A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Bond,
köszi :lol: :lol: :lol:
(ja, így kellene :oops: ... jogos, magamat is át kellene szoktatni a könnyű vacsikra, mert az úszógumi egyre nagyobb :twisted: :twisted: :twisted: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok

Én már ősszel beadtam a bölcsibe a jelentkezést, pedig "csak" 2011 őszétől megy majd.
Azt mondják mindenhol, minél előbb annál jobb mert kevés a férőhely.
Én nem válogattam a bölcsik közt, ez van a városrészünkben.
Apának kell majd nagyrész vinnie-hoznia, így lesz a legegyszerűbb.

A banános elírást nem vettem észre :lol:
Vendég

Eddig teljesen jól szolgált a Libero, a jelenlegi csomaggal azonban nagyon nem vagyok megelégedve :evil:

Egyrészt apró fehér morzsikák maradnak Lóci bőrén, de ami még rosszabb: az első pisitől összecsomósodik.

Ma reggel pedig egy olyat vettem ki a csomagból, amiben eleve egy kőkemény röggé volt összeállva egy ponton a bélés..

Most gondolkodom rajta ilyet vegyek-e legközelebb :roll:
Vendég

sillia! :)

Megnézted a csomagolást? Nem volt rajta sérülés? Mert akkor lehet, hogy elázott esetleg. :roll: (Uram bocsá' nem ezer éves? :roll: :roll: :roll: ) Ha sérült, vagy nem megfelelően gyártott, akkor azt jelezheted a gyártónak és kötelesek kártéríteni. (A csomagoláson van mindig egy egyedi kód)

Kép
Kép
200907?

Sillia, Bond,
köszi, gyorsak voltatok!

Sillia,
az elírásosban semmi kritika nem volt, max magamnak,hogy nem tudtam rájönni :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond

Köszi a tippet.
A gyártási dátum szerint novemberi a pelus, viszont találtam a csomagolásán olyan lyukat amit nem én csináltam rá :?

Legközelebb erre is figyelek vásárláskor!
Vendég

sillia! :)

Bond fogyasztóvédelmi tippje :wink: : egy láthatóan nem okés pelus kíséretében írj egy levelet Liberoéknak. Fényképezd le a sérülést, a vonalkódot, és írd le, hogy mikor, hol vetted. (Mellesleg hozzáfűzheted, hogy: Klubtag vagyok, wazzeg. :twisted: :twisted: )

Kép
Kép
200907?

:!: :!: :!: EZ ANYUKÁKAT, APUKÁKAT, TOVÁBBÁ MINDENKIT ÉRINT, AKINEK VAN MOBIL TELEFONJA: :!: :!: :!:

http://www.origo.hu/techbazis/mobil/20100114-tarcsazasi-mod-valtozas-segitunk-atirni-a-mobiljaban-tarolt-szamokat.html

Kép
Kép
200907?

Sziasztok! :D

Bond: köszi a SZF infót :) Szemetek! :evil:

Hgabi: tüdőszűrő: hasonlóképp ezer éve :oops: Sajnálom, hogy ilyen a Nóci- ovi viszony :(

Kispocok: le a kalappal, én ennyi macerát nem tudom, hogy viseltem volna :roll:

Sillia: :shock: Nagyon szép a virágod! :D Örülök, hogy alakulnak az éjszakáid :lol: Lóci nagy kópé! :lol: :lol:
Lócinak lehet, hogy savanyú az alma, azért rázkódik tőle? /nem értek ám hozzá,csak itt okoskodok :roll: :) /

Kép
agi125r

Sziasztok!

Ági: született feleségeket én sem értem :roll: :twisted: .

Kispocok: tüdőszűrés :twisted: :twisted: , én is most voltam tapasztalatok hasonlók, ennél már csak az a durvább, mikor az adminisztrátor nő, megkérdezte a kolléganőjétől, hogy mennyi 840+840 :shock: :shock: . Igen szedek Magne B6-ot, most vasat is, áhhhh ki van zárva, hogy én nyugtatót szedjek :wink: .

Hendegabi: remélem minden rendben lesz Nócival, de számomra hihetetlen, ,hogy az óvónők kivételt tesznek gyerek és gyerek között, enyémanyu is óvónő és ilyenre sose volt nála példa. Mondjuk neki ez volt az élete, imádta a munkáját, mikor egészsége megromlott és rokkant lett , teljesen összetört :( .

Sillia: Lóci tényleg huncut csibész, nagyon édi :P . Gyönyörű a virág, Amarillis ugye :roll: ? Nekem van ilyenem, de sose virágzik :oops: . Én a rizst teljesen szétfőzőm és utána átpaszírozom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marietta1982 2010.01.15 14:09-kor.
marietta1982

Tudom, hogy egyszer már beszéltünk erről, de van egy nagyon fontos kérdésem:
Ti hogy altattok?
Dec. közepéig nálunk úgy ment, hogy beraktam az ágyba, szájba a cumi, arcocska mellé a Hátas, szép álmokat puszi és csá. Elaludt magától nagyon ügyesen. Viszont év végén ha kiléptem a szobájából, már sírt :( Úgyhogy azóta altatás:
Kata hálózsákba be, cumi, Hátas a helyére, én jobb kézzel Kata mellkasát és alkarral a lentebbi részeket "fogom le" /mert elficereg oldalra és úgy nem alszik el :roll: /, bal kézzel és fejjjel a kiságy szélét támasztom. Közben megy a sssssss, meg ka kilöki a Hátassal a cumit, azt visszaadom. Így elalszik néha 15-20, néha 30 perc alatt. Addigra faszányosan elzsibbadok :roll:
Hogy tudnám visszaszoktatni, hogy magától elaludjon? Vagy van egyszerűbb altatási trükkötök?

Kép
agi125r

Még gyorsan: séta végén hazafele tartottunk, amikor jött velünk szembe a szomszéd kisfiú, aki másfél hónappal idősebb Katánál, tolta a román nagymami. Illetve álltak, a nagymami meg nagyon magyarázott vmit. Mikor odaértünk, akkor látjuk, hogy a kissrác fekvésből hasizomból simán felült :shock: :lol: Vissza se akart feküdni :lol: Nagymami ennek örült, meg gondolom, erről magyarázott ezerrel- ugyanis nem tudok románul :lol: :lol: De nagyon aranyos volt a kissrác, az út túloldalán jött egy nagypapi a nagyon pici unokájával, a kislány már járt, Dávid nagyon nézte: már csajozna!! :lol: :lol:

Kép
agi125r

Kép fogat ellenőrzök

Kép vigyor :) Kép így is lehet

Kép ez is megvan!

Kép cimkenyalás

Kép
agi125r

Bond:Én is ezt mondtam,hogy pü.Csak,ha valaki itt ír nekem sértőt(amit nem is akart :?: )annak akkor én is itt válaszolok.

Így Boo,mondjuk,te félreértesz,és itt megint nem szépeket írtál,én mégis elküldtem neked a pü-t.Hiszen egyik enged,...

ja,és persze béke :D
Vendég

Marietta

Köszi a rizskészítős választ.
A virágot névnapomra kaptam a barátainktól nekem is most van ilyen először.

Gabi?
Remélem minden rendben volt a nőgyógyásznál? :roll:

Hendegabi

Nóci hogy viselte az ovit?

Ancsurti?

Ikoka?

Katy

Amikor a soraidat olvasom a takarítási kényszeredről, mindig az jut eszembe, hogy ha bejönnél ide hozzánk, valószínűleg pár percen belül testszerte megjelenő viszkető kiütésekkel távoznál :lol:
Nem azt akarom mondani hogy minket megesz a kosz, de bizony itt állandó enyhe rendetlenség van...

Agi

Altatásról én inkább nem szólok mert én még mindig cicin altatok :oops:
Látom, a te lánykád is nagy felfedező :D
Vendég

Ági, Sillia

Odett is még cicin alszik el :roll: .

Kép
Kép
orsi777

Sillia, Orsi: minden alvás cicin történik? :shock: :D Vagy azért napközben máshogy is rá lehet őket venni?

Sillia: igen, a játszószőnyeg meg a leterített pléd régóta nem elég :roll: :lol: Most, hogy eltűnt a karácsonyfa és nagyobb a hely azt is kihasználja :lol: Mi apával lassan a fürdőbe szorulunk :lol:

Kép
agi125r

Altatás:
Napközben cicin, este fürdés után vacsi-cici közben már félálomban van, úgyhogy szerintem ez is annak számít...

KépKép

KépKép
kispocok13

Ági,
Nekem napközben még babakocsiban alszik el, kb 10 perc séta után. Ez még akkor is bejön, amikor más befuccsol :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Mar 2 napja probalkozok jonni,de sajna nem sikerul....na nem azert,mert akkora a felfordulas,hanem mert minden,tenyleg minden porcikammal probalom Hangi figyelmet lekotni!
Nagyjabol sikerul is,a napjaink kezdenek alakulni 8) :lol:
Nagyon elvezi a jumpert,most mar ott tudom hagyni pici idokre,mert jol elszorakoztatja magat benne,igy nekem eleg a konyhabol tapsikolnom,ujjonganom,oromkodnom....
Sikerul a takaritas is vegre,ma mosok is,fozok is,Hangi szunyal eppen :lol:
Es kepzeljetek!!!Vegre tetszik neki a babakocsi!!!!!!Juhejjj!!!Ez nekem akkora konnyedseget jelent,el sem tudom mondani!
Persze felem forditva,es felig ulohelyzetbe allitva!Csak pillog,dumal menet kozben,es aztan bealszik.
Igy vegre mar jokora setat is tudtam tenni vele,ami nekem is nagyon jol esett,erzem magamban az energiat,mert tegnap este szaguldottunk vegig az utakon,kisse eroltetett menetben(futo babakocsi).Meglatogattunk egy ismerosunket is,jot beszelgettunk...annyira hianyzott mar a mobilitas,mivel a kenguruval,kendovel,nagyon maceras feloltozni,felcihelodni ebben a hidegben.De igy,joval egyszerubbe valt a helyzet!!!
Aztan kozben kapja a rizspepet is,ma lesz a 4.napunk,es mar tegnap is megevett tobb mint masfel evokanalnyit :lol: :lol: :lol:
Szopik valtozatlanul kimeritenek,mert az ejszakaink meg mindig neccesek,nalunk meg tartanak az ebredesek,amivel nem volna akkora baj,ha lekorlatozodnanak mar vegre 2-re....
A mensim is megjott,szerintem ez is zavarhatta,mert mar egy hete keszulodott :? kivancsi leszek meddig tart majd... :?
A rizspeptol Makikam "razkodik"az elso kanalnal,es nem lehet hogy savanyu volna,mint az alma pl....
Mar o is tornazza fel a feneket az egbe,probalkozik kuszogatni...persze helyvaltoztatasra mar eleg regen kepes,de most aztan mar pillanatok allatt muveli :lol: ...megtalalta mar a laptop zsinorjat,bekuszik a bolcso ala,cicazik,de persze azert kezd a jatekaival is fogalaltoskodni...nagyon szereti a kockait,formacskait,ami a formabedobo tartozeka....

Sillia:orommel olvasom,hogy Ti is alakultok,mar itt volt az ideje,sokat gondolok ratok!!!Csodas a viragod!!!
Es Locid is!!!

Agi:Kata is csuda pofi,es az a hajszerkezet...o is erdekesen noveszti a serojat!!!Latom felfedez mar rendesen!

Dodi:gratula!

Hendegabi:remeljuk nem lesz semmi baj az oviban....ovonenik: :x

Lilisgabi:gratula a fogyashoz!
Nekem is lement mar a teleles alatt felszedett anyag....persze megint kimerult az elem a merlegben....de rajta vagyok a dolgon most nagyon!!!

Altatas:hat nem tudok tanacsot adni,bar egyre sikeresebben megy,mar nem kell hozza 30 perc.....es vgre 2x is aludt deltol majdnem 2 orakat 8)
En hasonloan csinalom napkozben,de este illetve ha nyugosebb,akkor nalunk is cicin altatas van 8)

Spargat imadom!!!Es az avokadot is...kivancsi leszek,Mokaficek mit szol majd hozza....de ez meg varat magara.....mjad kb.1,5 het mulva kezdjuk a zoldsegekkel!

Annyi mindent szerettem volna :roll: :roll: ...de kihullott a fejembol menet kozben.....
Most megyek,fozogetek,mig Makec alszik,aztan eves,es seta!!! :lol:

Jo lenne bekapcsolodnom,de vegre latom a fenyt az alagut vegen!!!

Kép
Kép
ancsurti

(Bocsássatok meg lányok, de emellett nem tudok szó nélkül elmenni :oops: ....)

Gabber!

Ki vagy te, és hol a mi Lilisgabink!?!?! Nem ismerek rád :shock: :( :( :( . Amit Boo az előző oldalon írt neked, az kifejezetten kedves tőle, és én semmi cinikusat nem láttam benne!!!! Szerintem teljesen békülő szándékkal írta ezt, n nem értem mit vársz tőle? :roll: Boo engedett, ami ismerve őt naaaaagyon nagy dolog :wink: . Erre te ezt effektív visszautasítod, és még kijelented, hogy te engedtél előbb..... :shock: :shock: :shock: :shock: . Bocsáss meg nekem, de ez elég mártír-szagú :roll: !
Én soha senkinek a teljesítményét nem szoktam lenézni, így tőled is valóban nagyon nagy dolog, hogy ennyi dolgot ellátsz, meg a suli is.... tényleg, le a kalappal! De hidd el, vannak itt többen is, akik szívesen cserélnének veled bizonyos dolgokban, ők mégsem sorolják fel tételesen mi minden szakad a nyakukba! Tudod, azzal, hogy másnak kellemetlen perceket okozol, neked fikarcnyit sem lesz jobb, sőt!!! Én mindig olyan örömmel olvasom, ha valakivel valami jó történik, így Booval is együtt ujjongtam magamban, mikor a férje váltani tudott.... És ez nem ezért van, mert én olyan "húdejófej" vagyok, hanem szerintem ez (itt) így normális!Azzal az égvilágon semmi baj nincs, hogy megosztod velünk a problémáidat vígaszt/empátiát/véleményt várva, hiszen ezért (is) vagyunk itt egymásnak, és ezzel nagyon sokunk élt már, anélkül, hogy ebből vita kerekedett volna! De aki ide "kiteregeti a szenyest" az vállalja, hogy nem mindenki fog vele egyet érteni, de ezeket a véleményeket soha nem rosszindulatból írja bárki is, hanem segítő szándékkal. És érdemes átgondolni, mert közel sem biztos, hogy aki másképp gondolkodik, mint te, az hülye! Én is számos ellenvéleménnyel találkoztam már itt, és több is volt, amit megfogadtam! Ettől nem gyengébb lettem, hanem több :wink: ! Továbbra is szívesen meghallgatjuk a problémáidat, ahogy mindenki másét is, de akkor engedd, hogy segítsünk, mert így csak az lesz a vége, hogy senki nem mert majd neked ellentmondani, mert annak laharapod a fejét :lol: .

Részemről a téma lezárva, és bár tény hogy nagyon szeretem Boo-t, de téged is megvédtelek volna, ha fordított lett volna a felállás :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Par foto Makecomrol:
igy eszunk Kép Kép
imad csucsulni Kép
huncutka Kép
indulunkKép
mufurc ,ebredes utanKép

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti: nagyon örülök a jó híreknek!!! :lol: :lol: Végre ilyet is olvasni :lol: :lol: Sétáljatok sokat a babakocsival, be kell hozni a lemaradást :lol: :lol: Jó, hogy már jobb kedved van :lol:
Mindenféle zsinórt megszorítás nekem is ismerős :roll: Hogy mindig azt találják meg, amit nem kéne...! :D
Haját Kata valóban érdekesen növeszti :lol: Na de sebaj, úgysem akarom babaszépségversenyen indítani :lol: :lol: Bár apa célozgatott ilyesmire mert ugye az ő kislánya a világon a legszebb :lol: De én nem érzem úgy, hogy olyasmivel kellene a gyereket megmérettetni, ami nem rajta múlik.... majd ha esetleg tornázni akar, vagy zongorázni / :roll: :lol: /, vagy sakkozni, akkor elmegyünk a versenyeire :D De ha csak simán rosszcsont lesz, akkor is imádom :lol: :lol: :lol: Már most megmondtam neki, hogy azt a szakmát választja, ami neki tetszik, nem szólok bele. De politikus nem lehet, mert akkor kitagadom :lol: :lol: :lol:

Egyébként most vacsi után amikor kapott még üvegből tejcit, simán beszunnyadt. Úgykogy ki is vettem a cumisüveget a kezéből, és bedugtam az ágyába :D Hálózsákba be, cumi a szájába, Hátas a hóna alá, ő oldalra fordult, és már húzta is a lóbőrt... :D Elég korán elaludt /19.50- kor/, kíváncsi vagyok, meddig tart? :D

Kép
agi125r

Hangi nagyon édi! :lol: :lol: :lol: És már milyen ügyesen ül! :shock: :lol: :lol:

Kép
agi125r

Agi:Nekem kifejezetten tetszik igy a haja!!! :wink: Szeretem ha valaki/valami nem talagos...sot!!!
Itt van egy ilyen musor,picikrol,akiket szepsegverseneykre hordanak?kenyszeritenek a beteg szuleik...huuue n mindig felhaborodok ha meglatom...ez az az amerikas fajta,magassarku,mufogsor,parokak,egy kilo festek..brrr......es mindegyik nek az annyja-apja kover diszno....

Alvashoz gratulalok!!!
Nalunk nem jatszik sem a cumisuveg,sem cumi,semmi kedven egyenlore......csak a csocs :lol: :lol: :lol: !!!

Na lepek,csinalok neki egykis pepet,mert felebredt,most cicizett....aztan seta!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Kedves Mindenki! Sok szeretettel küldöm ezt a képet neked:

Kép

Felhívnám a figyelmet a csont jellegére, mely szerint lerágott. :lol: :x :x :x :x :x :x De van egy örömhírem is: továbbra is remekül működik a privát üzenet funkció. :twisted: :twisted: :? :? :? :?
( :( :( :( :( :( :( )

Kép
Kép
200907?

na ezt jol megirtam...tele elutessel,hibaval :oops:

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti,
végre végre rendeződnek a napjaitok!!!! Nagyon jó volt olvasni, látni hogy nem vagy nekikeserdve, sőőőt!!!!! :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ancsurti! Hangi nagyon édes!! Már így ül?? Nagyon ügyi. Örülök,hogy kezdenek alakulni a napjaitok,meglátod,Hangi is rá fog jönni,hogy vannak ám érdekesebb dolgok is,mint a nyüszizés :lol: :lol:

Sillia! Lóci eszméletlen kis pasi,nagyon helyes!!

Ági:nálunk altatás este általában cicin,bár mostanában kb fél óra múlva felébred,hogy akkor ő most "feltöltötte az elemeket" és nem akar vissza aludni,csak olyan fél 10 körül.De nem nyűgös meg semmi,csak ez most úgy látszik egy új szokás.

Kispocok! Nálunk a védőnő azt mondta,hogy ebéd előtt adjam neki a gyümit. Ezze szemben a dokinő pedig azt javasolta,hogy ebéd előtt a zöldség és délután a gyümi. Na most akkor mi van? Úgy döntöttem,hogy a dokinőre bízom magam és 11 körül kap zöldséget,délben szopi,2-fél 3-kor gyümi és 4-kor szopi :wink:

Ma barátkozás volt :lol: Itt volt Lilinek a kis barátja,Zsombi,aki 3 héttel fiatalabb,mint Lili. Nagyon édesek voltak,tök jól elvoltak egymással. És azt kell,hogy mondjam,hogy már most megy az enyém,tied harc,mert amikor az egyik elkezdett valamivel foglalatoskodni,tuti,hogy egyből a másiknak is az kellett :D És láss csodát,egyik gyereknek a hangját nem lehetett hallani egész nap,pedig ugyebár a lányom is képes hisztizni és Zsombi is elég akaratos. És ami még jó hír:Lili ma aludt délelőtt 1 3/4 órát.Apró örörmök az életben :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok

Köszi a hiányolást megvagyok, egyszerűen nem nagyon tudok jönni mert napközben keveset alszik Nóra. Vérzés keveset csökkent de a dokim azt mondta hogy várjunk még a műtéttel, írt fel norcolutot 2x1-et 10 napig, elvileg annak kell használnia, ma már bevettem a napi adagot és úgy néz ki hogy jó lesz mert most mintha kevesebb lenne. A patikában azért belém hozták az ideget mert azt mondták szopi alatt nem lehet csak indokolt esetben, mondjuk kérdem én a 15 napos vérzés nem indokolt? Dokim csak tudja hogy mit csinál,de azért felhívtam a szülésznőt és megkérdezett egy másik dokit és ő is azt mondta hogy ez bizony indokolt, én meg megnyugodtam hogy nem hülye a dokim.

Dodi gratula a vizsgához. ügyi vagy

Hgabi én spárgát nem adtam még soha egyiknek sem, de én magam sem ettem még. Én a spenótot fagyasztottból csináltam, kiengedtem, felforraltam, majd tápszerrel összekevertem, főztem hozzá krumplit és pulykamellett, és összeturmixoltam, úgy ette hogy csak na. Salátát is krumplival és pulykamellel főztem meg a levével összeturmixoltam, és tápszerrel kevertem, azt is imádta.

Nikici gratula a fogacskához

kispocok én is délelőtt adom a gyümölcsöt. Nekem Nóra szintén nem fogadja el a reszelt almát, öklendezik tőle, de kitaláltam a héten hogy leturmixolom, és úgy meg falta, úgy hogy szerintem próbáld meg te is úgy hátha neked is elfogadja.

agi, silli nagyon édik a gyerkőcök.:)

ancsurti örülök a jó híreknek és nagyon édesen eszik, és a sétálós képek is jók.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Ancsurti

Nagyon örülök nektek. A babakocsizásnak különösen, mindkettőtöknek nagyon jót fog tenni.Nagyon szép Hangi.
Nekünk is mondták már eszem ágában sincs.
Ági

Odett délelőtt alszik csak a babakocsiban, a többi altatásnál csak a cici segít, nekünk se jön be semmi szuszikendő vagy alvótárs.

Ági, Sillia , Merion nagyon cukik a gyerkőcök :P .

Képzeljétek. Ugye anyukámnak az autóját feltörték és elvitték a tásákáját. Tegnapelőtt telefonált az egyik temető gondnoka, hogy megtalálta. "Csak" a forgalmija, bankkártyája, 1700,-Ft-ja és a szemüvege hiányzott .
Minden más irata meglett. Mondtam anyumnak, hogy várjon 2-3 hetet, míg megcsináltatja az iratokat. Hála hallgatott rám, és csak a forgalmit csináltatta meg eddig :wink: .

Ja, és még egy jó hír: megyünk Esztergomba húsvétkor 3 napra. Utolsó tgys-ből foglaltam szállást. Nem egy Joker Hotel, de legalább végre kimozdulunk itthonról :lol: .Már ránkfér.

Kép
Kép
orsi777

Sillia,

Lóci nagyon édes, és olyan kispasis! Örülök, hogy bejött a babakocsi váltás! :lol: Na meg a szereti a mosott ruhát... :lol:

Ági,

Kata nagyon cuki, látom, már felfedezte a lakást. Azért a kiscsajszik haja még nagyon egyforma. :wink: Míra haja is oldalt és a feje búbján hosszú pár tincsben, a többi helyen már az új nő neki, ami világosabb. :D Nekem már annyira hozzá tartozik a kis felálló haja, hogy nem is tudom mi lesz vele, ha már nem olyan lesz neki... :roll:

Ancsurti,

Szuper jó, hogy Hangi ilyen kis javulófélben van!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nagyon jók a képek, a babakocsis meg egyenesen tündéri, az tetszett a legjobban! :wink: Nektek is további remek sétákat kívánok! :lol: Lassan végre elkezdheted élvezni a babázást! :wink:

Bond,

:mrgreen: :? :evil:

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Ancsurti: én azért megértettem :D :D Apa olyan internetes fényképbeküldősre gondolt, nem az elcibálósra :lol: :lol: Na attól ő is frászt kap :lol: :lol: Nem is tudom, azok a szülők miért vannak szabadlábon? :shock: :roll:
Jó sétát! :lol: :lol:

Bond: szívemből szóltál! :D
/csak nekem nem volt ilyen képem... :lol: /

Nyuszi: akkor Lili beiktatott egy elalvás előtti alvást :lol: :lol: Jó, hogy ilyen jól kijöttek Zsombival :lol: :lol: :lol:

Gabi: végre jó hír :D Reméljük, hamar használ a gyogyi és minden rendben :lol:
Nóra sokat fejlődött a mászásban?

Orsi, Gabi: köszi a dícséretet :D

Orsi: Szerencsétek van, hogy rendes volt a temetős :D A sok papír beszerzése egy rémálom :roll: :( De így jóval kevesebb futkosás lesz :lol:
Esztergom :D - akkor már nem is leszel olyan messze :lol: :lol:

Kép
agi125r

Merion: a sérót már én is el próbáltam képzelni vágás után, de egyelőre nem ment :lol: :lol: Úgy megszoktam már így.... pedig előbb- utóbb le lesz vágva :D

Kép
agi125r

Ági!

Kicsilányotok tényleg nagyon szép, nem csak apa elfogult! Csak a frizkó nem az igazi még, de később majd nem győzöd ide-oda csatolni :wink: :D !
Alvás: nálunk az elalvással semmi gáz 8) :D . Pelenkát húz a fejébe és alszik (hol cumival, hol anélkül, nem tudom mi alapján dönti el, biztos hol eszébe jut, hol nem :lol: . Eleve csak akkor vettük elő újra, mikor jönni kezdett a foga, mert jólesik neki rágni.) Viszont, nálunk a hanal a gázos, ahogy írtam, de ha nem firtatom az éjszakai kelést, akkor nincs baj. Ma is kelt 3-kor, meg is etettem, és 7-is aludt :wink: .
Éjszakai etetés nekem is ülve történik,mert cirka 10 perc, ráadásul egy ideje az esti tejemet kapja meg cumiból, mert ha 3kor megetetem, reggelre nincs elég tejem :? .

Ancsurti!

Juhuuuu-juhuuuu :lol: ! Hangi annyira édes!!!! Szerintem ez a baba nem is tud sírni, csak hazudol :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Helysírás: na igen, percekig gondolkodtam, vajon milyen is az a talagos haj :shock: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

[quote="kicsidodi"] írta:kicsidodigi!
Helysírás: na igen, percekig gondolkodtam, vajon milyen is az a talagos haj :shock: :lol: :lol: :lol: .

Pont olyan, mint a hanal a gázos. :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Csajok! Ti láttatok már csúnya menyasszonyt? :roll:

Kép
Kép
200907?

Odett kedvence az alma és a sütőtök. A répát is megeszi, az őszibarackot nem, Hippeset adok neki.
Mivel felbontottam , hogy ne vesszen kárba, gondoltam összekeverem almával. Úgy sem kellett neki, de raktam hozzá répát, és úgy már falta.
Az almát turmixolom, és ha jól tudom Jonagold-ot szoktam venni, jó lédús és szerintem édes.
Ma már délután a sütőtököt krumplival adtam neki.
3 naponta kapott új dolgokat.

Nyuszi

Odett december végéig 10-11-12 között aludt el este, már egy hete 8-9 előtt alszik. Reggel 8-9 között kel.
Két hét alatt ennyit változott.
Viszont sajnos már nem alussza át az éjszakát. 5 hetes korától végig aludta , majd' fél éves koráig. Most felkel 11 és hajnali 4 körül enni.
Először a fogára tippeltem, de semmi jele nincs még a fogacskáknak.

Kép
Kép
orsi777

Sillia!
Na azért nem házsártos nem vagyok! És csak itthon vagyok ilyen precíz, ha vendégségben vagyok, akkor nem nézem a csempét, hogy látok-e vízcsepp foltot!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(és halkan jegyzem meg, hogy nálunk Apa abszolút partner ebben a dologban, egyrészt maga után mindig mindent elpakol, másrészt segít a takarításban. A porszívózást pl. gyakran át szokta vállalni, ha itthon van. A szelektív és norm. szemét az ő reszortja és ásványvizet is mindig ő vesz. Meg kitereget (ezt mondjuk én ritkán veszem igénybe, mert nem húzza ki a ruhákat, és akkor többet kell vasalnom).
Lóci nekem még mindig nagyon tetszik! :wink:

H.Gabi!
Még jó, hogy csak két lányod van, így is többen keverik a nevüket! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hogy ment Nócinak a mai ovi?

Ancsurti!
Hangi már ül? Vagy Te ültetted fel? :roll: Nagyon szép kislány!

Ági!
Nálunk az alvás még mindig simán megy. Lerakom és magától elalszik. Amióta forog, azóta egy kicsit lassabban alszik el, mert forog össze-vissza az ágyában, de én hagyom. Aztán egyszer csak elalszik. Valamelyik este a rácsra felkenődve, oldalt fekvésben aludt el, de úgy hagytam. Így is jól aludt. :wink:
Ő napközben is könnyen elalszik szerencsére. (ma egész nap a nővéreméknél voltunk, és ott is simán elaludt de. is és du. is)
Kata irtó cuki! :D

Kispocok!
Az Önkormányzatnál tudnak felvilágosítást adni, de a beíratás általában április elején van. Már most kezdjél el érdeklődni, és nézegetni a környéken lévő bölcsiket.

Kérdés:
A fagyasztott tej ha más ízű, az normális? Ma fagyis tejjel csináltam a kölespépet, és egy picit mintha savanykás lett volna. Ki is öntöttem az egészet, inkább megszoptattam Petrát. A színe meg a szaga tudom, hogy más, de az íze is??? :roll: :roll: :roll:

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bond!

Sztem van csúnya menyasszony, mert bár jó esetben egy nő az esküvőjén a legszebb, egy nagyon csúnya, így is cak kicsit csúnyává szelidíthető :oops: :lol: .
És íme:
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kispocok:neked szerettem volna mar irni,hogy nagyon szepen "felszaporitottad"a tejcsit!!!Es hogy meg ennyit tudsz eltenni :shock: :shock: sajna en nem tudok mar lefejni semennyit sem :? ,mindet kiszivja Hangi.
Boldog 6.honapot!!!Kajakat meg mi nem kezdtuk el,egyedul a pepet kapta eddig,meg varok picit,szerintem nem baj ha Nimrod meg nem igazan eszik szinte semmit....van tejed rengeteg,aztan majd raerez szepen lassan!
Koszi a drukkot!Remelem mar egyre jobb lesz!
Hol is bulizhattunk mi anno talan egyutt is :roll: 8) :lol:

Nyuszi:baratkozas :lol: :lol: :lol: alvas:hurra!!!

Gabi:remelem mar talan mostanra hat a gyogyi,es nem verzel annyira.En is megijedtem az elozo honapban,annyira durvan eros volt,de szerencsere 5 nap alatt tul lettem rajta.Most megint megvan,erosen :? .....
Jo lenne ha elkerulhetned a mutetet!
Ja:multkor irtad,hogy a fiacskadnak bejott ez a suli,orolok neki!

Orsi:"Nekünk is mondták már eszem ágában sincs."-ezt nem ertem...mire irtad :roll: :oops:
Cicista gyerekeink vannak :wink: ,de orulok hogy most mar seta kozben is alszik majd Hangi...az azert nagyon szuper!Ma te voltal az eszembe,es az a babakocsis kep,amit egyszer feltettel,es hogy ti sokat setaltok :wink:
Orulok hogy meglett par irata anyudnak!
Es erezzetek majd jol magatokat Esztergomban!!!
Ebredesek:most lehet megint egy novekedesi ugras igy 6 honap korul,talan tejszaporitas celjabol ebred megint Odett :roll:

Merinon:meglestem multkor Mira kepeit,amiket belinkeltel!Olyan edes mosolya van,es csuda bogar szemei...en meg mindig amulok hogy mennyire egyformak Kataval :shock: :D

Dodi:mazlistak vagytok az alvassal,de talan behozzuk a lemaradasunkat mi is...mar csak 5 perc kb.az altatas :lol:...es alszik egy hosszabbat is.Bar felve irom le,nehogy elkiabaljam.....
Elutes-helyesiras:na neked is sikerult fejtorest okoznod :lol:

Bond:csunya menyasszony: :roll: :roll: :roll: gondolkodtam,es keresni akartam a neten,mert tudom hogy talakoztam anno par erdekesseggel,mikor keresgeltem ezt-azt az eskuvonkel kapcsolatban,de latom,Dodi beelozott,mig setaltunk....
Miert???
Ja es utolagosan is gratula Huginak a negykezlabazashoz,es beszaras volt a "Mano a dobozban,buntiben" c.kep!!!

Katy:Hangi meg nem ul magatol,de segitseggel nagyon stabilan megtartja mar magat,ezert mar lehet rovid ideig gyakorolnia...en nem eroltetem,o szeretne,es semmi akadalyat nem talaltak...
Hangi eddig nem ult sehol,sem etetoszekben,sem hordozoban,autosulesben,sehol...4 napja probaltuk ki az etetoszeket is,es a nover is mondta hogy siman lehet igy mar.
A furcsit mostanaban igy kezdjuk,ez 2-3 perc max.mig pacsak picit,aztan elfektetem,de megkapaszkodik az oldalaban magatol :lol:
Meg nem hasznaltam fel fagyasztott tejet :roll:

Boo:nalunk is kijott az elejen az uvegbol a cumo 1x,mikor meg elfogadta...de rajottem...van egy kis butyok a cumin,es az uveg ratekerojen egy vagat...ha az nem esett egybe,akkor kijott a cucc :wink: mondjuk mi chicco uveget hasznaltunk...
Tegnap en is egy 7.honapban levo ismerosomnel voltam....ilyenkor ugy szeretnek meg egy kistesot Hanginak,de aztan "visszaterek"a valosagba...eloszor birkozzak meg Hangival,aztan majd meglatjuk...
Kezdem a lelazulast :wink:
Gurulas:hurra,es most mar aztan szigoruan figyelni,hova teheto le Zsiri!Nekunk is koran kellett mar odafigyelni erre a lerakasra,de mar ez sem jon be,hogy merolegesen csikban....elkotorja magat siman!Es mar a foldon is hipp-hopp helyetvaltoztat :lol: :lol:
Kilogo testreszek: :lol: :lol: :lol:
Fogacskakhoz meg nem is gratulaltam!!!

Dodi:huuu wazzeg :shock: :shock: :shock: ez aztan brutal!!! :shock: :shock: :shock:

Kezdek vegre belejonni ujra a megfelelo taplalkozasba,es nem kivanok mast vegre...azt hittem nehezebb lesz elhagyni a kenyeret,bar en regen nem ettem szinte soha....most ujra salatakat ragcsalok,garnelaval,ma pisztrangot vacsiztam.....jo lenne visszarazodni....a reggelimben(delben :oops: ) azert szerepel barna kenyer piritos formajaban,kis avokadoval,vagy sonkaval,fetaval....
Talan ha el tudok kezdeni bicozni is,akkor a sulyom is vegre valtozik.....

Na lepek,lassan furcsi kovetkezik!

Kép
Kép
ancsurti

Jó reggelt! Megint én keltem a bandát????? :roll:

Gyorsan bekukkoltam, Nóci megint oviba ment :), mi meg megyünk Sárvárra.... bevásárlás + temető :(

Esti termésetekhez hsz:

agi125r :) Kata is nagy huncut, úgy nézem. :D

Ancsurti: :) drukk-drukk, hogy így is maradjanak a séták (futások :D). A képeket elnézve meg kellett állapítanom, hogy lassan nektek sincs már babátok. :( …… kislányotok van :D
Papír(letelepedési) ügyekben fejlemény?

Szépségversenyes kicsik – kövér szülők: szerintem ez a tipikus, mikor a szülő a saját teljesületlen vágyait a gyermekén akarja megvalósítani. :x
Amúgy én is csináltattam 2 éve Nócimról egy portfoliót, volt az oviban egy fényképész, aki nagyon jó képeket csinált róla, és kiemelte, hogy érdemes lenne vinni ilyen helyekre, mert annyira „jó” arca van (már nem emlékszem pontosan, hogy fejezte ki). De aztán annyiban is maradt a dolog.

Sillia: :) már azt hittem, nagymama lettél (mármint Áfonya révén) :lol:

Ovi téma minden izgulónak: tegnap bébivel mentünk Nócimért, aki nagy boldogan fogadott, puszi, majd megkérdezte, hogy ugye átmegyünk a Jákói Nóriékhoz. Miután gonosz anyuka nemet mondott, végigbömbölte a hátralévő 5 percet a németfoglalkozásból (már ilyen szabadfoglalkozás-szerű volt, mikor a „tanárnéni” matricát osztogatott), majd végigsírta az öltözködést. Útközben jól eljátszottak a másik Nórikával, de mikor elágaztak az útjaink, ismételten megkezdte a sírást. :( . Majd mikor hazaértünk, apa nyakába ugorva zokogni kezdett. :(
Amúgy az általam „legkedveltebb” óvónéni volt délután, aki megjegyezte, hogy most akkor meggyógyult a gyerek, mert tüsszentett egy olyant…. anya: Persze, hogy meg (te őrült, ha nem gyógyult volna meg, minek hoztam volna. 4 hét után olyan mindegy lett volna még 1-2 nap…)
Egyik kis ovistársa meg (akit amúgy eddig valahogy fenntartásokkal kezeltem, mert ő az a tipikusan megmondommindenkinek kislány) annnyit mondott, hogy a Nórikával olyan jót lehetett ma játszani, mert nem is sírt, és aludt is! Mintha másik Nóri lett volna! :D

Szóval : tetszett neki az oviban, nem is volt gond vele….. csak meglátta az anyát….. :(

Gabi1: :) hála égnek, hogy javul a dolog….. :) Hát ha ez nem indokolt eset, akkor mi az????????

Főzés: lehet, hogy hamarosan megpróbálom a spenótot én is, mert nagyon szeretjük mi is, elég gyakran is van.

Salátafőzelék: szőke anyuka kérdése: a salátaleveleknek ki kell szedni a gerébjét (vagy hogy hívják a levelek közepén azt a főeret)??????

Orsi: :) De jó, hogy meglettek az iratok. :D . Kimozduláshoz gratula és irigy-irigy (nekünk miért nem foglaltál????)

Bond :) : Csúnya menyasszony? ….asszem nem….. még én is egész tűrhetően mutattam a fehér ruhában

Katy :) : lányokat én is rendszeresen szólítom egymás nevén (persze rájövök aztán, hogy tévedtem)… SZÓVAL MEGÉRTEM, AMIT MONDANTI AKARTOK! :D

Fagyasztott tejci: ha savanyú, az nem biztos, hogy jó volt. De, íze is más…. olyan fagyasztott íze van…..

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, aztán ha úgy alakul, vissza is olvsok :)
De a lényeg:
Lidl- ben 3 db hujjú rugi 1500 /mi tegnap néztük, de kb. 10 db- ot rendelt a bolt, a nekünk szükséges méretben nem volt már :( /
Tescoban 1- et fizet 2- t kap hujjú rugi: 700 Ft :) Meg ezen kívül egy csomó Disneys ruci olcsóbb :) Mi következő kaja után megyünk, mert már igencsak fel kell frissíteni Kata ruhatárát- méretproblémáink vannak :lol:

Kép
agi125r

Ági

Jó, hogy írtad, Lidlbe én is küldöm apát, de csillagokért és harisnyáért. Már hívom is.
Hála ruhában nem szenvedünk hiányt, 3 zsák rucit kaptunk múlt héten és mind 6 hótól felfelé jók.

H. Gabi

Tényleg foglaljak? Bizti van még hely :wink: . Ne foglaljam le az összes szobát, és babatalálkozót hozunk össze? Persze csak úgy titkoban, apáink ne tudjanak róla, és jé véletlenül találkoznánk :lol: .

Ancsurti

Arra gondoltam, hogy nem vinném szépségversenyre, sem a képét nem szavaztatnám meg egyik honlapon sem. Erre írtam, hogy eszemágában sincsen.
Nem tudom , hogy Odett fejlődési ugrása miatt, és tejszaporító célzattal kellne fel éjszaka. Karácsony körül írtam, hogy mennyi tejem van, és már akkor el kezdett felébredni éjszaka. Mind1, remélem majd elmúlik.

Kép
Kép
orsi777

Visszaolvastam :)

Dodi: jó, hogy pici fiad ilyen ügyesen alszik :D Régebben nálunk is így volt, csak pár hete vannak gondok :roll: De mintha alakulnánk....: most az előbb csak kicsit maradtam altatni, még bőven ébren volt, amikor kijöttem, és rá 5-10 percre el is aludt :) Mondjuk ahogy telik a nap, úgy lesz egyre nehezebb az alvás :roll: Biztos bejátszanak a napi élmények- nem tudom :) Cumit már Kata is inkább rágja, meg a nyelvével felfedezte a fogát, állandóan nyalogatja, olyan, mint egy öregasszony, aki nem tette be a műfogsorát és hiányolja :lol: :lol: :lol:
A hajnalokért nem irigyellek, nálunk szerencsére az rendben van :D

Orsi: Odett összebeszélt Katával a korai elalvást illetően :lol: :lol: Mondjuk én már mondtam neki, ha nagylány lesz és bölcsibe meg oviba kell mennie, akkor nem fekhet le 11- kor, mert akkor nem tud felkelni reggel :D Talán ezért :lol: :lol: :lol:

Katy: Petra nagyon ügyes, mintha csak magamról olvastam volna: én is bárhol bármikor el tudok aludni :roll: :D Főleg, mióta anyuka lettem.... :lol: :lol:
A múltkor én is felolvasztottam egy kis tejet, mert kevésnek éreztem ami van és este mindig kapott üvegből, de most nem nagyon volt :roll: Mikor felmelegítettem, a hőmérsékletét kóstolással ellenőriztem Tök más íze volt, olyan "darabos" :roll: Nekem nem tetszett, Katának igen :) De másnap mikor olvasztottam egy másik adagot, az szagra savanyú volt, ki is öntöttem és szerencsére nem is kellett :) Lehet, hogy nem egyformák lefagyasztás után...? :roll: :)

Boo: én is mindig attól félek, hogy átesik a holtponton. Volt is már rá példa, szívtam is rendesen: éjfélre aludt el :roll: De valóban mintha mostanában nem lenne ebből akkora gond- ezt is kinövik?
Egyébként a Suttogóból azt hiányolták, hogy az elejére nem írták rá nagy betűkkel: 4 hónapos korig! /kb./ vagy rajt van csak én nem láttam? Mindent úgy csináltam, ahogy leírta, aztán egyre több gond lett. A mindent megoldból jöttem rá, hogy 4 hónapos kortól egy csomó mindent változtatni kellett volna :roll:
Elvileg ugye azanyai ösztön tudta volna, de hát..... nekem ő az első gyerekem, tanulni kell sok mindent :D
Baleset: :D

Hgabi: örülök, hogy jó napja volt Nócinak az oviban!!! :lol: :lol:
Geréb: :shock: :lol: :lol: Tőled mindig hallok újat :D

Kép
agi125r

Kép
Vendég

Sillia,

Lóci tényleg óriás... :roll: :lol:
Én is a napokban néztem vissza Míra pár hetes képeit... :roll: , ő tényleg nagyon pici volt, de szépen fejlődnek a babáink! :lol:

Mi is voltunk tegnap a Lidl-ben, itt még volt body, de nem vettem, mert már egyszer korábban vásároltunk 62/68-as méretűeket előre, de olyan hatalmasak, hogy most sem tudom még Mírára ráadni, pedig már 68-asokat hord... A harisnya az nagyon jó, és mi is vettünk csillagokat, tegnap már fel is tettem a szobájába. :lol: Egyelőre csak én élvezkedem benne. :lol:

Ancsurti,
Köszi, örülök, hogy láttad a képeket! :lol:

Gabi1,
Gyógyulást! :)

Hendegabi,
Nócinak mára is jó ovizást! :)

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Sziasztok

Jelentem vérzésnek reggelre nyoma sem volt. hurrá, remélem így is marad.

Nóra mászása: ugyan azokat csinálja, mint eddig, most élvezi hogy tud ülni.

Réka amióta szedi az antibiotikumot azóta nem pisil be, és ennek nagyon örül, na meg én is.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: