Megjöttünk dévényről, a néni nagyon beparáztatott a védőoltásokkal kapcsolatban, mert észrevettük, hogy Kristóf kb. egy hete néha furcsán kifordítva tartja a karját, ha felvesszük, és dévényes néni szerint ez az oltás miatt van, mert a hypoton babákat visszavetheti 1-1 ilyen oltás. Meg is magyarázta, hogy miért, valami olyasmit mondott, hogy 1 éves kor alatt hiányzik valami érgát, így a beadott oltóanyag meg tud tapadni az idegsejteken
Apa megnyugtatott, hogy ne idegeskedjek ezen, mert semmi jele nincs, hogy nagy baj lenne, csakhát én iszonyatosan para tudok lenni. Eddig Kristóf még minden hónapban kapott valami oltást (mert nálunk sajna nem úgy műkszik, hogy mikor akarjuk, hanem úgy, hogy mikor van
Mindegy, most kicsit megijedtem
Családi pótlék: reggel kaptam róla sms-t.
Berni: ne keseredj el, már az is nagyon jó dolog, hogy eddig tudtad Zsófit szoptatni
Vér néni havonta jött Stanékhez látogatóba, és mindig hozott valami ajándékot Stan anyukájának meg nővérének, aztán az egyik halloweenes részben Stan zombi aranyhala kinyírta
Bébic: na, nálunk meg a dokinőt kérdezgethetem. Kristóf már rég kapta a tápit, mikor itt valaki mondta, hogy receptre is lehet. Mindig csak megkérdezte, hogy kap-e tápit? és mondtam, hogy igen, ő meg azt, hogy akkor jó. Szupi tanácsadás
Védőnéni nekünk is azt mondta, hogy főzinél a krumplival sűrítesz a főzőlevével hígítasz.
Meningo oltás: Kristóf már a másodikon is túl van. Így sikerült oltóanyagot venni.
Mush: ja, valamikor fél éjfél körül sikerült a fürdés
Zsebi: én előtte adok neki cicit, aztán jöhet egy nagyobb alma vagy egy üveg hami (ez utóbbi mondjuk eddig csak egyszer volt). Azt általában betolja, és szinte soha nem kell már neki semmi utána. Néha bepróbálkozunk azzal a kevés lefejt tejcsivel, ami van vagy tápival, de 10-20ml-nél sose eszik többet, még akkor se, ha nem ette meg az összes almát. De mi még csak uzsonnára esszük egyelőre a gyümit.
Andy: remélem, sikerül a pici lány műtéte. Az egyik barátnőm kislánya szintén szívbeteg, de nála már pocakban diagnosztizálták, csak megtartotta a babát. Ők már túl vannak jópár műtéten, nem egyszerű a dolog.