A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Kata!

Akkor egész gyors a felfogásom :D

Kép
babcika

Kata Szeremle Bács-Kiskun megyébe déli részén a Duna közelében, kb. 8 km-re van Bajától.... a falu mellett folyik el a Súgó a Duna régi holtága...és itt a határa a gemenci tájvédelmi körzetnek is....víz és erdő :) .... esetleg keresek képet :wink: .

De most van más kép :wink: (látszik nincs itthon férj... jól elvagyok.. :oops: ).
Kép
Nénike :lol:

Kép
Napsütéses

KépKép
KépKép
zsalyam

Móka, szeretem a képregényeid. :lol:

Lina, köszi a T-mobilos-zenés linket. Imádom ezt a számot.

Viki, ügyi vagy a sütéssel. Még a végén igazi konyhatündér válik belőled. :lol:
Barátnődnek gratula a babóhoz. :)
Anyukád :? Asztmás? Szegényem...

Andi, képek nagyon jók. Nagyon profi vagy már ezekben a szerkesztésekben.

Spickey, édes a kutyutok. Hogy hívják?

Brumi, egy itteni boltban vettem.

Móni, Mogyoró képek csudiszépek. És az a sapi!!!! :lol: Olyan jól áll neki.
Apika visszafordulása. :?
Jujj de jóóóó ez a vidijóóóóóó. Nemtom ki vágta össze, de nagy gratula neki. Apikát láthattam benne, mert mintha...

Süti, puszi Berni combijaira. Hólabdád miatt összenyálaztam a billentyűzetet.:twisted:

Babcika, Blankinak is naaagy pusszancs. Te meg nyomasd az oscillokókuszdiót ;) meg mézes fokhagymát meg teát meg mindent, csak kúráld ki magad!

Astrid, Dórának is küldök puszikát.

Timi, román maffia. :lol: Ez a kép Chriso-ról!!! Ááááá, valami dönörűűűűűű

Lili, jó hogy legalább pár sor erjéig bekukk. Édes kis vigyori Fruzsid! :lol:

Zsalyam, kíváncsi vagyok miket linkeltél, de Ákos végre elaludt és nem akarom hogy felébredjen. de a lesz az első dolgom, ha felkelt hogy meghallgatom. főleg a másodikra vagyok naon kinesics.

Kép Kép
manósziget

Kata
Fiam-lányom jól elvan...most nyugiba alszanak... Róza kicsit nyűgös 1-2napja, talán foga jön. Kevét pedig elég nehéz lefárasztani, későre alszik el és legalább 2 órán keresztül nyomatja...így este fél tíz körül megy ágyba...ez most elég zavaró.

KépKép
KépKép
zsalyam

Zsalyam képre majd kiváncsi vagyok! Nagyon szép gyerkőceid vannak!!És nekem a nevük is nagyon tetszik!!!

Kép
kata05

Hoztam két mai havas képet. :)
Kép
Kép

Kép Kép
manósziget

mutizok új haj képet:)))) naná hogy dorkival együtttt:))))

Kép

KépKép
dorkamartini

ja és ne verjetek meg de:))))))))))))

57!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
dorkamartini

jajj de boldog míra baba:)))))))) jó ez a hav..na!

KépKép
dorkamartini

[quote="dorkamartini"]j írta:dorkamartinia és ne verjetek meg de:))))))))))))

57!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Te Dorka, ide ilyet leírni!!!! :lol: :lol:

Kép
kata05

Timi te lenni nagyon csini, én meg lenni irigy.

Kép Kép
manósziget

Jaj,milyen szép itt most mindenki ... :D

Manó:
Míra :D tiszta Te vagy. :wink:
igen, apikát láthattad :)

Timi: nagyon jó az új szín :D :wink:

Süti: karácsonyos Berni :lol:

Zsalyam:
tényleg gyönyörűek a gyerkőceid. :D

Kata: új avatar Kép

Lili: Fruzsibogyó :D :D

Kriszti: mennyugi vagy röhögés ... csak így lehet túlélni :wink:

KépKép
KépKép
madar

Timi: tényleg nagyon csinos vagy ... és még meg sem verlek ... :lol: :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Zsalyam, ahogy gondoltam is a 2. nagyon tecc... az első nem az én világom.
És erről jutott esze,be az én egyik nagy kedvencem: http://www.youtube.com/watch?v=3h0o_irhzxs&feature=related

Kép Kép
manósziget

[quote="madar"][ írta:madarb]
Manó: Míra :D tiszta Te vagy. :wink:

Te vagy az első aki ezt mondja. :shock: Bár ezen képen télleg! Még a végén rám is fog hasonlítani. :lol:

Kép Kép
manósziget

madar - peersze mert eccer a syberverésemre aszitted szájbaverek:)))))))) és most nem mersz:))))

mano te pedig lenni szintén jólkinéző anya:) úgyhogy leszel szíves nem lenni irigy.....- a többieket nem láttam élőben:)))) de téged eeeeeegen!

KépKép
dorkamartini

egyébként a kisképen tényleg nem, de így oldalról meg nagyon :D :D :D

KépKép
KépKép
madar

ahhoz ide kellene, hogy gyere :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

te madar......te ne huncutkodj mer aztán kisfilmen tanulva befogom a lepedőt vitorlának aztán sittty sutty ott termek!

KépKép
dorkamartini

jajj lányok mióta akarom mán kérdezni.....
kinnhagytam a teraszon a rozmaringot - egy jóóóóó nagy rozmaring....
csak azzé mert egy k va nagy mizében van és én nem bírtam el.... férfiembert meg végre befogni virágcipelésre...:)))) szóval halogattuk aztán most jutott eszembe...

szóval mit csináljak vele? kinyírtam?
mer gondoltam ha most egyből behozom hőgutát kap.....
ötlet? vagy hozzam?
de eeennyit nem főzök rozmaringgal hogy most kiszárítsam idebenn szegényt....

KépKép
dorkamartini

Na megint esik a hó!!!!És marad is megfelé a járdán, tehát minimum azt takarítanom kell!!! Ahogy fiam káromkodni szokott : "babkávéééé!!!"

Manó!

De szép kis családom lesz, olyan cépek ezek a gyerkőcök, és félig az enyémek!!! :D Szerintem Mira apa babája, nem Betty??? Ákosról még nem tudom megmondani:)

Zsalyam!! Nagyon szépek a gyerekeid!!!

Timi! Először nem értettem az 57-et. Mondom annyi idős még csaknem vagy, aztán mikor Kata írta, akkor meg valami olyanra gondoltam mint a 69, csak én biztos nem ismerem, de gondolkodtam hogy jön ez ide, és akkor Móni hsz-nél leesett a tantusz, hát akkor minek fogyózol még???? :shock: Ja és frizkód lenni extra jó!!! Nekem nem lesz már idén új, mert a fodrászom már nem ér rá :cry:

Kép
babcika

ja és lányok akartam írni, hogy azzé gyertek néha néha karikor is.......mer úgy fogtok hiányozni.....
gondolom mindenki ezerrel karácsonyzik majd.... :roll: :oops:

KépKép
dorkamartini

tőlem nem szabadulsz meg, naponta egyszer-kétszer azért jövök :wink:

KépKép
KépKép
madar

Ma képes nap van, mindenki csuda-édes!

Manó örülök, hogy tetszett!Zene jó!

Kata most csak ilyen képeket találtam... ez csak hangulat Szeremle és környéke ( a téli az két éves kép :wink: ).

Kép

Timi jó látom, hogy derékig ér a hajad.... vagy csak a szemem káprázik?

KépKép
KépKép
zsalyam

55 a cél.... ha minden jól megy idén meg is lesz - nem gondoltam volna....
és az új évbe már sudárul menek:)))
aztán sztem abbahagyom 90 napos és sport lesz csak.....
most úgy érzem.... 55 után már inkább csak izmosítani kéne....de azt naon:))))

szerintem ákos titta aptya:))))))
mírát nemtom....... őt élőben láttam.. és fotón könnyebb eldönteni csak..... mert akkkor nincs mimika meg mozgás meg mindenféle plusssz...így őt nemtom:)))

KépKép
dorkamartini

dehogy ér derékig!:)))
aaaaz az ááárnyékom teeee!:)))))))
te...neked milyen sötétre van állítva a monitorod?:)))

KépKép
dorkamartini

látod ezt már többen kérdezték? de lehet én is be vagyok sötétedve :lol: ...
megpróbálom az átállítást 8)

KépKép
KépKép
zsalyam

és lőn világosság! hú de jólesik! most legalább eljutottam a megvalósításig! köszi! :lol:

KépKép
KépKép
zsalyam

Ja, nem is mondtm a dokinénit... Szóval 5. betegsége van a Mírának! :shock: Ilyen hülye megnevezést... erről szól:
Kórokozója a herpeszvírus 6. Leggyakrabban 3 éves kor alatti gyermekeket támad meg. Jellemzője a magas, olykor igen magas -akár lázgörcsöt is okozó - láz, amely jellemzően 3 napig tart. Ennek megszűnése után a törzsön, végtagokon, esetleg arcon apró, rózsaszín, esetleg összefolyó, nem viszkető kiütések jelennek meg. Ezek néhány nap (általában 5) elmúlnak, a kis beteg meggyógyul.
Nekünk is aztán minden cart el kell kapnunk. :?

Kép Kép
manósziget

Jók a szeremlei képek. Tecc.

Kép Kép
manósziget

én is fotóztam Nektek hólapátolás közben :wink: Kép ez a kedvenc fám, olyan, mint amilyeneket a mesékben rajzolnak, amin a bölcs bagoly szokott lakni Kép
Kép Kép

KépKép
KépKép
madar

jaj de jó-dejó ez a világosság, hála-hála! hogy nem vettem észre eddig...

A rozmaring szétfagy kint, de szerintem még talán nem volt annyira hideg...... nincs valami köztes helyiség, ahol még nincs annyira meleg?
Öregnénikéktől hallottam, hogy télire befóliázták..... de hogy hogy azt nem tudom....

KépKép
KépKép
zsalyam

Te Manó, és ezt miből állapított ameg doktornéni???? :shock:

Timi: hát verés ide, verés oda ... meg kell hagyni ... idén 55 .... csak emelgetem a kalapom, de olyan szmájlim nincs, úgyhogy Kép Kép

KépKép
KépKép
madar

ja, igen, rozmaring, sztem sem késő még ... igen vmi lépcsőzetes behozatal ... :?:

KépKép
KépKép
madar

Gondoltam ha már havazás akkor csapjunk a közepébe, és kimentünk az udvarra hózni. Magamra kötöttem Lucát, Atit beletettem az overálba, fejébe húztam a sapkát, és versenytüvöltöttem vele 8) :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: egyébként tényleg használ.... /néha úgy érzem, h megvadulok..../
Na, szóval lementünk, lent voltunk, én szétfagytam, a lurkók élvezték. Luca meg aludt rajtam. Azért ő annyira nincs oda a hóért, nem csípi, ha a pofijára hullik :roll:

Kép
Kép
Kép

Na, most meg szépen nekiállok elpakolok, edényeket, ruhákat... tereget, vasalok, vacsorát készítek, közben gyerekezek..... kezdem azt hinni, hogy elvesztem valahol a kanyarban....

Timi ügyes vagy! Most aztán tegyél be szépen a zsebeidbe két két téglát, biztos ami biztos :D:D:D:D Éééééééééééééés iggggggggggggggen, tényleg irigy vagyok :D:D:D:D:D:D:D:D Na de innen szép nyerni szopi mellett és egyéb addikciók nélkül ;););)

vicger

Hú Míra szegényke! Fránya herpeszvírus! De ha erős az immunrendszere akkor nem jön ki nem?

Madár-hangulatképek jók!

Muszáj kimenni még kicsit hóban-klaffogni!

[/b]

KépKép
KépKép
zsalyam

micsoda klassz képek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Timi, lépcsőházba tedd be/ki. ott jó helye lesz :) De az sem biztos, hogy kinyírtad, évelő nem? ha igen, akkor bírnia kell a telet is.

Ati kilőtte magát 8)

vicger

Hú de jó képek Zsalyam!!!Te is ügyesen forgatód a fényképezőt :lol: Kép

Dorka,naon szép lettél!!!!És Dorki is nagyon édes!

Manó,de jó volt nézni a képeket,én kérek még!!!!!!Olyan szépek a te gyerkőceid is....

Zsalyam,Keve kicsit morcos képet vág!!!Nem tetszett a fotózás????Édesek ők is!!!

Én is leszek karikor,hisz egyszer valaki azt mondta,hogy "ti vagytok napközben a családom" ,és az ünnepeket én a családommal szoktam tölteni!!!! tehát tuti jövök!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.12.16 16:06-kor.

sutimano76

De még egy utolsót! Kriszti a legutolsó kép valami eszméletlen jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tündér-manó!

KépKép
KépKép
zsalyam

Manó ez a herpeszes nyavalya... simi nektek! S akkor ez most mi? Időről időre előjön, vagy nem lehet tudni?

vicger

én is jövök karácsonykor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szentnap Atesz úgy is dolgozik :( :( :(

vicger

Abból gondolta dokinéni mivel eddig lázas volt, elég magas is néha, most ez elmúlt és jöttek ezek a foltok, pöttyök. De se nem fáj neki, se nem viszked... csak vannak. Melegre jobban kijönnek.

Kriszti, azok a fehér szempillák!!!! :lol:

Kép Kép
manósziget

Nem műxik a betűméretállító :cry:

annyit írtok míg leírok egy hszt.....meg mit átveszem a kaját a futártól...tárkonyos raguleves,pipimell steak baconos hagymaszószban,krokettel,apának meg pipimell ráolvasztott camamberrel... :wink: csak mert úgyis megkérdeztétek volna :D

Dorka,rozmaring...vidd be ha kezd kókadni,vágd le és szárítsd ki...hmmm?????

kedvet kaptam egy szeremlei sétához :D

Madar egyszer már elküldtem neked....... Kép

Kriszti,imádom nézni a gyerekeket a hóban játszani!!!még képet!!!!

Manó,én úgy tudom a herpeszvírus van valakiben és ha legyengül a szervezet akkor jön ki!

Lányom bár összevissza alszik,most is magától aludt el a járókában!!

sutimano76

nekem is tecc :):):) Bár inkább krampusz :D:D

Így érte utol az álommanó Atit, szerintem kupán vágta :D:D:D

Kép

vicger

Kriszti!!

Képek nagyon jók, de veszitek le az overálunkat :!: Nekünk is ilyen van, mint Lucának!! Gergő szempillái nekem is bejönnek nagyon, meg a foga(cská)i, bírom az ilyen fogakat!!! Ati-törpi is nagyon cuki, és én itt említeném meg a sapkádat, nekem az is tecc!!! :D

Én is leszek 24-én tuti, 25-26-án nem, de aztán ismét!!!

Manó! Én ilyen betegségről még nem hallottam, nem semmi :?

Kép
babcika

[quote="sutimano76"]
írta:
sutimano76annyit írtok míg leírok egy hszt.....meg mit átveszem a kaját a futártól...tárkonyos raguleves,pipimell steak baconos hagymaszószban,krokettel,apának meg pipimell ráolvasztott camamberrel... :wink: csak mert úgyis megkérdeztétek volna :D

Appám, élni tudni kell! :D:D:D:D:D

Berni ügyes kicsi lányka :D:D

vicger

Kép

sutimano76

Babcika, dehogy vesszük le, különben is, nektek van olyan, mint nekünk :D:D:D a miénk már 10 éves :D:D:D még Vicáé volt :D:D:D
Gergő fogai: hááááááááááát.... azért remélem, hogy összecsúsznak majd amolyan átlagosra :D:D
Sapka: köszi, nekem is tecc, hugimtól csórtam, ő nem szerette :D:D:D

vicger

[quote="vicger"]n írta:vicgerekem is tecc :):):) Bár inkább krampusz :D:D

Így érte utol az álommanó Atit, szerintem kupán vágta :D:D:D

Kép

konkrétan ráborult a kanapéra állásból????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sutimano76

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kezdek sokkot kapni!!! Kicsikém bár nem lázas, 37.1, de nyügi, mert aludna már, de a nagyom nem hagyja és most még ő parancsolgat nekem ,meg vergődik, meg kiabál, szerintem lecsapom, szerintem, vagy Kriszti, nem küldenéd át az álommanódat, hátha Jancsikát is fejbe vágja :!: Kép kinomban :!:

Kép
babcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: