A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

[quote="1bambi"]S írta:1bambizöszi,
Te a Szt Imrébe fogsz szülni? Fogsz menni tanfolyamokra? (A honlapjukon csak a 2007-esek vannak fent, de gondolom, lesz majd jövő év elején is - remélem

Igen, ezt már eldöntöttük, és a doki, akihez jelenleg járok, ott vezet le szüléseket. Ma kaptam meg a tarifáját .. (fura ezt így kimondani), a következő vizsgálatig ráérek eldönteni, hogy őt választom-e.
Mondjuk mivel úgy tűnik császáros leszek, így fontosnak tartom a megbízható, választott dokit. És benne bízom, a császárhoz való hozzáállása is tetszik :)
Mindenképp szeretnék menni azért tanfolyamra .. de azt majd az utolsó hónapokban érdemes, nem? :) Majd szólj ha valamit megtudsz!

Amúgy pont most jövök a dokitól, és november 5-ére küldött el AFP-re, azt mondta, ha korábban mennék, a baba tényleges kora miatt furcsa eredményt kapnánk :) Úgyhogy még addig van 1,5 hetem ... ő biztos tudja mikor a legoptimálisabb.

Emi
- igen, cseréltem vonalzót .. meg szerintem még fogok is többször .. mint a képnél, valahogy ezt is hamar megunom .. szeretem ezeket megújítani :lol: :lol:
Valószínű ez az én defektem :lol:
Működi az előző is, el is mentettem a linkjét, lehet majd visszarakom :) Na meg ha megtudom a Baba nemét, akkor is tuti gyártok neki egy névreszólót :lol:

Kép
szösszenet

sziasztok!

már azóta olvasom a fórumot, hogy tudom, kisbabánk lesz. egyre inkább úgy éreztem, hogy szeretnék becsatlakozni.
ha érdemben hozzá tudok szólni, akkor rendszeresen jelentkeznék.
Szegeden lakom, 27 éves vagyok, első babánk lesz , és április 7-re vagyok kiírva (apukám szülinapja :) )
üdv Mindenkinek és majd jövök!

toncsi

toncsi80

Sziasztok!

Uh-n minden ok volt, hasi volt, méhszáj zárva. Ülőmagassága 83 mm, 125g a súlya. :D :D :D
Láttuk a gerincét, a gyomrát, izgett-mozott a kis drága, videokazira is felvette a doki. :D :D
De azt nem mutatta, hogy fütyis vagy puncis e.Na mindegy, majd legközelebb, :lol: :lol:
Az Uh szerint 14 hetes és 6 napos vagyok, úgyhogy a vonalzó talán 1 napot "téved". :lol: :lol:
Nov. 5.-én kell mennem AFP-re. Aztán az eredménnyel megyek az orvoshoz kb nov. 19. körül, az lesz a 18 hetes Uh.

Adri

Kép
adri0422

felsoa: köszi a választ!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok,

Én eddig csak olvasgatni szoktam itt a babaneten, 31. hétben vagyok, és az ELTE pszichológia szakára járok. Ebben a félévben (stílusosan) a várandósok aggodalmairól kell írjak egy dolgozatot, és ehhez gyűjtenem kell jó sok kismamát, aki hajlandó kitölteni nekem ezt a kérdőívet (kb. 1-2 perc). Arra szeretnélek kérni Titeket, hogy aki hajlandó ennyi időt rászánni, az küldje nekem vissza (természetesen név nélkül) kitöltve a grancsaie@t-online.hu címre.

Nagyon köszönöm a segítségeteket!
Grancsai Erika

kismama_teszt
grerika

Nem tudtam aludni!
Azt mondta a doki,hogy szerinte kisfiú lesz,de azért várjak a következő vizsgálatig (még 3 hét-hogy bírom ki?),akkor biztosat tud mondanil.Majd megpróbálok képet felrakni.Ja!Akkor az Abigélt is lecserélhetem Miklósra.

Kép
ágnes27

Jó reggelt, kismamák! :)
Annyi mindenről beszélgettetek tegnap, én meg csak fogalmaztam a gondolataimat...

Sérült gyerek: gyógypedagógus vagyok, sok és sokféle sérülttel találkoztam eddig, gyerekekkel és felnőttekkel is. Mégis azt mondom, nem kell nekem amniocent., pedig az életkorom miatt többen felajánlották. Szerencsére a férjemmel tökéletes az egyetértés köztünk ebben a kérdésben. Ő a MI babánk, a Mi családunkba érkezik, és szeretni fogjuk, ha fiú, ha lány, ha egészséges, ha beteg, akkor is. És úgy gondolom, hogy ha a testvérei a kezdetektől vele nőnek fel, ha látják, hogyan foglalkozunk vele, hogyan szeretjük, akkor ha betegen születik, betegen fogják elfogadni, és a későbbi, felnőtt életüket is ennek tudatában alakítják majd, persze a mi segítségünkkel, amíg lehet. Ettől még mindannyian lehetnek boldog felnőttek. Ha én megöregszem, és valami betegség miatt ápolni kell majd, remélem, hogy akkor is számíthatok majd a gyerekeimre. Ezt sem vitatkozásnak szánom, csak leírtam én is a gondolataimat, mint sokan közületek.

Gyerekszám: a kezdetektől három gyereket szerettünk volna, és már előre borsózik a hátam tőle, hogy ha a két lányunk után a harmadik fiú lesz, sokan mondják majd: végre sikerült! Mintha csak azért vállaltuk volna, hogy szülessen fiunk is, és mintha annyira rajtunk múlna a dolog...Már most is sokan mondják, hátha ez fiú lesz, na ilyenkor vagyok nagyon mérges. Látom a két lányon már most, milyen jó, hogy vannak egymásnak, és bízom benne, hogy hármasban is hasonlóan jó lesz nekik.

Ultrahang: az nagyon jó dolog...látni, hogy megvan mindene, egészséges, gyerekformájú...de nekünk a négy alkalom elég lesz, azt hiszem. Ahogy jobban belegondoltam, kicsit olyan érzésem lett, hogy ha mindig engedünk a kíváncsiságunknak, és meglessük Őt, gy picit elveszünk a csodából...Minden hasonlat sántít, tudom, de a karácsonyi ajándék is azért szép, mert meglepetés...a gyermekvárás pedig olyan Misztérium, amiben nagyon szép a várakozás az Ismeretlen kis Életre, aki közénk érkezik.

Kicsit magasra repültek a gondolataim, remélem, nem haragudtatok érte... :)
Legyen szép napotok,
Nuska+
nuska1

Adri, Ági,

de jó nektek :) Én is látni akarom a babám.
Mikor lesz már 29-e?????

Kép
emi29

Nuska,

miért is haragudnánk?? Nagyon szép dolgokat írtál :) :)

Kép
emi29

Sziasztok!

Bocsi a betolakodásért, de szösszenet mi ismerjük egymást!!! :wink:

Miért leszel császáros?

További Boldog Babavárást és Pocakosodást kívánok mindenkinek!!!

kispiskóta

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2008.11.21 21:47-kor.

Kép
1bambi

Jó reggelt :D De sokat írtatok.
Na először is:
Emi29-felvilágosítottál AFP ügyben.Nekem ezt itthon senki sem emlegette.A következő vizsgálatra kb 2 hét múlva megyek.Lehet,hogy majd akkor csinálják?
Hanem a 12 hetes nyakiredő vizsgálatnál tőlem vettek vért a genetikai vizsgálatra.Azzal az eredménnyel mentem a genetikai tanácsadásra.Lehet,hogy az lett volna az AFP vizsgálat :?: :?: :?:

A rendellenességekről:ezzel kapcsolatban én struccpolitikát folytatok.Egyszerűen nem gondolok arra,hogy mi lenne ha....Majd kiderül.

Toncsi-szia szegedi :D :D
Szeretném tőled megkérdezni,hogy ki az orvosod?Ugyanis Szegeden szeretnék szülni,de még nincs orvosom.Úgy gondoltam,hogy a 20.hetre keresek fel egy szegedi dokit,aki majd végigvezeti a terhességet a szülésig.

Szép napot mindenkinek. :D :D

Kép
szibi

Sziasztok!

1bambi és Szösszenet
Nekem van otthon egy kis tájékoztatófüzetem a jövő évi tanfolyamokról a Szent Imrében! Úgy néztem, hogy nekünk az a megfelelő, ami januárban indul és kb. március közepéig tart.
Otthonról tudok írni részleteket is, ha érdekel benneteket, csak most a melóhelyemen vagyok... A tájékoztatóban pontosan megvan, hogy mikor milyen előadás lesz és ki tartja!

Egyébként ahányszor csak olvasom itt a fórumon, hogy valaki uh-on volt, én is egyből úgy érzem de jó lenne látni a babánkat! Mi legközelebb 4D-re megyünk november 6-án, de az még azért elég messze van... :-( Kb. az AFP-re is akkor kell mennem, bár még nem beszéltem le a konkrét időpontot a dokival!

A nevekkel kapcsolatban mi úgy vagyunk, hogy nagyjából kitaláltuk a fiú meg a lánynevet is, de nem nagyon híreszteljük, mert még simán változhat. Biztosra majd akkor fogjuk kitalálni, ha már tudjuk a nemét...

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Nuska
Nagyon szimpatikusak a gondolataid!

[quote] írta:s úgy gondolom, hogy ha a testvérei a kezdetektől vele nőnek fel, ha látják, hogyan foglalkozunk vele, hogyan szeretjük, akkor ha betegen születik, betegen fogják elfogadni, és a későbbi, felnőtt életüket is ennek tudatában alakítják majd, persze a mi segítségünkkel, amíg lehet. Ettől még mindannyian lehetnek boldog felnőttek. Ha én megöregszem, és valami betegség miatt ápolni kell majd, remélem, hogy akkor is számíthatok majd a gyerekeimre. Ezt sem vitatkozásnak szánom, csak leírtam én is a gondolataimat, mint sokan közületek.

valami hasonlót készültem tegnap megfogalmazni csak aztán már nem jutott rá időm...
Teljes mértékben tudok azonosulni mindazzal amit leírtál és olyan jó, hogy vannak mamik akik így gondolkodnak!
Nekem is eszembe jutott már ez a gyerek nemével kapcsolatos dolog... ugyanis így a másodikra várva is hallom már de jó lenne ha lány lenne... én meg úgy vagyok vele, hogy teljesen mindegy... sőt az az érdekes, hogy mivel fiam van a lány gondolatát nehéz is magamévá tennem, ugyanis azt nem próbáltam! :lol: Persze jó lenne egyszer egy kislány is (márcsak azért is mert még a pocakosodás előtt vettem egy-két lány ruhát is :) :lol: :lol: :lol: ) de egyáltalán nemzavar a gondolata, hogy fiús anya leszek! :)
valahogy pocilakót is fiúnak képzelem...

Hány éves vagy, hogy erőltetnék az amniot?
nem teszel fel magadról meg a családodról fotót?

Szibi
Az nem hiszem, hogy az volt! Az AFP-nél fontos, hogy a 16. héten nézzék... kérdezz rá!

bambi
15+5 az a 16. hét!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nuska
...jaj már emlékszem te vagy a kerületi? ugye?
Azt mondtad, hogy mi már találkoztunk, de nem emlékszem ugyanis én nem láttam rólad fotót!
Mutasd meg magad! A játszótéren találkoztunk?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok! Ezer éve nem írtam. De nincs semmi különös. Hétfőn megyünk mi is UH-ra. Már nagyon várom.

SZENT IMRÉSEK!! Én is az vagyok és majd én is szeretnék csatlakozni a tanfolyamra. Olyan nincs ami nem januárban indul, hanem mondjuk decemberben és februárig tart? Én sajna márciusban már nem nagyon fogok tudni mozogni az ikrekkel.
Egyébként egy másik topikban sokan szidják a Szent Imrét, de szerintem tök jó kórház és főleg a szülészete!

Szerintem én sem fogok menni genetikai vizsgálatokra. Fölöslegesnek tartom, mert azért annak nagyon kicsi az esélye, hogy mind a kettő beteg, és ha csak az egyik.......egy gyereket nem lehet elvetetni....... És ráadásul még keresztény is vagyok és ha úgy alakul vállalom. De azért reméljük a legjobbakat hétfőre. :)

Örülök, hogy itt többen vagyunk, akik hasonlóan gondolkoznak.:)

Tegnap töltöttem a 12-t!!!! Úgyhogy elhatároztam, hogy a szerdai rókám volt az utolsó! :)

És Apa leszokott a cigiről a gyerekek miatt!!! Ez nála akkora eredmény, hogy szinte el sem hiszem, hogy igaz! Nagyon büszke vagyok rá!!!

Kép

Kép
kamilla306

Szép Reggelt Mindenkinek!
Most jöttem AFP, vérkép vizsgálatról, végre ez is megvan!A dokim is megvizsgált, hála Istennek a méhszáj zárva van, de ezek a görcsök lehet, hogy már nem múlnak el végig :( .A Magnéziumot ma reggel sem sikerült bevennem, vagyis bevettem én, csak visszajött.A babánk úgy látszik nem rajong ezért a gyógyszerért :D .

Kedden kapok beutalót a 18. hetes UH-ra.Valahogy az UH-val kapcsolatban nekem is az az érzésem, hogy, ha túl gyakran van, ezért mi is csak a kötelezőkre megyünk, de persze a 4D-set 1x összehozzuk azért.

Gyerekszámmal kapcsolatban-mi is hármat szeretnénk, a rokonság biztos furán fog erre reagálni, mert csak egyik ágon van 1 családban 4 gyerek( bár a negyediket már nem tervezték),de hát ez minket nem tart vissza.

Kép

Kép
deli

Nuska-tényleg nagyon jókat irtál, és még szebbé teszi, hogy ezeket egy gyógypedagógus irta, aki tényleg ismeri a sérült gyerekeket.Én is dolgoztam beteg gyerekekkel, csak én kórházban, ezért nekem is van azért fogalmam erről.De természetesen mindenki egészséges babát szeretne és kívánom is, hogy mindannyióknak egészséges babái szülessenek!

A mi kis babácskánknak nagyon jó a humorérzéke már most!Este azon szórakozott, hogy még véletlenül sem akart akkor megmozdulni, amikor a hasamra tettem a kezem, hogy érezzem, persze amint elvettem rögtön nagyokat rúgott(legalábbis azt hiszem rúgott, mert elég erőteljesek már a mozdulatai).De azért egyszer sikrült egy kopantást elkapnom.

Kép

Kép
deli

Kamilla
A Szent Imréről én is csak jókat hallottam nekem az volt a másik kórház amin még gondolkodtam...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kérdés mindenkihez-nekem most valahogy nagyon száraz a mellbimbóm, szinte hámlik a bőr? Ti nem vettetek észre ilyesmit, az első terhességemnél nem volt ilyen(bocsánat az intim kérdésért :oops: )

Kép

Kép
deli

Én nem vettem észre, de az enyém még sűrűn van szájban! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kenegesd szerintem!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ezt nemrég találtam: Hátha valakit érdekel...

2007.10.25.-ei frissítés abortuszt nem végző nőgyógyászok listája

dr. Bálint Balázs Szent Imre Kórház
dr. Bálint Sándor Szent Imre Kórház
dr. Boiskó Klára (1996-os adat) Szent István
dr. Gyócsi János Kaposvári Kórház
dr. Harsányi Lehel Szent Imre kórház
dr. Holba Sándor Szent Imre Kórház
dr. Járányi Beáta Uzsoki utcai Kórház
dr. Juhász György
dr. Kocsis Éva Szent Imre Kórház
dr. LOVAS Györgyi Heim Pál Gyermekkórház
dr. Petik Dóra Szent István kórház
dr. Prievara Ferenc Bajai Kórház
dr. Sziller István I. sz. Női Klinika
dr. Szinnyai Attila - Uzsoki + Százhalombattán rendel Uzsoki utcai Kórház
dr. Szörényi András Pécsi Szülészeti Klinika
dr. Templom József - Péterffy Kórház
dr. Török Miklós -MÁV-BM-Honvéd-OGYIK
dr. Vida Gábor Kútvölgyi úti Kórház
Várpalotai Kórház

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kamilla
Délután otthonról megírom, hogy pontosan mikor indulnak tanfolyamok a Szent Imrében; biztos találsz olyat ami neked megfelel!

Kép

Kép

zorroné

Sziasztok!

Rossz hírekkel jövök.Sajnos az én babám nem fejlődött rendesen.Kedden csinálják meg a műtétet.

Nem is nagyon jövök már erre,de amint lehet újra próbálkozunk!

Mindenkinek sok sikert a továbbiakhoz!!

annus11

Annus - Nagyon sajnálom :( :( :cry: Kitartást nektek, és bizonyára hamarosan újra próbálkozhattok! És bármikor nézz be hozzánk, szívesen látunk!!!

Kispiskóta - Hát szióóóó :) :) A gerincem legalsó csigolyája porckorongsérves, ezért vagyok esélyes a császárra .. Már kezdek barátkozni a gondolattal .. először nagyon elszomorodtam, de ha így kell legyen, így lesz! Majd mailben írok bővebben :)
Marciról cuki a kép, és te is nagyon jól nézel ki! Örülök, hogy jól vagytok!!!! (Ha kisfiunk lesz, nekünk is Marci lesz .. ugyan Marcell, de becézve ugyanaz :))

Bambi
- Én pont azért megyek később a vizsgálatra, hogy biztosan már a 17. hétben legyek .. ugyanis a babóca kisebb mint a hivatalos kora :) Én rákérdeztem a dokinál, hogy jó lesz így? Ő meg mosolygott az aggodalmamon, és mondta, hogy higgyem el .. így jó lesz :D :D (picit bután is éreztem magam, hogy mit akadékoskodom .. ő az orvos .. csak nem küld rossz időpontban :lol:)

Zorroné
- Persze, engem is érdekel a tanfolyam!! Mindenképpen megyek majd :) Írd csak az infoidat, amit tudsz :)
Én nagyon jókat hallottam a Szent Imréről .. gyönyörűen fel van újítva, és a dokik is jók! Én rendelőbe is a felújított Fehérvári útiba járok .. és nagyon meg vagyok elégedve, soha nem kellett várnom sehol 5 percnél többet .. se UH-n, se vérvételen .. se a dokira .. nagyon rendben van a hely :)

Kép
szösszenet

szia szibi!

elküldöm privátba, hogy ki az orvosom. akkor te is Szegeden laksz?
toncsi

toncsi80

Sziasztok!

Mamacka, én hozzátennék még egy nevet, ő sem csinál ha jól tudom :)

Dr. Sulyok Csaba, Bajcsy Zsilinszky kórház

Velünk nincs most semmi, babci mozog, dokihoz kedden megyek.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Deli!
Én is így jártam,és nagyon fájt is lehet venni a patikában mellbimbóvédő krémet, attól rendbejött a neve GARMASTAN, ez még az olcsóbb fajta volt, de jó, kb. 1300 Ft.De legalább még jó lesz szoptatáskor is.

Kép
ágnes27

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2008.11.21 21:48-kor.

Kép
1bambi

Mamacka,
igen, én vagyok az egyik kőbányai, szerintem már láttalak a parkban, de biztosan nem beszélgettünk. Ha legközelebb látlak, megszólítalak. Ne haragudj, megint írom, de már kérdezte valaki: én nem teszek fel képet se magamról, se a gyerekekről. Szeretek elbújni az Internet és a fórum névtelensége mögé... :)
Amúgy 36 éves leszek decemberben, és egy genetikus mondta, hogy a dokikat nem érdekli, hogy egy nappal vagy-e több, mint 35 vagy öt ével, fölötte rögtön ajánlják az amnot.
Üdv,
Nuska+ (16+0)
nuska1

deli!
nekem is. és ha kint hidegben vagyok nagyon fáj. én testápolót kentem rá. nekem az is jó volt.
toncsi

toncsi80

Bambi,

nekem a doki azt írta az ambuláns lapomra, hogy október 25 és 30 között kell mennem AFP-re. (Ezt egyébként már a 8. héten eldöntötte :) azóta nem módosított rajta.) 29-én fogok menni, akkor leszek 16 hetes és 3 napos.
Lehet, hogy a nagy babád miatt rendelt be korábban.

Szibi,

szerintem a 12. héten végzett vérvétel az nem AFP szűrés volt. Ahogy Mamacka is írta AFP-t csak a 16. héten végeznek.

Annus11,

Nagyon sajnálom. Kívánom, hogy minél hamarabb újra babás legyél.

Szöszi,

Nem tettél fel képet az új Elenoros nacidról :roll: :roll:

Deli,

Egyelőre a te panaszod rajtam még nem jelentkezett és remélem, hogy nem is fog :) Elég nekem a még mindig előforduló hányinger. Ma is megtalált a róka.... Mikor lesz ennek vége??????

Kép
emi29

Nuska
Valószínű igazad is van... de nekem már mindegy... sajnos egy kicsit beteges lányka már több alkalommal visszaélt a fotóimmal, szüléstörténetemmel... kicsit tartok is tőle, hogy nincs-e köztünk álnéven... :( akkor majd szólíts meg legközelebb! Mindig odajártok játszóra?

bambi
Most még szerintem igen ha a baba kint lesz akkor már nem mindegy mert lenyalja...
Az én cicim már teljesen kivan készítve... mindkét gyerek által.. :lol: :lol: :lol: :lol: . már szinte észre sem veszem... vagyis dehogynem... nyugalmi állapotban is nyilal... csak a krémezéssel nem megyek semmire...

Annus
Nagyon sajnálom... :cry: :cry: :cry: jól emlékszem, hogy ugyanahhoz a dokihoz jártunk?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Emi,
Én is örülök, meg azért olyan nagyon messze sem vagyunk.
A hányingerem még nekem sem múlt el, sőt most már a gyomrom is ég. Ez a tünet eddig csak a végén jelentkezett. De azért fel a fejjel!

Deli,
Nekem is száraz, sőt viszket is, de a testápoló használ. A garmastan nekem szoptatáskor nagyon bejött.

Annus,
Nagyon sajnálom!!

Kép
Kép
Kép
felsoa

Sziasztok!

Én pontosan 16+0-nál voltam Afp-n, az orvosom nagyon kiszámolgatta a dolgot. Azt is mondta, hogy előző nap pihengessek, mert befolyásolhatja az eredményt, ha túlhajtom magam.
Holnap megyek az eredményért, rettenetesen izgulok, hogy jó legyen.

Ma nekem is egész délelőtt hányingerem volt, pedig már azt hittem vége annak az időszaknak. :shock:
zsálya*

Sziasztok!

Annus sajnálom ami történt! Kitartást és erőt kivánok keddre!

Deli: hasonlót tapasztaltam én is mult héten de nekem sima Dove testápolótól elmúlt!

Egy kérdésem lenne: tudja valaki hogy gyomorsavra milyen hatásos szer létezik mert szerintem nekem kicsit sok lehet. Inkább akkor tapasztalom ha sok gyümölcsöt eszem vagy éhes vagyok!
Elég kellemetlen!

Egy másik kérdés: hogy a bababörze vasárnap hány óráig tart?
Gondolom reggel vagy a kora délelötti órákban érdemes kimenni!

Kép
geni

[quote="geni"]E írta:genigy másik kérdés: hogy a bababörze vasárnap hány óráig tart?
Gondolom reggel vagy a kora délelötti órákban érdemes kimenni!

8-15-ig tart. Minél korábban érdemes menni; a jó cuccokat hamar elviszik.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Geni
A Renit szedheted!

Kép
Kép
Kép
mamacka

bocs Renniet!

Kép
Kép
Kép
mamacka

geni!

Rennie, Salvus gyógyvíz
toncsi

toncsi80

Ajánlok egy másik kismamaruhakészítőt!
Kinn lesz a börzén is!

Új kismamaruhák: nadrágok és felsők

Sztreccs kordbársony kismamanadrágok 3 színben: sötétbarna, sötétkheki és mályva színekben, 4 méretben: M, L, XL, XXL. Ára: 3900.-

Sztreccs farmer kismamanadrágok 2 színben: s.kék, s. barna,
szintén 4 méretben. Ára: 4500.-

Pamut, belül bolyhos melegítőnadrágok 3 színben: kék, kheki, homok, 4 méretben. Ára: 3900.-

A nadrágok pocakrésze pamut, sztreccs passzé, állítható kismamagumival,így a terhességed végéig hordani tudod őket.

Sztreccs pamut felsők 3 színben: kheki, mályva, drapp csíkos,
2 méretben. Ára: 3500.-

Egyedi méreteket rendelésre elkészítünk!
Árukínálatunk folyamatosan bővül!
Weblapunk hamarosan elkészül.

Elérhetőségünk: gwinike@hotmail.com
0620-581-6463
Budapest, XVIII. ker

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Afp: Mindenhol úgy van írva, hgoy 16 hetesen kell menni, ez sztem a betöltött 16 hetet jelenti, nem pedig a 16. hetet. Kicsit bekavaró egyébként, de ugye ha 15 hetes és 3 napos vagy, akkor az a 16. hét, de 15 hetes vagy. A dokik is mindig a betöltött hetet kérdezik.

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Szent Imréseknek és mindenkinek akit érdekel:
Szülésre felkészítő tanfolyam tervezett időpontja:
január 8-tól március 11-ig minden héten kedden este 6 órától

Összesen 9 előadás van:
1. Vizsgálóeljárások a várandósség és a szülés alatt
2. Intim torna
3. A várandósság, a szülés és a gyermekágy pszichológiája
4. Várandósság - Zene - Születés - Tánc
5. Szülés, együttszülés, alternatív szülés
6. Fájdalomcsillapító eljárások
7. Az újszülött, baba-mama szobák, a szoptatás
8. Kommunikáció az újszülöttel
9. Összefoglalás - Videófilmek vetítése

Kép

Kép

zorroné

Na úgy néz ki ritkulnak a roszullétek vagy talán már el is múlnak?! :wink: Jó lenne.Én most nem értem az uh-t.16-án voltam azt írta a doki hó múlva kontroll,a védőnő meg azt mondta a 12ik héten nagy uh-lesz abban a kórházban ahol szülni fogok.Ez együtt sok,most hogy lesz ez?Két orvoshoz kell járnom 2uh-ra,2-városba?
A régi lakóhelyemen egy kórházba jártunk egy helyen volt minden.Most a pároméknál lakom itt az egyik irányba lévő városba tartozunk a labor miatt (a vérvételi mintát 2 helyre küldik tovább vizsgálatra),viszont ez nem kórház tehát itt nem szülhetek.De ott még nem vizsgáltak ahol szülni fogok és onnan jár ki egy nőgyógyász akivel még nem sikerült találkozni.
Ha megjön a vérvétel eredménye akkor megyek hozzá vizsgálatra de ez az uh-még tök homály.Remélem sikerült érthetően leírnom a bajomat!:?
Vendég

Gitka,

nem hiszem, hogy mind a két doki fog végezni UH-t. A 12. héten egyszer tuti végeznek, akkor van a tarkóredó mérés is. Aztán a 18. hét környékén van a következő.
Az UH-t végző orvos minden bizonnyal be fogja írni a kismama könyvbe az UH időpontját is.

Kép
emi29

Sziasztok!

Nagyon fáj a fejem 2napja,lassan megőrjít ez a fájdalom,remélem már nem tart sokáig! :cry:

Jó sokat írtatok!

ANNUS:Sajnálom! :cry: :cry:

TONCSI80:SziA! Én is szegedi vagyok és én ápr.9re vagyok kiírva!
Lehet,hogy egyszerre is szülünk?! :lol:

KLARKA:Nekem is nagyon sokszor fárasztó a fiam ellátása,és néha én is elvesztem a türelmem! :cry: De úgy érzzem ,hogy mostanában azért egy kicsit könnyebb mint a terhesség elején,meghát ők is nőnek és okosodnak közbe! :lol:

Mi egyébként 3 babát szeretnénk,a következőre azért jobban rápihenünk,mondjuk úgy 5-6évet! :wink:

Ja egyébként,úgye mi is tudjuk már ,hogy a második is fiú lesz ,mi is szembesültünk ilyen fantasztikus kérdésekkel mint pl.:

-Kisfú?Nem akartatok volna inkább lányt?
Mintha ez kívánságműsor lenne!

MEG:
-Még egy fiú,jaj szegénykém!

Néha olyan búnkók az emberek! :twisted:

KépKép
KépKép
nicci

Sziasztok!
Köszönöm a jótanácsokat mindenkinek a száraz bőrrel kapcsolatban!De közben eszembe jutott, hogy én sajna nem kenegethetem bármivel, mert a lányommal volt egy csúnya ekcémám, amire ezer féle krémet próbáltam (persze bőrgyógyász ajánlatára), és semmi nem vált be, sőt rosszabb lett.De aztán egy másik doki rögtön megtalálta azt a krémet ami szinte azonnal használt (gyógyszertári kikevert olcsó krém volt).Úgyhogy most meg kell keresnem ezt a dokinénit, hogy irja fel újra.Amúgy számomra ez a rész mindig is kényes volt, én sosem mertem bármilyen krémmel kenegetni :( , de jól is tettem a fentieket megtapasztalva.

Annus-szomorú amit írtál, nagyon sajnálom :( .

Kép

Kép
deli

Mamacka-köszönjük, hogy feltetted a névsort!

Kép

Kép
deli

Remélem nem haragszotok a képekért, de számomra ezek olyan meghatóak.

Kép Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
deli

Emi - Sajnos a párom alig volt itthon .. rohant játszani .. így nem volt ideje lefotózni :) De holnap lesz!!!
Én próbáltam tükörből, de marha idétlen képek születtek :D :D
Szóval rábízom inkább ;)

Kép
szösszenet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: