A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Szonibaba

Unicornis :wink: ?

Breki

Nagyon jók a képek :P .

Kép
Kép
orsi777

Breki

ÉN,Mi vettük észre..dokiról védőnéniről inkább nem beszélek... :twisted:
A 36+4 miatt nem hiszem, mert Bodzi(uncsitesó) 37-re született és mászik mint az íjból kilőtt nyilvessző. :lol:
Nem tom, én úgy vagyok vele, hogy inkább potyára nézetem meg minthogy később "baj" legyen..én nem bántam meg.
Miket csinál Ármin?Forog, kúszik?Nekünk egy héttel a torna után el kezdett kúszni..akkor 6,5 hónapos volt... :roll: :wink:
Ja a zongorázás az, különösen izgalmi helyzetben forgatja a csuklóját, mozgatja az újjait és ő közben még spiccel is a lábával...szal teljes befeszítés...azt mondják ez múlik el a legkésőbb.. :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok! :)

Most csak kivonatosan :oops: , majd jövök normálisabban is.

szonibaba!

Jelmez: sárkány. Lehetőleg minnél több fejjel. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ronmay!

Kifejezetten zavaró ez a kék, mert nem látványos, viszont úgy néz ki, mintha kifakult volna a fekete. Mindig azt hiszem, hogy rosszul látok. :roll: :? Lehetne inkább a szonobabavörös újra? :roll: :roll: :lol: :lol:

http://egyszervolt.hu/anim/content/karokatona.html

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ronmay!

Köszi a választ! Forog össze vissza, mindkét irányba tökéletesen, hason pörög, most 2 napja próbál kúszni, de kicsit féloldalasan! Hozzáteszem, hogy én soha nem másztam klasszikusan, sőt előbb jártam, meg ültem, mégis 4,5 évesen folyékonyan olvastam, nyomtatottan írtam és mindig kitűnő tanuló voltam (nem magolós típus, amiben volt logika, az pikk-pakk, amiben nem, az nem érdekelt).

De minden esetre a védőnőt megkérdeztem és Ő azt mondta, hogy Árminnal minden rendben van, és hogy amekkora súlya van (10610g volt tegnap) nagyon szépen mozog! :D

De furcsa ez a kéznézegetés, csuklócsavarás. Milyen torna van a kezére???? Én az átlós kéz-lábhoz tornát csinálom, meg az úszás a kézzel, keresztezés. De biztos van még egy pár, ami még jobb!

Tickerplayground.com
breki76

Úgy tűnik egy kis ideig nem tudok még jönni. Manó elvitte a székeket az asztal elől, és azzal vonatozik. :? Naaagy-naagy lelkesedéssel. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bocs, pesti a gyerek. Nem vonat. Metró. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Vagyok én is,csak ma végre lejutottam aerobic-ozni :lol: ,aztán Lilit láttam el.Ma debütált a spenót,nagyon ízlett neki,kár,hogy csak 50 ml-t csináltam,mert gondoltam úgysem eszi,ahogy mást sem nagyon :lol: Nem baj,utána még szopizott,most alszik,csak kérdés,hogy meddig :lol: :lol: Addig megpróbálok vissza olvasni,de nem ígérem,hogy sikerül :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Na itt vagyok!

Szonibaba! FP csiga :lol: :lol: Azt hiszem én is besz@rtam volna :lol:

Ancsurti! Akkor ezek szerint a te szervezeted még nem készült fel a nagy fogyásra,úgyhogy szerintem most hanyagold,a tejcsi az mindennél fontosabb,nem?

Bond! Tényleg,neked mitől van ennyi tejed ilyen kajálások mellett :shock: ???

Breki! Nagyon szép helyen lakhattok,nem csodálom,hogy élvezed.

Hendegabi! Vicus hurkái :D Hasonlókkal büszkélkedhetünk mi is,teszek fel képet róla:
Kép Mérlegelés közben:)

KépKép
KépKép
nyuszi81

agi125r! :)

"Apa meg nem is furdott Vele, mert fel hogy baja lesz Lottinak."
:shock: :shock: :shock: :?: :?: :?:

szonibaba! :)

Csiga: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ancsurti! :)

ANNYI már nincs. :lol: Úgy termelek, hogy minden kaja után megszopiztatom csak az egyikből, egészen a fürdésig. Utána mindkettőből kap. Az éjjeli szopi pedig abból van, amit nappal nem szokott használni. (Van egy nappali, meg egy éjszakai műszakra is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Fürdés után azért az amúgy jóval kisebb hozamu cici feszül, de a másikban is érzem, hogy van tej. Leginkább azért szopiztatok napközben, hogy éjszakára legyen. De persze szomjoltónak sem rossz. :)

boo! :)

Keresztelő: senkit nem hívtunk meg a keresztszülőkön, és a testvéreiken illetve szüleiken kívűl. Szumma szummárum 12-en voltunk. De ez is inkább csak azért volt, mert Manó első szülinapjával együtt tartottuk. De Huginál is így lesz. :wink:
(Ja, így nem fogjátok érteni. Szóval, mindkét keresztszülő valamelyikünk testvérének a lánya volt, magyarán at unokahugaink. Szóval, totálisan családi esemény volt :roll: )

Kép
Kép
200907?

Breki

Nem , nem a csuklócsavargatásra nincs torna az reflex...
Féloldalas? :roll: sztem az annyira nem jó.. :roll: most voltunk neurológusnál, minden okés...és mi is egy kicsit asszimetrikusak vagyunk, és kiderült hogy azért mert a csipőjénél bal oldali combizma sokkal feszesebb mint a másik oldalt..ezért pár alkalom Dévény tornát javasoltak...
Egyáltalán nem biztos hogy később baj lehet, DE nagyobb az esélye...én meg csökkenteni szeretném.
Pl. a neurológus csaj azt mondta, hogy Roló már mászni akar, de nem lenn jó ha csak ilyen rövid ideig kúszna...én már nem tom mi a jó mi nem, mindenesetre a torna nem árt.
Az jó hogy ha átlósan nyomod a feladatokat, ez is egy torna és az asszimetriát csökkenti... :wink:
10kg :shock: :lol: mi 6,5-ek vagyunk :lol:

Bond

Ez van. Az élet nem kívánságműsor :lol: ha nem tetszik ugord át..vagy majd megszokod :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Nyuszi

ejnye ejnye nem takartad ki a nunit...így midnen kisfickó majd rárabol :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

ronmay! :)

Amikor Hugi próbálgatta a mászást, akkor csak a bal lábával indított, és a jobbat csak annyira hajlítva vitte utána, amennyire muszáj volt. A combjain asszimetrikus a hurkák. Egy darabig egyformák, aztán egy adott ponttól eltérnek: nincs párjuk, illetve 1 centivel vannak elcsúszva. (Ez csak meztelenül látszik, így amikor a véncsoroszlyadoktornénihez megyünk, akkor mindig nagy örömmel állapítja meg, hogy minden rendben, mert a pelusbanl párhuzamosak. :? )
Ezen felbuzdulva kitaláltam, hogy tornáztatom kicsit a lábait fürdés közben. Eredmény: a 2. naptól kezdve nem hajlandó behajlítani ilyen alkalmakkor a bal(!) lábát. Be tudja, de nem akarja, és nem is fáj neki. Amúgy csinál vele mindent, párhumamosan használja a lábait.
Namostakkómivan????

"Ez van. Az élet nem kívánságműsor ha nem tetszik ugord át..vagy majd megszokod "
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Szonibaba:
En biztos fraszt kaptam volna ha arra ebredek ejszaka, hogy a jatekok tivornyaznak. :lol: :lol: :lol:
"Figyelemriadó ámokfutó az autópályán..." :lol: :lol: :lol: Nagggyon jooooo! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo:
Nem is ertem miert nem akarsz egy kis csokit adni a kisfiadnak... :shock: :shock: :shock: Te jo eg, hogy jut valakinek ilyen az eszebe, hogy egy kisbabanak csokit adjon. Jobb lesz odafigyelned a rokonsagra. Eloszor kolbasz aztan meg csoki... :roll: :lol: Mi jon meg?
Aranyos vagy, hogy megkerdezted. :D Jo otlet... nekemis tetszik az a kep (kivetelesen legalabb a fejem nem olyan rajta mint egy tehennek, es a test tobbi reszet inkabb hagyjuk figyelmen kivul) :oops: Na mindjart meg is csinalom a kedvedert...meg az enyemert. :roll: :lol: :lol: :lol:
A keresztelesre mi csak a nagyszuloket, dedit testvereinket es menyasszonyaikat es az en keresztszuleimet hivtuk. A parom testvere es menyasszonya a keresztszulok. Osszesen 14-en voltunk.

Breki:
Apa "lanyosan eszik" :wink: Hajra, mindent bele! Drukkolok, hogy osszejojjon.

Nyuszi:
Lili nagyon kis cukorfalat. De nem is hurkas annyira, szerintem igy pont jo. (A nunikat legkozelebb takard ki, nehogy ferdehajlamu kivancsiskodok meglassak.) :twisted:

Bond:
Lotti az enyem! :roll: Vagy Aginak is lett egy Lottija menetkozben? :lol: :lol: :lol: Biztos csak veletlen. :D

Kepzeljetek, Lottus ma megette a foztomet. Hurra! Hurra! Ma edeskrumplit foztem neki almaval. Azt hiszem vegre belatta, hogy megsem olyan rossz az amit anya foz. :lol: :lol: :lol:

Aztan a masik meg, hogy megjott a korhazi beutalom februar 15.-re. Nem tudom, hogy mitevo legyek... Akkor fogjak eltavolitani a huvelyfalrol a ket "foltot" meg a "zseb" szeru kinovest es amiben nem vagyok biztos az az, hogy megcsinaltassam e a tagitast is vagy varjak meg vele,mert azt mondtak hogy a szoptatas utan meg kifognak engedni az izmok egy kicsit. De mennyire?

Lanyok akiknek volt gatrepedes vagy vagas, nektek mi ujsag odalent ha szabad ilyet kerdeznem? Nekem eleg kenyelmetlen, szuk a helyzet. :oops: :oops: :oops: Ezt meg nagyon meg kell gondolnom. Valaki? Jo tanacs???

Kép
Kép
bucus80

bucus80! :)

Ezer bocsánat! :oops: Mentségemre legyen szólva, hogy gyorsban szerettem volna maradandót alkotni, és emlékezetből próbáltam reagálni. Eltévesztettem a címzettet, elnézést. :roll: :roll:

"a szoptatas utan meg kifognak engedni az izmok egy kicsit."
:shock: :shock: :shock: :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Hülyén néz ki a Radler után tejet inni tepertős pogácsa mellé? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond:
[quote]H írta:ülyén néz ki a Radler után tejet inni tepertős pogácsa mellé? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

igen
:twisted: :twisted: :twisted:
de ha jól esik... :lol:

Timea: csak 1 pipánk van, de lusta voltam fotózni, és a gyártó honlapjáról vettem le egy képet. :oops:

Orsi: Odett milyen aranyosan mászik a macival!

Breki: csodaszép helyen laktok…. és te is nagyon szép vagy (irigy-irigy)…
Úristen, mennyi hó! Nálunk tényleg 1 cm esett össz-vissz még szombaton, azóta se semmi.

Boo: ….. megmondod nekem, mit hoz a jövőm????? :roll:
CSOKI?????? (én még csak adnék neki – persze csak tejen keresztül, hogy én tömöm be…. :lol: )

Szoni: kengyelfutó gyalogkakukk????? :lol: esetleg vizpók? :lol:

Bucus: első szülés után én is szűkebbnek éreztem, de nem volt zavaró a helyzet. Most nincs ilyen gondom.

Helyzetjelentés: holnap visszamegyünk a dokihoz, aztán meglátjuk. Szerintem Nócim gyógyult, viszont Vicának megint 37,8 a hője minden este. Eddig csak a fogára gyanakodtam, de ma már napközben is feljebb ment, úgyhogy inkább megnézetem. Jobb félni, mint megijedni.

Fogyókúra jegyében sütöttem egy nagy tepsi almás lepényt, és még nem kezdtem meg. Holnap reggel bedobok 1-2 szeletet, addig kibírom. Nagyon kíváncsi leszek Boo összegzésére! :)

Kép
Kép]
hendegabi

Ja, és a képek között van egy, amin Nóci Vicát itatja. Nem tűnt fel valakinek valami??????
:wink:

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi! :)

Mármint az etetősre gondolsz :twisted: :twisted: :twisted: a tűzhelygombokkal? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Breki!

Hosszan tudnék írni rólatok,de rövid lesz :)

Szép Anyuka,szép Minó,szép hely,szép ház :)

Hgabi!

Most már aztán tessék azt írni,hogy mindenki makk!

Sillia!

Üdv a klubban! Marci is már becsajozott,illetve őt smárolta le az unokatesója :wink:

Ancsurti

Tényleg Anyja lánya :D
Vendég

Csajok! Melyik az a gyógyvíz, ahol a szabadban is lehet fürdeni? Értem ezalatt, hogy egy csomószor lehet látni olyan képeket, ahol a nagy természet kellős közepén, akár az éj leple alatt is ott kuporognak az emberek a gőzölgő vízben, és a környező sziklákon meg mészkő(?) lerakódás van a meleg víztől?
:?: :?: :?: :?: :?:
Egyszerűen nem jut eszembe. :x :x :x :x :x

Kép
Kép
200907?

H.Gabi

Gyógyuljatok meg. Nagyon rossz olvasni, hogy hol az egyik, hol a másik jányod beteg.
Igen nagy akaraterő kell a fogyihoz. Én is reggel ettem a hétvégén sütit, de úgy nem az igazi. :roll: Múltkor apának sütöttem pizzát, és nem ettem vele :wink: . Sőt mostmár kibírom, hogy nem eszem, amikor ő vacsorázik, mert én utoljára olyan 4-5 óra körül eszek.
Akkor kell igazán a kitartás, amikor megállnak a kilók, akkor is folytatni kell a fogyit, mert majd beindul megint a fogyás.
Minden fogyózónak hajrá!

Boo

Lehet nagyi lassan megkérdezi, hogy rászokott e már Zsiri a cigire? :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2010.02.02 19:57-kor.

Kép
Kép
orsi777

Bond: hamar lelőtted a poént :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

[quote="orsi777"]
írta:
orsi777Boo

Lehet nagyo lassan megkérdezi, hogy rászokott e már Zsiri a cigire? :lol:

A cigire vagy a jointra? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Egerszalok 8)

Kép
Kép
ancsurti

Kösziiiiiiiii! :D :D :D :D Pont most akartam írni, hogy talán a Mátrában van, de nem vagyok benne biztos. :lol: :lol: :lol: Viszont valamiért "B" vagy "P" volt bennem, hogy az van a nevében. De nem. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Egerszalók, nem?

Meg Törökországban is van egy nagyon szép, de annak aneve nem jut eszembe :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Aaaaaaaaa, lasuuuuuuuu voltam :cry:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Breki:Csodaszep helyen eltek!!!Igy azert gyonyoru a tel,lehet elvezni!Csini vagy nagyon!Minocska ki sem latszik a sok gunyabol :lol:

Hgabi:eszrevettem rogton az uj gombokat,csak meg nem volt erkezesem irni :lol: Szepek a csajszijaid!
Es most mar tenyleg legyen vege ennek a sok betegsekedesnek!

Bond:valtott muszak :lol: :lol: derekad :? jobb most mar???Nekem ma a nyakam van beallva :x megorulok ugy faj,balra nem is igen tudok fordulni :x
Erdekes az evesi technikad :lol: de ha jol esik :lol: en narancsra nyomtam a sort multkor...az sem jobb :oops:

Bucus:hajra anya foztje :wink: Avokadot en majd vagy repaval,vagy edeskrumplival kevereve adom,de ha nalatok mar eszik gyumolcsot,akkor keverd neki almaval,vagy kortevel,vagy banannal.....osszeturmixolni,es kesz!Nagyon egeszseges,de onmagaban elegge tomeny,magas az olajtartalma,de nem allergizalo!Probald ki...nekunk meg par nap es bevetesre kerul!
Avatarod kisse aprocska lett :lol: :lol: :lol:

Szonibaba:pom-pom.... :lol: :lol: :lol:

Ronmay:Rolit bevallaljuk siman :wink: Jol haladtok,ha ennyi torna is eleg neki!Nemsokara se hire,se hamva,ugy beindul a srac!!!

Boo:nem semmi ez a csokis sztori :roll: :roll: :roll: basszus azert 1,5-2 eves koraig amugy sem ajanlott,mas kerdes hogy egyaltalan szukseges-e ilyen piciknek :roll: :roll:
Nem tudom meg mit akartam :roll: :roll: :roll:

Nyuszi:tudom-tudom hogy a tejcsiert mindent...en ne tudnam :roll: :lol: :lol:
Jo hir az,hogy este sikerult fejnem megint vegre 100ml-t!Juhejj!!!Ez megy a rizspepbe :lol: :lol: szerintem elkiabaltam,de mondjuk azert becsuszott tegnap 2 db bagell :oops: :oops: piritosnak :oops: azert a mai ebedem megint parolt csirke+repa+gomba+edesburgi volt-egyszeruen imadom,megunhatatlan :lol:
Lili nem szegyenlos az biztos...ilyen kepunk nekunk is van...kis hegyesseguek :lol: :lol:

Orsi:hajra es kitartast!!!En is lecsekkoltam hetvegen a makos-bogrest,pedig aztan egeszen jol birom.....de annyi kell a tej miatt :wink: :lol:
Es holnaputan baconba tekert aszaltszilvas majat csinalok,es nagyon ki vagyok ehezve a majra,ezert kuldok be abbol is,max.a bacont letekerem :oops: ....Azert nehez megallni ha apainknak jokat kell foznunk :roll: :roll:

Hangi mozgasfejlodese:kifejlesztett egy technikat,miszerint,feltolja az egnek a segget,aztan eldol oldalra,es egy picit kozben csuszik homlokon :lol: :lol: :lol: igy stabilan halad,ezt mindket oldalra nyomja....normal kuszast meg nem tud igazan kivitelezni,de addig jo,mert aztan lehet hajkurasznom :wink:

Beszeltem Norkilivel :lol: ,probaltam ravenni hogy regizzen ujra,es neha irjon picit!Amugy jol vannak,lehet hogy 2 het mulva eljonnek latogatoba,osszeeresztjuk a csajokat 8) :lol: :lol: !!!

Biztos kifelejtettem egy csomo mindent,mindig utolag jut az eszembe,mikor mar egy csepp idom sincsen jonni....

Lepek,adok Kukacnak egy kis fozeleket!

Kép
Kép
ancsurti

Bond

Székek helyükön? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyo :oops: , már javítottam nagyira :wink: . Persze én csak a dohányzásra gondoltam., habár........

Egerszalókra szeretnél menni telelni?A Hotel Joke-ba? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

kispocok13! :)

Pamukkale. Ez beugrott. :lol: :lol: :? :lol:

Kép
Kép
200907?

Orsi!
Unikornis egész jó próbálkozás, de még ennél is kitaláltabb lényről van szó.

Bond!
Sárkány...ne viccelj, ennél azért frappánsabbat vártam tőled :-)

"Hülyén néz ki a Radler után tejet inni tepertős pogácsa mellé?" Igen

Nyuszi!
Lilid hurkái sem semmik. Zabálnivalóak.

Bucus!
a tágításban nem tudok mit tanácsolni, el sem tudom képzelni, hogy milyen az, ha vki túl szűk (ugye jól értelmeztem a lényeget?). Az illetékes doki mit mond?

Boo!
Ez a csoki téma...Ne is említsd mert szívrohamot kapok. Anno Szonjinál én is kikötöttem, hogy senki ne közelítsen a gyerekemhez csoki szerű képződményekkel 2 éves koráig (igazából még a sütiket sem néztem jó szemmel). Hát persze, hogy mivel akarta minden idióta a környezetemben tömni? Nem értem, hogy miért kell ezt a témát nyomatniuk? Ennyi erővel miért nem répát v. karalábét dugdosnak a gyerek szájába? Vagy attól jobban fogja őket szeretni a gyerek, ha csokival tömik? Vagy arra megy ki, hogy majd csakazértis mást csinálok, mint amit az anyja mond? A lényeg, hogy nagyon erőteljesen állja a sarkadra és teremts le mindenkit, mert csak ímmelámmal nem fognak érteni a szóból. De ahogy ismerlek, ezzel nem lesz gond.

Mindjárt agyalok vmi segítségen a jelmezt illetően, aztán jövök.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Nyuszi!
Lili nagyon édes kis hurkás! Petra is ilyen! (Nekem mindig az a parám, hogy az aberált pedofilok ilyen és ehhez hasonló helyekről gyűjtik össze a kis pucér képeket. Szerintem vagy takard ki, vagy vedd le, már úgyis láttuk. :wink: )

Petrás dicséreteket köszönjük! :wink:

Breki!
Olyan a kép, ahol Minóval vagy lefényképezve, mintha a háttér mögétek lenne szerkesztve. Annyira kontrasztos vagy a fehér hóval! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Mit szóltok, hogy végre rájöttek így a nemtudomhányadik nap végén, hogy kinek kéne eltakarítani a parkolóhelyekről a havat??? :shock: :shock: :shock: :shock: Hihetetlen! :evil: :evil:

Ági!
Képzeld, ma kicseréltük Petra fülbevalóját Anyuval.
Kapott még karácsonyra egy nagyon aranyos dvd-t, amin gyerekdalok és mondókák vannak, amiket óvodás gyerekek énekelnek, mondanak. És nagyon aranyos képi illusztráció van hozzá.
Szóval ez a dvd Anyunál van, hogy ott nézhesse, mert itthon nincs tv-nézés.
Annyira nézte délután (tátott szájjal), hogy közben kicseréltük neki úgy a fülbevalót, hogy észre sem vette. :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem tudom, hogy mi lehet, de a bal szemhéja nagyon piros reggel óta. Volt már ilyen, de akkor azt hittem, hogy az álmosság miatt megdörzsölte, mert elmúlt.
Ma viszont nem múlt el, de nincs rajta semmi más, csak piros és látszódnak az erecskék.
Ha nem múlik el holnapig, akkor holnap megmutatom a doktornőnek, mert ideges vagyok miatta.

Ancsurti!
Petra is csinálja, amit Hangi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

H.Gabi!
Gyógyuljatok! Lehet, hogy hülyeség, de nincs valami a levegővel nálatok? Túl száraz vagy túl vizes? :roll: :roll:
Vagy esetleg nem egyenletes hőmérséklet? :roll:

Kép
katy76

Azt elfelejtettem írni, hogy nem azért nincs tv-nézés itthon, mert ilyen szigorú és következetes szülők vagyunk, hanem mert ha Petra a földön játszik, akkor túl közel van a tv-hez. Márpedig ő egyelőre csak játék közben nézegeti ezt a dvd-t, ezért vittem át Anyuhoz.
Itthon csak zenéket hallgatunk és a mamájánál nézheti picit a tv-t. Ott tök jó távolságba le tudom rakni a földre.

Boo!
Az én nagymamám manner babapiskótát akart a múltkor adni, hogy küldi a dédunokájának. :lol: Mondtam neki, hogy még van néhány hónap, mire babapiskótát ehet. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Akkor a Végtelen történetből a Kőember. De lehet még Minotaurusz, Vasorrú Bába, Álom Manó, sötétség a Kisvakond belső zsebében, szatír, Rák Apó a Vízipókból, Toto vagy Óz (de lehet a Szalmabáb vagy a Bádogember is :lol: :lol: :lol: ), Lámpagyújtogató...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Íme egy kis segítség...

A tundrákat kedvelem,
hol zsákmányom meglelem.

Bundám évszaktól függően több színben pompázik
melyre sok nőci ácsingózva pályázik.

Szonja reám szemet vetett,
de nem azért, miért számos női egyed.

Ez a csöpp leány annyira megkedvelt,
hogy reám még szárnyakat is megrendelt.

El is készül valahára,
így ő lesz a farsang megasztárja.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Orosz katonai helikopter trendi színekben. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok Lanyok!

HOgy vagytok?
En azert toroltem magam a multkor mert nagyon cikinek ereztem, hogy nem tudnek igazan bekapcsolodni, csak neha-neha van alkalmam olvasgatni, vagy irni. :oops:

Most mar kezdjuk belakni az uj hazat, de meg midnig tartanak a munkalatok, szoval jo ha nyarra keszen lesz teljesen.

Mar a vezetest is gyakorlom, de ami nagy szivas, hogy az osszes vizsgat le kell tennem itt ujbol. Raadasul baromi hulye rendszer alapjan adjak itt a jogsit. Na mindegy, majdcsak megoldodik valahogy...
Tegnap volt az elso utam Lisaval kettesben. Elmentunk bevasarolni.. persze hazafele hoztam a formam, es miutan beraktam a gyereket a hatso ulesre, majdnem beszalltam az anyosulesre :lol:

Lisa jol van szerencsere, mar eszegetunk par dolgot, a hizast meg tovabbra sem viszi tulzasba, most 6700g kb. viszont 70cm. Es ugyanugy kozlekedunk mint Hangi :lol:

Bond, olvastam, hogy Hugi mar maszik! Nagyon ugyes!

Bucus... nekem ugyanaz a problemam, mint Neked. Engem is rosszul "raktak ossze" szules utan. :?

Orsi, Ti hgoy vagytok? Odett maszik mar?
norkili

Boo!
Ez a dvd:[url]
http://bookline.hu/product/home!execute ... s_Mondokak[/url]

És itt bele is tudsz nézni:
http://www.youtube.com/watch?v=1lzTp2VBQrs

Neked meg mi szükséged van körmösre???? :roll: :roll:
Szolimami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zsiri alakítása: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Norkili!
:D :D :D :D :D :D :D :D
Kérünk képet a nagylányról!!!

Kép
katy76

Katy, Boo,
pont tegnap tobzódtam a youtube-on és mutogattam Törpinek ezeket
:lol: nagyon jók! Végre így tudtam / mertem énekelni a Dednek, mert amúgy elég gáz a hangom ...

Viszont ezen könnyesre röhögtem magam, annyira vicces, mintha Beatles lenne [/url]http://www.youtube.com/watch?v=RFWgazr2hHA&feature=youtube_gdata
[url]

(vagyok ám, csak olvasó módban, kicsit besűrösödtek a dolgok itthon)[/url]

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond,
kösziiiiiii :lol: úgy idegesített hogy nem jut eszembe!

KépKép

KépKép
kispocok13

Katy, hogy van Petra? Miket evett mar eddig?

Itt van kep a kis huncut csajszikamrol:

Kép Kép Kép

Kép
norkili

Boo: Vica is dörzsöli a szemét, meg az egyik fülét húzkodja, ha álmos.
Nem semmi, ahogy elbánt veled a fiad tegnap!!!! :lol:
Általában nekem is jut valami minden nap, de azért ilyen koncentráltan még nem jött össze a dolog! (tegnapelőtt este végigpisilt, amúgy meg szinte minden nap kapok egy-két adag bukit)

Norkili: csakhogy újra itt! Micsoda dolog így eltűnni!!!! :evil: Na de az újraregivel megbocsátva :roll: 8)
Úristen, Lisa mekkora már! Nagyon szép kiscsaj!
Vezetés: basszus, én nem hiszem, hogy meg tudnám tanulni :oops:

Kispocok: Neked is akartam írni valamit..... de elfelejtettem :oops:

Bond:
[quote]O írta:rosz katonai helikopter trendi színekben

Te nem vagy komplett!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 16:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Alkonyatért a hugom van oda, de ő az összes könyvet is kiolvasta.

Avatorról hallottam egy jó és egy rossz véleményt, hát döntsem el, hogy kinek higyjek? Nem mintha szándékoznék megnézni.

Apa azt mondta, hogy hagyjalak már titeket békén a jelmezeskitalálóssal, miért kéne mindenáron kitalálnotok.
Akkor ezennel békén vagytok hagyva.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szerertiagyerekakaját!-os napot nektek! :)

A pasik alattomosak: Manó is sűrűn eljátszotta a tutilepsillekfürdéselőttalattdelegkésőbbutána című részt. :evil: :evil: :lol: :lol: Hugi ellenben látványosan mindösszesen csak kétszer illemtelenkedett. :oops: :lol: (Plusz egyszer még a legelején belekakilt a kádba, csakúgy mint annak idején Manó. Na ná, hogy minkdkétszer benne ültem. :? :? :? :lol: :lol: :lol: )

Szoli: utálom az ilyen közlekedő vámházkörútkilenc jellegű vénasszonyokat. :? :? :?

norkili! :)

Jaj de jó!!!! Ne tessék most már eltűnni, Nnem baj ha csak olvasó üzemmódban , de legyél köztünk, és ha ritkán is, de azért írj magatokról! :wink:

(Most mégiscsak lehet újra regisztrálni egy már korábban használt nickkel? :roll:)

Hajrá ház és beköltözés! :D Természetesen folyamatosan kérünk képeket, ha lehet. :wink:

Nem értettem, hogy miért kell újra megtanulni vezetni. :roll: :roll: :shock: Aztán nagy nehezen leesett. :oops: :oops: :oops:
Anyósülés: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szépek vagytok! :wink:
[quote="hendegabi"]
írta:
hendegabiBond:
[quote]O írta:rosz katonai helikopter trendi színekben

Te nem vagy komplett!!!!! :lol: :lol:

Most mé'!? Trundra fölött :arrow: Szibéria
Zsákmány :arrow: Mikor melyik Szovjet utódállam
Több színű: Át lehet festeni akár homokszínűre is a szaharai hadműveletekhez, de zöld is lehet, ha erdőben kell bevetni
Szárnyak :arrow: propeller
Nők vágynak rám: ők mindig a trendek követik
Ne mondd, hogy nem stimmel! :roll: :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Boo!
Nem a Kiscelli u.-nál volt a körmös?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Bond napi programja:

Hőtérképes vizsgálat (lassan készülődnöm kéne, de még el sem kezdtem :oops: :oops: :oops: ). Nyugi, jól vagyok, csak megnézetem magam, hátha mégsem vagyok jól :roll: :lol: :lol: :arrow: Arénaban IMAX moziban Avatar megtekintése. 8) 8) 8) :twisted: :twisted: :lol: :lol: Lehet előre foglalni jegyeket, de állítólag sokat nem vesznek át közülük, úgyhogy a kezdés előtt is el lehet halászni a pénztárnál, jó helyre is. :wink:

Apa téved. :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: