A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok!

Dodi: nagyon ügyes Botond!!!! És jó a sérója is ne aggódj!! Igazi kis vagány :P:

Gabi: azt a mindenit Nóra is nagyon ügyi! Mennek a drukkok++++!

Norkili: Domié az egész nappali :lol: , habtapiról mindig lemászik, nem marad ott, az alsó szinten padlófűtésünk van, így megfázni nem fog. Bár álladóan porszívózni kell. Vezetéstől ne parázz, belejössz úgyis!! Ügyi leányzó vagy!

Katy: jaja , vigyázz a dohányzóasztalra, ne hagyj ott semmiféle újságot, a gyerek rögtön „kiolvassa” :lol: :lol:!

Ági: Kata, leszerelte a sarokvédőt :schock: Huncut kiscsaj :lol: !

Breki: még mindig nagyon szépek vagytok :P: Nagyon aranyos Ármin, ahogy tapsikál, viszont a második videót valamiért nem tudtam megnyitni . Köszönjük, mi is nagyon boldogok vagyunk, hogy ilyen jól alakultak a dolgok, a sok kezdeti nehézség után :D: ! Hétfőn megyünk újra a gasztroenterológushoz, és reméljük a dokinéni áldását adja a húsi evésre is.

Küldök képeket, bár a kúszást marhára nem tudtam megörökíteni.

Kép
Kép
Kép
Kép nagyi sapijában :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marietta1982 2010.02.04 13:34-kor.
marietta1982

Hendegabi: nagyon helyesek a lányok :P ! Jó a sikító verseny :lol: :lol: :lol: !
marietta1982

Szonibaba

Nyest vagy hód szárnnyal :wink: ?

Breki

Szépek vagytok :P , a hóember is klasszul sikerült :lol: .
Odi is így tapsol, neki annyira tetszik , hogy nevet is közben.
A 2. videó nekem sem jött be.

H.Gabi

Nagyon cukik a lányok, Odett fürdés közben sikongat így.

Marietta

Örülök, hogy minden rendben Domival.Nagyon helyes kispasi.Sapkás kép :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Megpróbálok nagy vonalakban reagálni,nem biztos,hogy sikerül :oops: Mostanában mindig van valami,de azért olvasok :lol:

Bond! Mi volt a vizsgálaton? Rendben vagy? Hogy tetszett a film?

Marietta: Örülök,hogy minden rendben Domi szemével.Nagyon édes a képeken,legfőképpen amikor a nagyi sapijában van :lol:

Dodi! Botond nagyon ügyes! Igazi kis pasi,mindenkinek őt kell ünnepelni,hogy véghez vitt valami nagy dolgot :lol: A haja szerintem tök jó így is,nagyon édes vele :D

Gabi! Nem csodálom,hogy nincs nagyon időd Nóri mellett jönni. Nagyon ügyes,hihetetlen iramban fejlődik. Lili is kúszik már,mindent elér,ami tetszik neki :lol: (legfőképp telefon,táviránytó) :lol:
Drukkolok,hogy elég legyen a pontszámod!

Norkili! Üdv újra köztünk! Azért ha van eg kis időd,legalább számolj be magatokról néha! :lol:

Katy! 5 óra alvás :lol: Apró örömök az életben.. Nekünk ma borzalmas éjszakánk volt,Lili fél 3-tól fent volt 4-ig,nem sírt meg semmi,csak dumált,játszott,na amikor már elunta magát,akkor kezdett rá a sírásra... Ehhez én nem vagyok hozzá szokva,ő elég szépen alszik éjjel :lol:

Breki! Minó még mindig nagyon aranyos. Látom nálatok is te fáradsz be előbb mint a gyerek :D

Lányok! Múltkor írtátok,hogy a spenótot csak egyszer egy héten lehet adni. De miért is?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok! :)

Most csak annyit :oops: , hogy:

marietta1982!

Domi: :D :D :D :D :D :D :D :D

nyuszi81!

Köszi a kérdést: ne reménykedjetek. Megmaradok. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Minden rendben van, leszámítva a mozgásszervi dolgokat. Ez nem új, de legalább kicsit taglalta, és tanácsokat is adott, majd leírom.
(Előljáróban csak annyit, hogy hogyan lehet naponta fél kiló zöldséget megenni?? :shock: :shock: :? )

A filmet délután néztük meg az IMAX-ben. Tetszett. :D Majd erről is írok bővebben. :wink:

A sóskában , és a spenótban magas az oxalát tartalom, ami vesekövedést okozHAT, ha sűrűn eszik.

Kép
Kép
200907?

Marietta!

Nagyon édes Domi, hogy megnőtt, milyen szép szemei vannak! Annyira jó, hogy minden ok tényleg!!!!

Lányok a szorításotokra van szükségem! Anyukámat beutalták kórházba, mert nem ok-s az ekg-ja (elég régóta csúnyán is köhög+20 éve policystás a veséje). Most elvonulok kicsit pityeregni :cry: :cry: ! De imádkozom és bízom!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Kép Lóci szereti Bocost :)
Kép
Vendég

Jaaaj lányok, úgy hiányoztok már :( !
De a vizsgaidőszak óta egyszerűen nem érem utól magam, vagyis még mndig tart, mert a beadandómmal nagyon megszenvedtem, és még holnapra benyomtak egy vizsgát is. juhuuu :evil: .

A férjem egy katasztrófa, úgy viselkedik, mint egy mániákus depressziós: egyik percben belökném a kútba, mert folyamatosan beszólogat, kritizál, nyávog, b@szogat, aztán meg csak ölelgeteném naphosszat, mert poénkodik, kedves, bújós, szeretgetnivaló. Komolyan mondom agyára ment a betegség :? . És már azt se tudom, hogyan szóljak hozzá, mert teljesen váratlanul váltogatja a fenti stílusokat :shock: . Most elment dokihoz, mert mondtam neki, hogy ha nem adnak neki valami gyógyszert, én felkötöm magam :evil: :lol: :lol: .
Baszki, nekem felvágták a hasam, meg a méhem, mégse volt egy hangom sem, pedig ezzel együtt elláttam egy gyereket, és alig tudtam pihenni. Ugyan ne haljon már bele egy kis légúti akármibe :evil: . Oké, tényleg lázas csórikám, és tudom, hogy nem azért ilyen, mert nem bírja, vagy fájna neki, hanem mert utálja, ha ilyen nyomi, meg itthon kell ülni,de hát ki szereti? Ezzel pont hogy csak tovább rontja a szitut. Aztán meg mondom, kedélyesen odaahív, hogy válasszak DVD-t és filmezzünk.... óóóóó, csak gyógyuljon már meg!!!!

Közben ma megoperálták a papámat, mert nem sikerültek neki a kisműtétek, szóval ma igazi nagy szívműtétje volt. Hála Istennek minden rendben vele, nem volt komplikáció :D :D :D . És hát nem is fog annyit rinyálni, mint apa :twisted: :lol: :lol: .

Botondnak pedig már 2 fog van, és nagyon nőnek neki, emiatt tök nyűgös egész nap, mindig kézben lenne, vagy legalábbis foglalkozni kell vele. Persze Ricsit ez is idegesíti egy kicsit, mert Botond mindig tök happy, erre ő is most nyavalyog, mikor az apja. Köszi srácok :twisted: .
Viszont attól félek, hogy benne is bújkál a betegség, mert nagyon aluszékony is. Egyelőre kapja a vitaminokat, meg ciciztetem, amennyit csak tudom, hátha megússza.

Szóval nincsenek valami fényes napjaim, de legalább én jól vagyok. Mondjuk a menszi óta nagyon kevés a tejem, és hiába fejek, meg szedem a moremilket, gyakorlatilag semmit sem ér. Félek, hogy lassan a szoptatásnak befellegzett, legalábbis full étkezés szinten. Ja, és hajnalban 2* is ráharapott a gyerek a bimbómra, úgy hogy majd' besz@rtam :twisted: :lol: . Azt olvstam, hogy amíg csak alul van foguk, addig nem tudnak... Hát dehogynem!!!! Valóban csak egyik oldalt fáj, de az ínyével is rá tud szorítani, és foga felöli részen iszonyatos :shock: :shock: :shock: :shock: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Breki!

Anyukádnak nagyon szorítok+++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
kicsidodi

Marietta

Sapkás kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Domi is igen csibészkének látszik.. :wink:

Hendegabi

Sikoltóverseny :lol:
Azért az szerencse, hogy nem egy panelházban laktok :)

Breki

Szorítok anyukádnak

Bond

A mozgásszervi tanácsokra nekem is igen nagy szükségem lenne. Konkrétan nekem éles fájdalommal jár az is ha megemelem a cukrosedényt annyira odavannak az alkaromban az izületek és az inak
:?

Pill. csak kiszedem Lócit a virágállvány alól...

Megtörtént.

Az én kicsim még igen messze van attól hogy beszéljen.. Max. annyit mond hogy : hóóóó höhöhőő óóóó

Pill. a porszívócsövet rágja..

csoki és piskóta...
Szerintem itt is van középút. Az biztos, hogy a lányaim ennyi idősen már rágták a kenyérhéjat.
Lóci is megismerkedett már vele és a babakekszel is. (lehet elszörnyedni..)
Persze ilyenkor rajtra készen állok nehogy baj legyen.

Mindezen dolgokra vonatkozóan bemásolok ide valamit, biztosan sokan olvastátok már de szerintem jó..

"Akik 1980 előtt születtek, azok valódi hősök, olyasféle igazi hollywoodi mindent túlélő fene gyerekek. De tényleg!

Gondolj csak bele, 1980 előtt születettek, azaz MI, kész csoda, hogy életben maradtunk. Nekünk még nem volt gyerek ülésünk az autóban, sőt még biztonsági öv se nagyon, viszont bizton tudhattuk, hogy a gyermekágyak festékében akadt bőven ólom. A gyógyszeres és
vegyszeres üvegek könnyedén nyithatóak voltak, nem volt semmi furfangos védelemmel ellátva, de még a fiókok és ajtók sem voltak felszerelve biztonsági nyitóval, és mikor bicajozni mentünk, nemhogy könyökvédőnk és sisakunk nem volt, de még rendes biciklink sem. Azért
az nem volt semmi.

Mi még csapból ittuk a vizet, és azt se tudtuk, mit jelent pontosan az ásványvíz. Én speciel sokáig kevertem a szódavízzel. Azt hittem az ugyanaz. Szúr-szúr. Semmi különbség a kettő között, miért pazaroljak hát rá külön szót.
Mi nem nagyon unatkoztunk, ha tehettük kimentünk játszani. Igen, ki. Egész nap kint voltunk, a szüleink, pedig csak sejtették, hogy élünk és megvagyunk, hiszen még Matáv telefon se nagyon volt, nemhogy mobil. Pláne nekünk! Nyáron a derékig érő fűben és közeli kiserdőkben
játszottunk, mégsem lettünk kiütésesek és nem tört ránk allergiás roham. Nem tudtuk mi az a pollen, és a parlagfűről azt hittük, hogy a sárkányfű egyenes ági rokona. Ha elestünk, megsérültünk, eltört valamelyik végtagunk, vagy csak szimplán betört a fejünk, senkit nem pereltek be ezért. Egyszerűen mi voltunk a hibásak.

Sőt! Ha az erősebb elgyepálta unalmában a kisebbet és gyengébbet, az is rendben volt. Ez így működött, és a szüleink nem nagyon szóltak bele ebbe sem.
(- Kisfiam, bemegyek az iskolába, az nem lehet, hogy téged mindenki Rambónak csúfol / - Hagyd csak anya, ez az én háborúm!)

Étkezési szokásaink Schobert Norbi mércéjével mérve nap mint nap tartalmazták a halálos dózis többszörösét, de még egy McDonalds-on edződött átlagos amerikai elhízott kisgyerek is helyből nyomna egy hátraszaltót attól, amit mi leküldtünk kaja címszóval. Gondoljunk a zsíros kenyérre, a kolbászra, a disznósajtra (ki tudja mit tettek bele), az iskolai menzára (ki tudja mit NEM tettek bele) és mégis itt vagyunk.

A kakaóban nem volt A, B, C, D és E vitamin, viszont "bedeko"-nak hívták és már ez is elég volt a boldogságunkhoz. Szobi szörpöt ittunk, ami hírből sem ismerte az édesítőszert, viszont tömény cukorból
készült. A limonádét még magunknak kevertük és mosatlanul ettük a fáról a gyakran éretlen gyümölcsöt, a WC pereme alatt, pedig a baktériumok ezreinek a kolóniái telepedtek meg a még háborítatlan nyugalomban, a preDomestos korban.
Volt néhány barát, aki már ismert olyat, akinek videója volt, vagy esetleg spectruma (az egyfajta számítógép volt), de szó sem volt Playstationról, Nintendóról, X-Boxról, Videójátékról, 64 tévécstornáról, műholdról és kábeltévéről, filmekről, DVD-röl, Surround Soundról,
Internetről, Fitness-Club kártyáról vagy mobiltelefonról.

Viszont voltak barátaink! Olyanok, akikkel találkoztunk kint az utcán, a focipályán vagy a pinpong asztaloknál, vagy ha mégse, akkor egyszerűen becsengettünk hozzájuk és beengedtek. Nem kellett megkérdezni a szülőket. Sem a miénket, sem az övéket! Nem vittek és nem hoztak a szülök autóval... Mégis itt vagyunk.

Nyakunkban lógott a lakáskulcs, mikor játszani mentünk, és nem ritkán fadarabokkal, botokkal harcoltunk,labdával dobáltuk egymást, mégis itt vagyunk. Nem ütöttük ki egymás szemét, a többi seb pedig begyógyult. Focizni is csak az állhatott be, aki tudott. Akkor még volt
egy íratlan szabály, amit ma nehezen értünk már meg mi is: azt csináld, amihez értesz. Aki pedig nem értett a focihoz, pláne nem tudta rendesen kirúgni az ellenfél bokáját, az csak csalódottan nézhette a játékot a rácson túlról, vagy odébb állhatott, és más játékot, más
játszótársakat kereshetett magának.
A szerelmet nem brazil sorozatokból tanultuk, csak egyszerűen megéltük. Boldogan szaladtunk végig az utcán az első csók után, úgy, mintha már sohasem akarnánk megállni. Ha egy tanár nyakon vágott, nem szúrtuk le egy késsel és nem pereltük be, és nem sírtunk otthon a
szülőknek.
Sőt! Ha lehetett, el se mondtuk. Ismertük a törvényt, és ha vétkeztünk, szüleink nem álltak mellénk.
Megtanítottak úgy élni, hogy tudjuk, mit jelent a kötelesség, a bűntudat, a jóérzés, a felelősség.
Ismertük ezeknek a szavaknak a mélységét.

Ezek voltunk mi. Hősei egy letűnt kornak, amelyen a mostani fiatalok
értetlenül mosolyognak. "
Vendég

[quote="sillia"]
írta:
silliaBond

A mozgásszervi tanácsokra nekem is igen nagy szükségem lenne. Konkrétan nekem éles fájdalommal jár az is ha megemelem a cukrosedényt annyira odavannak az alkaromban az izületek és az inak
:?

Innen is látszik, hogy a cukor káros az egészségre. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :?

Túlélés a '80-as években: bezony-bezony. :wink: :lol: :lol: Kár, hogy csak vicces nosztalgiára degradálódott. :( :( :( :(

breki76! :)

:( :( :( :( Hajrá!

kicsidodi! :)

TeApa: gyógyuljon meg, ne végrendelkezzen. :twisted: :twisted: :twisted:
Papád: :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Bond arcoskodik 8) ( :oops: :oops: ) 8) 8) :
- tegnap megkaptam a decemberi GYED-et
- ma megkaptam a januári GYED-et
- az január havi villanyszáma kőkemény 465.-Ft. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Hendegabi:
Apas altato video naggggyon jooo! :lol: :lol: :lol:
Lanykaid aranyosak ahogy sikongatnak. Virag ugy sikitozik mintha csak Lottust hallanam. Sokszor fulsiketitoen bir kiabalni. :lol:

Szonibaba:
Ha gatmetszes van akkor csak a gatat varrjak igen, de nekem nem vagtak es szanaszet repedtem belul is. Igy lehet az, hogy tul szukre szabtak. :oops: :oops: :oops: De nem is farasztalak vele tovabb Titeket. Nektek szerencsetek van, hogy nincs ezzel problematok. Kedden megyek a korhazba egy utolso konzultaciora, majd meg 1x megkerdezem az orvost, hogy mit gondol.

Norkili:
Azert meg Toled varom a privit ezzel kapcsolatban, amennyiben szeretnel rola beszelni.
Lisanak boldog 7. honapfordulot!

Breki:
Mino nagyon edes kispasi. Hogy tud tapsikolni! :shock: :D :D A hintas video nagyon tetszik. Igazan szep csalad vagytok. Sugarzik Rolatok a boldogsag.
Szoritok,hogy anyukaddal minden rendben legyen.+++++++++++

Marietta:
Domi milyen nagyfiu mar. ugyesen ul mar o is. :D

Sillia:
Vegre Te is jelentkezel. :D Loci igazi kis huncut, helyes kis srac. :D
Bar en pont 1980-ban szulettem, azert meg en is ebben nottem fel... es milyen igaz...mennyivel jobb volt akkor...ez a 21 szazad mar tulzas.( de azert ebben is vannak jo dolgok :roll: )

Kép
Kép
bucus80

Sziasztok,

végre idejutottam Hozzátok :D
Reagálni egyszerűen esélytelen...bocs mindenkinek...

Olvastam ám rendesen, de írni nem volt időm, mindíg volt valami az elmúlt héten (hóesésnek örülés, nagyszülőlátogatás, nyűgös kistörpe, vendégek, munkaebéd, autónézés, stb stb) Most meg meg vagyok fázva, gyerekem pedig megfordította a napirendjét: akkor volt fennt, mikor aludni szokott, és olyankor alszik, mikor ébren szokott lenni
:shock: :shock: (na jó, másfél órával korábban is kelt a héten mint előtte)

Képek :lol: :lol: :lol: :lol: Breki, tényleg a mesében éltek!!!!! Domi és Lóci is nagyfiú már! És Botond!!!! Hihetetlenek ezek a prüntyők, de tényleg!

Dodi,
Apákok a halálukon :lol: :lol: Ismerős...

Bond,
a mozgásszervi tanácsokra én is nagyon kíváncsi vagyok ám!
(derékfálósok figyelmébe, találtam egy zseniális masszőrt, aki kimondottan gerinc és hátproblémákra specializálódott. Ha valakit érdekel, szívesen megadom az elérhetőségét priviben)

Mi tegnap voltunk a mozgásfejlődéses vizsgálaton (Ronmay, még1x ezer köszi, nagyon normális volt a csaj): az van, hogy Nimród izomtónusa nem egyforma a két oldalán, idézem: "jobbra húz a gyerek", illetve nagyon lazák az ízületei (amit tudtunk is). Ugyanaz, mint Rolónál, valószínűleg rendeződne magától, max később állna fel, és csinálna dolgokat, viszont ha mégsem, akkor kihatással lehet a tanulási készségére, stb. Szóval, kb 5x kell vinnem speciális tornára (amit majd jól megtanulok és itthon folytatjuk) és a biztonság kedvéért elküldött minket neurológushoz is.

KépKép

KépKép
kispocok13

Breki,
drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

KépKép

KépKép
kispocok13

Breki

Anyukádért szorítok!!!

Sillia

Lóci aranyos mosolygós kisfickó.
Jó a 80 előttiekról szóló szöveg. Azért az autózással nem értek egyet, mert a mi időnkben még nem voltak ilyen gyors autók, utak, és kell sajnos az a fránya ülés.
Anyu szerint a 88-ban született hugomat bevágta a Trabi hátsó ülésére, és ott gurulgatott a hátul, néha anyu odakapott, hogy le ne essen :roll: .

A mi iddőnben nem volt ennyi sok esetben, felesleges vizsgálat sem.
Szerintem itt is inkább a pénzről van szó.

Odettnél nem volt még semmilyen vizsgálat, sem kötelező (?) csipőszűrés, sem szemvizsgálat, se semmi. Őt még csak a gyermekorvosa látta.

Bucus

Nem untatsz a témával, kiváncsian várom, mit mond holnap a doki neked.

Kép
Kép
orsi777

Kispocok

hurráá nem lesz gond...!a neurológus csaj szuper kedves! :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Breki
drukk drukk!!!

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay,
kösziköszikösziiiiiiiiiiiiiiii
(kicsit aggódtam, mert a csaj eléggé kiakadt, amikor mondtam hogy honnan az elérhetősége, de a végén tényleg nagyon kedves és aranyos volt!)

KépKép

KépKép
kispocok13

Orsi777:
Koszi, ha erdekel akkor majd elmondom mi volt, de majd kedden megyek orvoshoz.

Kispocok:
Eleg forgalmas hetetek volt. Nimroddal biztos minden okes lesz ha fogod tornaztatni.

Hoztam par kepet is. :)

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
bucus80

Bucus, nagyon édesek a képek! A beájulós a kedvenc!

A Játszófészek bejött nálatok? Nekünk is van, de még csak a szekrényben, mert nem merem addig belerakni, amíg nem tud kicsit ülni magától. Ti mióta használjátok?

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok:
Koszonjuk. :D A beajulos kep a keresztelo utan keszult, mikor haza ertunk a templombol es beraktam az agyba (mar a templomban is aludt :) ) es a feneke az egben volt, mint egy kis bogar. :)
A jatszofeszket karacsonyra kapta, mar akkor elkezdtuk hasznalni de meg akkor csak tamaszkodva ult benne. Nagyon bejott Lottinak. O mar tud ulni magatol is. Ma peldaul kidobta az egyik jatekat belole es utanna indult, fent hasalt a peremen. Igy neztem :shock: :lol: :lol:
Szerintem probaljatok meg, lefeljebb ha nem tetszik Nimrodnak meg vissza rakjatok egy kicsit a szekrenybe. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bucus80

Breki: megy a drukk anyukádnak. Gyógyuljon meg mihamarább. Mino nagyon szép kisfiú, és aranyosan tapsikol. (nálunk ez a süti-pogácsát játék :roll: )
Beszéd: Virág a saját nyelvén nyomatja, sokat sikít (mint hallhattátok), az első értelmes szava : EZ (most mindent, amit megfog, komolyan forgat, nézeget, majd közli: EZ)

Dodi: papádádnak is jobbulást. Mit mondtak apának a doktornál?
Marietta: Domin mindig elmosolyodom, mert annyira huncutul figyel :D
Sillia: Lóci meg egyre szívdöglesztőbb….. még mindig akarom a lányomnak :roll: :lol:
A nosztalgiázás jólesett, és valóban sokminden így volt. Most meg már a szomszédba is úgy engedem át a gyereket, hogy előtte fél óráig papolok, hogy hogyan menjen, nehogy baja essen….
Bucus :Lotti a második képen tiszta olyan, mint Vicus!!!! :shock:
Kispocok: jó, hogy mondtad, hogy ez játszófészek, én kapásból úszóguminak néztem. :oops:
mindjárt fel is fujattam Nócival egy úszógumit, bár egy kicsit kicsi, de tetszik neki!!! :roll:

Kép
Kép]
hendegabi

Hendegabi,
úszógumi :) :D :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Csak 1 pillanatra (este majd ha Ármin elalszik) nézem az írásokat!

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A DRUKKOKAT!!!! 30 perce hazaengedték Anyut Hála a Jó Istennek!!!!!!!! :) :) :) :)

Nagyon izgultam!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok

felvételi : hát reménykedem hogy sikerül, de majd csak júliusban fog kiderülni. Védőnő szak csak nappali tagozaton van sajnos, de mivel nekem rengeteg tantárgyból megvan a vizsgám, azt beszámítják, így van nem elsőben kezdek, vagy nem kell azokból vizsgáznom. Tehát kevesebbet is kell bejárnom.

Breki nagyon szépek vagytok, és hogy el van kerítve

marietta neked is tök édi Dominik, a sapkás kép nagyon jó.

Sillia nagyon édi Lóci, ahogy magához öleli a plüsst, meg ahogy ráfekszik.

Dodi a férfiak már csak ilyenek, ha egy ksi náthájuk van már ápolni kell őket, és naphosszat fekszenek. Én párom ugyan ilyen, de ha én vagyok beteg, akkor nekem el kell látnom a gyerekeket főznöm kell, és ha kérek tőle teát azt kb 4 óra múlva csinálja meg mert ugyan felforralja a vizet de az alatt az idő alatt el is felejti. Szóval a férfiak tipikusan ilyenek. Eleinte engem is bosszantott, de már megszoktam, és megtanultam kezelni. Majd te is belejössz, csak idő kérdése.

Orsi én sem voltam Nórával csak a hallásvizsgálaton illetve a csípőszűrésen, máshova minket nem küldtek.

Bucus nagyon édesek vagytok, az alvós kép tök jó.

Breki örülök, hogy anyukáddal minden ok.

Réka javulgat, bár orra még mindig bedugulva.
Nórának hőemelkedése van, remélem csak a foga miatt.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Breki

De jó, hogy anyukádat hazaengedték :P .

Bucus

Lottika nagyon cuki :P . Még nem is láttam ilyen játszófészket, jópofa.

H. Gabi

Údzógumi jót ötlet. Nekünk még olyanunk sincs :( .
Vagyis van rajtam :roll: :lol: :lol: :lol:

Gabi1

Szerintem elég a felvételihez, hogyha beírod, hopgy van 4 gyermeked, és tuti a felvétel :wink: . Sőt a diplomát egyből adhatnák a kezedbe :roll: .

Kép
Kép
orsi777

A tegnapi utolsó értelmes bejegyzésemtől szerettem volna folytatni, de nem sikerült. :oops: :oops: :?
Így most csak a tegnapi vizsgálatról írok. Hőkamerával végzik úgy, hogy a doki ül az asztal előtt :arrow: paraván :arrow: kamera :arrow: páciens ott áll egy szál bugyiban. Szóval a doki nem lát téged pucéran, mert egyrészt rajtad van a bugyi, másrészt meg eltakar a paraván is. (Az más kérdés, hogy a térképen mégiscsak látszik minden :lol: :lol: :lol: )
(Tök jó volt, pont akkor állított be a szobába a paraván nyitott oldala felől, amikor épp vetkőztem. Én meg azt hittem, hogy egy belgyógyász a másik szobából, és már kezdtem morogni magamban, hogy micsoda bunkó egy fazon, hogy ilyenkor ki-be flangál, mire kiderült, hogy ő dokim. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: )
Már nem emlékszem pontosan, de asszem már korábban volt, hogy említettem a GYED-et. Jó. Vizsgál, és egysze egy ilyet szól, hogy szoptatok még ugye, és hogy most a bal oldali jön majd. Mondom igen. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (A leleten rajta is van, hogy egészséges laktáló emlők képe. :lol: :lol: :lol: )
Na, de a lényeg nem ez. A következőket írta, mint problémákat. Túlterhelt ágyéki gerinc, meszesedés jelei az alsó nyakcsigolyák magasságában, feszes felső hátizomzat és tarkó.
Javaslat: Rendszeres testmozgás (legalább heti 3x 30-40 perc intenzíven) és gerinctorna (mobilizáció és háterősítés) javasolt, sok zöldség (napi fél kiló), éa korlátozott mennyiségű hús fogyasztása mellett. Napközben ajánlott a nyak, a vállak, és a felső hátizomzat rendszeres átmozgatása, lazítása. Enyhe visszeresség miatt hideg vizes lábzuhany és napi 500 mg lassú felszívódású C-vitamin szedése javasolt.
Ennyi.
Ehhez képest:
- torna: ajjjajjj...elég gyenge pont.... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Nem vagyok kitartó, sokkal inkább hajlamos vagyok egyszer egy nagy dolgot csinálni, és slussz. :oops: :oops: :oops:
- zöldség: nem tudom, hogy tényleg csak zöldségre gondolt-e, mert soha nem említette a gyümölcsöt. :roll: :roll: De mi az, hogy napi fél kiló??? Pláne télen?????? :shock: :shock: :shock: Hozzatok már fel példákat, hogy ezt ti hogyan oldanátok meg. :roll: :?: :?
- korlátozott mennyiségű hús: hát, nem mondhatnám, hogy ebből fogy a legtöbb. Leginkább felvágottként találkozom vele (döntően sonka képében köszön rám). Általában sertést illetve csirkét eszünk, ha mégiscsak sor kerül rá. (Apának nem jelentene gondot, ha csülköt ehetne csülökkel, nekem bőven elég lenne évi 1-2 alkalom). Ezt hová csökkentsem? :roll:
- feszesség elleni átmozgatás, lazításra mondott két gyakorlatot otthonra, ami könnyen kivetelezhető. Az elsőt hanyatt fekve kell végezni, és...ezen a ponton jól nem is jut most eszembe. :oops: :oops: :? :? A másikat pedig hasonfekve úgy, hogy a felsőtesteddel lelógsz az ágyról, és valaki fogja a lábaidat (esetleg rajta ül), te pedig ebből a helyzetből próbálsz felemelkedni.
És természetesen jó még a masszázs is, illetve az akupunktúra, ami kb. 6 alkalmat jelentene (ő is foglalkozik ezzel)
- visszerességről nem tudtam. Tudom, hogy a bal lábamon hátul látszanak az erek egy helyen, de egyrészt csak kb. 3 centinyi szakaszon, és ott sem nagyon. Ezek szerint ez is számít. :roll: A zuhany és a vitamin nem lesz gond.
Ha összességében jól végig gondolom a dolgokat, akkor gyakorlatilag életmód váltást javasolt. :roll: :roll: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.02.04 21:00-kor.

Kép
Kép
200907?

Kispocok
Kiakadt?No de miért?? :shock: Mit mondtál honnan van?Most beszéltem vele nem rég és nem említett semmit..lehet majd személyesen? :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

Csak egy gyors helyzetjelentés. Én beteg vagyok...holnap fül-orr-gégészet, bőrgyógyászat... :cry: Kéretik drukkolni!!!

Breki örülök, hogy anyukáddal minden oké!!!!!! :D :D :D

Dodi, Gabi, nagyon ügyesek a manók!! :wink:

f.nikici

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket!

Breki: megy a drukk Anyudnak!!!!!!!!!!!!!!!!!! Közben olvastam, hogy kiengedték!! Hurrrááááááá!!! Mit mondtak a dokik?

Dodi: Örülök, hogy jól van a papád.

Sillia: Édi Lóci, kis huncut. Domi nemcsak csibésznek látszik, az is :lol: !

Bond: derekad :twisted: , jobbulást mihamarabb :wink:

Bucus: Szerintem is konzultálj a dokiddal, remélem minél előbb megoldódik a problémád. Lotti nagyon helyes csajszi :P: !

Kispocok: Biztos minden rendben lesz Nimróddal!! Teszel fel képet Róla?

Nikici: drukk+++++++++++++++++!
marietta1982

Régen jártam itt, most egy kicsit megint vagyok. :)

Volt jónéhány beteg körünk, a legutolsóval három napot töltöttem Danival a Heim Pálban. Tüdőgyuszi gyanu és hörgés diagnózissal. A végén arra jutottam, hogy ha addig nem is volt túl nagy baj, ha tovább maradunk, akkor tuti elkapunk valamit a bent lévő beteg gyerekektől. Igy amikor a doki már hajlott affelé, hogy nem valószínű, hogy nagy a baj, akkor 'szülői kérésre' hazajöttünk. Itthon megy tovább a Ventolin, amihez vehettünk egy cuki kis adagolót is. Drága dolog a betegeskedés. A gyerekkel bent lehet lenni, de éjszakánként 3000, amit a szobatársam már nem tudott megengedni magának. :? Igy poén volt, hogy vagyunk egy kényelmes 2 ágyas, két kiságyas szobában, ő pedig a székeken próbált aludni. A harmadik napon modták neki, amikor mi már jöttünk el, hogy még kb 10 nap. Háááát, drága hotel, de én nem szeretnék mégse széken aludni ennyi ideig.

Szegény kis Döncike, olyan kis békésen viselte az egészet. :roll: A legrosszabb része volt, amíg keresgélték a vénáját. Össze-vissza kotorásztak a tűvel, mire a 3. lukkal végre beletaláltak. Persze pechünkre kitépte a fejéből - naná, és kellett kezdeni előről. Az orrszívás sem az itthoni 'baráti' módszerrel megy, hanem egy csövet dugtak bele a nózijába, volt, hogy egy órával a szívás után is spontán jött belőle a vér. Azt hiszem, ez volt a legfőbb indok, hogy hazajöttünk. Kb óránként kellett volna szipkázni, de ennek azért nem vagyok hajlandó kitenni, csak akkor, amikor már muszáj volt. Sajna szopizni nem tudott.

Az egyik szobában volt egy négy hónapos baba. Annyira sajnáltuk. :( Ő volt az egyetlen, akivel nem volt ott senki, csak időnként jöttek be a szülei. Volt idő, hogy még csak szobatársa sem volt. Ráadásul kizárólag szopizott eddig, cumisüvegből nemigen tudott enni. Hát, amikor az a szülőpáros megjelent, a primitív szó lépett be az ajtón. Ilyenkor minig hálát adok az égnek, hogy milyen jó hátterem van és azért, hogy a gyerekeimnek is milyen jó soruk van. Tipikus esete annak az emberpalántának, akinek az élet nemigazán adott esélyt. Többnyire még csak nem is sírt, volt, hogy beleakadt a kiságyba és csak küzdött, nyöszörgött. Engem meg azonnal efogott a 'jó anya' érzés, amikor Danit pár percre letettem ő pedig eget verően elkezdett üvölteni. Igenis van a gyereknek anyja, tudja, hogy bármikor számíthat rá, üvöltsön, ha baja van! :D

Más nemigen történik velünk. Most olyan 7.2 a súlya. Ülni még nem tud magától, ami eléggé bosszant, sokkal egyszerűbb lenne az élet. :lol: Nat ilyenkor már 1,5 hónapja eljátszadozott. De így legalább lehet vele krumplis zsákosat játszani. Kevésbé szadi anyukáknak leírárs: az ülni majdnem tudó gyerkőcöt felültetni, kitámasztani a kezével. Majd hagyni, hogy egy rövid idő után eldőljön. Remek mulatság. :) Haladók fogadást is köthetnek, hogy melyik irányba dobja el magát.

nikici,
Megy a drukk.

007,
Én ezt az orvosi előírást úgy értelmezném általánosságban, hogy élj egészségesen.
A zöldség egyszerű. Angol módszer, hogy a főadag 1 egység zöldség, 1 egység vmi alapköret (rizs, krumpli), 1 egység húsos akármi. Te ebből a húsos akármit cseréld zöldségre. Ehhez jöhet a zöldségleves, csemegekukorica nasi és párolt zöccség reggelire vacsorára. Ha még nem ment el az életkedved, egyél egy kis gyümit is időnként. :wink:

Kép KépKép
lorca

lorca! :)

Sokszor hiányoltalak már. :wink: :D
Rosszul hangzik ez a sok betegeskedés de remélem, hogy már két t-vel írjátok. :wink:
Heim Pál: :? :? :( :( :? :? , 4 hónapos baba: :cry: :cry: :cry: :cry:

Az általad leírtakat lefordítva legyek (nem elvetemült módon) vega és mozogjak ezerrel. :roll: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Sillia!
Nagyon tetszik Lóci...micsoda kék szemek...és folyton vigyori!!! Milyen aranyos Bocossal....nagyon helyes plüss kiskutya! Nagyon igaz, amit írtál, bár már megkaptam egyszer, de megint felidéztem (elpityeredtem...IMÁDTAM AKKOR GYEREK LENNI....na jó valahol kicsit most is az vagyok). Őrsi órák, az összes osztálytársnő, barátnő ott lakott pár utcával arrébb a lakótelepen, hajnalban ott aludtam egyik barinőnél, fürdőszoba bezár, ablakon kimásztunk (mélyföldszint), át a hídon a Burgerbe (akkor még talán "meki"nem is volt szegeden. Házi zeneszolgálatot tartottunk. Telefonkönyvből felhívtunk számokat lejátszottunk zenét és megkérdeztük a dedikvenst, mit szólt hozzá...például Gregor Józsefet, a volt orosz tanárnőnket (muris volt utána órán nem röhögni)...Rajtitkárnak engem választott az osztály, mert mindenkiért kiálltam, és kivédtem a tanár előtt(soxor meg is szívtam...sebaj)...nagyon elmúlt....sajnos!!!!

Bucus!

Lottika nagyon cuki. Az első és második kép egyszerűen tüneményes!!!!! Keddre megy a drukkk!!!!!!!!!

Marietta!

A sapis kép...kész vagyok Domitól!

Hendegabi!

Süti-süti nálunk is megy, de azt ököllel, egymás alá rakjuk! Aranyos a videó...van ám hang....nem is kell erősítő :lol: !! Minó is szokta így nyomni.....úgy sikít, hogy szétszakad a dobhártyánk, csak amolyan kappan hangon :lol: !

Lorca!

Szegény Danika!!! Jobbulást!!!

Nikici!
Neked is megy a drukkkkkkk!!!

Orsi!
Köszi a szorítást!!!

Gabi!

Lányoknak jobbulást!!!! Nórit max. azért küldte volna a doki tovább, mert nem hitte volna el a két szemének, hogy miket csinál :lol: :lol:

Dodi!

Papádnak jobbulást!!!!! Apának meg több türelmet a gyógyuláshoz!!!!
Enyémapa nem siránkozós....na de Apukám....Ő egy igazi hypochonder...Bárkinek bármilye van...Neki is...folyton "halni készül", aztán mindig szegény Anyu megy kórházba :cry: !

Szóval Anyum már 20 éve él policystás vesékkel. Plusz a pajzsmirigye évekig alulműködött és kis híján mixödémás kómába került és meghalt, de Hála a Jó Istennek és egy Kis tanuló doktornőnek, rájöttek, hogy mi a gond...ekkor 2 hónapig kórházba volt (intenzív is 2 hét...mert szívburokgyulladása lett a pajzsmirigye miatt, pont utolsó éves nappalis fősulis voltam, be sem jártam, csak vizsgázni). Mostanában elég csúnyán köhögött én is mondtam Neki. Erre ma elment beutalóért mellkasröntgenre akart kérni. És ahogy a házidoki meghallgatta nem tetszett neki, amit hallott és megnézte EKG-t, az sem volt túl jó, de annyira rossz sem, de jobbnak látta beutalni. Szóval vérvétel, Na infúzió, mellkasröntgen után hazaengedték! Annyira örülök...annyira nagyon Anyás vagyok ám!!!! Naponta 2-3 órát is beszélünk telefonon....közvetítést hallgat ahogy Minó beszél, most is fel akartak jönni Pestre vonattal, hogyha megyünk vérvételre, akkor Minót ne kelljen "törni", de ezek után nem engedem. Szóval hihetetlenek tényleg, pedig Anyu 68 lesz, Apu 75 és ahol, ahogy tudnak segítenek. Öröm nézni ahogy Árminnal is játszanak!!!! Remélem mi is ilyen jó Szülők leszünk! Férjemmel mindig mondjuk is, legalább egy rendes Nagymami és Nagypapi legyen!!!!

De az Égiek meghallgatták az imáinkat!!!!! :)

Tickerplayground.com
breki76

Lorca!

Elég szörnyű, amit a Kisfiúról írtál :cry: :cry: :cry: !

Amikor Párommal vitázni kezdünk, mindig oda lyukadunk, hogy örüljünk, hogy a világ Legdrágább Kincsét kaptuk, egy egészséges Gyermeket, mennyien örülnének, ha csak ennyi megadatna nekik!!! Amúgy, ha már csak kicsi vita is van, Minó elkezd monotonul mormogni, úgy, hogy ne halljuk egymást, csak Őt!!!!! :D :D Ilyenkor mindig elkezdünk nevetni!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Gyerek visszaaludt. Ilyenkor este mindig ez megy, rohangálhatok oda vissza. Tegnap, majd elfelejtettem, csoda történt. Azt hiszem, átaludta az éjszakát. :) Gondolom ezt raktározhatom egy ideig, nem reménykedek az ismétlésben egyhamar. Próbálok azért egy picit még visszaolvasni, legalább a legközelebbi ébredésig.

Dodi,
Azt olvstam, hogy amíg csak alul van foguk, addig nem tudnak...
Ki írta ezt a hülyeséget? :twisted: Na jó, amíg csak alul van foguk, addig tényleg nem olyan gázos és miközben szopizik, tényleg nem tud harapni. Persze ezzel sokra mész, mert ha abbahagyja a szopit és utána harap, amíg még nem köpte ki a mellbimbót, nem mindegy, hogy tud-e szopi közben harapni? A legtöbb bébi elég hamar megtanulja, hogy nem szabad harapni, igazából gondom ezzel csak addig volt, amíg rá nem jöttek, hogy harap->anya visít->kaja eltűnik egy midig egyformán ismétlődő cselekvéssor.

Nyuszi,
Lányok! Múltkor írtátok,hogy a spenótot csak egyszer egy héten lehet adni. De miért is?
Gusztustalan a színe, rondán mutat a konyhaszekrényen és tuti ez az a kaja amibe belecsap és beborítja a fél lakást. Emellett van az is, amit Bond írt.

Marietta,
Jaj, de kis édesen tud vigyorogni Domi. 8)

na.. úgysem tudok visszaolvasni rendesen. Vagy két oldalt sikerült, ezzel meg is vagyok elégedve mára :)

Kép KépKép
lorca

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,
Nat iszony dagi volt, 9 kg fél évesen, megült 5,5 hónaposan. Dani 7.2, majd 7 hós most és csak pár mp-ig tud ülni, utána elveszíti az egyensúlyát és eldől. Nem hinném, hogy súlyfüggő, ráadásul Nat egy laza izomzatú baba volt. Szabira már nem emlékszem, vhol fel van írva, ő is vhol itt tanult meg ülni.

Az ÖSSZES felső tuti nem fog kibújni :lol:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!Mostanában csak olvasgatok meg betegeskedek :twisted:
Ronmay,Kispocok: Mi holnap megyünk vizsgálatra a Dévényes nőhöz,nagyon izgulok,hogy mit fog mondani :roll: Egyébként abból amit leírtatok,valószínűleg valami hasonló lesz nálunk is,csak nálunk nem csak hason repül Hédi,hanem amint függőlegesbe van tartva hátracsapja a kezeit. Remélem azért,hogy hamar helyre lehet hozni és nincs nagy baj :roll: :roll:

Ma fél éves Hédi :D :D Foga nincsen egyse,kedden megyünk mérlegelésre,de szerintem ő is közel van a 8 kilóhoz.Boo: anyám is le "kiskövérkézte" Hédit,én meg jól kiosztottam,hogy szerintem egyáltalán nem az,merugye 70 cm környékén van és még ha az lenne se mondunk ilyet a gyerek előtt idegeneknek :twisted: :twisted: Én jópárszor végighallgattam gyerekkorom óta,hogy nagy a seggem ( má bocsánat,hogy így írom).Pontosan tudom,hogy milyen rosszul esett már gyerekként is és nem fogom megengedni,hogy uyganezt csinálják Hédivel :twisted: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Lorka

De jó, hogy újra :) :)

Breki

A hintás videót én sem tudom megnézni...
Bocos nem kiskutya, hanem bocika :D
Kép Íme :)
Az én alvósállatkám de Lóci is imádja valamiért. Sokat ölelgeti, bírkózik vele vagy csak nézegeti. Van neki is több állatkája de azok eléggé hidegen hagyják csak a Bocost szereti.

Katy

Eszembe jutott hogy Te hamarosan mész vissza dolgozni :(

Én is gondolkodtam már azon hogy ősztől visszamegyek, de kb. 20 ezerrel kapnék többet mint így (műszakba járva) a bölcsi 8-10 ezer, tehát nem látom túl sok értelmét. Persze az a plusz 10 is égetően kellene :?

De a legnyomósabb ok az, hogy egy órára sem tudom sehol senkinek otthagyni Lócit. Az apjának sem.
Valósággal önkívületi állapotba kerül, hangvesztésig, köhögésig öklendezésig sikoltozik :cry:
Vendég

Lóci kihúzgálja a fiókot :shock:

pedig legutóbb is odacsukta az ujjacskáit vele..
Vendég

Legújabb produkciója:
Berregve odaköp a parkettára aztán csapkodja a tenyerével. Mert az olyan jó. :)
Vendég

Sillia!
Bocos nagyon-nagyon tetszik! Elhiszem, hogy Lócinak is :lol: ! Szerintem tuti, hogy érzi rajta a Te illatodat, azért imádja annyira!!!

Szegény ujjacskája :(! Köpködős csapkodás....igazi Fiús játék :)!

Videó megnyitható, csak nagyon sokáig tölti...először én is csak néztem, hogy mi van...miért nem nyitja meg???Aztán kivártam, mivel ugyanolyan formátumú, mint a másik, gondd
oltam csak lejátssza, hát lejátszotta!

Tickerplayground.com
breki76

Boo

Odett november eleje óta tud hasról hátra fordulni, tud tapsolni, kúszik is, ha akar, tengelye körül forog, ha akar, de hátról hasra ő sem fordult még :( :roll: , ő is úgy csinál, mint Zsiri.
Meg persze dumál dumál dumál.

Lorca

Jó, hogy jöttél, hiányoztak a tapasztalt hozzászólásaid. Kórházba kerülést és az ott látott dolgokat nagyon sajnálom.

Sillia

Bizti azért szereti Bocost, mert anya illata van. Odett a pizsamámmal sokáig el tud lenni :wink: .

Kép
Kép
orsi777

gondoltam...Minóval a kézben nehezebb írni...új szavak képződnek :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok lányok!

Lorca: jó, hogy jöttél! Szegény Ti! Egyáltalán nem irigyellek: betegség, kórház, távol a másikaktól..... ne is mond, rémálmaim netovábbja. :(
4 hós baba egyedül: szegényke. :( Mikor Nócim 1,5 évesen rotás volt, én is vele voltam végig1 széken. Felvizesedtem teljesen, büdös voltam és éhes. De annyi volt a beteg, hogy még ilyen táboriágy-szerűeket is állítottak fel! Ápoló meg 1-2 műszakonként! :x
A mellettünk lévő ágyon egy "bronzbőrű" kislány feküdt, kb 2-2,5 éves volt. A 3 napban, amit együtt töltöttünk, 1x jött az anyukája: hozott neki egy szelet rántotthúst! :shock: :x Kb fél órát volt ott. Beszédbe elegyedett velem is, mondta, milyen jó nekem, hogy ott tudok maradni. Kérdeztem, hány gyerek van otthon, hogy ő nem tud? Vagy a munkahelye az oka?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Munkanélküli, gyerek sincs több, csak mindennap főznie kell az élettársának! :x :x :x :x

Breki: jó, hogy anyukáddal nincs egyéb baj. És olyan jó hallani, hogy milyen jó szülők, nagyszülők. Kicsit irigyellek.

Tike: honnan is ismerős ez a nagyseggűnek, daginak titulálás????? nem is tudom :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Boo: doktornéninek üzenem: khm.... inkább semmit....nem publikus.

Sillia: tesóm szórakozása 2 évesen (immár pelenka nélkül) az volt, hogy odapisilt a parkettra, tenyerét bele, majd mintát a falra..... :lol:
Úgyhogy készülj... egy kis nyál még nem a világ vége! :lol: (na de hogy a fiókokat húzogatja :shock: )

Kép
Kép]
hendegabi

Ami velünk történt:

1. úszógumi nem vált be, túl kicsi.
2. Nóci leszedte a sópipáról a "biztonsági szelepet", ami arra hivatott szolgálni, hogy ha nem az orrán fújja ki a levegőt, akkor az tudjon távozni a pipából. Este még javíthatónak tituláltam.....reggelre eltüntette a leszedett szelepet!!!!!
3. Elöntött az adóbevallás-köteg!

Kép
Kép]
hendegabi

Breki

Én hiába vártam, nem nyitja meg, a következő a hibaüzenet:

The URL contained a malformed video ID.

A fiókhuzogatást nem merem lefényképezni, mert amíg fotografálok tuti odacsukná az ujját. Ezért inkább mindig visszaillesztem Lócit a szőnyegére.
Persze csak azért hogy egy-két perc múlva megint összeszedjem az asztal vagy a virágállvány alól :)

Sikerült egy nem vigyorgós képet csinálnom...

Kép

Most ébredt, még csak félig volt nyitva a szeme de amikor észrevette hogy nézem már indult a mosolyalbum :D

Kép Lóci az asztal alatt..
Vendég

Sziasztok! :D

Nem ér ennyit írni.... :lol:

Hgabi: Nóci jó lenne, ha tudna farsangolni :lol: Ő mi szeretne lenni? Neked kell megvarrni? :lol: Aztán jövőre nem ám 1 Ft- ért kikiáltani! :evil: Csajok nagyon aranyosan sikkantgatnak! :lol:

Orsi: Odett már nagyon szépen beszél :lol: :lol: tapsi- tapsi nálunk se megy még rendesen, csak az én/apa tenyerével szoros együttműködésben :lol:

Egyelőre ennyi: Kata felfedezett egy 100- as csomag zsepit amit nem tudott kibontani, úgyhogy eljött a világvége.... :lol:

Kép
agi125r

Orsi

Lehet figyelmetlenül olvastam :oops:
Hol láthatom hogy beszél Odett?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: