A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Tomikának jobbulást!! Millió gyógypuszi megy!!

Csillag köhögésre mi még kristófnál annó sinecod cseppet kaptunk, de ha hurutos akkor lehet, hogy köptető kéne, szerintem kérdezd meg a dokit.

Bévi hogy vagytok?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

köszi :) :wink:
-nem akartam Pécsre menni :(
Száraz a köhögése....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bekri, nekem is vitték már el úgy a nagyszülők kristófot, hogy ő nem akart menni, aztán hívtak, hogy üvölt mint a sakál. Hát a szívem szakadt meg.

Hozzátápi: ott tartunk, hogy a gyümölcsöt elfogadja (pár kanál alma, banán, barack) zöldséget viszont semmit, úgy fújja kifelé, hogy még a plafon is olyan. Hagyjam, várjak vele? Gyümit azért adjak? Kristóf mindenevő volt egyből. Most bezzeg válogat...

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Csillag, vagy esetleg kérdezd meg a gyógyszertárost hogy mit lehetne.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Tomi babának mielőbbi gyógyulást! És persze a többi beteg babának is!

Csillag
Az én "csodaszerem" a Sinupret...

És Amerikában is hó van... repülőtereket zárnak le...
Családegyesítés létrejött azért. Londonból is ideértek a hugomék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi! De jó, szép együtt töltött napokat nektek!!!!

Sinecod: az hörgőtágító nem?

Évi! Tominak ez mi? Krupp? Mit kap bent? Ventolin???
Nagyon drukkolok, sok erőt neked, h kibírd a megpróbáltatást, szörnyű látni ahogy szenved szegény! Rekmélem jó kezekben vagytok, gyors gyógyulást nektek!!

claire
claire

Ircsi, tök jó, hogy együtt a család.

Csillag a sinupret is jó, terhesen szedtem, használt.
A sinecodot köhögésre kaptuk, de most elbizonytalanodtam, tényleg kérdezd meg a dokit vagy a gyógyszerészt, esetleg védőnőt.

Ha van hír Tomibabáról írjatok, mennek a gyógypuszik neki. Évinek kitartás.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sinecod. köhögésre adják, de nem arra, h a trutyit oldja, hanem hogy feltudja köhögni! Mi úgy kaptuk többször is, h napközben vmi oldó, köptető, este sinecod, ha jól emlékszem.
Claire
claire

Nálunk ma, azaz tegnap Dávidom 10 éves szülnapját ünnepeltük, közben útlevelet intéztünk a piciknek, ma le kéne mennünk Szfehérvárra családi napra az unokatesómékhoz, szóval elvagyunk.
Dávidnak sakktáblás tortát csináltunk, 10 figurával, ami egy sakkfeladvány volt :D Tetszett neki, és meg is fejtette :)
Claire
claire

Tudomásom szerint a sinecod köhögéscsillapító (!) és a sinupret a hörgötágító. Az én csodaszerem a spasmomucosolvan, ami a sinupret és az ambroxol keveréke, vagyis hörgötágító és slájmoldó egyszerre és nekünk nagyon bejött. Hörgötágításra a salbutamol való továbbá (van itthon csepp formájában orális felhasználásra ill. az inhalátorba való is), rectodelt (prednisolon) pedig a megduzzadt nyálkahártyák megnyugtatására/apasztására való. Vannak itthon még hasonló szerek, de öket nem használjuk, csak végszükség esetén, mert van ami gombásodást okoz mellékhatásként.

Évi veletek álmodtam, szar éjszakám volt, nyugtalan voltam. Remélem nincs nagy baj a kisemberrel és nem most tenyészti elsö valamirevaló tüdögyulladását. Esetleg rsv?

Mi rendben vagyunk, mrt is jó volt, marad az az ötlet, hogy az oltás következménye, így a következöt két nap kórházi megfigyelés mellett kapjuk. :(

Mentem dolgomra, megint van böven.

Várom a fejleményeket!

Barbi
Vendég

Sziasztok!

Te szentséges Ég!!!!! Pár napig nem járok erre és micsoda borzalmas dolgokat olvasok!!!!!!!!!!!!!! :(

Nagyon remélem, hogy egyszeri esetről volt szó Edönél!!! (Többek között az ilyen "mellékhatások" miatt sem vagyok oltáspárti... Bízom benne, hogy ennyivel megúsztátok!!!!! Szorítok értetek nagyon, de nagyon!)

Tomika, Évi! Sajnálom, hogy a Ti karácsonyotokat és újéveteket is beárnyékolja a betegség!!!
Gondolok rátok, a kis csöppségnek pedig mielőbbi gyógyulást kívánok!!!!!

Csillag! Gergődnek is jobbulást kívánok! Esetleg homeopátis szerre nem gondoltál?

Nálunk hála Istennek gond nélkül telt a karácsony. A fenyő díszítést a Nagymamája öléből, tátott szájjal figyelte a nagyfiú... Annyira édes volt! Szenteste a vacsorát Boriszka végigaludta,így nyugodtan ehettünk és beszélgethettünk. Az ajándékbontás előtt ébredt csak fel. Azt pedig nagyon élvezte... :wink:
26-án vendégeink voltak, mondanom sem kell, imádja a nagy társaságot!
Tegnap délután a férjem munkatársaival volt "utókarácsonyi party". 16-an voltunk, kicsit tartottam tőle, hogy Boriszkának sok lesz, de tévedtem... Épp ellenkezőleg!!! Sziporkázott a lelkem. Kézről-kézre járt, mindenkire vigyorgott, mindenkinek dumált. Ő volt a sztár... :D Mindenki csodálkozott, hogy mennyire kiegyensúlyozott babóca... Tényleg fantasztikusan éreztük mindannyian magunkat. Majd hozok képeket, csak meg kell várnom, hogy e-mailen átküldjék őket...

Holnap 11 órakor lesz a Nagymamám temetése. Hajnalban fogunk indulni, hogy időben leérjünk Békés megyébe. Apa majd a rokonok házában marad a babával, a temetés előtt megszoptatom és szerintem gond nélkül ki fogja bírni azt a néhány órát. Az utat meg úgyis végig fogja aludni...

Mindenkinek szép napot kívánok, a kis betegeknek pedig még egyszer mielőbbi gyógyulást!!!!!

Évi

Kép
napsugar1123

Évi! Tominak jobbulást, és kitartás!!! Ja és azon ne is törd a fejed hol szedte össze: bárhol.

Bercibó is náthás volt, de hála az orrszívás elég volt neki. Ugyan elvittem dokihoz ajánlott c-vitamint (Cebion napi 10 csepp, CalciumKIdet, napi 5 ml) ezek is jók akár megelőzésre is. Szóval szívom az orrát ahogy hallom, hogy van benne valami azonnal. Még szerencse, hogy engedi simán. Sőt most már röhög is közben, lehet, hogy megérti, amikor mondom neki, hogy kinyírjuk a takonykatonákat, mert mi erősebbek vagyunk! Na néha ilyen hülye tudok lenni.

Ircsi! Sokat gondoltam rátok, hogy nem kavart-e be az időjárás az utatokba, de akkor hála minden sikerült!

Kép
limo73

Good morning!

Betegeknek jobbulást!

Sinecod: száraz köhögésre van
Sinupret: gyulladáscsökkentő, nyákoldó hatású

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok Éviék már "jobban" vannak kap tüdősprat Tomi meg szeroidot sajnálom őket,nagyon bizik benne hogy az idei évben haza mennek!!!Drukkk nekik!!!!!

Mi Lili kis nyügi néha nah de semmi baj vele kicsit náthás,másról nem írok mert rosszat nem akarok sajnos fizu nincs még most sem,nah akkor több nem is kell szerintem értitek :cry: :cry: és tudjátok az a leg rosszabb ilyen még SOHA nem volt hogy így legyünk anyagilag :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
bévi

Sziasztok!

Csillag, nálunk úgy volt, hogy előbb fel kellett oldani a trutyit (Sinupret), és aztán köptetni (Ambrobene). Bálint is csúnya köhögéssel indult, néha majd' megfulladt.

Éviéknek sok drukk, szegény Tomi, azt reméltem, otthon is túllesznek rajta, ahogy mi :cry: :cry: :cry: :cry:
Na, inkább a pozitív energiákat áramoltassam, ugye? :roll: :roll:

bekri

Sziasztok,

Ahogy láttam, Miki írt a blogba, hogy Tomika jobban van. Hál istennek!!! Nagyon aggódtam értük. Remélem, most már pikkpakk meggyógyul, és még idén hazajöhetnek! Évi!!! Kitartást, és gyere majd a hírekkel! Nagyon várunk!

Kép
xtina75

Szegény Tomi. Nagyon sajnálom...
Sok-sok gyógypuszi és jobbulást neki!!!
Évi, neked kitartást.
Remélem még idén elengednek a kórházból.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Tegnap nálunk voltak egész nap a nővéremék. :lol:
Annyira aranyosak voltak, de már tudom hogy milyen lehet ha több gyereke van valakinek.... :D
Este 9-kor mentek el, Lili csak este 8 után lett nyűgi sírt is. Szerintem sok volt neki az élmény, mivel az unokahugi csak vele akart játszani, vitte a játékokat, beszélt neki stb...
Akkor kicsit nehezebb volt, mivel közben figyelni kellett a kisfiúra is (1 éves). Ja és már tudom, hogy miket kell majd megváltoztatni, ha Lili mászni, járni fog. Gyerekbiztosnak kell lenni a lakásnak, jelenleg még nem az.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Évi! Tomika! Gyógypuszi nektek!

Mindig elfelejtettem írni a nagy hírünket, hogy mit is kaptunk Bercibótól karácsonyra.....hát egy fogacskát!!!! :D Most már szépen növöget, és már látszik a mellette lévő is, de az még nem bújt elő.
limo73

Sziasztok!

Betegeknek sok-sok gyógypuszi!!!!!!! Mamáknak meg kitartást!!!!!

Bévi sajnálom, hogy mégsem fordult jóra a sorsotok...még...kitartást!!

Nekünk jól telt az ünnep, Petra jól viselte a sok embert, sokat nevetett és csak 1 nap volt nyűgi, akkor nem tudott nappal elaludni, csak szundikált az ölembe 15-20 perceket de ha leraktam felsírt. Kicsit nekem is nehéz volt hiszen ha csak kicsit is aludt volna jobban tudok a vendégekre koncentrálni. Így néha a tésztás tányér üresen maradt elfelejtettem feltölteni, szaloncukrot az asztalra tenni, apróságok de a jó háziasszony nem felejthetné el :oops: Na mindegy így is elmúlt.

Limó fogacskák :lol: :lol: nekünk lent már nagyon szépen látszik mindkettő és mikor kiskanállal cseppet vagy almalevet adok neki jól kocogtatja, síráskor is kivirítanak már ...hogy telik az idő :shock:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok
Itthon! Lábadozunk,gygyszerekkel,szteroiddal,Spitopurral,Ambroxollal. De 2 napja lzátalan,és már a kedve is jó,enni is tud. Odabent Ventolin és Flixotide sprayt kapott,meg szteroid kúpot.Szívták az orrát,légcsövét. Hoztam én is egy szívócsövet,végszükség esetére.
Amikor éjjel bementünk,nagyon ijesztő volt, annyira féltem hogy megfullad,még visszagondolva is sírok tőle.

A doki azt mondta,erre számítani kell a következő betségeknél is,hajlama van asztmás,allergiás betegségekre. Rákérdeztem a cicákra,arra azt mondta ne távolítsam el,szerinte jobb ha kiskortól velók nő fel,csökkenti a szőrre való allergia hajlamot. (Miki is asztmás volt kiskorában)

Rendes volt mindenki nagyon.Kis szerencse hogy a fertőzőre kerültünk,mert itt 1 beteg 1 kórterem,és ott lehet velük lenni.Még ellátást is kaptam. Széklettenyésztések amúgy negatívak,de azt gondoltam.Volt ott 6 hetes baba is ugyanezzel :( (nem volt ott az anyukája,biztos van tesó vagy ilyesmi,hát lányok,az a baba sírt éjjel,nappal,folyamatosan...kapott enni inni gyógyszerekt stb.de hát másra nincs kapacitás...a sürgősségin is együtt voltunk,ott úgy jellemezték,hogy az üvöltő baba...hmm...aki teheti,menjen a babájával,mindenhova!!!)A sürgősségin egy széken ültem Tomi mellett,ahhoz képest ez volt a kánaán.

Jó ideig rettegni fogok még az éjszakáktól,fulladó gyerektől. De majd kiheverjük.
Mindenkinek köszönjük a biztató szavakat,gyógypuszikat,sms-eket,üzeneteket,nagyon jólestek!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi! Örülök, hogy otthon és jól vagytok! Semmi okosat nem tudok mondani a rettegésre, tudom, hogy én is így lennék....de majd ahogy látod, hogy Tomi tényleg jól van, visszaálltok a régi kerékvágásba.

Melisch! A kiskanalat Berci is kocogtatja :D , de már kezdem megszokni. :D hááát igen....mintha most születtek volna, aztán már mekkora "nagy" gyerekek!! :D :D :D
limo73

Évi! Jaj, de jó! Továbbra is sok gyógypuszi és léleksimogatás!

bekri

Szilveszteri programunk ezennel eldőlt,itthon hármasban,gyógyulgats,nem is bánom,odavagyunk mindketten azért. Nagyon aggódtunk a kisbabánkért.

Fogacska nálunk nincs.

Csillag,remélem Gergő jobban van!

Szilvás,remélem Ti is jobban vagytok.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi végre otthon, még olvasni is rossz amin átmentetek :cry: :cry: :cry: sok sok gyógypuszi nektek!!!!!!!!!!!

Bamassz ti, hogy vagytok azóta volt valami tünet??? Labor eredmények???

Kép
Kép
melisch

Csillag, veletek (Gergővel) mi a helyzet? Jobban van?

bekri

Sziasztok!

Limo: grat a fogacskához

Évi: bakker, majdnem sírtam h mi van Tomikával..... gyógyuljon mrg gyorsan!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Nálunk sincs még fog, egyre fehérebb, egyre nagyobb része látszik az ínyben, de ennyi. Nem baj, úgyis kibújik, amikor akar.

Orr-porszvózás még mindig aktuális nálunk is, kitartó ez a mostani taknyosság is... :-S

Közben el is felejtettem mondani, hogy karácsonyra mi is kaptunk ajándékot Bálinttól: először fordult át teljesen! Hasáról hátára - ugye, ez a könnyebbik verzió, ha elég magasra emeli a fejét és egy kis lendülettel eldől egyik oldalra. Nagyon teper, hogy elérjen dolgokat :lol: :lol: :lol:

bekri

Sziasztok!

Évi, örülök, h otthon vagytok! Gyógypuszik mennek továbbra is.

Limo, Melisch gratu a fogacskákhoz! :)

Csillag, Gergő hogy van (köhögés)?

Bekri, ez a takonykór :twisted: ! Kijutott nektek is a "jóból". Gyógyuljatok meg gyorsan!

Nálunk sincs még kinn fogacska, de egyre jobban látszik az ínyben.
Hasról-hátra már jó ideje fordul Peti, 25-én fordítva is sikerült neki (2x is), azóta természetesen nem fordul hasra, csak bemutatta a tudományát. (Tornára addig kell járni, amíg ez a fordulás is stabilan megy.) Remélem januárban megyünk utoljára. :oops:
24-én Peti 4 hónapos lett, ajándékként megkaptam tőle, h azóta átalussza az éjszakát! Nagyon jó fiú!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

yyyyyyyyyyyyyysaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaax
Ezt Kristóf üzeni :-)

Bols, Peti nagyon rendes :D
Mi nemsokára 5 hónaposak leszünk, és csak most kezdett Bálint forogni. Peti nagyon kis ügyes!

bekri

Évi
Jó, hogy otthon vagytok már!

Gratulálok a fogacskákhoz, az átaludt éjszakákhoz!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok!

Évi örülök, hogy jobban vagytok! nagyon sokat gondoltam rátok!!! remélem most már visszanyeri régi formáját Tomika és nem kell újra átélni ezt a szörnyűséget!!!

minden fogacskához, átforduláshoz és átaludt éjszakához gratulálok!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mi tegnap wellness fürdőben voltunk, jól esett ez a kis kikapcsolódás! 4 felnőtt jutott a babára, így én is el tudtam lazulni! :lol: :lol: :lol:
Zoé kicsit meg volt szeppenve, de egyszer sem sírt, tűrte ami történt vele! a vízben inkább csak elvolt, még nem élvezte igazán!

nekünk továbbra is zűrösek a napjaink, ha azt mondom, hogy az ünnepi zabálás ellenére még fogytam is egy kilót, akkor gondolom eléggé szemléltetem, hogy mennyi stressz jutott ezekre a napokra! baj nincs, csak lótás-futás... ma pl délután 3-kor jutottam először kajához... (mondjuk a fogyást nem bánom :wink: )

ha holnap nem jönnék, akkor mindenkinek BÚÉK!!!! de azért megpróbálok jönni!!!
Puszi!!!

Kép
gtunde75

sziasztok!
Évi! jobbulást! Igen, ez a fuldoklós sztori szörnyű, az én párom is ilyen volt, anyósom még most is borzongva emlegeti. Nekem Dávid fiam kruppra hajlamos, sosem fulladt, ezzel együtt ugrok, ha meghallom köhögni, szörnyen csinálja :( . :( Vettetek otthonra baby hallert? Azzal be lehet a ventolint szuszogtatni velük. Nálunk az 1 éves unokatesó volt uígy kórházban :( sajna ez tényleg hajlam, de ki fogja nőni. Vigyázz rá, és próbálj megnyugodni, egészséget az új évre!!!
Claire
claire

Na lassan utolérem magam...kimostam mindent amit a betegség közben itthon használtunk plusz amit a kórházból hazahoztunk,elpakoltam,elmentem a tescoba nagybevásárolni(egyedül)elpakoltam,még fürdök majd. Tökit letettük,bakker,nem elfelejtettük beadni a szteroidos kúpját,most kelthetjük fel mindjárt,azt muszáj.
A derekam odavan :( nem volt kényelmes a kórházban sem :(

Claire,most igyekszem majd sprayt,inhalálót szerezni.Ugyan nem KELL,de én még egyszer ezt nem akarom...

Tündi,wellness fürdő,szuper!
Miért lótsz-futsz?(kimaradtam)

Ircsi,képek :)

evilany

Sziasztok!

Nem olyan régen értünk haza Békés megyéből. Nem mondom, hogy valami friss és üde vagyok... 4-kor keltem, 11 órakor kezdődött a temetés, de ugye a családtagoknak hamarabb kell menni... Majd' halálra fagytam, pedig agyonra beöltöztem, de -14 fok volt... BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!
(Legalább a Férjem és Boriszka jó helyen voltak, melegben a nagynéném házában vártak bennünket.)
Hát, túl vagyunk rajta... Egy fiatal lelkész temette a Nagymamámat, nagyon szép búcsúbeszédet mondott.

Örülök, hogy Tomikával otthon vagytok, gondolok Rátok, minél hamarabb gyógyuljon meg az a Nagyfiú!!!!!

Megyek zuhanyozni és utána bebújok a pihe-puha ágyba, mert leragadnak a szemeim...

Ha holnap nem jönnék, akkor most KÍVÁNOK MINDANNYIÓTOKNAK BOLDOG, BÉKÉS ÚJ ÉVET, REMÉLEM MINDEN VÁGYATOK VALÓRA VÁLIK AZ ELKÖVETKEZŐ ÉVBEN!!!

Kép
napsugar1123

Cicc mi is van azzal a táblázattal...? Mit akartunk beleírni? Ideje elkezdeni itt mindenki forog és fogzik :wink:

Pécsiek,tali 2 hét múlva?(jan.2 hetében?)

evilany

Sziasztok!
Bocsi csak átfutottam az oldalt :( :oops:
Azért írok,mert holnap megyünk be Pécsre...csípőtorna...aztán bent maradunk egy hetet-amíg nem lesz fánk fűteni :(
Hosszú történet :(
Viszem Gergőt orvoshoz ,mert nagyon randán köhög...tüsszög...és sípol néha...
Ez a hideg vizes,penészes lakás meg nem tesz neki jót!
Röviden ennyi...szerintem 6-0 előtt nem leszek...hacsak bentről nem tudok fellépni.

Ezúton Kívánnék Mindenkinek NAGYON BOLDOG-BÉKÉS,EGÉSZSÉGBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!

Puszi nektek!!!!

Tominak jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sziasztok!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Egy kedves barátom is szeretne Boldog Új Évet kívánni nektek - velem együtt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :

Kép

Kép
xtina75

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok
Mi voltunka gyerekorvosnál,kaptunk a fenekére ecsetelőt,kenőcsöt(csúnya piros lett) meg inhalációs sprayt meg ilyen adagolót amivel belélegzi,kúpot,stb...

Itthon ülős szilveszterünk se volt még,de talán ránk is fér.Program: Üvegtigris 3
Kinek mi a program?

Csillag,fa,penész :( :( nem tesz jót a babónak az biztos :(

evilany

Drága Augusztusi Topik Mamái és Babái!

Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet Kívánunk!

Gergő-Mares-MegazUra :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

BOLDOG, BÉKÉS, BABAKACAJTÓL HANGOS ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!
Peti és szülei

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Évilány: nálunk is ugye itthon ülős lesz... remélem lesz valami jó film illetve egyik szomszéd home-tüzijátékot csinál lent a téren, majd azt talán megnézzük éjfélkor , ha éppen alszik a Gergő :) Tomika jobban van ugye,?????

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tina: kedves barátodnak , aki minden jót kíván nekünk szilveszterre üzenem, jöhet hozzám is :) :lol:

Tündi: hol volt a fürcsike? uramék tegnap (30án) Siklóson voltak, azt mondták jó volt.... , miért rohansz ennyit???

Ircsi: Katus a motoron kép nagyon ott van!!! Uramnak is bejött!

Évi: jaj, tali megint, dejó... :) akkor már én is ott leszek újra remélem, és GErgő már szinte nagyfiú!!!! 2 napja 4770 gramm volt és itthoni mérés szerint talán már van 58 cm is !!! :) vagy csak elmértük :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares igen köszi jobban van,éjjel sokat köhögött de nem fulladt be.Kaptunk sprayt itthonra,úgyhogy nagy baj nem lehet...
Tali:naná hogy gyere!!

evilany

BÚÉK!
:) :) :)
szilvi35

Nektek van ilyen excel táblátok hogy tudjátok nézni hogy a baba súlya hossza hogy alakul??, Lehet más már korábban megtalálta, én csak most :oops: de nekem bejön, akinek nincs és érdekli , szóljon :) elszórakozok vele , mint egy gyerek :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kívánok mindenkinek csodás boldog új évet,váljon valóra mindenki terve,célja,álma!!
Jövőre ugyanitt,ugyanígy,veletek ;)

Kép

Mares,nekem jöhet :wink:

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: