sziasztok lányok!
vagyunk most már mi is!
JázminAndi, köszi az sms-t itt is, jól esett nagyon!
visszaolvastam mindent, reagálni sajna nem tudok mindenre, mert szita az agyam...
a lényeg,
Barbi, nagyon sajnálom, ami Imivel történt!
bár, igazság szerint, lehet, hogy így elkerülheti Imi azt, amit említettél magaddal kapcsolatban. hogy elkönyveltek előre "hülyegyereknek" (már bocsi, de valami hasonló jelzőt használtál te is), szóval lehet, hogy még jól is jöhet ki belőle, de azért remélem, hogy végülis sikerül megértetned a nevelőkkel, hogy miért is akarod, hogy Imi sulis legyen, azon túl, hogy a korához képest nagyon összeszedett és okos kislány!

szóval drukkolok!!!
a ruháknak meg nagyon örülök, hogy otthon el tudod adni őket, és nem porosodik valami sarokban! :S
Julcsi, nem semmi, hogy ez a kisfiúcska mennyire bírja odabent!

drukkolok, és köszi a jókívánságokat Beni nap ügyben!
Sziszka, örülök, hogy jól telt az éjszakátok, meg a tavaszolás is, de a barátaitokhoz nem tudok mit szólni! szerintem is jobb így, hogy nem ti lesztek a keresztszülők, ezek után főleg! ne bándd nagyon!
a képek pedig csudi édesek!
kiságy téma. nálunk Beninek, mikor volt még pocaktesó, gyorsan leszedtük az oldalsó rácsot, hogy ne kelljen akkorát emelnem rajta, így mi már régebb óta így használjuk, de nem mászkál el. ha felkel, sírdogál, de nálunk full sötét van a lakásban...
amúgy mikor mi vettük a kiságyat a Kati bababoltban, azt mondta ott a férfi, hogy szerinte jobb egy ilyen ifjúsági ággyá alakítható, mert, ha jön a kistesó, akkor nem az az első, hogy a kistesó elveszi az ágyát, a pici babának simán jó egy legegyszerűbb rácsoságy, aztán mikor kinövi azt, a nagyobb meg már simán örül neki, ha kap egy újat, a pici pedig akkor megkaphatja a tesó ágyát! szóval mi is valami hasonlós fogunk, ha jön a tesó... neki lesz egy egyszerűbb ágya, Beninek meg megmarad ez, amit már megszokott! ennyi!
Boni, nagyon klassz ez a nyuszika!
Vera, örülök, hogy jöttél! Csandiról nem tudsz valamit???
és akkor az eltűnésem oka...
sajnos a hétfőt a II. gyemekklinikán töltöttük! :S Beninek a kruppos rohama után elkezdett felmenni a láza, ami még nem is izgatott volna annyira, de továbbra is nagyon csúnyán köhögött, meg a fülét piszkálta. bevittük, hogy nézzenek rá... ebből az lett, hogy kiderült, sípol a tüdeje, meg nagyon préseli a levegőt, így felvettek minket... de azon kívül, hogy párásítottunk neki az éjjel közepén, csillapították a lázát, illetve kapott ventolin nevű puffolós cuccot, kb. semmi nem történt. így mikor kedden még mindig nem akartak hazaadni, kibuktam, hogy ezt otthon is tudom csinálni a gyerekkel, de még ráadásul alszik is, mert itt a kórházban kb. 3 órát aludt az éjszaka... én meg kb. semmit, mert egy műanyag székem volt, azt slussz! szóval nagyon embertelen körülmények voltak. mi nagyobb gyerekekkel voltunk összezárva, 4 évesekkel, tök más volt a ritmusuk, stb. szóval egy horror. mikor a férjem kikönyörögte, hogy hazajöhessünk, akkor a főorvosasszony csak azzal a feltétellel adott haza minket, ha másnap visszavisszük a gyereke még egy vizsgálatra. persze semmilyen gyógyszert nem írtak fel. az éjszakát kb. mindketten végigaludtuk, egy orrszívást leszámítva... másnap, vagyis tegnap visszamentünk, mindent rendben találtak!

szívjük még a nózit, sajnos az sokszor véreskés... gondolom, hogy a nyálkahártya már készen van...

C és D vitamint nyomatjuk de ennyi! köptetőt sem javasoltak már. remélem, hogy már jobban leszünk lassan, mert elég volt már ebből a dögrovásból! kórházba soha többé nem akarok menni! iszonyat volt!
Barbi, egyébként igen, azt a kúpot írták fel a kruppra, amit írtál...
még mindig nagyon csúnyán köhög, jó hurutosan, de állítólag ez a jó! ma sajna hányt is reggel a sok köhögéstől, persze csak slejmet. ez van!
na. most megyek, mert én még hálóingben feszítek!
mindenkinek szép tavaszi hetet! remélem, hogy most már jön a jó idő!!!