nálunk sem valami fényes a helyzet... Boni, nektek is jobbulást és Kitti nektek is!!!
mi tegnap aránylag jól voltunk, láza sem volt Beninek, meg a kedve is egészen jó volt. voltunk lent, mert dokinéni mondta, hogy legyünk sokat a levegőn, motoroztunk, meg kukásautót néztünk stb.
délután meg megint volt hasmenése... nagyon durva, mert vasárnap óta kb. semmit nem eszik, és olyanokat fosizik!
ma meg extra nyüszi megint. csak kézben jó, mindenen sírdogál, nem eszik. szóval kezdek én is kikészülni idegileg! ma már megmondtam a férjemnek, hogy nem bírom, vegyen ki szabit, de sajnos úgy néz ki, hogy nem tud... :S pénteken dokihoz kell mennem, szóval akkor anyósom lesz itthon vele, holnap meg reggel megyünk vissza a dokinőhöz. kíváncsi vagyok, hogy mit mondd...
szóval betett nekünk ez a kórházasdi, meg betegesdi családilag!
Julcsi, én nem tudom, hogy mit tennék. nálatok a kórházban gondolom, hogy ez a protokoll... nem? mert én hallottam olyat is, hogy napi szinten jártak be magzatvíz vizsgálatra, de nem kellett befeküdni! akár 2 hétig is túlhordták a gyerkőt... remélem, hogy Peti végre kíváncsi lesz rátok!
Barbi, nektek is jobbulást! nagyon sajnálom, hogy kórház lett a vége!
Sziszka, sajnálom az állatkertezést! de jó is lett volna csatlakozni...
CsengeAndi, nálatok mizújs? te is nagyon el vagy tűnve...
Niki, nagyon édes (Domonkos!?) kicsi fiacskád, és tényleg hasonlít Barnusra!
bocsi, hogy nem reagálok mindenre, de nagyon ki vagyok a napok óta tartó nyüglődés miatt. kicsit szellemileg kezdek belefáradni...
szép napot mindenkinek!

<