A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Jó reggelt!

HEYDIE, HOL VAGY???

Brigi

Kép

Kép
hékás

Igen Heydie,

most már én is komolyan hiányollak! Remélem, csak valami triviális oka van a távollétednek!

Kép
Kép
Kép
vicka77

Heydie!
Vasárnap este voltál utoljára! Jelentkezz légyszí!!!!

Ez nem lehet igaz. Nálunk már megint szakad az eső. Ma délelőtt sem tmegyünk a játszótérre, hanem kuksolhatunk itthon. Szuper.

Szcsm!
Azért azt nem csinálnám amit a kolléganőd. Elhiszem, hogy fontos a munka, de azért ennyire....

Nekünk most Maxi Cosi Mura babakocsink van. Nagyon jó, meg terepen is elmegy, de nagyon nehéz. Mi szeretnénk testvérkocsit venni, mert mire tesó megszületik, addigra Marci még nem fog tudni sosszú utat végiggyalogolni. Mi pedig elég sokat megyünk...

Alma!
A Bogaboo nagyon szép, de veszett drága. Ami nekem még bajom volt ( mi anno a bugaboo és a mura között sakkoztunk), hogy a bugaboo szerintem nem annyira kihasználható. Alig van pakolórésze és nekem az ülőrész is kicsinek tűnt.

Arian!
Nagyon szép cicusod van.

Nilszi!
Drukkolok neked és várunk a hírekkel!

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Igen Heydie, jelentkezz, mert már nagyon hiányolunk!!

Nilszi: Én is drukkolok neked, ne izgulj, biztos minden rendben lesz! Ha hazaértél a dokitól írj, várunk a hírekkel!

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Sziasztok!

Szerintetek ez milyen?

http://www.vatera.hu/uj_baby_merc_agat_ ... 35424.html

Mi ezzel szemezünk jó ideje. Persze, ha nem számítana az ár, vennénk egy Concord babakocsit vennénk, legalábbis ez a legújabb kedvenc: http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Egyébként én nagyon odáig vagyok a 3 kerekű kocsikért. Nekünk is pici autónk van, ugyanakkor én sokat fogok BKV-zni is. Szóval, mindkettőnek meg kell felelnie.

Klári

Kép
claracroft

Lányok, tegnap megtört a jég: elmentünk moziba, nagyon élveztem a filmet, és olyan hihetetlen eufórikus boldogság tört rám, amire már nem is számítottam, semmi nem maradt a depis hangulatból. :P

Persze biztos segített a film is, imádom, a hatalmas hangerejű látványos sci-fiket, a fantasykat és a vámpíros filmeket is. Ez most a Transformers2 volt, én nagyon szeretem az elsőt is. Nekem igazi fiús ízlésem van a filmekben, mondjuk leszámítva a sima akciófilmeket. :wink:

Klári

Kép
claracroft

Clara, nekem a Baby Merc jobban tetszik, praktikusabb. Ráadásul a Concord csak 6 hós kortól használható, így muszáj venned mózeskosarat is hozzá, pedig már az alap kocsi is nagyon drága.

Örülök, hogy elmúlt a depid, most rajtam van, de nagyon. A tegnap délutánt végigbőgtem, és hát ma sem ugrálok örömömben... Pedig szombaton mi is moziban voltunk, de csak pár órát tartott a jókedv...

Kima, a testvérfellépő nem elég Nektek? Láttam olyat, ami nem csak fellépő, hanem le is ülhet a nagyobb gyerkőc. Én egyenlőre fellépőben gondolkozom, de ősszel kikérem a védőnő tanácsát még erről

Brigi

Kép

Kép
hékás

claracroft: megnéztem mind a két linket. Őszintén szólva, nekem az első jobban tetszett (a baby merc) mint a második. :) Olyan furán néz ki a másik 3 kerékkel. :) Mondjuk az igaz, hogy praktikussági szempontból a második jobb, mert kisebb.

A Transformers2-t én is megnéztem még pénteken, szerintem szuper volt! :) Én is szeretem az ilyen típusú filmeket, az első része is nagyon-nagyon tetszett.

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Sziasztok!
Bocsánat a közbeszólásért, de gondoltam ide is felteszem az eladó légzésfigyelőnket és mellszívónkat.
Légzésfigyelő:Angelcare,ac300 kitűnő állapotban,csak május7én született babánk velünk alszik mindig, így felesleges. 2 érzékelőpanel, érzékenységállítás
Sajnos az Avent kézi mellszívót is csak 2szer próbáltuk bevetni,de nincsen tejem,így szintén csak itt áll a dobozba. Csatlakoztatható cumisüveggel, újszülöttes cumival, 2 anyatejtároló dobozkával..
Mindkettő így csak kipróbált állapotú, Brendonban vásárolt,jótállással.
Ott a légzésfigyelő 23.990ft, 20.000ftért elvihetitek tőlem,
mellszívó 15.990ft, tőlem 10.000ftért.
Kérdésetek van, árral kapcsolatban is megegyezünk írjatok, fotót is küldök!

Még egyszer bocsánat a zavarásért és további boldogságos babavárást!
lonamisa

Lehet, hogy csak az UFO kinézete miatt tetszik a Concord, mindtam, hogy szeretem a sci-fit :)

Árulják is Travel setben is, "csak" 260 000 Ft :)
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Igazából a Baby Merccel semmi bajom, csak kicsit félek az egyedül BKV-val utazástól vele.

Klári

Kép
claracroft

Arian: Frici nagyon szép, és az alvós póz szenzációs!

Nilszi: nagyon várom a híreket délután! jó, hogy végülis nem késő este kell menned...

Ma reggel én is pont babakocsikat nézegettem :-) Nekem ez tetszik nagyon:

http://www.argos.co.uk/static/Product/p ... 109172.htm

Nálunk a környék elég dimbes-dombos és sok a földút, szóval szerintem ki tudnám használni. Majd megyek egy kört itthon is babakocsi ügyben, de azt hiszem inkább majd itthon kinézem, és kintről meg behozatom, mert itthon még használtan is többe kerül.

Hékás: kezet foghatunk, az én hangulatom sincs a top-on. Reggel jól összevesztünk a férjemmel, jól kezdődött a nap...

üdv:

szcsm

Kép
szerencsemák

Ilyen a Baby Merc összecsukva:

Kép

Nem is annyira ilyesztő. 16 kg. egyébként, azt nem tudom, hogy jó-e.

Klári

Kép
claracroft

Klári!
A második a modernebb, az első a praktikusabb. A másodiknak kicsik az első kerekei, mindig, ha nem sima betonon tolod szenvednél vele. Az ülőrésze sem túl nagy és ennek a tipusnak a mózese is eléggé szűk. Az első ugyan nem modern, de nagy, kényelmes babakocsi ( mi "szupermodern" babakocsink mózesét Marci már akkor kinőtte, amikor még nem tudott ülni. Utálom is emiatt és az ülőrésze is sokkal rosszabb, mint a hagyomásnyos babakocsiknak). BErgonokat néztétek már?

Brigi!
Nekem azt mondta az eladó, hogy hosszú távon a gyerek nem fog tudni állni a testvérfellépőn, mert ez nagyobb gyerekeknek van kitalálva. Hol láttál ülőset?

Enyém gyerek ma nagyon szenved. Tiszta hiszti :?

Kima
Kép
Kép
kima75

Még egy darabig nem akartam a babakocsikkal foglalkozni, aztán tessék. Totál beleszerettem egybe:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =3&whid=25

Korábban is Peg Peregonk volt, nagyon elégedett voltam vele, csak aztán eladtuk, mert nem gondoltuk, hogy lesz még gyerkőc. Aztán meggondoltuk magunkat... Persze ehhez kell még egy hordozó is (40 eFt), így együtt egy vagyon. Dehát jön a karácsony, a névnapom és a szülinapom :D

Kép
Kép
Kép
vicka77

Nilszi,

nagy adag drukk!!!

Kép
Kép
Kép
vicka77

Vicka77: ez is nagyon szép, de ez is elég borsos árú, sajnos.

SZCSM: Hű, az a Graco is tetszik, de lehet jól téliesíteni?

Klári

Kép
claracroft

Nilszi: mennek a drukkok!!
Kima: Ti kipróbáltatok a Bugaboot? Mi igen és nem kicsi az ülése. Nemrég voltunk Hollandiában ott nem is láttunk más kocsit. Jajj, már ott fájt a szívem érte. Most azért próbálom lebeszélni magam és most van az a Maclaren kocsi is akciósan Angliában amit szeretnék. Lehet, hogy este megrendelem. Ezt most is tudnánk használni.
A Bugabooról rengeteg jó véleményt olvastam külföldi oldalakon.
(igazából nem tervezünk több tesót, ezért próbálom lebeszélni magam róla)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára alma26 2009.07.08 09:54-kor.

Kép
Kép
alma26

Kima, elég sok van

https://ssl.teszvesz.hu/item629383328_litaf_pick_up_testverfellepo.html

http://www.vatera.hu/testverfellepo_145903474.html

Meg valahol láttam olyat is, ahol a babakocsi mellett van egy "pótülés", de azt meg kell keresnem

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="hékás"]
írta:
hékás
Meg valahol láttam olyat is, ahol a babakocsi mellett van egy "pótülés", de azt meg kell keresnem

ez ősztől lesz a Brendonban: http://www.revelo.co.uk/products_buggypod-smorph.php

Kép
Kép
alma26

Sziasztok!
Kulcsár Bogi vagyok,4.éves dietetikus hallgató.Most írom a szakdolgozatomat:Gyermekvállalás örömei és veszélyei 35év feletti várandósok körében címmel.Segítséget szeretnék kérni,hogy akinek lenne kedve kitöltené-e a kérdőívemet.Kérem olyanok írjanak,akik jelenleg várandósak.
emailben küldeném el a kérdőívet.címem:bogibogarka26@gmail.com
előre is köszönöm
bogibogarka

Köszi, Alma, ilyenre gondoltam, csak még nem álltam neki keresni :lol: de akkor már nem is fogok :lol:

Szcsm, nálunk még csak veszekedés sem kellett a depihez. Igazság szerint már péntektől nincs minden rendben velem. Aztán tegnap eltört a porszívó gégecsövének a csatlakozója, és az betett nagyon. Egész délután bőgtem miatta, mert persze alkatrészt nem lehet kapni hozzá. Másik porszívót kell venni. Apa vigasztalt, de még ma reggel is könnyes szemmel ébredtem. Pedig ő is, meg Marci is agyonpuszilgatott, de úgy látszik, ez kevés. Lehet, hogy az a bajom, hogy ma van a szülinapom, és apa célozgatott rá, hogy ma este elmegyünk vacsorázni. Erre tegnap este megkérdezte, hogy ma elmegyünk vásárolni este a Tescoba, mert elég hosszú a lista már? Hát ennél jobbat is el tudnék képzelni... :cry: De mindegy, megpróbálok jókedvet erőltetni magamra.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi, szerintem valami meglepire készül, s nem is a Tescóban fogtok kikötni ;)

Na de hát akkor BOLDOG SZÜLINAPOT :) :) :)

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Brigi Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!! :D

Móni
KépKép
reunion

Hú, Hékás, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!
egy ilyen napon nem szabad szomorkodni :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy a Tesco csak egy elterelő hadművelet volt, és este nagyon meg fogsz lepődni :wink:

Kép
szerencsemák

Szep napot!

Brigi boldog szulinapot!!! Lehet csak a Tesco urugy arra, hogy kimozduljatok ? :wink:

Szcsm szerintem otthon olcsobbak a kocsik. Mi pont azert akarunk otthonrol venni. Itt elmentunk korulnezni es egy babakocsi arabol (teljes felszereles) 2-3 hasznalt autot vennek... :shock: Ugyhogy most kinezzuk melyik tetszik, majd a vateran beszerezzuk...3-ad annyiba kerul ujonnan. Atlagban olyan 1200 EUR egy teljes felszereles, ha jo minoseget akarsz venni, mondjuk gondolva kistesora is.

+ Autos hordozo nelkul nem engednek ki a korhazbol :roll:

Az ABC designrol valakinek velemenye, tapasztalata?

Babakocsirol jut eszembe: kepzeljetek, a "nem feher" kismamak ingyen kapnak babakocsit az allamtol es par evvel ezelott meg autot is kaptak a csaladok, nehogy rasszista, ezert uton-utfelen elhagyott hasznal babakocsi-roncsok vannak...jo nem?
Vendég

Brigi nagyon boldog szülinapot!!

Egyébként szerintem is lesz valami meglepi, a TESCO csak elterelés. :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Clara: ahogy elnéztem az alapban nincs benne az esővédő, meg ilyenek, de biztos vagyok benne, hogy lehet hozzá kapni. Majd még nézelődök, hátha van olyan verzió, amihez adják.

Hékás: egyébként meg szerintem tökjó, hogy új porszívót kell vennetek! azzal biztosan nagyobb élvezet lesz a takarítás :lol: :lol: Ja, és az meg külön pozitív, hogy Apa vígasztal. Én sajna azt érzem, hogy nem ért meg, nem fogja fel, hogy milyen változások mennek végbe velem, és úgy kezel, mintha mi sem történt volna velem... :( majd hétvégén beszerzek némi szakirodalmat, hátha elolvassa :shock:

Kép
szerencsemák

francesca: Az nagyon komoly. :) Bár el tudom képzelni, amit írsz, tesómék is Írországban, Dubliban laknak, meséltek ők is pár érdekes dolgot. :) Mi is voltunk kint szeptemberben, egyébként nagyon szép hely szerintem. :) Csak az a fránya eső!

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Francesca: nézd meg az Argos honlapját, én azon úgy láttam, hogy jóval alacsonyabb áron vannak a babakocsik, mint itthon. Sőt, nagyjából a bútoron kívül szinte minden. Persze nyilván függ attól, milyen márka, meg milyen felszereltség, én elsősorban a Gracco-kat néztem. A fenti levelezések kapcsán megnéztem a Concorde-ot, az ugyanolyan árban van, mint nálunk.

Kép
szerencsemák

Brigi fel a fejjel! :) Lepd meg magad valamivel, nálam az szokott segíteni! :twisted: Boldog szülinapot!! :D Ja és egyél csokit az endorfint termel!! :)

Nilszi drukkolok! Biztos minden oké!

Nekem babakocsiban az a fontos, hogy minél könnyebb legyen mert a 4. emeleten lakunk és nincs lift..... :shock:
Ezt találtam ami tetszik is: http://babaszafari.hu/shop_artdet.php?s ... nas_379170

[/b]

Kép
arian78

Csajok, köszi a köszöntést, de nem ismeritek apát. Ő nem trükközget, ha azt mondja, tesco, akkor tesco :cry:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Megleptem magam. Rendeltem magamnak ebédet. És megírtam apának, hogy rendeltem ebédet, hogy legalább ma egyek valami igazán jót. De még nem reagált :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

arian78: ez nagyon jó :) Kár, hogy a hordozó nincs benne az árban, mert akkor asszem meglenne a nyertes.

Klári

Kép
claracroft

Arian, ez a babakocsi NAGYON JÓ!!! El is mentem a linket

Kép
szerencsemák

hékás: boldog szülinapot :!:

Az én férjem sem a meglepetések embere. Volt már rá példa, de azért nem jellemző :(

Klári

Kép
claracroft

Adrienne :lol: :lol:

Szcsm megnezzuk feltetlenul, de most jon majd ki csak az uj katalogus, igy ha akcios dolgot latsz, most vedd meg, ha tetszik... :wink: Valoban joval olcsobbak a dolgaik, csakl talaljunk olyat ami tetszik :D A gyerekbutort szerintem majd onnan szerezzuk be, csak a kocsin problemazunk.

A legnagyobb kerdes, hogy mennyit fogjuk egyaltalan hasznalni? Nekem (kovezzetek meg erte), de nagyon bejonnek a hordozok, kenguruk...szivem szerint azzal maszkalnek, ha menni kell valahova. A szinte "csak" setalashoz, meg nem akarunk vagyonokat kolteni a kocsira. :oops:

Arian nekem bejon, jol nez ki es arban sem a leghuzosabb :)

Valoban, hol van Heydie??
Vendég

Talaltam tegnap, emberemnek nagyon tetszett :lol:

http://www.mommo.hu/media/babakocsi_video01
Vendég

Hékás, ne szomorkodj ám!!! Nagyon boldog szülinapot!!!
(a párod még okozhat meglepetést)

Kép
Kép
alma26

Brigi!
Boldog szülinapot!!! Szerintem lesz ma valami meglepi, csak várd ki a végét.

Alma!
Amikor mi a Bugaboot néztük még Marci pocakban volt, így nem volt kivel kipróbálni. Nekem nagyon szűknek tűnik. Végül mi azért választottuk a maxi cosi muart, mert sokat vagyunk terepen és akkora kerekei vann, hogy tuti elmegy. A bugaboo kerekei nem tudom bírták volna-e a terepet, mert az első kerekei nem túl nagyok.... De nekem továbbra is nagyon tetszik a bugaboo.

Köszi csajok a testvér-ülő linkeket. Az az ülős nagyon tetszik. Amint lesz a brendonban mekuksizom.

Arian!
Szép ez a kocsi!

Nem tudja valaki Heydie elérhetőségét?

Tényleg csajok, majd ahogy közeledünk januárhoz valami elérhetőséget meg kellene adni, mert ugye lehet, hogy már decemberben lesz topicbaba és zet jó lenne tudni, nem csak akkor amikor már hazaértetek a kórházból:-)))

Kima
Kép
Kép
kima75

Köszi Kima :) Egy olyan vázat szeretnék amire a MaxiCosi hordozónkat rá lehet tenni. Mi a Stokkét is sokat használtuk azzal.

Ülőkét én is szeretnék majd :)

Kép
Kép
alma26

Köszi a köszöntéseket még egyszer. Majd holnap elmesélem, hogy mit talált ki a párom... nekem az bőven elég lenne, ha végre kitűznénk az esküvő pontos dátumát, nem csak annyit, hogy akkor nyáron...

Én sajna nem tudom, pedig én is gondoltam már rá. Bár a múltkor is azért nem volt, mert nem volt netük. Remélem csak ennyi. Vagy nyaralnak, csak elfelejtette mondani :lol:

Az elérhetőség-lista jó ötlet. De persze csak priviben. Ha gondoljátok, én összegyűjtöm, és szétküldöm, ha megvan. Legalább lefoglalom magam kicsit... Én több oszlopot csinálnék. Nick, valódi név, mobil, email, msn cím. És mindenki azt ad meg, amit akar. Ha nem akar rákerülni, akkor semmit nem ad meg, nem kötelező. Vélemény? Több vagy kevesebb oszlop?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás, én támogatom. Ha a többiek is benne vannak, küldöm az elérhetőségeket.

Klári

Kép
claracroft

Brigi: Én is támogatom, jó ötlet! :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Francesca: aranyos a babakocsis videó :lol: . A babahordozót jól gondold meg...én egyszer vittem el benne a pár hónapos unokaöcsémet egy 1 órás sétára, de majd' leszakadt a hátam, át is kellett adnom a gyereket a haveromnak. Én akkor eldöntöttem, hogy magamnak kengurut tuti nem veszek. Persze lehet, hogy Te jobb erőben vagy 8) 8)

Hékás: jó 5let az elérhetőség lista. Engedelmetekkel én csak jövő pénteken, az UH után küldeném át az adataimat...

Kép
szerencsemák

Itt vagyok ragyogok :) ...a boldogságtól...
CRL 6.99 cm. Tehát Babóca 5 nappal fiatalabbnak találtatott, mint amit a menszesz szerint számoltam. Egyébként előszőris azt mondta a doki, hogy fiatalabbnak számolja a terhességet. Szóval vagy fiatalabb, vagy az enyém is kicsi baba :) Hozzám is lehet küldeni majd a kinőtt cuccokat :D
Tarkóredő 1.7 cm vagy mm, nem is tudom.
Amúgy mindent rendben talált a doki, szív, gyomor, hátgerinc, kéz, láb, stb... Olyannyira, hogy a következő találkozót 8 hét múlva szept. 2-ra tűztük ki. Ebben az is közrejátszik, hogy aug.-ban szabadságon van. Addig csak akkor kell hívjam - de akkor feltétlenül - ha valami gyanús dolog történik.

Szerintem is jó ötlet az elérhetőség, több oszloppal, aztán mindenki azt ad meg, amit gondol. Így nem kell tehetetlenül várni egyikünk után sem...

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Sziasztok! Olvasom, hogy nálatok is depi volt tegnap. Nálam is. A férjem rázott fel belőle, reggel mondta, hogy elég depis vagyok. És akkor kapcsoltam, hogy lehetséges ez? Tegnap úgy éreztem, hogy engem senki sem szeret, kerülnek a munkatársaim, a férjem menekül otthonról stb. stb. Aztán mivel szólt a párom, hogy mi van velem, így rájöttem, hogy nem a környezetemmel van baj, hanem velem. És ma már jobb kedvem lett, nem is került el senki:)))
Vendég

Nilszi, de jóóóóó. És aludt apróságod, vagy ébren volt? (enyém mindig alszik, kicsit zavar is, hogy még nem láttam mozogni. de abbahagyom :oops: )

A táblázatot előkészítettem, Heydie táblázata alapján beleírtam a neveket, és aki küldi, azt kitöltöm. Tök mindegy, hogy ki mikor küldi.

Kenguru? Hát én is be voltam érte zsongva. De teljesen. Aztán egyik beosztottam mondta, hogy nehogy vegyek, neki van egy szuper, azt nekem adja, ő vagy 2x használta. Hát én is 2x. Meg apa is 2x. És olyan nehéz volt benne Marci, hogy leszakadt a hátunk, könnyebb volt babakocsizni. De van olyan ismerősöm, aki isteníti, még 1 éves korában is magára kötve hordta a fiát :? Én gyenge vagyok hozzá... Pedig Marci nyári, szóval még a téli cucc sem nehezítette őt :shock:

Ja, és ami fontos: a táblázat ötlete nem az enyém, hanem Kimáé, én csak ki gondoltam, milyen legyen a lista :shock: Szóval a dicséret ŐT illeti meg :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nilszi, hatalmas gratula a kiváló eredményeidhez!:))))))))))
Vendég

Nilszi, nem látszott, hogy kislány, vagy kisfiú gyanús a baba?

Nekem a hozzászólásomnál alul ott az e-mail címem, és a www alatt a blogom címe is. keressük vissza Heydie régi hozzászólásait, hátha van alul mail cím neki is.
Vendég

Sziasztok!!!

Nilszi-Nagyon szorítok Neked, biztos minden rendben lesz :lol:

A depis hangulat nekem is elmúlóban van, lehet hogy a jóga segített :shock: :D Bár tegnap nem voltam túl jól, ismét veszekedést provokáltam ki de szerencsére hamar elmúlt :?
Ma befestettem a hajam kicsit izgultam, de minden ablakot kinyitottam, és próbáltam ritkán levegőt venni :oops: Remélem nem ártottam a picurnak :o
Alig várom a jövő pénteket, hogy dokihoz menjek, már olyan rég éreztem a babát, bár ma reggel is hánytam :roll: Ugye minden rendben vele, nyugtassatok meg :wink:
Heydie tényleg nem szokott ilyen sokáig csendben lenni, jó lenne ha adna hírt magukról!!!

Hékás- Boldog szülinapot!!!! :lol: küldöm az adatokat

Kép
Kép
bogaracska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: