Hello csajok!
Na előkerülök én is!
Julcsi, mennek a drukkok, de szerintem Peti a jóidőt várja, ami holnap már megint lesz. Okos kisfiú!
Betegeskedőknem mennek a drukkok szegénykéim.
Zsófi remélem megússzátok a kórházat.
És utólag is boldog névnapot Beninek
Pöttömnek meg szülinapot.
Meg aki ég ünnepelt annak is, de sajna nem vagyok naprakész.
Sziszka: holnap nekem sem jó, de csütörtökön mi is tudnánk egy kicsit állatkertezni. Csütörtök nem jó? Vagy péntek?
Niki van olyan kép, amin tiszta Barnus, de olyan is amin meg látszik, hogy ő másik kis fiúcska. Nagyon édi!
Hányingeres kismamik: Hát én megtudlak érteni titeket, mert ezt a terhességet is kb 17 hétig végig hánytam, ezt értsétek szó szerint reggeltől estig. Tanácsot nem tudok adni,m ert nekem nem jött be semmi, talán jól esett a hideg sprite, meg a fagyi, de a jeges fajta.
Mi jól vagyunk, sajna hasfájósan, de az espumisan könnyít rajta, ez jött be nekünk. Zalán már 6 kg

és majdnem kinőtte a 62-es rucikat. Remélem bátyámra üt, aki szép magas. Minden esetre magasabb legyen mint apukája, mert ő meg alacsony és egy fiúnál azért jobb ha magas. De gyönyörű! Szerintem

Hajunk még mindíg hatalmas és kicsit kezd vöröses lenni és biztos kék vagy zöld szemünk lesz. Zorka szeme barna! Zorka is jól van egész nap hintázna meg trambulinozna (anyóséknál van). Elég kis hisztis lett, de gondoltam, hogy eljön ennek is az ideje. Féltékenység nincs, de látom, ha nem tudok épp vele foglalkozni akkor háttérbe húzódik és szomorú lesz. Ilyenkor a szívem szakad meg, de hát ezen túl kell lenni.
Építkezés halad így talán nyárra beköltözünk és elcuccolunk anyuéktól. Én jó vagyok, de sajnos migrénjeim vannak ebben a változékony időben így jól jön anyuék segítsége.
Képet rakok iwiw-re, mert nem tudom lekicsinyíteni ide, ha akarjátok ott megleshetitek. De azért majd megpróbálok dobni ide is.
Annyi mindent akartam még, de visszaolvasni sem tudtam teljessen.
Puszi mindenkinek Ritusék