Most nevek nélkül, nagyon édesek a pocibabók és szépek a pocakok, szóval nagyon jó az összes kép, amit feltettetek, öröm volt nézegetni őket! Ezzel kapcsolatosan felmerült bennem egy ötlet...több topicban láttam már, h van
album, hol publikus, hol privát. Ne csináljunk mi is?

külön lehetne szedni a pocakokat, UH képeket, ilyesmi...

csak egy ötlet
Elérhetőséglistát én is támogatom!! Kell akkor küldeni priviben a dolgokat?
Brigi - kislány??? Dejóó,
gratulálok!!! Hát persze, h berózsaszínezem a sorodat
Láttam volt téma a
melltartó, alapból én is 75A-s vagyok, most annyi a különbség, h már nem nagy a B-s kosár, néha a C sem (asszem Reunion írta, h neki is csak annyi a különbség, h B-ről C-re változott a kosárméret). Amúgy én merevítős szivacsosat hordok, kényelmes még.
Csíkok: én erre kitalált cuccal kenem magam fürdés után még nedves bőrre. De egyébként azt olvastam vhol, h nem kell feltétlenül stira-elleni készítmény, hanem az a lényeg, h minél zsírosabb legyen mondjuk egy testápoló. Majd kiderül, beválik-e, sztem is bőrfüggő...
Nagyon édesek vagytok, h hiányoltatok! Az a helyzet, h nekem is hiányoztatok ám!

volt most ez a két nap, h itt a környéken nem esett folyamatosan az eső, úgyhogy hol a hugommal, hol a barátnőmmel mászkáltunk minden felé.
Jééézusom, most értem a kövi oldalra, és ilyen piros meg nagy meg vastag betűk

jaj lányok!!!
Köszönöm :oops: ♥
Juj, téma a babakocsi? Ez már izgi

én is nézelődök, de még nem komolyan. Ezzel is meg akarjuk várni, h kiderüljön a neme, bár jobb lenne egy unisex színűt venni, már csak a következő bébi miatt is.
Clara, amit először linkeltél az nekem nagyon tetszik!
Na, imádlak titeket