A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Emi! Köszi a gratulát. :D

Én is gratulálok a többi 3 hónapos babának és mamának!

Gurgi! Emlékszel mit mondott Lidikóka a víz hőmérsékletét illetően? Erre is rá kell kérdezni. Nem kérdeztem rá Ildinél, hogy hány nap alatt sikerült levinniük a fürdővíz hőfokát 32 fokra. Vagy ő mondta, csak én nem hallottam?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!

Andi: Napi 4-5 kaka tuti van. Marci este 7kor eszik sokat, majd 8kor fürcsi és utána már csak 5 perc szopi és alszik. Nem komfort, hanem "iszik" szerintem. :roll:
Tegnap kérdezted ugyan, de MArci is meg volt kattanva tegnap. Ha nem aludt akkor sírt és egyfolytában evett volna. Újabban megint két óránként eszünk, dehogy mennyit azt nem tudom, mert már nem mérem.

A 3 hós adatokat, majd holnap küldöm, akkor megyünk oltásra és mázsálásra, de tuti 7 kilón felül vagyunk, vagy legalábbis nem sok választ el tőle.

Hízás:

9 hét:120 gramm
10. hét 130 gramm
11. hét 330 gramm, tehát úgynézett ki eleinte, hogy lassult, majd azért mégis hozta a formáját.

Szivvi, már kérdezni akartam és lehet írtad is, milyen lett a vérvétel eredménye? Kiderült, miért kellett?

Tali, mi tuti megyünk, ha 25-én lesz. Remélem, hogy Daninak nem szerveznek keresztbe semmit. :roll:

Tücsi, tali ezen a héten tuti nem jó nekünk sem.

Dobok két képet, mert azt hittem megzabbantom: Kép
Kép

kispiskóta

Sziasztok!

nálunk megint nyügös éjszaka volt!mi lesz ma oltás után...
szerencsére Ricsi itthon lesz 2 napig
most alszik Nyunyikám levágtam a körmét,dokibácsi ne lássa hogy néha koszos a körme :?
lett egy folt a homlokán jó hogy ma megyünk megmutatom neki.

Bridzsi

Kép
esztora

Brigi! Jobbulást nektek!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!

Köszi a hiányolást. Olvasok, de nincs kedvem irni. Néha még most is elkap a sírógörcs. :cry:
Peti most jól viselkedik, de ez a dyslexia dolog...
Vártam a mai napot, gondoltam tudok beszélni az iskolapszichomókussal, de...
Olyan fiatal kislány hogy a toll sem száradt meg a diplomáján. :roll: :roll:
Édemben nem is tudott semmit mondani. Csak azt hogy fejleszit. Ezért most a fejlesztőpedagógushoz is kértem időpontot.
Még göngyölödik az ügy.

Enikő: Amint mindent begyűjtök az iskolai "szakemberek"-től, irok a tesódnak.

Tücsi: Rendben van a szemecske.:)

Tali?? Hmm... Nem tudom hogy lehetne innen odajutni...
De ha a Pólusba 1,5 órát utaztam, akááár...:)
Vendég

Tücsi, köszi!
Gyerek begyógyszerezve most mesét néz! Samu meg a teraszon alszik, remélem még jó sokáig!

Légyszi valaki homályosítson már fel mi ez az új topik ami Hencsi és manó aláírásában is van? :roll: Láttam oda is irogattok, mondjuk olvasni nem volt időm. Meg én tuti nem tudok két helyre irogatni, meg minek? szóval mi van most? :oops:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Megnéztem, nem lehetetlen próbálkozás...
Innen 85-ös busz->KÖKI metró->Ferenciek tere->8-as busz Alkotás u. (Hegyalja u)->majd 40-es busz Baross u.

Majd még kitalálom. Útvonal tervező szerint 1ó 17 perc...
Vendég

Zsú! Télleg zabbantani való!!! :lol:

Annee! Már korábban is akartam erről írni. Az én egyik előadóm a fősulin dyslexiás volt. Ezt ő mondta el magáról. És így, ennek ellenére ledoktorált, szakvizsgázott és a szakmában elismertté vált. A dys... nem azt jelenti, hogy komoly baj van a gyerekkel, csak a tanulási módszere más. Átmenetek nyilván itt is vannak.
Egy páciensem mesélte, hogy ő Szfehérváron létrehozott egy általános iskolát olyan gyerekek számára, akik magatartászavarral küzdöttek. Ezeknek a gyerekeknek a többsége dys-es volt, de volt köztük hyperaktív is. Nagyon sokat mozogtak a gyerekek tanórák közben. És csodák csodája, ezek a gyerekek jó irányba változtak. A tanárnő elmesélte, hogy az előző iskolában bukdácsoló, a többiekkel verekedő gyerekekből nagyon jótanulók, sőt osztályelsők lettek. És később a középiskolában is megállták a helyüket! A szülők még évekkel később is nagyon hálásak voltak a tanároknak, mert nélkülük a gyerekükkel ki tudja, hogy mi történt volna.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Brigi! Az a vészhelyzet esetén használható oldalunk, ha nem műxik a Babanet. Hencsiék adták a lehetőséget. :D Már szinte mindenki regisztrált oda is. Gyere Te is! :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

probálok időpontot kérni kontrollra a kartonozóig 1szer jutottam csak el eddig :evil:

Bridzsi

Kép
esztora

Tücsi: köszi megint :lol: Rewgisztráltam, csak nem értettem mire van :oops: Meg láttam, hogy vannak tök friss hozzászólások is :oops: Na jó, akkor ha itt bedöglünk megyünk oda, oksa :lol:
Kép
Kép

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Tücsi: Gáborkának gratula a negyedévhez.:D
Vendég

Szija Mindenki!

Na, ma reggelem vegyes volt, szuper volt, hogy 4kor kelt csak a drágaság, viszont a 7,45ös kajcsi után elmentem én ios reggelizni, hát hallom a konyhában a nagy nyögéseket, oké, kaki, na bemegyek még nem éreztem semmit, irány a pelenkázó, akkor jött a sokk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: Olyan szinten összetojta magát, hogy húúúúú! Vastagon állt a tojat az egész hátán, a ruháiban, a hálózsákon és aztán mire kihámoztam rajtam is! Szal irányba vettük a csapot!

Tücsi végül is szóltál a fogak miatt vagy magától kapcsolt?

Olvastam a mesét a Lurkoldalon, állati
:lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Sziasztok!
El vagyok havazva, de azert vagyok.

Brigi! Jo, hogy vagy. Nagyon edes Samu! Kis nevetos!!!!

Emi! Milyen mese? Hol?

Egcsi! Te jo eg!!! Lehet, el vagyok maradva. Mire kellett az a sok penz? A szulesre?

Marci kis erdeklodo. Nagyon edes!!!

Teszek ket kepet. Tegnapi. Az egyiken apaval furdik, a masikon velem. Csak apaval szeret furodni, de ez latszik is. Velem mar turelmetlen, varja a kajat. :D

Kép Kép
molkata

Tücsi
Én is már 4 hónapja szültem, hihhhetetlen! Még megfogalmazni se tudom a gondolataimat, hogy mit jelent nekem ez a pici lány..Én korábban sose gondoltam volna magamról, hogy így helytállok...4 hónapja nem aludtam egyszerre még 4 óránál többet, sőt inkább 3-nál..Régebben, amikor dolgoztam 6-éjfélig, már 2 nap után kattant voltam..
Brigi
Nem vagy lemaradva semmiről, ha nem olvasod a másikat, ott nagyon sok az off, most pl mesét írunk, mindenki hozzátesz egy mondatot. Szal a lényegeset itt is leírjuk!!
Zsú
Állítólag a vashiány miatt kellett, de minden okés volt! Nagggyon jó az első kép! A második is, de az elsőn zabbantani való!! Jó lenne, ha tudnátok jönni!!
Lynia
Irigy-irigy a kakára :oops: :lol:
Annee
Meglásd rendben lesz minden!! Gyere a talira!!!

KépKép

KépKép
szivvi

már 4 hónapos!!!
Kép

KépKép

KépKép
szivvi

Brigi!
Téged is várunk oda sok szeretettel!
Vészhelyzetre van, de vagyunk már egy páran, akik oda is írogatunk, recepteket, meg off-okat, meg írunk mesét!

Emi!
Szerintem is állati a mese, jó ötlet volt Szivvitől, akinek van kedve írjon hozzá egy sort, csak 2perc, de szerintem eddig tuti jó!

Bogi is kakkant ma már kétszer, amióta elkezdtük a hozzátápit azóta minden nap van min. egy kaki, pedig előtte mi is elég sokat szenvedtünk vele, de most ez így megoldódott, pedig az a napi 2-3 kiskanál bébikaja semmi, hízásra szerintem nem alkalmas és szerinte nem terheli meg a kis gyomrát, de viszont a kaki gondot megoldotta, és sokkal jobbkedvű.
Szal én nem bántam meg, hogy elkezdtem a hozzátápt, bár inkább csak hozzányalinak hívnám... :lol:
Vendég

Gratulálok minden 3hónapos drágának, és Lilkónak meg a 4hónapjához, igazi nagycsaj már ő!
Látom Te is jol beöltözteted, na én is...
Ez a 21fok brutális...
Most nem röhögni, de van rajta egy hosszúujjú badi egy hosszúujjú póló, egy harisnya egykantáros kisgatyó meg egy kapusznis felső meg a lábikóján a tutyi, és totál hideg a keze meg az orra.
Remélem hamar elmúlik a szájpenész, aztán egy picit emelek a hőfokon, azért én nem hiszem hogy a 23fok olyan veszett meleg volna, hogy újból visszajöjjön a szájpenész...
Így én szét fogok fagyni, pláne szopi közben, mikor gyermekem képes 40 percig cicizni...
Vendég

még mindig alszik :shock:
pedig már mennék a bótba aztán veszek 2doboz alkeszmentes sört, nemtom hogy fogom legyűrni, de meg kell próbálnom! :?

Szivvi szépek vagytok!
Marci is édes! milyen szépen könyököl!
Egon csudajókedvű fürcsinél! :shock:
Maja még egy mosolyt sem eresztett el közben, de nem is sír szerencsére! Pár napja szó szerint pancsol! Tegnap majdnem elindult a kiskáddal együtt, úgy járt a lába a vízben! :lol:

lynia-

L-Emi! Korábban hívtam őket és csak úgy, mellesleg kérdeztem rá. Akkor még nem mentek el a fogorvoshoz. Lehet, hogy mégis csak volt értelme a rákérdezgetésnek. :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Kata!
Tündéri Egonod, hogy tud viháncolni fürcsinél, Bogi sem vigyorog, talán néha egy halvány mosoly az arcán, de annyi, viszont szeret fürcsizni, látszik rajta, de ez az Egon!
Mese a lukoldalon van, a pletyizzünkben a meséknél.
Kicsit kezd alkoholista formát ölteni...
Vendég

L-Emi! És miből gondolod, hogy kevesebb tejcsid van?

Kata! Már éppen hiányolni akartalak. Apával nagyon vidám dolog a fürdés. De a lényeg az mégis az anyánál van!

Szivvi! Lilla baba nagyon szép kislány!!! Szépek vagytok!
Igen, sztem is megéri a sok éjszakázás, és lemondás néhány dologról. Csak rájuk kell nézni, látni a mosolyukat, hallani a kacajukat, mert most még ez a viszonzás. És ezt nem kárpótolhatja semmi és senki.

Brigi! Milyen vidám kisfickó ez a Samuka! Drága csillag!

Hencsi! Én nem hiszem, hogy hőmérséklet függvénye lenne a szájpenész. :? Sztem Bogi így beöltözve tuti, hogy nem fázik. Nem nyirkos a kis keze? Mert akkor lehet, hogy még melege is van. :D Nálunk lent, a járóka magasságában kb. 20,5-21 fok van. Gabókán van egy h.ujjú body és egy plüss kantáros rugi. Egyfolytában jár keze-lába, de ha elalszik a kiságyába fektetem, ami feljebb van. Ott biztos, hogy van 21,5 fok, ha nem több.
És hogyan alakul a napi tejecske+tápi menyiség? Megnövekedett az összbevitel?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Lilim van :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Na, má' megint keresztelek! :? Persze, hogy Lili, bocsika. :oops:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hali!

Tücsi: lesz itt még 8 vonalzó :lol: !
Tejleadás megy, első alkalommal a csaj így nézett :shock: , hogy mennyi üveget megpakoltam. "...én mondtam, hogy sok van...". ha így haladok kifejek magamból egy BMW X5-öt. (..bárcsak :roll: )

Waldorf téma: 3 alkalommal hospitáltam ilyen suliban, az első után azt hittem tökön szúrom magam... én nagyot csalódtam benne, kicsit népbutításnak tartom. Igaz, hogy nem kell lóidomár módjára hajtani minden gyereket, de azért a jót ki lehetne hozni belőlük. A fegyelmezésnek én sem vagyok a híve, de nehogymár ne lehessen egy gyereknek megmagyarázni, hogy ne üvölts torkod szakadtából az órán... (ha rossz képességű lesz a gyerekem esetleg beadom, kisegítő helyett nagyon jó suli). Egyetértek azzal aki azt írta, hogy nem az életre nevel. Oviban talán jó lehet.

Fehérváron már most jelentkeztek oviba??? :shock: Ezen kiakadtam. Ezen hírre eldöntöttem, mielőbb bejelentkezünk Borssal erre a pesti címre -még mindig Anyunál lakunk papíron-, nehogy ne mehessen oviba.

Manó: aventes boltban mondtam, hogy feltalálhatnának valami gumigyűrűt, hogy ne eresszen az üveg. Azt mondta a csajszi, hogy most összekerül az Avent egy másik céggel és számítani lehet változásokra. Remélem mihamarabb, hogy a mi gyerekeink ne legyenek bokáig kajásak az eresztő cumisüvegtől.

Annee: fel a fejjel!!!!!

Emma: Te is gyúrsz a sok vonalzóra? :lol: Bors 6900g/60cm. Köszi!

üdv.. ckat
ckat

Ckat!BMW X5 :lol: :lol: :lol: Tudod mit? Megérdemelnéd! Abszolút önzetlenül adsz magadból. És milyen mennyiségeket?! Vszínű, hogy nem sokan csinálják és csinálnák ezt úgy, ahogyan Te. :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

8 vonalzó.... lehet, de akkor mindegyik gyereké duplán van. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Ckat speciális esett a miénk annyira jó az ovi hogy muszály stipi-stopizni a helyeket.

na megyünk lassan dokibácshoz szúrikátára :lol:

sikerült időpontot kérnem szombaton 8.35-re hurrá.

Bridzsi

Kép
esztora

egy X5 nekem is de jó lenne...

Bridzsi

Kép
esztora

Tücsi, nem nyirkos a kis tenyere, de majd figyelem mostmár, legalábbis eddig nem vettem észre, az azt jelenti hogy melege van?
Ezt én nem is tudtam, köszike.
Gondolom egyébként, hogy nem fázik, ennyi ruhában, de mégis totál hideg a kis keze, eddig már nem volt hideg, meg a nózija is, meg az arcocskája is.
Vag lehet csak azért, mert eddig a 24-25fokhoz volt szokva.
Ja, a dokinéni mondta, hogy a melegben jön ki a szájpenész, de ezt egyébként a védőnő is mondta még amikor kánikula volt.
Nem tudom mi az igazság, de végülis 20-21fok az ideális, csak mi vagyunk ilyen fázosak...
Még nem tudom hogy alakul, mert még nincs mérlegem, az internetről rendelem meg 1500/hó, majd a Robi ha hazaér, akkor megy és elfaxolja az igénylést, jó volna ha még a héten volna már mérleg, de egyébként nem kiabálom el, de talán picit többet eszik.
Vendég

Szivvi, aranyos vagy, de ha Apa nem tud elvinni, én a BKV-t odáig nem merem megkockáztatni. Szééépek vagytoookkk!!!!

Ckat, mennyit adsz le? Naponta változó?

Én most MAM cumisüveget vettem, mert elegem lett az Aventból, hogy mindig megfürdetem vele. Igaz nagyon ritkán kap cumisüvegből, de akkor is. :x

Nálunk is 21 fok van, de Marcin egy rugin, hu bodyn kívül (vagy uez csak zokni, gatyó, pulcsi) kívül nincs más. Bár lehet mi már hozzászoktunk ehhez a hőmérséklethez. :roll:

Tücsi, miért nem tudsz jönni a talira? Azt odáig értem, hogy a párod nem lesz itthon, de délelőtt a többi Manód nincs otthon, nem? Lehet, írtad csak elkerülte a figyelmem.

Voltunk sétálni, és baromi hideg van. Úgyhogy délután már overallt fogok ráadni.

kispiskóta

Andi! Hízás abszolút lassult nálunk is. 0-5 hét: 1700g, 5-9 hét: 690g, 9-13: 590g, 13-16 hét: 520g.
Éjszakai alvás előtt kb. 10p papika, még 10-30p komfort ;) De az utolsó 2-3 órában még mindig óránként van cici. Már fáradtabb, ezzel nyugtatom.

Orsi! Olvasd el a baba pelenka nélkült itt: http://www.babakozelben.hu/cikkek/babap ... elkul1.htm
Ti simán tudnátok ezt csinálni, ha ennyire időpontra van a kaki! ;)

Jelnyelv: http://www.hallatlan.hu/hu/szavak/kategoria/3
én a babajeleléshez innen fogok jeleket választani ;)

Ckat! Az a torkaszakadtából üvöltés egy egyedi eset lehetett, mert ahol én voltam, ott kellemes csendes duruzsolás volt a csoportos foglalkozás alatt is (a többi osztályból se hallottam nagy zajt). Innen is látszik: osztály és pedagógus függő!

Egy éve teszteltem pozitívat!!!!
Manó, emilem mehet, csak mindig elfelejtem írni.
Rita! Privi nem megyen, emilt küldtem.

Körözés: Móni, Szücsi, Mandarka
Türelmetlenül várjuk: Dikó, Monccs
"Mi van mááá" ;) : Mary, Ceniko
Vendég

lányom szó szerint horpadtra alussza a fejét! :shock:
még mindig nyomatja!

tejcsim azé kevesebb sztem, mert mindig 2 mellből kell etetnem újabban, eddig éjjel megteltek, de már nem! mindig szokott folyni 2 óra után, de már az sem, csak kaja közben érzem, hogy 1szer megindul, aztán az belefolyik a gyerekbe, még szívogat, de már nem nyel olyanokat és jöhet a következővel ugyanez! :(

lynia-

Zsú! Időben is húzós lenne. Nem szeretnék éppen csak beesni az IKEA-ba és utána sietni az iskolába majd az oviba. Ha egyedül vagyok a fiúkkal, innentől kezdve lefekvésig nincs megállás. A másik, hogy ilyenkor ők is nagyon igényelnek engem. Többet kell velük foglalkoznom. Ha a párom itthon lenne és bevállalná a fiúkat, úgy már menne a tali.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!

Gyors életjel mi jól vagyunk.Csak olyan jó idő van nálunk amit ki használunk sokat vagyunk kint.Beni olyan jókat alszik a baba kocsiban.Mindenkinek kellemes napot kívánok.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Ezt nézzétek! /www.orschlurch.de/video/baby-versucht-wach-zu-bleiben.html

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Szegény baba szülök meg le is filmezik.De a vége aranyos.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Nemrég ébredtem, Samesz még alszik.

Bori!
Megnéztem a jeles oldalt, tök jól lehet a pasi szájáról olvasni.
Cumi :lol: cumi :lol: nagypapa=szakáll+bajusz háháhá Gyuri nagypapa
torolve_20131003125716

Valaki kérdezte a babaúszáshoz a fürdővizet. Mi itt Erzsébeten megyünk, és itt azt mondták, hogy minden fürdésnél a végén hűtsük le hideg víz hozzáadásával, és így fejezzük be a pancsolást, ezzel szoktassuk.

Bölcsibe nem tudjátok, mikor kell jelentkezni? Mondjuk ha jövő ősszel szeretnénk beadni Dávidot? most kicsit megijedtem, hoyg lekéstem valamit, ha Szivvinek már óviba kell jelentkezni.

Kép
nenoke

Melinda! Jo hogy itt vagy!
Egy keres: megneztuk a neten ezt a baby-kindersachen markt-ot es ugy lattuk, hogy vasarnap is van (azt nem tutdod veletlenul, hogy mikor kezdodik?). Szal, Anti nagy fia akkor lesz 17 eves es meghivott minket ebedre az ex. (kicsit furi-muri, de gyakran talalkozok vele, mikor Egonnal setalunk es szoktunk beszelgetni, elvagyunk...). Szal, ha lehet, akkor vasarnap mennenk. En mar nagyon varom a talit. Ird meg, hogy nektek, hogyan lenne jo.

Tucsi! Nekem tetszett a video. Nagyon edes a gyerek. Egon gyakran nem engedi, hogy lefektessem, akarmilyen almos, ugy hogy, ha ilyet nem is csinal, de azert errefele halad....most is osszebujva aludt el. Kicsi dragam. De a doki rendelojeben a sok gyerek kozott (a varoban) nem volt hajlando lefekudni es ulve aludt el. :D

Emi! Probalj fejni. Jo tartaleknak is es stimulalod a cicit. Akkor is, ha csak 5-10 mili van. En ezt csinaltam 2 napig es 3. napon sokkal tobb tejcsi lett.

Szilvi! Nagyon szepek vagytok! :D
molkata

Nenőke, akkor most jelentkezz. Azt tudom, ha én bölcsibe szeretném adni, akkor itt Palotán már a teherbeesésemmel egyidőben jelentkeznem kellett volna, annyira nincs hely!

Rita, újjszopi megy ezerrel? :lol:

kispiskóta

kispiskóta

Zsuu!

Képzeld, Samu mintha mára totál elfelejtette volna, hogy tegnap még ezerrel szopta az ujját. :shock: bekapja pillanatokra, szopizza de nem úgy, mint tegnap.
A nagyszülők várják róla a szopis képeket de így esélyem sincs rá, hogy lefotózzam. Őszintén szólva nagyon értékelném ha visszatalálna rá, a babakocsiban soxor jól jönne. :wink:

Nagyon durva, hogy ennyire előre be kell jelentkezni a bölcsibe. Mi van ha én hirtelen döntöm el, hogy be szeretném adni, akkor buktam? Hm..kafa. No nem mintha szeretném 2 éves koráig de sosem lehet tudni.
torolve_20131003125716

Zsu!
Hátulgombolósok előre, ez jóóóóóóóóóóóóóóóóóó Kép
torolve_20131003125716

Rita,
biztos tiszta gyagya vagyok, de nem értem :oops: :roll:

kispiskóta

A jelentkezés bölcsi, és kerület függő. Ne parázzatok előre! Mondjuk Gurgi igen, ha Zsú már utánajárt ;)

Gurgi! Jelelés: nagymama=szakáll+mama HAHAHAHAHAHHAHAHA, de a szakáll igazából öreget jelent! Papa meg bajuszos. Nálunk lehet, a bácsi lesz Apa jele (kalapemelés), mert a bajusz nehéz jel, és nincs is Apának bajsza.
ujjszopi nálunk eleinte jött-ment, kb egy hete szokott rá igazán. olyan édes! ;)
Vendég

Lehet, nagypapa kéne, aki megmutatja neki újra. :wink:

kispiskóta

Nem én jártam utána, hanem szegény barátnőm csúszott le emiatt a bölcsiről.

kispiskóta

Zsu!
A babamamaexpo oldal :lol: hátulgomolósok hihi

Bori!!
:lol: :lol: nagymama
Anya= cici cici cici
Apa= szemüveg+pálcika ember háhá (jujj de hülye vagyok)

Nemtom mi van de én szeretném ha szopikázná, tegnap egésznap szopta és nem véletlenül. Az, hogy lehet, hogy mára felejtős? vagy ma nincs rá szüksége, még az is lehet..ezt a kis öcsibogyót..
Nagyon ari ahogy szopizza, cuppog..na majd vhogy lefotózom.

Olyan édi amikor délután felébred, azt az álmos arcberendezést.
:lol: le van lassulva olyankor egy darabig
torolve_20131003125716

Hali!

Tücsi: ari vagy! ...őőőőő...azért a leadott tejért pénz jár, így nem annyira önzetlen a téma :wink: (és ráadásul így tudom csak csomómentesíteni a cicim)

Kispiskóta: igen, naponta változó. Attól függ, hogy a fiatalember eszik reggel rendesen vagy nem. Új szokása, hogy reggel iszik 2 kortyot aztán vége :shock: . Ilyenkor több mint 2 dl-ert lefejek. Múlt héten péntek déltől-hétfő délig 1,4 l került leadásra, ezen a héten 1 l.

Szarvasbori: a tanárnő valóban nem volt túl meggyőző, de a kölyök másnál is azt csinálta. A másik helyen ahol voltam, ott meg így mondta a tanárnő "a Waldorfnak az a rossz híre, hogy ide magatartászavaros gyerekek járnak, ami nem igaz, de erre az osztályra kivételesen igen." ....hát, akkor lehet, hogy csak én fogtam ki. :roll:

Ceniko valahol itt bújkálhat nálunk a szobában, mert mikor ide bejelentkezem az Ő nevét is kiírja, nemcsak az enyém :roll:

Hogy van nálatok az esti program? Nálunk sajna még nem állt be. Vannak napok, amikor annyira elfárad, hogy mélyalvásba kezd a fürdés előtt, így persze nem merem felkelteni. Régebben 9-kor fürdettük rendszeresen, de aztán ingadozott, hol előbb hol később. Kb. fél 6kor szunyókázik utoljára, aztán 7kor evés és onnan improvizálni kell minden nap. ????
ckat

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: