A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

hát ezaz, szívemből szóltál Bori, ami a biüt illeti.
elkúrtuk, vagyis a kúrást marha rég elkezdték nekünk.
mi meg mást nem tudunk, mint beállunk a körbe és járjuk a táncot. sajnos.

Kép
kissmanó

Szerintem ma már semmi sem bio... minden vegyszerezett...:(

Bori: Panka nekem nem tűnik aprónak, de ha lenne mellette egy másik bébi, akkor tuti nagy lenne a különbség. 50 cm-rel született, úgyhogy sztem egész jó az 5 cm növekedés... neeeem?

Kép
zsuzsi**

Hú csajok nagy szenvedés volt :cry: 1 órán át üvöltött a gyerekem, nagyon fájhatott a pocak. Aztán megszélcsöveztem, kb 3 perc után kinyomott egy adag olyan sűrű sz@rt, a kanál megállt volna benne :cry: Most végre 20 perc ringatás után elaludt. Tiszta vörös az arca, annyira sírt..
Nem lesz ez így jó :cry:

KépKép

KépKép
szivvi

Hencsi
El ne menj innen!!!
Esztora
Nem tudom jógán mit csináltam volna az üvöltő gyerekkel :?

25-én tali budaörsi Ikea, [size=9]esetleg outlet?[/size]

KépKép

KépKép
szivvi

Mikor vált át ez a nyomorult ticker??

KépKép

KépKép
szivvi

SziasztoK!

MEgint elhavazva... csak jöttem elújságolni: kész vannak a gyerekszobabútorok! :D :D :D Apukám csinálta, majd ha rápakoltam, lefotózom és megmutizom. Hamarosan kész leszenk a gyerekszobák is!

KépKépKépKépKép
uxi

Esztora: nagyon-nagyon köszike, 25-én átveszem. Nagyon kemény ez a mai nap nyügi szempontjából.

Emma: nincs bezárva az ajtó! :lol:

Bori: hát igen, ebben van igazság, de ha már ennyire fos minden, legalább a kevésbé fos jusson a gyerekemnek, ennyit megtehetek...

Biztos jön a hideg, téli idő, mert nemcsak gyerekem, hanem a 2 macska és a kutya is egész nap alszik itt bent!

Andrea
Kép
kindernay

Szivvi: sűrű???? Nem lehet, hogy váltani kéne kaját? Nem tudom, csak egy ötlet!

Nekem 25-e IKEA (budaőrs) jó! :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Már nem tom mit egyek, amitől nem fáj a pocija, van is toj, még énmeg is szeretem

KépKép

KépKép
szivvi

listázzuk:
Andi
Esztora
Szivvi

Többiek? Emma, Orsi, Zsú, Gurgi, Zsuzsi, nem tom ki jelezte még, hogy lehet, hogy jön...

KépKép

KépKép
szivvi

Ahogy így elnézem a 3 hós adatokat, legyre inkább az az érzésem, hogy én egy feneketlen bendőt szültem, aki egész nap eszik-eszik-eszik...
Le sem merem írni a súlyát. Szerintem a 3 hós már 7-essel fog kezdődni. :oops: 30 deka híja a 7 kilónak...
A hosszát nem tudom, a 62-es rugikat kezdi kinőni, kb 62 centi lehet akkor?

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi! Gyűjtöget a kis Drága! Aztán jön a destroy-üzemmód, és csak 10 dekákat fog hízni havonta :D
Éljen a bútor, képeket várjuk!

Andi! Saját termelést persze, én is szívesebben adnék csemetének. Lehet, felszántom Apámék telkét ;)
Vendég

Uxi: kérdezd meg Lidikókát, náluk mi a helyzet. Ha őt sikerül lekörözze Benikéd, akkor elhiszem, hogy feneketlen az a bendőcske.

Kép
kissmanó

Emma :)
3 hós adatok:62OOg és 59 cm. Saját mérés. :wink:
Mennyi haj! :D

Nadine :)
Jobbulást! :?

Hencsi :)
2O-21fok! :shock: Nálunk is 24 van a lakásban. :)

Szivvi :)
Szegény picur! :(

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

OFF

Csajszik. Akik az ebédhez innen ihletődtetek.
A Lurkoldalon szétmaceráltam a Receptes hozzászólásokat, kivettem belőle a konkrét dolgokat, s így megalkottam a Recept leírásokat. Szal lehet átlátogatni 5letekért oda.
Póréhagyma leves kipróbálva, fini volt.

ON

Kép
kissmanó

ihletődhettek akart lenni.
nem vagyok Napoleon, nem bírok eccerre a lányomra is figyelni amint mondja a leckét (kedvenc mesét mondta fel), s nézni mit írok

Kép
kissmanó

Fogápolás: végre elment a sógornőm a fogorvoshoz a kisebbik gyerekével. És mit mondott a doktor? Na mit? Mosnia kell a kicsi fogát és kevesebb cukrot rakni a teájába. Jééé!!!! Van új a nap alatt! :?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Nálunk 26 fok van a gyerekszobában az Angel Care hőmérsékletmérője szerint... de este én fázom... a z órás hőmérőm szerint meg 22 fok.. most beszerzek egy másik hőmérőt, hogy mi az ábra...

Szivvi: gyümölcslé? az nagyon jó székrekedésre nekünk is, gondolom neki is átmenne... legalább napi 1 literrel kéne nyomatni. Iszol ilyen mama teákat? Az is jó, vagy a Mecsek bébi teát igyad te, bár jó szelet csinál... :wink:

Bori: megyek segíteni, csináljuk bio kertet! legalább tudjuk mit zabbantunk!

Bocsi Szivvikém de meg kell kérdeznem a többieket, mennyit kaksizik nálatok a gyerek? Nekem napi 3-4 is van! :shock:

Gyerek cicizik, kutya meg itt ül mellettem és "beszél", hogy vacsoraidő van, ránézek az órára és 2 perc múlva fél hét??? Jól működik az eb!

Andrea
Kép
kindernay

mi is külön alszunk :? Szili a nappaliban a tévé előtt, én a hálóban, gyerek a szobájában (még jó, hogy van ennyi helyiség) aztán hajnali 2-3as evésnél gyermek jön át hozzám és úgy szunya tovább, reggeli kelés után pedig gyermek a hálóban még 1-2 órácskát lehúz :lol:

ANdi, kakiügyben azt vettem észre, hogy kb 1hete egyre kevesebbet,pedig 3-4 szokott nálunk is lenni, de most volt hogy napi 1, vagy 2

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Nekem is jónak tűnik a 25. Budaörs.

Andi, nekem 2-3 naponta van kaka a pelusban.

Kép
nenoke

Jól szétfagytam, Zsuval sétáltunk, utána meg összefutottam egy ismerőssel és dumálgattunk. Tornacsukában voltam és rövid ujjú a kabi alatt. Samunak is béka volt a keze-lába.
Még jó, hogy péntek óta fűtenek.

Esztora!
25-ikén ha Atinak nincs más dolga megyek a talira. Kíváncsi vagyok már a fejetekre és persze a gyerkőcökre.

Tudjátok mit eszek?
Szivacs cukrot, imádom! Mindig megfájdul tőle a hasam de csak azért is eszem. háhá
torolve_20131003125716

Aki még szeretne a lurkoldalon logóügyben szavazni, annak itt a link: kattide :):)
Vendég

Andi
Iszok gyümilét, eszek gyümit...Mecseket most Lilkónak se adok, csak kamillát.

KépKép

KépKép
szivvi

nálunk napi 4-6 kaki ma csak 2 és fél ezért nyügi van,tolja de nem jön.

nagyon várom már a 25.-ét,balatoni talicska is nagyon jó volt.

Bridzsi

Kép
esztora

kijött a kaki!!!!!!!

Gurgi Anyukám imádja a szivacs cukrot jó nagy zacsival szoktunk venni neki :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Szivvi! Én is szerettem volna kérdezni, hogy Lilinek próbáltál már gyümölcslevet vagy pár kanál gyümölcsöt (reszelve, pürésítve) adni? Talán az rendszeresebbé teszi a székletet.

Emma! Méretek: 6,46 kg, 67 cm

Zsú és Gurgi! Holnap de. van elintézendő dolgotok a Pólusban? Nekem lenne. Cicitartó vásárlását már végre meg kéne ejtenem.
:D Vagy inkább ejtsük a témát? :lol:

Ckat! Régen hallottunk felőletek. Mi van veletek?

Mütyürke! Druszám! Jó volt olvasni Téged is! Gyere többször!

Andrea! Lábtornát (integetés, bokakörzés,bekarmolás-lábujjhajlítás és nyújtás,) még az ágyban felkelés előtt (mondani könnyű?) ajánlatos végezni, ha felkeléskor, terhelésre fájdalmat érzel.
Egyébként -tudom,sovány vígasz :? - ha reggel nem papucsba bújok, csak mezítláb mászkálok, nekem is fáj néha a lábam.

Egcsi! Nagyfiadnak már nem probléma az angol beszéd megértése? Mer angolul beszélni?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

sziasztok!

Andi! Nálunk kaki 3-4-5 naponta van.

Emma! 3hós adatok 60cm 6510g

Gurgi! Szemcseppet feladtam végül is 14 db maradt de csak egy légpárnás boríték volt a postán így légyszi 5db-ot küldj el esztorának, a címet elkülöm privibe, köszi előre is. Pénzt nem kérek majd az egyik talin megiszunk egy üccsit :lol: valamikor úgyis megyünk Pestre és úgy időzítünk hogy el tudjunk menni a talira.

Lilla szerencsére kiheverte az oltást de 4 nap kellett neki mire minden visszaállt a régi kerékvágásba.
NA megpróbálok visszaolvasni!
Emi

Kép Kép
emi_25

Kinderke :)
Napi 1-2 kaka, valamikor minden másnap 1 kaka. :)

Lynia :)
Mi is külön alszunk, apa szeret tévézni és villanyfénynél elaludni, ez nekem nem megy. :?

Hencsi :)
Első kép. :wink: Valami gáz volt az aktiválásomnál, úgyhogy gőzöm sincs melyik felhasználónév-jelszó működne. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Tücsi :)
Fogalmam sincs mennyit ért angolul :? Nagyjából magyar környezetben nőtt fel, angol mesékkel. Néha mond egy-két angol mondatot azért. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Na jól van köszike a válaszokat, akkor nemcsak én gyerekem egy "kakagép".

Esztora: nálunk is ha kevesebb van pirosodik a kis feje úgy nyomja... köszi, hogy megvetted a cuccot 25-én boltolunk! :wink:

Még egy kérdés: mennyit eszik a gyermeketek este lefekvés előtt? Ha tudjátok ml-be.. ha nem időben? (bár a komfortozás jó sok időt vesz igénybe) :wink:
És még egy: a 3. hónaphoz közeledve lassult-e a hízás üteme? Tehát kevesebbet hízott-e mint előtte?

Ez nem kvíz csak kiváncsi vagyok.

Tücsi: köszi az infót megpróbálom reggel csinálni, bár ha elaludt Botond reggel (visszaalvás) rohanok zuhanyozni, meg társai.

Na jó éjt mindenkinek, én semmit nem aludtam az éjszaka és még csirkepaprikást is csináltam, megetettem mindenkit, most fürcsi és alvás! Gudnájt

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok,
el vagyok havazva, minden ok....
Emma, Botondom 3 hónaposan 7520 g és 65 cm. Ha jól érzem, mi vagyunk a legduckóbbak, illetve Boti... Megduplázta születési súlyát, nem semmi...
jó éjt!
Ildi

Kép
lidikoka

Kinderke :)

Hízás lassult. Szerintem már nem is hurkás annyira. :(
Este fürcsi után kajcsi, akkor is, ha 1 órával előtte evett. Lefekvésig még 2X-3X rácsatlakozik a cicire 5 percekre, leginkább komfizni. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!
Írjál priviben egy új jelszót nekem és átírom neked, és akkor már be tudsz lépni!
Vendég

Sziasztok!!

Igen, a 25-ei talira mennénk mi is! Hányra és az Ikeában hova kell menni? Jaj már úgy várom. Mert ugye hiába nem jutok a géphez,attól még nagyon is kiváncsi vagyok rátok!

Emőke a 2hós védőnői mérésen 5170gramm és 58cm volt. Múlthéten 5350 volt fürcsi elött pcéren,de holnap este van pucér mérés majd beszámolok az eredményekről :wink:

Kaki: Nem tudom,hogy lehet,de nálunk minden reggeli program a 15-20percnyi kakilás,ami majd kifolyik már a pelusból és napközben is küld még párat,persze csak akkor amikor épp indulunk valahova :wink:

puszi
Vendég

Lányok! (Jó reggelt! :wink: )

Tegnap nem írt Annee...vagy csak én nem láttam... :roll: Remélem jobban van! :?
Nem tudom mi lesz az én fiammal az oviban, mert itthon elég aggresszív nyuszika...majd apát küldöm a szülőire, az ő fia. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kép
ckat

Esztora!
Nyami :lol:

Emi25!
Nagyonnagyon kösziiii, várom és továbbítom!!
Jaja, gyertek majd talcsira vagy mi megyünk Szögedre :lol:

Tücsike!
Nekem tuti nem jó a héten, mindennapra van vmi. Holnap jön a barátnőm a kislányával, nemrég volt 1 éves a kiscsajszi és ajcsizunk, aztán csütön vendégek jönnek, pénteken mi megyünk..de legalább társaságozom.

Egcsi!
Bencusod nagyon édi.

Ma pihizek, alszom Samesszal, nemtom mi vanvoltlesz de nem volt jó éjszakánk.
torolve_20131003125716

Reggelt!
Elég jól alukáltunk ma éjjel. Rendi gyerekem van, tudja, hogy ma szuri, tehát jön a szenvedés, még kialhattam magam 8)
Tali
Esztora
Andi
Orsi
Nenoke
Gurgi
Szivvi

Kinek mi az optimális időpont? 11 óra körül?

KépKép

KépKép
szivvi

Ckat!!
Nagyon cukker Bors! Mosolygos kis pofika :lol:
Huu nagyon cukii
torolve_20131003125716

Szivvi!
Tsókolom Lilkót!
Nekünk szinte mindegy hánykor, bár a délelőtt talán jobb, akkor Atika tud dolgozni majd délután, addig meg kolbászolgat erre-arra.
torolve_20131003125716

Ckat :)
De cukker Bors! Bírom a kis gödröcskéket a kezecskéjén. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szivvi
Nekem csütörtök nagyszülős nap szokott lenni, de próbálom átvariálni. A 11-fél 12 lenne a legideálisabb. Bébi szempontjából is, meg jót ebédelhetnénk :D

Andi
Az angelcare hőmérője kalap szar. Férjem mondta, hogy ott a gép maga tök meleg, én úgy nézem kb. 3 fokkal mér többet, mint a valós
Hízás: határozott lassulás:
10.hét:240g
11.hét: 230
12. hét: 190
13. hét:120

Kép
Kép
emma1976

sziasztok!

Gratulálok az első negyedévhez minden július 16-án született babának!

Lilinek drukk a szurihoz! Szegénykém.....

Annee merre vagy?

Emi

Kép Kép
emi_25

Gurgi! Írtam privit!
emi_25

Emi!
Oké, nézem.

Köszi a gratut.
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Talira az eszem húz, a szívem visszatart. Úgyhogy én leszek az egyik, aki irígykedni fog, már most látom.

Ckat! Tündéri a kis Borsunk!!! :D Máskor is tehetnél fel róla képet! :wink: Minden rendben van nálatok? Tejcsileadás -ugyan már egyszer kérdeztem, de megint megkérdezem- működik rendesen? Lehet, hogy ha meghírdeted itt vagy a babaszobán -mint Gurgi a járókát :D - lenne rá jelentkező.

Hízás nálunk is lassult.

Andrea! Gáborom fürdés előtt kb. 2 órával 100-140 gr-ot eszik, fürdés után 70-120 gr-ot és ezt 11-12 óra alvás követi még mindig. De így is megeszi a napi 800 gr körüli mennyiséget. Most már nem keltegetem este, úgy döntöttem alszunk :lol: .

Gurgi! Már átszerveződött a napom. Átszervezték. De csak eljutok egyszer cicitartót venni!

Mi is három hónaposak vagyunk! Már három hónapja, hogy megszületet a legkisebb babókám. Én egyfolytában nosztalgiázom. Ti hogy vagytok vele? Kaptam egy édes, drága kis babácskát és még szülni is jó volt. Ha nem lennék ennyire -Dorka szavaival élve- néni most azt mondanám, hogy megint alig várom, hogy újból kismama legyek. :)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsii!
Jól van. Vmikor megint tali.
Hoppá, mostanában kell beíratkozni bébiuszira a Pólus Hotelben.
Na majd délután felhívom a csajszit.

Most megyek, Sameszom hív.
Délután jön a hugicám Samuzni.

Tsók
torolve_20131003125716

Annee!!!!! Tegnap sem voltál. Gyere, ha van időd! Andris szeme rendbe jött teljesen?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi
Én tényleg alig várom a következőt :D

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Megint elhavazódtam, ez már kóros, hogy nem tudok lépést tartani veletek :cry: Most is csak ezt az oldalt tudtam végigolvasni :oops:

Takonykór megint ideköltözött. Tegnap óta máténak elhasználtam vagy 100zsepit, köhög meg tök szarul van. Samuka is krahácsol megint :cry: Én már úgy unom, és még hol van a tél :shock:

Kaki nálunk kb 3-4van naponta, méreteket csütörtökön tudok írni akkor kapunk szurit és mázsálunk!

Megyek begyógyszerezem mátémat és megpróbálom nyugalomrabírni ami nem könnyű dolog :cry:

Pusz minden maminak és babónak!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: