Kéne aludnom de most nem vagyok álmos! Különben párom hokirajongó és most kezdődik a tv ben egy meccs, van hogy neten nézi, akkor én nem tudok jönni mert az egész sávot lefoglalja és a másik gépen nem tudok netezni.
Egyszer beletörött a foga a sok bnőbe. Az egyikkel januárban szakított, jött egy másik, azzal márciusban összemelegedett,mire az előző bejelentette, hogy terhes tőle. Ez a marha elmondta az új bnőnek,persze szakítottak és két nap múlva a csaj elvetélt.
Én is álmi vagyok. Mostanáig itt volt a kolléganőm,most meg jön a volt kolléganőm, aztán tortát is kell csinálni, meg üzletbe menni, megrepedt a plafonon egy darabka, azt megint ki kell javítani.....
És nincs kész a gyerekszoba......
Igaza van, rám egyszer jött rám, nagyon hirtelen rámtört az érzés,hogy uborkát kell ennem. Majd meg őrültem, mert nem volt fent, csak a pincében, én meg oda félek menni,és akkor meg este fél tíz volt. Persze a hülye exem az nézte a tévét, nem hozott fel. Aztán a szomszéd adott,mert lejönni ő sem akart velem.
Almás túrós pitét ennék! Majd holnap bevásárolok hozzá!
Gondoltam befelezem az egy nagy tepsit, a felébe almást a másikba túrost, talán nem vesznek össze! Így két féle pitém lesz! Itt szenvedek a hasammal és közben meg éhes vagyok, jó mi?
Én egyszer csináltam, akkor jó lett. Az anyám többször is csinálta, néha mrgtörtént neki, hogy a közepe száraz maradt,tehát sületlen,potyogott szét. Én nem tudom, mi a titka.
Zsuzsi, most én is tök nyugodt vagyok. Sőt, már előre nem reménxkedem,mert hiába a Closti, ha a F. nem tudja elengedni magát, érted. így én szedhetek annyi bigyót, mint tengerben a csepp,babó attól nem terem.