A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ancsi! A kepernyo bal sarkan (altalaban) olyan van, hogy start, azt megnyomod, es a programokat megnyitod, es ott kell lenni a WORDnek. Na, megvan?
Vendég

Sziasztok !

Granda: engem akkor még nem szárnyaltál felül. Nekem a terhelés után a 120 perces volt 12. Ment a kemény diéta egy hétig és a kontroll vizsgálaton 4,9 volt. Szóval kitartás.
Azóta persze gyengítettem a diétát és elég sokat bűnözök de még így is nagyon jók az eredményeim. Persze mindig ellenőrzöm mert van mérő a családban.
Ha jól tudom akkor kb 10.000ft körül lehet venni ilyen mérőt ha te is szeretnéd magadnak otthon ellenőrizni.

Most csak ennyire ugrottam be de majd később leszek még.

Üdv mindenkinek :D :D :D
20200310173350

Huu, csajok, ma valami magyarosat kivantam, hat ugy dontottem, csinalok kis paprikas krumplit tejfolos ubisalataval!! :P Hat most megmozdulni sem tudok, de meg az orokmozgo babukam is csak pilleg.. :D
Pont meg akartam merni en is a pocakomat...inkabb varok par oracskat :? :oops:
Vendég

Sziasztok Mammikák!
Banita! Nagyon csinos vagy!

Vadvirág! Pociméret: 110cm (köldöknél mértem, úgy kell?) Nekem még nem mérték :oops:

Granda! Zabpehely? Vagy műzli? Azok is nagyon jó kaják, nem? Én amikor diétáznom kellett azt reggeliztem, és uzsonnáztam is, nekem nagyon bevált, és lehet variálni gyümivel, joghurttal... Fú eszek is egy tállal :lol:

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Pociméret: 105 (én is köldöknél mértem, nekem se mértek még...)

A szülésre felkészítőn megnéztünk egy szülést. Nem volt annyira gáz, mint amennyire féltem attól, hogy lássam. Az előadáson ott volt egy szülész-nőgyógyász is. Lehetett tőle kérdezni! Jól kifaggattuk! :lol: Ja! Megkérdeztem: az 5. hónapban már általában megfordul a baba, de sokaknál csak később. Úgyhogy nem parázok. De kivi vagyok egyáltalán, hogy hogy fekszik! És képzeljétek, volt a tanfolyamon egy csaj, aki hétfőre kapott időpontot 4D-re, pedig 9-én akar menni (amikorra nekem van), úgyhogy holnap felhívjuk őket, és időpontot cserélünk. Így - ha minden igaz - hétfőn már megnézhetem a kis Szelinámat! :lol: :lol: :lol:
Hurrááááááá!!!!!!

Kiskolbi! Most 2 hét szünet lesz a tanfolyamon. 18-án (szerdán) megyünk legközelebb, akkor jön 2 szülésznő is! Remélem, tudsz majd jönni! :)

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok !

Kérdésem az lenne, hogy valaki tornázik otthon kazettáról vagy dvdről ? Ha igen akkor melyiket vegyem meg melyik jó ?

Lányok idteni fincsi meggylevest csináltam friss meggyből kevés cukorral így kicsit savanykás.
Holnap azt fogok enni jól lehűtve.

Niki : ez a paprikáskrumpli nagyon jól hangzik. Lehet azt csinálok hétvégén.

Torna alatt amit reggel csináltam törpi is nagyon aktív volt azóta meg csend van kiváncsi leszek mi lesz este lefekvésnél.

Szép estét :!: :D
20200310173350

Sziasztok,

most jöttem haza a "vizibalettről". :) Most valahogy jobban elfáradtam, nagyon klassz volt. Ma inkább hátizomra gyúrtunk.
Hát csajok, ha végigjárom a bérletet, az én kicsi lányom kondenzcsíkkal fog megszületni, csak győzzék elkapni. :lol:

Egyszer valaki felvetette, hogy kinek ki fogdossa a pociját. Hát nekem az ismerősök 99%-a fogdossa, de idegen nem szerencsére, nem is engedném. De a "fogdosás" csak egy egy mozdulatos diszkrét simi, egyáltalán nem zavaró. :)

Timi! Már napok óta meggylevest akarok enni, holnap szerintem csinálok is. :) Anyukám ma nekem császármorzsát csinált. Nyammmi!

Pocakméret: 95 cm (és ebben van egy 1700 g-os királylány. :shock: )

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Jéé, csütörtök van, táblanap:)
Rögtön csinálom is. :)

Pocakméret: 91 cm. :oops: :oops:
Asszem nekem a lekissebb, de mentségem legyen, h 60 cm volt és 53 kg vagyok. :oops:

Mostani pocikép, kicsi sztetek?? Parázzak..
Ehh 130, 110 cm... Én 116-al mentem szülni Marcit és brutálisan nagy volt hozzám képest. :shock:
Kép
Vendég

Jaa, köszi a méreteket. Holnap remélem nekem is lesznek adataim. :lol: :lol:
Vendég

Hajni! Egyáltalán nem kicsi a pocid! Tökéletes! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Lányok!

A sok jó kaja hallatán engedtem a csábításnak és csináltam túrógombócot. Isteni lett. Jól be is laktam. Picurnak is nagyon ízlett!!!

Volt nekünk egy topikolónk Gabcinak hívják. Nagyon rég nem írt. Mi lehet vele?

Kép
Kép
timi26

Mai pocika. A strandolós képen nagyobbnak tűnt.

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Tábla:
Kép
Vendég

Emese:
én az enyémet nagynak látom, Marcival nem volt ekkora ilyenkor az tuti. De ezek a 130-as méretek elbizonytalanítottak. :shock:
Szép a pocid. :)

Timi:
Gabcii az őszibe szokott írni.
Vendég

Hajni!! En ma tevedtem at az oszibe, hat nekik miert jar nagyobb megtiszteltetes??? :cry: (Ha nem tudod, mire gondolok- face :D )
Vendég

Ezek a Timik..... Külön gruppot alkotnak.... Mindegyiknél fütyis lesz... :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, lehet, nevet kell valtoztassak, hogy vegre az otodik gyerekunk fiu legyen :?: :shock:
Vendég

Szépek a pocakos fotók! :):)

És klasszak a pocak cm-ek mindenkinél! :):)

Anitja!
Jól csináltad, ügyes vagy!
Nekem sem mérték még soha, csak magam kíváncsiságból - szerintem ez sem szokás mindenhol kötelező jelleggel. :):)

Vadvirág
Vendég

Niki:
nem tudom. Mire gondolsz? :oops: :oops:
este van, kismamaagyam van, most tényleg nem vágom. :oops:
Vendég

Hajni! :D :D :D
Vendég

Niki:
naaa, mond má meg. :wink:
Vendég

face: arc?
Hogy oda olyat képet raktam amin van fejem?? Vagy mi?? :oops:
Vendég

Na de Hajni!!! Mi is arcosat kérünk!!! :wink:

Regina
KépKép
mazsola7

Mazsola:
az 2004-es pocakoskép. :) Még Marci volt pocibaba, apa meg lévén első gyerek még fotózott. Most máá magamat fotózom, szval vagy pocak van vagy fej. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

jaaaa!!! :D

Regina
KépKép
mazsola7

No, de egye fene:
Kép

Kép

ez vagyok én, pocak nincs, fej van. :lol: :lol:
Vendég

Hajni! Nincs a gépeden időzítő? Én magamat fotóztam így.

Kép
Kép
Kép
gremese

HAJNINAK VAN FEJE!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese:
nem tom. :oops: Én ezeket vaku nélkül a fürdőben csinálom. A tükröt fotózom. :lol: :lol:
Vendég

Vegre lehullt a lepel!!! :D :D :D
Vendég

Niki:
erre gondoltál??
Vendég

Hajni! Látom, megint egy új részlet a fürdőből. :) Először wc, majd kád, most már haladunk az ajtó felé. Lassan az egész lakást megismerjük. :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Latjatok, a hosszas nyomozomunkamat siker koronazta!! Mintha csak Colombo tanitvanya lennek :wink:
Vendég

Emese:
nemmáááá. A wc-s a fenti fürdő volt, a kád a lenti. :)
Rafkós mi?! :lol: :lol: :lol: :wink: :lol: :lol:
Vendég

Igen, Hajni, ERRE :D Koszi :D
Vendég

Ma a vizibaletten mondta a csjszi (aki tartja az órát), hogy pár hét múlva kijön ey TV-stáb, és felveszi az aqua-natal lubickot. Ezúton kéri az engedélyünket.
Én hátulról: Drága lesz!!!!
Valaki megkérdezte: melyik tv-től?
Az RTL Klubtól.
Én: AZ NAGYON DRÁGA LESZ!!!!!!! :lol:
Ráadásul a Kismama magazintól is jönnek fotózni.
Na, kíváncsi leszek.

Kép
Kép
Kép
gremese

Amikor meglattam a kepet az ozi topicban, majdnem irtam, hogy nem tudom miert kell nalunk rejtegetni a csinos fejedet :D De nem akartalak zavarba hozni :D
Vendég

Na, mielőtt még meglincseltek megmutatom a fiam új séróját is. :)
Kép
Kép
Kép
Vendég

AHHA! Szóval két fürdőtök van..... :o

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese!! Aztan rittyentsd ki magad, es ne lazsalj, tagitsd azt a medencet, ne hozz rank szegyent!! Es ha meginterjuvolnak, emlitsd meg a forumos csoportunkat!! Mindenkit nev szerint!! :lol: :wink:
Vendég

Jaj, de helyes ez a gyerek! (A tiéd????? :lol: :lol: :lol: )
És micsoda szeme van.... A lányok limonádét fognak pisilni, ha meglátják. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Niki:
nem hoztál volna zavarba.
Nekem sokáig volt fent avatarom is, csak győr kisváros. És mikor a dokinál lesnek, meg az utcán mondják, h nézd ott van Marci, de szép, akkor az ember elgondolkodik, h mit oszt meg a nagyvilággal. :oops: :oops: :?
Szval azóta vagyok óvatosabb. :shock:
Vendég

Emese:
naná, h az enyém. Háá tiszta anyja, szép, okos és szerény. :lol: :lol: :wink:
Vendég

Hajni, en ezt is lattam, be-be-be!! :wink: Nagyon edes, gyonyoruseges! Feliratkozhatunk menyasszony-jeloltnek? Remelhetoleg csini lanyunk lesz, negyede jamaikai :wink:
Vendég

Niki! Ma is olyat tágítottam, azt hittem besz.rok. :D
De nagyon jó volt!
Majd vigyorgok ezerrel, ha tényleg lesz kamera.
Lehet, berakatom a hajam.... :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Daueroltatsz is elotte? Akkor tartosabb, a nagyim mondta :!: :!:
Vendég

No, most, h teleírtam az oldalt, kiadtam magam elhúzok BK-t nézni, utána visszalesek még. 8)
Vendég

Hajni! Laktam egy evet Gyorben...Hihetetlen varos, mindenki ismer mindenkit :?
Vendég

Naná! A melegben még jól össze is ugrik, az a tuti! :wink:
Lehet veszek valami strasszos fürdőrucit... Nem tudjátok Kiszel Tünde elérhetőségét? Asszem tőle kell tanácsot kérnem. :shock:

(Úristen! A többiek mit gondolhatnak rólunk.... Csatlakozzatok Többiek! MA össznépi kismama-agymenés van!)

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: