A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziszka, neked szerettem volna írni, hogy Emma kb. 3 hete nem szopizik. Már ő is türelmetlen volt, meg észrevettem, hogy alig van tej. Szerencsére nem volt nagy törés neki, én meg meg sem éreztem.

sushy

Sziasztok!

Anna, örülök, hogy ilyen simán ment a leszoktatás, nagyon szuper. Épp ma mondta egy ismerősömnek a védőnő, hogy higgye el a természet megoldja majd, ne aggódjon rajta, akkor nálatok is bejött :)

Boni, optimistának tűnsz, és ennek nagyon örülök :) Jó pihenést nektek! Zoé édes?

Megyek mert holnap vendégek lesznek, előkészítem az ebédet :)

JUlcsi?

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Vagyok még mindig :roll: Semmi jele, hogy menni kéne szülni... Most vettem egy 2 literes tonikot, azt iszogatom, hátha segít, meg a málnalevélteát, de az meg már lassan elfogy :evil:

Sziszka, jó bulizást!!

A netünk nagyon vacakol most, szóval ha nem tudok jönni, nem biztos, hogy szülök :wink:

yuyu79

Bocsi, dupla lett, egyet töröltem...

Boni, legközelebb tuti minden rendben lesz :wink:

yuyu79

sziasztok!

Boni :( azért még egy halvány reménysugár... majd meglátod, hogy hány napig tart, stb. de tényleg örülök, hogy ennyire pozitív vagy! csak a másik dolgot sajnálom...

azért jó pihit nektek! meg jó babázást!

szerencsére mi nem mentünk ma kórházba! ;) juhéjj! kedden még egy kontroll ráhallgatás picikém tüdejére, de dokinéni nagyon örült, hogy javult a tüdeje, és érdemes volt ezt az 1 napot még megadnia nekünk!

ma Beni anyósomnál volt, mert én meg nődokinál. elég későn értünk haza, de a 7végén tuti nem megyünk sehova, vagyis mi lehet, hogy mozizunk apával, és akkor anyukám lesz itt segítségnek, de amúgy itthon vagyunk, ráadásul most Lucához hasonlóan én vagyok beteg... :S királyság!

jövő pénteken az uram szabin van, már nagyon várom! jó lenne kipihenni az elmúlt hetek fáradalmait, de a húsvéti forgatagban erre nem sok esélyt látok!

Sziszka, tök jó, hogy ilyen bulit szerveztél, hát, ha még babás is vagy! :P mikor kell dokihoz menned? hétfőn? nagyon izgi, bár akkor sincs semmi, ha ott még nem lát semmit szerintem... főleg, ha tényleg a 25. napon lettél csak babás! ;)

Luca, jobbulást neked is!

Julcsi, nem mondom, hogy mennnnyé máá szülni, de ezt gondolom, okés!? :) kisfiad nagyon ráérős ám... (mondjuk a kérdésemre nem válaszoltál... biztosan nincs elszámolva?)

jó éjt lányok! már nem látok ki a fejemből... :S szép 7végét mindenkinek!

sophie27

Hát, bocsi, valahogy kimaradt... Nem nagyon lehet elszámolva, szerintem pont félidőben fogant, és 28 napos ciklusom volt :roll:

De jó, hogy jobban van Beni! :D Neked is jobbulást!! És Neked mit mondott a doki? Minden rendben?

Jó éjt!!

yuyu79

Csirkeragu leves, sajtos hús előkészítve...

Luca, Zsófi jobbulás!

Nagyon örülök, hogy Beni megúszta a kórházat! Kicsit aggódtam értetek! Jó, hogy jó hírekkel jöttél, és jót fog tenni nektek az a mozi, jó kikapcsolódást!Egyébként hétfő, majd meglátjuk...ma nagyon nagy volt a kísértés, hogy vegyek még egy tesztet, de ellenálltam neki!

Julcsi, útban a kórházhoz írsz majd egy sms-t, hogy együtt izgulhassunk veletek?

Barbi, ti már teljesen jól vagytok? Minden rendben? Engem is érdekelne, hogy ilyenkor hogy bír a férjed a 3 gyerkőccel?

Jó éjt mindenkinek!

<
sziszka78
Tolna

Julcsi, azt akartam még írni, hogy ez akár éjjel is lehet nyugodtan, mert le van némítva a telefonom, de ha nincs, akkor is írhatsz :D Nagyon izgulunk már!

<
sziszka78
Tolna

szép jó reggelt!

Beni most kelt. tök jól aludt ismét, bár igaz, hogy közöttünk úgy éjféltől, de ez van! majd, ha már teljesen meggyógyult, elkezdjük a visszaszoktatást a kiságyhoz... :)

Julcsi, köszi a kérdést! igen, minden a legnagyobb rendben! :)

Sziszka, ne is mondd. én is ilyen teszt függő voltam. a DMben van nagyon jó, 2 db-os 430 Ft-ért, szóval nem olyan vészes anyagilag. viszont nem nagyon mutatja ki a terhességet, csak jó sokára. nem túl érzékeny a csík. de azért a csík, az csík, tudod! :)

amúgy hányadik napon vagy ma?

mindenkinek nagyon szép hétvégét! remélem, hogy nem jön be az időjósoknak a rossz idő, és sokat lehet levegőzni! ;)

na megyek reggelit gyártani kicsiny családomnak! :P

jaaaa, és Csimby Petrának nagyon boldog születésnapot! hátha olvas még minket!

sophie27

Sziasztok!

Zsófi, örülök, hogy szépen javulgattok! Nekünk 3 küzdelmes éjszaka volt a saját ágyhoz szoktatás, de azóta egy hangja sincs. Mármint most is kétszer kel éjszaka, de nem követeli, hogy vigyem át! 12. napja késik.

Itt már esik az eső, pedig ma reggel megjött a homok szállítmány Málnus névnapi szuper új homokozójába, azt hiszem nem tudja ma kipróbálni :(

Megyek, nekiállok főzni!

Csimby, nagyon Boldog születésnapot!

Szép napot mindenkinek!

<
sziszka78
Tolna

Sziszka!

Nagyon jól bírta, meg kell, hogy dícsérjem. A gyerekek is rendben el lettek látva, Eni idöben iskolában, házi megcsinálva, a többi idöben oviban és vissza. Valahogy még dolgozni is maradt ideje és arra is, hogy a hütöszekrényt leengedje és kimossa! :shock: 8)
Ügyes volt. Ruhát mosott, elpakolt, elmosogatott, kenyeret sütött, valami egyszerüt fözött, nem lehet semmi panaszom rá. Úgy látszik jót tesz neki a gyerekszám emelkedése, lassan belejön a dologba. :)
Minden nap meglátogatott minket a gyerekekkel, jó sétáltunk a kórház körüli erdöben. Dönci is nagyon sokat gyalogolt, csak a végére tünt fel, hogy megint 40 fokos a láza...
Ha lekicsinyítettem a képeket, teszek fel. Egyébként kórképre nehéz szülés volt, mert a szokásos laborvizsgálatok nem hoztak eredményt. Mivel azonban 3 nap után hirtelen lement a láza a 40 fokról 36-ra!, így gondoltam, hogy na akkor ez a 3napos láz volt és a kiütések is passzolnak a képbe. Le is meózta a föorvos a diagnózisomat és igazat adott. A személyzettel, mint pl. takarítónök, növérek, orvosok, nagyon jókat beszélgettem, mivel ismernek már, kedvelnek is és adnak a véleményemre. Érdekes történetek derülnek ilyenkor ki. Az is vicces volt, hogy a föorvos vizit közben elkezdte a szobát dícsérni, hogy ez lenne az osztály legszebb szobálya a legjobb kilátással (a játszótérre és nem a kórház többi részére). Erre nem tudtam magamba folytani a kérdést, hogy ugyan nézett-e már ki a saját szemeivel az ablakon. Megfordult, majd szóhoz sem jutott és a végén azt mondta: Férfiként is feltünik, hogy baromi koszosak az ablakok. Na mondtam neki látja, itt van a kutya elásva. A takarítónöt hiába kérdeztem, még egy árva flakonja sem volt ablakpucoláshoz, mire a doki, hogy az nem is tartozik a munkakörébe. Ja! Akkor javasoltam, hogy minden szülönek, aki ott marad a gyerekével és felveti a szabadidö, adjanak a kezébe ablakmosáshoz kellékeket, mert akkor ez is meglenne társadalmi munka keretében, viszont ha nincs rendszeresen megmosva, az egy rettentö nagy higiéniai katasztrófa, mert a gyerek elsöl dolga két tenyérrel és arccal rámozdulni az ablakra, esetleg lenyalni és attól függöen, hogy ki volt ott elötte és mivel, igen izgalmas új kórképek alakulhatnak ki. Viccelödtem is vele, hogy adjanak valamit és én lemosom azokat az átkozott ablakokat és ha augusztusban jövök szülni, újra lemeózom öket, de nem vettek komolyan. Hát vizit után végigolvastam a nagy felületekre használt fertötlenítöszer összetevöinek listáját és arra jutottam, hogy tökéletes erre a célra is és lemostam az ablakokat. Volt is nagy öröm és hála, na meg nagy meglepödés, hogy én semmitöl se riadok vissza. Az ajtót is lemostam vele a biztonság kedvéért, legalább az utánunk jövö már élvezheti a kilátást teljesen zavartalanul. :)
Hát ilyen állapotok uralkodnak Európában is, de legalább van ágy és nem kell széken ülve kibírni az éjszakákat. :wink:
Sokat beszélgettünk szakmai dolgokról is, szerintem ha most beadnám a pályázatomat, még lenne is esélyem! :) Mint univerzális egyszemélyes csodaszer: takarítok, ápolok (sebzett lelkeket, mint a személyzetét vagy az idegösszeomlás miatt szenvedö szomszéd anyát, esetleg beteg gyereket, mert az ö hisztis gyereke, mely mindenkit elutasított, tölem eltürt mindent), laborálok és tesztelek, kivizsgálok, kombinálok, megjavítok (az a büdös kávéautomata se fog ki rajtam, mert ismerem minden trükjét és túljártam az "eszén"), stb. Mindegyik emberrel ugyanaz a baj: sok a munka, kevés a pénz és semmi az elismerés. Ha már csak az utóbbin javítunk, jobb a morál, kellemesebb a munkakörnyezet, feldolgozhatóbb a stressz. Ez az én véleményem. Na mentem, mert irány a bazár! Banzáj!!!!

Puszi és jobbulást Beninek!

én
Vendég

Képzeljétek, Málnus felébredt ma hajnalban 5-kor, és majdnem fél 7 volt mire visszaaludt, mert próbáljuk szoktatni hozzá, hogy ne csak velem aludjon el, hanem apával is, így kicsit elhúzódott, viszont még most is alszanak, azóta mind a ketten :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

<
sziszka78
Tolna

Barbi, most olvastam csak, de jó, hogy minden rendben ment...akkor lehet, hogy veled van a baj! Amikor otthon vagy túl sok mindent elnézel neki, vagy nem hagyod odaférni a munkához ;)

Jókat derültem az írásodon, mintha kicsit visszatérne a régi jókedvű Barbi, a kórház ellenére :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok! Barbi, milyen jól elfoglaltad Magad a kórházban, és gondolom mindenki örült Neked hogy ott voltál, és vittél egy kis színt a kórház életébe :lol: De azért örülök hogy hazamehettetek végre :D

Sziszka, nálunk csak csöpörgött kicsit reggel, Nálatok mennyi eső volt? Tényleg nem tudott Málnus homokozni?
Persze , majd üzenek... De lehet hogy mégis kihúzzuk hétfőig, és akkor majd csak bentről tudok üzenni, ha beindult, vagy beindították
:roll:

Zsófi, Beni továbbra is javul?

Boni, hogy vagy? Nem csökkent a vérzés? Te mikor mész dokihoz?

yuyu79

Barbi, örülök, hogy minden rendben van veletek;) jót mosolyogtam én is a takarítós sztoridon;) biztos nagyot néztek.... örülök, hogy a páros ilyen szuperül helytállt odahaza, amíg ti nem voltatok! Minden rendben volt az uh-on, tettem fel képeket is, ha visszaolvasol 1-2 oldalt:)

Boni, már pont gratulálni akartam.... sajnálom, de azért örülök, hogy ilyen optimistán állsz a dolgokhoz;)

Sziszkám, nagyon szorítok ám nektek, jó lenne ha ti is babáznátok hamarosan! Cicizéssel hogy álltok?

Julcsi, ez a Peti gyerek, tényleg nagyon ráérősre fogja...;) gondolom már te is szeretnél kettőben lenni?! én már sokszor őgy érzem, hogy jobb lenne, fleg, amióta pár napja a bal oldalam becsípődött, kicsit nehezebben mozgok és fáj is rendesen:(

Zsófi, nagyon nagyon örülök, hogy Benike jobban van, sokat gondoltam rátok! És jobbulást kívánok Neked is!

Anna, gratulálok a ciciről leszokáshoz! Emma egyébként átaludta eddig is az éjszakákat? Mi a helyzet ezen a fronton?

További szép hétvégét, később még benézek, hátha egy pici babával többen leszünk;)

sniky

Niki, az jó lenne, de én attól tartok, mégis be kell feküdnöm hétfőn.. csak legalább utána ne tartson már sokáig... Enit se akarom sokáig itthon hagyni :roll:

yuyu79

Julcsi nem gondolod, hogy egy kórházi ablakmosás esetedben is csodákra lenne képes? Két lehetöség van ugyanis: vagy csak az ablak lesz tiszta, vagy az ablak is tiszta lesz, neked meg hirtelen jobb dolgod... :)

Csajok hogy állunk a talinkkal? Ki mikor és hol ér ránk? Nehogy aztán unatkozzunk ám! Hozzuk is megbízhatóan a jóidöt. Szerdán nálatok is löttek a napnak! Hihi! Itt tegnap olyan csinos kis tornádó volt, hogy rendesen ki tudtam a fejem szellöztetni, de majdnem nagy fejetlenség is lett belöle, annyira fújt! Aztán mégis megmaradt a nyakamon, gondolom a lecsúszott súlypontom segedelmével. :)

Most tavaszi nagylocsolást rendeznek az Istenek, ázik minden. Lehet, hogy érdemes lenne kimennem az autót kicsit megcsutakolni, mert derekasan le lenne mellesleg bio módon mosva. :)

Jelentem ma jó napompompom van. Voltam két bazárban és ugyan a rendelésekböl semmit se sikerült ledolgoznom - önhibámon kívül, mert se szék, sem pelenkázólap és társai nem voltak -, de legalább a csajoknak találtam ezt-azt és a fiúknak is vettem egy-egy apróságot, mert ök sem maradhatnak ki a buliból. Döncinek szereztem egy olyan labdát, amit már rég kinéztem neki. Egy aránylag nagy átméröjü huzat, amibe vagy egy strandlabdát (esetünben abban még csengö is van) lehet felfújni, vagy egy lufit bele ebbe a bugyiba. Nagyon jópofa találmány!
Regönek meg vettem két egyszerü, de nagyszerü kosztümöt, egy kalózosat és egy páncélos lovagot. Mindkettö gyapjúból van és csak át kell a fejével bújni és kész.

A lányoknak végre került pár nyári ruha, no meg egy pár könyve és tanulós játék.

Most bevetem magam a konyhába valami jót is tenni a családommal, ne csak gumimacin éljenek. Nekem nem is nagyon adtak belöle, megettek fél kilóval csak úgy ambulánsan. :(

Na elballagtam, mert húz a gyomrom abba az irányba. :)

Puszi: én
Vendég

Barbi, én szülni szeretnék már, nem ablakot mosni :lol:

Mikor is jöttök egyébként? Már jövő héten? Hát én örülök ha addigra kijövünk a kórházból :roll: De remélem jól fogjátok érezni Magatokat, és a kocsitokkal is minden oké lesz ezúttal :wink:

Örülök hogy találtál a srácaidnak jó kis cuccokat :)

Többiek merre? Nekem kéne eltűnni, nem Nektek :lol:

Na ha addig semmi, mármint ma se szülök, akkor holnap délelőtt kórház, Enit meg visszük a Mamához (de meló után Apa hozza haza éjszakára). Aztán remélem utána már 1-2 napon belül meglesz Peti, és nem kell túl sok időt bent töltenünk. De hogy mikor fogok tudni üzenni, az bizonytalan... sógornőmnél úgy volt, hogy hirtelen történt minden, aztán alig engedték telefonálni a szülőszobáról... :roll:

yuyu79

Julcsi ez a PEti :lol:
Zoénak olyan kék szeme van mint Málnusnak, imádják egymást Zsigivel..én pihenek, gyerekem mindenkivel elvan, tegnap hugom altatta el délután :lol:
vérzés még van.. én nem reménykedem... :roll:
Vendég

Jó reggelt!

Én sem vagyok kismama, győzött a racionalitás, csak azért rossz egy kicsit, mert beleéltük magunkat, majd talán következő hónapban...
Vagy a másik tippem, hogy Zsigi kistesója biztosra ment, és már most elcsábította, hátha kint nem sikerül ;)

Boni, hozzál képeket a manókról!

Julcsi, te még mindig otthon? Akkor a tonik sem jött be? :( Tegnap nagyon jót beszélgettünk a sógornőddel, de biztos tudod már :) Hajrá Peti!!!

Barbi, örülök, hogy sikerrel jártál, a székre pedig még van időd, nyugi! :D Én is kíváncsi vagyok mikor jöttök pontosan???

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Na sziasztok! Kezdem azt hinni, hogy muszáj lesz befeküdnöm... Pedig délelőtt éreztem valamit, mint mikor meg akar jönni, azt hittem majdnem, hogy elkezdődött valami, de elmúlt :(

Ja igen, mondta a Márti, hogy beszélgetettek, az altatásról meg a szopiról, többek között, ugye? És hasznosnak találtad az előadást? Málnusra most ki vigyázott? Tudtál maradni végig?

Boni, Sziszka, sajnálom nagyon, de biztos néhány hónapon belül kismamák lesztek, így kell hogy legyen :wink:

És akkor egy 41 hetes pocakfotóval búcsúzom egy időre, de azért még benézek ám este :wink:

Kép

yuyu79

Julcsi, csinos pocak :)
Még van egy fél napod, hátha tényleg jekent valamit, amit éreztél! Drukkolok!!!
Alapvetően optimista vagyok egyébként, csak most az volt a baj, hogy belémbeszélték, én meg elhittem...:)
igazából nem is álltunk még rá a dologra, majd ezután...

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

sziasztok!

írtam egy tök hosszút, erre elbénáztam... :S francba!

megpróbálom újból, hátha összejön végre!

Boni, azért lőssz még majd egy tesztet valamikor!? vagy az utró miatt nem lenne valós az eredmény?

Sziszka, sajnálom! :( pedig már én is beleéltem magam, hogy nem csak egy kismamink lesz a hónapban...

Julcsi, ejnye-bejnye Petinek! :) fiatalembert, sem a hideg, sem a meleg front nem izgatja különösebb képpen! már nagyon nehéz 2in1!?

nem semmi pocak!!! :shock: mintha talán lejjebb is lenne. nem!? csinálhattál volna montázst az összes pocakfotódból! ;)

Barbikám, Te aztán tiszta önmagad vagy újfent! :) ablakot pucolsz a kórházban, takarítasz, bazározol, stb! király vagy!

Columbine Ágival mizújs!? na meg CsengeAndiékkal!? annyira el vannak tűnve... sokan megint elbújtak! :(

na. megyek teregetni. gyerekem még alszik...

jaaaa, és múlt vasárnap óta ma ebédelt először, és rögtön bevágott egy üvegnyi bébikajcsit! olyan boldog vagyok!

jók legyetek! még jövök!

Julcsi, mennek a drukkok ám ezerrel!

sophie27

Sziasztok!
Ezer éve nem voltam erre, de nem nagyon gépezem.
Nagyon szépek a gyerkőcök és olyan jó olvasni titeket (ti olyan összetartóak vagytok). Látom van izgulni való mostanság (Julcsi :wink: )
Mi jól vagyunk növöget a kis Drágám 9250 gramm és 71 cm volt nem olyan rég és már 8 hónapos elmúlt :wink: Kép

Most ép ezerrel gépezek mert szeretném eladni a ruhácskáit de sajnos nagyon nehéz :cry: nem kell senkinek :cry: :cry:
minimano74

Jaaaaaaaa azt szeretem volna kérdezni (mert ennyit nem tudok visszaolvasni), hogy nektek mikor kezdett mászni, kúszni (nálunk sajna még egyiket se csinálja :oops: :oops: :oops: már elégé izgat a dolog. :wink:
minimano74

Gabi, de jó hogy jöttél! Kislányod nagyon helyes és szép méretei vannak :D Hááát, a mozgásfejlődésben elég nagy különbségek voltak itt szerintem a gyerkőcök között.. Enikőm kb 8 hónaposan kezdett el igazán mászni, de 2 hétre rá már felállt a járókában... járni meg ennek ellenére 13 hósan kezdett csak. Az biztos hogy nem vagytok lekésve semmiről ,ebben a többiek is megerősítenek majd...

yuyu79

Zsófi, örülök hogy kezd Beni rendbejönni :)

Én elég jól bírom szerencsére, csak már türelmetlen vagyok, meg semmi kedvem a kórházban héderezni :( De próbálok pozitívan hozzáállni :lol:

Szisz, persze tök jó lett volna, ha mégis baba van, ilyen váratlanul is, de biztos tudja az a bébi, hogy mikor is kell neki jönnie :wink:

yuyu79

Julcsi köszi a gyors választ. Remélem hamar túl leszel a szülésen (most egy kicsit irigy vagyok) hiába 8 hós még csak a picikém én nagyon szerettem terhes lenni :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Drukkolok majd érted és most már ha nem zavarok sűrűbben jövök :wink: :wink: VIGYÁZATOK NEM TUDTOK LERÁZNI :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi, ne hülyéskedj már, ki akar Téged lerázni?? :lol: Nagyon örülünk Neked mindannyian!! :D :D

yuyu79

Sziasztok!

Üdv! Gyere csak gyakrabban :) Málnus sietett ezekben a dolgokban,de öcsémék kislánya nagyon ráérős volt, ő most 8 hónapos, két hete kezdett tolatva kúszni, ehhez képest most kapaszkodva feláll :shock: mászik és felül, szóval simán behozta az összes lemaradást. Szerintem neked sem kell aggódnod, talán most is van még olyan gyerkőc aki nem akar járni, de legalábbis néhány hete még volt...

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Gabi nagyon jó, ha újra bekapcsolódsz hozzánk intenzívebben! Milyen szép nagyok vagytok már ti is! Aztán meg a babamozgást gyereke válogatja, van amelyiknek sürgös a dolga, az nagyon igyekszik, mint Eni anno, aki 10 hónaposan úgy talpalt, mint más kétéves, aztán van olyan ráérösebb is, mint Imi, aki az eddigiek között a piros lámpa a sor végén. Ö olyan kis bumfordi volt, mindenre nagyon ráért, nem strapálta sem a hasamban, sem idekint agyon magát. Regö és Dönci meg a kettö között volt, szóval tényleg ahány gyerek, annyi féle. Lehet, hogy a te lányod inkább a nyelvre gyúr. Ha meg tudja már értetni magát, könnyebben jut a kiszolgáláshoz, nem kell testileg agyonstrapálnia magát, nem igaz? :) Szerintem ne aggódj, mert nincs min. Mindennek megvan a maga ideje, még Julcsi szülésének is!

Julcsi egyébként a pocakod szerintem nem szállt le innen nézve, vagy csak a perspektíva csal. Szerintem összekeverte a kisfiad a kijáratot valami mással és más irányba indult neki... :)

Itt tiszta diliház van, ma mindent apróra szednek szét, mint a gyakorló elmebetegek. Ilyenkor tényleg az örület határára jutok... :(

Mennem kell még egy idös nénit is meglátogatni, aki 20. szinten rokon a párommal. Nála landolt a család ifjabb tagjainak kinött ruhái és azt kell elhoznom. A nénike nagyon aranyos, csak baromi törékeny és nem nagyon hall, nehéz vele érdemben beszélgetni. A ruhák meg még a benzint sem érik meg, pedig én aztán tényleg igénytelen vagyok: lyukasak, de nagyon, vagy más nagyobb hibájuk van. Én ezzel úgy vagyok, hogy ha valakinek akarok valamit ajándékozni, akkor nem azt a lomot adom oda, aminek igazság szerint a kukában lenne a helye. A 90%-át ki kell, hogy dobjam, a 10 %-a, ami olyan 3-4 darab, újrafoltozom, de boldog nem vagyok töle. Nehezmre esik köszönetet is mondani érte... Nagyon arrogáns a beállítottságom?

Na megyek a kókuszos borzasomnak társaságot szolgáltatni, a gyerekek már belaktak belöle - is. Marhahúslevessel (Dönci imádja) alapoztunk, aztán Flammkuchen és a süti.

Kód: szerda éjjel... :)

Puszi: mi
maass

Gabi, üdv újra közöttünk! gyere csak bátran!

Míra baba miatt ne aggódj szerintem sem, bár igaz, hogy Beni is nagyon korán (10 hósan) már járt magától, de látom, hogy nagyon eltérőek mozgásfejlődés terén a gyerekek. pl. a felettünk lakó fia, 14 hósan kezdett csak egyedül járni! ;) szóval no para!

Barbi, mi ez a kód!? Julcsi szülésének várható dátuma!? :P

diliházhoz kitartást! :) Beni is nagyot alkot ma... kész idegbaj, lehet, hogy azért is, mert úúúúgy kipihente magát a lelkem! :) ruhácskákat miért kell elhozni!? sértés, ha megmondod, hogy inkább dobja ki, ha több a vesződség vele, mint a haszon!? nem hinném, hogy nincs elég rucitok a 4 gyerek után, te pedig még vigyázol is rájuk... nem de!?

sophie27

Sziasztok!

Én már gyógyuló félben, ami azt jelenti, hogy nem kell minden percben a zsepiért nyúlnom, vagy betömni vele az orromat, mert annyira folyik. A közérzetem is sokkal jobb. Ön gyógyítást alkalmaztam 3 este egy kálcium pezsgőtabletta, 1000mg c-vitamín és aszpirin. Zsófi lehet, hogy neked is ezt kéne alaklmazni, a megfázás tünetei mutatkoznak rajtad. A fejfájásom elmúlt, a torokfájásom úgy szintén.
Ma elültettük a foghagymát és felrotálta a kertet Attila, legalábbis azt a részét amit majd beültetünk.Tetőt javítottunk,wc tartályt szereltünk,fát hordtunk és égettünk. Itt nem esett egy szem sem egész hétvégén. Sokat voltunk kinn a jó levegőn.
Almát ez az óra át állítás zavarhatta meg mert éjféltől csak hánykolódott és erre még az is rá tett egy lapáttal, hogy reggel korán kellett kelnie. Du. is csak egy órát aludt.
Barbi: Isten hozott újra köztünk. Mi húsvétkor biztosan nem tudunk menni, ha akkor jöttök. Írhatnál egy kiadványt, hogyan tegyünk magunkat hasznossá amikor nem otthon vagyunk. Egy jó pár szülő gondját baját megoldanád, mert legalább nem foglalkoznának annyit önmagukkal és a bajaikkal és talán észrevennék, hogy mások is vannak körülöttük akik segítségre szorulnak.
Julcsi: Minden jót az éjszakára és bízunk benne, hogy a fiatalúr megkíméli anyukáját a kórházi bentléttől. Szép nagy a pocid
Hajrá Peti jobb itt neked ide kinn. :lol:
Boni:Nekem volt egy álmom még szülés elött,amikor édesanyámra bíztam rá Almát és benne felejtette a fürdőkádba.A baba meg ott maradt a víz alatt. Én találtam rá.Nagyon mérges lettem és rákiabáltam, hogy még ennyit sem lehet rád bízni?
Sajnálom a babyt, remélem lesz még legközelebb.
Sziszka: Hiába a megérzésekre jobb hagyatkozni. Azért sajnálom, de remélem hamarosan már együtt örülhetünk veletek.
Gabi: Mira nagyon szép kislány nincs okod az aggodalomra. Alma még korán sincs 9kg, pedig már 19 hónapos. Nála is késön indult meg a mozgás. Nagyon sokára ült fel és 16 hónaposan kezdett el járni. De ha aggódsz érte akkor tornáztasd, vagy vidd egy gyógytornászhoz. Hátha egy szakember hasznosabb tanácsokkal tud ellátni és megnyugtat téged.
Aprooról nem tud valaki valamit?
Látoma kérdésemre senki sem tudott semmijen tanáccsal szolgálni. Akkor más források után kell néznem. :(
feluca
Mezőszemere

Sziasztok! Még egy utolsó bejelentkezés.... Most kicsit fájogat időnként a derekam meg a hasam alja, de ez még nem az igazi... Szerintem ahogy lefekszem el fog múlni...41. hétre jóslófájás, jó mi? :lol:

Azért a cuccomat nem pakolom át reggelig, hátha mégis egyből a szülőszobára megyünk :wink:

Na mindegy, majd lesz valahogy, aztán majd küldöm a híreket...

Mindenki vigyázzon Magára!

Jó éjt!!!

yuyu79

Sziasztok!

A mi napunkat is teljesen összezavarta az óra átállítás, nemrég tudtam ágyba dugni végre, pedig ő 8 körül már aludni szokott.

Gabi, el is felejtettem délután megdicsérni a pici lányodat, nagyon édes!

Julcsi, Petit is összezavarhatná végre az óra átállítás vagy a front, vagy bármi...hátha jelentenek valamit a jósló fájások....
Te is nagyon vigyázz magadra! Zsoltinak kitartás, ha jön látogatni be dobhatja hozzánk Enit, el lennének a csajok addig! Persze ha akkor jön, amikor nem tudsz úgy sem lejönni hozzájuk...

Luca, örülök, hogy jobban vagytok! A c vitaminra én is esküszöm!
Hasznos napotok volt, ma itt sem esett, de olyan szél volt, hogy pl.égetni esély sem lett volna...Viszont így be sem ugrik mit kérdeztél, vagy nem vettem észre, vagy láttam, csak nem tudtam érdemben a választ.

<
sziszka78
Tolna

Képek:
Ilyen lett a névnapi homokozó, csak kicsit sok még benne a homok elszámoltuk a mennyiséget, a fuvaros pedig csak leborította....
Kép

és egy kedvencem...

Kép

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok !

Hát hazaértünk végre, bár sztem ha nem javul a helyzetem a héten akkor hústvétolás után megint egy hét következik mamáéknál! Én nem gondoltam hogy ennyire lehet valaki szörnyűen hetekig, de ahogy Zsófi is tudósított ezúton is köszönöm hogy megkerestéle! szóval már 6kg mínusznál tartok. Alig van erőm, mindentől há....ok ,teljesen magamba gubóztám már ettől a helyzettől. Holnap megyünk orvoshoz délután.

Julcsi rád nagyon sokat gondoltam vajon mi újság veled de látom még egyben! Kitartás!

Most ennyi tőlem ne haragudjatok megyek feküdni, hosszú volt a mai nap.

Jó éjt!
Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Most kaptam Julcsi sms-ét, 5 perces fájásokkal elindultak a kórházba!
Drukkoljunk neki! :)

<
sziszka78
Tolna

jó reggelt!

jajj de jó Sziszka, meg van már a baba azóta??? Julcsi, ezerrel drukkolok, bár már lehet, hogy régen túl vagy rajta, remélem!!! ;)

Mecsi, üdv újra itthon, jobbulást,rókák menjenek a francba. írtam ám emilkét is... ;)

ja, igen, Gabi, nagyon szép Míra baba, olyan nagylány már ő is!

Sziszka, nagyon édes Málnusról a kedvenc fotó! a homokozó is szuper lett, és ne aggódj, pikk-pakk eltűnik a felesleges homok a homokozóból, szóval nem gond, hogy picit több lett!

Luca, örülök, hogy Te már jobban, végülis én is. torkom már nem fáj, csak köhögök, és fújom az orrom, de az sem vészes már. inkább a füldugulás, ami idegesít! :S kerti munkákhoz gratula! nálunk is nagyon nagy szél volt, pedig egész nap sütött a nap, így meg nem nagyon tudtunk kimenni, mert nem szeretném, hogy Beni újra megfázzon!

na megyek teregetni, a férjem beindította a mosást, és tökre jó, mert mostanra járt le, így gyorsban teregetek, aztán Beni is ébred godolom ;)

addig várom az újabb híreket Julcsiékról!

sophie27

Hü de izgi! Végre történik is valami! Nekünk éjjel beriasztott az autó kb. ötször, az jól passzol Julcsi öt perceseihez.... :)
Nem tudom mi ütött az autóba, de erös jó magánéletet folytat, csak közben zavarja kissé a külvilágot. Hogy mindig lennie kell valaminek. Behalt ugyanis a hétvégén a központi zár, azóta pittyogat a lelkem. Mintha hívná a párom, hogy na gyere oszt szerelj már meg!
Aztán lehet ennek teljesen prózai magyarázata, mert a szakadó esö nem tesz jót az elektronikának és talán lett valahol egy kis rövidzárlat, ami majd nyárig kiszárad.

Tudom hülyeség, hogy én itt az autó lelki világáról mélázok, pedig csak az idegességemet próbálom levezetni Julcsi miatt... :)

Puszi és várom a híreket!

én
maass

Új sms érkezett!!!

" A mai napon hajnali 3-kor megszületett Peti babánk! 3790 g és 56 cm! Mindketten jól vagyunk :) Julcsi"

GRATULÁLUNK!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

<
sziszka78
Tolna

Jaj, de jó!!!! Julcsiéknak hatalmas gratuláció Peti babához és sok tejcsit, jó egészséget kívánok nekik! Elég gyorsan ment úgy látom:)

sniky

Peti baba, nagyon boldog születésnapot!!!! Julcsi, gratulálunk a kis (nagy!) fiúcskához! jó egészséget és sok boldogságot az egész családnak!

sophie27

Sziasztok!

Most beszéltem telefonom a Julcsival, mindketten jól vannak, most kapta meg a szobába Petit (baba-mama szobában van), egyszer már szopizott is, de egyenlőre inkább pihen. Mire beértek a kórházba már 3 ujjnyira nyitva volt, és onnan nagyon gyorsan mentek a dolgok :D Két és fél óra alatt megvolt Peti baba :)
Peti is tiszta apukája, mint Enikő, csak kicsit világosabb a haja. Julcsi is jól van, csak nem tudott aludni, így kicsit fáradt. Talán este lesz már fénykép is.
Ha minden rendben, akkor talán csütörtökön haza is jöhetnek!

Mecsi, sajnálom, hogy ennyire pocsékul vagy! Remélem hamarosan elmúlik!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Milyen szép hír fogadott ma!

Isten hozott Peti baba!! :D Gratulálunk!!!

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Milyen jo hirek - gratulalunk mi is Peti babahoz - Isten hozott idekint! :)

Boni, Sziszka - sajnalom, hogy nalatok meg sem lett baba - de remelem hamarosan bekoltoznek a varva vart pocaklakok! Boni, neked jo pihenest! Sziszka, jo lett Malna homokozoja - a homok szerintem is apadni fog, mi is most vettunk utantoltest Lauranak.

Zsofi - orulok, hogy Beni jobban van es nem kellett korhazba mennetek!

A hetvege nagyon jo volt, Noszvalyon voltunk egy to partjan, az erdo szelen. Sokat kirandultunk, hegyet masztunk - Laura is eleg jol birta, sokat jott a sajat laban is, utana meg az apukaja nyakaba ulve. Nagyon elvezte az erdot, hegyeket. Tegnap bementunk meg Hollokore, a varba setaltunk egyet, meg a faluban. Laura ugy kifaradt, hogy mar az etteremben elaludt anyu oleben es csak itthon ebredt fel, amikor bealltunk a kertbe. Igy nalunk az oraatallitassal nem volt semmi gond. :)Kepeket majd letoltom es teszek fel.

Akinek van hati hordozoja - hogy valt be a turazashoz? Megmaradnak meg benne a gyerekek? Milyen tipusu van nektek?

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mazska, nekünk Deuter van, tavaly nagyon sokat használtuk és szerette is, de idén még nem voltunk kirándulni, így nem is vettük még elő, én is kíváncsi leszek, hogy szeretni fogja-e, ha megyünk valahova, akkor megírom, hogy bírta.
Örülök, hogy jól sikerült!

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Petikém, üdv. a kinti világban! :D
Julcsi, gratulálunk, nagyon kíváncsiak vagyunk a kis emberre, ha lesz kis időd, majd dobj képeket!

Zsófi, örülök, hogy végül nem kerültetek kórházba Benivel! :)

Mecsikém, jajj, úgy sajnállak, nagyon remélem, hogy hamarosan elmúlik ez a fránya rosszulét! :x Kitartás!

Málnus csuda édes a képen és a homokozó szerintem 2 nap alatt eléri a rendes szintet, nálunk már több van kint, mint a homokozóban. :lol:
Drukkolok a kistesó projekthez! :)

Nekem éppen nincs hangom már 2 napja, de semmim nem fáj, csak egyszerűen elment. Bajban is vagyok, ha Gergőre erőteljesebben kell rászólnom. :shock:
Egész nap kint vagyunk, imádom ezt az időt, na, meg nekiálltunk kertet rendezgetni, előtetőt csinálnak, úgyhogy szépen alakulnak a dolgok!

Barbi az írásaid nagyon szórakoztatóak, a kórházas ablakpucolóst nagy vigyorral olvastam, persze gáz, maga a helyzet, de, hogy mennyire jó fej vagy, hogy megcsináltad! :)

Boni! Nagyon tetszik, hogy ennyire jól vetted fel ezt a dolgot és nagyon sok sikert kívánok a továbbiakban!

Mindenkinek csodás délutánt!

Puszi!

Barbi
Kép
manci79

Julcsi Gratulálok Peti babához nektek nagyon ügyes és gyors voltál!
Kívánok nektek minden jót amit csak lehet!!!!
Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziszka - ti hol vettetek a hordozot es mennyiert?

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: