A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Jaj, lemaradtam, Nilszi Gratula!!!!

Kép
Kép
bogaracska

Bogaracska, engem is az szokott megnyugtatni, hogyha jön a róka.) Mert akkor tudom, hogy minden okés a terhességgel. De ne értsd félre, ez csak nálam van így, mert hányós kismami vagyok. Persze, aki sosem szokott hányni, annál is minden rendben.
Tehát nálad is minden oksi!
Azt mondják a kismamik, hogy a nagy melegben alig mozognak a babák, nekik is melegük van. Ne aggódj!:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.09 08:10-kor.
Vendég

Sziasztok!

Húú, megint jó rég nem voltam!
Még mindig családjárás van nálunk, de most épp egy köztes űr van, úgyhogy most pihi, takarítás és némi babanet :D

Nem mondom, hogy sikerült nagyon visszaolvasnom, leginkább a gyönyörűséges babákat és az alakulgató babalakokat néztem meg! Gratulálok hozzájuk, nagyon szépek vagytok!

Hékás!
BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!
És hatalmas gratuláció a kis Hercegnőhöz! Nahát...máris megtudtátok, de jó!!!

Twist! Neked is gratulálok a kislány-gyanúhoz :wink: Amúgy lányt tippeltetek, illetve vártatok?

Nilszi! Neked is gratulálok a szép értékekhez! Csudaszép lehet a babód már!

Babók mozgolódnak már nálatok?
Én már nagyon figyelgetem, de egyenlőre még csak annyit érzek, hogyha a pocimra rakom a kezem, akkor olyan, mintha 'odagömbölyödne' hozzám.
Ma reggel viszont nagyon furi volt. Jobb oldalt feküdtem és mikor felébredtem, visszafordultam a hátamra. A hasamra tettem a kezem és azt vettem észre, hogy van egy puklim, ami ráadásul jobb oldalt van!!
Pár órával később újra hanyatt vágtam magam, és akkor már középen éreztem a puklit
Ő vajon a Babó lehet? :shock:

afra.h

Ja igen, elfelejtettem írni, hogy talán ébren volt: mozgott időnként, de olyan hirtelen mozdulatai voltak, mint amikor félálomban összerezzen valaki...
A doki azt mondta, hogy nem tudja még megállapítani, hogy fiú-e vagy kislány. Ebből én arra következtetek, hogy kislány :)
Na és képet nem kértünk, nem is tudom hogy működik ez. Mindig elfelejtek fontosakat kérdezni, csak butaságokat kérdezek... Viszont a párom jelezte, hogy a következő alkalommal kérjünk képet. Remélem így már nem felejtődik el.
Na de most már fogunk pocakfotózni ma este :D ... és holnap reggel is, hogy lássátok milyen nagy a különbség. Merthogy estére megnövekszik, de akkor már senki sem lát. Délelőttre meg összemegy, és senkinek sem gyanús, hogy terhes lennék.

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Brigi!
Mindegy kié az ötlet, a lényeg, hogy megvalósuljon :wink: Köszi, hogy összegyűjtöd táblába.

Nilszi!
Gratulálok az uh-hoz! Tudod, nem baj az, ha pici, csak egészséges legyen. Egyébként a végén kiváncsi leszek, hogy a babáink behozzák a lemaradást, vagy valóban egy picit kissebb súllyal születnek. ( a mai világban a 2500 gramm már kicsi).

Afra!
Én még nem érzek mozgást........

Kima
Kép
Kép
kima75

Francesca: a hordozó jó ötlet. én kendőt nem próbáltam, de van egy BabyBjorn kengurunk ami szuper. borsos ára van, de szerintem a legjobb. Emmával külföldön sokat mászkáltam ezzel akkor is amikor már 10 kilós volt

a barátnőm gyerekei között 1,5 év van, neki olyan van amiben fekhet is a baba. ők most is sokat tudnak sétálni hármasban

Nilszi: szuper hírek :)

Afra: én nem érzek mozgást. az első babánál 16 hetesen éreztem, de most még korai. a másodikat lehet korábban is, de nem ennyire :)

Kép
Kép
alma26

twist

"Bogaracska, engem is az szokott megnyugtatni, hogyha jön a róka.) Mert akkor tudom, hogy minden okés a terhességgel. Tehát nálad is minden oksi! "

Képzeld nálam még hányinger se volt, róka meg pláne.Akkor nálam most nem "minden oksi"?

Jah a környezetemben megkérdeztem a nemrég szült kismamákat, a szomszédomat, a nővéremet, és még sorolhatnám. Náluk se volt se róka se hányinger és náluk is "minden oksi" volt.
kriszti1976

Sziasztook!

Brigi - nagyon boldog születésnapot!!!

És Véletlenkének is boldog születésnapot, kicsit megkésve :) (ha jól emlékszem, 07.07.)

Megyek, visszaolvasok :)

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie

Koszonom a teszteleos otleteket a hordozoval kapcsolatban :wink: Majd megkerem baratnomet adja "kolcson" a kisfiat egy utra :lol:

Heydie, szioka!
Vendég

Most nevek nélkül, nagyon édesek a pocibabók és szépek a pocakok, szóval nagyon jó az összes kép, amit feltettetek, öröm volt nézegetni őket! Ezzel kapcsolatosan felmerült bennem egy ötlet...több topicban láttam már, h van album, hol publikus, hol privát. Ne csináljunk mi is? :) külön lehetne szedni a pocakokat, UH képeket, ilyesmi... :) csak egy ötlet ;)
Elérhetőséglistát én is támogatom!! Kell akkor küldeni priviben a dolgokat? :D

Brigi - kislány??? Dejóó, gratulálok!!! Hát persze, h berózsaszínezem a sorodat :D

Láttam volt téma a melltartó, alapból én is 75A-s vagyok, most annyi a különbség, h már nem nagy a B-s kosár, néha a C sem (asszem Reunion írta, h neki is csak annyi a különbség, h B-ről C-re változott a kosárméret). Amúgy én merevítős szivacsosat hordok, kényelmes még.

Csíkok: én erre kitalált cuccal kenem magam fürdés után még nedves bőrre. De egyébként azt olvastam vhol, h nem kell feltétlenül stira-elleni készítmény, hanem az a lényeg, h minél zsírosabb legyen mondjuk egy testápoló. Majd kiderül, beválik-e, sztem is bőrfüggő...

Nagyon édesek vagytok, h hiányoltatok! Az a helyzet, h nekem is hiányoztatok ám! :) volt most ez a két nap, h itt a környéken nem esett folyamatosan az eső, úgyhogy hol a hugommal, hol a barátnőmmel mászkáltunk minden felé.
Jééézusom, most értem a kövi oldalra, és ilyen piros meg nagy meg vastag betűk :shock: jaj lányok!!! Köszönöm :oops: ♥

Juj, téma a babakocsi? Ez már izgi :D én is nézelődök, de még nem komolyan. Ezzel is meg akarjuk várni, h kiderüljön a neme, bár jobb lenne egy unisex színűt venni, már csak a következő bébi miatt is. Clara, amit először linkeltél az nekem nagyon tetszik!

Na, imádlak titeket :D

Kép
heydie

Ja, a mozgás, hát nálam az változatlanul nincs, se kaparászás, se buborékolás, se semmi...de a 16. hétig nem is idegesítem magam még miatta. És az az érdekes, h tényleg nem :D tudjátok milyen parás vagyok, de most még elvagyok így...úgyis megmozdul, csak győzzem kivárni :) mert azért szeretném már :roll:

Kép
heydie

Heydie, jó, hogy előkerültél :wink: És még a 20. hétig ne aggódj, jó? Első babánál legkorábbra mondják a 16. hetet. Egyébként pár napja nálam is abbamaradt. Nem tudom, miért, de nem aggódom miatta.

Apa hazaért, egy csokor virággal. Vacsi tuti nem lesz :cry: de mindegy, már kibőgtem magam délután, nem is lenne jó ilyen hangulatban bulizni menni :cry:

Bogaracska, milyen lett a hajad? Mint eddig volt, vagy újítottál?

Na megyek, indulunk a tescoba... este még benézek

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

ADRI
Arra gondoltam, hogy megérzi az Apja közelségét.

REUNION:
A védőnő elárulta, hogy nem muszáj a "szokásos" fogorvoshoz menni, hanem a fogászati prevención ellátják a kismamikat is. Miután a szokásos helyeken elég nagy csalódás ért, elmentem a gyerekek közé, ahol mindenki mosolygós és aranyos, és elmondják az infókat kérdezés nélkül is, és ellátnak akkor is, ha nincs panasz.. Ráadásul felajánlották, hogy menjek kontrollra aug. végén, szóval el voltam ájulva :).

BRIGI
REmélem, már jobb a kedved, és tényleg boldog a szülinapod!! FEl a fejjel!!Még a nap is kisütött :).

KLÁRI ÉS SZCSM
Nektek küldök egy jókedvcsomagot :)

FRANCESCA
Azt is hallottam, hogy "nekik" a szülés is ingyenes, így van még?

NILSZI
Gratulálok az eredményekhez!!
cat__

Nilszi: Gratula az UH eredményekhez. Kár, hogy nem kértetek képet, szívesen megnéztem volna a te Babódat is :)

Cat: köszi a jókedv csomagot. Arra jöttem rá, hogy ma biztos vmi front volt. Állítólag a szomszédunk is hülye volt :lol: A kutyáimról nem is beszélve. Jött szembe 2 komondor (pórázon, az enyémek szabadon), hiába hívtam őket, nem jöttek vissza, jól összeverekedtek, azt hittem, darabokban fogom őket az állatklinikára vinni. De aztán szerencsére csak nyálasak voltak, véresek nem :roll: :roll:

Hékás: örülök, hogy Apa legalább nem felejtette el a szülinapot, de a Tescot sajnálom :? Az én férjem eddig nem nagyon szólt hozzám :cry:

Szegény bébi nem tudom, hogy élte meg a mai napot a hasamban. Biztos nem ez volt élete legjobb napja...

Bogaracska: ezek szerint kezd tetszeni a jóga?

Kép
szerencsemák

Ja, és bocs Heydie: jó, hogy előkerültél. Már kezdtem aggódni. :?

Kisgizi is teljesen eltűnt, vajon jön még?

Kép
szerencsemák

Nilszi: Gratulálok én is az uh-hoz és a jó eredményekhez! :)

Heydie: Szia!!!!! De örülök hogy megjöttél!!! Akkor megnyugodtam, hogy nincs se mi baj! :) Már nagyon aggódtunk ám miattad! :wink:

Én szoktam érezni azt a kaparászós, motoszkálós érzést a hasamban, sőt megfigyeltem, hogy egyre többször és egyre erőteljesebben. :)

Cat: ahha, értem mire gondolsz. :) Hát igen, ez elég fura lenne szerintem is, de valahogy mégis azt vettem észre, hogy mikor párom közelében vagyok, vagy odabújik hozzám, átölel, ilyesmi, akkor intenzívebben érzem ezt az érzést és többször. Nem tudom, hogy ez lehetséges-e, de már napok óta figyelem és tényleg így van. :) Párom mikor odafekszik mellém szokott beszélni hozzá és közben simogatni és puszilgatni a hasamat.

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Szia Heydie jó hallani felőled :D

hékás-hát kicsit újítottam rajta, világosabb lett, majdnem szőke :) ezért is izgultam kicsit jobban mivel több volt benne az ammónia :oops: Ne sírj többet, igyál citromfű teát, nekem is segített!

szcsm-igen kezdem hasznosítani az ott tanultakat, itthon is néha csinálok légző gyakorlatokat, ami ellazít és megnyugtat és nyújtani is szoktam. A gátizom torna még nem megy :? Én úgy érzem nem is tudom ezeket az izmaimat mozgatni :(

Kép
Kép
bogaracska

Szép Reggelt Mindenkinek!

Nem gondoltam volna, hogy én nézek ma be először.

Hékás, remélem, ma jobb a kedved... :!:

Nekem olyan semleges. :?

Bogaracska: előbb-utóbb menni fog a gátizomtorna, csak meg kell találni azokat az izmokat. Hajrá! :wink:

Kép
szerencsemák

Sziasztok!

Anyósoméknál voltunk szombat óta. Jó végre itthon :D .
Csak a hányinger nem akar múlni. :? Nem is emlékszem, hogy volt, talán Emivel tartott ennyi ideig, vagy még tovább...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára uxi 2009.07.09 08:11-kor.

KépKépKépKépKép
uxi

Jó reggelt...
Az éjszaka jutott eszembe, hogy a doki azt is mondta, hogy a méhlepény elől tapadt meg... mostnéztem utána, s azt írják, h ebben az esetben később érezheti az anyuka a magzat mozgásait... szóval amit vagy 5 napja éreztem, és azóta NEM, az lehet mégsem a baba volt...
Na de akkor most már tényleg nem izgulok, hogy mozog-e vagy sem :)

Kép
nilszi

Afra, köszi a gratulát:) Én is gratulálok neked!:) Hát mi kisfiúra számítottunk, mert megjósolták nekem és minden családtagom fiút álmodott nekünk és én magam is 10-ből 9-szer fiút álmodtam és csak egyszer picilányt.
Igazából picit jobban örülnénk kislánynak:) Ezért is jó hír a kislány gyanú. A párom kislányt szeretett volna. De ha kisifú lesz mégis, annak is nagyon fogunk örülni, csak legyen már babócánk végre több évtized szenvedés után!
Vendég

Én sem érzek rendszeresen mozgást. Egy-két pöccentés volt, azóta semmi. Ilyenkor még nem is kell szerintem.
Beninél is úgy volt, vele 16 hetesen volt először, aztán sokáig nem, rendszeresen csak a 20. hét körültől.

Aztán meg majd nem hagynak aludni, úgy fogják éjjel kaparni az oldalunkat :D .

KépKépKépKépKép
uxi

Nilszi és melyik hétre mondják kb. hogy érezni fogod a mozgását?
Vendég

Jó reggelt!

Heydie, üdv, újra közöttünk :) Örülök, hogy tetszik a babakocsi, amit belinkeltem, akkor belinkelek egy másikat, ua. az a gyártó, szebb-jobb-picit drágább. :)

http://www.vatera.hu/uj_baby_merc_olimp ... 37408.html

Ennek szerintem jobbak a kerekei.

Klári

Kép
claracroft

Kriszta1978: Igazad van, félreérthetően írtam. Már átfogalmaztam, így érthetőbb lett amit írtam. Persze, aki nem hányós kismami, vele is minden rendben. Csak meg akartam nyugtatni Bogaracskát.

Uxi, mit érzel pontosan? Kis kidudorodásokat néha? Kaparászást inkább?
Vendég

Szerintem nem lehet megjósolni, hogy mikor érezhető a magzat-mozgás. A neten olvastam, hogy: "A baba szempontjából semmi jelentősége nincs, hogy hátul, elől vagy felül tapad meg a méhlepény. Az mellső falon tapadó méhlepény esetén előfordulhat, hogy az anyuka csak később érzi meg az első magzatmozgásokat."
Mint tudjuk, a terhesség alatt semmi sem törvényszerű és bármilyen meglepő dolog előfordulhat:) És minden anyukánál másként történik minden.
Remélem mindenkinek szép napja van :) Itt nálunk végre jó idő van: napsütés, és nem túl meleg.

Kép
nilszi

Kaparászást nem, csak mintha megpöcögtette volna a hasamat.
A kaparászás majd később jön :wink:

Érdekes, hogy a két gyerekem pl tök másogy mocorgott.
Emi szerintem direkt gyúrt arra, hogy amikor este lefeküdtem, rögtön ott termett a lenti oldalamon és elkezdte vadul kaparni. Forogtam az ágyban, mint egy grillcsirke, alig hagyott aludni...Meg hobbija volt, hogy mikor épp farosan helyezkedett el, rugdosta a méhszájamat. Azt nagyon utáltam. :?
Beni sosem zaklatott, mikor lefeküdtem, ő is nyugovóra tért, nem gyötört.

Azt hittem, majd ebből lehet valamire következtetni az éjszakai alvásukra.
Áááá, Emi 6 hetes korától átaludta az éjszakát, Beni 11 hónapos kora előtt egyszer sem...

KépKépKépKépKép
uxi

Klára, nekem is tetszik ez a kocsi!

Én most hordozót nézegetek, a régi szétment 2 gyerek után, meg nem bánnám, ha találnék keskenyebbet, mert ha nem, az autónkat kell lecserélni :oops: .

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Nálunk is szép idő van, szintén napsütés és nem túl meleg. :) Ez a legjobb!

Babahordozót nekünk is nézni kellene, mert azt nem fogunk kapni kölcsön, csak azt nem tudom, hogy hol kezdjek el körülnézegetni.. Valakinek ötlet???

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Sziasztok!

Jelentem, jóóóóó a kedvem :lol: :lol: :lol: Szcsm, nálatok mi újság otthon? Még mosolyszünet, vagy sikerült kibékülni?

Adrienn, a picik megérzik az apjuk közelségét, és máshogy kezdenek mozogni. Tesóméknál meg azon röhögtünk, hogy ahogy a keresztfiam tette a kezét az anyja pocakjára, a kiscsaj elkezdett izegni-mozogni, odabújt Ádám tenyeréhez teljesen. Ahogy az apja, akkor meg átment a másik oldalra :lol:

Hát a gátizomtorna tényleg gyakorlást igényel. A mázli, hogy bármikor kivitelezhető :lol: Nyugi, majd belejössz. Már én is elkezdtem újra edzeni :lol: :lol: :lol:

Nilszi, nekem Marci első falon tapadt meg, és a 16. héten éreztem először. De ez tényleg sok mindentől függ. A méhedtől, a tapadás helyétől, a zsír- és az izom mennyiségétől, a Te érzékenységedtől... kiszámíthatatlan.

Én viszont elkezdtem úgy érezni, hogy mégis kisfiú lesz. Merthogy tegnap jó húsos császárszalonnát vettünk, és nem bírtam ki, azt vacsoráztunk. És utána olyan buli volt a hasamban, hogy vagy 10 percig csak ültem hasratett kézzel, és vigyorogtam (azóta van jókedvem :wink: ) Szóval ő tuti fiú, a lányok a salátát szeretik, nem? :wink: :lol: Ja, és előtte már napok óta nem éreztem a mocorgását

Adrienn, én úgy szoktam keresgélni, hogy először elmegyek egy bababoltba (legszívesebben a Minimanóba, ott nagyon segítőkészek), kifaggatom az emberkét, hogy milyen szempontokra figyeljek, aztán ezek alapján a neten kezdek el keresni. A gyerekülést is így vettük anno.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Minden szülinaposnak utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! :D :D :D

Nilszi: Gratula az UH-hoz! :lol:

Most indulok dokihoz délre! Úgy izgulok, de legalább visszafele annyira nem kell rohannom és idegeskednem, mert mától szabin van főnök. :lol:

Most annyira izgulok, :oops: hogy nem is tudok mit írni, pedig áradozni akartam a szuper babakocsi képekről.

Kép
detti_

Tényleg, az jutott eszembe, hogy van még olyan, aki nem mondta meg a melóhelyén, hogy babát vár?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi: köszi a tippet a hordozóval kapcsolatban, kipróbálom én is. :) Örülök, hogy ma már jobb kedved van! :) Ugye akkor nem hülyeség, amit a picivel kapcsolatban érzek? :)

detti: Szorítok, hogy minden rendben legyen a dokinál! Ne izgulj, biztos minden okés lesz! :) Ha visszaértél írd ám meg mi volt!

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Szerintem nem hülyeség, nálunk is jobban mocorog, ha apja tenyerét érzi. (biztos azért, mert jóval nagyobb, és nagyobb felületen melegít, de nem akarom ezzel elvenni a kedvét :wink: )

Ja, és még egy. Kissgizi még visszatér hozzánk :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás, ez tök ari volt, amit írtál a császárszalonnáról, hogy biztos fiú a pici, mert szereti:) És a lányok salit esznek:)))))))) :wink:
Ha nekem tényleg így lesz és kislányom lesz, akkor ő a husit szereti krumplival, szerintem a császárszalonna is bejönne neki:)
Vendég

hát ha ez tényleg így van, akkor nekem tuti lányom lesz. :) mert mióta terhes vagyok, nem tudom megenni szinte egyáltalán a húst, a legtöbb szalámit és a nehezebb kajákat. Gyümölcsöt eszek, salátát, meg ilyen lájtosabb kajákat. :) Úgy látszik vigyáz a vonalaira a picúrka. :D

Kép[/url]

Kép
adrienne29

ja és a gyorskajákat (Meki, Burger King stb.) ilyesmiket sem tudom megenni. :)

Eddig azért nem ettem ilyeneket, mert odafigyeltem az étkezésemre, aztán hogy örültem, hogy ha majd terhes leszek, akkor belefér egyszer-egyszer és majd jókat eszek belőlük. :) Hát nem így lett. :D

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Adrienn, tök jó egészségesen étkezel akkor:)
Nálam gyümik, husi, krumpli, uborkasali játszik és a Mekiből és a Burgerből a garnélarák. Ja és banános gyümölcslé, hmmm!
De amúgy mindenféle gyümi jöhet, akármennyi...
Vendég

Detti, drukkolunk :) Olyan jó látni a babát :) Megnyugszik az ember.

Közben lassan jönnek az emlékek a tegnapi doki-látogatásról: azt mondta, hogy nem küld kombinált tesztre, meg ilyenek, a 22-ik heti UH-ig nem kell semmit csinálnom, mert minden rendben van. Laza doki.

Kép
nilszi

Jaj, mutattam azt a programot, amelyik a szülők fotóiból kikalkulálja, hogy kb. hogy fog kinézni a baba? Persze, ez csak játék, de nagyon poén. 9 db képet tudtok ingyen készíteni, aztán már meg kéne venni a licenszet.

http://www.luxand.com/babymaker
Vendég

Twist, erre már én is rátaláltam. :lol: Mutassam a képeket? :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hi :)

Hát, én húst eszem hússal, desszertnek pedig húst, és ez mindig is így volt, pedig lány vagyok. :P Bár szeretem, sőt imádom a salátát, de legyen benne vagy mellette hús :)

Holnap megyek én is a dokihoz. Már várom, Attila most jön be először. Kivettem a holnapi napot, mert reggel vérvétel, 11-kor genetikus, fél 2-től pedig UH. Gáz, mert nálunk a munkahelyemen holnap lesz a félévi értékelés, és félévzáró értekezlet. Az értékelésemet így nem tudom meg, csak hétfőn.

Úgy néz ki, a fertőzéssel sikerült felvennem a harcot, ennek örömére a lórúgás-antibiotikumtól szerintem szereztem egy kis gombafertőzést.

Szerintetek megemlítsem most a dokinak, hogy nem a rendelőjébe megyek, hanem a Magzatdiagnosztikai Központba? Lehet, hogy csak megkérdezem, hogy használhatom-e a Canesten kombit, ha úgy érzem.

Más: bementem a patikába, és megkérdeztem, milyen fejfájáscsillapítót vehetek be, azt mondta, hogy Panadolt, vagy más paracetamol tartalmú gyógyszert, és csak azt. Tegnap azért rákérdeztem a védőnőnél, aki azt válaszolta, hogy algopirynt, panadolt nem.

Ilyenkior mi van? Miért nincs erről egységes álláspont? :shock:

Klári

Kép
claracroft

húúú garnélarák. Hát én azt szerintem nem tudnám megenni. Mondjuk soha nem is kóstoltam, de valahogy idegenkedem a tengeri herkentyűktől. :) Milyen ize van a garnélaráknak?

Gyümölcsleveket és üdítőt nem iszok, általában csak vizet minden nap, abből úgy kb. 3 litert naponta. Úgy megszoktam a terhesség előtt, hogy ennyit iszok, hogy muszáj most is, különben szomjas leszek. Nem is tudom, hogy lehet-e egyáltalán ilyen sok vizet inni terhességkor..

Az ubisalit és is szeretem! :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Igeeeeeen, Hékás!:))))
Vendég

húú twist, de jó lehet ez a program. Én tuti kipróbálom este. :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Ezt még télen csináltam:

Kép

Ezeket meg valamikor júniusban:
Kép

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Klári, na, ezt én is szeretném megtudni, hogy mit lehet bevenni láz vagy fejfájás esetén. Mert a dokimtól elfelejtettem megkérdezni és a neten valaki a paracetamolos gyogyikat említi, valaki az Algopirynt. Most is fáj a fejem, de inkább nem is merek semmit bevenni, majd elmúlik (front van).
Jó rohangálós napod lesz holnap, de legalább mindent lezavarsz egyszerre és láthatod a picúrt!:) Hátha megtudjuk a nemét! Én is húst-hússal eszem, imádom! Kiskoromban is állítólag odamentem a nagymamihoz és ráparancsoltam, hogy Kérek húst krumplival:)

Adrienn, a garnélaráknak enyhébb íze van, mint a halnak. Egyszer vettem belőle 1 kg-ot és napokig azt ettem, hogy hátha megúnom, de nem sikerült. Én a kagylót is szeretem (mármint a picikét, ami sós lében van) és a kaviárt is. Te ezeket sem szereted? Ja és a Hekk-et imádom még, tudod, a strandokon nyáron kovi ubival, kenyérrel, hmmmm!

Úgy tudom, hogy sokat is kell inni a terhesség alatt, rám is mindig rámszól anyósom, hogy tessék sok folyadékot inni:)
Vendég

Clara, szerintem beszélj a dokiddal. Ja, és érdekes, mert nekem a dokim, a védőnőm és a háziorvosom egységes állásponton van, hogy ilyenkor CSAK algopyrint lehet szedni. Kár, hogy nincs egy egységes állásfoglalás...

Én sem szeretek semmit, ami a vízből jön :cry:

Italnál meg rákattantam a bodza-szörpre. Jóóóó hideg ásványvízzel :)

Egyébként én is úgy vagyok, hogy imádom a salátákat, de köretként, nem önálló étkezésre :? Szóval a husi kell mellé nekem is. Bár néha jól jön egy-egy húsmentes nap, holnap is olyat tartok.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás, nagyon cukker kisgyerekek!:))))))))))))
Nekünk megmutatom mit dobott ki:

Ez a baba teljesen olyan, mint én voltam kiskoromban:))

Kép

Kép

Kép
Vendég

Hékás, igen, a bodzaszörpre én is rákattantam. Van az Apentának bodza üdítője, fincsi. És vettem szörpit is otthonra. Biztos van benne valami jó kis vitamin, azért kívánjuk annyira. Lehet, hogy C-vitamin, nem is tudom....
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: