Halihó!
No, akkor: Nagy ölelés jár a szülinaposoknak! Zsófi, Domi, Bence, Isten éltessen Titeket!
De jó volt olvasni hogyan is érkezett meg Zsófi! Köszi szépen
Panndi!

Tanuláshoz kitartást. Minden elismerésem a Tied. Másfél gyerek, két iskola.....

No, de komolyan, le a kalappal előtted. Jó kis energiáid lehetnek. Hja, fiatalság...

Nyugi, minden rendben lesz.
Regi, Móni! Sok erőt kívánok mindkettőtöknek!
Regit egyébként irígylem az alvásért, Móni Téged is. A háromszori kelés már nagyon jó lenne. Tegnap éjszaka is már 10 körül indult a műsor. (Majdnem kilenckor aludt el.

) Szopi, letettem, egyből nyöszi, felállás, újabb szopi. Majd kb félórányi alvás..... Ez folytatódott. Valamikor éjfél körül már magunk közé tettem. Csak oda tudom, mivel egyébként leesne. Vagy cicizett, vagy állandóan vergődött, rúgta le a takarót, sírdogált, nyöszörgött. Már nem is tudom meddig bírtam, de egyszer ismét visszatettem a kiságyba, hogy aludjak is valamennyit. (Ha mellettem van, nem tudok aludni, állandóan azt nézem, hogy mikor mászik a Kedvesre, rakosgatom, takargatom, cicizik, stb.) No, ekkor talán aludt másfél órát, így én is. Öt körül viszont ismét mellettem landolt, majd kicsivel 6 után köszönte, felébredt. Ma még napközben is nyűgösebb volt kissé, leginkább de. Szóval, így zajlik egy átlagos éjszaka. Lehet, hogy kezdem megszokni? Ma sem aludtam el vele ebéd után.
Tavaly nálunk ilyenkor szerintem uilyen mocsok idő volt. Emlékszem, már azt sem tudtam, hogy mit vegyek fel, mibe férek bele. Amikor szültem, akkor volt szép, napfényes idő és utána is. Az egyik barátosném még figyelmeztetett is, hogy emlékezzek rá mindig, hogy milyen szép ősz is van.
Kajálás: én már mindent adok Bercónak, bár van néhány kivétel. Ma sem kapott pattogatott kukoricát, pedig szeretett volna. Evett már rizsfelfújtat is, pedig az tejes. Nem lett semmi baja. Úgy gondolom, nem teljesen van értelme annak, hogy pl. 20-án még nem ehet egy csomó dolgot, 21-től meg már minden tilalom feloldódik. Már majdnem egyéves, néhány napon nem múlik semmi. Hétvégén például nagyon ízlett neki a tiramisum.
Meryke! Remélem nem volt nagyon rossz.
Ágica! Hurrrrrrrrrrrrrrrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vindolanda! Úgy szeretem én is alvó gyerekeket nézni. Annyira békések, gyönyörűek!!!! Kicsi Vacakocskám a mosógépből kiszedett, még vizes, de már tiszta ruhákat szokta kupacba rakni vagy egyszerűen szétdobálni. Mindig megtámadja a ruháskosarat.

De jut eszembe, ha nem vagyok elég gyors, akkor a vasaltat is megszellőzteti, ahogyan Rugó is.
Viranka! Jó kis kálváriád volt. Gratu az ágyhoz. Tesódnak is minden jót!
Hú,
Sense! De jó lenne. Én szorítok, de, ha kisfiú lesz, akkor is jó lesz gondolom. Úgy vártam már, hogy jelentkezz. Már Te is a felénél vagy! Őrület!
Pelus. Én már nagyon régóta diszkontban veszem, ha jól emlékszem, 28 Ft-ra jön ki egy darab. Nekem, illetve Bercónak nagyon jó. Ráadásul az üzlet itt van a közelünkben, de 200 darabtól házhoz is viszik. Amíg a nagyobb márkák pelusait használtuk, állandóan öltöztettem Vacakocskát, ezek meg jól bírják a megpróbáltatásokat.
No, még egyet elmesélek. Ma szerencsére kimozdultunk. Eljutottam(tunk) megnézni végre, hogy hogyan is játszanak a fiúk. Meccccccsssen voltunk. Nagyon jó volt, kicsit más arcokat is látni. Maga a meccs nem volt nagy szám, nem jött össze semmi a csapatunknak, döntetlen lett a vége. Viszont az nagyon is jó volt, hogy Bercó remekül bírta. Jó, volt némi nyöszmögés, de nem volt sok.
Már megint jó sok lettem.
Menek zuhizni inkább, mert hamarosan indul a mandula.