Jó reggelt!
A hosszú kimaradás után találn most már sűrűbben tudok jönni.

bár még nem gyógyultak meg teljesen, sőt a Hamza vissza esett(valószínűleg már csak szeptemberben megy oviba is mert csak egy hét van zárásig

),most alper antibét szerd, Hamza legóhet megint kezdi majd, Yaseminnnek meg kedden dől el. most ventolint kap napi 5-szőr

, meg spiropent-et, de már ki van váltva az antibé-je, de bítózom benne hogy nem kell elkezdenije. szóval zajlik az élet, és bevallom borzasztó nehéz, és sokszor érzem, hogy nem bírom továb.... de muszáj....
és insallah szebb napok jönnek, ha felgyógyulunk végre
Pici!
Örülök, hogy hazaengedtek!

Borzasztó a mi veletek történik

mikor nem a saját nyűgömmel vagyok elfoglalva, sokszor eszembe juttsz és fohászkodom értetek. Kitartás Pici lány, nincs sok hátra és Dalma a karjaid védelmét élvezheti. És mi jelenthet nagyobb biztonságot egy csöppségnek mint az édesanya ölelése

?
A szeretet egyébként is csodákra képes!
Sissi!
Nagyon csinos vagy, és én láttalak decemberben , és bizton állíthatom hogy sokat fogytál. A poci ott van

, de az arcodon meg karodon látszik.

nagyon ügy i vagy!
Márk-nak mégegyszer boldog szülinapot. Nagyo szép , és a torta is , látszik milyen boldog a kis drága!

a szobája nagyon jó!!!
Cat!
Marci nagyon ügyi, hogy így mocorog

kiugrabugrálja maga alól a pelust

.
és látod neked is igazad lett azzal hogy semmit nem szabad erőltetni, ment magától a leszokás a bimbó védőrőrl!

gratulálok!
A fiúk nagyon szépek a képeken!
Köszi a linket az utazó ágyakról. nem tudom mi lesz ,mert törökben fogunk venni, hogy ne kelljen kicipelni, . itthon meg valószínűleg akkor csak egy járókát szerzek be, meg talán egy használtat lövök a teszveszen, hogy ha esetleg anyuhoz lemegyünk( kicsi az esélye), akkor ott is legyen!
A sátor Marcinak nagyon szupi! A telcsid nagyon szép, nőies!