A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Sziasztok!
Köszönöm a köszöntéseket, édesek vagytok. Én meg öregebb.
Samunak mi is Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk! Néztem a naptárat, de nem találtam. Ez olyan 2. névnap, vagy csak állapotos zizi vagyok? :oops:
Rszg nagyon tecc a kocsi, szép. Az tényleg elég sztem is ha csak a kupola átfordítható. Adryn most tutira mindenki a „lángoló vöröset meg a kakibarnát” képzeli el. Csajok, mi Botinak ilyenkor sztem még semmit nem vettünk. A 20. héten azért vettük meg a kocsit, mert féláron volt a brendonban. Kéket vettünk, és rá 2-3 napra derült, ki hogy Boitnak biza pöcköse van.
Fanni is nagyon édes a fürcsiben. Gyönyörűűű kisbaba volt! Egy ilyen csaj kéne nekem is. :wink:
Papillon durkk ezerrel! Bár nem tudom minek, úgyis sikerül. :lol:
Gabka jobbulást! Vigyázz nagyon magadra, és pihizz amennyit csak tudsz! Tencsi nektek is minden jót! Reméljük Viki hamar teljesen rendbe jön. Lehet Domi most a böliben egyedül jobban feltalálja magát, hogy bele van kényszerítve, nem? :?:
Nekünk a konyha olyan, mint Vicánál, van egy fiókja, teli érdekes dolgokkal (fakanál, szűrő, stb…) Néha bepróbálkozik mással is, de akkor irgumburgum….. :twisted:
Este menek uh-ra. Utána hazaesek, és már fürcsi van, aztán bizti vmi kis vacsi Zsoltival.
Sztem max. annyira jövök, hogy írok egy nevet nektek.
Jah mellesleg tegnap megkérdeztem este Botit, Villő vagy Zsombi. Ő is Villőt mondott. Bár ezt már hallotta párszor.
Szép napot, és a kis dolgosoknak csak lassan, óvatosan!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

na jó.. most a lángoló vörös meg a kakibarna miatt kaptok képet a kocsiról :D:D:D

Kép nemlángolővöröskakibarnababakocsim

KépKép
KépKép
adryn

Így teljesen más. :wink: :lol: Nagyon klassz!
Figyi! Neked is elvileg már kevesebb van előre mint hátra. :wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

ja ja.. remélem nem késlekedik a kis pöcsös :D:D:D

KépKép
KépKép
adryn

Hát előbb utóbb bizti megles téged. A nőgyógyik mondása:
" Repülő fent, baba bent nem maradt még!" :lol: :arrow: :arrow:
Érdekes lesz a végén, ahogy majd borulnak a dolgok. Mi 40. héten szültünk, mégis 3-4 embert megelőztem a topicban. Sztem simán lesznek februári babók is. :)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

hát én az elejére vagyok kiírva.. márc. 8.. elvileg jöhet februárban is.. ha siet :D ezeket a heteket én amúgy sem szeretem.. milyen már az hogy még meg sem fogant és már 2 hetes terhes vagyok... :shock:

KépKép
KépKép
adryn

Én is még sok boldogot kívánok az illetékeseknek! :D :D :D
Kép

Gabica, már nagyon várunk titeket! :lol:
De hogy innen kell megtudnom, hogy két neve lesz az unokaöcsémnek, és hogy Sziszó megy veled szülni? :evil: :evil: :evil: Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

kukli boldog szülinapot !!!!!!

kis is ment ma ultrahangra ??? úgy emlékszem valaki ma megy vagy ment...??

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Most olvastam egy helyen, hogy a 18. heti uhura kell vinni az afp eredményt is, de hát én azt még nem tudom!!!
Akik már voltatok, mindnyájótoktól kérték? :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

tőlem nem kérték!! :S:S remélem hogy ez nem baj..

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nem tudom, hoy szokták-e kérni az eredményt, de logikus lenne, hiszen az elvileg az eltéreéseket kellene kiszürnie, nyilván az érdekli őket, hogy eltér-e a határértékektől
Bár mint már megállapítottuk, nem ér sokat az afp :)

Kép

Kép
gabka77

Sziasztok!
Nem olvasok vissza, mert csak beugorttam, a hírekkel.
Doki továbbra is csodálattal szemlélte a hasamt, és nem 18/19. hetesnek nézett :lol: , Villő pedig szórított a acombját, ahogy csak lehet. Persze mi rafináltabbak voltunk, de úgy néz ki, Villő nem Villő.
Vanda lesz, egy régebbi elképzelés szerint, Zsolti kérésére. De a nuni, az nuni maradt. :lol: :lol: :lol: :lol:
Köv. héten kell mennem gentikára afp miatt. Majd mesélek.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok,

Kukli, nagyopn boldog születésnapot!

Ahogy sejthető volt, ma volt egy felesleges köröm a kórházban...
Doki késett, mivel a műtétje elhúzodott, így ugyan vártam rá 3/4 órát, de tök feleslegesen. Aztán muszáj volt elindulnom, mivel muszáj volt dolgoznom menni.
Mindenesetre felmarkoltam a leleteimet a doki asszisztensétől... Ja, nekem kellenek a leletek a 18. heti UH-ra, vinnem kell magammal. Sajnos AFP tényleg alacsony. Viszont holnap már tuti lesz UH, a doki bocsánatot kért, holnapra biztosra ígérte magát.
Hát, remélem én is, ennyire azért nem szeretek a kórházba mászkálni...

Én is úgy emlékszem, hogy volt még ma valaki UH-n. Kukli? Tencsi? Hú, nagyon nincs agyam...

Közben Samu beteg lett, doki szerint tüdőgyulladás gyanús, de nincs láza, se rosszkedve, szóval azért ez nem biztos...
Szerdára visszarendelt minket. Ma apja volt vele itthon.
Én is lerobbantam, nátha, torokfájás, fejfájás, áhhh...
Többi betegeskedőnek jobbulást!

Köszönöm szépen Samu nevében is a névnapi köszötéseket! Ja, egyébként tényleg nem most van a "hivatalos" Sámuel nap, de van egy sokadik októberben is. A naptárban az augusztus 20-a körüli szerepel.
Szép estét mindenkinek!
Üdv:
Éva

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Kuklika
boldog szülinapot, és nagyon gratulálok a kis Vandához!!!! :D :D :D

olyan kedvesek vagytok, hogy azt írtátok, hogy ti is ilyen csajszit szeretnétek! :oops: hízott a májam! :D

Tencsi
Vikinek is jobbulást! Fanninak ma egész nap hőemelkedése volt, de jókedvű így is!

így táncikál betegen:

http://s389.photobucket.com/albums/oo33 ... t=tnci.flv

Adryn jó a babakocsid!!! és Rszg-é is!!! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Erpé
akkor holnap is szorítunk! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb.. kezdek szerelmes lenni a lányodba :D ahogy táncol azzal a karikával :lol: :lol: tündéri...

KépKép
KépKép
adryn

Erpé én voltam uh-n. Nekem erősítették meg a nunit. :wink: Mert azért 12 hetesen volt az előző, az meg korai volt ehhez még. Remélem holnap te is mesélsz. Sajnálom, hogy így alakult a mai napod. Samunak gyógypusza és jobbulást! Reméljük nem lesz tüdőgyuszi belőle. Persze neked is jobbulást! Remélem hamar jobban lesztek!
Fanny tünemény. :) Hihetetlen, hogy a betegség mellett milyen jókedvű. Ez szuper! Azért reméljük holnap már 36,x-el ébred. Aztán mehet a disco-ba.
:lol: :lol: :lol: Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Csibb! Fanni nagyon édes. :D

Masut
masut

Csibb, nagyon édes Fanni, ahogy táncol. Tényleg nem tünik túl betegnek...
Samu is imád bulizni :) Tüneményes ez a korszak náluk...

Kukli, tök jó, hogy továbbra is nunis a pocaklakótok :) És nagyon szép név a Vanda is.

Most már tényleg megyek, jó éjt mindenkinek!

erpé

Kuklika! Sok Boldog Születésnapot!

Nem az a fontos, hogy meddig élünk,
Hogy meddig lobog vérünk,
Hogy csókot meddig kérünk és adunk,
Hanem az, hogy volt egy napunk,
Amiért érdemes volt élni.
Ady Endre

Kép

Ha jő az este,
S megjelennek a csillagok,
Hidd el, ma neked ragyognak,
És az égre azt írják:
Boldog születésnapot!

Győrfi Tamás

Bea, Maja

Kép
bea1978

Tencsi, Erpé Jobbulást nektek!

Rszg, Adryn jók a babakocsik!! Rszg, nagyon édes a falvédő is.

Csibb, Cuki a pancsizós Fanni, milyen kis picúr volt! :)

Kuklika, a legjobbakat még1x szülinapos alkalmából. Vanda név is nagyon szép :D akkor megtörtént a megerősítés :D

Papillon, sok sikert a második feléhez! Most nem írom a vizsgához hogy kéz és lábtörést :lol: tudom, nem volt vicces... :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2008.10.20 20:55-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

csibb nagyon édes Fanni, van egy stílusa :D

kukli gratula az uh-hoz, aranyos név a Vanda :) Ma este mi is beleástuk magunkat a névkeresésbe, talán találunk valamit :) Majd szólok ha megvannak a nevek :wink:

erpé Samunak jobbulást, az azért jó ha nincs láza, reméljük így is marad :wink:

Én is elmentem ma a védőnőhöz, és képzeljétek ha nem megyek el hozzá még mindig nem tudnék semmit a toxo eredményemről. Kereste a papírok között nem találta, átment a vérvételes szobába, ott volt vagy 15 percig, mikor jön vissza hogy megvan, bent volt a gépben, csak nem volt kinyomtatva. :evil: Háát elég furin működik ott minden. Ráadásul az AFP eredményem is pont ma érkezett meg oda a védőnőhöz, pedig már több mint 1 hónapja volt :shock: csak tudnám mit csináltak ennyi ideig, hogy a 200 méterre levő genetikáról nem ért oda az eredmény :?:
Ráadásul újra vettek vért mert mindig nem stimmel valami az ellenanyaggal, úgy néz ki havonta kell mennem emiatt :?
Ja és amúgy oké az AFP-m és még mindig fogékony vagyok toxo-ra.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica, az a lényeg, hogy jó az eredmény. Hogy hogy ilyen kavarodás van ott? :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hát vagy az új védőnőben van a hiba, vagy a rendszer változott, mert az előző két terhességemnél nem volt ilyen :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Adryn
én is szerelmes vagyok belé! :wink:

köszönjük a dícséreteket, ezt tudjuk 37,5-tel.

Kukli
reggel mindig láztalan, estére megy fel neki... de ma már du. is felment... :roll:

Vica
hurrá, hogy legalább az eredményed jó lett. Fannival nekem is havonta kellett mennem vérvételre, mert én rh negatív vagyok, és nekem is volt valami kavar az ellenanyaggal. érdekes, hogy most nem kell... és nem vagyok benne biztos, hogy azért, mert minden ok az ellenanyaggal... :roll: csak kórházat váltottam...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nemlajos , Mindenhol jó, de legjobb otthon :lol:
AFP eredményt nekem a védőnő adta ide, és az UH-ra tényleg vinni kell

Nemtudtam hol nézitek a táncoló Fannit, utána vettem észre a linket, fáradok már így az ötödik munkanapom után :lol: , édes :D

Amúgy én arra a közepes méretű dossziéra gondolok, nem tudom Gravidás -e, de mivel én nem kaptam :) , majd nézek vhol :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

csibb, akkor nálad fenn állt az rh összeférhetetlenség és akkor kaptál valami injekciót az első terhesség után nem? és akkor nincs gond a második terhességnél. Nekem rh pozitív a vérem, nálam valami más a gond van vagy igazából nem is gond, remélem :roll: igazából ha vért kell kapnom akkor van jelentősége. Csak az a furi hogy az előző két terhességnél miért nem volt ilyen?? Ráadásul a dokim sem tudott mit hozzáfűzni, azt mondta kérdezzem meg a véradóban vkitől.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Jó reggelt mindenkinek és jobbulást minden betegeskedőnek.
Én már egész jól vagyok, csak szörnyen álmos.

Én úgy tudom, hogy pozitiv anyuka esetén ritkán van gond az ellenanyaggal, csak a negativ anyukák szervezete nem bírja a pozitiv vérü gyermeket.

Már csak 26 óra és mehetek babalesre :)
Már alig várom, remélem nem rejtegeti majd a kis puncit, vagy kukit :)

Kép

Kép
gabka77

Szép jó napot!

Csibb, nem tudom megnézni a viedót sajna, majd átülök a kolléganőm gépéhez, az enyém nagyon ócska......
Jobbulást Fanninak, csodákra képesek ezek a gyerkőcök!

Gabka örülök, hogy már jobban érzed magad!

Erpé, próbálj pihizni ha tudsz, bár ugye ez nem nagyon megy egy gyerkőc melett. Sajnálom, hogy tegnap nem jött össze a babakuksi, de ma aztán nincs menekvés!! Várunk majd a hírekkel!

Kukli, gyönyörű név a Vanda, régebben nekem is nagyon tetszett! Majd mesélj a genetikáról, melyik nap mész?

Vica, röhej hogy milyen fejetlenség van egy két helyen, még jó, hogy erősködtél és utána ment az eredményednek.
Én is negatív vagyok, a gyerkőcök meg pozitívak és a szülés után kaptam is ellenanyagot, de nem kell járnom havonta.

Adryn, szuper a kis járgány, biztosan szeretni fogjátok.

Én is úgy örülök, mert tegnap a barátnőm kijelentette, hogy kapok tőle egy szoptatós párnát. Tönkölybúzás dolgokkal foglalkoznak és van nekik szopi párnájuk is. Az ikreknél is használtam, el sem tudtam volna nélküle képzelni az evészeteket, csak hát az iker párna volt és azt is eladtuk..... De lesz másik!!!! :wink:

Köszönöm a jókívánságokat Vikus és a magam nevében is. Viki már nagyon jól van, apával van otthon és dúl a szerelem. Folyton csak apukám (ahogy a Vikica mondja) kell neki, élvezik mindketten, hogy együtt vannak és a Viki különösen, hogy egyedül játszhat és nem vesz el tőle semmit a Domcsi.
Kukli, milyen igazad lett, azt mondták a bölcsiben, hogy nagyon ügyes volt, sokkal jobban elvolt a Viki nélkül. Alvás után felkelt és akkor megkérdezte, hogy hol a Viktóriám, aztán szépen ment játszani. Délután is sokkal sokkal nyugodtabb volt, amikor mentem érte. Aztán nem kellett nekik otthon 5 perc az összeveszéshez és verekedéshez.......

Én csak 30-án megyek uh-ra!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Kedves Lányok!

Kukli picit megkésve, de annál nagyobb szeretettel, Isten éltessen!

Ha ritkán is írok, olvaslak benneteket; üdv Adry!

Szeretném megosztani veletek, hogy tegnap voltunk 18. heti UH-n, ahol megtudtuk, hogy kisfiunk lesz!
Kukli, kérlek, színezzetek be a táblázatban, :-) a nevek pedig: Viktor vagy Dávid.

Becsatolok nektek egy linket, ma olvasható az Index oldalán a nevekről:

http://index.hu/politika/belfold/nevek07/

Mindnekinek jó babkocsi keresést, és készülődést kívánok!

Puszik!

A.
anna**

szép jó napot mindenkinek :)

Papillon hol vagy már... meddig tanulsz még arra a fránya vizsgára.. úgyis sikerül.... hiányollak :twisted:

Nemlajos: örülök hogy hazaértél. milyen volt az alcsi a megszokott ágyikódban?

gyerkőcök gyógyulóban vannak remélem.. ez az ősz elég vírushordozó ezek szerint.. :?

Szia Anna... téged még nem is láttalak... :shock:

KépKép
KépKép
adryn

Szia Anna!

Gratulálok a kisfiúhoz!
De jó nektek, hogy már a 18 UH-n kiderült!!

Jó, hogy írtál. Mindkettő szép név, én egyelőre lánynévben gondolkodom :) és nagyon köszi, hogy betetted ezt a linket, mert a Hanna mellett találtam, egy talán még jobban tetszőt benne: MAJA.

Köszi :D

Szép napot nektek

Bea, Maja

Kép
bea1978

hellóka, én még nem aludtam otthon, majd csak ma fogok!!! :lol:
Még mindig anyóspajtáséknál ülök, várom az ebédet :wink:
Anna, gratula a kukacoshoz, remélem, holnap én is hasonló hírekkel jövök!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Adryn: édes vagy:-) télleg csak bekukk, mert tanunom kell, nem adhatom fel az utolsó pillanatban, bár a fejem már szétment az állanigazgatástól :evil:

Remélem sikerül, köszi mindenkinek a drukkot....
Holnap izgi napom lesz, reggel a fővönkoriban írásbeli, szóbeli, aztán rohanhatok az afp eredményemért...... este meg főnökbúcsúztatás :oops: remélem nem fogok az izgalomtól újra görcsizni :)

Anna: gratula!

De jó nektek, hogy már ennyi mindent vettetek, én még semmit sem... se időm, se semmi. És jön a vizsgaidőszak és a zh időszak, mert suliba is járok :twisted: én barom!!!!

Sziasztok és SZÉP NAPOT!!!! :wink:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

mindenkinek ilyen bébije lesz márciusban :D Kép babyangel

KépKép
KépKép
adryn

Nekem már van egy ilyenem:
Kép
Tavaly karácsonykor.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Van szarvaskám is.
Kép
Gentikát nem tom felhívni, addig nem akarok írni, csak unalmamban míg csörögök, belestem.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Húúú Kukli, ez az angyalszárnyas csodás!!!!

meseszép!
anna**

Kukli van szülésznőd?

Tudnál vkit ajánlani nekem a szent imrében?

Köszi előre is!
anna**

Köszi! Gratula pöcökhöz! :) beírtam, majd lekicsinyítem csak most zajlik az élet. :(
Kiderült a genetikai tanácsadáson rögtön vennék a magzatvíz mintát, és elküldtek inkább egy magán afp ismétlésre. Szerintük ez elég. Az a gáz, hogy a dokim nem ezt kérte, de ő sem tudott arról, hogy itt rögtön hasba szúrnának. Persze nyílván a magán afp tűnik először jónak, de az idő is megy, nem tom mitől lenne az pontos, és a dokim sem ér most rá. Mondjuk azt mondta visszahív 1/4 óra múlva. Azt hittem simán megnyugtatnak, erre szervezik az életem, és ijesztegetnek. :cry: Bocsi de kibuktam. Tudom, hogy nincs gond, ők is ezt mondják, de utálom, hogy 600 kört kell járni emiatt. Ráadásul a város másik végébe. Amúgy is érzékeny vagyok erre a témára.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli, ne haragudj, nem voltam figyelmes az olvasással ugy látszik....

melyik eredményed nem lett jó?

Hová küldtek újra, az istenhegyire?

ird le csak röviden kérlek....
anna**

Az afp-m nem jó.
Hívott az orvosom, szedán megyek a vérvételre, elvielg délre megvan aza eredmény. 1:910-hez szerintük, hogy minden ok, és ha így lesz, akkor ennyi. Ha nem, csütörtökön magzatvíz vétel. De erre alig van esély. Na erre jó egy orvos akiben megbízók. Megint megnyugtatott. Annyira naiv vagyok, hogy elég ha ő mond vmit. Ez van.
Kedves Namlajosban lakó barátunk! Holnap lécci mutizzd emg a doktornénibácsinak, mi a helyzet a combik közt, mert nagyon kíváncsiak vagyunk rá. Köszönjük Neked! :)
Papillon, van avatarod. :) De jó! Pociskép? Hm? Nagy fába vágtad a fejszéd, de bizti siekrülni fog. Én is tanultam Boival terhesen. Volt előnye is. :wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Anna, de jó, hogy te is jelentkeztél!! Gratula a kis legénykéhez!

Kukli, csudaédesek a képek!! Próbálj megnyugodni, te is érzed és írtad is, hogy nincs baj, de elhiszem, hogy kikészít a téma, mert azért ennyire hányavetin nem kellene a dolgokat kezelni. Amint beszéltél a dokival, lécci írj nekünk!!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Nyugi Kukli próbáld meg ne stresszelni magad... tudom könnyű ezt mondani.. :?
tényleg fura ez a magán afp, mert állítólag az leginkább a 16. héten pontos.. most ment el a védőnőm és kérdeztem tőle mitől lehet rossz a lányoknak itt.... mondta hogy lehet a véreddel is van valami..de az már ki is derült .. ugye? szóval szerintem arra kéne rástartolni azt kivizsgálni nem e valami ellenanyag a ludas...

KépKép
KépKép
adryn

Na, közben már válaszoltál is!!! Szorítunk nagyon érted!

Papillon, ez durva amit csinálsz, de komolyan!!! :lol: Hogy bírod! Amúgy megemelem a kalapom előtted!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Bocs, megint idepofátlankodom az önreklámmal :D

Kicsit bővült az oldalunk, nézelődjetek ha van kedvetek és légyszi a hasznos menüpontba írjátok meg saját vagy általatok hasznosnak gondolt cikkeiteket! Szerkesszük együtt. Szeretném ha legalább a 10-es cikkszámot elérnénk. Mindenki legyen aktív! :) Köszi előre is a segítőknek!

http://kismami.net/

Pár esetleg számotokra aktuális hirdetés is felkerült az oldalra, böngésszétek!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Köszönöm Tencsi!

Igen, kicsit bonyolut volt az utóbbi időszak, költözés, rengetek munka stbstb.
De remélem, ezentúl gyakrabban jövök.

Kukli, amikor voltam a 12. heti Uh, az Istenhegyin, volt ott egy nő, a második babáját várta, és ugyanez volt a szitu mint nálad.
Aztán ő csupán genetikai Uh-ra ment el, amit Hajdu Krisztina doktornő csinált. Nagyon különleges szakember, szonográfus, több tíz éves tapasztalattal, genetikus és nőgyógyász, nagyon nagy szava van a szakmában, és nagyon alázatos, kedves egyéniség kb. 50 -55 éves lehet. Amit ő mond abban lehet bízni.

Az AFP egy rossz vizsglati módszer, több európai országban már nem is alkalmazzák, de ezt már százszor átbeszéltük itt is, ...

én azt tudom tanácsolni, ha megbízható szakmai véleményre vársz, menj el Hajdu doktornőhöz (a neten rajta a cím, teloszám Istenhegyi Géndiagnosztika, lehet ismered is). Sajnos 14.000 HUF a genetikai UH ott, de megéri!

Minden rendben van szerintem!!!

puszik
anna**

a védőnéni azt mondta egyek soxor keveset.. hát a keveset az ok.. de soxor.. :? nincs étvágyam.. ez mitől lehet??? azt mondta hogy olyan nincs hogy nem tudok enni... hát pedig nagyon van... és nem azért mert nem akarok.. soxor ha kajára gondolok rosszul leszek. van valakinek valami 5lete? :shock:

KépKép
KépKép
adryn

Ne haragudjatok a tolakodásért,azért írok mert ti kb pont babacucc beszerzés előtt álltok és csak érdeklődnék hogy nem tart-e valaki igényt a másfél éve vásárolt Faktum bútorcsaládtól származó "MÓKUS" névre hallgató kifogástalan állapotban lévő babaágyunkra illetve pelenkázónkra..illetve hozzá illő kókuszmatracunkra???asszem faktum.hun megnézhető egyébként,de ha vkit érdekel természetesen szívesen teszek fel képet!!
Bocsi a zavarásért ha senkit sem érdekel,ha igen írjatok további jó pocakosodást!!!!sziasztok!!!
nikky

Adry sajna nincs ötletem, én 173 cm vagyok 53 kg voltam a 12. héten, de én normálisan tudok enni, nem túl sokat, nem túl keveset, de érzem, hogy azóta biztosan tapadt már. (otthon nincs mérlegünk, majd a védőnő mér meg aköv héten) Meg szeretnék állni a + 10 kgnél, dehát majd meglátjuk, hogyan alakul...

Régóta tart ez az állapot? Mármint a "nem enni tudás"?
anna**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: