A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Nócika!

Arra készülj fel lelkileg, hogy a babától az első pár napban sokszor fognak vért venni. Ellenőrzik a vércukor szintjét, a vörösvértesteket és hasonlókat.
Ez nem őket, hanem az érzkenyebb anyukákat viseli meg.

Én, mivel Marci már a második baba, nem is foglalkoztam vele. Szükséges, és ő fél perc alatt elfelejti.
Vendég

Cat! Pont erről beszéltünk tegnap a szülsznőmmel, de Ő csak egy szurit emlitett! De ha többször fog sírni abba én tuti belehalok!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Azt se birom, hogy mikor a laborban egy ugynevezett idegen kisbaba sir,m ert épp csapolják!! Na akkor mi lesz velem?? Akkor is kijön a könnyem mert olyan keservesen tudnak sírni!!! Jézusom!! Fe lehet erre készülni?? meert én egyenlöre lehetetlennek tartom!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Miután megalkotta Isten Ádámot és Évát, azt mondta nekik:
- Még két adományom maradt. Az egyik, az állva pisilés művészete és.....
-Én!!! Én!!! Én!!!! Én akarom Istenem, kérlek, kérlek, kérlek!!!!! - szakította félbe azonnal Ádám
- ez annyira leegyszerűsítené az életemet....
Éva beleegyezett, neki nem volt fontos ez. Isten Ádámnak adta az első ajándékot. Ádám kiáltozott örömében, szaladgált az édenkertben, minden fa mellett megállt pisilni, kiszaladt a tengerpartra, pisilve rajzolt a homokba.... Isten és Éva nézték egy darabig a boldog férfit, aztán Éva a Teremtő felé fordult és megkérdezte :

- Melyik a másik ajándék?
- Az agy, Éva, az agy....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsuka! Ez olyan ismerős!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Zsu!

Ez nagyon jó volt!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nócika!

Nem leszel ott, amikor szúrják. Legalábbis Neked ezt ajánlom. Amikor visszakapod, csak annyit fogsz észrevenni, hogy egy kis vattapamacs van valahova ragasztva a kezére.
Ha megengedik, hogy ottmaradj, akkor se Tedd!
Nekem már nem okozott gondot, mert Benit a sárgaság miatt szúrták többször, sőt infúziót is kapott. Ehhez képest a vérvétel Marcinál már csak szúnyogcsípésnek tűnt.
És hidd el, egy hasfájás, vagy éhség miatt később sokkal keservesebben tudnak majd sírni!
Vendég

:lol: :lol: :lol:

Nócika...erre nem lehet felkészülni,én a mai napig elsirom magam ha Lili sír és nem tudom mi a baja és nem tudok rajta segiteni.. :?

Nálunk most törik a betont.szerintetek??Mintha az agyamat ütnék!!! :twisted: :twisted:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hú Afra ma megy a dokihoz ugye????

Nagyon kiváncsi vagyok ám :wink:

Asiye jól vagy(tok)????

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hát igen! meg mondöom a frankot, hogy tuti azt terveztem, hogy nem akarok ott lenni! Sőt már apa azt a szerepet is megkapta, ha szurira kell majd vinni, mert lehet azt se birnám! mert a multkor volt egy kislány olyan bátran ment be és kintről csak azt hallottam anya jó leszek inkább nem szeretnék lóvagolni csak ne kapjak szurit! Na ez rendesen megviselt mit nem mondjak!!!! Szal nem akarok ott lenni!! Bár ez megin olyan mintha olyan gyenge nyafka lennék! És ez is bánt és fáj, hogy majd cserben hagyom! Nem tudom mi a jó!!! :cry: :cry: :cry: :cry: Ezen már annyit agyaltam, de nem találok köztes megoldást!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika

Piri! Na ettől félek! Olyan rossz, hogy hagyom majd hogy bántsák!! :cry: :cry: pedig tudom, hogy nem, de mégis!! érti ezt valaki??

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok csajok
ma voltam bőrgyógyászaton és még egy antibogyót írt fel ezt kell meajd szednem de előtte egy kaksi vizsgálat ántsznél :)

úgy felhúztam magam hogy csak na.Amióta itt lakunk nem tudom atigázt elintézni lévén előző lakó tetemes tartozást hagyott maga után és addig nem tudom átíratni maíg ő nem fizet erre ma itt volt kéát pasi hogy leszereleik az órát :( após volt itt mondta hogy ők már nem laknak itt stb elmentek én meg hívtam a lakszövöt csináljanak már valamit.meg írtam mérgembe egy levelet a tigáznak mert értelmes telefonszám nincs megadva ahová az ember lánya elmondani mi baja van.Szóval lebeg felettünk hogy leszereleki az órát én meg itt maradok egy két és fél éves gyerekkel gáz nélkül azért mert egy buzi cigány nem fizet pedig a bőre allatt is pénz van húú bocsika hogy így rátok zúditom de nagyon felhúztam magamat rajta

nika70
Salgótarján

Nócika!

Én múltkor el is sírtam magam, amikor egy 5 év körüli kislánytól vettek vért. Csak hallottam kintről, hogy sír, mert az előző alkalommal valami b*m vett tőle vért, és nagyon félt. Úgy sajnáltam szegényt. Az a nővér pedig aki bent volt hiába próbálta nyugtatni, hogy nyugodtan sírhat, nem lesz baj. És nem is fog fájni. Szegény kislány csak azt hajtogatta, hogy az előző néni azt mondta, nem sírhat, pedig nagyon fájt... :( :( :(
Az ilyen eü-sükre nagyon mérges vagyok. :evil: :evil: :evil:

De Marci például kb 2 másodpercig sírt amikor megkapta az oltást. Azt is inkább csak a meglepetéstől.
Hidd el, minden rendben lesz, és nem hagyod majd, hogy Regina nélküled menjen el.
Vendég

Na, felébredt a büdösbogár a délelőtti szunyókálásból. :D
Másfél óra nyugi volt.

Ezalatt persze Beni volt aki csinálta a műsort, de még így is rendet tudtam rakni a konyhában.
Vendég

Nika!

Sajnos ez így megy. Amíg nncs minden kifizetve, addig nem írják át.
Őket nem érdekli, hogy nem Te tartozol, akkor is megszüntethetik a szolgáltatást. A fogyasztási hely számít.

Kifizetheted, aztán perelhetsz, ha van rá időd, energád és pénzed. De nem éri meg.

Neked annyiból szerencsépd van, hogy talán a szövtkezet csinál majd valamit.

Mi most a szenyvizet fizettük aki az építtető helyett. Kb 50 ezer Ft-ot neki kellett volna. Ezt sem látjuk már soha viszont.
Még jó, hogy nem fizettünk ki mindent. Bár így is kb kétszer annyi minkával tartozik még, mint amennyi pénzzel mi neki.
Vendég

Pci!

Neked akartam még tegnap írni, hogy nyugi, felébredsz, amikor Dalma.
Ez valami ösztön.
Én mostanában úgy ébredek fel hajnalban, hogy Marci éhes, hogy meg sem nyikkan. Csak elkezdi szopni a kezét, mintha abból is jöhetne a kaja. Erre a hangra ébredek én.
Aztán 10 perc és már alszunk is tovább. :D
Vendég

nócika: vagy a sarkából. Az Istvánban sarokból vettek vért, a kis talpaikon a bumszli pamacs, meg kell őket zabálni! :D

Mondtam már, hogy nem mentem jelnyelvre?
Elkéstünk volna, de nem is baj, mert itthon meg olyan hasmars jött rám... :twisted:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hja. és törpiri:
Úgy néz ki, semmi baj a szopival, csak tényleg igény szerinti.
Az előbb több mint másfél órás volt :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hazaértem én is. Csak vendégem volt.
Apa unokateesója.. jól fel is húzott amiket mondott.

Megvolt a vérvétel, és védőnö.
Brutál.. 4 kg ment föl, 6 hét alatt, de ennek nagy része víz.e
Vérvételre remélem nem kell mennem többet.. már unom, hkét hetente szúrnak

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Tegnap együt mentünk föl apával, de neki mennie kellett tárgyalni, és úgy volt egyedül jövök haza.. nem is lett volna vész, ha a kocsi nem zakkan meg..

Gabi!
Örülök, hogy megvan az időpont.
Nekem 06.22.-07.07 között lesz. 22 én beszéljük meg.
Én szeretnék mielőbb túlesni rajta.
pl 24 én :lol:

picimami

cat 50 ezer ft-ról van szó itt is rohadjon meg a cigányja de zöldséges boltja van naponta friss árúval meg most építettet családi házat stb azért milyen világban élünk hogy nekem kell perelnem hogy gázórám legyen mondjuk hívtam is a szövetkezetet hogy csináljanak valamit mert ez így nem kóser mondták utána néznek és majd hívnak kiváncsi leszek

nika70
Salgótarján

Köszönöm a dicséreteket.
Aranyosak vagytok.

Törpiri.
Vettem babe termékeket. tetszenek nagyon :wink:
Köszi szépen.

Nika!
Sajnálom a Tigázos dolgot.
Nagyon macreásak.. nagyim mikor meghalt, akkor is ment a balhé, mire lezáárták az ügyet.

picimami

Nika. Drukkolok, hogy mar rend legyen, Sztem hogy hívtad őket, lehet majd alakítanak valamit.
Mert ez így nem ok.
[/quote]

picimami

Nócika!
Én is aggódom az ilyenektől.
Féltem nagyon, bízom is benne, nem kell a szíve miatt semmi bavatkozást.
mert el fog múlni ahogy megszületik.

Zsu!
www.ruhafalva.hu
www.ideababaruhat.hu
Is nagyon jók. :D
Sztem is jobb így neked. Válogathatsz majd. :wink: 8)
Hisz te is imádsz 8) shoppingolni, :D

picimami

AFra!
Már nagyon izgulok érted.
Várunk a hírekkel.

Nemlajos!
Örülök, hogy a szopi helyreállt.
Köszi a 24 infót.. az a baj, hogy én akkor már alszom.. nem bírok ébren lenni.

picimami

Sziasztok!

Pici:nagyon csini a pocid.
Majd irj nekem sms-t 22én,hogy mit mondott a doki,mert pont Szilvásváradon leszünk.Nehogy lemaradjak vmiről!!!!

Nika:sajnálom a gázos történetet. Reélem megoldódik és nem szerelik le az órát.
Antibogyó biztos használni fog.

Márknak is sokzor vettek vért a sárgasága miatt.Én inkább akkor készültem ki és sirtam nagyon sokat amikor átvitték a gyerekklinikára.
A dokival alig tudtam bezsélni.

Most viszon tjó lesz,mert a Péterdíben ott van a pic osztály iugy max 1 emelettel lesz lejjebb.
De ilyenre nem is gondolok. Mert nem fog besárgulni.
Vendég

Sissi!
Persze írok majd neked.
Hiányozni fogsz ám.
De milyen jó lesz nektek, nyaraltok egyet.
Jól vagy?? Hogy bírod a meleget??

picimami

Nócika, én is összesen csak kétszer voltam vérvételen (első kb. 12 hetesen utána a vércukor és kész), illetve voltam még egyszer, de csak azért mert a védőnő kérte és azt a házi dokimmal csináltattam, mert a klinikán úgy néz ki nem csinálnak többet. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Törpiri, jól néz ki a babakocsi :wink: :lol: :lol: :lol: de én valahogy abba szerettem bele amit kinéztem, de majd közlöm (lassan :wink: ) veletek hogy mire jutottunk. :wink: Még akármi is lehet belőle :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Na lányok! Én most nyálat csöpögtetni jöttem! Én olyan, de olyan lecsot csináltam, hogy minjá kidurranok! minnél kevesebb alapanyagból csinálom annál jobb! Mondjuk nem nehéz nekem kevésből csinálni, mert csak én szeretem! 2 paradicsom egy paprika 1 hagyma és egy tojás!! Isteni lett!!! Pici borssal megörjitve!! Ez valami fantasztikus! Szerintem ez lesz a vacsim is, mert ezt készitek magamnak megint!!!

Nika! Ez felháborító! Tavaly az egyik isminél is le akarták szerelni az órát pont tigázosék, mert tartoztak sokkal és azért nem szerelték le, mert ott volt a 3 éves Kareszka! Szal ugy tudom, hogy akkor nálatok sem szerelhettték volna le!!! Remélem mihamarabb intézkednek nektek! És jól mondod ez egy köcsög munka!!!!!!

Cat! Hát lehet igazad van, de félek az Ő kis kétségbe esett sírásától!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Pici! Hát persze, hogy elmulik! Ne is gondolj rossszra! ne fog lenni semmi a kis Dalmival születése után! minden rendben lesz csak most jól megilyeszti gondolja Ő a szüleit és így majd tudja, hogy jobban fogtok rá vigyázni De azért megbeszélhetnéd vele, hogy ne ilyesztegessen titeket!!! :wink:

Gabi! De én ugy tudtam minden trimeszterben van egy nagy vérvétel!! De ezek szerint rosszul tudtam!!! :oops: :roll: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok Lányok!

Kicsit később olvasok vissza, mert mindjárt fut a levesem, de szeretnék egy kicsit örömködni, ha nem baj :oops:

Lányok! Én olyan boldog vagyok :D Láttuk a babónkat!!!! Hallottuk a kis szívét!!!!
Nem tudom szavakba önteni az érzést, bár ti jól tudjátok, h milyen :D
2 hét múlva megyek vissza megint mozizni, mert most sok mindent nem tudtak lemérni, mert még picike a Csöppöm!
2 nappal öregebbek vagyunk, így 10+4 vagyunk, és ilyen adataim vannak:
CRL (ez meg mi?): 39 mm
DBP (s ez mi?): 15
Azt mondták minden rendben! :D

Olyan hihetetlen, tényleg van bennem valaki! :D

afra.h

nócika nem szedték le csak akarták még ez a jó :):):)

nika70
Salgótarján

Ja és egy kérdésem még volna...tényleg nem szabad szalámit, felvágottat enni? :o

afra.h

afra gratula tudtuk mi hogy minden rendben nálatok :):)

a crl az ülő magasság popsitól fejbúbig :):):)

dbp: ezt passzolom de talán a fej körméret mert azt szokták nagyon nézni mert az fontos alap adat :)

nika70
Salgótarján

crl: ülőmagasság
dbp-re már nem emlékszem. Fejkörfogat?
Gratulálok, nem is picike! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Köszi szépen a segítséget, meg a gratulációt is :D

Pici! No, itt is megdícsérlek :lol: Nagyon szép a pocakod, modellnek is elmehetnél kismama magazinokhoz :wink:

Nika! Bakker, ez tényleg milyen gáz má' :evil: Elhiszem, h kiakadtál! Drukkolok, h hamar megoldódjanak ezek a gáz-os dolgok.
A bőrdoki amúgy mondta, h javult-e az arcod?

Nemlajos! Jajj, Istenem, de édes ez a pici fiú! Főleg az apás-alvós fotó tetszik nagyon :D

Zsu! Hát ez a vicc marha jó volt :lol: :lol: :lol: Tök jó, h időről-időre ilyen jókat hozol nekünk :D

afra.h

nem ugyanaz a doki volt :) írt fel valami antibigyót ami nem több ezer ft :)

nika70
Salgótarján

sziasztok!

Olvaslak Titeket szorgalmasan, viszont nekem sok írnivalóm nincs, ezért nem nagyon hallatom a hangom. Nagyon tanácstalan vagyok viszont mostanában, nekiálltam munkát keresni, de az utóbbi napjaim-éjjeleim az agyalásról szóltak, hogy biztos jó dolog-e ezt most. Babát jobban szeretnék, viszont ha most új helyr ekerülök, és várandós leszek,mi lesz?
Egyik részem utálja a stresszt, a másik meg azt mondja, bírj ki mindent, ha ügyes vagy, hamarosan babázhatsz. Plusz kötődöm néhány kollegához, emberhez, és a két hónap nyári szabadság is jól jön. PLusz ide gyes után biztos visszavesznek és betegszabi is jár a gyerekekhez, elég sok. Kontra: a fizetés, a megbecsültség...szóval már napok óta töltöm ki fejben a pro és kontra táblázatot...beadtam sok helyre viszont az önéletrajzom, végekhez is, nyelviskolákba is...de nem nagyon kapkodnak utánam...
szóval teljesen a padlón vagyok a tanácstalanságtól...

Zsuzska! Örülök, hogy kisfiad lesz! Megvan már a neve?
Afra! Neked is örülök, hogy minden rendben van!
Pici, puszillak itt is, kitartás, nemsokára a kezedben lesz Dalma...
Többiek: édes gyerkőceitek vannak, jók a napi galériák!
Nika, mindig eszembe vagy, nagyon drukkolok Neked!

Kép
arwen***

Sissi írt sms-t 16.36-kor:

"Szia! Bent vagyok a Klinikán. Úgy néz ki, hogy folyt a magzatvíz. Most CTG-re tettek. Ha tudok valamit, írok."
Vendég

Sissi várunk a hírekkel. Köszi Cat az infot. Szurkolunk, hogy azért még ne....... :oops:

Kép
Kép
minimano74

Szia Arwen! De jó, h jöttél :D
Megértelek, h vacilálsz, nem egyszerű ez a helyzet...jól fog jönni ez a nyár, h kicsit pihenj, s így pihentebben mérlegelj. Meglásd, megtalálod a jó megoldást.

Cat! Azt a leborult szivarvégit!
:o :shock: Tyűű, erre azt hiszem, senki sem számított. Akárhogy is lesz, pici Ati már jó eséllyel születik a nagyvilágba! Imádkozom értük, h minden rendben legyen!

afra.h

Sissi:

"Otthon voltam, ültem a gép előtt és amikor felálltam érezetm valamit. Még várják a laboreredményt. CTG nem mutat fájásokat, vagyis max 20-ig megy fel. Ati mocorog. Nem fognak hazaengedni."
Vendég

Afra!

Neked gratulálok!
Semmi nem fogható ahhoz az érzéshez, amikor először hallod dobogni a benned élő pici lény szívét. :D
És milyen jó lesz majd először a kezedbe fogni... :wink:

De addig mnég van közel 30 hét...
Nem mondom, hogy nem bukkannak fel újabb aggodalmak majd, de ez már így lesz életünk végéig.
Vendég

Köszönöm Cat! :D

afra.h

Afra!

Ti szeretnétek tudni, hogy fiú vagy lány, ha az UH-on lehet látni, vagy meglepetést szeretnétek?

Neveken gondolkoztatok már?

Te mit érzel? Fiú lesz, vagy kislány?
Vendég

Meglepit szeretnénk :D
Úgy érzem, h kislány lesz (a férjem amúgy is azt szeretne)

Hát...hmmm... még a zavarosban vagyunk a neveket illetően, de úgy vagyunk vele, hogy időnk van bőven, h kitaláljuk.

Olyan hihetetlen még mindig, h tényleg ott van a Pindurka a pocakomban, pedig ma végre láthattuk is, hallhattuk is.
Volt olyan pillanat, amikor csak a kis lábát lehetett látni. Olyan pinduri volt!
Ha kibújik, majd jól megpuszilgatom neki, az tuti :lol:

afra.h

Hát micsoda hirekre jövök :shock: :shock:

Sissinek drukk....azért még maradhatna Ati baba egy kicsit...sajnálom,igy biztos nem mehetnek Szilvásváradra..de hátha :cry: :wink:

Afra nagyon örülök a boldogságodnak,és meglátod még nagyobb lesz amikor a kezedben tartod... :lol: :lol:

Arwen örülök,hogy jöttél..meglátod most majd picit pihentebb leszel és minden megoldódik.. :wink:

Összepakoltam a fiamnak...kész a rántotthús is,azt kért zsömlébe :wink: :lol: 5-kor kelünk,hogy odaérjen a találkozóra... :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat irj majd ha tudsz még valamit....
(bár tudom,hogy azonnal irsz,ahogy tudsz :wink: ) köszi

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sissiről még semmi hir????

Lányok,(akik már megszültetek)nincs véletlenül kismama fürdőruhátok eladó????

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sissi írt nyolckor, csak Marcit etettem és altattam.

"Én a Klinikáknál vagyok. A labor negatív lett. Ugyanúgy CTG-n vagyok. Holnp lesz UH. Mindenkit puszilok. Nagyon hiányzik Márk. :( "

Következő, hogy volt-e ma is UH:

"Nem tudják, ma nem volt UH. Csak a szülőszobán fekszek."
Vendég

Törpiri!

Nekem nem is volt kismamafürdőruhám.
Bikiniből jó a normál is, mert a hasad alatt van a bugyi.
De én nem voltam fürdeni terhesen.

Mindkétszer a nyár második felében estem teherbe és a következő nyárra már megvolt a baba. Wellnesben pedig nem voltunk.
Vendég

húúú sziszikém belehúztatok próbáld még benttartani attikát :):): drukkolunk neked

arwen nem semmi milyen nagy döntés előtt vagy de szerintem tedd amit te jónak látsz bár az új helyen bizttosan nem néznék jó szemmel ha frissiben lebabásodsz de te látod te érzed miért akarsz váltani biztosan jól döntesz :)

nika70
Salgótarján

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: