A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Az imént farkaséhes lettem... :roll: :roll: :roll: és megettem két kenőmájas friss zsemlét... :roll: :roll: :roll:

Erről jut eszembe, hogy én korábban nem ismertem azt a praktikát, hogy hogyan lehet itthon mindig friss zsemle: megveszed a friss zsömiket, beteszed a fagyasztóba és mindig csak annyit veszel elő (legkésőbb evés előtt 1 órával), amennyi kell. :lol:

Sajnos nincs Story tv itthon... Csernusnak A férfi című könyve is nagyon jó...

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

merion! :)

"Reméljük, hogy a csütörtökre azért sor kerül, de addigra Gabi1 már jól lesz!!!! Sorry Bond, de ezt nem tudtam kihagyni..."
Tudtam, hogy valaki beleköt. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Igen, az a hülye nő volt most. Iszonyat volt. Ráadásul 3 milkát nyertek. :?

Nálunk Apa a "pék". :wink:

katy76! :)

Majd meséld el légszi, hogy mi volt. :roll:

Hozzátápi.
Tök ciki, de egyáltalán nem emlékszem, hogy Manónál hogy csináltam. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Most 2x adok gyümit, bevezetéskor Sinlac-kal, ha meg megy már, akkor magában. Nem higítom semmivel, nem teszek hozzá mást sem, és utána nincs szopi sem. Azt hiszem, hogy ezt azért visszapótlom. :roll:

Csajok. Mindenki elfogult a maga gyerekével, én is az vagyok. :roll: 8) De komolyan mondom, hogy besz@rnátok: Manó a snookert nézi és kommentálja:
- A rózsaszííínt. Naaaaa! A rózsaszínt. .... A fehéret, a fehéret! Naaaa... ... A kéket na, a búbánatbaaa. ... Az a kopasz bácsi mindig sokat gondolkodiiik.
IMÁDOM ezt a korszakot. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok! :lol:

Ez nem ér, ennyit írni! :roll: :lol:
A kimaradt három oldal egyelőre kimarad, folytatom onnan, ahonnan utoljára benyögtem valamit, majd legközelebb visszábbolvasok :D
Rólunk gyorsban: Kata már egy órája alszik, fél óra múlva tüsszenteni kelt csak fel meg a cumiját hiányolta, azonnal visszaaludt: értékelném, ha reggelig húzná a lóbőrt- ilyen korán már nem is tudom, mikor aludt el utoljára... :lol:
Egyébként tegnap elkapta az ujjam, és betömte a szájába: alul éreztem egy pici bökős fogacskát- de csak egyet, és még alig- alig tört át :D De felül meg mégrecésebb, úgyhogy nem tudom, mi lesz ebből :roll: :lol: Amúgy nem vettem észre, hogy hisztisebb lett volna tőle, annyi csak, hogy pirospozsgásabb az arcocskája a szokásosnál, meg mindent tovább rág :lol: :lol:

Gabi1: egy 12 napos mensi már durva! :roll: Főleg, ha ilyen erős... Most olvasom, hogy voltál dokinál: Szorítok, hogy rendben legyen minden!
Mi a sima gyógyszertári popsikrémet használjuk, hálistennek eddig bevált :D

Nyuszi: Nálunk ekcéma volt Kata füle mögött, a dkinéni Sudocremet javasolt rá, és hatott :D Én is kenem Kata lábát, mostanában mindkét combján oldalt meg a jobb vádliján hátul száraz foltokat találtam :shock: :roll: Nem vettem észre, hogy vakarná, de azért kenegetem, talán mostanra kezd használni valamit a sok kencézés :roll: Az a baj, hogy csak találgathatunk, hogy mi és mitől lehet, csak kísérletezik az ember lánya :roll: Közben szegény gyerek meg szenved tőle :(

Boo: a fiad megneveli a társaságot :lol: :lol: Enyémanyám is a múltkor ilyet nyög a telefonba: hát a LÁNYOM mit csinál? :shock: Mondom: épp veled beszél... :evil: Erre ő: a Katára gondoltam. Ja. Ő az ÉN lányom.... Neked az unokád, de majd újratanuljuk ezt a részt :twisted: :twisted:
Teapa nyakonöntése :shock: :lol: :lol: Én ilyet csak azért nem vállalnék be, mert utána fel kell törölni :roll: :lol:
Én ma kopasztottam le a fát :( Nem volt nehéz, mert a soksok zacsi szaloncukrot elvitte a cica :lol: Apa elvitte a fát a sorstársaihoz, én is sajnáltam :( Na de lesz még az idén karácsonyfánk, mégnagyobb gyerekkel! :lol: :lol:

Bond: Engem is hívott már szex közben anyukám :roll:
A boltban üvöltő gyerek szüleit illető megítéléseddel egyetértek. Egy csecsemő sír, mert CSAK így tudja kifejezni magát, de egy nagyobbal már tanítsák meg a szülei, hogy hogy kell viselkedni.
Manó a sarokban :lol: Elalvás :lol: :lol:
A széfes nőci tényleg durva volt :roll: De legalább majd lesz gyereke :D

Sillia: sétátokat nagyon sajnálom :( Teapa vitte már egyedül sétálni? Vele is ezt csinálja?

Marietta: én is hátulról öltöztetek- pelenkázok :roll: :lol: :lol: Örülök, hogy gyógyulgattok :D

Hgabi: nálatok a lányok felváltva adják a feladatot :(
Enyémapának nyúlta le a bank a lóvét :D De már vissza is került a számlájára- értesítést erről persze nem küldtek sms-ben, egy tranzakció után derült ki csak, az egyenlegből :roll:

Katy: én is úgy látom, hogy a LLL kicsit túlzásba viszi a lelkesedést :roll: :D Egy éves korig ha akarnád, se tudnád szerintem csak anyatejjel etetni: már most mindent a szájába tom :lol: :lol:

Ancsurti: nagyon sajnálom, hogy Hangi nem javult :( Esetleg cumi helyett más kedvencet megvonni tőle? Tudom, ez olyan aljas dolog. Nekem is az járt a fejemben, amikor kivettem a cumiját, de hamar rájött, hogy nála marad, ha nem sikít sírás közben :D

Merion: lőttek a fogyókúrámnak... :lol:

Kép
agi125r

Bond!
Csak fél szemmel néztem, mert vasaltam, de a lényeg az volt, hogy a férfiak érzelmi intelligenciája alacsonyabb, mint a nőké. A férfiak nem érzik férfiasnak az érzelmi megnyilvánulásokat, ami viszont a nőnek kéne.
A klasszikus szerepek összekeveredtek, a nők az igazi férfira vágynak, míg közben elvárják, hogy a női szerepekből is magukra vállaljanak. A nők nőiesek szeretnének lenni, a férfiak is ezt várják el tőlük, míg közben folyton robotolnak.
Aztán szó volt arról is, hogy a domináns nők "elnyomható" férfit keresnek maguknak.
Meg szó volt arról is, hogy Csernus szerint ha egy nő nem tudja az apját magában elhelyezni, akkor a férfiakat nem fogja addig megérteni és fordítva.
Picit csapongóan és sarkosítva írtam le, de a tömör lényeg ez volt.

Kép
katy76

Hellobello :D !

Bizony Boo, tanulok ezerrel :wink: ! (húú de unom már :? ). És a netünk is sz@rozott, szóval még olvasni is alig-alig tudtam :( .
De azért hogy legyen valami poén is: eredetileg 11-12-re vettem fel a szigorlatot, de kiírtak 13-ra is egy vizsganapot, így áttetettem, hogy egy nappal többet tudjak tanulni. Tudtam, hogy keddre van a 3 tárgyas, nehéz szigorlatom, szerdára a 2 tárgyas. Ma délutánra nagyjából kezdtem végezni a 3 tárggyal, kezdtem látni a tanulás végét... :D
Erre hívom a bnőmet, aki ma vizsgázott, hogy mizújs, meséli, majd mondja, hogy akkor holnap találkozunk. Hogyhogy? Hát mert holnap van a 2szigorlatos vizsga... Mivaaaan? :shock: :shock: :shock: Neeem, tuti rosszul tudod! Dóri, én ma leviszgáztam 3ból, szóval sajnálom... :roll: . Basszuuuuuuuuuuuuuuuus :evil: .
Szóval délután állhattam neki a Média- és sajtójognak, ami sztem fújfúj, unalmas, száraz, brrrrr....
Mindegy mostanra nagyjából megvan, de azért 5-ös nem hiszem, hogy lesz :oops: :twisted: . Jaaa, és van még egy tantárgy, amit át sem néztem, Sajtóműfajok, de hát mégiscsak újságíróa szakmám, jól néznénk ki, ha még ezen se mennék át :twisted: :lol: .

A mexiakóinőgyilkososfilmet én is láttam, nagyon jó,nagyon durva, nagyon megrázó volt :( . Rosszat is álmodtam! Viszont lesz olyan tárgyam, ahol bele is akarom szőni "az újságíró társadalmi szerepvállalása" témakörbe, szeretik nálunk az ilyesmit :wink: .

Bond!

Nagyon örülök, hogy megnyertem az Év bejegyzése díjat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Most engem is felvidított a saját írásom (is) :lol: :lol: :lol: .

Annnyi-annnnyi mindent írnék még, de mennem kell aludni.... :(
Holnap gondoljatok rám, légyszi!

Jó éjt! Puszóóóóó

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ancsurti

Sokat gondolok rátok, kitartás!

Gabi1

Remélem rendbe jössz minél hamarabb.

Bond

Nagyon cuki a kisfiad :P Anya nem vetted észre, hogy ennyire álmos?
Úgy látom jól választottam, rockeres pólóban már Odett apja sem fogja elüldözni puskával Manót :lol: :lol: :lol: :lol:

Katy

Ma fél 10-kor mondom apjuknak, ne szólj semmit, normális vagyok. Rám nézett, látja vasalni készülődök :oops: :roll:Ilyen volt a feje: :?
És közben a Story tévén néztem a Jakupcsek műsorát.
Erre most olvasom, hogy nálad is így telt az este :lol: :roll: :lol: .

Kép
Kép
orsi777

Dodi

Már hiányoltalak...

Holnap gondolok rád.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok csajok!

Nagyon jolesik hogy gondoltok rank :cry: !
Annyira sajnalom hogy ennyit panaszkodok Hangira,de nagyon nehezen boldogulok vele.......sokmindennel probalkozok,talan sikerul...mert ma is jobb napunk volt mar.Persze ez koszonheto annak,hogy aludt 12-tol 3/4 2ig 8) ,aztan persze voltak vendegeink ugye,a noverke es a tolmacs is...annyira szereti az emberek tarsasagat,de hat en nem tudok neki minden napra produkalni vendegeket,illetve hogy mi eljarjunk masokhoz.....Ma tunderien viselkedett mig itt voltak,mosolygott,beszelgetett,jatszott.....bemutatta hogy igazabol egy elbuvolo kis Maki is tud lenni....de ezt nekem nem produkalja,hiaba minden...en keves vagyok neki,de nem tudok mit tenni...A noverke is el volt ajulva tole,mennyire figyelmes,ertelmes kislany,ugyes,eros,hasznalja a kezeit megfeleloen,jol tartja magat ulesben....baratkozik az idegenekkel,figyel a beszedunkre....a lakasunkat is baratsagosnak,otthonosnak talaltak,aradoztak hogy nagyon jo hangulata van.....mert ugye en mar ezen is elgondolkodtam,talan ez nem tetszik neki.De azt mondtak,hogy minden rendben van...itt voltak megint majdnem 3 oran keresztul,mondtak hogy nagyon szepen beszelek vele,es hogy BESZELGETEK VELE,hogy jol taplalom,ami latszik is rajta,szep a bore,a szine,kedves a mosolya.....es latjak hogy mindent megteszek.....
Tanacsolta a noverke(aki nalam talan fiatalabb 2-3evvel,van mar egy pici lanya,most megint babat var,tehat elegge tapasztalt)hogy hagyjam egy picit sirni,itt az ideje,hogy megtalalja azt a dolgot,amivel meg tudja nyugtatni magat :? mondtam neki hogy ugyan nem mertem/akartam sirni hagyni,de nem volt mar mas valasztasom,parszor kiprobaltam...de eddig nem vezetett sikerhez....azt is mondta,most mar biztosan megvan a bizalma felem,ezzel nem lesz baj,mert latta is ahogyan viszonyulunk egymashoz....de meg kell tanulnia egyedul megnyugtatnia magat....
Nem tudom...rajtam nemuljek,de igy nehez ahogyan Hangi kifejezi a nemtetszeset,mikor egyedul hagyom picit is,hiaba beszelek hozza folyamatosan...o csak sikitva uvolt,morcoskodik,semmi nem tetszik neki....
Olyan kis edes bogar tud lenni Hangi,mikor jokedvu.....de nem tudom hogyan lehet ezt fenntartani,mert nem tudok szorakoztato partnereket felhajtani :?
Mikor elmentek,mar kezdte volna a nyuglodest,mintha csak nekem szanna ezeket a rossz orakat,napokat.....
De mivel elotte cicizett picit,elerkezettnek lattam hogy megint kapjon egy kis rizspepet...na ez bejott,csak ugy falta a pici szajaval,ma volt a 2.alkalom,hogy kapott,es meg is evett egy evokanalnyit bekeverve,bar a kanaltecnikanja meg nem az igazi,mert szurcsolgetni akarta :lol: ,sot bele is fujt 1x.....de menni fog ez.....
A zoldsegeket majd cirka 2 het mulva kezdjuk,kivancsi leszek,addigra belejon-e a kajalasba/kanalazasba :lol:
Majd jatszottunk egy picit,meg ugralt a jumperben....es megint szunyal,jelenleg tobb mint 1 oraja!!!
En ugy szeretnem ha megkozelitoleg ilyen napjaink lennenek mar....
Az ejszakaink eleg neccesek,ebred 3 fele,akkor meg vissza tudom tenni az agyaba,de a kovetkezo ebredesnelez mar nem megy...ilyenkor kaszinozni kezd,hiaba van sotet,csend.....es vagy sikerul kb.1,5 oras kuzdelemmel elaltatni,vagy az agyamban landol,es onnantol maratoni szopiba kezdunk,mialatt en mar nem sokat alszok,mert ezerrel szivja a cickomat.....
Jo lenne ha ez is valtozna,igy turelmesebben tudnam a nappalokat kezelni,de mivel se ejjel,se nappal nem tudok mar pihenni,igy azert kimerultem kisse,ezert is tort el a mecses sokszor....

Eppen hogy csak bele olvastam a forumba,de jo lenne reszt is venni,nagyon jo a hangulat!!!Jot tenne nekem!
A lemaradasomat egyenlore nem is tudom potolni,pedig szerettem volna egy-ket dologhoz hozzaszolni....
Talan elmulik vegre ez a rossz idoszak,persze tudom hogy nemsokara jon a fogzas nalunk is...de szeretnem mar vegre elvezni a babazast.......mert hiaba imadom,szeretem Hangit nagyon,akkor is baromira elfaradtam es elkeseredtem a napokban/hetekben.....

Sajnalom hogy csak magunkrol,de nem tudok visszaolvasni,hogy mindenkihez szoljak :oops:
De csak igy tovabb,mert sokszor vidamsagot hoztok am!

Dodi!Egy kalappal!!!

Kép
Kép
ancsurti

csak olvasó üzemmódban...azt is részletekben

Micimackó : ráklikk :arrow: jobb klikk :arrow: settings :arrow: mikrofon :arrow: hang le, pipa be :arrow: kuss

Kép
ikoka7

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 06:47-kor.
Vendég

Sziasztok!

Ancsurti:Köszönöm az éjszakai gyorssegélyt!
Reggelre lejjebb ment a láza.

Szóval:ez tegnap volt,és mivel nem tudtam h mitévő legyek Ancsurtit kerestem meg! :wink:
A digitális hőmérőnk becsődölt, a cumisat kiköpi,néha még öklendezik is tőle.
A dokinknak délelőtt kellett volna rendelnie,helyettesítés van :délután! :evil: :evil: :evil:
Apa délutános!
:(
Össze-vissza telefonáltam mire megoldottam az oda-,és a hazajutást.
Remélem minden rendben lesz.Csak a kórházat ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Sziasztok!

Már megint jóóó rég nem írtam, de egy kissé leeresztettem. Múlthéten lett volna édesapám születésnapja és ez egy kissé megviselt lelkileg. Most meg Marcus lett beteg, náthás és lázas. Kivan szegényke.

Igyekszem visszaolvasni, de valahol az 529. oldalon elvesztettem a fonalat.

Timi, Tamarának jobbulást!!!

Dodi, drukkolok!!! Nekem is meg kéne írnom a szakdogámat és le kéne államvizsgáznom, de a második az már olyan nehezen megy.

Ancsurti, hát le a kalappal, mert én nem is tudom, hogy bírnám. Vagyis persze mindenki bírja, mert a szemünk fénye a gyermekünk, csak nagyon nehéz lehet!

[quote="agi125r"]
írta:
agi125r
A boltban üvöltő gyerek szüleit illető megítéléseddel egyetértek. Egy csecsemő sír, mert CSAK így tudja kifejezni magát, de egy nagyobbal már tanítsák meg a szülei, hogy hogy kell viselkedni.

Azért erre visszatérnék két év múlva. Engem mindig idegesített, ha egy gyerek visít, üvölt a boltban és elmorzsoltam a bajszom alatt, egy nem igaz, hogy nem tudja a gyerekét megnevelni mondatot, de amikor két évesen jön a dackorszak, nos... nem egyszerű, nagyon nem. (lehet rosszul tettem erre a reagálást, mert nem kerestem vissza, mit írt pontosan Bond.)

Tegnap megvolt a 6 hós státusz, Bendő 10140 gramm és 71 centi. :shock: így néztek. :lol: Almát, őszibarackot és banánt kapott eddig. A banán nem ízlik neki. Az is igaz, hogy azt bébiétel formájában kapta, mert nem bízok meg azokban a gyors érlelésű carokban , amit a piacon adnak el banán néven.

kispiskóta

Jó reggelt kismamik.

Bond: érdemes ezekről a beszólásokról jegyzetet készíteni….. múltkor került elő Nócimé (még most is mond jókat, de a 2 éves kora körülieken annnnnnnnyi, de annnnnyit nevettem)
Hozzátápi: én sem emlékszem, de nekem már 6 éve volt!

Dodi: hajrá-hajrá ++++++

Ancsurti: pici jónak: éljen-éljen, lám a sok drukk célhoz ért. Most drukkolunk, hogy az egész nap jobban alakuljon.

Tímea: mi történhetett Tamival? Gyógyuljatok meg hamar!!!!

Kispiskóta: Marcinak jobbulást.
Bende már 10 kg fölött van??????? Úristen. Nócim elmúlt 1 éves, mikor átlépte.

Nálunk: Nócim este nagyon nem akart elaludni: 11 elmúlt, mire kijöhettem tőle. Nagyon köhögött is, úgyhogy a holnapi oviból még semmi sem lesz. Ma reggel csak 1x rotyogott, talán csütörtökön tudom már vinni. (azért nagyon nem jól esik, hogy az óvónénik egy telefont sem engednek meg, hogy máregyhónapjanemhallottunkrólatoksemmit,éltekmég?)
Vicusom rálelt a bal hüvelykujjára szopi céljából. Egész nap rágcsálná, azért ha nem álmos, igyekszem kiszedni a szájából.
Na, elaludt a vállamon, megpróbálom letenni, aztán nekiesek a granatérnak. Van finom céklasali mellé.

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok! 8)

Kicsit eltűntem, tudom, na jó nem kicsit, nagyon. :oops: :D Elég sok minden összejött. Most próbálok bekapcsolódni, de mindenre reagálni nem tudok, olvasni is csak futólag olvastam vissza :oops: DE!

Üdv köztünk bucus, kispocok! :D :D :D

Gabi: remélem nincs semmi komolyabb probléma. Nekem is voltak/vannak gondok nőgyógyászatilag. Most egy hetet késett mondjuk. Csak be kell azért ennek állnia. :roll:

tímea: szegény Tamara :cry: Mielőbbi gyógyulást Nektek és +++++++++++++++++++++!!Majd gyere a fejleményekkel!

Bond: szuper aranyos Manó, és a beszólásai imádnivalóak! :lol: :lol: :lol:

ancsurti: hihetetlen, hogy milyen erős vagy, én már tuti, hogy - akaratomon kívül - kikészültem volna :roll: Nagyon ügyesen helyt állsz!! :wink: Fogzás nem feltétlenül sírós korszak. Én is azt hittem, hasfájó korszakból kiindulva, hogy minden egyes fog kijövetele rémálom, sírós éjszakákat-nappalokat hoz majd. Eddig ügyesen viseli. Persze tudom, hogy ez még változhat, de azért jó, hogy már eddig így alakult!

boo: köszi a hiányolást :wink: :D Annyira édes Zsiri, a képeken is, és a videókon is!! :D

dodi: részemről is mennek a drukkok!!! :wink: Tudom, nem lehet könnyű dolgod, nekem terhesség alatt sem volt egyszerű (főleg, hogy mindig bajok, gondok voltak) leállamvizsgázni, semmit nem készültem, szó szerint. Csak a saját tapasztalataimról tudtam beszélni. DE! Akinek van beszélőkéje, annak nincs mitől félnie, így Neked sem! :lol: :lol: :lol: Ügyesen megoldod a szigorlatokat! :wink:

rólunk picit: tegnapelőtt kibújt Dorkili elős fogacskája!!!!! Tegnapra a második is!!!! Szóval már két fogacskával büszkélkedik. Olyan kis cuki, és jóóóó nagyokat tud Vele harapni :lol: :lol: :lol: . Már forog mindkét orányba, sőt tegnap a rácsba kapaszkodva próbálta felhúzni magát az ágyban, de nem jött össze. Lassan lejjebb kell venni a szintet, nehogy kibukjon. :roll: Mindkét irányba ügyese, tudatosan forog, és most már 1-2 órát is ügyesen eljátszik magában, és van, hogy idegesítem, ha megzavarom a játékában, szóval szoktam hagyni elmélyülni, és majd szól Ő, ha igényt tart rám. :lol: :lol: :lol:
Apa most Szegeden dolgozik, szóval nem sokat van itthon. :roll: Anyósom eredménye megjött. 3A (AAA), ami azt jelenti, hogy nem terjedt tovább a tüdőről. Ez a jó a rosszban...csütörtökön kezdik a kezeléseket, hetente kap kemót, ezt kicsit viszony soknak találom, de majd tudják ott a dokik.Remélem meggyógyul gyorsan!!
Jelenleg a nappali felújításával vagyunk elfoglalva, azaz lennénk. Akarunk egy nagy szekrényt oda csináltatni, valamint egy polcrendszert. Kértünk egyik helyen árajánlatot, azt mondta, hogy adjunk 160eFt előleget...mondom mi van??!! :shock: :shock: :shock: köszi, akkor kérünk máshonnan....szóval most az az asztalos jön délután, aki a konyhabútorunkat is készítette, nagyon szépen dolgozik, szóval remélem elvállalja!:)
Nemsokára jön anyum is, szóval én megyek bankba (lakáshitel miatt, ami iszonyatosan megnőtt, több mint a duplája :twisted: :twisted: ), utána TB (ugyanis még mindig semmi hír a tgyás kérelemről, pedig azóta - múlt héten, már voltam bent)...és még sorolhatnám :lol:

f.nikici

Gabi, remélem elmúlik a vérzés.

Hendegabi, mi az a granatér?

Ti, hogyan hőmérőznétek egy két és fél évest éjszaka? Mert nálunk csak a popsis hőmérőzés jön be nappal:

-higanyos hónaaljban 5 perc minimum. A digitális hónaaljban egy nagy rakás kaka- magamon teszteltem.

- a digitális popsiban nagyon tuti, higanyossal leellenőrizve, de este nem volt lelkem felébreszteni.

- a fülhőmérőhöz én béna vagyok... . Vagy az is rossz, de nekünk láz esetén sem mutatott sosem lázat!

kispiskóta

Kispiskóta: granatér = gránátos kocka = krumplis tészta
lázmérőzés: alighanem akkoriban még popsiban ment a mérés.

Kép
Kép]
hendegabi

Mondjuk nappal is egy kész harc őt meghőmérőzni. :?

Amikor olvastam, azt gondoltam még nem ettem soha. Majd megnéztem guglin mi is az, és nekem amolyan krumplis tészta hatását kelti. Vagy nagyon messze áll tőle?

kispiskóta

Jó reggelt Anyukák! Én tornával kezdtem a napot. Manó segített Anyának, és mindig mondta, hogy hogy álljak. Rakosgatta kezemet-lábamt, és sumogatott, puszilgatott meg biztatott, hogy tartsak ki.
Neki köszönhetem mindezt:

Kép

Puszi nektek és a kis sorstársaimnak:

Hugi baba :wink:

Kép
Kép
200907?

Jaj, de tündér! :D

Kép
Kép]
hendegabi

[quote="kispiskóta"]
írta:
kispiskóta
[quote="agi125r"]
írta:
agi125r

Azért erre visszatérnék két év múlva. Engem mindig idegesített, ha egy gyerek visít, üvölt a boltban és elmorzsoltam a bajszom alatt, egy nem igaz, hogy nem tudja a gyerekét megnevelni mondatot, de amikor két évesen jön a dackorszak, nos... nem egyszerű, nagyon nem. (lehet rosszul tettem erre a reagálást, mert nem kerestem vissza, mit írt pontosan Bond.)

Valóban nem olvastál el engem. :lol: :lol: :lol: Én a 8-10 évesekre írtam, hogy nekik azért már erősen illene viselkedniük. :? (De kisebb korban is jól jön. :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Látod Bond volt egy megérzésem!!!! :lol: :oops:
Nagyon ügyes Hugi, és mekkora szemei vannak!!!!!!!!!!!!!

kispiskóta

Kép Sírjak vagy ne sírjak...?
Kép Na jó, nem sírok!
Kép Sétálunk :D
Vendég

boo! :)

Mér nem mentettél még közvetlenül a küldés előtt is? :roll: :twisted: :twisted:

A megkeresés miatt meg nyugodtan érezd magad lecseszve! :evil:
Manónak azt szoktam mondani, hogy vannak a játszós, és vannak a békén hagyós dolgok. Neked meg innen üzenném, hogy vannak a fontos, és a leszarható dolgok. Kéretik nem összekeverni, hogy mi hová tartozik!!!! :evil:
(Hogy találtak meg? Az előző albiból utánatok küldték?)

kispiskóta! :)

Ennyi erőlködéstől neked is ekkora szemeid lennének. :shock: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kicsidodi! :)

Én nem gondolok rád! :twisted: :twisted: :twisted: (Vagy már ez is annak számít??? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )

agi125r! :)

Anyukád és a kikinekafiaborja: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :? :? :? :lol: :lol: :lol:

Széfes csaj: hááát, nem tudom, hogy jól jár-e az a gyerek, ha öszejön nekik... :roll: :roll: :roll:

katy76! :)

Köszi a tudósítást! :wink: Akkor lényegében semmi újat nem mondott? :roll:

orsi777! :)

Ez volt a legszebb az egészben, hogy semmi ásítozás nem volt. :o Csak mézeskalácsot eszegettünk, majd mikor elindult lefelé szóltam, hogy várjon, és mire tényleg fél perc múlva már visszanéztem ezt láttam. :shock: :lol: :lol:
Utána még stíröltem hosszan, hogy mi lesz ebből. Elég sokáig bírta így, aztán néha elindult előre, majd hátra, de persze hirtelen mindig visszaállt függőlegesbe. :lol: :lol: Amikor kicsit kinyitotta a szemét mondtam, hogy szálljon le, morzsátlanítottam, és lefektettem aludni. :wink:

czigka! :)

A Magyar Alkotmány értelmében jogosult vagy választani (hacsak el nem vagy tiltva a közügyektől :lol: :lol: :lol: )

Még jó, hogy nem Manónak anyakönyveztettétek Bendét. :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

tímea83! :)

Nem lenni beteg!!!!

f.nikici! :)

Anyósod: :D

TB, hitel: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Asztalos: :? :? :?

Hátulról öltöztetés/pelenkázás: utóbbit sosem, előbb is csak akkor csináltam, amikor hátul gombolós cuccról volt szó. (Őszintén szólva nem értem, hogy miért jó hátulról csinálni. :roll: :roll: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

Bond

Hugi nagyon ügyes :)

Lóci nem mostanában fogja négykézlábra emelni a maga 8 kilóját..

Megnéztem ezeket a mosható pelenkákat. Azt az egyet nem tudom elképzelni, hogyan lehet egyetlen méret megfelelő újszülöttkortól szobatisztaságig.
Mert addig rendben van hogy valamilyen módon állítható a szélessége, nade a magassága??

Tímea

Mi történt?
Remélem Tamara már jól van..

Ancsurti

Néha nekem is rosszul esik amikor mindent elkövetek hogy szórakoztassam vagy megnyugtassam a kisfiamat de hiába, és akkor hazaér az apa vagy csak hozzászól egy idegen az utcán és máris elmosolyodik.

Azt vettem észre hogy én már kicsit uncsi vagyok neki. Persze "hátországnak" kellek, a közelében kell lennem de már nem vagyok elég érdekes :?

Ma nagyon jó napja van. Lehet, próbálja jóvátenni a tegnapit :evil:

Arra azonban sosem fogok rájönni, miért jobb neki a séta belehajtogatva a hurcibába, amiben gyakorlatilag mozdulni sem tud :shock:
Vendég

Boo!
Az én dokim mindenkit visszarendel 3 hónap múlva, pont azért, mert a szülő nők nagy többségének a 6 hetes kontroll nem mutat normális eredményt. (én jövő hét kedden megyek a 3 hónapos kontrollra, mert mindig elfelejtettem bejelentkezni. :oops: :oops: :oops: :oops: )

Bond!
Asszem, hogy ideje lenne lejjebb tenni a matracot az ágyban!!!!
Az én védőnőm egyébként azt javasolja, hogy amint át tud fordulni a gyerek, lejjebb kell tenni a matracot, mert onnantól leleményességtől függően olyan pózokra képesek, amik már veszélyesek lehetnek!
Én már vagy másfél hónapja lejjebb raktam (de tudjuk, én paramami vagyok). :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi!
Nálunk Apa azon már nem lepődik meg, hogy késő este vasalok, mert arra általában akkor van időm (fél órára ugyanis elő sem veszem a vasalódeszkát). Azon már inkább kimereszti a szemét, amikor este fél 12-kor tükröt pucolok. :oops: :lol: :lol:

Timi!
Megy a drukk! :wink:

Dodi!
Rád meg már délelőtt óta sokat gondoltam! Nem mintha szükséged lenne rá, okos lány vagy, a beszélőkéd meg talán még az eszedet is felülmúlja! :D

H.Gabi!
Nem szép, hogy nem is érdeklődnek Nóci felől! :evil: De a lényeg, hogy jobban legyen!!!! :wink:

Nikici!
Szuper, hogy anyósodnál tudták lokalizálni a daganatot a műtéttel!!!!! (a volt főnököm tüdőrákos volt, a fél tüdejét kivették, az orvosok se adtak volna sokat az életéért. Kapott kemoterápiát, meg elkezdte szedni az avemart, és meggyógyult. Tavaly volt 10 éve, hogy műtötték, és azóta is tünetmentes. Még mindig szedi az avemart, ő ebben hisz. :wink: )

Kispiskóta!
Az évfordulók, szülinapok, ünnepek mindig szomorúak. :(

Kép
katy76

Boo!
Az én dokim mindenkit visszarendel 3 hónap múlva, pont azért, mert a szülő nők nagy többségének a 6 hetes kontroll nem mutat normális eredményt. (én jövő hét kedden megyek a 3 hónapos kontrollra, mert mindig elfelejtettem bejelentkezni. :oops: :oops: :oops: :oops: )

Bond!
Az én védőnőm egyébként azt javasolja, hogy amint át tud fordulni a gyerek, lejjebb kell tenni a matracot, mert onnantól leleményességtől függően olyan pózokra képesek, amik már veszélyesek lehetnek!
Én már vagy másfél hónapja lejjebb raktam (de tudjuk, én paramami vagyok). :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi!
Nálunk Apa azon már nem lepődik meg, hogy késő este vasalok, mert arra általában akkor van időm (fél órára ugyanis elő sem veszem a vasalódeszkát). Azon már inkább kimereszti a szemét, amikor este fél 12-kor tükröt pucolok. :oops: :lol: :lol:

Timi!
Megy a drukk! :wink:

Dodi!
Rád meg már délelőtt óta sokat gondoltam! Nem mintha szükséged lenne rá, okos lány vagy, a beszélőkéd meg talán még az eszedet is felülmúlja! :D

H.Gabi!
Nem szép, hogy nem is érdeklődnek Nóci felől! :evil: De a lényeg, hogy jobban legyen!!!! :wink:

Nikici!
Szuper, hogy anyósodnál tudták lokalizálni a daganatot a műtéttel!!!!! (a volt főnököm tüdőrákos volt, a fél tüdejét kivették, az orvosok se adtak volna sokat az életéért. Kapott kemoterápiát, meg elkezdte szedni az avemart, és meggyógyult. Tavaly volt 10 éve, hogy műtötték, és azóta is tünetmentes. Még mindig szedi az avemart, ő ebben hisz. :wink: )

Kispiskóta!
Az évfordulók, szülinapok, ünnepek mindig szomorúak. :(

Kép
katy76

Sillia: annyira édes, ahogy "eltörik a mécses".

Bond: már nézegettem ezeket a mosható pelenkákat, de baromi drágák. Igaz, hogy hosszú távon megtérül, de egybe kiadni ennyi pénzt, és ki tudja, hogy beválik-e.
Amúgy azt hiszem, Lilisgabi vett ilyent, kérdezzük meg őt a tapasztalatokról.

Kép
Kép]
hendegabi

Éreztem, hogy 2x ment el a hsz-em.
Az elsőnél kiírta, hogy nem tudott kapcsolódni. Elküldtem még 1x. Ezek szerint mégis tudott kapcsolódni. :evil: :evil: :evil:

Sillia!
Séta: :D :D :D :D :D :D :D :D
Lehet, hogy bebugyolálva nagyobb biztonságban érzi magát a nagy természetben.

Kép
katy76

Gabi1
drukkkkkkkkkk :wink: :wink: :wink: :wink:

Hajrá Dodiiiiiiiiiiii,
bár már biztosan túl vagy rajta...

Ancsurti,
HangiMakinak próbálok kicsi jókedvet küldeni innen a távolból...
Figyu, nem tudnád valahogy társaságba vinni? Azt írtad, azt imádja. Játszóház, vagy valami hasonló nincs a környéketeken? Akkor talán te is kicsit ki tudsz kapcsolni Hangival, és te sem leszel feszült, hogy mikor morcul be megint. Vagy babatorna, vagy baba-mama jóga... valami?
Elképzelni nem tudom, hogy bírod ilyen jól! De komolyan, nálunk most volt egy fogfájós semmisemjó másfél órán keresztül, és már a bőgés határán voltam, mikor végre elaludt délben. Szóval, tényleg nagyon tökös csaj vagy, fejhajtás!

Timea,
nektek is drukkkkkk, kórházelkerüléshez, gyors gyógyuláshoz!

Szia Kispiskóta,
aztaaaaaaaaaaaaa, gratula Bendő méreteihez, én is így nézek ám :shock: :shock: :shock: :shock:

Hendegabi,
beszólásjegyzetelés ötletet köszi :wink:
Jobbulást nektek!
(mi az a granatér? - krumplistészta? - ja, már látom, nyertem )
:roll:

Nikici,
köszi!
Gratula a dupla-fogbújáshoz!!!!!!
és drukk anyósod gyógyulásához, kitartás az intézkedéshez!

Hugi baba,
te annnnyira ügyes vagy! Köszönd meg szépen nagy és erős bátyádnak hogy ilyen ügyesen segített!!! :wink:

Sillia,
háromszoros hurrá a sétához!!!!!!! Lóci igazán élvezi a baris változatot, de jóóóóóóó :) :) :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Rólunk:

Ma ismét volt egy másfél órás fáj a fogam kiabálás fél11től :cry:
Szerintem óra van beépítve a gyermekbe, mert miután másfél órán keresztül nyugtattam, etettem, altattam, Osanitoztam és semmi nem használt, 12kor magától elaludt, a napi ritmusának megfelelően... :shock: :shock: :shock: :shock: :) :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És a nagy hír: itt is kibújt az első fogacska, igaz, még csak félig, de ahogy berakom az ujjam a szájába, érzem a hegyét :wink: :wink: és a második sem sokon múlik már, nagyon látszik-dudorodik.

Boo,
lehiggad, fontosakat újraír, közben ment :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Bond! Csak ámulok és bámulok,hogy Hugi milyen ügyes! Na és persze tündéri!! :lol:

Dodi! Megy a drukk,bár tuti meglesz az,ahogy téged ismerlek :wink:

Ancsurti! Le a kalappal előtted,hogy hogy bírod,én már tuti kiborultam volna... Néha Lili hisztijét is nehez bírom,pedig ő azért annyira nem vészes. Csak azt tudom mondani,hogy fel a fejjel,el fog múlni előbb utóbb. Addig meg,gyere amilyen gyakran tudsz és panaszkodj nekünk,legalább a lelkednek az jót tesz.

Nikici!Gratula a fogacskákhoz. Na meg persze a forgolódáshoz.
Lányok! Tudom,hogy nem szabad összehasonlítgatni a gyerkőcöket,de kezdek kétségbe esni,hogy Lili még semmit nem csinál,holott már majd minden baba a topicban forgolódik. Minden nap tornázunk,de sz@rik rám a gyerekem. 21-én megyünk vissza a neurológiára,kiváncsi vagyok mit fog mondani. Nem tudom,hogy van-e igazság abbana,amit Katy mond,hogyha kimarad egy-egy mozgásfajta,az kihat a későbbi tevékenységekre is.

Sillia! Nagyon édi Lóci. Ezek szerint nem volt gond :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bár lehalkítottam Micimackót, még így némán is baromira idegesít...
Tuti nem veszünk ilyet, ezt elérték :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Nyuszi,
szerintem ne aggódj a mozgásfejlődés miatt!

Ha Lili érdeklődő, figyelmes baba, márpedig az, akkor nincs semmi gond, még van ideje! (a gyerekorvosom nekem is ezt mondta)
(nálunk pl egy véletlen átfordulás után pontosan egy hónapig nem produkálta újra, majd megcsinálta 2-3szor, azóta megint semmi, csak ha valami nagyon érdekessel motiváljuk...)

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok! Köszi,aranyos vagy. Remélem hamarosan azért én is be tudok majd számolni arról,hogy forgolódunk :lol:

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS! Ma anyuval volt délelőtt Lili,amíg én masszíroztatni voltam és ette a répát krumplival. Juhéjjj!!
Délután őszibarackot kap,szopi előtt,azt imádja!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

[quote="sillia"]
írta:
silliaAzt vettem észre hogy én már kicsit uncsi vagyok neki. Persze "hátországnak" kellek, a közelében kell lennem de már nem vagyok elég érdekes :?

Csinálj úgy, mint ahogy szilveszterkor szoktak: vegyél fel álarcot, vagy parókát (a trombitázást és a tüzijátékot elhagyhatod :lol: :lol: :lol: ). De csinálhatsz magadból bohócot is, faragjál krumpli orrot. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="katy76"]
írta:
katy76Bond!

Azért nem tettük le idáig, mert ennyire még nem tartott itt (asszem amikor Apa hazjön este, akkor nagyokat fog nézni ő is :) ), illetve a fordulás csak hasról hátra volt meg idáig, az is csak pár alkalommal, és azóta se csinálta. Most meg "pihenés" képpen nyomatja, két támaszkodás között. :lol: :lol: :lol: Csak az a fránya hátsó karja ne lenne útban. :? Jó, hogy gömbizület van a vállban, de azért ENNYIRE nem forog. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sillia: mosható pellusból is több, azt hiszem 2 méret van.
Katy: Igazad van, az a lényeg, hogy jól legyen.

f.Nikici: jó, hogy nincsenek áttétek anyósodnál.
fogicákhoz gratula
kispocok: ti fogacskátokhoz is gratula.

Kép
Kép]
hendegabi

[quote="nyuszi81"]
írta:
nyuszi81Lányok! Tudom,hogy nem szabad összehasonlítgatni a gyerkőcöket,de kezdek kétségbe esni,hogy Lili még semmit nem csinál,holott már majd minden baba a topicban forgolódik. Minden nap tornázunk,de sz@rik rám a gyerekem. 21-én megyünk vissza a neurológiára,kiváncsi vagyok mit fog mondani. Nem tudom,hogy van-e igazság abban, amit Katy mond,hogyha kimarad egy-egy mozgásfajta,az kihat a későbbi tevékenységekre is.

Első és legfontosabb, hogy tényleg nem szabad össze hasonlítani a gyerekeket, mert mindegyik más tempóban fejlődik!!! (Azzal együtt tege fel a kezét az, aki nem hasonlítgat. Képtelenség... :roll: )
Ha vigasztal: 2-3 hete már erősen mondogattam Huginak, hogy húzzon bele, mert amint az előbb is írtam, elég gyéren állunk a forgással, és akkor még hol van a többi. :roll: :roll: :roll: Erre most meg mit csinál... :wink: :) És bizony-bizony tényleg hatással van a későbbiekre is, ha most kimarad egy-egy lépcsőfok. (De ahogy elnézem Hugi próbálkázását, annak ellenére, hogy még nem jött össze, részemről kipipálva ez is. :roll: :lol: )
Nem kell drasztikus dolgokra gondolni. Például nehezebben mehet az olvasás, helyesírás, stb. De ezeken is könnyen lehet javítani, csak gyakorolni kell. (Az amúgy sem árt egyébként sem. :wink: )
Szóval figyelj oda, de ne aggódj! Megértem, hogy kezdesz egyre nyugtalanabb lenni, de azért még nem kell kétségbe esni. Jó? :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Tímea: remélem Tamara nem lesz beteg. Mi volt a baja konkrétan?

Bond: Hugi nagyon ügyes :shock: :lol: , széfes nő: :shock: :twisted:

Sillia: Olyan édi Lóci :P , ja és Dominak ugyanilyen sapija van. Örülök, hogy ma jól ment a séta :D .

Hendegabi: szegény Nóci :cry: , remélem minél előbb meggyógyul.

Ancsurti: kitartás, én nem is tudnám mit csinálnék a helyedben , hiszen már mindent
kipróbáltál, nagyon remélem, most már lesz valami változás Hanginál :wink: .

Dodi: drukk, drukk!

Kispiskóta: Jól megnőtt Bendő, gratula :wink: !

Kispocok: gratula a fogacskához :D !

Nikici: örülök, anyósod eredményének, nem hiába szorítottam annyit :D . És gratula a fogicához is :D .

Mi is lejjebb tettük már a matracot, egyik nap teljesen felhúzta magát úgy, hogy kukucskált az ágy felett. Én holnap megyek vissza a dokihoz, kell íratnom valamit köhögésre, mert már embertelen, ahogy köhögök, éjszaka szinte nem is alszom emiatt :? .
marietta1982

[quote="nyuszi81"]
írta:
nyuszi81ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS! Ma anyuval volt délelőtt Lili,amíg én masszíroztatni voltam és ette a répát krumplival. Juhéjjj!!
Délután őszibarackot kap,szopi előtt,azt imádja!!

Tegnapi is elég fancsali képet vágott a krumplira. Nem baj, amúgy is banánt akartam adni. Így most abba kevertem. :twisted: :twisted: :twisted:
Per pillanat nem az érdekel, hogy ízlik-e neki hanem, hogy bírja-e. Ha már lehet egy kicsit fűszerezni, vagy olyan cuccal összekeverve, akkor majd ízleni fog. :wink:

Kép
Kép
200907?

Ági: hajrá, hajrá. Remélem mihamarabb kibújnak a fogicák :D .
marietta1982

Grendír mars, gránátos kocka = krumplis tészta:
http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&id=10585

A paprikás krumplinak is van valami más neve, amire tökre rágerjed az ember, ha étlapon olvassa, és nagyot néz, amikor paprikás krumplit hoznak ki neki. :shock: :? :lol: :lol: :lol:

Vissza viszi valamelyikőtök a gyógyszertárba azokat a kis barna üvegcséket? Kb. 30 forintot lehet értük kapni, asszem. :roll:

Kép
Kép
200907?

Marietta: köszi. Neked jobbulást! :!:

Bond: Paprikás krumplit nálunk hígabb lével készítve hívják pesti paprikásnak illetve hamis gulyásnak is.
Barna üvegcsék. Vissza még nem vittem, viszont az illóolajosat már "töltettem" újra.
Ami zavar, hogy a műanyag tégelyeket, ami a kence (popsikrém, fürdetőkrém) árának sokszor felét kiteszi, nem lehet újratöltetni. :evil:

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi! :)

Talán serpenyős rostélyos... :roll:
Hamis gulyász nem szoktunk csinálni, de hamis májgaluska levest igen. (Mármint anyám, mert én nem. :roll: :oops: )

Tégelyes cuccok bizony tényleg drágák. :?

Kép
Kép
200907?

Lányok, egy kis segítségre lenne szükségem (abszolút off topic)

Vesta SVT-W (régi) gáztűzhelyem van, és ahhoz kellenének forgatógombok. Sárváron, Cellben nem kaptam, azt mondták ilyen kis értékű holmival nem is foglalkoznak, menjek be Szombathelyre, ott van kimondott alkatrész bolt. Na, férjem elment, hát az a bolt már valamikor a nyáron megszűnt.
Gázszerelőt is kérdeztem, aki itt a faluban szokott dolgozni, de mikor mondtam, miről van szó, épp csak el nem küldött messzire, szinte azonnal rámnyomta a telefont. :x
Néztem a webáruházakat is, de vagy csak viszonteladókat szolgálnak ki, vagy nem szállítanak házhoz 3-5000 forint alatt. Ez a cuccos meg kb 1200 ft zusammen.

Úgyhogy ha valakinek (vagy apájának) lenne ideje, és épp elvinne az útja egy olyan bolt előtt, írtó hálás lennék. Persze utalnám a pénzt és a postát is!

Kép
Kép]
hendegabi

Ja! Katynak akartam még írni,hogy jöhetsz hozzám is takarítani. Tegnap óta veszem rá magam,de eddig nem sikerült :lol: ,pedig nem vagyok egy lusta fajta. Viszont főztem(sütöttem) ma(is) ebédet :lol: :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

[quote="200907?"]
írta:
200907?

Ennyi erőlködéstől neked is ekkora szemeid lennének. :shock: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Még jó, hogy nem Manónak anyakönyveztettétek Bendét. :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Nagy gáz, ha nem értelek? :oops: Asszem én is kezdek beteg lenni... .

Paprikás krumpli-serpenyős burgonya, egyszer belefutottam, többet nem.

Nyuszi, szerintem sem érdemes hasonlítgatni. Marci 7 hónapos volt, mire elkezdett forogni. Amolyan kényelmes típus volt.

Gratula a fogacska dömpinghez!!!!!!!!!!!!!

Sillia, előbb utóbb megjön a kedve a sétához Lócinak. Mit csináltál másképp?

kispiskóta

Bond, barna üvegecskéket én anyósom markába szoktam nyomni.

kispiskóta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: