hogy bácccúúúú/basszzúú, mikor hogy. :oops: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Lei, de jó, hogy jöttél újra! a képeken is nagyon édes Csabid! :) sajnálom a helikopteres traumát, reméljük, hogy hamar kiheveri, bár, ha abból indulok ki, hogy anyósom... :evil: múltkor, mikor beteg volt Beni, és éppen a porszívóval, és az orrszívóval játszott, hirtelen bekapcsolta a porszit, hát halljátok! gyerekem még mindig, pedig kb. 1 hónapja volt már, állandóan mondja, hogy mama pa, az a porszívó és nyúlkál az orrában, na meg utána bemutatja, hogy hogyan sírt... :S szóval eléggé megmarad most már nekik az, ami rossz élmény! :( a hajmosás nálunk mumus, vagyis az öblítés része! :( akkor mindig sír, és nem hajlandó hátrahajtani a fejét, így erőszakkal kell picit megdönteni, hogy ne zúduljon a nóziba, meg a szemébe a sok víz!

Mecsi, nekünk volt stodal, de nem nagyon ért semmit... a rinathiol sem, nekünk legutóbb az elixirium thymi compositum lett felírva, de, ha a dokinéni nem köptető párti, akkor nem tudom, hogyan tudsz recit szerezni... asszem, hogy ehhez kell! tudod, ez a gyógyszertári kikeverős, legolcsóbb, még mi is ezt szedtük annó! olyan jager-es illata van! :D a klinikán amúgy nekünk is azt mondta a főorvos asszonyság, a bronchitis-es balhénál, hogy nem kell köptető... de akkor kérdem én, mikor és hogyan fog kijönni az a sok trutyi, ami folyamatosan termelődik, és egész nap irritálja a gyerekem! ja, igen, majd hónapok alatt elmúlik talán... köszi!

ja, és köszi a kimerítő infót kórház ügyben! sajnos betéve tudom, hogy mi merre, bár az igaz, hogy régen a bártfaiban volt az nst, először, de aztán már én is a nőgyógy szinten jártam a vége felé! viszont az furi, hogy eddig volt átjáró a bártfai és a főépület között, igaz, hogy félemelet eltolással, de volt! na. nekem holnap a vérvétel, meg aztán a doki is tök más épületben van (K), ez pedig tök új szárny, szóval azt biztosan nem macerálták! :)

Boni, köszi a linkeket, bár nálunk nem nagyon meg thomas...

sophie27

Boni, tök jó áron van a verdás napellenző. Bár nekem volt és lecseréltem sima feketére, mert nem fogta a napot. :-(
Így már sikerült megnyitni az oldalakat.....
Nekünk van mágneses könyvünk, csak sam tűzoltós és Levi nagyon szereti pakolgatni a hűtőre meg vissza. Szóval az nyert ügy nálunk. Azt nem árul az express-es csaj?
:roll: :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo, én 28-án megyek 10:45re... igazából nekem Beni a fő gondom, mert aznap nem akarom senkire sem ráhagyni, csak megyek, meg jövök! persze az utazás része eléggé húzós, szóval ezért mindenképpen viszem, de remélem, hogy ott recis néni, vagy valaki tud rá figyelni 10 percig, amíg bent vagyok, mert oda azért mégsem... hüvelyi uh, stb. lehet, hogy sokként élné meg! :S

és csak uh-ra jársz te is oda? vagy dokihoz is? kinél voltál eddig uh-n? én a Kissnéhez megyek, mert nála voltam Benivel is! ;) nagyon kedves volt annó is, pedig akkor ingyen voltam mindig, csak dvd-t kellett vinni! :)

csillagok... hát, ezek inkább ilyen kis gagyik! mármint nem valami nagyok se méretre, se sehogyan. 1 db nagyobb van benne, az 5 centis kb. a többi az meg 1-2 centis lehet és úgy 30db lehet benne cirka!

én azt hiszem, hogy itt Tökölön vettem! a Savoyában meg Auchan van! :)

bookline, hát, én most megyek be, holnap is, meg jövő pénteken is a XI. ker-be, ha oda kéred, akkor elhozom szívesen!

remélem, hogy pétekig jobban leszünk, bár a mai nap eddig katasztrófa... letettem úgy 1/2 órája aludni, de már többször sírva kelt! :( mindig beszaladok, de nincs nagyon magánál, csak sírdogál! :( pedig nurofent is kapott, mert megint 38,4 volt levonás után a láza!

ja, és még egy kérdés! pocakosan csinálnak rákszűrést!? 2009. márciusban voltam utoljára, akkor a doki ráírta a leletre, hogy 2011. tavaszán menjek legközelebb, de most kaptam az ÁNTSZtől behívót! az azért furi, hogy ők ezt nem tartják számon, hogy mondjuk 2008ban szültem, meg aztán voltam is rákszűrésen, mert legutóbb úgy 3 éve kaphattam ugyanilyen levelet... :S :roll:

sophie27

Zsófi, most a börzére gyűjtök, nem akarom apa idegeit borzolni, de jövő hónapban talán megkérlek akkor ha mész be egyszer....

Nekem majd 2 hét múlva esedékes a köv. vizsgálat. A nődokim melózik ott, és írtó rendi, Ő sem kér semmit, csak az uh pénzt. Mert azt ugye be kell adni a közösbe.
Tiszta durva, ezért is akarom meglepni vmivel!
Igen, Levi sem fél nagyon semmitől, de pl. védőnőhöz nem tudok menni vele, mert a vérnyomásmérőt még csak le akarja tépni rólam, de a szívhanghallgatótól megkergül. Olyan iszonyúan fél(t) tőle, hogy nem engedi rámtenni. Szóval Beni is lehet megijedne az uhtól.

Jójó, tudod, hogy a campira gondoltam.... :wink:

Rákszűrést sztem simán csinálnak.

Cataflamot nem próbáltad még? Nekünk fél óra alatt levitte mindig a 39 fölötti lázakat, és még az étvágyát sem vette el Levinek. Plusz fájdalomcsillapító is, ami nagy kincs! Én már sehova sem megyek nélküle, mint kiderült tesómék is ezt használják. Nem is értem miért csak 15 hósan kaptunk először.....lepipálja a többi lötyit, legalábbis Levinél. És ami nagy szó hogy 12-13 csepp kell, amennyi kiló, így a beadás is könnyebb. Bár nálunk lekopogom, írtó rendi Levente, hihetetlen mindent bevesz első szóra, semmi hiszti, az orrát is maga szívja....szuper kölök! :roll: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

aproo asszem ők azok http://nevdalok.com/
megyek keltem fiamat, mert 3kor angol :roll:
Vendég

Aproo, ki a dokid? de ő van most a Kútban is? vagy onnan most eljöttél már? kicsit le vagyok maradva! :S bocsi!

ez a csajszi, akihez én megyek, vagyis néni, csak szonográfus, így most már nem lesz ingyé, de EPre is megy a dolog, így is megéri, ráadásul tudom, hogy nagyon alapos, stb.!

visszaszívom a reggelit... a kukásautótól ma be volt tojva! :(

persze, cataflamot használtuk már, csak én kicsit félek is tőle, mert azért csak nem hagyományos lázcsill... ráadásul nekünk a nurofen is pill. alatt hat! :) szerencsére!

na most megyünk, mert éppen etetek, meg homokozni akarunk, stb... :)

sophie27

Sziasztok!

Ha vkinek van rossmann a közelében: puha wc szűkítő van 900 Ftért, állítólag jó márka, és több fajta....
Hol van Dél-Bp-en Rossmann amúgy? Mert én vennék, de nem tudom merre induljak....

Zsófi, Kútban maradtam csak új a dokim és ott magánrendel....

Boni, köszike!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Vagyunk mi, de sajnos csak nagyjából tudtam átfutni amit írtatok.
Málnus is és én is náthás vagyok, kicsit köhögünk is, Mecsi mi a Lándzsás útifüvet adjuk Málnusnak meg homeót, és extra adag c vitamint.

Alma, nagyon régóta akartam már írni, hogy engem érdekel az a szódabikarbonás mail, tudod a címemet?

Andreáknak és Emmának nagyon sok Boldog névnapot kívánunk, Emma, és Csabi is nagyon tüneményes!

MInden betegeskedőnek jobbulást kívánunk!

Pénteken lesz a temetés, utána talán már jobban tudok majd jönni...

Boni, neked millió köszönet a vonalzóért! Nagyon szuper lett!

Végül egy jó hír!
"Adrien: szia Sziszka! Képzeld a bal szemünkben sikerült a shunt beültetés, már 3 kontrollon vagyunk túl, mindig jó volt a nyomás! Ha a jobb szemünkön is sikerül, akkor mi is eljövünk egy következő talira ha zárt térben lesz!"

Koadri írta :) Dorca egyik szeme már szuper :)

Csajok van valakinek valami tapasztalata a Nuskines G3 gyerek vitaminról?....végül lebeszéltük magunkat róla, és Flavon kid-et vettük meg...remélem jól döntöttünk....

Apró, köszi a rossamanos tippet, én holnap beszerzek egyet :)

Most megyek, nagyon fáradt vagyok, Málnus 4 napja átalussza az éjszakát, de ennek eredménye képpen 6 óra és fél 7 között teljesen kipihenve kukorékol, én meg 8 órai keléshez vagyok még szokva, nekem is át kell állnom.
Ráadásul napik óta extra nyűgös vagyok, nem is ismerek magamra :( Talán mert nem kapok levegőt ettől a hülye náthától :(

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok

Tegnapelőtt voltunk Brendonban csúszdázni, erre ZSigi mára megint csupa takony, köhög :twisted: :lol:

köszi a wc szűkitős tippet. nekünk fellépőnk van,. de valahogy nem stabil.. :roll:
Vendég

Sziszka! Nem tudom az email címedet, de priviben is átküldhetem, ha jó.
A wc szükítő tényleg jó, bár én a múlthéten voltam a rosszmanban és akkor nem láttam ilyet.
Alma szépen kidíszítette a lakást, körbe rajzolta úgy méter magasságban, hála Istennek csak ceruzával. Azt hiszem most kedhetek radírozni utána pedig papírt ragasztani körbe, hogy ne forduljon elő még 1x ilyen baleset.
Itt nagyon szép az idő,aminek köszönhetően végre eltudjuk ültetni a krumplit,répát,salátát,kukoricát, ha végre sikerül Almát lefektetnem.
9h-kor kelt és valahogy még nem álmos,pedig ma már 2 órát volt kinn a levegőn, de az is lehet, hogy ez csak a papa itt létének köszönhető.
Mindenkinek szép napot.
feluca
Mezőszemere

Sziasztok!

Zsiginek jobbulást!

Luca, jó kertészkedést Nektek. Van Rossmann a közeletekben?
De jó!
Rajzolás: szerencsére nálunk Levi azonnal papírt kér, ha tollat kaparint meg, remélem ez így is marad.

Lányok, tényleg nem tudtok errefelé dél bp környékén, mert én nagyon vennék, hátha a bili nem jön be, ez meg igen. Csomó helyről hallottam már ezt...de tanácstalan vagyok, merre induljak.

Szisz, Adriéknak sok sok puszika és nagyon örülök a jóhírnek!

Mi ma is játszóztunk. Nálunk szuper a játszó, csak messze van. Körben van építve motorozáshoz viacolor pálya, két dombbal. Az alacsonyabbnál már megy Levi egyedül, de rettegek, mert soha nem arra figyel, amerre megy. De a magasabbnál futni kell, leszakad már mindenem egy idő után. És ma kinn volt egy ovis csoport. Persze 30 gyerek, egy mp alatt tűnt el Levi. Na és hol bukkant fel? Az ovisoknak, sulisoknak épített 3 méteres csúzda felmászóján, aminek a fokai iszonyú messze vannak egymástól, mintha a bordásfalon csak minden harmadik lépcső lenne fenn. Na ezen egyedül felmászott, ki tudja hogyan és fentről integetett. Hú, nagyon megijedtem, simán leeshetett volna. De túléltük.

Drukkoljatok, ma megyünk vissza Levi fülével kontrollra!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Megvettük a Wc szűkítőt, de a stabiltól nagyon messze...Málnus visítva menekült a Wc-ből, pedig kinézetre nagyon jól néz ki, szóval 900 Ft ide-oda, nem biztos, hogy megéri....

Zsiginek jobbulást!

Na indulunk a dédimamához, csak ezt akartam megírni!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szisz, azt tudom, hogy brendonos 5000 Ftos is ilyen. Azért gondoltam, megéri.
Bár van olyan szűkítő, ami stabil teljesen? Én nem értek hozzá nagyon, még nem volt szerencsém hozzájuk.
Bocsi, ha nem jött be. Milyet vettetek? Nem dzsungeles?
Mert azt átveszem ha nem tetsz.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Nekünk is dolgos napunk volt ma, ha a dédinél a nagytakarítás nem lenne éppen elég, akkor itthon még várt a fűnyírás, és a sütés a holnapi vendégeknek...szerencse, hogy a dédi eljövetelkor kezembe nyomott egy adag fagyasztott hájas tésztát, még sosem csináltam, de remélem fini lesz.

Apró, itt dzsungeles nem volt, sárga-kacsás, kék és zöld, mi az utóbbit vettük, ezen zöld alapon fehér lepkék vannak. Azt én sem tudom, hogy létezik-e ebből teljesen stabil, pedig a wc ülőkék nekem szabvány méretűnek tűnnek...Szerintem azért nem adjuk el, hátha később még szükség lehet rá, sosem lehet tudni.

Luca, szerintem ti is elfáradtatok ma ;) Írtam privit, de ha itt küldöd, úgy is jó!

Na megyek kicsit lazítani, apa kosármeccsen, végre enyém a távirányító :lol:

Julcsi, te hogy bírod egyedül a gyerekekkel? Azóta el is vagy tűnve!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok! Megvagyunk, de csak olvasni volt időm...Apa tegnap dolgozott, meg még ma is, de holnaptól itthon lesz megint 3 napot :) Egész jól telt a tegnapi nap, csak mondjuk délután a Peti elaludt 1-kor, Eni fél 2-kor, Peti 2-kor bekakilt, utána nyafizott, hordozgattam, hogy Eni tudjon aludni... Meg Eni bojkottálta az ebédet, más gond nem volt... Most meg itt nyúz, hogy nézzünk Enikőt a számítógépen. Na ezért nem tudok írni ;-) Málnust is megnéztük már az előbb Picasán :D

Peti ma fél 7-kor kelt, és 1 órája megint alszik, vele általában nincs sok gond nap közben se :wink:

yuyu79

Aproo, mi újság Levi fülével?

Sziszka, jobban vagy már? Engem az allergia kínoz, hol jobban, hol kevésbé...

De jó, hogy Dorca egyik szeme rendbejött :D :D Remélem a másikat is sikerül rendbe hozni :D És tök jó lenne, ha a tali is összejönne velük :wink:

yuyu79

Aproo,

Erzsebeten es Kispesten is van Rossmann (XX. kerulet Kossuth Lajos utca 32-36 - de ott nem volt tegnap, en is neztem; XIX. Kossuth ter 2.) A www.rossmann.hu oldalon fent van az uzletek listaja es telefonszama, lehet hogy erdemes fehivni.

Feluca - csinaltam kepet a tyukrol, majd delutan feltoltom. Kerekeknek nagyobb fagolyokat vettem es fapalcara ragasztottam fel oket (helyik barkacsboltban vettem, igy 500 Ft alatt megusztam az egeszet, mert ezekben a nagyobb aruhazakban eleg draga minden)

Lei - a papucsot hol vettetek sabinak? Hanyas meret?

Delutan majd meg irok, mert Laura most nyuglodik...

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Jó reggelt mindenkinek, mindjárt itt vannak a vendégek, így most csak gyorsba...

JUlcsi, hamar belejöttél ;) Örülök, hogy Peti ilyen jó baba, szerencsések vagytok! Pocakfájás? Eltűnt?
Köszönöm a kérdésed, nem igazán vagyok jobban :( Ha sokat fújom az orromat, akkor mindig lesz herpeszem az orrom alatt, ezt most sikerült valahogy úgy megoldani, hogy rögtön 3 lett :roll: :roll: :roll: MOndhatom gyönyörűen nézek ki, és holnap temetés. Málnus felügyeletét sem igazán tudjuk megoldani, mert akire rá lehetne bízni, az jön a temetésre, maradna a sógornőm, aki vállalná is, de tegnap Kalicis lett...így MÁlnusra vigyáz egy órát a keresztanyja, Szekszárdon, és a Temetés végére utánunk hozza, de vele még sosem volt, így nem vagyok teljesen nyugodt.... és a templomba már magunkkal kell vinni, szóval semmilyen szempontból nem vagyok jól :(

Panasz nap befejezve, megyek a dolgomra ...

<
sziszka78
Tolna

Sziszka!Elküldtem Emilben a szódabikarbónát.

Nálunk nem volt a Rosszmanban WC ülőke szűkítő, de én most olyanban gondolkodom, ami rendes WC ülőke, csak van benne egy gyermekeknek lehajtható szűkítő. Évekkel ezelőtt láttam egy családnál és az nagyon stabilnak tűnt, de azóta még se obi -ban se fürdőszoba boltokban nem láttam. Nem tudom hogy honnan lehetne szerezni.

Aproo-küldtem emailt és sok sikert a fülészeten.
Adri-gratulálunk Dorca szeméhez :D
Mazska-köszi a képet élőrre is és a kerékkel kapcsolatos hozzászólást.

A kukoricát,krumplit,répát,petrezselymet elültettem, a sóska helyéről nem tudtunk Attilával megegyezni,így az még várat magára, saláta pedig ma kerül a földbe.
feluca
Mezőszemere

Sziasztok!

Szóval köptetőt és köhögés csillapítót azért nem kaphattunk mert közben hasmenése is volt Áronnak és akkor még elég száraz köhögéssel küzdött. Most hogy nincs hasmas és már 2napja kezd neki szakadozni a slejm így már kaphat köptetőt ,alvások előtt pedig fenistil cseppet. Szegénykém eléggé szenved,de jó a kedve és nem hagyja el magát csak este. Emellett jön a jobb alsó szemfoga is ,szóval kijut a fájdalomból csórikámnak.

Holnap megint megyünk egy hétre mamáékhoz, mert a férjem Belgiumba utazik delegációzni. Én majd felpakolom a fél lakást, a házipatikát , mert most meg nekem kezd kaparni a torkom.

Jajj de szupi hírek , végre Adri is örülhet hogy a picilány javul! Kitartás nektek és másik szemecskének is hajrá!!!!!

Julcsi egész jól bírod a gyűrődést!!! :lol: :lol: Én annyira félek hogy lesz.

Betegek hogy vannak javultok?

Aprooéknál a játszó tényleg nagyon szuper! ÁRon is a lejtőkön partizánkodott egyfolytában én meg futottam utána . 1óra alatt totál taccson voltam, szanaszét lihegtem magam a nagy kondimmal.

Én Lidlben vettem müanyag wc szűkítőt, de most a teszen-vaterán vadászok olyan lépcsős fellépős wc szűkítőt sztem az teljesen ideális. Fel is tud mászni rá, elég biztonságos nem csúszik el. Aztán majd meglátjuk mikor fogja érdekelni, mert a bili annyira nem jön be.

Mazska kínai boltokban lehet kapni ilyen papucsot, mi még télen vettük a bundás verziót de nem hordta :( csak néha előveszi már bunda nélkül. És direkt egy számmal nagyobbat vettünk 23asat.

Sziszka kitartás!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mecsi 2010.04.22 13:12-kor.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

FEluca köszi a tippet..ez tuti!!!

kombinált wcülőkék:

http://images.google.hu/imgres?imgurl=h ... s%3Disch:1

Áronnak jobbulást!

Szisz köszi a véleményt!

asszem elgondolkodok a wcülőkén,úgyis most akarunk venni és akkor a duplát :lol: a fellépőt meg eladom :lol:
Vendég

Julcsi ügyi vagy!

SZisz kitartás a temetéshez! :cry:
Vendég

Azért rajtam kívül még elég sokan eltűntek mostanába : Barbi, Makadu, Beleki, Niki, Vera,Ritusnak felmentés a 2manó :)

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok!

vagyok én is, csak tegnap voltam bent a nődokinál, meg endós vérvételen, aztán anyós volt itt Benire felvigyázni. mi hétfő óta változatlanul lázasodunk, orrfolyás, köhögcsélés, így ma visszamentünk a dokihoz, mert holnap kellett volna, de akkor meg nincs itthon az autó, így egyszerűbb volt ma! kaptunk antibiot, sumamed-et, mert egyáltalán nem látja a dokinő a javulást, én sem! szóval ezt 4 napig szedjük, oszt jól van, remélem, hogy meggyógyultunk! illetve nálunk is a szemfogak érkeznek! alul is már kint a csücsi jobb oldalon, bal oldalon is törekednek kifelé! szóval ez is lehet a ludas, hogy már megint! :(

a másik, ami még nagy szívfájdalmam, hogy kiderült, nem csak az egyik, hanem még egy kisfiú volt bárányhimlős hétfőn, mikor lent voltunk a dokinál, így 99%, hogy mi is megnyertük! :( a gáz csak az, hogy nem tudom, hogy akkor most mi is a teendő... május 24-én mennénk Balcsira, ha ki is jön, remélem, hogy addigra már el is múlik, illetve nem fertőző stádiumba kerülünk! most akkor ne vigyem ki, vagy amíg nincsenek pöttyök, addig mindent ugyanúgy? vagy most mi? totál készen vagyok! még jó, hogy gyerekkoromban én már voltam, mert akkor most azért is stresszelhetnék... vagy így is kellene!? :(

Luca, nem semmi gazdaság! szuper lehet! én paradicsom fát vettem tegnap, amit ki kellene ültetnem, csak a napokban olyan erős a szél, hogy félek, hogy egyből tönkre megy... :S ja, meg muskátlikat is, csak azt is ültetgetni kellene! :) lusti vagyok egy picit! :)

Mecsi, jó utat nektek, jó lesz mamáéknál, neked meg kitartást a mindenhez!

Sziszka, sok erőt a temetéshez! :( náthádnak, herpeszeidnek jobbulást!!!

Julcsi, jó, hogy jöttél! nagyon ügyes vagy, hogy így belerázódtál, de azért gondolom jó, hogy van egy ilyen édes kisfiad, akivel nincs is annyi gond! bár Enivel sem volt ilyen idős korában sem! nem? szóval Ti marha mázlisták vagytok, 2 jó evő-alvó babóka! :)

Aproo, Rossmann a XI. ker. Bartók Béla úton van, Móricz Zs. körtérhez közel, meg a Mammutban is pl., de most más nem jut eszembe... Elterjedtebb a DM... Levi hogy van? Fülecskék okésak?

dokid nagyon jó fej, bár gondolom, azért a családi vonás is közrejátszik, hogy nem kér pénzt! :) nem? azért nem szoktak a nőgyógyászok ilyen nagylelkűek lenni :)

mi jól vagyunk! hasam még nem nő, legalábbis nem vettem még észre magamon. igaz, még csak 9 hetes vagyok, sőt, lehet, hogy picit fiatalabb is... május 19-én kell dokihoz, illetve a 12 hetes uh-ra mennem, addig kb. semmi dolgom. vagyis, jövő szerdán megyek a G1 intézetbe uh-ra, hogy legyen képünk, mikor anyák napján bejelentjük a nagy hírt, bár az is lehet, hogy már mindenki sejti :), aztán pénteken az endos dokihoz! pénteken ott is alszunk anyukáméknál, mert a férjem megy dorbézolni Csopakra, szóval a jövő hét vége eléggé mozgalmas lesz! börzére nem hiszem, hogy megyünk, mert sajna nincs igazán most pénzem erre :(

aztán május 1., remélem, hogy lesz itt helyben valami jó kis program, és vasárnap meg anyák napja!

hát kb. ezek vannak. most meg megyek, amíg Beni alszik, gyorsban mégis kiültetem a paradicsomot! :)

sophie27

Zsófi még mindig nincs kis avatar képed mi lett vele?
Beninek jobbulást és remélem azért mégis csak megússzátok a bárányhimlőt!!!! Elvileg a lappangási idő alatt is fertőz én úgy tudom szóval necces a mászkálás.
Ha te most 9hetes vagy akkor 4hét van köztünk kb ahogy számoltuk mert nálunk behozta a lemaradását a babó és a vonalzónak kb megfelelően 13hetes vagyok. Meg még mindig émelygős rókázósan. :(

Képzeljétek uracskámmal megyünk máj. 7-9 wellnesezni szülinapomra a zalacsányi kastélyhotelba csak mi ketten!!! Mamáék jönnek vigyázni a tökire , bár nekem már most a gondolattól is hiányozni fog . Lehet kettesben már unatkozni fogunk :lol: :lol:

Na megyek ébredünk.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok!

beugrásos alapon vagyok ismét. köszönöm az alvós hszket.

Zsófi halk hurrá!!

Boldog névnapot és szülinapot utólag is az Ünnepelteknek.

Jobbulást a betegeknek.

Mi már jól vagyunk. elmúlt a hányingerem is szerencsére.
Mecsi köztünk meg akkor 1 hét van kb. szűken.

jah voltunk hétfőn az Istvánban kombinált vérvételre (ingyen volt), persze mikor mentünk simán dugóba kerültünk 10 óra tájékán, remek volt lépésben haladni az M1 -M5 csatlkozástól a mol székházig. :roll: :shock: :evil: úúúúúúútálom bp-t. (bocsánat a velem nem egyetértőktől). jah és 10 nap múlva eredmény.zuhogott az eső is, nehogymár ki tudka futkosni magát a gyerkőc egy kicsit. őrület volt, de hazafele egész jól elvolt, hammáztunk meg bealudt persze hazaérkezés előtt 10 perccel.... :)
nekem már látszik rendesen a pocakom, Apró nyomdokában leszek óriás pocival ismét. :D

Zsófi hát nem tudom, nem kérdezted a dokit? mi ilyenkor a teendőd?
makadu

Azért nem jelentkezem, mert elég rossz a kedvem. A párom nagyon beletaposott a lelkembe, mellé még egyéb kellemetlenségek is értek és ez most sok volt nekem. Nem is hittem volna magamról, hogy nálam ilyen is bekövetkezik... :(
Annyi jó azért ma történt, hogy Imi megnyerte az iskolába léphetést, miénk az utolsó szó! Tényleg szuper kiscsaj, a hárpiának is be kellett látnia, hogy iszonyú kitartása és akarata van, továbbá már majdnem tud írni és amit ismer, azt olvasni, mert mindig kérdez és nem felejti el. Önállóan tanul, olyan kis ügyes! Ö is nagyon boldog a sikerétöl!

Aztán csodák is tönténnek: a higiéniailag katasztrofális barátnöm a javulás útjára lépett erös behatásom alatt. Vasárnap elkezdtem lemosni a zsíros polcokat a konyhájában és a cerránt levakarni, mire ö elszégyelte magát és ö fejezte be. Hétfön bevásároltunk nekik az Ikeában akciós tányérokat, így végre van használható készletük, megbeszéltük a konyha átrendezését és a lomok kiszürését is, holnap de. megyek ellenörzö körútra. Voltunk vasárnap együtt kirándulni, aztán náluk grillezni. Hétfö reggel felhívott, hogy belázasodott és reméli, hogy nem fertözött meg minket, kedden szintén telefonált, hogy ugye még mindig jól vagyunk? Söt a wc ülökét érkezésünk elött valamivel lespriccelte. Ugyan nem törölte le, de valami tisztítószert tett rá, tehát haladunk. Megbeszéltük azt is, hogy ha mos, akkor elöre elgondolja a napirendjét, mert ha nincs ideje ill. kedve a lejárt mosást belátható idön belül szárítani kirakni, akkor az bizony igen büdös lesz... Na és így tovább. Azt mondta, hogy nélkülözhetetlen vagyok számára és hogy ö ilyesmiken sose gondolkodott, utálja a fényesre nyalt lakásokat. Mondtam neki, hogy azért a baromi nagy kosz és a steril környezet között azért van egy lakható és aránylag kevés munkával tartható arany középút, most erre törekszünk.

Fogorvos levágott 12o Eurora 30 megbeszélt helyett és még ez nem a végleges elszámolás. Milyen rendes is.

Ma tettünk egy kis vidéki körutat és konstatáltuk, hogy mi azért csak városban szeretnénk maradni. :)

Ovi kertje szép új, ezért a biztonság kedvéért a gyerekek elöl elzárták, nem mehetnek ki a kertbe!!!! Félelmetes!

Most mennem kell, éhes a banda.

Puszi: én
Vendég

Halihó!

Mecsi, ha ide jönnél előbb: írtam mailt és sos! Előre is köccccc!
Többiek: Szt. Imrések főleg: kéne sos egy doki, nem baj ha magán, de rendeljen holnap egy uh erejéig. Tudtok segíteni?
Na persze Budapesten lenne esedékes a vizsgálat. (nem nekem kell szerencsére, de nagyon fontos lenne)

Levim füle még nem teljesen okés tutti régi ügy, megint totál tünetmentes, ilyenkor hagytuk abba mindig a kezelést. De a füle még vérbő, szóval kell tovább fülsapi és antibio, mert különben 2 hét és újra kezdjük. Alapos, rendi doki, mi már nem fertőzünk, de ne nagyon menjünk beteg gyerekek közé. Hétfőn újra megyünk. Azért vasárnap már be merem vállalni a börzét, 10 napi antibio után. Remélem nem lesz baj, majd sokx mosunk kezet.
Tényleg nagyon oda kell figyelni erre a füles dologra, annyi bajt okozhatna, végre egy normális dokit is kifogtunk!

Zsófi, Nektek jobbulást!

Makadu, örülök, hogy jobban vagytok!

Julcsi, ügyi vagy! Remélem nekem is kijut végre egy kis béke szigete Mazsolával. :roll: :wink: Bár persze imádom Levit, olyan kis bohóc lett, most hogy beszél.

Szisz, holnapra+++++++

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Mecsi, egyelőre nem kérdeztem rá, hogy mizu, de ők sem mondtak semmi különöset, pedig bent ültünk vagy 10 percig, miután megvizsgálták Benit...

csak, ha abból indulok ki, hogy általában bölcsiben, oviban kapják el egymástól a gyerekek, ha van egy bárányhimlős közöttük, nem zárják be az ovit, hanem mindenki megy tovább az oviba, aztán, ha kijön a pötty. otthonmarad. nem?

de majd rákérdezek, meg persze vizsgálom őt napi szinten, mert nem szeretnék senkinek sem rosszat!

Aproo, hát, nem tudok sajnos magándokit, de az biztos, hogy a XI. ker. SZTKban van már profi fizetős uh... vagy menjen be az SZTKba, ha gáz van, és akkor ott átküldik azonnal az uh-ra! vagy nem tudom... telószámot adok az uh-hoz: 279-2187

de szimplán a kórház ambulanciájára is bemehet, ott is meg fogják nézni uh-n, tuti fix!

Sziszka, veled vagyunk!

sophie27

Barbi, sajnálom a rosszakat! :( Iminek gratula a sulihoz!!! a barátnőd átneveléséhez is gratulálok! ;)

sophie27

Tegnap este írtam egy szép kis hosszú levélkét még, de elszállt éééén meg vele együtt a dühtől.
Áron tegnap hányt is, rajtam mára kitört a náthás nyavalya és fáj nagyon a torkom is. Délig jön a dokinéni megnézni Áront , a végén lehet maradunk itthon kettecskén.

Igazából mennék le mamáékhoz de nem tudom mi tévő legyek, sok dolog tart vissza. Itt melegebb van ott egy egész házat kell miattunk felfűteni-anyagi csőd, itt könnyebben bent tudom tartani-ott tuti menni akar majd ki meg rohangászni fog a házba kergetve a macskát, itt össze vagyunk zárva- ott meg legalább külön lennénk és gyógyulhatnánk. Nem tudom!!! :?

Barbi a lelkednek jobbulást! Imi nagyon ügyes!!!!!

Aproo amúgy jó ötlet amit Zsófi írt sztem is simán menjen be az ambulanciára tuti foglalkoznak vele, ne várjon fix dokira!

Zsófi a pöttyök elvileg 2hét múlva jönnek ki addig várakozás van.
"A betegség rendkívül ragályos: cseppfertőzéssel terjed, és használati tárgyak is közvetíthetik. A lappangási idő - körülbelül 14-21 nap - után jelentkeznek az első kiütések. A beteg azonban már 1-2 nappal a jellegzetes foltok megjelenése előtt is fertőz."
Ha nem jelentkeznék akkor lementünk! Mindenesetre mindenkinek szép napot, és naposabbat!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

köszi Mecsi, én is ezt olvastam! de igazából akkor most nem feltétlen fertőzünk még, vagyis nem kell itthon karanténban senyvednünk!

sophie27

Na hát itthon ragadtunk, mamáék lefújva. Doktornéni inkább azt javasolta maradjunk itthon mamát meg hívjuk fel. Kis tér, meleg lakás, kevesebb mozgási lehetőség nagyobb gyógyulás. Sok szellőztetés , sok folyadék. Rendes volt még engem is megnézett!
Érdekes mód mama mára már nem érzi jól magát talán kedden feljön még meglátja hogy lesz. Nekem ez büdős! Ha mi megyünk az jó??? 1-2napot feljönni már nehéz???!!!! Nem vagyok rossz indulatú de mégis.

Zsófi én úgy olvastam a lappangási idő alatt is fertőzhet a bárányhimlő!

Julcsi ez tök jóóó! Neked mikre van időd :lol: :lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: