Jó reggelt!
Andóca, nagyon édesek együtt az apróságok.
Stella, ahogy felül a hordozóban Boni

Remélem, ma már jobban vagy lelkileg. Miához hasonlóan én is már azt is nehezen viselem, ha apa nem ér haza 5-ig
Piri, az én fiam nagyon találékony, és rájött arra, hogy látja a legtöbbet a világból séta közben

Meg imád bohóckodni. De sok bajom lesz vele, ha sulis lesz...
Topic-tali? Jó lenne még az előtt sort keríteni rá, mielőtt csúszós utak nehezítik az életünket...
Mia, nagy utazgatósként csak lentről szereted a repülőket???? Nekem apa nem szokott hosszú időre eltűnni, legfeljebb kora reggel megy, késő este jön. Ez is kb 2 havonta egyszer fordul elő... A múltkor felvetette a főnöke, hogy akkor 1 hétre kellene kimennie ügyfélhez. Na akkor és tuti hazamennék egy hétre anyuékhoz. Félek egyedül éjjel
Marci is eszik husit, már több, mint egy hete. Sőt, már nem külön főzőcskézek neki, hanem általában az enyémből kap. Ma is sült csirkét eszünk. Ma annyi a feladatom, hogy kis krumplit meg párolt almát csinálok neki mellé, mert azért Waldorf-salátát nem eszik még
Csiri, tök jó, hogy Zoé meggyógyult. Akkor a nyűgössége is a múlté?? A képek és a modellek gyönyörűek. Ilyen hideg volt Egerben tegnap?
Csiri felsorolását folytatom. Ancsika, Kata, Bettica....
Remélem már teljes a névsor, de mindjárt utánanézek még