A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Ez nem tudom mit jelent.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Aseiy! Csuda ari a kislány ebben a dögös csajos cuccban! És ez a játszó szönyeg is nagyon ari! Apa épp az elöbb hivott, hogy én akarok e ilyet, mert a kollégályuknál már kénötték és nem kell nekik! Mondtam nekünk kell! De ő nem tudja milyen ez mondtam nem baj én tudom az a lényeg!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Pici! Sajna én sem tudom, de remélem minjá jön valaki aki megmondja! De egyébként nem mondott semmit a dokinéni???

Kép

Kép

Kép
nócika

A dokinénihez még most megyek majd hamarosan..
De ő csak a pici szívét nézi

picimami

Nem baj azért ha esetleg megmutatod neki akkor Ő is tud mondani rá neked valamit! vagy ő hez gondolod nem tud hozzá szolni???

Kép

Kép

Kép
nócika

Csajok!
Köszi a drukkokat, már nagyon tűkön ülök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Babóca rengeteget mocorog, és olyanokat szúr-nyom-rúg, hogy néha komolyan azt hiszem, hogy már most ki szeretne jönni a szüleihez :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap apával azon röhögtünk, hogy befészkelte magát a pici a jobb oldalamra, így a baloldalam a köldökömtől elég laposka volt, a jobb meg kis gömböcke:-)))))))

Asiye!
Jázmin annyira dögös csajszi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pici!
Hajrá doktornéni!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsu! biztos elég kis formás lehettél!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Dalma szívéről a víz nagy része eltűnt!!
Már csak pici kis folyadékcsík van a jobb kamra mellett.
Jövő csüt kontrol.
Annyira boldog vagyok.
és nő a hajacskája.
Lebegett neki az uh n.
Jajj lányok nagy kő esett le a szívemről.

picimami

Ó Picikém hála az égnek!!!!! :wink: :lol: :lol:
Julia nézte???

Mondtam,hogy ne gondolj rosszra...igy is keddig kell bent maradnod???

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

jajj Zsu!
Milyen izgalmas, hamarosan megtudod a kicsikéd nemét.
Szerintem is kislány :wink:

picimami

Pici! Jaj drága kicsi szívem!! Úgy örülök!!! Tudtam én, hogy nincs baj! Pláne ahogy mesélted, hogy milyen kis ficánka!! Remélem most már megnyugodtál!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

jajj picikém akkora kő esett le nálam is a szívemről hogy csak nea:):):)) hülye dokik feleslegesen paráztatják be a kismamákat

köszike csajok tényleg a dícséreteket :):):) hát minden rosszban van valami jó is ez most a fogyózás :):):):)
az arcom meg úgyis rendbejön :) csak pozitívan :):):

viszont a40 hetet tuti nem fogod kihordani a másodfokon érett lepény miatt :):):) de hamarosan kezedben tarthatod a kislányodat és minden rendben lesz nyugalom :):):):)

nika70
Salgótarján

Csajok! rettenetesen nagy szükségem lenne a segitségetekre!!!
Meghalt egy távoli ismim! van egy csodaszép fajtiszta magyar vizslája!!
Nem szeretném, ha el lenne altatva! Ha valaki bármit tud segiteni,
éves kan kutyus!
legalább csak idéglenesen elhelyezni őT! Én befogadnám, de nekem van
kutyusom is cicám is meg görényem is!
Ha valaki tud az kérlek írjon privit! Szállitását megoldjuk!
itt bögök, ha valaki tud bármit légyszi segits! Iszonyú állalt barát vagyok!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Pici.úgy örülök,hogy renbden van Dalma!!!! mEDDIG EKL A KÓRHÁZBAN MARADNOD?
Gabi jól van
? Találkoztatok?

Nócika.részvétem az ismid miatt.SAJNA ÉN nem tudok senkit ajánlani a kutyusnak,de remélem sikerül Őt elhelyezni vkinél.
Vendég

Sissi! Köszönöm!!! :cry: :cry: :cry:
Csajok! Annyira felizgatott ez a kutyás dolog, hogy totál ki vagyok! nagyon bekeményedett a hasam!!! Remélem nem lesz semmi gond!! Lehet, hogy morbid vagyok, de a kutyus sorsa jobban felizgatott mint a gazdi halála!!! nagyon durva az lehet csak én ugy sajnálom azt a szegényt! Hisz nem kérte az életét ugy ahogy mi sem!!!! Csak Úgy jöttünk, mert a szüleink akarták!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Végre, végre, végre előrébb jutottunk ismét egy lépéssel! HOLNAPUTÁN MEGYEK DOKIHOZ!!!! Jajj, annyira várom már!

Pici! Húúú, netuddmeg, mennyire örülök! Ugye, h ugye? Minden rendben van a kis Drágáddal :D Ugye most már megnyugodtál?

Asiye! Nagyon dögös a kislánykád :wink: Igazán dögönyöznivaló :D

Nócika! Jajj :cry: Szegény kutyus! Próbáld meg esetleg hírdetni valamilyen fórumon, hátha... szívből remélem, h gazdit talál ez a kis aranyos jószág.

No, megyek, lepihenek kicsit, mert eléggé lefárasztott ez a séta...a hasamat is eléggé érzem most...nagy dolgok történhetnek most bent :D

afra.h

Afra.nagyon örülök,végre te is eljutsz dokihoz!!!

Várunk majd a hirekkel.

Nócika:neked meg nyugi.Minden meg fog oldodni.
Vendég

Köszi lányok.
Aranyosak vagytok.
Igen, megnyugodtam.

Egy hülye doki húzott föl.
Nem akarja hogy hazamenjek, mert messze lakok, végig benn akar tartani.
De minek??
Holnap lesz a dokim, mert reggel ment haza ügyeletből.
Ő még azt mondta csüt. hogy kedden mehetek, és megbeszéljük a továbbiakkat.
Én nem akarok maradni végig..

Nócika!
Megértelek teljesen, de nyugodj meg, lesz biztos valaki, aki befogadja majd.

Asyie!
Yasemin még mindíg csuda szép.
És aranyos.

Gabi jól van, tele energiával. És nagyon szép kismama.
Örülök hogy találkozhattam vele is.

picimami

Afra!
Nagyon örülök, hogy végre láthatod a picikédet.
Vannak még görcsök??
Jól vagy??

Puszillak

picimami

Zsu!
Örülök, hogy ilyen kis aktív a ficánkád.
Tuti kis puncis ő is :lol: :lol: :lol: :wink:

picimami

Cat!
Nagyon szépek Beni szempillái.
És nagyon jó fotókat készítesz.
Marci baba egyszerűen imádnivaló.
Remélem sikerül majd az ovi.

picimami

Asiye!

Yasemin nagyon dögös csajszi! :wink: Majd figyeld meg Apa arcát amikor Marci vagy Beni ráhajt. :wink: :D

Pici!
gy örülök, hogy minden rendbejön. Ez olyan, hogyha nem jársz gyakran UH-ra, akkor lehet észre sem veszik. amiben az lett volna a jó, hogy akkor nem idegesíted maga fööslegesen. A rossz viszont az, hogy nem lennének felklszülve rá, hog alaposbban meg kell viszgálni a születése után DAlmát. De akkor is tuti mindne rendben lesz.

HA pedig az orvos azt mondja, hogy maradj ott a szülésig, akkor ne ellenkezz! Eger tényleg messze van. Ha pedig előbb beindulna valami miatt a szülés, akkor nem biztos, hogy időben beérnétek, vagy ha mnetővel kell jönni, akkor az is lehet, hogy Egere vinnének. Gondolom ezt Te sem akarod.

Nócika!

Hány éves a vizsla?
Én olyan szívesen befogadnám, de sajnos nmég mindig nincs kész a kerítésünk.
De majd beszélek Apával is.
(Én imádom a vizslákat.)
Vendég

Pici ha úgy gondolják az a biztonságos hogy bent maradj,akkor marad..Dalmi és a te érdeked is..tudom,hogy szar,de most csak a picikédre gondolj!!!!!

A szőnyeggel úgy döntöttem nem licitálok tovább...most 4300-nál tart valaki....inkább megveszem akkor az újat 5900-ért....
Hülyeség???? :?: :?

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi Picimami, te is nagyon csini kismami vagy és örülök a jó hírnek, remélem az ebédet meg tudtad enni :wink: :wink: :wink: :wink:

Köszi lányok a drukkot minden jegye 5-ös lett a lánykámnak (négy ötöst kapott) :lol: :wink: :wink: :wink:

Lezajlott édesapám szülinapja is jól érezték magukat. :wink:

Majd még jövök.

Addig is puszi mindenkinek.

Kép
Kép
minimano74

Két hét múlva kell megint mennem dokihoz, utána már hetente de sebaj kibirom, csak minden rendben legyen (két hét múlva már CTG-re is megyek) :wink:

Kép
Kép
minimano74

Asiye megkaptam a csomit...tüdériek köszönöm szépen :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

nócika, sajnálom a vizslát!
iwiw üzifalon szokott működni a dolog, telefonszámmal...

Pici, örülök a jó hírnek :)

Én ma nyűgös lettem, felmentem babakocsival a postára, mert mialatt kutyát sétáltattam, jött egy valamim, cetli volt bedobva.
3/4 5-kor indultam, beállok az ajánlotthoz, közlik, hogy ez csomag. Beállok a csomagfelvételhez, pont akkor jönnek vissza a küldemények, csak ketten állnak előttem, de 3/4 6, mire sorra kerülök... Mire közli a srác, hogy ez levél, menjek a leveleshez! :shock: Mondom: onnan küldtek.
Na mindegy, soron kívül vesznek, kint Döme egy szomszéd lánnyal kint hagyva üvölt, mire közli a csaj, hogy a postás még nem ért vissza....
Na bravó, holnap újra próbálkozom :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Postára aznap nem éri meg elmenni a cetlis dolgokért, csak ha kifejezetten zárás előtt érsz oda.

Gabi!

Gratulálok a lánykádnak! Nagyon ügyes volt.
Te is már nagyon a végén tartasz. Hamarosan a kezedben tarthatod a kicsi Mírát.

Pici!

Hogy vagy?
Jobb így, hogy van net?
Milyenek a szobatársaid?
Vendég

Cat, hja, rájöttem én is 8) :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pici:örülök,hogy minden rendben és várjuk a holapi hireket.

Gabi:gratula alányodnak!!!Nagyon ügyes volt.Mi volt a mai uh-n?

Nemlajos:sajnálom,hogy nem sikerült átvenni a csomagot.De tényleg aznap jobb nem menni,mivel minden a kézbesitőtől függ.

Törpiri:tényleg jobb,hogy nem licitáltál tovább.Nem mindig éri meg,mert van úgy,hog annyira felnyomják az árrát,hogy újonnan kapsz egyet annyi pénzért.

Márknak nagyon fáj a foga,szegény már többször felsirt most adtam neki egy kis nurofent.Ez szokott használni.
Mondjuk gondoltam,hogy a foga jön mivel ma 6 kakis pelus volt.Szegény popija már nagyon piros lett estére.
Vendég

Jó reggelt.
Tegnap nagyon hamar elaludtam, Iszonyú fáradt voltam.
Persze én benn is maradok, ha muszáj.
Csak az húzott föl hogy ez egy segéd doki.. de nem az én kezelő és szülészem, akivel már megbeszéltünk mindent, és ő elkezd itt nekem okoskodni.
de nemsokára kiderül majd mi lesz, hogyan tovább.

Jól vagyok köszönöm. Csak a lelkemet kell még összeszedni.
Nem egyszerű így távol mindenkitől.

picimami

Cat!
Köszönöm a fotót. Nagyon édes. Majd ma megmutatom apának is.

Gabi!
Igen, megettem az ebédet, bár tegnap pont nem ízlett :shock:
De nem érdekelt az sem, csak hogy jók lettek az eredmények.

Törpiri!
Én a helyedben megvenném az újat..
Jó lesz majd tesód kislányának is később.

Sissi!
sajnálom, hogy fáj Márk foga.
Remélem hamar elmúlik neki, ne szenvedjen,

picimami

Nemlajos.
Sajnálom a postán a mizériát.
Durva nagyon.
Döme jól van???

Cat!
Aranyosak a szobatáárask. Maga az osztály sem nagy. Összesen talán négy kórterem van.
Két lány állandó, a többi ágyon cserélődnek általában.
Ikresek fekszenek benn, kinyílt méhszájjal.
van egy kismama, aki nem eszik, vérszegény, 22 hetes terhes de a baba 18 nak felel meg.
Nem tudnak mit csinálni vele, mert jehova, és nem enged semmit..
Nem értem..
De az ő dolga.
Van aki császár előtt fekszik be, van akinek a köldökzsinórral van gond, vagy a pici szíveén daganat van...
Nem egyszerű esetek tény.

picimami

Pici, nincs egy ikres "lakótársad" a mi XX. kerületi lakóparkunkból?
Nem tudom, hol fekszik, de lehet, hogy ott.
Ne aggódj, tényleg nem lehet semmi gond, ez egy pozitív topic :wink:

Én meg nem tudom, hogy indulok el fél órán belül jelnyelvre, Döme visszaaludt :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Marci is alszik végre, csak Beni kelt fel megint hétkor.
Marci akkor aludt el... :roll:

Valahogy nem volt jó éjszakánk. Lefeküdtem fél egykor, egykor kelt Marci. Feltűnően kipihentnek éreztem magam... De szerencsére negyed óra múlva már aludt is.
Majd kelt ötkor. Akkor már húzogatta kicsit a lábát, mint akinek fáj a pocija, de semmi különös, 20 perc múlva újra aludt. Egészen hatig. Akkor kaki, egy kis tej, hogy a Gripe Watert be tudjam neki adni. Hét előtt 5 perccel eleludt, majd 5 perccel később Beni felkelt.

Az viszont tuti, hogy a cseresznyét Beni fogja megenni, mert szerintem attól lett ez a hasfájás.

Szerintetek mikor kell tudnia egy gyereknek rendesen cseresznyét enni? Hogy magától kiköpje a magokat?
Beni nem hajlandó rá, így mindig én szedem ki neki.
Ma azt mondta, hogy soha nem is fogja megtanulni rendesen enni a cseresznyét. Majd én kiszedem a magot. :roll: :)
Vendég

Pici!

Örülök, hogy rendesek a lakótársaid.

Majd írd meg, hogy mire jutottatok a dokiddal!
Vendég

Jó reggelt...

Pici,remélem mehetsz haza..majd irj,hogy mi volt.
Tudom,hogy nehéz messze a családtól,de kibírod..erős csaj vagy :wink:

Cat szerintem Beninek kényelmesebb igy megenni a cseresznyét :wink: :lol: :lol:

MEgrendeltem az új szönyeget...már alig várom,hogy ideérjen...beszéltem apával,azt mondja ha durván "csak"egy 1000-es a különbség akkor legyen inkább az új,igazam van...

MA megcsinálom a friss borsóból meg zöldségből a levest...grizes tésztát akartam mellé,de Ádi azt mondta inkább legyen krumlis..igy ma az lesz.

Holnap megyünk uhra Lilivel...remélem nem lesz semmi gond.De mért is lenne???? :wink:

Sissi szegény Márk...puszi neki.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Minden lesz Lilivel a szűrésen. Ezek azért vannak, hogy az aggódó szülőket megnyugtassák, hogy minden rendben van a gyerekkel. :wink:

Én is az újra szavaznék játszószőnyeg ügyben.
Sokat közülük ugye nem is lehet kimosni, mert olyan szerkezetek vannak benne. Nem szívesen tenném rá úgy a gyerekemet, hogy nem tudom az előzőtől mi került oda...
Vendég

Na..gyerekruhák a mosógépben..leves fő,krumpli hagyma megpucolva...már csak a tésztát kell kifőznöm :wink:

Többiek jól vagytok???? :shock: hol vagytok??? :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici drukkolunk hogy hazamehess:) jehova tanuja meg butaságot csinál de az ő dolga ne foglalkozz vele ha ő ezt akarja akkor majd megtanítja neki az élet hogy mik a következményei a hülyeségének

cat: Gergő is imádja a cserkót de én mondjuk kiszedem neki a magot passszolom hogy mikortól kell tudni a magot kiszednie szerintem még korai Beninél is :)

Törpiri hajrá új szőnyeg :)

nemlajos posta nem egyszerű dolog nekem is voltak olyan kollégáim hogy a kést megforgattam volna bennük olyan modortalanok voltak én úgy vagyok vele hamár a szolgáltató iparban helyezkedek el az a minimum hogy kedves és segítőkész vagyok de lehet ez csak az én hülyeségem de nekem sosem voltak gonjaim az ügyfeleimmel :)

MA apa itthon van :)vagyis lesz valami csokimentes süti tippeket kérek mi legyen :):)

nika70
Salgótarján

Túrós????

Én azokat imádom...vagy esetleg meggyes :wink:
De csak ha küldesz nekem is belőle :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nika!

Ezt nagyon ajánlom: http://www.canderel.hu/recipe.php?recipe_id=10

Csináljátok más gyümölccsel. Én hétvégégn epret tettem bele, és a zsealatinhoz eper szörpöt, hogy az ízesítése is meglegyen. Ebben kevés a szénhidrát is, így a fogyókúrának is jót tesz.
Vendég

Egyébként megmondom Apának, hogy cseresznyét és meggyet csak akkor hozzon, ha vesz hozzá meggymagozót is. Így elég macerás a dolog.
Vendég

Sziasztok jó reggelt!

Picikém várom a híreket hogy mint mond a doki.

Sissi, csak vizsgálaton voltam a dokinál uh-ra majd csak jún. 24-én megyek a 36 hetesre. :wink:

Tegnap megvettem a másik szoptatós melltartót (Picimami, tudod amiről beszéltem a H&M-ben) és persze vettem a kis Mírának is egy-két dolgot. Mindjárt felteszem. Ja és hétvégén összeszereltük a kiságyat és a komódot is. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztk!

A nurofen után már jó éjszakánk volt,6kor jött át Márk és még aludt 3/4 8ig.

Pici.remélem ma hazamehetsz,de ha nem akkor is mindent Dalma éárdekében.

Nika:sajna nekem semmi jó ötletem sincs sütire.
Nekünk még van a szülinapi tortából.Szerintem maadok belőle a bnőméknek is ,mert nem akar foghyni.
ILL. MÉG fagyink is van :D
Vendég

Lányok, most volt a dokim,
Mehetek haza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

picimami

Na lányok jönnek a képek: a szoptató melltartó amiről Picimamival beszéltünk igy néz ki: Kép

A tegnapi szerzemények: kifogó (nyuszi fül és nyuszi popoval) :lol: :lol: :lol: kis kabát (ez már őszre) és egy kissapi ez is ősszre :wink: Kép Kép Kép

És most jönn az ágy és komód: Kép Kép Kép Kép
Sajnos a komódra nem tudok pelenkázólapot csináltatni igy a kiságyra fogok venni egyet. :oops:
És az utolsó kép mai friss poci:
Kép

Kép
Kép
minimano74

Picikém nagyon örülök a jó hírnek, akkor most rögtön hivd apát hogy robogjon érted, de csak lassan. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Nagyon jók a szerzeményeid Gabi!
Mindent a h&m be vettél??
Nagyon tetszenek.
Nekem egynelőre jó minden eredményem.
Heti kétszer kell jönnöm ellenőrzésre.
És ahogy telik az idő megbeszéljük a szülést.

Nagyon rendes volt a dokim..
El is sírtam magam.
itt ilyesztget a sok tökfej...
Nincs ok maradni, miért is tartanának benn,
De ha kellene úgyis maradnék.
De azért így kicsit jobb.

picimami

Pici :lol: :lol: :lol:

Vigyázzatok hazafelé..majd gyere és irj!!!

Gabi gyönyörű minden,nagyon szép helyre érkezik Mirácska :lol: :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: