A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Barbcsi/Bence,Melisch/Petra nektek is boldog hófordulót!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

AZért mondom a szemtől szembe dolgot, mert látod az arcát, a testbeszédét stb...

AMúgy nemtom, megéri-e az energiát... Már a beszélgetés is baj neki? Gondolom, ha babanézőbe jöttek a barátok, nem hangoskodtak márcsak Áron miatt sem... ...nincs ötletem...

Az is megoldás, hogy élj normálisan, tiltsd le a számát... De gyaníítom, még rosszabb lesz a helyzet, olaj a tűzre.

szilvás76

Szerintem ez a nő már nincs azon a szinten, hogy érdemes lenne beszélgetni vele... (süket fülek...)
xtina75

És akkor megpróbálok reagálni is:

Clari Réka nagyon aranyos ahogy repülőzik :D és a térdelése!
Amit videóztál: Bence csinált így anno Párod::lol: És ahogy kacag ez a kicsi lány! :)
Fürdés: legalább spóroltok a vízdíjon :lol:

Ircsi otthon, édes otthon... :D Katus is milyen aranyosan mászikál :)

Tomi nagyon ügyes! :wink: :D Nől az a gyerek rendesen!
Nyugodtan adhatod neki a bébikaját. Úgysem eszi meg az egész üveggel egyszerre...

Tünde Zoé is nagyon aranyos a képeken. :D

Csillag Gergő lassan érő, ráér nem marad le semmiről....

Brik: aztaaaaaaaa! Nem semmi ahogyan ül az a gyerek! Házhoz szorítok vizsgákhoz drukk.

Tina örülök, hogy minden oké. Kislány :D aztán majd kiderül bekukacosodik e, mint vanilla Bencéje :D

Barbcsi véleményeddel nem untatsz senkit. Boldogat Bencének is az 5 hónap alkalmából. Min gondolkodtok ennyire? Bence nagyon aranyos!

királylány

Köszönöm a véleményeket. Ezek szerint nem vagyok szörnyeteg.
Gábor szerint is hagyjam az egészet. Tegnap ő rágta a fülemet, hogy de igenis beszéljek vele ma. Már hívott Gábor is, hogy mi újság (nem ezügyben, mindig hív ha felér Pestre) elmeséltem neki mi volt. Azt mondta, hogy pké, akkor itt a vége, nem érdemes ezt tovább ragozni, mindent megtettünk, kész. Ne foglalkozzak vele.

Nem tudom, ez a betegség dolog úgy jön le, hogy valami halálos baja van. Bármennyire nem voltunk jóban az utóbbi időben sem neki, sem a családjának nem kívántam rosszat (nem vagyok olyan), még gondolatban sem. Ha nem beteg csak mondja (még akkor is ha van valami baja, de nagyít) akkor ez nagyon, de nagyon csúnya dolog tőle. Nem fogom rosszul érezni magam azért amit ő művelt csak mert beteg.

Nem , nem voltak hangosak a látogatók, két kislányuk van. A gyerekeim viszont bármekkora zajban el tudnak aludni.

Valamelyik nap is ők fúrtak, Áron meg aludt....

királylány

Barbcsi,min gondolkodtok? Menni v.maradni...?
Bence nagyon szép,és ügyes is,forog már ő is. Éjszakai szopi közben én is elalszom általában :) aztán kb 1 óra múlva ébredek és leteszem a babát :)
Szeparációs félelem ne is mondd :) nálunk már szinte az van :)
Elkényeztetés:erről mondjuk Ranschburg J.is azt írja,fél éves korig nincs,de aztán rögződnek a rossz szokások,pl altatás...

Bmaas,maratoni szopi,huhh,elhiszem h.nem az igazi...
60 pár cipő na az se semmi :) de hát nálatok elkel :)
Lányok ügyesek!(palacsinta)

Dia,ez az,szerintem is hagyd,fölényesen lépj tovább ...

evilany

Tényleg,magánnyugdíjpénztár ügyben mit csináltok..?

evilany

Dia, hagyd. Valszeg hatástalan bármilyen kisérleted. De valahogy tiltsd le a számát, mert szerintem innentől rádkapcsol mégjobban.

Clárika, nem hittem a szememnek, mit művel Réka... Tök hihetetlen. :-)

Ircsi, üdv "otthon". :-)

Évi: Tomika abban a lavórban :-) ...metálbaby hehe, emlékszem, amikor mutattad (pocakosan) ezt a bodyt...

Csillag... Mikor tudtok hazamenni?

Brik: drukk

Ezek az ücsörgős-mászós-hintázós képek, csak lesek, milyen ügyes babák... Én nem nagyon merem engedni neki még az ücsörgést, lehet, túlaggódom. Amúgy kaptam egy Dévényes telefonszámot, illetve kértem a védőnénitől. Encsinek vhogy a baloldala dominál, arra szeret "görbülni", kukcozni stb. Nem kizárólag arra, de az esetek 60-70%-ban igen. Dokinéni szerint semmi baj nincs (adott ő már tüdögyulás babának homeopátiás köptetőt, és végül a koriban kötöttek ki egy hét bentlakásra) , mindenesetre nekem nem tetszik ez. Lehet, hogy csak para, de Bendénél nem volt ilyen, nem találkoztam ezzel és ez nekem is új. Amikor karban tartom, akkor is amikor elfárad, balra billen a feje.

szilvás76

Kérdés,annyira lehet ültetni ahogy Tomi van a lavórban?vagy káros lehet az is?...

evilany

Kép

evilany

Boldog hófordulót Bencének és Tomikának

Az elkényeztetést én NEM az altatásra étetettem hanem átlagosan.

R. Jenő-t olvastam én is és lehet a 6. hónapos kort nem pont dátum szerint kell érteni hanem igenis oda kell figyelni egyes dolgokra. Vagyis én ezt akarom csinálni és senkit nem rábeszélni. Kicsit természetesebben akarjuk venni a dolgokat és nem agyalni marhaságokon, okoskodni. Mi sem könyv szerint voltunk nevelve és szerintem nem is valltak szüleink szégyent velünk úton útfélen.

Senkinek nem akarok megfelelni, sőt csak férjemmel döntünk a lányunk sorsán. Ez számomra nem a megfelelés helye.
Mi így látjuk jónak. Petra majd kiugrott az ünnepek előtt apja öléből ha engem meglátott és nyúlt utánam.
Egyedül sem akart játszani csak ha az ölünkbe cipeltük. Ő még nem felnőtt nem tudja milyen az ha valaki több testhelyzetbe tud lenni. És mi a garancia, hogy ha elkezd járni nem akar ölbe lenni? Láttam én már ilyen gyereket is. Keveset volt lent, majd ordított vegyék fel.

Aludni csak az ölembe akart (én nem birok egy helyben ülni és nem is vagyok hajlandó 20 percig ülni minden nap naponta 4x, csak mert Petra így akarja).Egy alvás zavarokkal foglalkozó szakember szerint már a csecsemőt meg kell tanítsa a szülő elaludni ahhoz, hogy felnőtt korában is békésen, nyugodtan tudjon pihenni éjjel.

Szombaton volt vendégünk. Petra úgy ordított mint akit nyúznak, ha csak rájuk nézett. Ennyit nem sírt még soha. Szeme könnyes volt, mindkettő és az arcocskája közepéig folyt le a könnye. Ezt teszi az, hogy nincs sok idegen a közelében. Az ünnepek alatt pedig nagyon jól viselte szüleimet, sógornőméket (őket sem látta max 3x életében).

ÉVI BOLOGJÁT OLVASTAM TEGNAP VOLT EGY JÓ KIS BEIRÁSA bocsi caps én is pont úgy tiltat okoztam a vendégek előtt és esedeztem a bocsánatukért mondván, majd kinövi. Pont úgy tettem mint ahogy Évi írta, úgy kezdtem a mondatot ahogy azt nem lett volna szabad. El kell fogadjam, hogy Petra nyafka de odafigyeléssel ezen is lehet segíteni.

Dia szomszéd, nem vagy hibás. Bocsi most csak ennyi Petra nyafog mennem kell. Megint nem jó neki egyedül játszani ott kell ülljek mellette :x

Mi forgolódunk, de hangosan nem kacagunk :wink:

Kép
Kép
melisch

Évi
Katus is kel éjszaka... de nem hiszem, hogy a tej lenne kevés neki... neki szüksége van erre... :wink:
Esetleg megpróbálhatsz pépet este...

Tünde
Majd fogja csinálni Zoé is :lol: :lol: :lol:
Katust én alapvetően nem a parkettára rakom le, de már lemászik a játszóhelyéről... nagy mozgatóerő, hogy menjen a macsek után... :lol:

Mares
Ráérős anyuka... :lol: :lol: :lol:
Szépen fejlődik Gergő!

Barbcsi
Katus általában rendesen szopizik napközben is...és éjszaka is sokszor kell neki a 2 cicinyi tej... :oops:
Nagyágyró érdemesebb lenne letenni Bencét is a földre! (keményebb a talaj, könnyebben mozog, mert nem süpped bele... és nem annyira balesetveszélyes...)
Katus élvezi a repülést... evett, aludt, vigyorgott közben... (csináltunk neki ott is játszóhelyet :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia
Szomszéd: a paranoid schizophrenia elég súlyos betegség.... :evil:

Szilvás
Ha kéri Encsi a kaját, adj neki! Egyszerre többet nem tudsz beletölteni, mint amennyit elfogad... max. visszajön ha sok neki... gyakrabban se tudod etetni, mint ahogy kéri... :wink:
Gyógytornász: ártani nem fog, ha megmutatod Encsit! Nekünk szerintem, nagyon sokat jelent a torna!!!!
(Én kötelezővé tenném minden babánál, hogy lássa hozzáértő gyógytornász!)

Melisch
Minden ölbebaba egyszer megérik arra, hogy letegyék... ki előbb, ki utóbb... nem láttam még érettségizőt, hogy anyuka ölébe kéretődzött volna :lol: :wink:
Petrának most még szüksége van arra, hogy testközelben legyen... 16 évesen majd örülsz, ha néha láthatod :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Petrának, Bencének, Tominak boldog hófordulót!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia én is hagynám a fenébe! ha beteg, ha nem beteg amit művel az mindenképp beteges! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Uhhh! Ez rengeteg....

Szóval...

A hófordulósoknak boldogat!

A babák továbbra is gyönyörűek és szerintem szuperjó, hogy van már digitális fényképező, mert így millió gyönyörű és édes képet lehet készíteni! nem beszélve a felvételekről.

Tivadar szintén zenész. Napközben simán elalszik az ágyikóban, estére meg jahjjj... Most szoktatjuk, hogy 9 körül elaludjon.

Kényeztetés: na, ezt még nem tudom, hogy fogom megoldani. Lehet felkapok én is egy Rejtő Jenő könyvet :wink: :wink: :wink:

Ma kétszer is meglepi fordulás volt. Aztán meg a nyüsszögés, hogy "annaaaa fordííícccs visszaaaa"
szilvi35

hehe, Amikor olvastam Melinél hogy "R.Jenő" én is mégegyszer visszaolvastam, hogy mi van Rejtő Jenőőőőővel? :-)

szilvás76

Nekem is a Rejtő ugrott be... nem a Ranschburg.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Gyerekem mindennel képes játszani... még a visszabukott tejjel is....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Katus :lol: :lol: :lol:

Szilvi35,Rejtő Jenő :lol: :lol: :lol: na az biztos sok jó tanácsot ad :) Fülig Jimmy eseteivel :)

Melisch,ebben a hónapban írja hogy kezd félni az idegenektől a baba tehát lehet ezért sírt...nálunk ugyan ez már előbb kezdődött! Szoktatom az emberekhez,a talik is jót fognak tenni :)

Ircsi Katus megy a cica után :)

evilany

Sziasztok!

Jó sokat írtatok! :wink:

El is felejtettem mondani, hogy kaptam előbbre időpontot a térdemmel. Csütörtökön megyünk fél 8-ra, így 5-negyed 6kor indulnunk kell, Bencét is fel kell kelteni (aminek szegényem nem fog örülni, így szopizni akar indulás előtt az biztos), mire felérünk, mielőtt bemegyek, akkor is meg akarom szoptatni. Holnap reggel megyek vérképre, így legalább azt is megtudom, a vasam hogyan áll.

Mindenkinek köszönjük a hófordulós köszöntést!

Melisch! Nektek is boldog hófordulót!

Szilvi! Bence is amikor átfordul hasra, nyüszög, hogy anya fordíts visszaaa (ha nincsen pörgős-forgós kedvében), én meg visszafordítom, ő meg újra átfordul, ezt játsszuk. :D

Ircsi! Az jó, ha így bírta az utat hazafelé is! :wink: Már leköltöztünk a földre, vagyis próbálkozunk vele, de reggel, ha felkel, vagy délután alvásból felkel, egyértelműen az ágy a nyerő számára... :roll: :oops:
Azt is olvastam, hogy néhány baba éjjel-nappal igényli a 3-4 óránkénti szopit... Bence viszont ha napközben nem szopizik normálisan, inkább szórakozik, nézeget, na akkor éjjel aztán sokat eszünk. :oops:

Dia! Szomszéd kapcsán teljesen egyet értek mindenkivel!!! Attól mert ő beteg (bár én se értem, hogy ez hogyan jön ide, hiszen nem kívántál neki semmi olyat), attól még vehettek levegőt és élhetitek egy normális család normális hétköznapi életét, ergo porszívózhatsz nappal, fúrhatsz nappal stb. Este 10 után szólhatna, na de napközben... :evil: Tényleg költözzön ki tanyára, ha ennyire nem tud együtt élni más emberekkel! Szerintem egyáltalán nem vagy hibás, nem vagy gonosz, és nem csodálnám, ha ezentúl csak köszönnél neki és slussz. Szerintem meg lehet próbálni normálisan beszélni vele, ha meg nem lehet, akkor ezentúl egyből törölni az üzeneteit, nem foglalkozni vele, hanem csak köszöni és kész.

Dia és Évi! Igen, a menni vagy maradni van napirenden, újra aktuális. Most nem a viták miatt, mert szerencsére mostanában nincsenek, hanem mert a Tominak január végén van államvizsgája, állást keres, és lehet, hogy nem Veszprémben lennének jó ajánlatok... Például Kecskeméten a Mercedes gyár keres mérnököket, ráadásul a nyelvtudás sem olyan fontos, hogy meglegyen, tanulhatja akkor is, és Győrben az Audi is új csarnokot épített, oda is rengeteg mérnököt várnak... Csak hát ha máshová megyünk, akkor nekem mi lesz egyetemmel? Szakmódosítás jött eddig szóba.

Folytatom tovább, ha Bence elaludt vagy holnap reggel, de most mennem kell, fürdetünk. :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Kép

evilany

Halika!

KIcsit megkésve, de elküldtem a címet! ( pécsi csajoknak)

Ircsi: Katus nem semmi játékos ! :)

DIa: milyen jóóóófej a szomszéd... vazzzzze :)

apája altatja GErgőt, amíg én a holnap remeket próbálom összehozni... de még apája nem jött ki a szobából, pedig gyerek ilyenkor már régen aludni szokot... ??? :shock:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Fürdettünk, szoptattam, játszottunk, fél 9-re kidőlt végre az én kisfiam, azóta alszik, én meg ettem, tv-ztem. :)

Évi! Most vettem észre, hogy a tablónál nem az a kép van Bencéről, amire a múltkor kicseréltük! :( Ha az a kép már nincsen meg, akkor az előző oldalon, ami van fürdetős-vigyorgós is jó lesz! (azon legalább közel van az arca :wink:)

Mennyit változott Tomi is!! :)

Melisch! Egyetértek Évivel! Ilyenkor kezd el félni az idegenektől, jelentkezik a szeparációs félelem :arrow: ezért sírhatott, és ezért hiányol téged. Bence is régebben azonnal vigyorgott minden idegenre, most már azért előbb meggondolja, alaposan megméregeti az embereket, és csak aztán mosolyog. Hallottam én már olyan babáról, aki a saját nagymamájától sírt, pedig elég sűrűn látta! Vagy Petra alapvetően egy olyan baba, aki sokat igényli a társaságod, de ettől még nem lesz elkényeztetett, nyafka kisgyerek... Ahogy Ircsi is mondta, ha ennyire ragaszkodik is most hozzád, 16 évesen biztosan nem a te öledbe fog vágyni! :wink: Szerintem fogadd el, hogy ő ilyen, nem biztos, hogy tudsz rajta változtatni, vagy az neki jó, ha túlságosan változtatni akarsz a természetén.
Társasághoz lehet szoktatni, de csak óvatosan, lehet túl sok inger neki, ne egyszerre 10-e vegyék körül, és főleg ne akkor, ha rossz kedve van, fáradt, álmos, éhes, nyűgös. És inkább a te kezedből szemlélődjön, mégiscsak az biztonságot jelent számára.

Rejtő Jenő :lol: :lol: :lol: :D :D :D na ezen én is jót nevettem! :D Amúgy én is olvastam Ranschburg Jenőt, abban volt az is, hogy ha már mászik, de te mégis az öledben akarod tartani, az inkább elkényeztetés, és a te igényed, mintsem az övé! Meg az alvásos is abban volt, hogy 9 hónapos sok baba, de elég sokan vannak, akik csak 3 évesen alusszák át az éjszakát. És a szeparációról szóló "legfontosabb másik" fejezetet például nagyon szeretem, jól leírja. Már nálunk is kezd jelentkezni, bár sírás még nincs, csak a szája görbül le és keres, hogy merre vagyok. Bár az is jó neki egyenlőre, ha vagy én vagy a Tomi ott van és látja, de ha egyikünk se, hát az már nem olyan jó.

Egyébként: "jó alvásnak" vagy éjszaka átalvásának a szakemberek az éjféltől 5 óráig tartó alvást értik, nem pedig este 8-tól reggel 8-ig...

Ircsi! Visszabukott tejcivel való játék :D :lol: Az Bencének is megy, meg nyálcsurgatás mindenfelé! :D

Pécsieknek holnapra jó talit! Megint csak irigykedem :oops:! Holnap megyek vérvételre, utána bevásárolunk, remélem gyorsan végzünk.

Szóval jó lenne, ha Tominak sikerülne valami jó állást találni, és akkor elindulhatnánk egy úton afelé, hogy saját lakásunk legyen. Olyan helyre szeretnénk menni, ahol mindkettőnknek jó: Tominak is, nekem is állás és egyetem szempontjából is, meg persze később nekem is állás ügyben. És egyenlőre nem tudjuk ez a hely hol van. Apa tegnap azt mondta a telefonban, menjünk Győrbe haza, Tomi megy az Audiba dolgozni (ha sikerülne neki), én meg kitalálok valamit (Pedig ha magamtól mondanám, hogy az egyetemet máshol, más szakon vagy később folytatom, kitörne a világháború :shock: ) Mellettük lévő lakást albérletbe most adják ki, odaköltözhetnénk. Csak hát az megint túl közel van, oké, hogy külön lakás, de csak egy ajtó... Ebből félek, vita lesz apáékkal, de azt nem akarom. :( És azért jöttem el Győrből, mert én nyugalomra vágytam, nekem az a város túl pörgős, túl forgalmas, pedig az egész gyerekkorom ott éltem le, de mindig csendesebb helyre vágytam. Ha meg máshová megyünk, se nem Győrbe, se nem Veszprémbe, akkor meg két oldalról lesz vita, hogy miért, de legalább senki nem lesz közel, hogy a másik azt mondhassa, miért hozzájuk közel laktok. Na ezt jól megmondtam. De fő szempont tényleg az, hogy mindkettőnk el tudjon ott helyezkedni, illetve én tudjam folytatni az egyetemet vagy ezen a szakon, vagy más szakon (ha olyan városba költöznénk, hiszen elég korlátozottak a lehetőségek, hol lehet kémiát tanulni: Veszprém, Szeged, Debrecen, Pécs, Eger, de utóbbiak már mindegyik nagyszülőtől távol vannak, és nem tudom utána ott mennyire lennének lehetőségeink, plusz senkit sem ismerünk) Már gondoltunk Németországra is, de ez lenne szerintünk a legnagyobb sokk mindenki számára [size=7] főleg, hogy sógornőm is most megy ki németekhez dolgozni, és már ez megviseli anyósomékat, hátha még mi is mennénk... Anyáék is nem tudom, mit szólnának, ott azért nehezebb meglátogatni illetve hazajönni gyakran... [/size] Ez a mi nagy dilemmánk.

Valamit még biztosan akartam, de megyek aludni, mert korán kelünk.

BÉVI továbbra is hiányollak nagyon :!: :!: :!:

Jó éjt minden babának, anyának, apának, kistestvérnek, kismamának és persze Pocaklakónak! :wink: :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi, olvastam a szép hosszú bejegyzésed, és megy közben a Babavilág a tévében, Kovács Áron van benne. Mintha neked üzenne: azt az egyet kívánta a fiának az Úrtól, hogy bátor legyen! Nem baj, ha szemüveges, nem baj ha csúnya, legyen bátor... Mert nagyon sok tehetséges embert lát, akik zsíroskenyéren élnek, mert nem mernek kockáztatni... (És rengeteg teheségtelent, aki bátor... pedig nem kéne...)

Nagyon jó dolog a család, mindkét oldalról szerencsések vagytok. Nekünk alig maradt valaki. Tudom, hogy nehéz, de csak úgy juttok előre egyről a kettőre, ha kockáztattok! Ha jó helyre kerül a férjed, normális fizetése lesz, később tudtok venni egy kisauót, és egyik hétvégén ide, másik hétvégén oda menni. Nektek nagyon kellene az az önállóság... Persze ez nektek kell tudni. Kecskeméről fel tudsz ülni az Intercityre és pikkpakk lent vagy Szegeden, oda jártam, Kmétről a nappalira jártak be az évfolyamtársaim, naponta.

Győr meg: valami külvárosi részben keresni albérletet, ami csendesebb? Kertváros...? Szülőkhöz next door nem költöznék...

Kép
xtina75

Annyira szeretem nézni a csemeték képeit! Most már olyan sokat változtak újszülöttkori önmagukhoz képest! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbcsi
Ma már a távolságok ellenére lehet a családdal tartani a kapcsolatot! :wink:
Munkahely nagyon fontos!
Egyetem: levelező képzés nincsen?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt! Félkezes,másikkal a mózest húzigálom...
Végre tali!Rég volt már 12.07!

Éjjel keltünk 4x,huhh,én nem tudom,mi van...most csak cicin volt hajlandó elaludni,9 körül,aztán kelt fél 1,3,4,5.20...
(lehet h.túl friss neki a levegő,mióta beteg volt,minden szopizásnál szellőztetünk éjjel,mert elfogy a friss levegő..) :?
Megyünk mérlegelésre ma,kiváncsi vagyok.Olyan kis soványnak látom most de persze nyúlott, lehet azért.

Barbcsi,jó kis tervek,az Audit Miki is fontolgatja!
Tabló:bocsi,biztos egy régebbit szedtem elő...cserélem!!

evilany

Sziasztok!

Hát bakker, nagy kaki van... hajnali 5kor utam felébredt, hogy a GErgőm kéri a cumit, és akkor észrevett valamit, a kazán kéken villog és rajta van valami szervízkulcs.... sebaj, gondoltuk azért ez még nem akkora gáz! 6kor felkelt, elment fürdeni és akkor már észlelte a problémát! SZegényem, ilyen kicsinek a kukiját még nem láttam, meg szegény golyszik :lol: , bitang gyorsan megfürdött a hideg vízben! Tehát, se meleg víz se meleg radiátor!
Zárszóként így hagyta el a süllyedő hajót: "Kicsim, Imádlak, vigyázzatok magatokra, érezzétek jól magatokat a lányokkal, és próbálj meg fűtést intézni!"

NAGYON REMÉLEM , HOGY SIKERÜL, 8KOR HÍVOM A KAZÁNOST, MERT AKKOR HIDEG LESZ, ÉN MEG BÜDIKE, MERT HIDEG VÍZBEN NEM TUDOK ÉN FÜRDENI :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,nyugi,biztos sikerül helyrehozni!
Azért szólj hogy hogy öltözzünk :)

evilany

Pécsi Csajok! Már csak negyedóra, és intézek meleget, nehogy a babáknak hideg legyen, szegény drága GErgőm 3 takaróval aludt....

Melisch: Minden baba más, van aki határozott, van aki kis félénk... ( írja is a suttogó) . Én már az elején megállapítottam, hogy Gergő Morcos+Mimóza! Mert Ő ugyan nem kelt még életében vigyorogva, sír, totálisan morcoska, aztán felveszem, megölelgetem, megmutatom neki a lakás részeit, ő megnyugszik, hogy igen, jó helyen van, és csak utána teszem a tisztázóra, hogy kiszedjem a pisiből! Először csak érezze, hogy anya ott van. Szoktam is neki mondani: "ANYA ÁLLANDÓ!MINDIG ITT LESZ VELED!" Amikor ilyen komoly dolgokat mondok neki, úgy tud figyelni! És persze, ha kajaidő van, vagy elege a nagyvilágból, akkor üvöltés, könnyek... amikor az ölembe alszik el, akkor is fúrja be magát, hogy ne lásson ne halljon semmit-senkit, néha még a kis kezét is a fejére, fülére teszi! :) Jó, lehet , hogy eltúlzom, de csak próbálom megérteni :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tomi is Mimóza,én is ilyeneket sugallok neki,itt vagyunk,vigyázunk rád,mindenki szeret téged...

evilany

http://www.szememfenye.hu/
Utolsó blogbejegyzésem ajánlom olvasásra.Szerintem én megrendelem a könyvet is majd,az első része is megvan.( az egyik kolleganőm kislánya van benne :cry: :cry: leukémiás volt)

evilany

ááááááá EGÉSZ KOZÁRMISLENYBEN NINCS GÁZ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="kfmares"] írta:kfmaresáááááá EGÉSZ KOZÁRMISLENYBEN NINCS GÁZ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ajajj
:(

evilany

Sziasztok!

hófordulós babáknak boldogat! :D
tegnap délután hazajöttünk.
Kazán meleg,de a házban hideg van :(
Pedig tömlővel leeresztették a vizet,meg vissza...valami más a baj.
Ma vissza kell menjek Pécsre...Lacának holnap jelenése van egy "helyen" ahova gondviselő kell!!!-ez is tetőzte a gondjaimat.
Csütörtök csípőtorna...délután sipirc haza.
Jó volt haza jönni,csak ez a marha hideg....már már ott tartottam,hogy Fanni fotelágyát kiviszem a konyhába,azon alszom (mivel ott is van egy kiságy Gergőnek).A vályogrész tartja a meleget.
De bekapcsoltuk a régi olajradiátort...és így bevittem Gergőt a szobába...3 takaróval aludt...mondjuk nem is volt reggel hideg a keze :)
Most a konyhában alszik...én meg a mögötte lévő részben írok nektek.
Remélem is hogy csak arról van szó,hogy később érő típus :oops:

Dia
:? :cry:

Évi
Jó a montázs

Babák édesek...Bence és Katus zabálnivaló (csak az utolsó oldalt néztem még :oops: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagfeny1976 2011.01.11 08:50-kor.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ha nem gond,rakok fel pár képet ami Pécsen készült....

Ez még indulás előtt volt...evett a drágám :)
Kép
Járókában aludtunk...de kényelmes volt neki :)
Kép
Fürcsi előtt egy kis meztelenkedés :)
Kép
Nem akarok aludni! :D
Kép
Tesók
Kép
Bubuval sziesztáztak
Kép
Próbáltunk mászni...de csak visszafele csúsztunk :)
Kép
Sziasztok lányok!
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Most hogy itt vagyok-sehol senki?
Na széééééééééép dolog mondhatom :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

bEKAPCSLTAM A SÜTŐT :) TALÁN AD VALAMI MELEGET, ...
HÍR: DÉLELŐTT TUTTI NEM LESZ GÁZ, ESTÉRE TUTTI LESZ, DE TALÁN MÁR DÉLUTÁNRA IS :)

CSAJOK, MAJD BELEHELJÜK?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tényleg annyira szépek, na és persze ügyesek is a babák!
Olyan jó nézni a képeket.

Bocsi, ha nem mindenkinek írtam. Jó sokat kellett visszaolvasnom.
Lánykám, reggel 7-kor felébredt játszott az ágyában és kaja nélkül visszaaludt. Még mindig alszik. Így most reggeli közben van időm válaszolni. Ez a hét még ilyen lesz, mivel még itt vannak nővéremék, de sajnos szombaton már utaznak is vissza.
De legalább, most tényleg minden szabad percemben együtt voltunk. És a legnagyobb öröm, hogy augusztus első 2 hetében jönnek ismét, így együtt lesz a család lányom 1 szülinapján. (majd rendezünk egy jó nagy bulit)

Tina, nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek!
Fantasztikus a 4d kép. És kiscsaj! :D
Mik a lehetséges nevek?

Limo, Berci olyan kis cuki. :D A kedvencem a játszószőnyeges kép!

Szilvás, Eni is milyen nagy lett. Olyan régen láttam képet róla, így jobban feltűnik az embernek.

Bekri, nagyon sajnálom a férjedet. Szegénynek tuti borzalmas lehetett az egész.

Napsi, nagyon aranyosak a képek. Borisz már igazi nagyfiú! :D
És nagyon szép a kép, amit csináltál!

A gondokat nagyon sajnálom. Remélem sikerül mindenkinek megoldani, nagyon drukkolok!

Szilvi, Tiva igazi kis pasi! Olyan édes a haja ott elől. :)

Ircsi, üdv újra otthon!
Biztos szuper lehetett a családoddal ez a 2 hét. Örülök, hogy Katus jól viselte az utat.
Nagyon jó a mászós video is! :D

Réka, olyan ügyes kislány. :D És milyen jól kacag.

Brik, örülök, hogy jelentkeztél.
Nem semmi Bence, ügyes nagyon. :D
Drukk a sulihoz!

Dia, Áron milyen ügyes. Jó sokat elvándorolt. :D
A szomszédos dolog elég fura nekem. Ha nekem SMS-t írna valaki, akkor egy idő után én is rávágnám az ajtót az tuti.
Tényleg ahol laktok az egy társasház, sajnos ott vannak szomszédok és mindenkinek el kell viselni és kész. Az teljesen más, ha egy rock zenekar lenne a szomszédban, akkor tuti én is szólnék. Illetve, ha este 10 után is üvöltőzne valaki, de napközben ne már. Az emberek élnek, játszanak beszélgetnek stb…
Az hogy most közli veled, hogy beteg az meg nem szép dolog. Persze sajnálja az ember, de nem kell erre fogni a dolgot.
Tehát én ezt egy kicsit nem értem. Szerintem nem éri meg vele többet beszélni….

Évi, tök jó ez a lavóros megoldás. :D A ma esti fürdésnél is minden ok volt?
Kíváncsi vagyok, hogy most mekkora Tomi, mivel szerintem is sokat nyúlt.

Barbcsi, biztos nehéz lehet most nektek dönteni. Az tuti, hogy külön család vagytok, így külön életet szeretnétek és, hogy kellene legyen. (amíg együtt vagytok anyósodékkal ez nem lesz meg)
Én ha választani lehetne, olyan helyet néznék ami közel van a nagyszülőkhöz (valamelyikhez), de nem a szomszéd lakás! Az a legrosszabb, akkor ismét nem vagytok egyedül (külön család). Én ezt azért gondolom, mivel ha te vissza szeretnél menni tanulni, akkor jó ha a közelben van segítség és tud valaki vigyázni Bencére. Vagy netán el szeretnétek valahova menni közösen est, akkor is jó ha van ott a közelben valaki.
Persze be lehet vállalni, azt hogy távol vagytok mindenkitől, de ezt is figyelembe kell venni, hogy könnyebb akkor ha van a közelben segítség. Én a nővéremen látom, hogy milyen az ha nincs nagyszülő velük, illetve bébiszitter. Szó szerint nem mennek el a gyerekek nélkül sehova. Pedig szerintem egy párnak igenis kell néha közös program gyerekek nélkül. Ők csak akkor mennek el, ha valaki kint van náluk, vagy itthon vannak. (de ők ezt mérlegelték, amikor a férje elfogadta ezt az állást, tehát tudták mit vállalnak)
Nektek is végig kell menni a lehetőségeket, és remélem jól döntőtök a végén.
Talán nekem Győr tetszene valahol a külvárosban, ahogy Tina is írta…
És a képek szuperek! :D

Csillag, sajnálom a fűtés gondot. De ez a közös alvós kép a gyerekekkel nagyon szép és megható!:D

Mares, látom nektek is gond van a fűtéssel. Drukkolok, hogy minden ok legyén és hogy a pécsi tali sikerüljön!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

cSILLAGOM: nagyon szépek vagytok!!!!!!!!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Magánnyugdíj: nálunk Gábornak van. Megy az államiba.....sok választása nincsen :?

Szilvás csak nincs semmi gond Encsivel, de mutasd meg szakembernek. Én is ezt tenném a helyedben.
Egyébként még Áron sem ül.
R.Jenő: :lol: nekem is Rejtő ugrott be :lol:

Nem tiltatom le a számát, nem fog ő már nekem írkálni. Átlépek rajta és kész.

Évi szerintem attól nem lesz baja Tominak, főleg, hogy nem ül úgy sokáig.
Tablókép: :D

Melisch Petra nem nyafka. Lehet, hogy fáradt volt vagy éppen csak nem volt szimpatikus az aki ott volt.

Emlékszem Bencénél is volt ilyen. A kolléganőm valamiért nem volt neki szimpi és amikor meglátta akkor sírt.

Ircsi és jajj annak a macseknak ha Katus utól is éri :lol:
Tudom, hogy súlyos betegség, de azt gondoltam valami szervi baja van, de gyanítom, hogy nem ....

Úgy látom Katusnak sem kell játék :lol:

Tünde így van! :lol:

Szilvi35 hallgass az ösztöneidre! Tiva :lol:

Barbcsi Kecskemétre megy a szomszéd srác is :D Valami főnök féle lesz, most van kint a németeknél, meg megy az angolokhoz is...
Nehéz döntés az biztos. Ráadásul most lesz nekik kisbaba, január 20-ra van kiírva a felesége, van egy nagyobb lányuk(5éves), majd ők is mennek utána (Kecskemétre)
Én pl nem költöznék messzire a szülőktől. (most a saját nevemben beszélek)

Mares: jó fej, ja :lol: Gáz: :twisted:

Csillag hogy neketek is mindig kijut a "jóból" :evil: Gergő nagyon édes. :D

Arra jutottam, hogy:
HA beteg akkor sem az én felelősségem. Attól, hogy neki baja van én még élhetem az életemet. Soha nem kívántam neki semmi rosszat. A viszony jó volt köztünk még azt is mondhatnám, hogy barátnők voltunk, de mikor egy éven keresztül ilyen-olyan hangvételű sms-eket kaptam betelt a pohár. És engedtessék meg nekem, hogy besokaljak ezen . Nem vitatkoztam vele csak visszaadtam a mellszívóját. Ő innentől kezdve köszönt, de a hangsúly mindent elárult. Ő volt az aki megsértődött. A lekopogás után meg rávágtam az ajtót. Ennyi történt.
Nem beszélek én már meg vele semmit, mert nincs értelme. Ha neki így jó élni, nekem jó.
Köszönöm szépen, hogy megírhattam és válaszoltatok, elmondtátok a véleményeteket.

Pécsieknek jó talit én meg megyek hajat mosni....

királylány

Woody köszönöm :)
de jó, hogy tesódék itt lesznek az első szülinapon :D
Amit Barbcsinak írtál azzal teljesen egyetértek :wink:

királylány

Dia: undok szomszédok, de azért mert valakinek baja van, bármi, nem kell h a világfájdalom az arcán legyen és másokkal undi módon viselkedjen!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mers ja-ja. de érdekes, mert a férje az nem szólt még egy rossz szót sem, sőt úgy köszön, mint ennek előtte.....szerintem igencsak megzizzent a csaj. És nemrég panaszkodott egy másik lakónak, hogy 3 hónapja nem alszanak, mert a gyerekük sír, amit meg ugye hallunk mi is, de sohasem szóltunk....

királylány

sziasztok!

Mares hozzak hősugárzót? picike, simán el tudom hozni!

Kép
gtunde75

Zoénak boldog 5. hónapot :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

majd ha ráérős időm lesz leírom g-re mi minden ment végbe az elmúlt egy hónapban...és hogy hogyan kezdődött ez a "csodálatos" évünk :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

csajok-sokat gondolok rátok!Jó babatalit!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

CSillagom: bár a helyzetem nem ugyanolyan, de együtt érzek veled, bakker nem jó a hideg! Párod remélem javulgat!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: