A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

akkor majd Ancsikával fog 'találkozni' . :)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szerencsére egy órája alszik Marci, így mindenkinek meg tudtam csinálni a fejlődéskövető táblázatot a honlapon. Aki nem küldte át az adatokat, annál csak a születéskori meg a 3 hós adatok vannak kitöltve, a többit kitöltöm, ha átkülditek.

Össze.vissza másolgattam, így nézzétek majd meg, hogy jó kép jelenik-e meg, meg hogy jó nevek vannak-e kiírva :)

Kata, felraktam a ragulevesed receptjét. Én is így szoktam, bár vegeta nélkül, és én még tésztát vagy csipetkét is főzök bele :lol: Apa kedvenc levese :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Én is teszek képet:
Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Kép

Jé, ez az én lábam!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok!!!
Köszi Hékás. Én is szeretem. :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

sötétben séta: mi most értünk haza. Merci nyugodt volt (mint mindig). Szürkületben indultunk. Muszáj volt befizetni egy pár csekket.

Bogi: nagyon édi még mindig Dorina!!!!!

Csináltam ma közös képet a lánnyal, aránylag nem is lett rosz. mindjárt megmutizom
bszilvi25

Köszi Szilvi!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

mutatom a csacsimat! tegnap kaptam!!!
Kép

és mi anyával!
Kép
bszilvi25

csajok!

Kinek milyen videokamerája van?Kicsit tanácstalanok vagyunk.
Segítsetek!

Kép
melike

Dorina nagyon édes, imádom. Mint ahogy Mercikét is :wink:

Melike, nekünk JVC Everio kameránk van, és nagyon meg vagyunk elégedve vele. Az ide felrakott videók és fényképek is azzal készülnek, szerintem jó minőségben.

Brigi

Kép

Kép
hékás

és ma Merci hátról hasra fordult!! :wink: :wink: :D :D
bszilvi25

Melike: nekünk Panasonic 3CCD-s kameránk van, amiben van fényképezőgép is. Ngyon jó (mondjuk a fényképező része nem annyira profi).

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Köszi csajok!

Jó éjt!

Kép
melike

Jó reggelt!

Sehol senki?????
bszilvi25

jó reggelt

én bekukk... fél9kor indulunk uszira. szorítsatok hogy ne essen az eső mert akkor szarrá ázunk... :oops:

mia_snow

jó reggelt!

Bogi: Dorci baba nagyon édes, és ahogy fogja a lábát, nagyon ügyi.

Szilvi: mi az hogy nem lett rossz a kép? Egyenesen tök jó!

Mia: ne essen az eső!!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert kóma vagyok.

Bence megkapta tegnap a 2 oltását. Egész nap nyűgi volt miatta, majd estére belázasodott... Éjjel hol óránként, hol 20 percenként kelt. Zombi vagyok. És ráadásul tegnap délután elkezdett szörcsögni is, így orrszívás rulez is van :(
Ma meg vendégek jönnek, amit lemondani sem nagyon tudok... Izé, nem sajnáltatom magam, csak igazolnám, hogy miért nem jövök ma (sem)... ;) Ha lesz időm még zuhany után és barinő érkezés előtt, akkor talán vissza is olvasok, egyébként majd este, vagy csak holnap...

Ja még annyit, hogy topik-taliban benne vagyok!!!!!!

Csók

Kép

Kép
bettica

Mercike nagy édi!!!! És milyen ügyes :D

Kitti baba sem semmi, jó az a hinta. Remélem hamarosan mi is megkapjuk a kölcsönbe ígértet ;) Tényleg mennyi időre teszed bele? Vagy csak a fotó kedvéért ültetted a hintába a kiscsajszit?

Na, húzok zuhanyozni ;)

Kép

Kép
bettica

Ja, Mia drukk, hogy ne ázzatok el!!!

Kép

Kép
bettica

Jó reggelt!

Nagyon jók a képek!

Mia:szorítok,de nálunk esik. :cry:

JVC kamera lett.... :wink:

Kép
melike

Jó reggelt!!!!!

MÓNI:
Mirkó kész pasi tényleg és mekkora szemei vannak!És hihetetlen ,de kedden fél éves lesz!!!!

ANDÓCA:
A hinta szuper!Ilyet szeretnék én is!És nagyon jó árban vettétek!

BOGI!
Dorina ahogy a zokniját húzgálja zabálnivaló!

BETTICA:
Sajnálom az éjszakátokat!Pihenj ha tudsz napközben!

MELIKE:
Nekünk Samsung van,de a JVC-t is dicsérik!Gratu a masszázs oklevélhez!

BLUE:
zserbó?

KRISZTA:
Kész a kv-d,ahogy szereted!Hol vagy?

MIA:
Remélem megússzátok eső nélkül!

SZILVI:
Jók a képek!

TAKARÓ és alvás:
Kombidressz,lábfejes tipi plusz takaró!

HÉKÁS:
Mégegyszer kérhetném a linket?Az ajándékosat!

Bocs ha valaki kimaradt! :roll: :oops:
Vendég

[quote]M írta:anka írt, még a múlt csütörtökön. Abban arra kért, hogy írjam le nektek, mennyire hiányoztok neki, és mindenkit puszil!
Nincs sok szabadideje, de szokott minket olvasni!

MANKA!(ha úgyis olvasgatsz :wink: )
ÍRJ LÉGYSZI EGY PÁR SORT AZÉRT,HOGY MI VAN VELETEK ÉS FOTÓT RAKJ ZOLÓRÓL!(SOKAT) 8) :wink: :lol:
Vendég

édes...

Két csecsemő beszélget az újszülött osztályon:- Te lány vagy, vagy fiú?- Fiú.- Honnan tudod?- Ha kimegy a nővérke, megmutatom.Kimegy a nővérke, mire a kisfiú félrerántja a takaróját: - Nézd meg,kék a zoknim!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

:cry:
Kép
Vendég

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:59-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:59-kor.
Vendég

emlékszünk Mankara!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kriszta: emlékszünk a Mankabira, de mivel 07.01-én írt utoljára a juniusi topikba, hát nem tudom. A héten nvoember 1. van........... 8)
bszilvi25

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 11:10-kor.
Vendég

Kriszta! Ment pü.
bszilvi25

lehet hogy ez is csak nekem újdonság, de egyre többet "dumál" a Merci. Kaja közben, elött, után. Ma fel is vettem már a telefonommal, annyira édes..........
Ezt csinálja kb 4 napja.
bszilvi25

köszi a drukkot, nem áztunk el. valamit tudtok mert hazafelé hétágra sütött a nap. :lol:

most csak bekukk volt mert ebéd után megint megyünk csavarogni, szerintem holnap sem nagyon leszek mert délelőtt megyünk ringatóra, délután meg vendégeink lesznek, úgyhogy jók legyetek - a gyerkőcök meg rosszak. :D

mia_snow

Szaisztok!

Köszönöm Dorina nevében is a sok dícséretet! :)

Mercike és Zoé bébi is nagyon cukorfalat!

Topiktaliban én is benne vagyok.

Alvás: rövid ujjú body+ hálózsák+takaró

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

sziasztok!

szépek a babák!
topictaliban én is benne lennék, de nem szeretnék messze menni, azt csak apával szoktuk..max a balcsi :lol: akkor meg nyár :lol:
Móni-ari Mirkó
shopin-gratula a fogacskához!(ugye te írtad)szita az agyam.
tegnap csináltam képeket a házról, de sötét volt..na nem ígérgetek, majd hozom ha tényleg csináltam.
ancsika szép a fürdő, szerintem is fehér szőnyeg, a lila már sok lenne, úgyis van zöld is. de nem látom a lila pipacsokat, csak zöldeket.vagy vak vagyok?

nálunk éjjel 19 fok van, de nappal van hogy úgy bemelegszik a szoba, hogy 22 körül is szokott lenni. pamut rugi, hosszú újjú body, brendonos takaró a kisebb, de az nem olyan brutál meleg. ez szerintem elég.két nap ráadtam a plüss pizsit, hisztizett, nem akart aludni, mire rájöttem, hogy melege van.ráadtam a pamutot, máris nyugi volt. Egyébként most napközben is nyügisebb napjai vannak.
nemsokára viszem pneumora, utána még megyünk megbeszéljük milyen legyen a fürdő, már van 3 látványterv, de egyik sem az igazi.valami még kell

Kép
Kép
eyi

Eyi: ma mentek oltásra?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Márti, Brigi, Pironya: hol vagytok??
kicsit megint leültünk.
bszilvi25

és a többiek????

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szilvi, és a többiek,

Itt vagyok, pár napig lesz gépem, ha van időm irogatok, eddig többé-kevésbé tudtalak olvasni Benneteket esténként, de írni nem volt erőm, időm.
Mi jól vagyunk, küzdünk Kíra szpoi sztrájkjával, csak álmában tudom etetni, nem egyszerű.

Nagyon szép és ügyes mindenki babája, kidfiúk és kislányok egyaránt. hihetetlen, hogy már 4-5 hónaposak.

Kép
tamaraildi

Szia Ildi!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andi, köszi a hiányolást, nem mintha olyan sokat lettem volna. :(

Kép
tamaraildi

Tamaraildi: SZIA!!!!!!!!!!!!!!! örülök, hogy jelentkeztél!!!
bszilvi25

Szilvi, írtam az iwiwre is ám. :)

Kép
tamaraildi

igen, olvastam! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
bszilvi25

Sziasztok!

Ma is nagyon jól viselkedett Máté és jó nagyot sétáltunk a szép őszi időben!
Most nemrég jöttem haza a kozmetikából,addig Apával volt Máté kettesben.
Ma adtam neki alma-banán desszertet.Annyira ízlett neki,hogy csak úgy nyelte,viszont később egy nagy adag visszajött neki. :shock:

Kép
melike

Szia Ildi!Hol voltál eddig?Jelentkezz gyakrabban!

Kép
melike

Sziasztok, itt vagyok :) ma anyuéknál voltam, nem neteztem. Csak nevettünk Marcin, annyit bohóckodott. Azon gondolkoztam, hogy vajon mindig ilyen marad? Jó lenne :wink: És képzeljétek, 2 napja fütyül!!!! De komolyan. Annyira édes. :lol: :lol: :lol:
Ma nem kellett Marcinak, csak a tápszer. Kanállal nem volt hajlandó enni, de nem baj. Biztos kifáradt a nagy nyüzsiben :lol: :lol:

Végülis sikerült tegnap tortát rendelnem apunak. 10 szeletes, szatmári szilva. Nekem most ez a kedvencem, kíváncsi vagyok, apunak hogy fog ízleni :lol:

Csiri, a kért cím: http://www.webalbum.hu/tanyeralatet.htm

Ildi, jó hogy visszatértél! Ha tudsz, gyere sűrűbben. És kérünk képeket Kiráról is. Őt már tényleg nagyon régen láttuk :wink:

Bettica, milyen érzés mindenfélét enni? Hagyma, lecsó? Minden megvolt? :) Na visszaolvasok, hogy mit felejtettem el lereagálni :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ja igen, a képek. Nagyon jók!!! És Szilvi, gratula az átforduláshoz :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Ne haragudjatok a zavarásért, egy programot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. :)

November 12-18 között a mamami lelkes csapata megrendezi első Nemzetközi Babahordozó Hetet, melynek keretein belül hordozós tanácsadás, fotókiállítás a babahordozásról, divatbemutató és érdekes előadások, beszélgetések várnak, babahordozásról, testközelségről, szoptatásról, a kisbaba valódi igényeiről.

Részletes program itt:

http://hordozas.hu/hordozashete/index.html

Szép napot!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Hagymát és lecsót nem szabadna enni??
Én is láttam amikor Bettica írta!
Mi lecsózunk mióta Merci megszületett. Tegnap is ettem.
(és nincs semmi! ) viszont ilyen borsó-bab dolog még szóba sem jöhet, mert az engem is felfúj.

Brigi: fütyül? De édi lehet!!! :P
bszilvi25

hát azt felvenni kamerával sajnos még nem sikerült. De a mai fürdést igen. Végigdumálta :lol: :lol: :lol: ha kipihenem magam, megmutizom :D

Szilvi, én nem tudom, mit lehet és mit nem. Nekem olyan rövid ideig kellett figyelnem rá, hogy meg sem maradt bennem...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: