Köszönöm a köszöntéseket, édesek vagytok. Én meg öregebb.
Samunak mi is Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk! Néztem a naptárat, de nem találtam. Ez olyan 2. névnap, vagy csak állapotos zizi vagyok?
Rszg nagyon tecc a kocsi, szép. Az tényleg elég sztem is ha csak a kupola átfordítható. Adryn most tutira mindenki a „lángoló vöröset meg a kakibarnát” képzeli el. Csajok, mi Botinak ilyenkor sztem még semmit nem vettünk. A 20. héten azért vettük meg a kocsit, mert féláron volt a brendonban. Kéket vettünk, és rá 2-3 napra derült, ki hogy Boitnak biza pöcköse van.
Fanni is nagyon édes a fürcsiben. Gyönyörűűű kisbaba volt! Egy ilyen csaj kéne nekem is.
Papillon durkk ezerrel! Bár nem tudom minek, úgyis sikerül.
Gabka jobbulást! Vigyázz nagyon magadra, és pihizz amennyit csak tudsz! Tencsi nektek is minden jót! Reméljük Viki hamar teljesen rendbe jön. Lehet Domi most a böliben egyedül jobban feltalálja magát, hogy bele van kényszerítve, nem?
Nekünk a konyha olyan, mint Vicánál, van egy fiókja, teli érdekes dolgokkal (fakanál, szűrő, stb…) Néha bepróbálkozik mással is, de akkor irgumburgum…..
Este menek uh-ra. Utána hazaesek, és már fürcsi van, aztán bizti vmi kis vacsi Zsoltival.
Sztem max. annyira jövök, hogy írok egy nevet nektek.
Jah mellesleg tegnap megkérdeztem este Botit, Villő vagy Zsombi. Ő is Villőt mondott. Bár ezt már hallotta párszor.
Szép napot, és a kis dolgosoknak csak lassan, óvatosan!

nemlángolővöröskakibarnababakocsim

babyangel