A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!

Egy kisit eltuntem, mert ebben a jo idoben kint voltunk a kertben - szombaton mar kint is tudtunk ebedelni a teraszon, olyan jo, hogy itt a tavasz!:) Csak igy meg nem volt kedvem a gepet se bekapcsolni.

A szinhaz jo volt, volt magyar felirat, igy mindent ertettem :) Roviden arrol szolt a darab, hogy egy mi korabeli fiunak eppen majus 1-en van a szulinapja, vodkazgatnak es kozben visszaemlekeznek, hogy milyen is volt a szovjet idokben. Eleg vicces volt - sok helyen ironikus, de nem csak a szovjet, hanem a mostani nyugati vilaggal szemben is. Ha jatszanak magyarul, ajanlanam, mert jo volt. Szerencsere Laura is jol erezte magat anyueknal - igy nem volt semmi gond.

Dia, a Merlin szinhazban volt, de a szineszek maguk esztek voltak - erre az eloadasra jottek vendegszerepelni. Jobban vagytok mar? Talalkozhatnank, ha raertek. Szoritok a tanitashoz!

Zsofi, jobbulast Beninek es igy utolag is boldog nevnapot!

Boni - Zsiganak is jobbulast, remelem hamar jol lesz es tudtok utazni! Nem valaszoltal a privimre.

Sziszka - jok a kepek Malnusrol es Enirol! :) Julcsi - van valami jo hir???

Nalunk Oliver (valoszinuleg igy fogjak hivni a kisfiunkat) akkorakat rugdos, jo aktiv baba! :) Hiaba, ugy tunik a fiuk masok,csak birjak majd vele idekint is :)

Pottom - utolag is boldog szulinapot!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mazska, jó kis név az Olivér! gondolom, hogy nektek azt is figyelni kell, hogy észtül is legyen megfelelője, vagy legalább ki tudják mondani az ottani nagyik. igaz!?

sophie27

Sziasztok! Bocs az eltűnésért, csak Nst-n voltam :( Minden rendben Petivel :) , csütörtökön lesz még egy nst, és lehet hogy pénteken kell befeküdnöm, ha addig se történik semmi....

Szomorúan olvasom, milyen sokan betegek :cry: Jobbulást mindenkinek! +++++++++

yuyu79

Sziasztok!

Szegény kis betegeknek jobbulást! Remélem Alma megússz a a tüdőgyulladást, Beni pedig a kórházat, mindkettő pocsék lenne. Nagyon gyors gyógyulást továbbá Zsiga Csigának is, hogy mehessetek kirándulni Zoé babához! Málnus imádja nyersen is a fokhagymát, próbáld ki Zsigusznál is!

MI is voltunk dokinál a hasmenéssel, igazából akár a fogától is lehet, kaptunk egy másfajta gyógyszert, azt mondta, hogy ha a smektát nem akarja enni ne erőltessük, és ha meggyógyult, akkor csináljunk egy Normaflor kúrát, hátha akkor elkerülnek bennünket ezek a hányás hasmenéses dolgok. Most elfáradt és alszik, de továbbra sem olyan mint aki beteg.

Mazska, éljen a tavasz! MI még nem mertünk a teraszon enni, pedig általában egész nyáron ott szoktunk :) Oliver nekem is tetszik :D

Köszönjük a dicsérteket! Julcsi még nem írt, hogy szülünk/szülnénk, de ahogy tudok valamit, jelentkezek! :) Olyan izgi, nem?

Jön a férjem Pestre valamelyik nap, de csak az utolsó pillanatban dől majd el. Lenne kedve valakinek állatkertezni velünk egyet, ha szép idő lesz? Természetesen az a hitel miatt, amihez hetekkel ezelőtt aláírtunk mindent a folyósításhoz, és azóta is csak a kifogások jönnek a pénz meg nem....ha így folytatódik meghal a vállalkozásunk még a választások előtt, aztán nem lesz miért várjuk a változásokat :( :( :(

Persze ettől még az állatkert jó lenne, valószínűleg holnap vagy szerdán...reményeink szerint.

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Na, pont egyszerre írtunk :-)

Eni is szereti a fokhagymát, múltkor megevett egy egész gerezdet, és nem is prüszkölt, hogy csíp...

Sajnálom a hitelt, remélem lassan pénz is lesz belőle :roll:

Mi nem kaptuk el egyelőre a hasmenést, viszont bátyámék is kidőltek, csajok hazavittek valami vírust az oviból. De velük nem találkoztunk azóta szerencsére...

yuyu79

Sziasztok!

Mi is előkerültünk. Jól elmaradtunk, mert otthon nem volt kedvem a gép előtt ülni. Kicsit kipihentük magunkat, elutaztunk a szülőkhöz. :)
Lassan majd visszaolvasok.
Cégnél egyenlőre még nincs munka, de állítólag csak technikai gondokkal küzdenek németben, nem a válság miatt van. Adná a Jistan, hogy így legyen! Most dolgozunk már, de nincs mit...

Beteg lurkóknak jobbulást!!
Zsófi, a hideg párás levegő tényleg nagyon jó, múltkor Pistinknek is voltak köhögőrohamai, mikor szegény már majdnem hányt, kinyitottam éjjel az ablakot, úgy aludt utána,m int a tej. Jól betakartam, és nem volt gond. Remélem már sokkal jobban vagytok!

Julcsi, nem sieti el pici fiatok a születést! :) Végülis anyával a legjobb, nem? ;) Azért drukkolok, hogy ne kelljen indítani!

Szépek a képek! Nagyon édesek!! :)

k.a.t.i.c.a

Szóval...adná a Jóisten.. :) jól elírtam! :)

k.a.t.i.c.a

Sziszka,

Malnusnak is jobbulast! Nalunk eleg vedett a terasz, igy jo volt, de azert kabatot meg kellett venni.

Bank :( Nekunk a szerda es csutortok jo - szivesen talalkozunk, ha jottok.

Julcsi - mennek a drukkok, Peti ugy latszik jol erzi odabent magat! :)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mazska, köszönjük a tali lehetőséget! :) Jelenleg dolgozom újra, de ha áprilisban is lesz pihenő (úgy néz ki), akkor tényleg össze kellne már jönni. Majd tervezünk tavasszal állatkert látogatást is. Persze ha hétvégén is ráértek, akkor mi is rugalmasak vagyunk. Akkor is össze lehet valahol hozni egy mini találkát. :)

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Nagyon sajnálom a sok kis és nagy beteget, gyors gyógyulást kívánok mindenkinek! És akkor idézem Barbi sms-sét, amit reggel küldött:( "Döncivel tegnap óta kórházban vagyunk, megint 40 fokos lázzal, lázgörccsel, gennyes anginával. Amíg lázas, maradunk" Szegényeknek is jól kijut a betegeskedésből:((( jövök, majd a fejleményekkel, ahogy tudok vmi újat.

Pöttöm, utólag is nagyon boldog szülinapot Neked!

Mi jól vagyunk, minden rendben a picivel, külső méhszájam picit nyitva (C:2100), de a doki szerint ez természetes annál, aki már szült, szóval nincs vele teendő. Cukrom pedig teljesen jó, a hivatalos laboreredmény szerint csak "7,2", így nem kell különösebb diéta, csak óvatosan kell bánjak a tömény szénhidrátokkal. Azt mondta, ha lehet kerüljem a csokikat, süteményeket, de nem vagyok tőle eltiltva;) Szóval ez jó hír, az utóbbi időben úgyis tonnaszám ettem belőlük, mert nagyon kívántam:)

Sziszka, szólj, ha tudod már mikor jöttök;) jó lenne találkozni, bár nekem a szerda nem jó (védőnénihez kell menjek), de csütörtökön szívesen állatkerteznénk;)

és akkor egy pár kép a picurkámról:)

Kép

Kép

Kép

Kép

sniky

Julcsi, továbbra is nagyon izgulok értetek;) nagyon várjuk a fejleményeket!

sniky

Sziszka!nekünk a holnap is jó :D

Betegeskedőknek jobbulást!
l.veronika

Köszi mindenkinek!

Niki, jók a fotók :-)

Barbiéknak drukkolok, hogy gyorsan javuljon Dönci! :(

yuyu79

Ja, és az is jó, hogy nem kell különösebb diéta... Lehet hogy csak a sok süti miatt volt kicsit több a cukrod, nem? Lényeg hogy minden oké :D

yuyu79

Sziasztok!

Budapest: két variáció van, vagy holnap délután, de akkor nem jövünk, mert fél napba két utat besűríteni nem szeretnék Málnus miatt, vagy pedig szerdán, akkor szerintem már 10-fél 11 körül Pesten lennénk. Erről győzködöm éppen a férjemet, szóval akinek jó a szerda, az számoljon velünk, mindent megpróbálok :)

Niki, sajnálom, hogy neked pont nem, de örülök, hogy nem kell szigorú diéta, és csuda édesek a fotók!!! Jó nosztalgiázni egy kicsit!

Katica, örülök, hogy előkerültetek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Jó reggelt!

Peti baba gyere ki vár az Eni idekinn! ....

Szisz ha Zsiga rendben lenne mi mennénk,ráadásul úgy volt Aprooék is holnap jönnek hozzánk :( mert egy köpésre vagyunk! de igy...
levittem dr.néni azt mondta a sok váladéktól ami visszacsorog pedig szegényemnek már majdnem 15 percenként szívom az orrát.. csak c vitamint meg cebion multit, orrcseppet kell szedni.. hogy lesz ebből csütörtöki hazamenetel? :cry:

Vera viszont ma befejezem a nyuszit és ha tudsz akkor holnap ugorj el érte a 105 ös sel. persze ha még mindig kell

Druszám örülök,hogy jó a cukoreredményed! nem tudom eldönteni, hogy kisöcsi hasonlít e Barnusra avagy sem.. na még elemzem :lol: Anyósod?

Zsófi Beni jobban?

Aproo gyere elő!!!! sajnálom a holnapi napot! pedig úgy vártam!
Vendég

Boni!
Jobbulást Zsigának is!Mindenképp elugrom a nyusziért :D köszönöm.(ugye jól emlékszem hogy van mellettetek egy Lidl?)

Petinek mennek a drukkok!

Niki kisöcsi szerintem tiszta Barnus.

Zsófi!Beninek is jobbulást!
l.veronika

Sziasztok! Még mindig itthon! Szerintem most már megvárjuk a holnapi napot, de remélem a pénteket azért nem :roll: :wink:

Boni, jobbulást Zsiginek!!

yuyu79

Vera igen, van egy LIDl mellettünk! :lol:
Vendég

Hello csajok!

Na előkerülök én is!

Julcsi, mennek a drukkok, de szerintem Peti a jóidőt várja, ami holnap már megint lesz. Okos kisfiú!

Betegeskedőknem mennek a drukkok szegénykéim.
Zsófi remélem megússzátok a kórházat.
És utólag is boldog névnapot Beninek

Pöttömnek meg szülinapot.

Meg aki ég ünnepelt annak is, de sajna nem vagyok naprakész.

Sziszka: holnap nekem sem jó, de csütörtökön mi is tudnánk egy kicsit állatkertezni. Csütörtök nem jó? Vagy péntek?

Niki van olyan kép, amin tiszta Barnus, de olyan is amin meg látszik, hogy ő másik kis fiúcska. Nagyon édi!

Hányingeres kismamik: Hát én megtudlak érteni titeket, mert ezt a terhességet is kb 17 hétig végig hánytam, ezt értsétek szó szerint reggeltől estig. Tanácsot nem tudok adni,m ert nekem nem jött be semmi, talán jól esett a hideg sprite, meg a fagyi, de a jeges fajta.

Mi jól vagyunk, sajna hasfájósan, de az espumisan könnyít rajta, ez jött be nekünk. Zalán már 6 kg :oops: és majdnem kinőtte a 62-es rucikat. Remélem bátyámra üt, aki szép magas. Minden esetre magasabb legyen mint apukája, mert ő meg alacsony és egy fiúnál azért jobb ha magas. De gyönyörű! Szerintem :) Hajunk még mindíg hatalmas és kicsit kezd vöröses lenni és biztos kék vagy zöld szemünk lesz. Zorka szeme barna! Zorka is jól van egész nap hintázna meg trambulinozna (anyóséknál van). Elég kis hisztis lett, de gondoltam, hogy eljön ennek is az ideje. Féltékenység nincs, de látom, ha nem tudok épp vele foglalkozni akkor háttérbe húzódik és szomorú lesz. Ilyenkor a szívem szakad meg, de hát ezen túl kell lenni.

Építkezés halad így talán nyárra beköltözünk és elcuccolunk anyuéktól. Én jó vagyok, de sajnos migrénjeim vannak ebben a változékony időben így jól jön anyuék segítsége.

Képet rakok iwiw-re, mert nem tudom lekicsinyíteni ide, ha akarjátok ott megleshetitek. De azért majd megpróbálok dobni ide is.

Annyi mindent akartam még, de visszaolvasni sem tudtam teljessen.

Puszi mindenkinek Ritusék

Kép
rituspoc

Sziasztok csajok!

Nekünk minden nap számít, így most már tuti, hogy holnap megyünk Pestre, valamikor 10 körül érünk oda, talán egy kicsit később.

Azt gondoltam, hogy betegek nem tudnak csatlakozni, de aki ráér tartson velünk!

Mazska, Vera? Zsófi, ti még betegen? Csandi?

Írtam Szuszunak, Annának és Csandinak is, de még nem válaszoltak!

Most megyek, nagytakarítás kellős közepén vagyok, és még a lányomat is el kellene altatnom.

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Niki, nagyon jók a képek, édes a pici fiú!! :)

Julcsi, hajrá-hajrá!! :)

Ritus, szépen növöget a legényke! 6 kilo!! Az nem semmi! :D Szegény Zorka...biztosan megszokja, okos kislány és tudja, hogy anya épp úgy szereti Őt is! :)

Boni, Nektek is jobbulást!

k.a.t.i.c.a

Ritus, örülök, hogy jól vagytok!! Zalán mennyi idős, 2 hónapos már? Olyan ütemben nő, mint Eni annak idején... Jó evő gondolom :wink: Remélem a hasfájás nem tart már sokáig...

Sziszka, jó munkát!

yuyu79

Katica akartam még Neked írni, hogy remélem hamar lesz munka megint! és a képen Pistiuke nagyon cuki!

Julcsi látom Petit nem hatotta meg a csalogatóm :wink:

és Barbinak üzenem hogy jobbulást Nekik!!!!
Vendég

Nem hatotta meg, de nekem nagyon tetszett, bocsi, el is felejtettem megköszönni :lol: Jelenleg holnapra tervezem a szülést, de legkésőbb csütörtökre, aznap már nem szeretnék nst-re meg védőnőhöz menni :lol: :roll:

yuyu79

Niki, Barbiékról friss hír? Remélem már otthon vannak, és egyre jobban +++++++++++++++++++++

yuyu79

Julcsi, ez a "jelenleg holnapra tervezem a szülést" dolog nagyon tetszett! :D Aranyos!! :)

Boni, köszi! :)

Barbi, gyógyuljatok! Remélem már otthon lábadoztok!!

k.a.t.i.c.a

Képzeljétek, Pistink mondókázik! :) Azt mondja: "jépa, jetek, monyojó, reggej jittán jittan!" És közben vigyorog. Azt hittem megzabálom, mikor meghallottam. :D Apájával mindig ezt a mondókát gyakorolják, úgy látszik megvolt az eredménye. :) Az én elmentem a vásárba a következő, már dúdolgatja és néha beszúrja a szavakat, amik eszébe jutnak.

Niki, Barnus is ilyen nagy dumás, Ő még nem lepett meg dallal, vagy mondókával? Olyan édesek ahogy így magyaráznak. :)

k.a.t.i.c.a

Katica, megzabálom Pistikét :D

Eni így nyomja: "Csip-csip csóta, vakvajjúcska, komásza, komásza"

meg

"Süti, süti kálácsot, anyának, apának"

A boci-boci tarkából meg a sorok végét csak :lol:

yuyu79

Sziasztok!

Julcsi, előre programozod a szülést? ;) Úgy legyen! Köszi, megvolt :) Anyuék vigyáztak addig Málnusra. Egyébként tegnap reggel óta nincs hasmenésünk, nektek sem ugye?
Holnapra neked egy szőke kék szemű Petit kívánok! ;)

Nagytakarítás kész, bár ablakot nem pucoltam...majd meglátjuk eljutok-e odáig.

Édesek lehetnek a mondókázó csöppségek, nekünk ez még nagyon messze van.....

Niki, egyet értek Veroccsal, tényleg hasonlít Barnusra!

Ritus, jó hallani rólatok, örülök hogy jól vagytok :Ö 6 kiló? Nem semmi!!! Megyek, meg is nézem a képeiteket!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

csajok ha van valakinek eladó kocsicipője, tavaszi cipője Zoénak várom a priviket!

11 cm a lábacska!!!
Vendég

Sziasztok!

Mi is tudunk menni holnap állatkertezni, 11 után! Akkor ott találkozunk.

sushy

Sziasztok:)

vagyunk mi is, csak egész nap Camponáztunk az egyik barátnőmmel;) jó volt, de nagyon elfáradtam...

sajnálom Sziszka a holnapot, jó lett volna találkozni, de sajnos nem megoldható:(

Katica, Julcsi, Barnus is mondókázik már régóta, meg énekelünk is, zabálnivaló:) a kedvence a "De jó a dió, fütyül a rigó...", "Boci boci", "Sárkányparipán vágtattam", általában ahol abbahagyom, ott folytatja, vagy ő kezdi el;) a legújjabb a "dec nát jááv": Keb Mo: That's Not Love", azt hittem elájulok, amikor elkezdte énekelni vmelyik nap:) és a másik kedvenc: "vijágom, vijááágom":)

Barbiékról sajnos nincs újabb hírem, remélem már jobban vannak?!

Ritus, majd még egyeztetünk úgyis, nekünk jó a csütörtök és a péntek is bármire;)

sniky

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket, aranyosak vagytok!

Minden betegeskedőnek javulást kívánunk!!!(Zsiga Csiga, Beni, Döncike) ha valakit kihagytam bocsi érte.

Beni babának utólag boldog névnapot!!!Szegénynek akkor nem alakult a legjobban :oops:

Nikinek grat a szép kistesóhoz, nagyon cép képeket hoztál.

Málnus és Eni is édes a képeken. És Julcsi, de jó h már a finisben vagy, szép pocak, és én sem látom "innen" nagynak. De te magas vagy, talán azért nem.
Drukk, h holnap szülessen meg peti
:lol:

Mi egyre többet csavargunk, így ma találkoztunk Ritussal, Zorkával és a kis Zalánnal, nagyon édesek voltak. Zalánnak írtó nagy haja van. Éppen szundizott...

Kispasimnak rövid haja lett, szombaton fodrásznál volt, anyja 10 évet öregedett....megint hiszti, így géppel esett neki a csaj, h gyorsabb legyen, de nagyon jól sikerült, igazi nagyfiús lett.
Ma már be is zsebelte a boltban a bókokat.

Sajna mi kimaradunk a Sziszka féle taliból, megyünk be a munkahelyemre, ezer éve nem látták huligánt. Meg nekem is ideje lesz átvennem az adóbevalláshoz szükséges papírokat (ki kellett volna postázniuk, de ezek idióták). Délután meg jön anyósom vigyázz gyerekre, én meg kikapcsolódom kicsit barátnőmmel.

Nem tudom mit akartam még, olyan fáradt vagyok mostanában, talán a tavaszi fáradtság lehet :roll:

pöttömpanni

Mondókázó babák aranyosak lehetnek, és Niki jó h írtad ezt a holdfény paripásat, péntek óta töröm a fejem h ringatón mi volt az a dal ami a fülembe mászott, és most beugrott a dallama meg a szövege is, köszi :wink:

pöttömpanni

Pöttöm, örülök, ha segítettem;)) jó hallani felőletek is, remélem jól vagytok?! Jó lenne találkozni is vmikor, ha van kedvetek...

Apró, Mecsi, helyzetjelentést kérünk rólatok, nagyon eltűntetek:(

Lei, ha olvasod, vmikor egy randi? ;) már nagyon rég nem találkoztunk:(

sniky

Pöttöm, rakjál majd fel képet az új frizuráról :wink: Örülök hogy jól vagytok :)

Nem kaptuk el, Sziszka, ne aggódj miattunk ;-) :)

Barbi, ugye otthon vagytok már??

yuyu79

sziasztok!

ismét gyors bekukk, Levim is iszonyat náthás, lázas stb. :cry: :cry:

Mindenkinek jobbulást!
Boldog szülinapot és névnapot az érintetteknek!!

Julcsi miatt jöttem, hátha van hír, de látom Peti még nem gondolta meg magát. szurkolunk holnapra is.

mennem is kell,mert sír a csibe utánam... :cry:
makadu

Köszi!

Jobbulást Levinek, Kitti!!

Ritus, néztem a képeket, tényleg milyen nagy már Zalán baba :D Nagyon édes, és Zorka is! :D

yuyu79

Sziasztok!

A holnap nekunk is jo - akkor az Allatkertnel talalkozunk - 1/2 11 - 11 korul megprobalunk odaerni mi is.

Julcsi - mennek a drukkok holnapra! :)

Katica - ok, jo lenne talalkozni. Akar hetvegere is osszehozhatnank valamit - mostmar lassan lehet a kertben jatszani, vagy kinezhetunk egy jatszoteret is. Husvet utan beszeljunk meg mad valamit es akinek van kedve,meg csatlakozik.

A betegeskedoknek jobbulast!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Ritusékat én is meglestem, hihetetlen sokat nőtt Zorka haja,és Zalán is annyira édes!

Pöttöm, én is kérem a képet!

Kitti, sajnálom, hogy ti is beálltatok a betegek táborába, jobbulást nektek !

Anna, örülök :)

Sajnálom akik nem tudnak jönni, de valószínűleg lesz még ilyen...

Mazska, ti?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Látom egyszerre írtunk :)

Akkor már csak Szuszu kétséges, jön Verocs, Csandi, Columbine Ági, Anna és te :D

<
sziszka78
Tolna

Jó talit mára!!!
Vendég

Jó reggelt!
Mi már készülődünk...

Boni, hogy van Zsigi?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szisz sajnos egész éjjel nem aludtunk annyira köhögött.. aminek következtében hányt..még jó hogy vizierőmű ...aztán végül befujtam neki ventolint és akkor elaludt! nemsoká hívom rendelőt időpontért.visszaviszem..

holnap asszem nem utazunk

:cry:
Vendég

Boni :( - jobbulast Zsiganak!!!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Szóval én/mi itthon.

Mindenkitől elnézést, tőlünk független okból elindultunk, aztán visszafordultunk. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, jó lett volna veletek találkozni, de sajnos most nem jött össze :(

Boni, sajnálom az elmaradt utat, de most az a legfontosabb, hogy Zsigusz rendbe jöjjön! Remélem tud valami okosat mondani a doki...

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Kaptunk antibiotikumot, ami olyan baszott keserű, hogy Zsiga nem halandó bevenni! 1 mp múlva a gyümilevet is megkeserítette! faca.. elvileg Pénteken mehetnénk haza!

sajnálom hogy nem mentetek!
Vendég

Húh, mi is pont így voltunk a hasmenés elleni gyógyszerrel, kemény küzdelem tudom...a végén le kellett már fogni és úgy adtuk be...aztán kaptunk újat,lehet, hogy nektek is ez lenne a legegyszerűbb :( Normaflort küldj le az antibogyó után mindenképpen!

Tehát ha hat a gyógyszer, akkor mégis utazhattok? Jól értem? De jó lenne!

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Boni, sajnálom! Hajrá gyógyulás!! ++++++++++++++

Sziszka, miért kellett visszafordulni? Már ha publikus :wink: Sajnálom... A bank miatt talán?

Nálunk még mindig semmi, ha így marad, akkor holnap 11-kor nst, aztán vagy pénteken befektetnek, vagy kikönyörgöm hogy hétvégére még itthon maradhassak. Ti mit csinálnátok a helyemben? Annyira nincs kedvem bemenni, de persze azt se szeretném, hogy valami gond legyen Petivel :roll:

yuyu79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: