Sziasztok!
Breki:Csodaszep helyen eltek!!!Igy azert gyonyoru a tel,lehet elvezni!Csini vagy nagyon!Minocska ki sem latszik a sok gunyabol
Hgabi:eszrevettem rogton az uj gombokat,csak meg nem volt erkezesem irni

Szepek a csajszijaid!
Es most mar tenyleg legyen vege ennek a sok betegsekedesnek!
Bond:valtott muszak

derekad

jobb most mar???Nekem ma a nyakam van beallva

megorulok ugy faj,balra nem is igen tudok fordulni
Erdekes az evesi technikad

de ha jol esik

en narancsra nyomtam a sort multkor...az sem jobb
Bucus:hajra anya foztje

Avokadot en majd vagy repaval,vagy edeskrumplival kevereve adom,de ha nalatok mar eszik gyumolcsot,akkor keverd neki almaval,vagy kortevel,vagy banannal.....osszeturmixolni,es kesz!Nagyon egeszseges,de onmagaban elegge tomeny,magas az olajtartalma,de nem allergizalo!Probald ki...nekunk meg par nap es bevetesre kerul!
Szonibaba:pom-pom....
Ronmay:Rolit bevallaljuk siman

Jol haladtok,ha ennyi torna is eleg neki!Nemsokara se hire,se hamva,ugy beindul a srac!!!
Boo:nem semmi ez a csokis sztori

basszus azert 1,5-2 eves koraig amugy sem ajanlott,mas kerdes hogy egyaltalan szukseges-e ilyen piciknek
Nem tudom meg mit akartam
Nyuszi:tudom-tudom hogy a tejcsiert mindent...en ne tudnam
Jo hir az,hogy este sikerult fejnem megint vegre 100ml-t!Juhejj!!!Ez megy a rizspepbe

szerintem elkiabaltam,de mondjuk azert becsuszott tegnap 2 db bagell

piritosnak

azert a mai ebedem megint parolt csirke+repa+gomba+edesburgi volt-egyszeruen imadom,megunhatatlan
Lili nem szegyenlos az biztos...ilyen kepunk nekunk is van...kis hegyesseguek
Orsi:hajra es kitartast!!!En is lecsekkoltam hetvegen a makos-bogrest,pedig aztan egeszen jol birom.....de annyi kell a tej miatt
Es holnaputan baconba tekert aszaltszilvas majat csinalok,es nagyon ki vagyok ehezve a majra,ezert kuldok be abbol is,max.a bacont letekerem

....Azert nehez megallni ha apainknak jokat kell foznunk
Hangi mozgasfejlodese:kifejlesztett egy technikat,miszerint,feltolja az egnek a segget,aztan eldol oldalra,es egy picit kozben csuszik homlokon

igy stabilan halad,ezt mindket oldalra nyomja....normal kuszast meg nem tud igazan kivitelezni,de addig jo,mert aztan lehet hajkurasznom
Beszeltem Norkilivel

,probaltam ravenni hogy regizzen ujra,es neha irjon picit!Amugy jol vannak,lehet hogy 2 het mulva eljonnek latogatoba,osszeeresztjuk a csajokat

!!!
Biztos kifelejtettem egy csomo mindent,mindig utolag jut az eszembe,mikor mar egy csepp idom sincsen jonni....
Lepek,adok Kukacnak egy kis fozeleket!