A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!

Sziszka! Köszi a meghívást, bocsi, hogy nem válaszoltam, megteszem itt :) Elvileg nincs más programunk, ha semmi nem jön közbe, akkor ott leszünk. Pontosan mikor lesz a tali, délelőtt, délután?
dadomi

Szia Ildi, Még nem írta Barbi, hogy pontosan mikor étkeznek, de Binyekék 2 körül indulnak, szóval a délutáni alvás utáni időszakra gondoltam. Jól eltűntél! Jó lesz végre találkozni veletek egy kicsit :)

Dia, ez nagyon bosszantó, azért érzem át a helyzetet, mert én két héttel a férjem szülinapja előtt, leegyeztettem az ajándékot, megígérték, hogy mindent megtesznek, hogy itt legyen addigra....azóta sem jött meg :(

Mennem kell...

<
sziszka78
Tolna

sziasztok!

megint gyors bekukkantás csak, Levim ismét még mindig inkább beteg, sőt most már az egész család elkapta. :roll: ma voltam vele dokinál, de semmi extra.

nagyon jók a képek még megint!!

Sushi téged akartalak már kérdezni,h hugit hogy fogják hívni?

megint elfelejtettem,h mit akartam még... :roll:
makadu

Na közben vagyok én is, megtettük a nagy elhatározást és tegnap éjjel óta próbáljuk Málnust szoktatni az egyedül elalváshoz. Az lenne a módszer, hogy szopizott, betettük az ágyába, megbeszéltük, hogy anyának és apának most van egy kis dolga kint, de nemsokára vissza jönnek, most csendben vár, néha kiabál, hogy anya, olyankor bemegyünk, újra megbeszéljük...kíváncsi leszek az eredményre. Azért kell ebbe belevágnunk, mert újra brutálok az éjszakák...
(éjszaka 3 óránként másfél órát ott kellett lennem vele....)

Niki, nagyon szuperek az új képek is, köszi, hogy megosztottad velünk is!

Anna, örülök, hogy javulgattok. Málnus továbbra is pocsék evő, őt holmi keksszel nem lehet eltéríteni :) DE a figyelem elterelés a meggyőzés több kevesebb sikerrel, be szokott válni..

Apró, örülök, hogy jól vagytok! Fura volt, hogy így eltűntél!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Kitti, nálatok meg gyors gyógyulást az egész családnak!!!

Panna, ha olvasol....jövünk májusban Pécsre Halász Judit koncertre Pécsre, velünk tartotok?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka.Sok sikert az altatáshoz.Nálunk is hasonló a helyzet.Én is meguntam igy már cicizés is csak napi 1x hajnalban van.Elalvás is nélküle történik.Ágyban mesélünk egy kicsit aztán fekvés,én nem hagyom ott simogatom a hátát mig elalszik.zt vasárnap kezdtük tegnap éjjel már csak 1 x kelt és akkor is 2 perc alatt visszaaludt.Eleinte volt hiszti(meglepően kevés) már nincs :D
Remélem nektek is hamar beáll a rend.
l.veronika

Jó reggelt mindenkinek :)

Elfelejtettem írni, hogy Julcsiék tegnap hazamentek a kórházból.

Az éjszakánk egész jó volt, fél óra volt a nyűglődés, amikor két percenként felváltva mentünk hozzá, és nyugtatgattuk, aztán egyik pillanatról a másikra elaludt, éjjel kétszer kelt, de elfogadta, hogy nem kap cicit, és cumival simán vissza aludt.
Vera, nálunk pont a mellette maradással volt a legnagyobb baj, ha annyi lenne, mint régen, hogy cicizik, és alszik tovább, akkor nem is bánnám, de nem lehet felállni mellőle...szóval nekünk más módszer kellett, eddig úgy tűnik ez be fog válni.
Viszont örülök, hogy nálatok is van valami ami végre működik. Éljenek a pihent ébredések :D

Szép napot mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Dadomi délután, mert elött Pécsre megyünk. Persze csak ha az autónk is úgy gondolja... :)
Vendég

Zsófi akkor tiéd a pesti szervezés: kedd vagy péntek! Szerda is lehet elvileg, ha de. sikerrel járok a személyim cseréjének ügyében.

Tegnap nagytakarítottam itt, mert olyan leírhatatlan állapotok fogadtak, hogy sírni tudtam volna. Most nincs bör a kezemen, mert annyit mostam fel...
Na de van azért eredmény is, mert nincs annyi por már.

Nem tudom, hogy említettem már, de a megérzésem nem jött be: ismét a férfiak kapnak erösítést. Mondjuk az elején is mondtam a páromnak, hogy vagy kislány, vagy lányosan viselkedö kissrác, nos utóbbi nyert 100 %-os bizonyossággal. Azt a pöcköt nem lehetett nem látni! :)

Megyek, mert felébredt Dönci. Pont idöben, mert különben leheveredtem volna én is egy kicsit. Még mindig nem árultátok el, hogy ki az imrei vagy lörinci lakos.

Puszi: én
Vendég

Sziasztok! Meg vagyunk mi is, tegnap fél 2-kor elhagyhattuk végre a kórházat :D Utána mentünk Anyuékhoz Eniért, és este 6-kor jöttünk csak haza.

Visszaolvasni nem tudok egyelőre, csak gyorsan bekukkantottam, amíg Peti alszik, Enit meg az Apja altatja... De köszi mindenkinek a drukkokat, a gratulációkat, meg Sziszkának a közvetítést :)

Amúgy jó baba Peti egyelőre, jól eszik, nappal sokat alszik is, csak éjjel nem nagyon akar még, de majd megpróbáljuk valahogy "átprogramozni" :wink: :) Eni is egész jól fogadta, csak ha a Zsolti felveszi Petit, akkor ő is rá akar mászni. Kicsit Apás lett ebben a pár napban :roll:

Majd valamikor hozok képeket is, de nem ígérek semmit... Ma még le se pihentem, mert még ki kellett pakolni, meg vártuk a védőnőt. délután meg még jön a gyerekorvos :roll: :wink:

Addig is puszi mindenkinek, és jó talit csütörtökre, aki ott lesz... Sziszka, köszi a meghívást, ne haragudjatok, de mi még nem vállalkozunk ilyesmire :wink:

yuyu79

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket!

Zsófi!
A teraszt szakemberekre bíztuk, egyedül a festés részét csináltuk mi, az is éppen elég volt :D

Dia!
A Metróban vettük a kerti bútort. Szerintem nagyon jó áron volt, eukaliptusz és elég masszív, ráadásul kinyithatós, 8 személyes az asztal, 6 székkel.

Kitti!
Jobbulást nektek!

Barbi
Kép
manci79

SZiasztok!

Mély elnézések az eltűnésért, de még egy ideig nem is leszek. :(:(:(
Semmivel sem vagyok jobban, a gép előtt se bírok ülni, ezért sem írok, mert még ettől is hányingerem van. A múltkor elkezdtem olvasni, de ki is kellett , hogy kapcsoljam a gépet.Azt hiszem amúgy kezdek totál depis is lenni. Most megint lent leszünk mamáéknál egy hétig!
Látom lesz találkozó szervezés, sajnos ebből mi most kimaradunk , megint.
Hétfőn voltunk doktornéninél akkor 9hetes és 2naposra mondta a babót, szóval vele minden rendben.
Mindenkinek Kellemes Húsvéti ünnepeket egyétek magatokat degeszre sonkával csülökkel helyettem is! Bár azért megpróbálok én is majszolni belőle.
Szép időt és mindenkinek minden jót kívánunk!
Köszönöm a tápláló együtt érző biztató szavakat!

Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Mi is itt, de inkább kinn. :wink:

Levin kitört a tavaszi "láz", totál be van zsongva. Szerencsére a láz elmúlt, még köhög és iszonyú mennyiséget szívunk le az orrából, de ennek örülök, mert amíg betegebb volt, nem jött szinte semmi.

Nekem megint fáj a torkom, a változatosság kedvéért most a másik oldalon....

Kert jól halad, ma belehúztam, apa meg tegnap, így már csak a mulcs, egy tuja ültetés és 2-3 hét múlva a balkonládák vannak. Kb. 2 tonna szemetet égettünk el tegnap végre.

Így mára jutott nekem a kocsimosás, vásárlás és az egész udvar összetakarítása. Úgyhogy most pihegek, mert egy kicsit sok volt.
A fiúk elmentek lovakat etetni, addig ledőlök, aztán még van pár apróság, de nagyjából készen vagyunk, nem egy szemétdombbal megyünk neki az ünnepeknek! Juhé!!!

Volt tegnap a füriszobás, talán 3-5 hét múlva belevágunk.
Nem tudtok esetleg olcsó kád lelőhelyet sos-ben? Mert a szabványméret 150-től kezdődik, az hozzánk nem fér be, csak a 130-as (de nem ülőkád) ebből a nagyáruházak nem tartanak, a bauhaus tudna rendelni, 40ért, hihi. Mondtam, hogy akkor a feleáron kapható 170est vágom inkább félbe.
Egyet találtam ugyan Érden, de az meg gyanúsan olcsó, 8e. Szóval ha ismertek esetleg füriszobást, burkolót, vagy bárkit, aki tud olcsón kádakat, akkor segítsetek!!!köcccc

Barbi, örülök, hogy megérkeztetek rendben!

Julcsi, Nektek is üdv otthon. Remélem Eni pár nap alatt belerázódik a kistesós dologba, az apásság meg természetes. De ettől függetlenül tartok tőle, hogy pl. engem meg fog viselni a dolog. :roll:

Mecsi, sajnálom, hogy ennyire pocsékul vagy! Azért szuper lenne, ha már elmúlna lassan! Drukk!!!És köszi a mailt.

Zsófi, mesélj, mizu? Helyrerázódtál?

Dia, sajnálom a homokot. Azt hiszem Taksonyban, vagy Harasztiban van egy nagy bánya, mi onnan hoztuk, bár nálunk is dupla annyit adtak, csak szórták a kisteherautóra, azt hiszem olyan 3000 volt. Ha többen összeálltok, talán még onnan is megérné hozatni. Mármint, ha ezt visszamondtátok végül.

Kitti, javulgassatok!

Tényleg, jó kérdés: kinek mik jönnek szóba névügyileg kismamik? Niki, Neked akartam írni, hogy a Lőrinc nálunk is nagykedvenc. Mármint főleg nálam. :wink: Apa itt is a nagy vétós, semmi sem tetszik, de nincs egy ötlete sem. Szóval nekem lesz egy névtelen második fiam sztem. :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok lányok!

Fontos kérdésem lenne: tudom senki sem szemorvos, de tegnap Zorka nagyot esett és beverte az arcát a lépcső fokába. Lett egy 20 forint nagyságú lila folt, ez még nem is vész, de du észrevettem, hogy a szeme fehérjében van egy pont szerű valami, gondolom bevérzés és mára meg még véres is a szeme fehérje. Nem fájlalja, de gondolom azt is beütötte. Szerintetek vigyem orvoshoz? Marha jó, hogy jön a 3 napos ünnep. Szóval pánikoljak, vagy se. Eddig nem volt bennem pánik, mivel nem is fájlalja és nem is dörzsizi, de anyum beparáztatott, hogy mi lehet. Szerintetek? Én úgy gondolom felszívódik és nincs más baja, mert ha lenne lenne más tünet is.

Mecsi: Hát együtt érzek veled én tudom milyen ez, az embernek élni nincs kedve, de hidd el lesz jobb. Napról napra jobb lesz.

A fényképek gyönyörűek, mostmár én is méretezek ide Zalán képet is a hét végén. 60 centi és 5,7 kg.

Julcsi: hatalmas gratula, szép fiú nagyon és tiszta Eni szerintem.

Mazska minket érdekelne a koncert, és a kérdésedre válaszolva most sajna 1 szobában alszunk mind a 4-en, és ez marad is így kb nyár végéig, akkor költözünk. Eddig nem zavarta Zorkát, de mostanában van, hogy felkel rá, de végül is hamar visszaalszik.

Sziszka: jó a homokozó nagyon, Zorka nálunk nem kapott rá az ízére, ő egész nap hintázik. A tali minket is érdekel, de nemtudom elmerjek-e indulni.

Zsófi: Köszönjük a köszöntéseket és gyere majd nekünk elmondhatsz mindent, örülök, hogy Beni már jobban van.

Na ennyi jutott eszembe, sok locsolót a lányoknak és sok tojást a fiúknak

Ritus

Kép
rituspoc

Ritus - a páromnak volt ilyenje tavaly, valahogy megütötte a szemét, és első nap egy pötty volt rajta, utána meg elkezdett lefolyni. Kicsit érezte, de nem fájt neki igazán. Az orvos azt mondta, hogy nem kell izgulni, a szem az egyik leggyorsabban gyógyuló szerv, és hamarosan fel fog szívódni. Úgy emlékszem, kb. 1 hét alatt tűnt el teljesen. Azért ha megnyugtat, kérdezz meg szakembert, de ne izgulj miatta.

Julcsi, üdv újra itt! Várjuk a további képeket a kis hercegről!

Kitti - nincs még nevünk, eddig a Muc2 illik rá legjobban. De azért nem így fogjuk anyakönyveztetni :)))
Gyógyuljatok meg hamar!

Sziszka - szerintem ügyesek vagytok az altatással, remélem, hamar megszokja Málnus.

Mecsi - már csak néhány hét, és vége a rosszullétnek! Remélem :)

sushy

KEllemes nyuszimuszit mindenkinek! csak ennyit tudok bocsi, de nagyon jól érezzük magunkat!!!
Vendég

Sziasztok!

Yuyu,
Üdv itthon! Örülök, hogy jól viselkedik Petike!! :wink: Sok sok boldogságot hozzá!!

Ritus,
Jobbulást Zorka szemének!! Sajnos orvost nem ismerek...:(

Mecsi,
Sajnálom! :( Jobbulást! Áronka egy tündér!

Aproo,
Köszi a tippet, de sajna már megrendeltük és nem akarom lemondani, ha csak mi rendeltünk volna tőlük biztos lemondom, de a 3 másik család akik rendeltek, gondolom nem akarnák lemondani. Szóval várunk :cry: Mazska tanácsát megfogadva elindultunk, hogy veszünk legalább 25kg homokot hogy addig az legyen, de 4 helyből csak 1 helyen volt, és az 1600ft/25kg!!! Na hagytuk is a francba, annyiért nem kell.

Viszont vettünk kinti bútort, már alig várom, hogy felavathassuk!!

Manci,
köszi a tippet, a Metro-t néztük mi is és találtunk is olyat ami tetszik, viszont csak zöld párnák + zöld napernyő volt hozzá és az nagyon nem passzol a házhoz stb.

Kép
Kép
dia123

Holnap sok meló vár rám, végre meghozzák a mikrótartó/bortartó polcot, azt kell reggel pakolásznom, aztán jön a sütigyártás, sonka főzés, tojás főzés + festés Virágal, megpróbálom a húsvéti ebédet is előkészíteni mert a reggeli után megyünk be dédihez. Szóval sztem most egy pár napig nem jövök, ezért most szeretnék kívánni mindenkinek egy nagyon szép, kellemes Húsvéti Ünnepeket!! :D

"És Ő eltávozott szemünk elől, hogy a szívünkbe nézzünk, és ott találjuk Őt. Mert eltávozott, és íme, Ő itt van!"

És íme néhány Dia stúdiós nyuszis kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
dia123

Dia, nagyon jók ismét a képeid, tündéri rajtuk Virág :D :D

Köszi mindenkinek a gratulációt és az üdvözlést :D

Nem tudom, milyen sűrűn tudok jönni még a napokban, így mindenkinek KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET kívánok!!!!!!!!!!!!!!
Nekem most egyszerű dolgom lesz, mert a nagyik főznek ránk, meg Anyukám már sütiket és hímes tojást is hozott, hogy nekünk is legyen. Meg csokinyuszikat :lol:

Ritus, remélem hamar rendbe jön Zorka szeme :roll:

Alszik mindkét gyerkőc (kíváncsi vagyok meddig), de még fejnem kell meg zuhanyoznom, aztán irány az ágyikó :wink:

Az utolsó pár oldalba belenéztem, de nem tudtam rendesen elolvasni mindent, így nem emelnék ki senkit, de nagyon jók a képek egytől egyig :D :D :D

yuyu79

És akkor az első napok képei:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

yuyu79

YuYu,
Köszönjük! A te képeid is nagyon édesek! Nagyon helyes kispasi Peti! Olyan ici-pici, kis törékeny csöppség :)

Mecsi,
Még csak neked akartam írni, hogy boldog névnapot Áronnak! :D

Na most már tényleg megyek, jó éjt!!

Kép
Kép
dia123

Köszi! Nekem is olyan picinek tűnik, pedig majdnem 4 kiló :wink: De Eni meg már 14 :shock: :D

Áronnak boldog névnapot kívánunk mi is!!

yuyu79

Mindenkinek nagyon kellemes nyúlvétot!

Sajnos az enyém nem lesz az, pokoli ájszakám volt és a nappal se ígérkezik fényesebbnek. A sok takarítás, gyerekcipelés betett a bal karomnak. Olyan fájdalmaim vannak, hogy azt ép ésszel nem lehet elviselni. Ehhez egy szép hasmenés is társult, úgy látszik nem bírom anyám föztjét! :)
Nincs semmi gyógyszerem nekünk felnötteknek, nem is gondoltam rá. Anyám ma reggel nem beszélt velem, pedig a párom mondta neki, hogy romjaimban vagyok, így a remény, hogy hamar gyógyszerhez jutok, a messzibe távolodott.

Yuyu gyönyörü a kislegény!
Virág képei is nagyon édesek!

Megyek megint wc-re, lehúzom magam... :(

Puszi: én
Vendég

Köszi Barbi, és jobbulást Neked!! Vigyázz Magadra kicsit jobban, ha lehet :wink: Nincs a közelben elérhető gyógyszertár? Hol is vagytok Ti most? Bocs, de kicsit kiestem a fórumozásból :oops:

yuyu79

Sziasztok!

Kellemes húsvétot kívánunk mi is mindenkinek!

Julcsi, örülök, hogy minden oké, hazajöhettetek és nagyon de nagyon szép Peti baba, még egyszer gratulálok hozzá! Nagyon helyes az apás kép a gyerkőcökkel:)

Barbikám, jobbulást neked! Hogy hogy nem beszél veled anyud?

Apró, nálunk sincs még konkrét név, ami egy kicsit bosszant, mert már jó lenne, ha sikerülne dűlőre jutnunk. A Lőrinc-et Ferci rögtön leszavazta, a Domonkos sem nyerő nála, egyelőre kiindulásnak marad a Miklós. Még a Misi is tetszene, de a Mihály már nem, vagy esetleg a Samu?! Addig marad a Kispicúr név és a Ficánka:)))

sniky

Sziasztok!

Áldott Szép Húsvétot Kívánok Mindenkinek!

Julcsi, nagyon szép Peti! Sem a gyors utazás, sem az újszülöttek pici ráncai nem látszanak, mintha már egy hónapos lenne! Irigykedem...na de majd nemsokára! :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk Mindenkinek!

Kép
makadu

Köszi, de élőben azért látszik ám rajta a túlhordás, száraz a bőre, és a keze-lába eléggé ráncos :wink: Meg jó hosszú körme volt, de attól tegnap sikeresen megszabadítottam, hogy ne kelljen már kesztyűben lennie mindig...

Niki, Aproo, Nektek se sok van vissza, lassan értetek is izgulhatunk majd :)

Barbi, jobban vagy már remélem... :roll:

Kitti, szupi a kép :P

Egész családom alszik, Eni és Apa lassan 3 órája :shock: :shock: Peti már fent volt közben egyszer, megette a tejci-adagját és visszaaludt :lol: Nekem is sikerült aludnom kemény fél órát :roll:

yuyu79

Kitti, Te jobban vagy már, ami a rókákat illeti? :wink:

Mecsi, remélem Neked se tart már sokáig :roll:

yuyu79

Sziasztok!

Vagyok én is, csak kissé fáradtan. A változatosság kedvéért, most, hogy végre egyedül is elalszik a lányunk, most 3 órán keresztül küzdöttünk éjjel a fogfájással :( Szóval kissé ki vagyok purcanva :(

JUlcsi, hogy neked mennyi energiád van :D Hihetetlen vagy! Eni hogy bírta anya nélkül? Minden rendben volt? Peti nagyon gyönyörűséges, remélem hamarosan láthatjuk majd élőben is! Gondoltam, hogy a csütörtök egy kicsit korai még nektek, de azért írtam :) Természetesen ez így van rendjén, majd legközelebb jöttök, persze nélkületek azért nem lesz teljes :) Eddig mindig itt voltatok....

Mecsi, remélem már csak néhány hét és túl leszel ezen, aztán majd felvidítunk, ki kell rángatni a depiből :D Áronnak nagyon boldog névnapot kívánunk!

Apró, örülök, hogy jobban vagytok...kád ügyben én passzolok!

Dia, nagyon szuperek a képek ismét, nagyon ügyes vagy :D Persze ilyen alany is kell hozzá, virág csodaszép! Ráadásul hogy megnőtt a haja!

Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

BOLDOG NYUSZIT KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Vendég

Remélem is, hogy hiányozni fogunk egy kicsit :lol: De azért érezzétek jól Magatokat, és csináljatok sok képet :wink:

Sajnálom Málnust :( Hányadik foga jön most? Eninek jó ideje már csak az utolsó 4 hiányzik a 20-ból, de azoknak még semmi nyoma...

Barbi??

yuyu79

Kép

Nagyon kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Julcsi, Barbiék itt vannak Pesten, talán írtam is, hogy ők is jönnek csütörtökön! Remélem közben javult a keze!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ja, és 11 fogunk van eddig, most készül áttörni a 12. és a két felső szemfog közül is az egyik...ezzel küzdünk...viszont tényleg teljesen egyedül elalszik, és két nap alatt megvolt, úgy, hogy második nap, már csak 5 perc volt a nyűglődés....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

sziasztok lányok!

mindenkinek nagyon boldog húsvétot kívánunk!!! teljen kellemesen ez a pár nap! ;)

Julcsi, tényleg nagyon édes, és szép baba Peti. nagyon klassz fotókat hoztál!!!

majd vonalzót csinálj Petinek is ám... ;)

szopizik a nagyfiú rendesen!? nincsen gondotok ezzel most sem?

Aproo, sajnos nem tudok kádban segíteni én sem! :(

Barbi, sajnálom a rosszullétet! remélem, hogy csak egy szimpla gyom.rontás, és nem az a szuper vírus, ami most terjeng a levegőben!!! :S

Dia, nagyon édes Virág is a fotókon, és nagyon klassz beállításokat csináltál! gratula!

Ritus, végül mi lett Zorkával? elvitted orvoshoz a szemecskéje miatt!?

velünk minden okés, köszi Aproo az érdeklődést! az a múltkori dolog még aktuális, csak még egy kicsit várat a kikívánkozás belőlem... :S bocsi érte előre is! lassan megérik a dolog! és mindenképpen kiöntöm a lelkem! okés!?

ami pedig a talit illeti, mármint a pesti Barbi féle talit! megnéztem az időjárás előrejelzést, és inkább péntekre kellene szerveződnünk, mert akkorra jobb időt jósolnak, mint keddre! szóval akkor a kérdés, hogy pénteken kinek lenne kedve Barbiékkal találkozni immár élőben is, illetve hol talizzunk, legfőképpen mikor!? ötleteket várom ide! :)

most megyek hunyni, mert nagyon hosszú lesz ez a 7vége, és aludni is kellene azért valamennyit! :) jó éjt!

sophie27

Épp a vonalzón dolgoztam most :wink: Nem lett túl jó, de ez van :roll:

Ja, csak azt tudtam hogy valahol az országban vannak Barbiék, hogy Pesten, azt nem :oops:

Zsófi nagyon kiváncsi vagyok, mi nyomja a lelkedet :wink:

Na megyek fejni, aztán lassan úgyis ébred Peti, addig már nem érdemes lefeküdnöm...

yuyu79

JÓ reggelt mindenkinek!

Zsófi, remélem kismama vagy ;)

Julcsi, szerintem nagyon jó lett Peti vonalzója!

Képzeljétek, mi azt kaptuk húsvétra, hogy Málnus életében először átaludta az éjszakát, este 9-kor aludt el, és reggel 8-ig húzta :D
Persze aki már egy éve végig tudja aludni a sajátját, az talán nem is érti milyen jót aludtam...

Ezt is megéltük :lol: :lol: :lol:

Nagyon szép napot mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szilvi, gratulálok az átaludt éjszakához, megértem, mekkora dolog ez Nektek :D :D

Azt hiszem csak én ülök húsvétkor a gép előtt, de azért majd gyertek ám, és hozzatok húsvétolós képeket a gyerkőcökről :wink:

Eni elment Apával anyóshoz húsvéti ebédre, nekem meg hozott haza kaját... Ott van Ákos unokatesó is, együtt hancúroznak Enivel :lol: Tegnap a két unokanővérével meg itt fordították fel a gyerekszobát :)

Peti jókat alszik, én meg pihengetek... 8) Múlt éjjel is 3 óránként kelt csak, egyelőre meg vagyok elégedve vele :D

yuyu79

Sziasztok!

Julcsi, akkor egyenlőre kisangyal a fiacskád! Maradjon is így!

Mi épp itthon, már 2 órája lenn kéne lennünk a dédiknél, de mivel Levi tegnap este egy órával később aludt el, ma meg ébresztettük a hajnali nyuszikeresés okán, ezért 11 előtt kidőlt, hazahoztam, mégiscsak saját ágyban nyugisabb a dolog (útba is esünk), ebédig meg már nem bírta volna ki. Azóta szuszózik, előbb benéztem, totál k.o. Remélem azért marad nekünk ebéd, mert a dédik mennyeien főznek!

Megvolt a csokikeresés is anyóséknál, először meg volt szeppenve Levi, de aztán Peti öccse kezelésbe vette és totál beindult.
Sajna unokatesó nem jött reggel, mert elaludtak, de misére befutottak....addig tartott a béke a templomban. :lol:
A hülye kutya meg anyóséknál míg elvoltunk, egy óra alatt az összes elrejtett maradék csokit felzabálta, még a fákról is, mert felért értük, Álmos annyira szomorú volt. Szóval most osztoznak Levivel, meg gyorsan rejtettünk még párat neki.
Remélem apa csinált képeket, majd hozok.

Lassan ébrednie kéne az úrfinak, mert még két vendégség is előttünk áll mára!

Zsófi, ne habozz, gyere mesélj!
Talira nem tudok más ötletet mint a Kopaszi. Még mindig olcsóbb, mint egy játszóház....de azt sem tudom hogy néz ki a jövő hét nekünk. Várom a füriszobást, kedden megyek végre uh-ra, megkukucskálom a kisebbik kukist! :wink:
És egy nap tutti jön egy barátnőm majd, de nem tudom mikor.

Szisz, szuper az átaludt éjjel, grat!

NA, mintha hallanék vmit!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziszkám, gratulálok az átaludt éjszakához, szerintem (remélem) a többi is ilyen lesz ezután. Átérzem az örömödet, mert tudom milyen nagy kincs egy átaludt éjszaka. Nekünk azóta is szinte minden éjjel alszik Barnus, hasonló jókat kívánok Nektek is. Megpróbálom kiélvezni a maradék 3 hónapot e téren, utána gyanítom meg kell szoknom újból a rendszeres éjjeli bagolykodást:)

Zsófi, jól felborzoltad itt a kedélyeket:) én is nagyon kíváncsi vagyok és csatlakozom Sziszkához, remélem baba van a dologban?! ;)

Barbitali: nekünk a péntek teljesen jó és a Kopaszi is, a csütörtöki Sziszka talit még nem tudom ígérni, csak ha Andi el tud vinni bennünket, vagy ha esetleg Rituséknak is van kedve/ideje menni, és esetleg hozzájuk beférünk?!

Zsófi, nem vitte végül el Ritus Zorkát, tegnap beszéltem vele, már szebb a kiscsajszi szeme!

Julcsi, örülök, hogy ilyen tündér a kisfiad és hagy téged is egy picit pihenni, használd ki a lehetőséget;) kíváncsi leszek, nálunk mennyire fog feje tetejére állni a világ, ha Ketteske megszületik;)

na most megyek babakocsi kereket ragasztani:))) jók legyetek:)

sniky

Niki, mi történt a kerekekkel?

Hát, az első éjjel után azt hittem mostantól nem alszunk, de ha Peti ilyen marad, akkor hihetetlen mázlink van, hogy egymás után két evős-alvós babát kaptunk :wink: De ezt még korai lenne kijelenteni, mert még csak holnap leszünk 1 hetesek :roll: :D

Eni még mindig bandázik, én meg délután aludtam végre egy jót Petivel :)

yuyu79

Sziasztok!

MI is túl vagyunk a mai családlátogatáson :)

Julcsi, mekkora mázlista vagy :) Málnus még a múlt héten is 3 óránként kelt ;) Szívből kívánom, hogy ennél már csak jobb legyen az éjszaka :)

Niki, Ritus, Andi, olyan jó lenne, ha ti is el tudnátok jönni, szóljatok ha kell a pontos útvonal, átadták az autópályát, itt megy el a kertek alatt szóval végig tudtok azon jönni! Egy óra alatt itt lehet lenni!

Apró, ilyen neveletlen kutyánk nekünk is van egy, tegnap kilopott egy tojást a babakocsi aljából, úgy, hogy észre sem vettem, csak -1 volt a tartóban :lol: Remélem jól sikerült a mai napotok.

Köszönöm, hogy velem örültök :D

Sziszka

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Eloszor is kellemes husveti unnepeket kivanunk Nektek!

Tegnap voltunk a Halasz Judit koncerten, klassz volt - Laura annyira izgatott volt, hogy elotte semmit sem aludt (4-tol 5-ig volt a koncert), ilyen meg nem is volt. De igy is eleg jol birta. Ma itthon voltunk, delelott megneztuk a kertbe, hogy mit hozott a nyuszi - a Picasa-ra teszek majd fel kepeket.Laura nagyon orult a tyukocskanak, amit en vartam - egesz nap azt huzogatta + vettunk meg neki IKEA-s vonatot, igy mar jo nagy vasutunk van - azzal jatszottunk. Foztem, sutottem, tojast festettunk - most meg szaunaztunk egy kicsit mind a harman, bar en nem nagyon merek, csak a "kispadon" :)

Peti nagyon helyes kiskrapek es orulok, hogy ilyen jo kisfiu! :)

Sziszka - gratulalok az ataludt ejszakahoz - remeljuk igy is marad mostmar! Szerencsere en nem panaszkodhatom, mert Laura nagyon jo alvo - remelem Oliver is ilyen lesz.

Zsofi - nekunk is jo a pentek, oltasra megyunk reggel, de remelem utana tudunk talalkozni. Szerintem az Allatkert vagy a VArosliget is jo lenne talihelynek, de nekunk jo a Kopaszi-gat is.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mazska, örülök hogy jól telt a napotok :)

Sziszka, Málnus alvása nem függ össze azzal, hogy este mit, mennyit evett esetleg?

Mert Eninél észrevettük, ha este jól bekajál, jobban alszik. Meg most egy hétig nem itta meg a junior italt, amit szokott, és fel is ébredt szinte minden éjjel, amíg nem voltam itthon. Most kezd megint rákapni a tápszerre, de dokinéni azt mondta, az se baj, ha nem iszik ilyesmit már... Mondjuk tudom hogy Málnus egyébként is rossz evő, de hátha van valami összefüggés...

Peti meg 150-et evett most este, eddig ez a rekordja :D Neki is "van huzatja", mint a nővérének :lol:

yuyu79

csak annyit szeretnék ha az állatkerthez vagy Városligetbe lesz a tali akkor mi is mennénk! kedden vagyis holnap utazunk haza!

ölelés mindenkinek! PEti gyönyörűűűűűűűűűűű :lol:
Vendég

csak annyit szeretnék ha pénteken lesz a tali ill az állatkert vagy Városligetben lesz a tali akkor mi is mennénk! kedden vagyis holnap utazunk haza!

ölelés mindenkinek! PEti gyönyörűűűűűűűűűűű :lol:és Dia ezek a képek!!úgy szeretnék én is ilyen képeket ZsIgáról!
Vendég

Sziasztok!

Mi is túl vagyunk a locsolók első hullámán :)

JUlcsi, talán van összefüggés, de Málnust nem lehet sajnos megtömni, sőt etetni sem hagyja magát, csak egyedül hajlandó enni, és ha bármit bele akarunk "tömni" akkor inkább az egyedül evést is abba hagyja...ezért nem vettük el tőle végleg még a cicit, este még cicizhet, de éjjel már nem. Ettől azt vártam, hogy majd milyen jól fog reggelizni hisz eddig egész éjjel evett, most meg nem...de tévedtem, semmit nem javult az étvágya :(
Petit minden evésnél méred?

Mazska, örülök, hogy jól sikerült a koncert, mi is készülünk néhány hét múlva lesz Pécsen. Most megerősítettél benne, hogy nem korai :)

Boni, most már jó lesz, ha hazajöttök, fura, hogy ennyire eltűntél :lol:

<
sziszka78
Tolna

Szisz, nálunk pl. semmi összefüggés nincs aközött, hogy mennyit eszik este, szerencsére átalussza az éjszakát, ha sokat eszik, ha keveset, ami mostanában elég gyakran előfordul.

Julcsi a kerék műanyag részéről használat közben lejön állandóan a gumi. Valahogy kitágulhatot kicsit és kb. 10 méretenként vissza kell tegyem. Szervíz hívtam, de kb. 10 nappal lejárt az 1 év garanciánk, már nem is forgalmazzák ezt a típust, sőt alkatrészük sincs hozzá, így marad a házi barkácsolás. Tegnap átlátszó szilikon tömítő ragasztóval megragasztottuk, kíváncsi vagyok meddig fogja bírni?!

sniky

Általában mérem, de éjszaka azért nem...

Bon, jó utat haza!

Remélem ha vége az ünnepnek, nagyobb élet lesz itt.... Igaz, ha letelik a férjem szabija, akkor meg majd én nem tudok jönni
:wink:

yuyu79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: