A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

pihenj, nócika, Te érzed, de ha rosszabbul érzed magad, azért lásson orvos!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nócika!

Orvos talán jó ötlet lenne.

Pici!

Ha ilyen magas a koleszterin, triglicerid és egyebek, akkor nem fehérjét kellene enned. Inkább sok-sok szénhidrátot. Térj át a tésztákra, kakóra, édességre!

Nemlajos!

GYED-et nekem is a munkáltatónál kell igényelnem majd, ha jól tudom.
Vendég

Itt vagyok én is ,de már megyek is...

Megkaptuk az oltást...hazaértünk,evett,és 3-tól 6-ig aludt..azóta sir,de annyira,hogy már én is sirtam...
Most nyugodott meg,beborogattam a drágám lábát,igy jobban érzi magát...remélem holnapra jobb lesz :?

Pici,már megint az gondolod baj lesz...próbálj egyszer arra is godnolni,hogy semmi baja Dalminak!!!!!!
Irj majd és vigyázzatok az úton.

Nócika,tényleg jobb lenne egy doki nem gondolod???? :roll:

Zsuzska,ügyi vagy...csak igy tovább :wink:

Na megyek,fürdetni..remlem a sirás nem kezdődik előről... :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

nekem is, majd augusztustól, utánajártam :D 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Megjöttünk anyuéktól.

Piri:vszinű az oltás mellett érzi az időjárás változást.Holnapra lehüléást és szelet mondanak.

Pici:még ne akard,hogy Dalma kijöjjön legalább a 36-sőt a 37. hétet várja meg.

Asyie:sajnálom,hogy nem akarnak meggóygulni a gyerekek.
Mi is gondolunk rád!!!

Nócika:remélem jobban leszel holnapra,de ha nem akkor irány a doki.
Vendég

nócika ha ennyire rossz azért egy doki jó lenne ha látna de küldöm én is a ++++++++++++++ energyt

picikém egy terhes kismami vérképe sosem lesz jó hiszen azok egy egészséges nem terhes ember normalitásos adatai vagyis ne hergeld magad előre tessék ezentúl csak pozitívan gondolkodni és Dalminak még kb 4 hetet minimum bent kéne maradnia vagyis nyugi pihi relax ezerrel

nika70
Salgótarján

Jó reggelt!!

Már 1 órája ébren vagyok és nem tudok aludni. :(

Pici:mennek a drukkok mára.Remélem korán jelentkezel.
Vendég

Jó reggelt...

Hát éjjel aludt a lelkem,igaz néha nyöszörgött kicsit...most evett és visszaájult :wink:
De mosolygott reggel édesen amikor felébredt,ugyhogy remélem ennyi volt a sirás....

Sissi,de nincs baj ugye???egyszerüen csak nem tudtál aludni....

Pici irj majd!!!!

Mi megyünk ma a melóhelyemre a fizumért...ébéd van tegnapról ugyhogy nem kell rohannunk :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nócika hogy vagy????

Asiye sajnálom a dolgot :cry: :cry: remélem most már hamarsoan minden ok.lesz a gyerekekkel és veled is.
Gondolok rátok sokat.Puszi

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

jó reggelt

Nócika hogy vagy?

picike drága majd jelentkezz :):):):):):)

nika70
Salgótarján

Jó reggelt!

Én kezdem utálni a szelet. Pedig nálunk szinte mindig fúj.
Marci ébren volt fél egykor, fél négykor és háromnegyed hattól kezdve nyolcig.
Hova lett az én tündéri kisfiam, aki négy körül kelt először hajnalban, és aztán fél kilencig aludt? :roll: :oops:

De elringattam, és újra alszik.
Benit pedig elvitte elvitte magával Apa egy kicst, így van fél óra csend. :D :D :D

Nócika!

Hogy vagy?

Törpiri!

Lili? Az oltás hely bekeményedett?

Asiye!

Jobban vagytok?

Pici!

Csak pozitívan! És hajrá CH-dús ételek! Neked most arra van szükséged!
Vendég

Szia Cat,sajnálom a rossz éjszakát...de biztos ez a hülye szél...

Nem tapiztam meg neki,hogy kemény-e,este még borogattam neki,és fogtam az ölembe igy nyugi volt..
Aztán fürdés ,vacsi után elaludt,igaz kicsit nyugtalanul..most viszont annál nyugodtabban alszik 7 óra óta :wink:
Reggel már mosolygott,láza sincs,ugyhogy szerintem mára nem lesz semmi baj :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó reggelt mindenkinek!!!

Képzeljétek, ma olyan jót nevettem.sírtam.... pici fiam úgy rudgosott, hogy szó szerint hullámzott a hasam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hihetetlen egy érzés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Asiye!
Jobbulást és kitartást a gyerekeknek, gyerekekhez :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Pici!
Dalmi azért csak maradjon bent még pár hétig, beszéljétek meg egymással :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
A vérképednek nagyon nem örülök :!: :!: :!: :!: :!:
Vigyázz magatokra ma!!!!! Jó utat!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!

És a végén néha már azt fogod mondani neki, hogy csak egy kicst nyugodjon meg, mert már fáj a hasad. :wink: :D

Marci reggel háromnegyed óra után felébredt, ordított. Most megint elaludt 5 perce. Kíváncsi vagyok mennyi időre. Főleg ha Beni csupa olyan játékot játszik, ami hirtelen, zajos hanghatásokkal jár. :evil:
Vendég

Sziasztok!

Nos még élek, de ez az iszonyú álmosság ez nagyon gáz! Épp hogy felkeltem semmi bajom nem nyo sehol de jó akkor gondoltam minden ok! Nos lementem beadtam a reggeli adagom írtam a banknak levelet apa nevében reggeliztem elmentem a boltba gondoltam még mindig minden ok akkor jöhet a takaritás! De most kell minjá szurnom ugyhogy alig várom mert minjá leragad a szemem, de hál istennek nem nyom sehol!! Csak mint mondom rettenetesen álmi vagyok! mint az első 3 hónapban! Ugyhogy megprobálok minjá visszafeküdni bár mosni is kéne meg mosogatnom, de nem tom mi lesz ebből!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Apa megérti, de olyan ciki lenne ha most jönne valaki! Szal bezárkoztam ugyhogy

MIndenkinek köszönöm érdeklödését jól vagyok csak nagyon álmosan!! Lehet nem kéne pedig lefeküdjek! Mert mi van, ha igy péntek lévén tényleg jön valaki??? Na írok aztán megyek kicsit összeszedem magam! Ha csak itt nem ragadok!! Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing

Zsuzsu! Nekem a pocim hullámzás csak most kezdödött nem rég! Szal neked jó!!! Jó hamar feltünt! Pedig már régóta figyeltem!! DE ez van!!! Meglátszik a fiúcskák akitivabbak!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!

Álmosság lehet a terhességtől,, de lehet az időjárástól is. Aludj! Ne foglalkozz semmivel. A babának az a legjjobb, ami Neked.

Milyen inzulint kaptál és mennyit kell beadnod?
Vendég

Cat! Humulun R! Gyors hatásút! Az első adagok reggeli 4 ebéd 2 vacsi 3 egység! Most mindnt 2-vel emelt a doki amit ugye kedd estével inditottuk, mert akkor mondta, hogy emelni kell! Miért?? Gondolod van köze hozzá???

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!

Semmi köze hozzá. Csak kíváncsi voltam... :wink:
Vendég

Sziasztok!

Piri:nincs semmi bajom,csupán nem tudtam aludni.Most ledölök egy picit,mert jön a bnőm és este kártyázunk :D

Egyébként még mindig nem érzem magam fáradtnak.

Márk meg a nagy sirásban elaludt,az volt a baja,ohgy elvittem kimosni a párnáját.Pedig még Ő tette be a mosógépbe.

Ez az idő sajna megviseli a gyerekeket,és semmi jóval nem biztatnak hétvégére sem.Kitartzás.

Nócika:nyugodtan pihenj le én mikor Márkot vártam és már nem dolgoztam 2 óránként aludtam.
Most viszont nagyon éber vagyok :D :D

Ati is élvezheti ezt az idő(bagy érzi,hogy anyukája élvezi),mert nagyo aktiv a hűvösebb idő óta. :D
Vendég

Sissi! Gina is nagyon aktiv! Most mikor meleg van azt szerintem Ő is megsinyli! DE én nem is gondoltam volna, hogy ez odabent ugyan úgy megviseli mint engem!!! :roll: :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

SZIASZTOK!

Zsu! Mégegyszer gratulálok a kisfiúhoz! :) :) :)

Nócika! Nagyon vigyázz magadra, és ne izgulj, mindenki megérti, ha most nem vagy a toppon!

Pici! Sokat gondolok rátok! És kitartás, már nincs sok hátra!

Cat! Sajnálom, hogy Benit nem vették fel :( :( a fene ebbe az egész hülye rendszerbe :evil:

Nika! Határozottan szebb az arcod! :)

Törpiri! Lilike gyönyörű, joggal vagy rá büszke! :) :) :)

Sissi! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Nagyon szépek a fotók!

Gabi! Jók a fotók, gyönyörűen várjátok Míra babát, és nagyon dögös a mamája! :) :) :)
Arwennel mi a helyzet?

NEemlajos!
Döme nagyon-nagyon ügyi hogy már forgolódik :roll: :shock: :)

egy fokkal jobban vagyunk, és 90%, hogy holnap anyú vigyáz a fiúkra én meg elmegyek yaseminnel egy ebédre, amit egy közös ismerősünk rendez Afra "tiszteletére" :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Olyan jó, hogy egy kicsit ki tudsz mozdulni. Rád is fér már!

Gyerekek jobban vannak végre?

Afrát puszilom!
Vendég

Asiey! Igyekszem vigyázni! Bár most kaptam egy jó telefon hívást és fel ébredtem kicsit, de asszem ez az idő kitól velem, mert azért az ágyig is nehéz elvonszolnom magam! De Afrát én is puszilom és jöjjön azért, ha lesz ideje!!! :D :D :D :D
És élvezd ki minden percét mig nem otthon vagy!!! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Döme ma nagyon nyűgös... fene az időbe :?
Visszaolvastam, mindenkinek puszi!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Marci viszont már 3 órája alszik...

Attól tartok, pont akkor nem fog majd aludni, amikor Beni. Pedig nekem sem ártana egy kis pihenés.
Vendég

Cat! Talán csak alszik majd Marci is mikor Beni is! És szurkolok!!! És akkor legalább te is pihizel kicsit!!! :roll: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Mi is hazaértünk...olyan ro...dt szél van :shock:

Tegnap este adtam Lilinek egy kúpot,szerintem attól van kidőlve.Ma annyit volt fent amig evett :roll:

Nem tudom holnap mit főzzek....
a gulyáslevesen gondolkodom palacsintával.....

Asiye jó hogy kimozdulsz,legalább egy kicsit kikapcsolódsz....puszi Afrának :lol:

Cat ,azért próbálj egy kicsit ledőlni Te is... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Piri! nyami gulyás leves! És még jobban palacsinta!!!!! Irigykedem a család nevében!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Képzeljétek megyek júl 18án szinházba.A Szép nyári nap cimű musicalt nézzük meg a bnőmmel. A Neoton slágerei lesznek benne.

Asiye:Afranak mennek a puszik. Neked pedig kitartást és jó lesz neked csak Yaseminnal.
Vendég

Cat!
Az tuti, hogy a végén majd folyamatosan altatni akarom majd... de akkor lecsatolom és oda adom apácskának :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Asiye!
Jó, hogy el tudsz menni és tudtok találkozni Afrával!!!! Én is puszilom!!!!

Sissi!
De jó nektek!!!! Énis meg szeretném majd nézni!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok.
Megjöttem.
Nagyon fáradt vagyok. Sokat kellett várakozni, írtó sokan voltak.
De, nagyon szép ctg-t produkált a kiscsajom.
Így minden rendben.
Jövő kedden újra, és csüt is.
De a dokim azt mondta, menjek inkább föl az osztályra, majd ott megcsinálják gyorsan. Ne várjak sokat.
A vérnyomásom úgy fölment, mint még soha.
139/78 ra
Egész nap péksütit ettem, meg csokikat.

Mc iztünk egyett, de azt kihánytam... hát Dalmi utálja nagyon. Ez van.
Most pedig irány az ágy. Álmos vagyok.

Asyie!
Én is sokat gondolok rátok. Remélem meggyógyulnak már hamar a gyerkőcök, és szebb napjaitok lesznek.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nócika!
Remélem már jobban vagy.

Afrát én is puszilom!!
Jó kis csajos kikapcsolódás lesz.

Törpiri!
Lili már jobban van a szuri után??

Zsu!!
Édes lehet az ebidhalad. Pocaksimi neki!!!

Kitartok lányok.. és Dalma is. Csak pihennem kell sokat.
És már nem sok idő..
Csak valahogy türelmetlenebb vagyok, és ingerültebb.
De ugye ez vele jár? :roll:

picimami

Pici:öeülök,hogy minden rednben veletek.
Pihenjk amennyit tudsz.

Én Márkkal nem votlam türelmetlen,sőt ha rajtam múlott volna még maradhatott volna pár napot a pociban :D :D .Annyira nem akakrtam elhinni,hogy hamarabb jön.
Vendég

Nem vele vagyok türelmetlen.
hanem úgy általánosságban csak.

Jajj fincsi sóska főzeléket készített az anyukám..attól majd szép nagyra nő a kicsi lányom.

picimami

SZISZI IRIGY IRIGY VAGYOK ASZÍNHÁZÉRT A NEOTONT MEG NAGYON SZERETEM :):): BIZTOSAN JÓ LESZ :)

MOST HALLGATOM A FEKETE DÁVID CD-T ÉS SAJNÁLOM HOGY NEM Ő NYERTE MEG A MEGASZTÁRT MERT SZERINTEM NAGYON JÓ A HANGJA :):):)

bocsi anagybetűkért :)

húú én a sóskát sosem szerettem :) bár mostanában azokat sem ehetem spenótot sem mert értágító elég sokminden van amit elvileg nem szabadna de azért inkább csak a csoki paradicsom fűszer tiltást tartom be bár nagyon nehéz:):):)

nika70
Salgótarján

Aludtam. :D

A fiúk még mindig. :D

És már Apa is itthon van. :D

Egyre szebb a világ. :D :D :D
Vendég

Mi is bealudtunk..Lili a szőnyegen én meg mellette :wink:

Most jön apa elindulunk vásárolni,csak elöbb megetetem a kisasszonyt...csak fel kell ébresztenem :?

Cat örülök,hogy jobb a hangulatod.

Pici a vérképre mit mondott a doki???
Lili jól van köszi,csak enni kel fel egész nap :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jó reggelt.

Cat!
Rád hallgatok, túrós rétes a reggelim, forró kakaóval.
Örülök, hogy boldog vagy!!!

Sissi!
Irigy vagyok a színház miatt.
De majd ősszel mi is megyünk újra.
Lenne még két ingyen jegyem, de jún 30 lejár az évad..
És ez már ugrott.

Törpiri!
Gyulladt a torkom, kapok rá gyogyót, és egy hét múlva megismétlik a vérvételt.

picimami

Mindenkinek szép hétvégét.
Gondolom nem nagyon lesz ma topik pörgés.

Mi ma pihenünk apával, jönnek vendégek majd.

Holnap pedig kerti partit szerveztek a kollégáink Dalma és a szülinapunk tiszteletére.
Ha nem jönnék ez az oka.

Vigyázzatok magatokra

picimami

Jó reggelt!

Csak gyorsan beköszönök, mert megyünk el itthonról, ha sikerül elkészülni végre mindennel...
Vendég

jó reggelt ma én sme leszek sokat ert takarítunk ma :):):):

nika70
Salgótarján

hehe, akkor hétvégére bezár a topik :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok! Hát be zár az tuti! Mert mi sem leszünk ma itthon! Hamarosan indulunk a nemzeti vágtára! 13 órakor kezdődik, ha jól emlékszem! Imádom a lóvakat! MIndenkinek csoda szép napot kívánok! És mindenki legyen sokat a levegön, bár itt elég tré idő van!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Bár így a lóvaknak is jobb!!! Bárcsak felülhetnék, de most nem lehet!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Majd talán jövöre!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika jó szórakozást
itt is tré és hideg a z idő így mi nem megyünk ki levegőzni :):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Délelőtt takaritottam a bnőm segitségével,ill. isteni csirkepörit csinált.
Délután jönnek amásik bnőmék a kislányukkal.Apa ma még dolgozik.

Pici.milyen jegyeid vannak?Még el tudtok menni vhova.

Holnap jönnek uncsitesómék és ha minde igaz a megyünk a minimax gyereknapra.Nagyon nincs kedvem a tömeg miatt,dehát vidékről jönnek.Hétfőn pedig állatkert.

Azért ha tudok etefelé benézek.

Szép napot és jó 7végét mindenkinek
Vendég

Sziasztok...

Én eddig főztem,sütöttem a palacsitát,mostam..most lettem kész mindennel.

Picikém nagyon boldog születésnapot kivánok Neked is és Apának is :lol: :lol:
Gyógyulgass...

Látom mindenki csavarog....mi holnap megyünk anyuékhoz,ugyhogy akkor én nem leszek :lol: :lol:

Puszi mindenkinek...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Látom ma mindenki mással volt elfoglalva.

A mi napunk is jól sikerült. :D Íme a képek:

"Ne sírj, Marcika!" És az eredménye:
Kép

Tűzoltó leszek:
Kép Kép
Vendég

Pici!

Boldog születésnapot kívánok!

Kép Kép
Vendég

Én is, én is!!! :D :D :D