Dodi:Gratulálok,ügyes vagy!!!!!
HGabi:Én már adom a spenótot,sóskát,brokkolit,sárgarépát,fehérrépát,krumplit,illetve rá kell jönnöm,hogy mindent

kivéve

tej/tejtermék,tojás...
És a fűszerezés óvatosabb,de lehet,hogy még ezen is megakadna egyesek szeme.
Húsok:csirke,pulyka,és olyan bébiétel,amiben sertés is van,mert azt mi nem eszünk csak évi 1-2 alkalommal.
Inni még mindig nem iszik,ezért szopik minden kaja után,csak a tejpép után nem,tejre tejet nem adok.
Gabi1:Sajnálom a vérzéses dolgot,remélem nem lesz nagyobb baj,és most nem dokinál vagy.
Marietta,Katy:köszönöm
Boo:Rajtad meglepődtem,de nem baj.Nem is értem,hogy miért írsz nekem ilyeneket,én nem bántottalak még téged.Vannak,akikkel priviben írogatunk,ha pl tippet mondok egy-egy bajra,de azt sem nyilvánosan teszem,nehogy negatív kicsengése legyen.Nem kell a sebeimet nyalogatni,köszi.És miért kéne,vagy mire értetted?Mert kb 20 órára töröltem a régi nevem,és nem engedett a gép többet próbálkozni,mert a gabi minden változatát próbálgattam,és egyszer csak letiltott.

Este már nem tudtam jönni,mert nekem 2 gyerekem van,úgy nehezebb,mint 1-gyel,majd meglátod pár év múlva.
Többen írtatok bajaitokról,gondoltam én is megírom,hogy apával összekülönböztünk,mert mások mindig megerősítést kapnak,meg megértést,erre nekem estek páran.

Pedig nekem apa nem haggya (vagy mittoménmárhogyírjam hagyja?) abba a munkáját,csak mert én nehezen bírok a 2 gyerekkel,ahogy tiedapa abbahagyta a kamionozást,pedig neked 1 van.Szóval nálunk én csinálok mindent:
-3 szintes házat (pincével együtt 3,de az is az én melóm)
-háztartás
-bevásárlás 2 gyerekkel
-ovi
-kert
-fősuli is volt júniusig + terhesség
-stb...
Na,apa most már tűzoltó (eddig mentős volt),és még taxizik is.Sztem te is kiborulnál ennyi melótól.És akkor én nem neked esnék.

De nem vagyunk egyformák,elfogadom,hogy te így reagáltad ezt le,ezért (is) írtam,hogy levontam a konzekvenciát,vagyis

nem írok többet a bajaimról.
Így hát:
Jól vagyunk,lányok szépek,okosak,makacs a Lili,de nem baj,mi mindent eszünk,nem fáj a hasunk,sem semmink,szopik még,forog,beszél,nevet,Lili versel,énekel,fut,ugrál.
Én fogytam,1 kg-t.