A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Barbi, sajnálom én is a történteket, ez azért szomorú, hogy már előre döntenek, ahelyett, hogy megvárnák, hogy teljesít a gyerek, meg mit mond a szülő :( Azért remélem sikerül még megoldani a helyzetet, és nem fog ez Iminek törést okozni :roll: Vagy már biztos hogy nem mehet??

Gergőnek utólag, Beninek előre boldog névnapot! :)

Én még mindig egyben, voltam kismamatornán ma, most Anyunál vagyunk, Eni alszik... Se jóslófájás, se semmi... valahogy még mindig nem érzem át, hogy napokon belül szülök :lol:

yuyu79

Aproo tudsz már valamit?

GRyllus koncertre beneveznénk.. másvalaki? :lol:
Vendég

Boni, az egyik nem vette fel, a másikat még nem tudtam leütni...bejelentkezett hozzánk az eskető papunk, aki Levit is keresztelte. Sajna most nem ide járunk Htelekre misére, mert pici és kör alakú a templom, ezért Levi szétszedné a jónépet. Így alig találkozunk és ma délután telózott, hogy akkor jönne este. Szóval most fürdi, vacsi kissé késve és ha végre szuny Levi akkor vetem bele magam a teszelésbe!
A lényeg, hogy így tuti a jövő hét marad, nem holnap. De jövő hét szinte bizti szerdán.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Lei, köszi az ötletet is, meg a koncertajánlót!
Sajna már nincs időm írni nekik, mert 1 nap az aukció végéig, de sztem lecsapom, mert szupi kis hordozó.
Ti milyet rendeltetek külföldről? Már ez a nagy szűkítő-párna volt a hordozóban? Ha igen, meddig fért bele Csabi és szerette??

Boni, mi mennénk, de sztem nekiesünk a kertnek inkább. Egész márciusban vártuk a tavaszt, talán most már nem lesz fagyott a föld és akkor rotálhatunk....de majd kérünk beszámolót!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Reggelt!

Lei köszi ágyikós hozzászólást! tegnap este kivettük a két rácsot az ágyból első lépésként. simán elaludt, nem mászott ki.. csak reggel... :lol:

én igazából nem is a leesés miatt(mert alacsony az ágy) hanem az elmászkálás miatt agódtam.. :lol: köszi a koncertajánlatot.. úgy látom neten már nem lehet Gryllursra jegyet kapni..
:cry:

Julcsi kitartás, kiváncsi vagyok Peti mikor fárad ki! :lol:

Aproo jó a jövő hét szerda.. mikor szokott Levi aludni? remélem megtaláltad álmaid hordozóját! jó kertészkedést majd!
Vendég

Sziasztok!

Boni - ha veletlenul tudsz jegyet venni, akkor mi szivesen mennenk (3-an).

Orulok, hogy jol sikerult a kisagy atalakitas. Lehet, hogy nalunk sem lenne gond...?

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Jó reggelt! Még mindig vagyok :wink: Bár tegnap szurkált kicsit a hasam jobb oldalon, de aztán semmi... Csak fél 4-kor ki kellett mennem pisilni, utána nem tudtam visszaaludni, Eni meg már 6-kor kelt :roll:

Sziszka, képzeld, Eni nem nagyon hagyja, hogy mossuk a fogát, de mióta vannak az Elmo dvd-k, hagyja mosni, ha utána Elmót nézhet :lol: Tudom, nem a legjobb nevelési módszer, de más nem vált be eddig :roll:

yuyu79

Sziasztok!

Képzeljétek, napokig nem volt jó a billentyűzetünk, így csak olvasni tudtam, de ma végre megjavult :)

Julcsi, örülök :) Nálunk is mumus a fogmosás :( Nagyon izgulok már értetek :)

Boni, éljenek a nagy fiúk, akik már kinőtték a rácsos ágyat :wink:

Barbi, Imi nagyon nagyon sajnálom! Szegény, nincs is ennél rosszabb, mint amikor valaki nagyon beleéli magát valamibe, aztán csalódik, ráadásul nagyon dolog ha az ember végre iskolás lehet, nehéz lesz ezt neki feldolgozni, szegény kicsi lány!

Ha nem most lenne a koncert akkor lehet, hogy feljönnénk, de ez a vasárnap nem jó.

De jövő héten lesz nem messze innen, lehet, hogy arra benevezünk!

Na, felébredt Málnus, akkor a többit később...

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok, vagyok én is, ma reggel túlestem a terheléses cukorvizsgálaton, sajnos nem lett túl jó, éhgyomri 4,7, utána pedig 2x is megnéztük: 8,0 és 7,6 lett.
Barnusnál nem volt ilyen gond, hétfőn megyek a dokihoz, kitalálja mi, hogy legyen. Pedig már úgy hozzászoktam, hogy min. 2 naponta sütök vmi finomat;) úgy tűnik, egy pár hónapig le kell mondjak róla, na de nem baj, ennél több bajom sose legyen;)

apró, felejtsd el, amit írtam...

na most megyek, apa itthon van, lemegyünk kicsit sétálni, meg a gyógyszertárba, mert elfogyott a vasam...

sniky

Én ezt komolyan nem értem...miért kell majdnem mindenkinek célozgatni, szúrkálni, csak azért mert vkinek más a véleménye. Én nem bántásból vagy egyéb okokból írtam, tisztán segítő szándékkal, ezzel szemben nem egy és nem két ember kezd el beszólogatni, ha burkoltan is....na mindegy, biztosan az én terhes lelkem érzékenyebb, de tényleg car, na.
Köszönöm azoknak akik nem tették...

üdv

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Halihó! :)

Vettünk Csabinak cipővédőt a Vaterán, hogy ne a cipő orrát horzsolja le a motorozáskor. És tök jó!! Nagyon bevált eddig :)
Itt a kép róla:
Kép
lei

Aproo: mindjárt keresek a babakocsinkról és a hordozóról képet!
lei

Itt a régi Peg Perego-s hordozó:

Kép
lei

Lei!Nekünk is ilyen cipővédőnk van nagyon szeretjük.
l.veronika

Lei, 1990 volt? Én is néztem, de nincs valahol olcsóbban? Én is akarok majd ilyet, de mi még csak bent motorozunk...

yuyu79

Aproo :shock: én a csak lazánt magamra értettem :oops: én még a légzésfigyelő nélkül is nehezen tudok nyugodtan aludni :oops: Férjemmel azon röhögtünk múltkor,hogy a gyerek hazajön 18 évesen a barátnőjével mi meg kiszólunk neki az ajtón,hogy Zsiga kapcsold be a légzésfigyelőt :lol: :lol: :lol:
de tegnap délután is Zsiga sikítozott, mert a rácsot ahol ki lehet venni nem volt kivéve és ő meg ki akart jönni.. én ezért vettem ki éjjel már ... 8) puszillak!

Julcsi ez a Peti gyerek nagyon nem akar kijönni! CSiga imád fogat mosni szerencsére.. vagy csak a fogkefét csócsálni? !

Niki
sajnálom a cukrot akkor most oda kell figyelni étkezésre?

Szisz képeket nem csináltatok?

VEros d ejó hogy előbújtál...
Vendég

Boni, nem tudom, gondolom, de hétfőn majd kiderül;) nem aggódom túl...
légzésfigyelő:))) jót mosolyogtam

Apró, ne sértődj már meg, nem az a baj, hogy másnak más a véleménye, csak úgy érzem sok szituból, amiket megosztasz velünk, hogy nagyon befolyásolnak a körülötted élők, néha már túlságosan is... Nem akartalak megbántani... csak én szeretek alapból pozitívan állni a dolgokhoz és ez sokszor segít sok mindenben;)

Lei, tök jó, pont ilyet szeretnék én is, Vera is mutatta tegnapelőtt az övékét, tényleg praktikus találmány;) mi már leharcoltuk a cipőnk orrát, annak már annyi, majd a következőt megvédjük;)

sniky

Sziasztok!

Niki, sajnálom a cukrot, de azt mondja mindenki, hogy tartható a diéta, szóval szerintem is csak pozitívan!

Verocs, írhatnál tényleg kicsit gyakrabban!

Lei, ez a cipővédő nagyon vagány, azt hiszem nekünk is fog kelleni!

Nekünk elég küzdelmesek most az éjszakáink, elhatároztam, hogy leszoktatom arról, hogy hajnalban közénk költözik, mert egyre korábban akar jönni, és betelt a pohár nálam. Ez lesz a 3. éjszaka, első éjjel 3 órán keresztül nem volt hajlandó vissza aludni, tegnap másfél, ma meg már csak másfél, szóval egyre kevesebb....

Ha ez összejön, akkor nekiállok megtanítani egyedül elaludni ezen felbuzdulva :)

Viszont a másik küzdelem, hogy már a nyaralásom is minden fürdetésnél üvöltött, azt hittem itthon visszaáll a régi rend, mert korábban nagyon szerette, de itt sem hajlandó sajnos, két napig hagytuk, hogy ne fürödjön, de ma már muszáj volt, és újra végigüvöltötte :( Egyenlőre semmi nem válik be erre, szóval Panna igen gyakran eszembe jut :(

Na ennyit rólunk....

Kellemes estét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ja, Boni, dehogynem, mindjárt teszek ide is, de a picasan már fent vannak, itt:

http://picasaweb.google.hu/farmer72/Dob ... 010030613#

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Kép Kép Kép

Ja, és képzeljétek, még valami fura történt velünk, bár én már egyszer említettem itt is, szóval ráéreztem.

A nyaralás, amit itt ajánlgattunk nektek is azoké volt, akik megkértek, hogy legyünk náluk keresztszülők, de még nem volt keresztelő.
A sztori röviden: egy barátunk eljött volna a párjával, de hibáztunk egy nagyot, és rossz hetet mondtunk a barátunknak, ők ki is vették a szabit, meg minden, és már nem tudták egy héttel előrébb hozni, így nem tudtak eljönni. Szóval mi hibáztunk oké, tudom....de egyébként mi már az utolsó szem voltunk, mert azért szóltak nekünk, mert az ő ismerőseik közül senkinek sem kellett! Viszont mivel ez üdülési jog, így nekik akkor ki kell fizetni, ha senki nem megy...így elbukták az árát, 36.000 Ft-ot :( Sűrűn elnézést kértünk, mindent megtettünk, hogy találjunk még valakit, de nem sikerült...

Ezek után ma felhívtak, és elmondták, hogy nagyszülőknek nem tetszik, hogy nem a családból választottak Esztinek keresztszülőt, így le kell minket mondjanak, ne haragudjunk, de mégsem mi leszünk, hanem egy család tag...persze tudom, hogy ez valószínűleg csak kifogás....

Lackó még örül is, mert egyébként egy nem túl régi barátság, az is meglepő volt, hogy bennünket választottak, engem kicsit bánt, de ennek valószínűleg így kellett történnie....

Mit szóltok?

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Szisz, jók a képek, de én már picasán is néztem ám őket :D

Niki, biztos nem lesz vészes a diéta, nyugi :wink:

Aproo, nyugi, tuti senki nem akart bántani :wink:

Rágni Eni is szereti a fogkefét, de ennyi, mosni nem nagyon engedi a fogait, egyedül meg még nem tudja...

Na jó éjt :wink:

yuyu79

Hát, ez a keresztszülős dolog kellemetlen, de lehet hogy jobb így tényleg, ki tudja... :roll:

yuyu79

Sziszka lehet hogy igy jobb.
Alvással kapcsolatban Bence volt nagy köztünk alvós 4-5 éves korára szokott csak rendesen át a sajátjába.A mai napig szívesen alszik vmelyikünkkel.Viszont nemrég itt aludt egy barátja és erre felhoztunk balcsiról neki egy matrac ágyat.Amit Bence bevitt Mikuhoz és azóta vele alszik.Tegnap hamarabb elaludt Bence,Miku pedig szopi után bement hozzá a szobába.Azt hittük vmit matat még,erre ő befeküdt a saját ágyába és elaludt egyedül:)

Miku sincs oda a fogmosásért.

Cipővédőt mi a Müllerben vettük.
l.veronika

Vera :)

Édesek a fiúk és nőnek a gyerekeink :) Málnus egész éjjel nem szopizott, egyszer fent volt, de csak cumi kellett neki, aztán hétkor ébredt, és akkor kérte :shock: ilyen még sosem volt, szóval azt hiszem mi is haladunk! Lesz ebből még egyedül elalvás egyszer. Azért Miku fáradt is lehetett :) Kíváncsi vagyok így marad-e nálatok is, és nálunk is!

Julcsi? Te még otthon?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Reggelt!

Szisz jók aképek.. keresztszülőséget ne bánjátok.. jó barátoka tfogtok ki..:roll: remélem éjjelek jók lesznek...

Vera ügyi Miku...

kötöttem hirtelen felindulásból nyuszit.. azé rá lehet ismerni talán Kép Kép
Vendég

Boni!
Szuper a nyuszi :D :D (nem vállalsz megrendelést??fonalat tudok adni)
l.veronika

Boni nagyon kis formás nyuszi, nekünk nagyon tetszik, beleértve a páromat is! Nem tudsz elefántot is kötni hirtelen felindulásból? Verát is már kérdeztem, de ö eddig nem válaszolt. Verát varrás szakban, nem kötésben...

Sziszka szerintem ennek így kellett lennie. Revansáltak az elbukott pénzért és az eltolt hétért. Lehet, hogy én is ingerült lettem volna a helyükben, mert otthoni viszonylatban föleg nem kis pénz. Csak azt nem értem, hogy ha kivették a szabit miért nem mentek el nyaralni? Vagy valamit félreértettem?

Tegnap megnéztünk egy házikót, de ez sem nyert nekünk. Ha lehet, még meredekebb a kert, mint az elödjéé... No meg a fö gond, hogy visszamijnösítették lakóházból nyaralóvá. Kicsit groteszk a történet, mert a pár, aki eladja, lakóingatlanként vette a jelen ár többszöröséért. Rá akartak építeni, ekkor nyúltak be a méhkasba és kezdett el a városi hivatal szörözni velük, hogy de hát ez nem is lakóház és egyáltalán. Pereskedtek két évet, minden igazukat bizonyították, mégis vissza lett a kiköltözésükkel minösítve a ház és elbuktak ezzel egy nagyobb összeget, míg a szomszéd ház a város tulajdonában van és azt mint lakóingatlant bérbe adja a lakójának. Akkor hogy is van ez most? Vannak az egyenlök meg az egyenlöbbek?

Mennem kell. Irány az ovi. Van egy kis beszélnivalóm a nevelönövel. Tartok töle, hogy le fogom tépni a fejét, mert ö is tehet Imi sorsáról.

Puszedli: én
Vendég

Boni, édes ez a nyuszi!!!!

<
sziszka78
Tolna

elefántot még nem próbáltam, de kipróbálom

VEra nekem csak egy óriás tekercs fonalam van ilyen világos fekete fehér szinű ettől ilyen színes.. ha megfelel.... belsejében gyapju van..
Vendég

Barbi, félreértetted!
Ők négyen vannak már, így nem férnek el a kétszemélyes nyaralóba, ezért akarták eladni a jogot. Mi tudtunk volna rá vevőt, a barátainkat...de mi rossz időpontot mondtunk, így rossz hétre vették ki a szabit, ez miatt ők nem tudtak elmenni....

Durva ez a házas sztori, mondjuk nektek mindegy lenne, hogy nyaraló-e vagy ház nem?Vagy hitelt vennétek fel?
Na megyünk Szekszárdra!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

sziasztok lányok!

vagyunk most már mi is! JázminAndi, köszi az sms-t itt is, jól esett nagyon! ;)

visszaolvastam mindent, reagálni sajna nem tudok mindenre, mert szita az agyam...

a lényeg, Barbi, nagyon sajnálom, ami Imivel történt! bár, igazság szerint, lehet, hogy így elkerülheti Imi azt, amit említettél magaddal kapcsolatban. hogy elkönyveltek előre "hülyegyereknek" (már bocsi, de valami hasonló jelzőt használtál te is), szóval lehet, hogy még jól is jöhet ki belőle, de azért remélem, hogy végülis sikerül megértetned a nevelőkkel, hogy miért is akarod, hogy Imi sulis legyen, azon túl, hogy a korához képest nagyon összeszedett és okos kislány! :) szóval drukkolok!!!

a ruháknak meg nagyon örülök, hogy otthon el tudod adni őket, és nem porosodik valami sarokban! :S

Julcsi, nem semmi, hogy ez a kisfiúcska mennyire bírja odabent! :) drukkolok, és köszi a jókívánságokat Beni nap ügyben!

Sziszka, örülök, hogy jól telt az éjszakátok, meg a tavaszolás is, de a barátaitokhoz nem tudok mit szólni! szerintem is jobb így, hogy nem ti lesztek a keresztszülők, ezek után főleg! ne bándd nagyon!

a képek pedig csudi édesek!

kiságy téma. nálunk Beninek, mikor volt még pocaktesó, gyorsan leszedtük az oldalsó rácsot, hogy ne kelljen akkorát emelnem rajta, így mi már régebb óta így használjuk, de nem mászkál el. ha felkel, sírdogál, de nálunk full sötét van a lakásban...

amúgy mikor mi vettük a kiságyat a Kati bababoltban, azt mondta ott a férfi, hogy szerinte jobb egy ilyen ifjúsági ággyá alakítható, mert, ha jön a kistesó, akkor nem az az első, hogy a kistesó elveszi az ágyát, a pici babának simán jó egy legegyszerűbb rácsoságy, aztán mikor kinövi azt, a nagyobb meg már simán örül neki, ha kap egy újat, a pici pedig akkor megkaphatja a tesó ágyát! szóval mi is valami hasonlós fogunk, ha jön a tesó... neki lesz egy egyszerűbb ágya, Beninek meg megmarad ez, amit már megszokott! ennyi! :)

Boni, nagyon klassz ez a nyuszika! :)

Vera, örülök, hogy jöttél! Csandiról nem tudsz valamit???

és akkor az eltűnésem oka...

sajnos a hétfőt a II. gyemekklinikán töltöttük! :S Beninek a kruppos rohama után elkezdett felmenni a láza, ami még nem is izgatott volna annyira, de továbbra is nagyon csúnyán köhögött, meg a fülét piszkálta. bevittük, hogy nézzenek rá... ebből az lett, hogy kiderült, sípol a tüdeje, meg nagyon préseli a levegőt, így felvettek minket... de azon kívül, hogy párásítottunk neki az éjjel közepén, csillapították a lázát, illetve kapott ventolin nevű puffolós cuccot, kb. semmi nem történt. így mikor kedden még mindig nem akartak hazaadni, kibuktam, hogy ezt otthon is tudom csinálni a gyerekkel, de még ráadásul alszik is, mert itt a kórházban kb. 3 órát aludt az éjszaka... én meg kb. semmit, mert egy műanyag székem volt, azt slussz! szóval nagyon embertelen körülmények voltak. mi nagyobb gyerekekkel voltunk összezárva, 4 évesekkel, tök más volt a ritmusuk, stb. szóval egy horror. mikor a férjem kikönyörögte, hogy hazajöhessünk, akkor a főorvosasszony csak azzal a feltétellel adott haza minket, ha másnap visszavisszük a gyereke még egy vizsgálatra. persze semmilyen gyógyszert nem írtak fel. az éjszakát kb. mindketten végigaludtuk, egy orrszívást leszámítva... másnap, vagyis tegnap visszamentünk, mindent rendben találtak! ;) szívjük még a nózit, sajnos az sokszor véreskés... gondolom, hogy a nyálkahártya már készen van... :( C és D vitamint nyomatjuk de ennyi! köptetőt sem javasoltak már. remélem, hogy már jobban leszünk lassan, mert elég volt már ebből a dögrovásból! kórházba soha többé nem akarok menni! iszonyat volt! :(

Barbi, egyébként igen, azt a kúpot írták fel a kruppra, amit írtál...

még mindig nagyon csúnyán köhög, jó hurutosan, de állítólag ez a jó! ma sajna hányt is reggel a sok köhögéstől, persze csak slejmet. ez van!

na. most megyek, mert én még hálóingben feszítek!

mindenkinek szép tavaszi hetet! remélem, hogy most már jön a jó idő!!! :)

sophie27

hali
Igen, 1990.-Ft a Vaterán a cipoővédő és még plusz a postaköltség valami 500-600 Ft.

Jó a nyuszi!! Nekem tetszik, és szerintem a gyerekek úgyis ráismernek. :)

Csabi most a Gyerekdalok és mondókák DVD-re kattant rá. Egész nap azt akarja nézni és táncol rá. Nagyon bejött ez neki! :)

Meg kijött a 12. fogunk is, alul elöl a 4. balra.

Ja és tegnap elkezdte mondani, hogy AJA! meg anyukámnak, hogy MAMA! Olyan boldog volt anyum, szinte repült! :)
lei

Sziasztok!

Zsofi - jobbulast Beninek!!!

Boni - szerintem is nagyon edes lett a nyuszi - ugyes vagy! :)

Isteni ido van - remelem igy is marad. Kint voltunk delelott a jatszoteren, le is kellett vennem a kabatot, mert olyan meleg volt.

Ma este szinhazba megyunk, egy eszt darabot nezunk meg - remelem erteni fogom! :)

Kellemes delutant!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Zsófi durva ez a kórházi történet. Kicsit furcsának tartom, hogy nem csináltak vele semmi mást. A ventolint ismerem, mint egykori asztmás. Hörgögörcsöt old, ha az ember jól leszívja, de mondjuk egy másfél éves gyereknél szerintem max. csak a nyálkahártyán keresztül velvett kicsinység hat, ha hat. Nálunk inhalálni szokás vagy 3 napig a kórházban, plusz monitoros figyelés. Rectodelt a végszükség gyógyszere roham esetén, amúgy nem terápiás célú, mert ha jól emlékszem nagyon megterheli a májat. Én mindig nagyon el szoktam rajta filózni, mielött tényleg beadom, hogy tényleg kell-e. Én szoktam adni a felszakadó köhögés támogatására spasmomucosolvant, mely összetételében a köptetö és a brycanil keveréke. Tehát hörgötágító és köptetö együtt. Erröl megoszlanak biztos a vélemények orvosi szempontból, de én esküszöm a módszeremre, mert nekünk nagyon bevált.

Mennem kell ennem valamit.

Puszi: én
Vendég

Barbi, hát ezaz... Itt a legdurvább esetben, a gyerek simán fulladt mindenféle különösebb erőfeszítés nélkül, ő sem kapott sokkal többet... Légzéskönnyítő kúp, oszt jól van! A ventolint egy speciális, maszkos készülékkel adták be, az éjféli adagját, pl. Beninek és a többi kicsinek is úgy, hogy simán aludtak... Áhh, ezért is döntöttünk jól, hogy hazajöttünk, kb. semmi értelme nem volt az egésznek! Vettek tőle vért is, kellett pisit is gyűjteni, de minden okés, igazából van valami vírusfertőzése, már állítólag a krupp is vírusfertőzés miatt van. De tényleg nagyon gáz volt a szitu! Aznap mi voltunk a 4.-ek, akiket felvettek az osztályra...

nekem meg főznöm kellene! :(

sophie27

Sziasztok!
Most csak gyorsan, majd este még jövök, de egyenlőre ezt fel kell tegyem ide nektek, annyira édes és annyira aranyosak a gyerekek, ahogy megbirkóznak ezzel a nagy feladattal. :)
Ez egy pszichológiai kísérlet, melynek során a gyerkőcök elé letesznek egy mályvacukrot. Amit ha akarnak, rögtön megehetnek.
Viszont, ha nem nyúlnak hozzá, és megvárják, hogy a vezető kimenjen, majd kis idő múlva visszajöjjön, akkor kapnak még egyet.
Az arcokat nézzétek!!
http://www.likecool.com/Oh_The_Temptati ... -Gear.html

Kép
Kép
dia123

Dia, ez szuper aranyos volt, köszi;))

ZSófi, örülök, hogy jöttél, nagyon sajnálom a kórházi mizériát, remélem most már minden rendben lesz veletek?! Elég már ebből a sok betegeskedéből, bőven kijutott belőle nektek is:(

Boni, nagyon jó a nyuszi, ügyes vagy!!!

Sziszkám, szerintem se bánd, jó hogy idejében kiderült milyen "barátok" is ők valójában. Azért sajnálom...

Lei, gratula a fogacskához, nekünk is ma reggelre jött ki mind a 4 csücsök ugyanott:) nálunk hasonlóan történt, anyum pont nálunk töltött 3 napot, amikor Barnus először mondta ki, hogy "anya" és "mama". Azt a napot sosem felejtem el:) elhiszem, hogy anyud is a fellegekben járt;)

Vera, Miku édes lehetett:)

sniky

Sziasztok!

Zsófi, a magyar egészségügy szégyen sajnos, itt bármi megtörténhet, semmin nem tudok már meglepődni és ez szomorú :(
Sajnos az orvosok is rendszer áldozatai és mi is....

Nagyon sajnálom, hogy így jártatok, remélem most már tényleg rendben lesz Beni!

Mazska, érezzétek magatokat nagyon jól! Majd meséld el, értetted-e :)
Lei, garula Csabinak!

Vera, ti is ennyiért vettétek a cipővédőt? Mert jó lenne, ha legalább postaköltség nem lenne, Müller meg elérhető közelségben van!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

sziasztok!
Zsófi sajnálom a kórházas sztorit.Átérzem a helyzetedet Bence is kruppos volt és én is töltöttem pár éjszakát müanyag széken kórházban.Nekünk a hidegpárásító vált be nagyon.Sajnos készülj fel hogy tavasszal és ősszel előjöhet.
Csandiról nem tudok semmit,aki kiváncsi rá keresse meg priviben.Szerintem a fórumot se olvassa mert elég sokan hiányoltátok és nem reagált rá,vagy csak nagyon meg van sértődve.

Boni tökéletes lenne ebben a színben a nyuszkó!

Barbi nincsen sajnos elefánt szabásmintám,körülnézek ha találok akkor semmi akadálya.

Lei!Csabi is nagyon helyes kispasi lett!!
Nekünk az alsó szemfogaink jönnek éppen.

vera
l.veronika

Na ismét sziasztok!

Korában pont felkelt Virág amikor elkezdtem volna írni, így csak a videóra jutott idő. Na de már ágyban van, így van egy kis időm :)

Zsófi,
Nagyon sajnálom, ami veletek történt, tényleg szörnyű lehetett!Remélem azóta is minden oké Benivel!

Sziszka,
Nagyon aranyosak Málnus képei! :D
Sajnálom a keresztszülős dolgot :roll: Sztem is csak kifogás volt, vagy hát fene tudja. Ez úgy is kiderül majd abból, hogy a barátságotok hogyan lesz ezután, ha ugyanúgy hívnak benneteket ezután, akkor lehet, hogy igaz a sztorijuk. De ha egy ilyen buta véletlen miatt ennyire megharagudnának rátok, akkor sztem jobb is ha nem keresnek többé, nem?

Boni,
Aranyos a nyuszó!!

Mazska,
Majd mesélj a színházról! :) Hol adnak amúgy Észt darabot?

Aproo,
Lemaradtam, ki/ mivel bántott meg? Remélem nem én?!?!? :cry:

Csandi amúgy min sértődött meg? Én azért nem kérdeztem hogy hol van stb, mert nemrég valaki írta, hogy jól van(nak) csak éppen valami felújítást vagy átrendezés van náluk, és nem tud jönni, de sértődésre nem gondoltam..... :roll:

Kép
Kép
dia123

Rólunk: már sokkal jobban vagyunk, Virágnak szinte semmi baja, még 1 napig kell szednie antibiót aztán kész! Orra már nem folyik, füleit nem fájlalja, kedve jó :) Én meg már majdnem jól, még egy kicsit náthás meg még nem 100% az erőm, de haladok, már én sem vagyok nyűgös :wink:
Tegnap voltam Helen Doron interjún, egy hónap múlva meg kell tartanom egy próba órát igazi gyerekeknek, én választhatom a témákat meg hogy hogyan tanítom stb. Ha ott jól teljesítek, elküldenek nyáron egy intenzív HD tréningre, és csak ezután lehet tanítani náluk. Először csak heti néhány óra, a normál munkám mellet, aztán meglátjuk. De nagyon izgulok, jó értelemben, mert ezt nagyon szeretném csinálni, tényleg hiszek a módszerükben meg tetszik az egész úgy ahogy van, szupi lenne! :wink: :D

Kép
Kép
dia123

Sziasztok,. voltam dokimnál és megbeszéltük hogy hamarosan belevágunk a dolgok közepébe..

Zsigi ugye barátnőméknél aludt. Dorkának már szét van szedve a kiságya, egy leesésgátló van odatéve neki.. az elaltatás elég nehézkes volt, mintha érezte volna.. de az utsó pilanatban amikor még pont odaáérhetek ha elindulok elaludt... amikor felébredt hívott engem, barátnőm bement hozzá lepittyedt a szája széle de Dorka is ment barátnőm után száj mosolyra és már ment is játszani! imádom!

Zsófi juj de rossz lehetett!szegény Beni! ölellek!
a Ventolin jó cucc.. nekünk van itthon meg Baby Haller is...
Dia! drukkolok nagyon! Zsiga is meg én is imádjuk a HD órákat!Eszter aki tartja egy tünemény! kívánom hogy a te óráid is majd olyan hangulatban teljenek mint a mieink... :lol:

VEra akkor csinálok.. ez olyan 20 cm-s az elég?
Vendég

Vera köszi!

Én leveleztem az utóbbi napokban Csandival, mert kajtat valami kütyüt és talán rajtam keresztül bonyolódik a beszerzése. Jól van, a végét járja már, alig pár hét és van új kis CsandiPolgár. :)
Szerintem zugolvas, de nem vagyok benne biztos. Remélem nem haragszik meg, hogy megírtam a levelezésünket. Ugye Csandi nem? :)

Zsófi még egy eszembe jutott. Nekünk van itthon Salbubronchunk, ami az otthoni Salbutamolnak felel meg. Ezek cseppek szájon át adandó formában. Ha hallom, hogy szükül a hörgö, rögtön rántok egy kanalat és adok 10-15 cseppet belöle és elkerülhetö a baj. Az inhaláláshoz nem vagyok elég szorgalmas, mert aránylag sokáig tart és mindig akar valaki valamit tölem, így az marad a tényleg kemény esetekre.

Mentem aludni, levágódnak már a pilláim, olyan álmos vagyok. Mondjuk azt nem tudom, hogy hová, mert tele az ágyunk alvó kölkökkel. Megint egész nap kint voltunk, bealudtak már ágyba menet... Majd Dönci ágya elött a földön, ahogy szoktam. Az éjszakáim zömét itt töltöm, legalább a derekamnak jót tett... :)

Jó éjt,
én
Vendég

Zsófi, sajnálom Benit, remélem nem fog többször előjönni ez nála :roll:

Peti továbbra is jól érzi magát bent, pedig Apa szerint holnap "szülünk" :lol: Nst-n fájásgörbe tök lapos, szívhangok jók...

Ha nem szülök, hétfőn újabb nst...

Bocsi, de most csak ennyi voltam, jó éjt!!

yuyu79

CsAndi talán 6 héttel következik utánam, nem? Remélem azért jön majd még :wink: Kiváncsi lennék mi van velük bővebben is...

yuyu79

Boni!Köszönöm elég a 20 cm. :D :D
l.veronika

Jó reggelt mindenkinek!

Julcsi, van valami programotok szombat délelőttre? Mert amíg én a tanfolyamon leszek, szerintem Málna a kresz parkban játszik majd a barátnőmmel, ha lenne kedvetek/időtök csatlakozzatok! Akár el is tudok ugrani előtte értetek autóval, utána meg hazaviszlek! Persze, csak, ha apának lesz igaza, és nem szülsz meg ma :)

Boni, csapjatok bele! Ez nagyon jó hír!

Dia, örülök, hogy jobban vagytok! Szuper lenne ez a meló, annyira el tudnálak képzelni benne, írd meg mikor mész pontosan, hogy drukkolhassunk! A "barátaink" -ról én inkább arra gondolok, hogy majd lassan fog elkopni a dolog, azt nem hiszem, hogy most már egyáltalán nem keresnek majd...most építkeznek itt a városban, egyébként Budakeszin laknak, és itt a srác szülein kívül senkit nem ismernek, ez miatt is talán megmarad a barátság, és a nagyobbik gyerek és Málna között két nap csak a korkülönbség.

CsengeAndi nagyon eltűntél!

Mecsi, még mindig a rókákkal barátkozik helyettünk???? :oops:

Ma tényleg én vagyok az első, vagy rég frissítettem? (pocsék éjszakánk volt, most alszik újra Málnus)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Verocs :) Látom közben megelőztél :D

<
sziszka78
Tolna

jó reggelt!

gyerekemnek kezd visszatérni az étvágya! jippijé! :)

Boni, ez mit jelent, hogy hamarosan!? akár zebrapárok is lehetnénk! :) :oops:

Julcsi, remélem, hogy úgy alakul a 7vége, ahogyan tervezitek, akár hármasban, akár négyesben! :)

Mecsi, te sem vagy már jó ideje! remélem, hogy minden okés veletek, Áronnal, ketteskével, stb!

Barbi, legalább a derekad nem fáj! :) persze átérzem, hogy milyen lehet, ha kitúrnak az ágyikódból...

Verocs, akkor Bence is ilyen kruppos volt picinek? hány éves korára nőtte ki!? hidegpárásítónk amúgy van, de most hallottam, hogy, ha irat az ember receptre inhalátort, akkor olyan 4e körül meg lehet venni a patikában, az pedig direkt ott hat, ahol kell... nem csak a szobát párásítja összességében!

ma jön anyukám, mert szabin van a héten, így lesz időm készülni Beni névnapi party-jára! nem leszünk sokan, csak anyukámék, meg anyósom, a két dédimama és a párom tesója a fiával! tavaly többen voltunk :S

kinder buenot és lusta asszonyok rétesét csinálok ;) szerintem mind a kettőt már ma, és akkor holnap csak takarítunk, pakolunk!

sósat meg vettünk tegnap az auchan-ban, azt nem tudok gyártani... :( ez van!

kisfiam meghozta nektek a meleget! :) szóval tessék kiélvezni az első napsugarakat! :)

sophie27

Dia, én is drukkolok majd a próbaórához, csak szólj, mikor lesz! :)

Sziszka, még meg sem dícsértem Málnus göndör hajacskáját! :) ha ilyen hosszabbra hagyjátok, akkor így begöndörödik? vagy csak én látom annak? ti is belevágtatok már a projectbe? :oops: már bocs az indiszkrét kérdésért... neked mikor kell drukkolni! :lol:

sophie27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: