A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

sziasztok!

nálunk sem valami fényes a helyzet... Boni, nektek is jobbulást és Kitti nektek is!!!

mi tegnap aránylag jól voltunk, láza sem volt Beninek, meg a kedve is egészen jó volt. voltunk lent, mert dokinéni mondta, hogy legyünk sokat a levegőn, motoroztunk, meg kukásautót néztünk stb.

délután meg megint volt hasmenése... nagyon durva, mert vasárnap óta kb. semmit nem eszik, és olyanokat fosizik! :( szegénykém! ... :(

ma meg extra nyüszi megint. csak kézben jó, mindenen sírdogál, nem eszik. szóval kezdek én is kikészülni idegileg! ma már megmondtam a férjemnek, hogy nem bírom, vegyen ki szabit, de sajnos úgy néz ki, hogy nem tud... :S pénteken dokihoz kell mennem, szóval akkor anyósom lesz itthon vele, holnap meg reggel megyünk vissza a dokinőhöz. kíváncsi vagyok, hogy mit mondd...

szóval betett nekünk ez a kórházasdi, meg betegesdi családilag! :(

Julcsi, én nem tudom, hogy mit tennék. nálatok a kórházban gondolom, hogy ez a protokoll... nem? mert én hallottam olyat is, hogy napi szinten jártak be magzatvíz vizsgálatra, de nem kellett befeküdni! akár 2 hétig is túlhordták a gyerkőt... remélem, hogy Peti végre kíváncsi lesz rátok! :) drukkolok!!!

Barbi, nektek is jobbulást! nagyon sajnálom, hogy kórház lett a vége!

Sziszka, sajnálom az állatkertezést! de jó is lett volna csatlakozni... :( majd legközelebb!

CsengeAndi, nálatok mizújs? te is nagyon el vagy tűnve...

Niki, nagyon édes (Domonkos!?) kicsi fiacskád, és tényleg hasonlít Barnusra! :) és örülök, hogy a cukrodra csak oda kell figyelni, de nincs szigorú diéta!

bocsi, hogy nem reagálok mindenre, de nagyon ki vagyok a napok óta tartó nyüglődés miatt. kicsit szellemileg kezdek belefáradni... :( olyan rossz, hogy nem tudok neki segíteni, és csak nyügizik! :( megyek egy picit lazítani!

szép napot mindenkinek!

sophie27

Zsófi, de sajnálom, azt hittem már jobban van Beni :roll: :( Remélem holnap a doki mond valami biztatót... Te milyen dokihoz mész pénteken?

Hát, én nem a kórházba járok vizsgálatokra meg nst-re, hanem a paksi rendelőintézetbe, ahhoz, akihez Enivel is jártam. És Szekszárdon a kórházban az ügyeletesnél fogok szülni. De ha be is fekszek, valószínű csak nst-t csinálnak naponta, főleg hétvégén, biztos nem lenne más... De a legjobb az lenne, ha megszülnék még ma vagy holnap, de sajnos semmi jel nem mutat erre. Még a nyákdugóval se találkoztam, igaz, nekem az Eninél is csak a vajúdás kezdete után távozott.

yuyu79

Sziasztok!

Sajnálom Sziszka, hogy nem tudtatok jönni, remélem nincs nagy gond?!

Zsófi, kitartást nektek és a többi betegeskedőnek is, remélem hamar meggyógyultok! ++++++++++

Barbiról nincs hírem, majd mindjárt rákérdezek, hogy mi a helyzet velük, ahogy tudok vmit szólok!

Julcsi, remélem nem kell befeküdnöd, szorítok, hogy Peti mielőbb útnak induljon ;)

Zsófi, Domonkos egyelőre felfüggesztve, de még nem adom fel;) Tegnap Ferci végre mondott egy nevet, ami neki tetszene, mégpedig a Miklós, ami így elsőre nincs ellenemre, de barátkozom még vele. Közben bennem is felmerült egy másik kedves név: a Lőrinc, amit ha hazaér, előterjesztek;)) Csak megegyezünk már végre;)

sniky

Sziasztok!

Mi megjottunk az Allatkertbol - nagyon jol ereztuk magunkat. Bar nem tul sok allat volt kint, de a gyerekek jot szaladgaltak es a jatszoteret is nagyon elveztek. Emma mar teljesen egyedul kozlekedik, babakocsi nelkul - aranyos volt nagyon. Csandival is talalkoztunk - szep kerek pocakja van mar es CSenge is rengetegett nott. Jol vannak.

Sziszka - sajnalom, hogy vissza kellett fordulni - mi tortent? Remelem legkozelebb talalkozunk!

Niki - a Lorinc is szep es kulonleges nev - en a ketto kozul azt valasztanam - kivancsi vagyok mi lesz Feri velemenye. :)

Beninek, Zsiganak jobbulast - remelem hamar meggyogyulnak!

Julcsi - mennek a drukkok, remelem Peti mostmar kikoltozik vegre! :)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mazska, örülök, hogy jól éreztétek magatokat, sajnálom, hogy kimaradtam a buliból, de majd legközelebb.

Ferci rögtön elvetette a névajánlásomat:((( pedig szerintem is szép és különleges név.... teljesen kiakadtam rajta, szerinte elég akkor majd kitalálni a gyerek nevét, ha megszületik (jópofa)... hogy válasszon ő nevet vkinek, akit még nem látott.....?! no komment... így most szomorkodom kicsit...:(

sniky

Mi is nagyon jól éreztük magunkat, olyan jó néha találkozni veletek! Jó, hogy többeknek van már bérletük (Mazska :)), mehetnénk gyakrabban! Minden gyerek nagyon nagyot nőtt! Remélem, fotóztatok sokat, majd tegyétek föl! Szuszu, kár, hogy váltottuk egymást, majd legközelebb! Sziszka, remélem veletek is találkozunk , ha jöttök!
Emma kicsit nyűgösködött, de a saját lábán jött haza, büszke voltam rá.
Yuyu, mi a helyzet? Sokat gondolunk rátok :).

sushy

Niki - szerintem is jó név a Lőrinc, csak nem igazán lehet becézni. A Miklós se rossz, a Miki meg pláne aranyos. Ha nekünk fiunk lett volna, a Misi lett volna az egyik befutó, az olyan csibészes. A Mihály viszont már nem olyan jó, bár szerintem nem is rossz. Lánynevekkel is hadilábon állunk, de majd csak eldől.

sushy

Sziasztok Lányok!

Bocsi hogy megint felbukkanok :oops:

Julcsi:Egyik ismerösömnek a tonik inditotta meg a szülést(bár lehet hogy annélkül is beindult volna)de ezt amúgy olvastam már újságba.
Vagy esetleg bábakoktél?
Vendég

Sziasztok!

Vagyunk mi is, nagyjából minden rendben, csak rossz híreket kaptunk azért fordultunk vissza!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, remélem lesz még rá lehetőség, hogy találkozzunk! Várom a képeket, had irigykedjek egy kicsit :)

Zsófi, nektek jobbulást, remélem rendbe jöttök, nekünk 4 nap volt a hasmenés :(

Niki, Anna, mindegyik név nagyon aranyos, nekünk a Mátyás lenne a fiú befutó, pont amiért Annának a Misi. Egyébként nekünk van a családban Lőrinc, és pont az volt náluk a lényeg, hogy ne lehessen becézni, a kislányuk pl. Zille.

Niki, ha ez vigasztal, akkor mi is csak az utolsó előtti napon döntöttünk Málnusnál, a Málna biztos volt, csak nem tudtuk mi legyen a "rendes" neve :) Binyekéknek pedig van egy Mikijük, nagyon jó kis pasi :) (előző házasságból)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ja, és egy kérdés: járt mér valaki úgy, hogy lassan két hete nem jött meg, első hét után és ma is csináltam egy tesztet (bár terhes elméletileg nem lehetek) a teszt szerint sem vagyok az, de akkor a mi a fene ez? Csak kedden rendel a dokim, de egyre jobban idegesít, két okból is, először is mert, nekem mindig pontos szokott lenni, másodszor mert hogy lesz így kukisunk ?

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, nálunk is a Mátyás lett volna a másik :). És a Vilmos/ Vili a harmadik, épp ez volt a befutó, mikor kiderült, hogy Muc2 kislány :).

Nem mindig mutatja ki a teszt a pozitív eredményt, lehet, hogy nem telt el elég idő.

sushy

Jó reggelt!

Málna felsírt fél 6-kor, azóta itt kukorékolok, nem bírok visszaludni...persze ő simán visszaaludt...
Köszi Anna, de védekeztünk, szóval elég kicsi a valószínűsége :(

Julcsi?

Tegnapi képek?

Betegek?

<
sziszka78
Tolna

Jó reggelt!

Barbi most üzent, hogy Dönci már jobban van, valószínű ma haza is mehetnek a kórházból.

sniky

Jó reggelt!

Sziszka
sajnálom a cilkuszavart. megbízható módon védekeztetek?
viszont már amikor mentetek Dobogomajorba akkor már nem védekeztetek nem?vagyis márciusban a Peteérés pedig ugye bármikor lehet nem csak a ciklus közepén.. és így reális,hogy a teszt még nem mutatta ki. pl ha a várható mensi előtt együtt voltatok és akkor fogant akkor már nem jön meg... szóval én drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Örülök,hogy Dönci jobban! Zsiga is :lol:

Nálunk a Vilmos a befutó fiúnév, a lány a Sára ..már csak egy gyereknek kell pocakba költözni mellé áprilisban. :lol:

a Lőrinc név szerintem nagyon jó. a Lóci versek jutnak eszembe róla

állatkertezéshez szívesen csatlakozunk mi is majd!!!

nagyon rosszat álmodtam:

Mazskáékkal mentünk valahova és el kellett jönnöm Zsiga ottmaradt..mire visszamentünk ZSigikém eltűnt..kerestük mindenhol és nem találtuk..kiabáltunk.egyszer csak egy kisfiú kiabál, hogy megvan. egy óriási vízzel teli tározóban volt a vízben lebegett.. én imádkoztam a Jóistenhez hogy ne vegye el tőlem, nem kell másik gyerek, csak őt hagyja meg . és elkezdtek kiabálni,hogy él él !

lányok még most is totál összeszorul a gyomrom... és el is sirtam magam..
Vendég

Megvagyok még mindig! Majd még jövök nst után valamikor délután.

yuyu79

Hello csajok és kispasik!

CSak gyorsan bekukkantottam, Zorka alszik, mert 5-kor kelt, szóval Szisz együttérzek veled. Zalán meg 3 napja éjjel 2 óránként szopizik, szóval kicsit hulla vagyok!

CSak gyorsan egy programot "hoztam". A citroen M5-ben lesz szombaton nyílt nap, és ott lesz Alma koncert 13-14 óráig, de lesz bohóc meg arcfestés (gondolom ez a nagyobbakat jobban vonzza). Meg lesz rendőrautó és motor, meg lehet nézni.
Ez itt lesz az M5-ös mellett, pár percre az autó piactól. Mi itt lakunk jelenleg 1 percre, szóval mi megyünk, ha jó idő lesz.

HÚ Boni ez nagyon durva, én is álmodtam már hasonló borzasztót.

Julcsi beszélj Petivel, hogy már várjátok kinnt és jó lenne, ha jönne. Nekem volt bennt egy csajszi, amikor Zorkát szültem, ő úgy indította be, hogy a nagyobb gyereket cipelte a lépcsőn. Ez nem túl jó módszer szerintem (bár én így is úgy is cipeltem Zorkát).

Na megyek kicsit összeszedem a lakást.

Kép
rituspoc

Ja drukkoljatok ma megyünk délután szemészetre, valószínű átmossák Zalán könnycsatornáját, mert 2 hónapja be van gyulladva és szegénykémnek mindíg összeragad a csipától, meg ki is csípi a könny. De nem értem, hogy hogy könnyezhet, ha el van dugulva?

Kép
rituspoc

Ritus remélem hogy hamar túllesz rajta!!!! :cry:
Vendég

sziasztok!

nagyon el vagyok kenődve...

most voltunk a dokinőnél, és azt mondta, ha holnapra nem javul Beni tüdeje, akkor beutal a kórházba minket! :( sík ideg vagyok, és már azt hiszem feladtam, hogy magunktól, illetve ezektől a gyógyszerektől meggyógyulunk! azt hiszem, hogy össze is csomagolok ma...

igazából tüdőgyulladást mond a dokinő, hogy azt hallja nála. hétfő óta szedi az antibiotikumot, de nem lett jobban egy picit sem, igaz, rosszabbul sem!

szegénykém fáj a pocakja is. gondolom, hogy szinte csak folyadék van a gyomrában, meg a sok gyógyszer...

Julcsi, nőgyógyászhoz mentem volna, összeszedtem valami nyavalyát, de így lehet, hogy sehova nem megyek, vagyis csak a gyerekkel... Petinek továbbra is mennek a drukkok, hogy induljon meg kifelé! ;) az nem lehet amúgy, hogy elszámolták a fogamzást?

Sziszka, nem tudom, nekem késői a peteérésem, szóval múltkor is, decemberben (:() csak a 37. napon lett nagyon halvány két csíkosom... ha tuti a védekezésetek, akkor más lehet a gond, sajnos! :(

Barbi, jajj de jó, örülök, hogy jobban a legkisebb! azt hiszem, hogy melegváltás lesz, ti jöttök ki, mi meg megyünk be! :( amúgy mi volt Dönci baja? csak a láz, vagy kiderült, hogy az mitől volt? ilyenkor a többi gyerkőcöt apa látja el!? vagy hogy működik?

Boni, atya világ milyen álom! nagyon durva. a hideg futkos a hátamon!!! :(

Ritus, köszi a programajánlót, mi sajnos passzoljuk...

jajj lányok, nagyon jó neveket találtatok! Niki, neked azért mennek a drukkok, hogy meggyőzd apát előbb utóbb! ;)

megyek, mosásba folytom a bánatom...

sophie27

CSajok pozitiv lett a terhességi tesztem! halvány, de pozitív, felhivtam a dokimat, hogy mi van, mert hogy icipicit vérzek, azt modnja B.menjen be hozzá a magánba utroért, hátha még megmenthető .. basszus! Shocked
Vendég

Sziasztok!

Mazska, oké, húsvét után megbeszélünk valamit! :)

Szilvi, én több mint 2 hetes terhes voltam és a teszt negatív volt. :D

Boni, ez az álom!!! :( Olvasni is rossz volt!
Remélem erősen kapaszkodik az a kis pocaklakó!!

Zsófi, :( ez nem jó hír, remélem jobban lesztek! Nekünk ventolint írt fel a dokink, az nagyon jó volt, kaptunk hozzá bébihalert is. Már sípolt a tüdeje, és 2 percig nem tudott köhögés nélkül levegőt venni. Hátha a jóidőben nem lesznek már ezek a betegségek!

Julcsi
, ha én lennék a helyedben, nem mennék be hétvégére, csak ha nagyon muszáj. Én utáltam azt a pár napot ameddig ott kellett lennem...szóval hajrá, hogy menjen magától!!

Ritus, könnycsatorna átfúvás? :( Szegényke!
Nagyon szép legényke lett Zalán, édesek a képen, ahol fogja Zorka a kistesót! :)

k.a.t.i.c.a

Most csak gyorsba!!!

BONI: szívből örülök nektek!!!!!

Annyira drukkoltam!!!

A többit majd ebéd után!

Szisz

<
sziszka78
Tolna

ZSófikám most olvasom csak .. remélem nem kerültök kórházba! szegény BENi!

a Ventolin nálunk is aranyat ér!!!

köszi drukkokat! remélem is, de azért nem élem bele magam :roll:
Vendég

Na, vagyok! Most olvastam el rendesen a hírt, mi az amiért be kell menjen B? Nem igazán értek én az ilyesmihez. Egyébként Málnussal nekem is nagyon halvány volt...a csík az csík :D

Köszi csajok a drukkokat, igazából gumival védekezünk, egyetlen olyan alkalom volt, amikor semmivel, de az valamikor a 25 nap környékén....szóval nem túl esélyes. Közben beszéltem a dokimmal, az mondta várjunk még egy kicsit, hétfőn megultrahangoz. Úgy vettem ki a szavaiból, hogy ő is azt gondolja terhes vagyok, egyáltalán nem aggódott rajta....na majd meglátjuk. Lackó persze már teljesen beleélte magát, hogy ezt kapta ma szülinapjára :D

Ritus, Málnusnak is megcsinálták, szörnyű az a néhány perc, de utána semmi gond nem volt, mennek a drukkok!

Zsófi, annyira sajnálom szegény Benit :( Olyan jó lenne, ha megúsznátok valahogy!

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Julcsi, mi volt az nst-n?

<
sziszka78
Tolna

Szsiz utrogestan hüvelykúpért, amivel a progiszintet megtámogatják
ZSigikémmel is kaptam, mert a mensi napján elkezdtem barnázni.. d ehogy vérezni isa arra nem emlékszem
vele a 28.héten véreztem akkor voltam kórházban is

én szurintem van esélyetek! nővérem mindig így esett teherbe..+++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Boni - micsoda alom!!! Remelem azert meg akartok majd velunk talalkozni... :oops: Orulok, hogy Zsiga jobban van! Es mennek a drukkok ezerrel - probalj meg pihenni amennyit csak tudsz!

Sziszka - remeljuk hamar kiderul, hogy mi van - de szerintem is akar lehetsz terhes is - mondjuk kimutatni is csak kesobb fogjak tudni.

Ritus - remelem Zalan szeme rendben lesz!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Boni, szívből örülök nektek! utrot tessék szorgosan használni, hogy a kis lelkecskétekkel minden okés legyen! ;)

Sziszka, simán lehet 25. napon is teherbe esni... tudod, PÉ után is lehetsz még terhes! szóval még nem biztos, hogy nem vagy az! ;) amúgy a szuri most bekavarna!?!?!?! remélem, hogy nem!

na megyek, mert gyerekem folyton sírdogál álmában! szerintem a pocakja fáj... :(

köszi a bíztató szavakat, remélem én is, hogy megússzuk a kórházat, majd jelentkezem, ha tudok!

sophie27

Sziasztok! Csak röviden most:

Boni, nagyon drukkolok hogy minden oké legyen ++++++++++++ :D

Szisz, remélem Nálatok is baba van, tök jó lenne :D

Nekem az nst jó lett, a méhszájam meg teljesen zárt, így csak hétfőn kell befeküdnöm, előbb nem :)

Zsófi, drukkolok hogy mégse kelljen kórházba mennetek megint +++++++++++++ Jobbulást a kis drágádnak!!!

Barbi, Ti már otthon? Mesélj!

yuyu79

Sziszka, most olvastam a privit, akkor még boldog házassági évfordulót is Nektek mára!!! Remélem jól sikerül az ünneplés :D

yuyu79

Sziszka, én is drukkolok :). Meg hát tudod, peteérés utáni teherbeesésnél inkább fiú a befutó! És március van :wink: . Na majd meglátjuk.

Boni, szuper hír, remélem minden rendben lesz!

sushy

hát azért vérzek..nyomatom az utrot.. meglátjuk ..drukkokat elzsebelem...
Vendég

sziasztok!
Micsoda hírek :)
Boni mennek a drukkok!!! Az álmod szörnyű lehetett:(

Sziszka!Nektek is szurkolunk.
Lackónak pedig nagyon boldog születésnapot kívánunk!!

Julcsi éljen hogy nem kell hétvégére befeküdnöd,élvezd ki az utolsó hármasban töltött hétvégét.

Zsófi! Remélem kezd hatni az antibio és nem kell korházba mennetek.

Vera
l.veronika

Itthon vagyunk végre!

Niki köszi a postás szerepet! :) Mi volt uh-n? Lehet, hogy írtad, de még nem olvastam semmit.

Zsófi nektek is gyors gyógyulást!

Boni (és talán Sziszka is?) neked megy a drukk, nagyon szorítok neked!

Julcsi abban reménykedtem, hogy már a kész hírekre jövök haza, de nem kapkodja el az ifiúr a kicheckelést. :)

Most hirtelen ennyire futotta, de majd jövök még. Megyek megfürdetem a büdös kispasim és alkalmasint felmosok a fürdöszobában...

Puszi: én
Vendég

Barbi - jó, hogy hazakerültetek! Hogy van az ifiúr?

Zsófi - Beni hogy van? Remélem, elkerültétek a kórházat, vagy ha muszáj bemennetek, hamar szabadultok. Most már itt a jó idő, csak vége lesz a betegeskedésnek!

Julcsi - éljen a hétvége otthon. Hátha Peti lassan megunja odabenn :D

sushy

Tegnap voltunk Emmával bringázni a városban. A Pollack Mihály téren teljesen odavolt a tükörképétől, amit a mélygarázs-felépítményben látott. Pedig kedves szülei képesek voltak rózsaszín nadrágba és piros kabátba öltöztetni :roll:
Kép
További képeke a picasa-n, végre feltettem néhányat...

sushy

Zsofi - Beninek jobbulast, remelem a korhazat megusszatok! Jo lenne, ha mar meggyogyulnatok!!!

Anna - ma Laura is rozsaszin nadrag, piros kabat kombinacioba volt :) Ez van - remelem kesobb nem fog panaszkodni, hogy hogy oltoztettem....;)

Yuyu - jo, hogy nem kell befekudnod - elvezzetek ki a hetveget, amennyire lehet.

Sziszka - nektek boldog hazassagi evfordulot!

Mi a hetvegere elutazunka Bukkbe - ugyhogy mindenkinek jo hetveget, ha addig mar nem jovok.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

sziasztok!

megbeszéltük apával, ha nem olyan nagy a gáz, akkor 7végre biztosan nem megyünk be a kórházba, mert úgysem csinálnak ott velünk semmit... itthon meg legalább alszik rendesen! ma pl. alig volt ébren és aktív :S remélem, hogy ez a sok alvás is jó hatással van rá, és holnap végre lát valami javulást a dokinőnk...

amúgy én úgy érzem, hogy talán egy fokkal jobb, persze a délelőtthöz viszonyítva, de ugye én nem tudom meghallgatni! :(

ha kell, akkor küldjön tovább szakrendelésre, stb., de a kórházban is csak max. az antibiót adják neki, oszt slussz...

na. majd reggel kiderül, hogy mit dönt a doki...

Anna, nagyon édes Emma, még így is :) és cuki, hogy így elviseli a bukót a fejecskéjén!

Julcsi, örülök nektek! hajrá hétvége hármasban, vagy akár már négyesben is! ;)

Barbi, örülök, hogy jöttél, majd aztán írd meg, hogy mi volt a baj!!!

Mazska, jó pihit nektek a 7végére!!! de jó is lesz!

ja, Mecsivel beszéltem, szegény nagyon ki van még mindig rókáéktól :S puszil mindenkit!!! de még mamáéknál vannak lent, immár 2 hete, szóval most próbál pihizni, de amúgy vasárnap már jönnek haza! ja, és ketteske is jól van, jól meggyötöri anyáját! :( (6 kilót már le is dobott a csajszi... :()

Sziszka, boldog szülinapot Lackónak, illetve Lackó, mert állítólag olvasol minket, boldog szülinapot és nagyon boldog évfordulót nektek! :) na meg Málnus napot is!!!!

na megyek pihizni, holnap ismét korán kelünk! :(

jó éjt!

sophie27

Sziasztok!
Zsófi:Remélem Benivel nem kerültetek kórházba. Ami azt illeti teljesen átérzem a helyzetedet,mert 4 napig amíg Alma lázas volt és csak vegetált illetve végig sírta az ébrenlét nagy részét én sem tudtam rajta segíteni, csak bíztam benne, hogy nem lesz komolyabb baja és hála Istennek tényleg jobban van már. Most viszont engem kapott el ez a fránya takony kórság. Tegnap este már gyógyszeresen próbáltam magamat kezelni.
Boni,Szilvidrukkolunk nektek és a babáknak.
Én most kertészkedem ezerrel,kihasználva a jóidőt, így sajnos csak esténként tudok jönni,ha éppen nem vagyok hulla fáradt :( .
Kérdés! Aki nem szül és nem megy vissza,vagy nem tud vissza menni dolgozni a gyermeke 2 éves koráig, hogy pótólja ki hézagot a családi kasszából? Most ötleteket gyűjtök, mert következő gyermek egyenlőre sehol, Dolgozni visszamenni nincs hova, de ha lenne, sem tudnám Almát kire hagyni, bölcsödében nincs szabad férőhely, meg csak munkahellyel rendelkező anyukák csemetéit veszik fel. Nekünk ez egy komoly dilemma. Elsődlegesen, hogy miből spóróljunk, másodsorban, hogy Attila munkahelyet váltson,pedig nagyon szereti amit csinál. Sajnos plusz munkát e mellé beválalni nem nagyon tud, legfeljebb időszakosan.
nem vagyunk elkeseredve, mert eddig is megoldottuk valahogy, de jobb előre látónak lenni.
feluca
Mezőszemere

Sziasztok!

Boni,
Micsoda hírek, szorítok értetek!! Én sok olyat hallottam már, hogy valakinek megjött, de mégis terhes volt. Szóval fel a fejjel, pihizz sokat!! :D

Zsóf,
Nem jó hír, remélem nem kell bemennetek!! :( Majd írj, hogy mizújs!!

Barbi,
Örülök, hogy ti már otthon, remélem már sokkal jobban vagytok!!

Sziszka,
Hűha, akkor lehet, hogy nálatok is úton van babó 2?? Sztem is simán teherbe lehet esni később is!

Mazska,
Most már teljesen meggyógyultunk, így akkor majd mi is csatlakoznánk Katicáékhoz, amikor lesz a tali! :) Kíváncsi vagyok a pocidra is már nagyon!! :wink:

Sushy,
Édes Emmácska a sisakkal! :)

Julcsi,
Petike tényleg jól érzi magát odabenn!! Szurkolok nektek!!

Kép
Kép
dia123

Anna, jók a képek!! :D

Barbi, üdv otthon, várjuk a részleteket!

Mazska, jó utat!!

Zsófi, mennek drukkok, hogy gyorsan javuljon Beni!!

Én meg próbálok nem gondolni rá, hogy szülni kéne már, hátha akkor hamarabb beindul a dolog :roll: Remélem jobb éjszakám lesz, mint múlt éjjel, akkor sokat keményedett a hasam, és mindig felébredtem rá... Na mentem aludni, jó éjt mindenkinek!!

Ja, még Sziszkának: Várjuk a beszámolót meg a képeket az ünneplésről :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára yuyu79 2010.03.25 22:43-kor.

yuyu79

Sziasztok!

Szóval akkor mér nem titok, hogy meglepetés szülinapi bulit rendeztem a férjemnek, 13-an voltunk gyerek mentesen (Málna anyóséknál játszott) Lackó semmit nem sejtett belőle, szóval nagyon jól sikerült, majd a picasara teszel fel képeket is. Halászlét főzött a sógorom otthon, és készen hozta, torta volt, és sütik. Nagyon jól sikerült minden.
Egyénként két óránként jön ide megnézni, kinek mi a véleménye, és egyre lelkesebb, most már tényleg remélem, hogy terhes vagyok, mert egyre jobban beleéljük magunkat, és nagyon koppanunk ha mégse.

Málnust 8-kor hoztam haza, a vendégekkel még tele a ház, 10 perc alatt elaludt, és egyáltalán nem zavarta a hangzavar (még most itt vannak, csak most már fiúsba váltott az este :)

Szóval szuper ki nap volt, mindenki nevében köszönjük a köszöntéseket, nagy nap ez nekünk :)

Mindenkinek köszönjük a drukkokat!

Zsófi gyere majd a hírekkel, most megyek romokat eltakarítani!

Kellemes estét/éjszakát mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Na, örülök hogy jól sikerült :D Várom a képeket, de ráér holnap is :lol: :wink:

yuyu79

Köszönöm lányok, de sajnos már későn kezdtem el az utrót, sajna elég erősen vérzek és darabos is.. majd legközelebb :cry:

elutazunk ma szülőkhöz.pussssz
Vendég

Boni, sajnálom, de hátha mégis van remény.... :roll: Jó utat, és azért majd jelentkezz ám! :wink: Veled vagyunk :)

yuyu79

Na mi van, már kitört a hétvége?? Persze jóidő van, gondolom csak mi ülünk itthon (tűkön ) :lol:

De mi se sokáig, Eni alszik, Apa jön haza mindjárt, ha felkel Eni, mehetünk mi is sétálni...

Azért majd jelentkezzetek ám, ne csak én irogassak itten!! :wink:

yuyu79

Sziasztok!
MI is csavargóban egész nap, mert hétvégén ünnepelünk a családdal, és mindent be kellett vásárolni.
Most pedig indulunk Bea napot köszönteni.

Boni, jó pihenést nektek, szívből remélem, hogy azért még van remény...arról nem is beszélve, hogy ha csak így simán teherbe estél, akkor az több mint amit reméltünk!!!!
Akkor talán nem is kellene lombikra menni? Mármint ha angyal lesz ez a babó....

Julcsi, te meg ne írogass már hanem menj szülni!!! :wink: :lol:

Kellemes délutánt mindenkinek!

Szisz

<
sziszka78
Tolna

leértünk, Zsigi jól elvan..nekem eléggé erős a vérzés,gy biztos angyalka lett drágám, reggel már nem is tettem fel az utrot. de majd majd a következő ciklusban!

Julcsi ++++++++++++
Vendég

ja annyi még Szisz, hogy nem lombik ez..itt szerencsére nincs annyi stimu
kapok clostylbegyltet peteérés stimulálásra, majd tőszőrepesztő szurit és utána jön a kiskatonák feljebb helyezése..tulajdonképp 3 nap kirándulást veszítünk a petevezetékekbe :lol: de nagy optimizmussal nézek előre!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: