A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Sziasztok lanyok!

Ma voltam a babaexpon!
Szerintem nem jo.
Pici es nincs is kint annyi ceg amennyivel hirdettek.

De egy jo volt benne.
Bejutottam a 10 perces ingyenes UH-ra.
Itt mar tutira latszott, hogy kislany!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Magika, nem tudod, ez a 10 perces uh lesz a börzén is? Azaz vasárnap is? Hogy lehet oda bejutni?

Gratulálok a kislányhoz :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsofi!

Szerintem nem lesz a borzen.
Ugy sikerult bejutni, hogy egy bejelentkezo az elejen nem ment el es helyette beengedtek.

Ma megjott az AFP eredmenyem is 1,2 lett.

Magi
Vendég

Magi,

Szívből gratulálok a kislányhoz :) és ami még talán ennél is fontosabb, a jó AFP eredményhez:)))

Kép
emi29

Sziasztok! ígértem 4d-s képeket! Ezeket a filmből vágtuk ki otthon :) Kép

Kép

Kép

Kép [/img]

Kép
be_be

Magika
Gratulálok a kislányhoz, a jó Afp-hez és, hogy bejutottál... két éve én csak ezért mentem el, (ugyanis más lehetőségem nem volt 3D-re, gondoltam kipróbálom) de valami rémes volt... :( a kapuban már láttam, hogy itt nekem nem terem babér... pocakos mamák a kapu előtt jelszóra kinyitották a kaput a mamik rohantak a kiállítóteremig :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: no ezt én kihagytam... annyira kellemetlen és megalázó volt... mint régen a használtruhaboltban.... no arról is azért szoktam le...
Persze, hogy én mire bejutottam már sokadik voltam a sorban a sorsolásokon meg sose nyertem semmit... :)

Na szóval nagyon örülök, hogy neked sikerült! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és még törtetned se kellett! ez egy szép ajándék nem?

Keresztény mamik
Ha eszetekbe jut imádkozzatok egy kisfiúért... (a neve nem jut most eszembe... majd rákérdezek még)
:cry:
Három és fél éves... nyolc gyerekes család hatodik gyermeke... súlyos áttétes rákot állapítottak meg nála... nem lehet operálni... rajta már csak a csoda segíthet... kérjük a jó Istentől, hogy történjen úgy ahogy ő jónak látja és erősítse meg a családot...

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
mamacka

be_be
GYÖNYÖRŰ!!!
Főleg a pucsítós kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamik
Nekem borzasztó rossz kedvem van... sajnos öcsémmel nagyon rossz a kapcsolatunk... tegnap éjjel meghallottam egy beszélgetést anyum és a testvére között... ami számomra nagyon bántó, igazságtalan és fájdalmas volt! hajnali kettőig bőgtem... alig tudtam elaludni... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!

Sajnalom a rossz kapcsolatot!
Miert rossz?
Mit mondott, hogy bantott?

Imadkozom Zolival a kisfiuert.

Be-be
tenyleg nagyon jok a kepek.

Emi!
Koszonom

Magi
Vendég

Mamacka:
Köszönöm a tippet lehet megpróbálom.
Imádkozunk a kisfiúért aki beteg, hiszen vannak csodák!
Sajnálom hogy rosszul aludtál és szomorú vagy, próbálj nem gondolni rájuk csak a picire, neki nem jó ha a mama szomorú, biztos tisztázódik a helyzet, egyébként is érzékenyebbek vagyunk most mindenre talán nem is olyan komoly a dolog mint amilyennek látszik!!

Be_be: nagyon arik a képek, a popsis kép a legjobb!!!!

Kép
geni

Ezeket a képeket lassan két hete igértem!

Most volt rá időm hogy felrakjam!

15.Héten készültek

Az első kép igen bonyolult ott látszik hogy kisfiú!

Kép
geni

Kép

Kép
geni

Be-be,
A második kép oltári :) :) :) :)

Mamacka,
olyan fura, hogy rossz a kapcsolatod az öcséddel. Nem lehet ezen változtatni? Anyud nem tud esetleg segíteni?

Kép
emi29

Be-be-jók a képek, a második az tényleg kivételes :D .

Kép

Kép
deli

Mamacka-mi is gondolunk imáinkban a kisfiúra.

Kép

Kép
deli

mamacka - engem is bántottak sokszor és sokáig a bátyáim, és azt hittem, hogy ezeket soha, de soha nem fogom tudni megbocsájtani, és túltenni magam rajta, deee...nem tudom, hogy hogyan, de sikerült. Hasonló, mint a férjem nővére, aki annyit tudott csak gúnyosan megjegyezni arra, hogy kisbabánk lesz (ami az egyik legcsodálatosabb dolog a világon), hogy "hát, eddig minden a terv szerint alakul". És azt sem nekünk mondta. Talán pont azért, mert a családunk áll hozzánk a legközelebb, ők tudnak megbántani minket a legjobban.
Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ezzel a viselkedéssel csak ők lesznek "szegényebbek", mert nem lehetnek részesei az én kis családomnak, és a mi kis boldogságunknak, hiszen saját magukat zárják ki az életünkből. :cry:

De inkább nem akarok kéretlenül okoskodni, kívánom neked, hogy túllegyél rajta!!

KépKép
gyé

Mi ma megyünk ki a börzére, de én sem várok túl sokat tőle.
Amúgy szerintetek mikor érdemes elmenni 4d-s uh-ra? Amikor már úgy igazán jól látszik. A védőnő azt mondta, hogy a "8-as" heteken.

KépKép
gyé

Szia Gyé,

azt nem tudom, hogy mikor érdemes menni 4D-s UH-ra. Viszont, én még a babavárás elején vettem egy pocakos naplót, amibe be szoktam írni, a fontos eseményeket, meg az érzéseimet. Abba lehet (kell) ragasztani UH képeket is.
A következő képet a 16. héten kell ragasztanom, de akkor a doki nem végez UH-t, úgyhogy marad a 4D-s (mondjuk írja is a könyv, hogy a 16. héten lehet ragasztani az első 4D-s képet :) )

Kép
emi29

Sziasztok!

Kicsit eltüntem, mert a cég ahol Apa dolgozik bővitkezik és akadt egy kis meló, ami elég jól fizet ahoz képest, hogy csak minden második nap dolgozom.

De hozok egy friss pocifotót:
Kép

Kellemes pocakosodást mindenkinek!
Vendég

Már te sem tagadhatod le Meli:)

Kép
emi29

Szasztok!
Kicsit megint eltűntem, de most a gépem döglött be, de nagyon csúnyán. Azt hittem dolgozhatok megint előlről mindent, mert az elmúlt hónap munkáját nem tudtam lementeni. De szerencsére megmaradtak a fontosabb adatok, csak 1 hétbe tellett, mire a 4. szerelő meg is tudta csinálni. De a lényeg, hogy újra itt vagyok.

Állapotom: hetente 1-szer legalább még mindig hányok, sajnos. Étvágyam továbbra sincs, nem kívánok semmit. Ennek ellenére már 1 kg visszajött a leadott 3-ból.

Emi!
Én is hétfő reggel megyek a kórházba az AFP-re. Jó lenne, ha egyszerre lennénk ott. :)

Holnap én is megyek a bőrzére. A Kismamás börze mindig jobb, mint a Babaexpo-s.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Be-Be !

Csúcs a második fotó!

Íme egy pocakos fotó, kedden este készült: Kép

Kép
adri0422

Adri neked milyen jó az alkatod én 11 hetesen kb 2x ekkora hassal rendelkezek.
Eről jut eszembe a felfújódás meg a székrekedés meddig tart?Napok óta küzdök vele már nem használ a kovi ubi+tej megoldás sem.Nincs erre valami egyszerű megoldás? :cry:
Vendég

Gitka!

A felfújódással még esténként most is küzdök,a hasam akkor sokkal nagyobb és keményebb. Nem tudom meddig tart....
A székrekedéssel hála nem küzdök, minden reggel megoldom... :lol: :lol: :lol:

Kép
adri0422

Gitka és Adri-nekem is ugyenez a gondom.Reggel alig van hasam,este pedig úgy érzem magam,minha egy nagy lufi lenne a hasamban.Székrekedés nincs,de ez a felfúvódás nagyon kellemetlen.
Adri,te még mindig milyen vékony vagy :shock: :D :D
Nagyon jók azok az uh képek.Nekem is a popsis tetszik legjobban.

Kép
szibi

Sziasztok,

Adri,

te milyen vékony vagy még mindig :) :) Azért már látni nálad is a pocit. Észreveszik már mások is?

Zsuzsa,

Én 8.00-ra megyek. Remélem, nem kell sokat várni, mert utána 4D-s UH-ra is mennem kell. Te mikorra mész?

Szibi, Gitka, Adri,

a felfúvódással kapcsolatban én is csak annyit olvastam, hogy kerülni kell az olyan ételeket, amik puffasztó hatásúak. Pl: káposzta, bab.
Székrekedésre pedig a szilvalekvárt ajánlotta valaki.....

Kép
emi29

Sziasztok!

Ma én is bejutottam a Babaexpón a 4D ultrahangra Magika "taktikájával"! :-) 10-re odamentünk, elsőként értünk a pulthoz, de akkor azt mondták, hogy már napokkal ezelőtt minden hely betelt. De mondták, hogy amint nem jön meg valaki, bemehetek helyette. És ekkor már szólították a 10 órás kismamát, aki nem jelentkezett, úgyhogy mondták, hogy nyugodtan menjek be.
Nagyon nagy élmény volt! Bár a doki azt mondta, hogy ennél jobban nem tudott volna elbújni a babánk, de azért így is elég sokmindent láttunk! A nemét nem merte 100%-ra mondani, csak annyit, hogy nagy valószínűséggel kislány. Kaptunk 7 perces dvd-t, meg egy színes fotót. Mindjárt megpróbálok idevarázsolni pár képet, amit a dvd-ről vágtunk ki!
Ami picit rossz hír és megijesztett, hogy a doki azt is mondta, hogy a méhlepényem rossz helyen tapadt meg, úgyhogy ne emelgessek, ne hajolgassak, ne gugoljak, de a legjobb, ha csak fekszem folyamatosan! :-( Hát ezt nem lesz egyszerű betartani! De azt is mondta, hogy idővel feljebb húzódhat és amíg nincs vérzés, addig nincs gond!

Amúgy az esti felfújódásokkal én is küzdök... Este alig férek bele a pizsmámba, reggel meg alig látszik valami...

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Sziasztok!
Én is küzdök a felfújódással,meg székrekedéssel.A gyógyszertárban ajánlották a Laevolac szirupot,most már 3 hete használom és tök jó.A terheseknek ezt szokták ajánlani,mert nem tartalmaz szennát,ezért nem okoz méhösszehúzódásokat.Remélem tudtam segíteni.

Kép
ágnes27

És akkor a képek... :-)

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Zorróné,

nagyon jók a képek. Nagyon szépen kivehető a baba arcocskája :)

Kép
emi29

Emi!
Én nekem az van a papíron, hogy 1/2 8 és 1/2 9 között kell mennem. Megpróbálok én is 1/2 8 körül elindulni, ha az MO nem áll be, akkor ott vagyok én is 8 körül. Jó volna ha együtt lennénk ott.

Ma a bababőrzén vettem tök jó, szinte új kismama nadrágot, és egy együttest is tunikával. Nagyon örülök neki.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Zsuzsa,

Én egy kicsit közelebbről megyek mint te (Gyálról), de ha 8 körül odaérsz, akkor biztosan összefutunk :) Sajnos én sokat nem várhatok, mert akkor nem érek oda időben az UH-ra.

Sajnos nekem nem sikerült kimennem a börzére :( :( pedig nagyon terveztem, de mindenki ma döntött úgy, hogy látogatást tesz nálunk :roll:
Mindegy, majd megyek a következőre....

Kép
emi29

Sziasztok!
Csak bekukkantottam. Nem nagyon van időm mostanában gép elé ülni. Tegnap is dolgoztam, ma meg egész napos hányingerrel küzdök, pedig pont tegnap jegyeztem meg, hogy pár napja mennyire jobban vagyok!!! :lol:
Ma megettem a reggelit, aztán pár perc, és viszont láttam. Aztán az ebédet úgy tartottam vissza, hogy ne lássam mindjárt....szóval nálam járt ma róka.... :o
Elég fáradt is voltam, a délutánt átaludtam....

Uh-s képek olyan jók....nekem pont egy hét van még uh-ig, és képzeljétek, jön velem a férjem.... :D Ő is szeretné látni a babánkat!!!!
Pocakom nagyon nől...és olyan jó felsőket vettem, igazi kismamisok, és állítólag csini vagyok bennük. Majd ha férjem lefotóz, akkor lehet, hogy megmutizom nektek is, ok???

Szóval megvagyunk, jól vagyunk minden rókát leszámítva..... :wink:

Mindenkinek áldott hetet kívánok!!! :wink:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok Lányok!

Egy kis segítségre lenne szükségem a neten nem találtam egyértelmű választ... :( nos, begyulladt a szemem, és nem merem kamillateával borogatni... Van valakinek valami ötlete? :(

jó híreim is vannak, holnap megyünk 4D-re, remélem kiderül milyen kisember lakik odabent! :D majd hozk Nektek képeket!

Szép estét Mindenkinek!!

ercsi_3

Sziasztok!

Zorroné, Magika, ügyesen csináltátok ezt ez UH-s dolgot. Mi nem tudtunk expóra menni, de így lehet, hogy én is kipróbáltam volna az uh-t. Nagyon jók a képek is.

Mi végülis úgy döntöttünk, 4D-s uh-ra valószínűleg nem fogunk áldozni. Magánrendelésre járok, ott az orvos eddig nagyon részletesen mindent megmutogatott, igaz, csak hagyományos uh-ja van.

Ollem, részvétem a hányinger miatt. Én csak mostanában éreztem egyszer-kétszer émelygést, de ez is elég volt.

Adri, te nagyon jó formában vagy! Ezt nézik már mások pocinak, vagy esetleg csak betudják egy jó bereggelizésnek? :wink:

Felfújódni én is szoktam estére, székrekedésem az szerencsére nincs. Most azt próbálgatom, hogyha többször eszem kevesebbet (főleg délután, este), nem egyszerre sokat, akkor talán kevésbé van. Erre van valakinek valamilyen bevált módszere? Egyébként meg nagyon várom már a jövő heti uh-t, hogy minden rendben legyen.
Vendég

.Sziasztok!
Zorróné- nagyon jók a képek!Ti aztán tényleg ügyik vagytok, hogy így bejutottatok, lehet, hogy butaságot kérdezek, de ott az expón ez az UH ingyenes volt?

Ercsi-miért nem mered a kamillát használni a szemedre?Szerintem az a legjobb, és általában a legtöbb embernél mellékhatás mentes.Persze előbb le kell hűteni a teát és csak adalékmentes (pl. Herbáriás), csakis kamillából készültet szabad használni.

A rókák miatt ne keseredjetek el, én pénteken betöltöttem a 16. hetet, de még mindig szinte másnaponta előfordul :(

Kép

Kép
deli

Sziasztok Lányok,

Nekem sajnos szokott fájni a fejem, van amikor csak tompán, de egész nap és volt már amikor az ügyeletre kellett meni a fejgörcsök miatt. Eddig nem vettem be gyógyszert, mert hazmentem és lefeküdtem, de van amikor az sem használ. Nem tudjátok van egyáltalán olyan fájdalomcsillapító, amit be lehet venni?

KépKép
kisfruzsi

[quote="kisfruzsi"]. írta:kisfruzsi Nem tudjátok van egyáltalán olyan fájdalomcsillapító, amit be lehet venni?

Szia, algopyrint be szabad venni. :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok! Nekem székrekedés ellen a joghurt+1-2tk zabkorpa reggel, gyümi turmix + 1 tk zabkorpa este változat jött be. Azóta nincsenek gondok...ezenkívül figyelek a napi 1,5 liter szénsavmentes ásványvíz 3dl 100%-os gyümilé + tea, tej stb...összesen 2,5 liter folyadék bevitelére...

Kép
be_be

Kisfruzsi - A fejfájás nagyon meg tudja keseríteni az ember napját. :( Sajnálom .. Nem lehet amúgy, hogy a vérnyomásod van nagyon lent? Pl. azoknak is szokott görcsös fejfájás lenni, akik terhességig kávéztak, de a baba miatt abbahagyták .. mert azoknak szokták ajánlani, hogy egy fél adagot igyanak meg .. és jobban lesznek. Én nem voltam kávés, de most hétvégén annyira fájt a fejem, hogy őrület .. és anyum adott egy fél adagot, és fél óra múlva elmúlt :D
Amúgy Algopyrint szabad csak bevenni, felet vagy 1-et egy nap .. nem szabad túlzásba vinni, de pici mennyiségben a 12. hét után nem árt :)

Zorroné
- Micsoda mázli, hogy bejutottál :lol: :lol: Nagyon jók a képek, és ne aggódj .. hátha feljebb mászik az a méhlepény ;) A baba jól van, ez a lényeg, e meg kíméld magad, és nem lesz semmi gond :)
És biztosra mondták a kislányt? Hát én már nagyon izgulok, mert nekem ebben az időszakban amiben te vagy ... nem merték biztosra mondani, és nem akart tippelni a nő .. így még azt sem tudom melyik esélyesebb (talán jobb is :lol: :lol:)

A felfújódással még mindig küzdök én is .. de én már eljutottam oda, hogy nem érdekel .. Próbáltam nem enni olyan ételeket, de akkor is ugyanakkora volt a hasam estére .. :)
Már megszoktam .. ha nagyon kínoz, vagy kellemetlen, akkor inkább beveszek egy Rennie-t :) ;)

Meli, Adri
- Szépek a pocifotók :) Nagyon csinik vagytok ám!!!! :) Így tovább :lol:
Délután én is felrakok fotót, mert végre lefotóztam Elenor nacijait Eminek, meg ha már képek, akkor a pocakot is megörökítettük :) Szóval most dolgozom picit, aztán rakom fel majd vmikor később fotót!! ;) :)

Ercsi - A kamillás borogatás nem árthat! Szerintem a legjobb ha lemész a gyógyszertárba, veszel egy csomag kamillavirágot, és azt kifőzöd :) Én azzal inhaláltam pl. amikor beteg voltam ;) :)

A rosszulléteseknek kitartás ... reméljük nem tart sokáig :)
Azt hiszem akkor mázlista vagyok, mert én a 9-10. héten voltam picit rosszul, vuk akkor is elkerült .. és azóta semmi .. :)
Mostanra meg tele vagyok energiával :)
Remélem odabent is hasonlóan van őfelsége :lol:

Nem tudtam mindent visszaolvasni .. ha jött új kismama, vagy valaki szeretne a táblába valamit, írjon privit :) Az tuti nem kallódik el!! ;) :) Este hozok táblát :)

Ó Egek, mennyit írtam - bocsesz :lol:

Kép
szösszenet

Sziasztok! Egy rövidke kérdés: AFP-re éhgyomorra kell menni? A vérvételnél csak konkrétan ezt az egy dolgot nézik?

Kép
be_be

Kisfruzsi- ahogy a lányok is irták, tényleg csak Algopyrint szabad bevenni, bár én legutóbb mikor beteg voltam kértem a dokimtól, hogy irja fel, ha esetleg lázas lennék és még valami papirt is alá kellett irnom.Úgyhogy szerintem tényleg csak akkor, ha már nagyon nem bírod.Állitólad különben ilyenkor a fejgörcsök hormonális okok miatt vannak a legtöbb kismaminál.A kávé mondjuk azért tényleg megér egy próbát :wink:

Szösszenet-kíváncsian várjuk a fotókat!

Kép

Kép
deli

[quote="be_be"]E írta:be_begy rövidke kérdés: AFP-re éhgyomorra kell menni?

Én erre direkt rákérdeztem, és az AFP-s vérvételre nem kell éhgyomorra menni :!: (szerencsére :lol: )
De mondjuk barátnőm a 16. hétben volt először .. és neki mást is néztek .. vércsoportot, ilyesmit .. amit még a 12. hét előtt le szoktak zongorázni :) De ha te már voltál egyszer, akkor nem kell éhgyomorra!

Kép
szösszenet

Be-be-én most voltam AFP-re pénteken és nekem kifejezetten mondták, hogy éhgyomorra menjek, meg is lepődtem, hogy mennyi sok vért vettek, de nálunk éhgyomri vércukrot is néztek.Nem tudom máshol hogy van, de én azelőtt egy másik kórházba jártam és ott is éhgyomorra kellett menni.

Kép

Kép
deli

:) Köszi! Ez így azért már jobban hangzik! Te pihiztél előtte sokat? Tényleg számíthat ha előtte való nap kíméled magad? Érdemes emiatt kivenni fél napot? (még van 11 nap szabim :))

Kép
be_be

Úgy látom Szösszenettel pont ellentétes véleményt irtunk, ebből kiindulva jobb, ha felhívod a kórházat és megkérdezed.Ezek szerint nem mindenütt egyformán van.

Kép

Kép
deli

[quote="deli"] írta:deligy látom Szösszenettel pont ellentétes véleményt irtunk, ebből kiindulva jobb, ha felhívod a kórházat és megkérdezed.Ezek szerint nem mindenütt egyformán van.

Igen .. érdekes :)
Lehet ebben is vannak különbözőségek ... :)
Akkor tényleg fel kell hívni a dokit :!: :!:
Mert én minden vérvétel előtt megkérdem, mert nagyon szédülök reggel, nem bírok elindulni evés nélkül .. így páromnak szabadnapot kellett kivegyen a múltkori vérvételkor is :?
Most viszont mondták, hogy ráérek 11-12 körül menni, akkor már nincs tömeg .. és reggelizhetek bátran :)

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Be-Be
Nekem sem kellett éhgyomorra menni. Nálunk egyedül a cukorterhelésre kell.

Zorróné
Nekem is rossz helyen tapad a méhlepény. Eléri a méhszájat. Én a 14. héten barnáztam, így rögtön megnéztek UH-n. Ekkor derült ki.
A dokim azt mondta, ne izguljak legtöbb esetben feljebb vándorol. De azért ha lehet sokat pihizzek, de feküdnöm azért nem kell.
Neked mit mondtak hol tapad?

Ercsi
Most látom, hogy Te is győri vagy. Te kinél szülsz?

Kisfruzsi
Én mind a két terhességemnél vettem be Algopyrint, fejfájásra illetve lázra. Nem lett belőle semmi baj. Csak nem szabad túlzásba vinni.

Szösszenet!
Írj be engem is a táblába lszi. Irok Neked privit.
Köszi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Köszi lányok! Eddig nem mertem semmit bevenni, csak magnézium injekciót kaptam az ügyeleten, de az még a 8. hét körül volt. A baba előtt kávéztam, de azóta nem. De akárhányszor mérik a vérnyomásom, az inkább magas......140/80 általában.
De ha nagyon szenvedek, akkor majd egy fél algopyrint beveszek.
Az AFP éhgyomor jó kérdés én sem kérdeztem meg, de 15-én megyek. Majd felhívom a védőnőt előtte nap.

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok!

Megvan az Afp eredményem 0,95. A genetikai uh egy nagy csalódás volt, 2 perc alatt lerendeztek, és ebben az is benne volt, hogy megírták a leletet. Alig láttam a Csöppömet, arra meg lehetőségem sem volt, hogy a nemét megkérdezzem. Alig várom, hogy a saját orvosomhoz menjek november 13.-án, ott csak kiderül végre, hogy ki lakik a pocakban..
zsálya*

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: