A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Cat a tesómnak kéne...rám már jó a régi :lol:

Szegény Sissi.biztos el van keseredve,de nem lesz semmi baj.

Puszilom őt!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sissi írt 22.25-kor:

"Most voltam UH-on. Ati jól van. Kb 1800 gramm. A magzatvíz átlagosnál kevesebb. A burok magasan repedt meg. Erre a dokim asszisztense azt mondta, hogy innen össze is tapadhat. Most kérdeztem, van rá esély ha nem is sok. De minden rendben lesz!"
Vendég

tyűűűűűű, mire jövök én!!! :shock:
Azt hittem, a mai nap legizgalmasabb része Dzsekbauer lesz!
Sissinek ezer csók, és drukk!!!+++++++++

Cat: nem is emlékeztem, hogy a néger öcsi az elnök :shock: :shock: :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

és ki ez a pasi, aki akarja a Dzseket?
Ááááááááá, tudtam, hogy elölről kellett volna kezdeni!!! :shock: :shock: :? :? :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt!

Sissi Drága! Egész éjjel rád, rátok gondoltam.
Nem lesz semmi baj!!
Szorítok értetek.
Vannak izgalmak neked is.
Elhiszem hogy hiányzik Márk.
Kitartást nektek. Még pár hétig maradhatnak Ati baba.

Arwen!
Nagyon örülök neked.
És a szíved mejd eldönti. Jól fogsz választani.
Továbbítottam a mellékleteidet. Egy szépk kis levéllel.
Hátha sikerül.. majd írok ha válaszoltak rá :wink: :roll:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Asyie!
Merre vagy???
Jól vagytok?
Meg kapta a szurit a kislányod???

Afra!
Szívből gartulálok neked. Örülök, hogy jól vagytok.
és milyen jó, két hét múlva újra láthatod a picurkádat.
Aki akkora megint sokkal nagyobb lesz.

picimami

Jó reggelt mindnekinek!

Sissi ma még nem írt.
Sajnos én nem is leszek gép közelében napközben.

Kinek küldjem tovább, ha kapok valamit?

Ma csináltatjuk Marci útlevelét. És tegnap eltört Apa szemüvegkerete. Még nincs másfél éves, és csak a keret 50 ezer volt. :evil: :evil: :evil: Ez elég bosszantó.
Vendég

Sissi:

"Úgy néz ki, hogy holnap vagy ma császár lesz. Dokim ajánlott egy másik dokit. Nagyon szimpi. Timmermannak hívják. Nagyon kevés a magzatvíz."

Timmermann egyébként nagyon jó doki. Régebben a Péterfyben volt. Ez legalább jó hír.

"A császár nagyon valószínű, mivel megfordult megint. Lesz Uh és a laboreredményt várják. Majd írok, ha tudok valami konkrétat."
Vendég

cat: bocsika hogy nem adtam le az sms-ed de csak most reggel néztem meg sorry:(

sissi minden rendben lesz ne izgulj de az 1800 g már nagyon nagyon esélyes az egészséges életre ha ne adja isten mégis hamarabb szülnél :) ismerősömék ikreket szölt és 1 kg alatt voltak a babák és mindkettő egészséges már elmúltak egy évesek :):):):)

nika70
Salgótarján

Én elmentem.
Majd küldöm valakinek a híreket.
Vendég

Bocsi, hogy már nem jöttem tegnap, de apácska itthon volt velem. Reggel elment egy helyre, de 10-kor már itthon is volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LEvitte a drágám a sittet, lecipelte a maradék csempét, ebédeltünk, vissza vittük a csempét a Baumax-ba (itthon vettük észre, hogy rosszul adták vissza a pénzt, úgyhogy délután megint mehetünk :x :x :x :x :x :x :x :x :x ), megvettük a pindurnak a bordűrt a szobájába (tündéééééééééééééri), megnéztük a Tweilight-ot (marha gyenge film), aztán apa lemosta a csempét a fürdőben, közben kiderült, hogy a kőműves nem tud jönni este :x :x :x :x :x :x :x , úgyhogy elmentünk a barátainkkal fagyizni, aztán vittünk cserkót keresztfiamnak, aztán vacsiztunk és lefeküdtünk szunyálni. Már fél tízkor ment a szunya :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én csak 8,15-kor keltem, de még mindig nem tudtam magamhoz térni :P :P :P :P :P :P :P :P

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Benőke lak:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jjaj Sissi!!!!!!!!!
rámjött a sírás! :( :( :( :( :(
nagyon szorítok nektek! És remélem hogy nem lesz semmi komoly, mikor Yasemin született, sok koraszülő kismamával taliztam, vol akinek 1500 grammos babója volt és jól volt!
:) :) Fohászkodom értetek! Ha ez számít Neked valamit.....
tudom hogy most a legjobban Márkért fáj a szíved :( emlékszem nekem majd megszakadt a szívem annyira hiányoztak a fiúk! :( kitartás!

Afra!
Al-hamdulillah! Minden rendben, látod?! :)
Gratulálok! :)

Zsu! Nagyon csini vagy! :) :) :) :)

Jajj lányok, bocsi, most mennem kell, mald ha tudok jövök, most itt is zajlik az élet, és nagyon hullámzó lelki állapotban vagyok, boldog-aztán a világ fájdalma is belém szorul :?

Pici! Igen, túl vagyunk a szurikon(2-t kapott :cry: ), és estére belázasodott, de most jól van! :)
Puszi neked is!

Sziasztok!

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Sissi! Én is nagyon fohászkodom értetek! Hidd el, minden rendben lesz!!!! Annó nővérem is pont ekkor szülte a nagyobbik lányát, aki még 1800 gr sem volt!!! És ma már 8 éves kis csibész :wink:

Zsu! Jujj, de szép a pocakod! Én is szeretnék ilyeeeeeet! :wink:

Asiye! Köszönöm a gratulációt, elhamdulillah én is nagyon örülök neki...nem mondom, h most nincs újabb parám, de nagyon megnyugodtam most, h ott van, egyben, szívdobogva :D

Cat! Eredményes ügyintézést nektek és köszi a gyorsinfókat Sissiről

afra.h

Jaj Sissykém kitartás,nem lesz semmi baj.

Asiye jó hogy adtál "életjelet" :lol:
Hiányzol ám nagyon...Yaseminnak puszi a combijára :wink:

HA van valami szajré küld a képeket róla :lol: :lol:

Tegnap a kis rövidnaciban voltunk...annyira édes volt benne Lili.Kilátszott a kis sonkája :wink:

Zsu nagyon szép a Benőke lak :lol: :lol: :lol:

Pic Ti jól vagytok???Holnap mész megint???

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hát csajok, nem tudom, hogy most ki kavar és mit, de uncsitesóm nekem gyűjtögeti a fiús ruhákat, most beszéltem vele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi!
Végül nem sikerült eljutnunk a babakocsishoz... de már nagyon szeretnék menni 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Nika!
De gáz, hogy nem is a ti hanyagságotokból, de ki akarják kapcsolni :? :? :? :? :? :? :?

Pici!
Brutál, mennyi víz van rajtad :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Drukk, hogy ne legyen több vérvltel :!: :!: :!: :!:
Ja, és 23-a egy szuper nap.... akkor születtem :wink: :lol: 8)
És köszi a rucis linkeket is :!:

Afra!
Nagyon nagyon örülök, hogy láttad és hallottad a csöppedet... annak meg pláne, hogy minden a legnagyobb rendben van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pár hét és neked is lesz ilyen szép pocakod!!!!

Arwen!
Köszike.... még nem döntöttünk, mi lesz a neve, de nálam most a Benedek a favorit :P :P :P
Jó pihenést nektek!!!!

Sissi drága!
Bakker, pedig még maradhatott volna picurka egy kicsit odabent.... de kitartást, minden a legnagyobb rendben lesz veletek
:!: :!: :!: :!: :!:

Asiye!
Kitartást neked!!!!!! Puszillak!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sissi drukkolok nagyon!!!++++++++++

Sajna én sem leszek gépnél ma, de este rohanok megnézni, hogy mi van.
A császárost azt tegnap, vagy ma küldte?
És mi az, hogy megfordult? És az miért baj? :shock: :( :( :(

1800gramm, az már nagy súly!
Az majdnem 2kg, ami meg a lélektani határ!
Most egy éves Sára, aki tavaly 600 körüllel született...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sissi!
Nagyon izgulok érted!!
Hát már én akartam szülni, erre mi történik!!
De nem lesz semmi baj már. Jó kezekben vagy.
Várom a híreket én is nagyon.

Asyie!
Örülök, hogy jól vagytok. Puszi pici Yaseminnek.
Nem írtad meg még, hogy mennyit utaljak neked? Vagy nem ment át a privi?

Zsu!
Mekkora pocak!! De szép!
Sokat nőtt már.

picimami

Igen szép súly az 1800 g. Nekem Dalma két hete volt annyi.. de ő picit kisebb mint kellene.

picimami

Meglett a tegnapi vér eredményem.
Keton testek vannak a vizeletben. A dr nő szerint, éhezik a testem, s bontja le a zsírokat.
Pedig sokat eszem.
De Dalmi leszív.. szóval most tömöm magam kajával.
A többi eredmény nem változott semmit sem.

picimami

Most ez tetszik nekünk a legjobban. Szerintetek?
http://bababolt.echt.hu/babakocsi/pierrec?cid=58377

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!
Mikor kell legközelebb Pestre jönnöd?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!
Holnap kell.
CTG, vizelet, vérnyomás, és AFI, magzatvíz vizsgálat. Mert nekem is kevesebb, mint kellene.
Bízom benne nem tartanak benn.

Jó lenne ha nem lenne pokol meleg sem.
Van klíma de nehezen bírom a meleget már.

picimami

Nekem nagyon tetszik ez a kocsi!!
Én is nézegettem ezt!!
Igazi szupi járgány!

Törpiri!
Köszi megvagyok. csak fáj a lábam. Tuti szét fog robbani.

picimami

Nócika!
Hogy vagy ma??

Nemlajos! Kirándulni mentek?
Vagy lesz ma jelnyelv? Mi jót csináltok?

picimami

Szia Zsuzska...az a babakocsi nagyon szupi :wink:

Én mindjrt megőrülök,a lányomat nem zavarja a zaj,de még mindig a betont törik a ház alatt,mert csövet fektetnek le és közben öntik a teherautóra..olyan hangja van,hogy Lili fél percenként felsír!!!
:twisted: :twisted:
Most jöttünk fel ,mert lent meg brutál meleg van!!!

Pici,már nem sok van htra..és tessék enni!!!!SOKAT!!!!!! :wink: Holnapra már nem mond ilyen meleget....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

topiktali :)

Zsu, nagyon szép már a pocakod, Neked is jó nagy lesz a végére!

Jaj, nagyon aggódom Sissiért!
Melyik szülészeten van?
A Sotén?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Sissi, megy a drukk ezerrel minden rendben lesz bizti.

Zsu, nagyon szép a pocid. Ez a babakocsi is jó (mennyibe kerül azt tudod???)

Tényleg Cat, melyik Sotén van I. vagy II-es???

Kép
Kép
minimano74

Nekem azt írta reggel Sissi!
Hogy Sote2 van.

picimami

Még senkiek nem irt???

Nemlajos te már megint topiktalizol?! :lol: :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

sajna még nekem reggel óta nem :cry:

picimami

Köszi a pocim nevében :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi!
70 ezer és 90 ezer között van, attól függ, hol nézem. Sajna Pesten elég kevés helyen van. De lehet rendelni is elég sok helyről. Majd megnézzük,hogy milyen, mennyibe kerül az Elefáni Bababolt-nál, és ha a 90 felé közelít, akkor inkább megvesszük a neten.

Nekem sem írta meg, hogy hol van.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsu nagyon csini benőke lakja :):):)
jól megkavarja a család ezeket a rucikat :):): de legalább szóljanak hogy ne vásárolj be annyi egyforma méretet mert nem lesz ideje hoirdani olyan gyorsan nőnek ezek a lurkók :):):)
csini babakocsi :) melyik színben gondolkodtok? nekem a bordó tettszik :)

afra: türelem lesz neked is ekkorra pocid mint zsunak :):):):)

picike a súlyán most ne kezdj el még aggódni hiszen te is picike vagy lehet téged örököl majd Dakmi
nekem volt egy ismim akinek a magassága 150 felé tendál mikor megszületett a kislánya küldözgették mindenféle vizsglatra mert picinyke volr a kislány na de könyörgöm anyuci is 150 cm mit akarnak egy 5 kg-s babát egy picike nőtől

jajj a TIGÁZzal tele a tököm

ma beszóltak a szövetkezettől hogy mehetünk átíratni az órát.Lemegyünk a gyerekkel erre m,ondja a csaj hogy igaz hoogy kifizették a hátralékot de van még rajta késedelmi kamat mondom és ezt nekem kéne kifizetni????????azt mondja a csaj ha át akarom most íratni akkor igen én meg mondom neki hogy nagy ló**szt fogok én egy büdös tetves cigány helyett fizuetni nemkétezret de még 10 fillérte sem hívtam a szövit mi a helyzet mondták holnap akkor bemegyünk az eggyik pasival és elintézzük de csajok én őszintén megvallom elsírtam magam a tehetettlenségtől az ügyfélszolgálaton mert máfr harmadszor voltam bent a semmiért

tele a hócipőm már tényleg és a stressz sem tesz jót az arcomnak szóval ez van

nika70
Salgótarján

Jaj Nika annyira sajnálom ami most veletek történik tök ártatalnul.
Igazad van,ne is fizess egy fillért se más helyett....

Próbálj meg egy kicsit megnyugodni,nem teszel jót magadnak se és gondolom Gege is érzi,hogy valami nem kerek. :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Nika!
Nagyon sajnálom! :( Borzasztó ,mikor az ember tehetetlen .....
de próbálj lenyugodni, mert nem lesz jobb ha stresszeled magad! :?
Kitartás,, és remélem mihanarabb rendeződnek a dolgaid! :wink:

Köszi lányok, hogy hiányoltok, és érdeklődtök utánnunk, nagyon jól esik :) :!:
Elég ritkán tudok jönni, és akkor is álltalában egy-két mondat erejéig, csak reagálgatok.
Akkor most írok pár sort magunkról :)

Szóval tegnap kapta csak meg a kislány a 4 hónapos oltást meg a prevenar 2.-at.
szegénykém úúúúgy sírt :cry: ...de csak 2 percig, aztán már hozta a formáját és fűnek-fának vigyorgott! :)
és hát a mérlegelés..... :oops: :oops: jövő héten lesz 5 hónapos és ...8450 gramm :oops: :oops: :oops: :oops:
no komment.... :)

A fiúk borzalmasan-rettentően-hihetetlenül mega-hiper -szuper rosszak :evil: :evil: :evil: :evil:
ha lesz erőm hozzá, összeírok egy-két apróság a tetteikből :twisted:
(mellékelve, hogy melyiknél milyen szintre sűllyedtem az idegösszeomlásban.)
Na, jó:
A legújabb, hogy egy egész hintőport szétszórtak a hálószobában. A bordó szőnyegre, a kávébarna bútorra, felszedték az ágytakarót és alá, a rózsaszín lepedőre, ablakpárkányba és bele yasemin komodjába. Mind ezt kb. 3 perc alatt.
Mondom Én: sebaj , épp nagytakarítani készülök a hálóban. el is készültem röpke 2 óra alatt, majd megtalálták a fürdőszoba szekrény fiókjában a másik hintőport és megismételték!!!!!!!!!!!
A majdnem sterilnek mondható szobában
no komment.......

Ez tegnap történt, hazahívtam a férjem azzal a szöveggel, ha élve akarja látni a gyerekeit, perceken belül itt lesz!!!!!!
Hazajött, és elpanaszoltam neki, hogy nem bírom, és már semmi örömöm nem lelem abban hogy családom van :oops: :cry:
és még Alpert sem vették fel az oviba,...hamza is csak délig jár....

majd visszament a melóhelyre, és nem sokára hívott hogy vagyok, mondtam egy fokkal jobban!!
Ő pedig mondta, hogy SZEPTEMBERTŐL BEÍRATTA MIND A KÉT FIÚT MAGÁN OVIBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)
Nem messze a meló helyétől a 10. kerületben!
Reggel fél 8tól délután 5 ig minden hétközhap Yaseminnel leszek kettesben. Apa hozza visszi őket!! :) :) :)
Szerintetek??? Mennyire voltam boldog? És hálás a drága férjecskémnek? :roll: :roll: :roll:

Kép Kép Kép
asiye

Folyt .köv.

És még úgy néz ki lesz egy hét szabim. :)
Lehet hogy ő megy ki egy hétel hamarabb a fiúkkal Törökbe, és én egy hét múlva yaseminnel utánnuk :roll: :roll: :roll:
Talán úgy hangzik, hogy a fiúktól alaraok konkrétan megszabadulni...de nem, yaseminnek muszáj hogy velem legyen...apa nem bítrna 3-mal, meg hát eleve ő még nagyon pici!!! :roll: :roll: :roll:
nagyon szeretemma fiaimat, de az utóbbi időben iszonyúan túlterhelt vagyok és csak akkor tudok lazítani, ha valaki leveszi a "terhüket" a vállamról!
a folyamatos 5 hét amíg betegek voltak(te jóóóóóó ég !!5 hét!!??)
embertelenül kifárasztott és észre sem vettem, mert nem engedhettem el magam. most viszonzt úgy érzem öregedtem vagy 10 évet! :(

De jó, hogy a férjemmel al-hamdulillah nagyon jól megvagyunk, és szerinte nagyon jó anya és feleség vagyok, és mindig mondja hogy szeret-és erre van szükségem. meg hát fogytam is, és ez öröm azért. Nem mondom, hogy hú de sovi vagyok :roll:
de most annyi vagyok kilóban mint mikor az első gyerekemmel teherbe estem :wink: 4.5 év alatt szültem 3 gyereket és gyakorlatilag ugyan annyi kiló vagyok :wink:

(yasemin kajabál! :) )

Kép Kép Kép
asiye

Sziasztok!

Már jönni akartam, mert reggel 5-kor már javában táncolt az én pici lányom!!!

De ILYEN HIREKET??????? Sissi!!! Drága! Mi van mi történt?? Ez mitől van?? nagyon izgulok!!!! Istenem!!! Remélem minden rendben, de ez az 1800g ez már tényleg szép súly!! nekem az ismim 550g- al jött világra és ma már 20 éves kölök!! Tudom most ez téged a legkevésbé sem vigasztal, de valami okosat mondani kell!! Amit még tudok, hogy nagyon imádkozom érted értetek!!! Sok puszi nektek!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Hú Asiye én ezt nem birnám ki tuti....
Minden elsimerésem a tiéd,de komolyan.

Na akkor már csak szeptemberig kell kibírnod valahogy...
Akkor már tudtok nygodtan csavarogni és talán találkozhatnánk is..én a X.kerületben lakom :wink:

A te párod egy angyal :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nika!
Nekünk a kék, a zöld és a narancs tetszik nagyon.
Hát sajnálom nagyon, hogy a hülye előző lakó miatt ennyit kell idegeskednetek!!!!!

Asiye!
Egy tündér veszett el a férjedben!!!!
A gyerekek meg no comment :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát nincs unalmasnak mondható egy életetek, az biztos!!!! De kitartást!!!! Ha a fiúk oviban lesznek, sokkal könnyebb lesz :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

KöSZI CSAJOK!
Tényleg jobb mint egy teleregény! :lol: :lol: :lol:
(ma már eltörtek egy tányért,de ha jól hallom egy pohár is áldozatukul sik még a mai nap :? )

Pár kép a picikémről(8450 gramm hozzám képest kifelezetten kicsi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Kép Kép Kép Kép Kép

és az ÖRDÖG ÜGYVÉDEI! csak mesziről, úgy nem tudnak ártani :wink: :lol: Kép

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!
Tündéri Jázmin... és a kis ördögök is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Olyan mehetnékem van vásárolgatni a pindurnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Sissi még mindig a szülőszobán van CTG-n. Már egy napja. Eddig egy tüdőérlelő szurit kapott, de még vár rá kettő.
Sajnos Márk nem látoigathatja meg most, és nagyon hiányzik neki.
És kiváncsi arra is, hogy kivel mi történt.
Vendég

Marci végre elaludt. :D

Megcsináltattuk neki az útlevelet, 10 perc volt az egész. Jó dolog az internetes bejelentkezés. :)

Aztán elmentünk az optikushoz, ahova mindig járunk. Érdekes módon itt nem azt mondták, hgy új szemüveget kell csináltatni, hanem hogy megrendelik az új szárat Olaszországból, és megcsinálják. Ez így csak -5 ezer Ft lesz, nem tízszer annyi. Igaz, hgy taln 3-4 is lesz, mert ez a keret már tavalyi modell, és így külön kell majd gyártani. De akkor is lehet.
És azt mondta a csaj, hogy ők Police keretnél mélg nem is találkoztk ilyen hibával. :shock:

És végre elmentünk tüdőszűrésre is. :) Ezen is túl vagyunk.

Most Apa kertészkedik egyet Benivel, és pedig pihizek Marci mellett.
Vendég

Asiye!

Nem csodálom, hogy elfáradtál! Szerintem így is nagyon sokat vállalsz.
Örülök, hogy ilyen jó és megértő férjed van. Mindenkinek könnyebb lesz, ha a fiúk oviba fognak járni. Nekik is sokkal jobb lesz, hogy velük egykorú gyerekekkel játszhatnak egész nap.
Azért csinálnak ennyi huncutságot, mert a Te társaságod már kevés nekik. Mint ahogy Beninek is az enyém. Ebben a korban már másra is szükségük van, hiába vagyunk mi tüneményesek és a legjobbak. :wink: :D

Yasemin miatt ne aggódj! Az áprilisiaknál ven egy kislány, aki most két és fél hónpos és 6,7 kg. :o Csak anyatejet kap.
Vendég

Pici!

Sokkal többet kell enned! Minimum 3 óránként és sok-sok szénhidrátot. Tészta, péksüti, süti, gyümölcsök.

Holnap ne felejts el sms-t küldeni, hogy mit mondott a doki.
Vendég

Sissi a Klinikán van.
Nem ott ahol Pici volt, hanem a másikon, a Klinikáknál.
Vendég

Nika!

Holnapra megoldódik a gáz helyzet.
Azon kívül minden át van már iratva? Víz, szennyvíz, áram... Közös költséget fizették az előző lakók?
Vendég

Friss hír Sissitől:

"Afrának gartulálok! :) Most beszéltem egy szülészővel. Van egy kis gyulldás a labor szerint. HAjnalban megkapo az utolsó érlelőt aztán majd az okosok eldöntik mi lesz. Azt mondta szeretik minél tovább bent tartani a babát, de ugye a fertőzés nem jó. Hála istennek a szívhang jó és mozog rendesen."
Vendég

Nika!
Nagyon sajnálom ezt a sok herce hurcát és idegességet más miatt.
De Ti majd ügyesen meg oldjátok.
Holnapra talán rend is lesz.

Nem zavar a súlya, nekem így tökéletes a drágám.
Csak Ati súlya miatt írtam, hogy nem lezs gond vele.
Mert elég nagy fiú már.
Szorítok nekik nagyon.

picimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: