A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

KépKép
benó

Ó, bocsánat, elvittem a laptetőt.
A kitöltetlen helyekre mondjátok majd meg, mit írjak be.
És ha van valami jó ötletetek, hogyan egészítsük ki, mit írjunk még magunkról, pl. foglalkozás jó lenne, nem? Akkor azt is mondjátok.

KépKép
benó

Kép 9 hetes ikrek képe

KépKép
benó

Hány nap van még nov. 11-ig? 11 tuti, ugye?

KépKép
benó

Te hányadikán mész orvoshoz, Márti?

Jöjjön már valaki. :cry:
Oké, akkor beszúrok hülyeségeket, amiket már régen nem.
Kép

KépKép
benó

Timi, mindjárt csinálhatod ezt: Kép

KépKép
benó

Kép Hihi! :D
Kép

KépKép
benó

Sziasztok!

Timi, nagyon nagyon drukkolok egy fájdalommentes szülésért! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Üdv az újaknak! :D

Csajok így nem lehet Titeket követni, már annyian vagyunk és így egyre többet írtok! :D :( Én nem is reagálok semmire, mert elfelejtettem már sok mindent amit olvastam. :( Ha napokig nem fogok tudni jönni, se visszaolvasni, se reagálni nem fogok tudni...

Kép
szilzi

Á, helló!
:D :D :D

KépKép
benó

Szia Benó! :D

Jól vagy? Igen nov 11-ig már csak 11 nap van. :lol: :lol:

Kép
szilzi

Na, na, na.
Mondom neked, miről maradtál le:
Flóra volt az exénél szülinapon tegnap, és állandóan a szobát rendezgetik.
Tancsu férje túrázni volt tegnap, Gergő nyűgöske volt, de mára minden ok.
Márti 16 hetes kismama és gyomorbetegsége van, amitől vérezhet is a gyomra, bevett rá gyógyszert egy hete is. 7 hetes kora óta otthon van, mert ápolónő és azt nem lehetne így csinálni.
Timi ma szül. :idea: :idea: :idea: :idea:
Edina meggyógyította Mikit.
Csilla nem jött szerintem azóta, hogy te nem voltál.
Zsuzsinak gyomorégése volt és hányingere, de azt is elmúlt szerencsére.
Ennyi.

KépKép
benó

Hány napos ez a hónap. Mert a 11-hez gondolom, azt is hozzá kell adni, ami ebből marad. :lol:

KépKép
benó

Nekem is bekéne jelentkeznem a dokihoz, mert ugye azt mondta, ha megjön "pontosan", ha nem, menjek vissza, mert ad valami gyogyit amitől megjön. Mivel én nov elején megint megyek haza dolgozni, ezért picit előbb kell mennem. :wink: De szerintem elhajt, hisz az A-nak csak januárba lesz vizsgálat... :( Miért ilyen bonyolult minden nálam???? :cry:

Kép
szilzi

Jelentkezz akkor be, és ne hajtson el. Attól még neked megjöhet, hogy az A.-t januárban vizsgálják. :twisted:

KépKép
benó

Bocsi :oops: :oops: :oops: Én egy foglalás miatt lapoztam már a naptárba és ott 1-e szombat ugye.... :oops: :oops: :oops:

Kép
szilzi

Ezt most nem értem. :roll:

KépKép
benó

A november 1-je amúgy is jelentős, mivel akkor nem fogunk találkozni. :cry: :cry:

KépKép
benó

A 11 napot én jövő héttől számoltam! :lol: :lol: :lol: Jövő hét péntektől már tényleg csak 11 nap! :D

Kép
szilzi

A többieknek írom: én járok egy tanfolyamra Pestre, egy Ősforrás Iskola nevű helyre a barátnőmmel, Dettivel (akit az Edina is ismer és a Csilla is), és nov. 1-2-án lesz a következő alkalom, amire megyek, és akkor találkoztunk volna a Szilzivel Pesten. Az iskola egyébként semmi papírt nem ad, csak azért íratkoztam be, hogy elfoglaljam magam valamivel, és ősi hagyományokat meg ilyeneket tanítanak ott, de még csak egy alkalom volt. Kéthavonta van, és két nap.

KépKép
benó

Jól van, mindegy, kb. 2 hét, valahogy csak kibírom.

KépKép
benó

Mi az, hogy valahogy csak kibírod??? Terheskedj boldogan... :D

Kép
szilzi

Én hogy fogom kibírni az első uh-ig???? :lol: :lol: :lol: Mától számolva? :lol: :lol: :lol: :lol: :cry:

Kép
szilzi

Jó. :D

KépKép
benó

Lehet, hogy nincs is az olyan messze.... :wink: :wink: :wink:

KépKép
benó

Itt vagytok még???? :D

Kép
martik77

Kép

KépKép
benó

Itt, puszi. :D

KépKép
benó

Halihó ha van türelmed megpróbálok válaszolni a kérdéseidre :D

Kép
martik77

Ez a kedvencem, olyan, mint egy mesefilm: Kép

KépKép
benó

Nekem hogyne lenne, én kérdeztelek! :lol:

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Szia Benó,szia Szilzi.Szóval:31 én megyek uh-ra.Hétfőtől hétfőig számolom magam így hétfőn leszek 17 hetes.Mindegy,hogy kis fiú vagy kislány de egy picit lány felé hajlik a szívem :) Már nem nagyon emlékszek az előző terhességre csak arra,hogy nagyon sokat hánytam és sokáig.Itthon csak a szokásos meló(mosás,főzés,gyereknevelés stb)Most leköt az,hogy veletek tudok dumcsizni.Benó amit küldtél valamelyik nap elmentettem de még nem volt időm elolvasni,majd ma.Ami pedig az adataimból hiányzik:Pasi:Laci,Babanév:még nincs,Kaja:krumplistészta.Volt aki később tudta meg a terhességem.Én igazából sose tudtam hason aludni(nagy a cicim :( )Te ugye tanár vagy?És Szilzi mit dolgozik? :D

Kép
martik77

Ja igen az ikres uh kép a te picijeid?Nagyon ari még sose láttam ilyet megmutattam a páromnak is. :D

Kép
martik77

Szilzi Pesten dolgozik egy utazási irodánál a Tesco területén, irodavezető, a családja Balatonfüreden él. Tehát ő is ott fog, amint lesz babája.
Én tanár középiskolában itt, Százhalombattán, és nem eszem húst.
Én azt szeretném, ha fiú is és lány is lenne nekünk. :D Telhetetlen vagyok, mi? :lol:
Nekem kedden van a hétfordulóm.
31-én mész, akkor tehát ez a hónap 31 napos. :lol:

KépKép
benó

Nem, nem az enyémek, én 7 hetesen voltam uh-on, és akkor még így nem látszottak. Aztán legközelebb majd nov. 11-én megyek a 12. hetes vizsgálatra.
A 7 hetes képem ilyen: Kép

KépKép
benó

Úgy hívom a babákat, mivel még nálunk sincs név, hogy Ribizli és Szederke. A többiek már kitalálták az Eperkét is, alapvetően tök mindegy. :lol: :lol: Csak mégis valami neve legyen a gyerekeknek. :lol: :lol:

KépKép
benó

tök jó én kb húsz éves koromig nem ettem húst legfeljebb fasírtot.Most is ritkán mert nagyon válogatós vagyok.Leginkább a tésztás és krumplis kajákat szeretem.Jó ez a táblázat. :D

Kép
martik77

Én is szeretem a krumplistésztát. És a tésztát és a krumplit is.
Azt hiszem, hamarosan indulunk anyuékhoz (akik itt laknak helyben), úgy volt, hogy a Gy. elmegy íjászni, de nem megy, úgyhogy megyünk egyből anyuékhoz lassan.

KépKép
benó

Lolka és Bolka?Bob és Bobek?Rumcájsz és Janka? :D Ez az uh kép is tuti.Amúgy szerencsés napon mész uh-ra mert aznap van a párom szülinapja. :D

Kép
martik77

Milyen tésztás kajákat szoktál főzni?
Pont gondoltam ezt is, hogy majd mondom neked/nektek (a többieknek is), hogy mi le szoktuk írni, hogy miket főzünk, hogy segítsünk egymásnak. Pl. nekem sosincs ötletem és hozzávalóm se igen. :oops: :lol:

KépKép
benó

Vagy Inci és Finci? :lol:
Akkor biztos minden rendben lesz, köszi! :D :D :D

KépKép
benó

Kép

Kép
martik77

Ó, de jól látszik a babád! :D :D Ez a 12. héten volt? És 17 cm, vagy nem jót nézek?

KépKép
benó

ez a 12 hetes uh kép.Krumpli skaja mindegy gyak sok legyen:krumplis tészta,paprikás krumpli,rakott krumpli,sült vagy tepsis krupli,túrós tészta,spagetti,káposztás tészta sajtos tejfölös ilyenek.Amúgy én felírtam egy füzetbe miket főzők és ha nem jut eszembe semmi előveszem hátha ihletet kapok.Milyen tanár vagy?Mióta tanítasz?

Kép
martik77

Nekem az egyik babám 3 mm-rel kisebb, mint a másik. Remélem, ez nem baj.

És egyetlen nagyon durva kérdés (vagy kettő):
Te nem tudod, hányadik hétig tudnak felszívódni a babák?
És a vetélést vagy elhalást minden esetben lehetne érezni? Nem, mi?

Ígérem, hogy többet nem kérdezek ilyeneket, de ezek annyira nyomasztanak. :cry: :cry:

KépKép
benó

0.17 cm?Nem? :D

Kép
martik77

2002 óta és magyar--gyorsírás-gépírás szakos vagyok. Most van egy 13. évfolyamra járó (szakmát tanuló, már érettségizett) osztályom, akik egy éves ügyintéző titkár képzésre járnak, de nem fogom tudni őket végigvinni, mivel nem kívánok év végéig tanítani, nem is tudnék. Elvileg az első félév végéig maradok, ha addig bírok, vagy ha tudok, még tovább is.
Én is felírtam egy füzetbe néhány jó dolgot, de ezek biztos nem annyira izgik. Majd egyeztetjük füzeteinket. :lol: :lol:

KépKép
benó

Lehet az egyik kislány azért.Én egy nagyon picit véreztem amikor elhalt a terhességem de nem görcsöltem meg ilyenek.Ezért kellett befeküdni és műtéttel befejezni.Ne parázz ilyeneken ha rossz gondolataid vannak tereld el.Pl :D Gondolkodj neveken,vagy hogy kitől mit örökölnek,vagy hogy nyáron tök jó időben már babakocsit fogsz tologatni meg ilyenek.Én ezt szoktam.

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: