A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Még emlékszem, hogy a Fogamzás fórumon mennyire örültünk a laptetőnek!:) Én vadásztam rá, mert szerencsét hozott, aki laptetőn van, az lesz legközelebb babás:) Nekem anno bejött, amikor a kezdtük a lombikot, sokszor voltam laptetőn, jó jelnek vettem:)
Vendég

Hogy ne csak beszéljek a cicusomról befűzök pár képet. Persze mondanom sem kell, hogy eddig ő volt a család közepe. nem tudom majd hogy viseli, ha megérkezik a picuri. Biztosan féltékeny lesz. Kép Kép Kép Kép

Nóra

Kép
fikuszka

Twist, 13 hetes vagy, azaz a 14. hétben vagy már. Nekem így magyarázta a doki meg a védőnő.

Brendon. Pontokat kapsz, amit aztán levásárolhatsz. Bármikor, csak odaadod a kártyát a pénztárnál, és mondod, hogy le akarod vásárolni a pontokat. Egyre kell figyelni. Ha egy éven belül nincs semmilyen aktivitás, elveszted a pontokat. Akár a katalógus átvétel is aktivitásnak számít, nem muszáj vásárolgatni.

Én a Mammutban nem nagyon láttam kismama-boltokat. Egyet igen, ott kabátot akartam venni. De mivel 180.000 volt, inkább nem tettem. És a többi ruhának is ilyen árai voltak ott... Viszont ha a Mammut felé jártok, akkor a Lövőház utcában van egy kismama-bolt és egy outlet is. 2 in 1 a neve (http://www.2in1collection.hu/), egy baj vele, hogy kártyával nem lehet fizetni. De elég jó cuccok vannak, elég olcsón. A Széna tér felől sétálj a Millenáris felé, és jobb oldalon lesz, egy-két lépcsőn lefelé kell menni. Hétfőtől szombatig 10-19 vannak nyitva, vasárnap zárva.

Brigi

Kép

Kép
hékás

De gyönyörű cica!!!!!!!!!!!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Fikuszka, gyönyörű szép cicád van!!! Orosz kék macsek fajta? Vagy Brit kék? Csak tippelek! Majd mutasd be neki a picúrkát és össze fognak barátkozni. Nálunk is hajaj mi lesz, ha jön a picúr! Nagy féltékenység.
Vendég

Stira: szerintem ez bőr-függő. Én nem kenegettem és nem lett egy csíkom sem. A barátnőm kenegette és csíkos lett..

Hízás: én nem nagyon híztam még, de a pocakom nagyon nagy :) én nem bánom, olyan szép kerek :) szerencsére takargatnom sem kell

Kép
Kép
alma26

Fikuszka: Gyönyörű a cicus!!! És tényleg olyan, mintha kölyök lenne... 8) Reméljük nem lesz túlságosan féltékeny az új családtagra! Játékokat szokott visszavinni, hogy újra eldobd neki? Egyik barátnőmnek Mayecoon-jai vannak, és azok a labdát visszaviszik, mint a kutyusok. Állítólag néhány macskafajtánál ez jellemző.

Twist: vagy 1 percbe telt, mire rájöttem,m i az a laptető :lol: :lol:

Na, megyek, lassan bevonszolom magam az irodába. Most csipogott be egy fél 2-es megbeszélés, totál elfelejtettem. Szerencsére az egyik kolleganőm is, úgyhogy gyorsan átrakattam fél 3ra, így még beérek.

üdv:

szcsm

Kép
szerencsemák

Ő britt, kerekebb és narancs színű a szeme, az orosz kék nyúlánkabb és kék szemű.

Nóra

Kép
fikuszka

Fikuszka: Nagyon szép cicád van. Az enyém most 14 éves és néhány hónapja nagyon beteg, ápolásra szorul. Most kap szteroid injekciót így jobban van 1 hete

Emma imádja és sokszor ő is azt hiszi, hogy cica. Úgy fekszik, a földről akar enni :)

Kép
Kép
alma26

Az első két kép kiskorában a második kető nagy korában készült. De az arányai nem sokat változtak. Ő is visszahozza az összegyűrt papirzsepit és alig várja, hogy eldobd neki, nagy focista.

Nóra

Kép
fikuszka

[quote="alma26"]S írta:alma26tira: szerintem ez bőr-függő. Én nem kenegettem és nem lett egy csíkom sem. A barátnőm kenegette és csíkos lett..

Hízás: én nem nagyon híztam még, de a pocakom nagyon nagy :) én nem bánom, olyan szép kerek :) szerencsére takargatnom sem kell

Kerek, mint egy alma :P

Klári

Kép
claracroft

Szcsm, látom ma van 11 hetes, nagy gratula!!:) Á, én régi fórumos vagyok, ezt a laptető hagyomány szokott lenni:)
Meddig szeretnél dolgozni? Én októbertől már nem.

Alma, igaz, hogy a második terhesség hamarabb látszik?
Vendég

Ez a dianatal gél reméljük tényleg tud valamit, elég brutál ára van...na elhúztam most már tényleg :P

Kép
szerencsemák

Hékás: a 2in1 ruhákat nagyon szeretem :) anno be is vásároltam, így most úgy néz ki nem kell semmi

szoptatós melltartót én szülés előtt vettem csak, akkor már tudni mekkora kell. nagyon praktikus

én nem szoktam melltartót hordani. még most sem...

Kép
Kép
alma26

fikuszka: nagyon édes cicád van! Imádom a macskákat! :) Nekünk is van kettő anyuéknál, az egyik sima házi cica, a másik meg félperzsa. A házi cica fekete, a félperzsa pedig fekete-fehér. Mondjuk amióta terhes vagyok nem merem megsimogatni őket, nehogy baj legyen. Nagyon nehéz is megállni, hogy ne szeretgessem őket. Én majd szeretnék a Main Coon cicát, (asszem így írják :D ) nekem azok a cicák nagyon-nagyon tetszenek!! Csak az a baj, hogy elég drágák.

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Sziasztok!

Újra a fedélzeten! :lol:
Visszaolvasni nem nagyon tudtam még, de üdv az újaknak ha vannak!
Dytt!!! Nagyon sajnálom a történteket. Riasztó, hogy így minden jel nélkül ment a dolog.... :cry:
Velünk minden rendben van. A nyaralás nagyon jól sikerült! Jó időnk volt, velem is minden okés. Nagyon jól esett a kis kikapcsolódás. Az első lépcsős esti séta után másnap izomlázam volt! :D Ez a több heti fekvés eredménye....
Most itthon úszik a háztartás. Óvatosan lassacskán igyekszem helyrerázni a dolgaimat.
A pocakfotók remekek. Lassan én is csinálok egyet.
Most pedig megpróbálok kicsit visszaolvasni.

J.

Kép

Kép
somaanya

Clara : :)))

Twist: nekem igen. (Emmával is fórumozok és többen babát várunk. a többieknek is hamarabb látszott)

Amúgy érdekes, mert Emmával inkább fel voltam fújódva és a 3 hónap után le is ment. 6 hósan sem volt nagyon. Az utolsó hónapra szép nagy kerek lett

Kép
Kép
alma26

Stria szerintem is bőrfüggő, én a masszőrtől kaptam valami gezemicét azzal kenegettem néha ha viszketett, nem lettem csíkos..
Viszketésre később szerintem mindenképp kell valami kence, mert őrjítő tud lenni :?

Voltam tegnap UH-n. pont annyi idősnek mérte após amenniynek én számolom :) ennek örültem, 3,5 centi, és iszonyatosan aktív volt, nagy karcsapásokkal úszott faltól falig, és ott elrúgta magát a faltól és úszott tovább :lol: pont ahogy ZSófi annak idején ennyi idősen :) olyan jó volt újra látni :) bár a feje még elég ufós :wink:

ennek örömére ma elmondtma a főnökömnek, örült :) aztán aggódott mi lesz jövőre.. mondtam a részleteket majd még megbeszéljük..
pici76

nekem most kb akkora a hasam amekkora ZSófival az 5. hónapban volt :shock:

Somaanya, üdv újra itthon, csak lassan lassan azzal a háztartással :wink: nem fut el :lol:
szuper hogy ilyen jól alalkult a nyaralás és nem volt semmi gond!
pici76

Hát, ha én nem hordanék melltartót, az eléggé illúzió-romboló lenne :roll:

Klári

Kép
claracroft

Lányok, mi lehet Hédivel, már napok óta nem jelentkezett?

Klári

Kép
claracroft

Brigi!
Naaaagyon csini pocid van!! Fejfájásra panadolt "eszek". Sajna elég gyakran fáj a fejem és amikor szét akar robbani, akkor bekapok egy-két panadolt. Azt terhesen is szabad.
Majd a szavadon foglak és várom lelkesen a topicos kinőtt rucikat. Így nézve egész jó, ha pindurka babám lesz.

Klári!
Súlyban és magasságban nagyjából ott vagyok, mint te. De már nem sokáig..... A héten még nem is mertem mérlegre állni, de érzem, hogy híztam.....

Nóra!
Nagyon szép a cicád! Imádom.

Pici!
Nekem is! Marcival nagyjából a 22. hét körül volt ekkora hasam. Vele a 20. héten még a rendes gatyáimat hordtam. Mekkora lesz a hasunk a végén??

Szoptatós melltartók: egy jótanács: ezek a melltartók nagyon drágák. Szerintem érdemes csak akkor megvenni, ha tuti szoptat az ember lánya. Első terhességnél vettem kettőt előre és egyszer nem volt rajtam.....

Terhességi csíkok: minden este fürdés után, de még törölközés előtt babaolaj. Nem kenem, hanem locsolom a pocimra (szóval nagyon bőségesen használom). Marcival bevállt, egy erhességi csíkom sem lett. Viszont azt mindenkinek tudnia kell, hogy ez egyénileg változik. Van aki bármit használ csíkos lesz, mert a bőre nem annyira rugalmas.

Kima
Kép
Kép
kima75

Na, beértem az irodába...Viszonylag jó volt a forgalom szerencsére.

Twist: elvileg év végéig tervezek dolgozni, a januárt szánnám arra, hogy elrendezzem otthon a dolgokat. Szívem szerint pedig már most sem dolgoznék :lol: De vannak ugye azok a piszkos anyagiak :cry:

Köszi a gratulát a 11. héthez. Már baromira várom a jövő pénteket, hogy bizonyosságot nyerjen valójában hol is tartunk az időben :roll:

Fikuszka: akkor tényleg van abban valami, hogy a pedigrés macskák ilyenek. Nekem a kutyáim nem hozzák vissza se a labdát, se a botot :? Az eredeti kutyámat anno nem tanítottam meg, a másikat (őt az első hozta haza egy portyázás után),meg nem nagyon érdekli

Somaanya: üdv újra itthon, örülök, hogy jól sikerült a nyaralás!

Pici: grat az UH-hoz! A viszketést eddig nekem senki nem mondta, egy újabb dolog, amire fel kell készülni!

hoppá, mennem kell, hirtelen tele lett emberekkel a szobám, nehogy észrevegyék, hol járkálok...

Kép
szerencsemák

Somaanya, de jó, hogy jól sikerült a nyaralás. És minden rendben, ugye? Semmi vérzés...

Heydie tényleg régen volt - saját magához képest. Remélem csak tanít :wink: Meg alszik jóóóó nagyokat

Nekem korcs macskám volt, de minden állatorvos Maine Coon-nak nézte. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kima, szavamon foghatsz, de ahhoz kislányt kell szülnöd. Hülyén állnának a rózsaszínek egy kisfiún :wink:

Nekem egyetlen szoptatós melltartóm volt, azt is kaptam kölcsön. Sosem hordtam, csak ha az összes többi tejes lett hirtelen, és mind vizes volt még. Mondjuk én nem is szoptattam...

Pici, jó, hogy ilyen jól fogadta a főnök a hírt. A közvetlen kollégák is tudják már?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!
Bocsánat a zavarásért, de kismama ruháimat szeretném eladni (2008. novemberben szültem). Teszek fel pár képet, ha vkit érdekel priviben jelentkezhet. A ruhák s-es méretűek.
Köszi
Bea Kép
kumpibogar

Kép
kumpibogar

Kép
kumpibogar

Kép
kumpibogar

Kép
kumpibogar

Kép
kumpibogar

Fikuszka nekem is van egy brit kékem !! :D Ő fiú (volt). És nálunk is Ő a család szeme-fénye!! :wink: Majd este rakok fel én is képet ..

Kép
arian78

Kumpibogár, nagyon szép rucik és divatosak!:) Sajnos nekem csak XXXXXXXL-es lenne jó.....:) Gratula a picúrhoz!

Pici nagy gratula az aktív, gyönyörű Pötty babádhoz!!!!

Hékás, az olyan hosszú szörű fajta cicus akkor? Nagyon szép lehet!:) Én már októbertől nem dolgozom. Már 18 éve dolgozom folyamatosan, alig várom, hogy ne kelljen. Főleg ilyen csodálatos o miatt.))
Vendég

Szcsm!
A pedigrees kutyák sem hozzák vissza :wink: :wink: Jelenleg 14 kutyám van, de csak kettő hozza vissza a labdát, de azt is csak akkor, ha akrják, hogy dobáljam nekik. A többiekkel a következőképpen játszunk: anya (én) eldobom a labdát, gyerekek (kutyák) elindulnak csapatostul a labda után, majd amikor utolérik ugatnak, hogy másszak oda és dobjam el ismét. Lusta kis dögök. Viszont tudják a lábhoz és az ott áll vezényszavakat. Hát nem sok, de ez van....... :D
Hogyan fogod bírni a melót ez év végéig? Nem lesz sok????

Brigi!
Olyan hatalmas is volt, mint a mane coon?

Kima
Kép
Kép
kima75

Hatalmas cica volt, jó hosszú szőrrel, szőrös füllel :lol: Cirmos házimacska és perzsamacska keverék. Ficusnak hívták... Imádtam. Ő meg utálta az összes pasimat, nem semmi produkciói voltak :lol: :lol: :lol: Majd anyuéknál keresek képet róla, mert nekem nincs

Brigi

Kép

Kép
hékás

kiürült a szobám :D
Kima: volt olyan kolleganőm, aki pénteken hazament, hogy akkor hétfőn majd folytatunk valamit, majd hétfő reggel hívott 8kor, és közölte, hogy 1 órája megszületett a kislánya, úh nem jön. Nem igazán akartam elhinni neki, mert eddig akivel szülés után beszéltem, olyan volt, mintha előtte agyonverték volna...Szóval ő jól bírta, ha nekem sem lesznek különösebb problémáim, akkor bízom benne, hogy menni fog. Max nem jövök be 9re, meg többet dolgozom otthonról. De a szerződésmeghosszabbításokat még mindenképp le akarom tárgyalni a fontosabb cégekkel, mielőtt elmegyek babázni...Azaz lehet, hogy még januárban is bevállalok néhány ügyfelezést...

Kép
szerencsemák

Fikuszka: nagyon edes a cicus!! De jo lenne, parom imadna... :D

Nekem kutyam volt (spitz), de sajnos mar nincs meg :cry: Imadtam...de nagyon lusta dog volt, inkabb egy napon hevereszo macskanak illet volna be :lol: Aput mindig megmorogta, mikor reggel vitte volna setalni es inkabb bebujt a takaro ala aludni :lol:

Munka: terveim szerint dec. kozepeig, karacsonyig dolgoznek, de majd a termeszet eldonti :wink: A fo ok, hogy a gyes idotartama kotott, igy minel kesobb megyek szulesi szabadsagra, annal tovabb maradhatoka picivel otthon. Itt akkortol indul a gyes, amikor abbahagyod a munkat... :shock: :evil:

Vegre itt a munka vege!!
Vendég

SZiasztok,

Én azért a kolléganődnél kicsit előbb szeretném befejezni a munkát...és ha mégis ilyen helyzetbe kerülnék, annak nem annyira örülnék, hiszen túl fiatalon születne a Baba.

Én is vásároltam a hétvégén rövidnacit és hosszút is a C&A-ban. Nálunk is van egy Brendon, de ott nem volt olyan, amit megvettem volna: túl drága vagy nemazénstílusom volt minden.
Viszont találtunk egy helyes kis bababoltot a szomszédságban, ahol mamarucik ugyan nincsenek, de kedvesek voltak és elmagyarázták pl.: a babakocsik trükkjeit, és nem vesztem el, mint a Brandonban a 200 féle kocsi között (ne nevessetek, kezdő vagyok). Nem vettem semmit, de jól esett nézelődni és ide fogok szerintem először visszamenni, ha eljön az idő.
cat__

Sziasztok!

Fikusz nagyon gyönyörű cicalányod van!

Ő Frici aki épp itt kelleti magát, hogy vele foglalkozzak. :) Én sem tudom mi lesz ha itt lesz a bébi? Remélem nem lesz féltékenység :lol:

Itt alszik a drága.. Apa ilyenkor mindig azt mondja "egy vicc ez a macska"
Kép :lol:

[/img] Kép

Kép
arian78

Brigi cuki a pocid!

Én kb. december közepéig szeretnék dolgozni, de majd meglátjuk hogy bírom. Az a baj hogy a 60% táppénz elég rosszul hangzik, meg szerintem unatkoznék is egy kicsit ..

Somaanya tök jó hogy jól sikerült a nyaralás! Már én is alig várom, hogy szabin legyek.. :D

Cat és mit tanácsoltak a babakocsi ügyben ez engem is érdekel?

Kép
arian78

Olyan meglepő dolog történt... felhívott a doki, hogy közben megszült egy kismama, aki holnap 2-re volt bejelentkezve, s mivel én voltam beírva utolsónak este 8,30-tól, megkérdezte, hogy nem-e tudok jönni hamarabb? NANÁÁÁÁÁ, hogy tudok, sőt tud a Hites is, ennél fontosabb nincs is :) Úgyhogy 6 és fél órával hamarabb láthatom Babócát :) Naon boldog vagyok :)

Szép cicusok, még a képen is érződik, hogy milyen selymes lehet a szőrük :)

Somaanya, merre jártatok Erdélyben?

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

ARIAN:
Nem annyira tanácsoltak, inkább felmérték az igényeket. Annyit tudtam előre, hogy kombináltat szeretnék (születéstől a babakocsis korszak végéig), könnyen mozgathatót, viszonlyag kicsire összecsukhatót, ilyenből még rengeteg féle volt. Aztán segített: fogok-e egyedül vásárolni, sokat gyalogolni, városi járdákon kell-e közlekednem vagy széles vidéki utakon, inkább lapra lehessen összehajtani vagy esernyő formájúra - lényeges az utazásnál, szeretnék-e tömegközlekedni.
Miközben kérdezett, rögtön mutatta, melyik hogy variálható, aztán benyögtem, hogy olyat mutasson, ami egyszerű :D. Persze azt állítja, hogy az újak mind nagyon egyszerűen kezelhetők :).

Nekem a kedvencem egy négy kerekű, aminek elöl kisebb kerekei voltak és közelebb is voltak egymáshoz, teljes szélességben tárolóháló van az alján+ van hozzá táska, esernyő formára volt összecsukható, teljesen jó esővédő van hozzá, szinte felesleges is az esernyő, annyira be lehet csomagolni a babát. Mindkét irányba forgatható a sportkocsi funkció, több szögben dönthető, nagyon könnyű volt vele kanyarodni. Nekem ezek voltak a szempontok, persze lehet, hogy mire megveszem, még más is eszembe jut majd..

NILSZI:
Milyen jófej dokid van!!
cat__

ARIAN:
Érdemes nézni az akciókat, mert pl.:most a kedvenc kocsimhoz adtak volna autósülést.
cat__

Köszi a jótanácsokat!

Kép
arian78

Igazán nincs mit :), személy szerint kíváncsi lennék tapasztalt babakocsizók véleményére is :).

Adrienn:
Az nagyon érdekes, amit a babamozgásról írsz :).
cat__

Nilszi, de jóóóó. Akkor már holnap be tudsz nekünk számolni, hogy mi történt a dokinál :wink: :lol:

Babakocsi. Én is elég sokáig nézegettem, mígnem egyik ismerősünk kölcsönadta, így nem kellett venni. A pech, hogy ő most 3 nappal utánam van kiírva, szóval most vissza kell adnunk... Az esernyő tényleg felesleges, de a babakocsihoz napernyő van :wink: Annak viszont akkor van értelme, ha a tolókar nem átfordítható. Mert muszáj védeni őket a naptól.

Mi egy Peg Perego P3 Pliko babakocsit kaptunk kölcsön mózeskosárral, és nagyon szeretem. Nekem is lényeg volt, hogy kis helyre összecsukható legyen, mert nagyon kicsi kocsink volt. És én is úgy akarok babakocsit venni, hogy a sportkocsiig elég legyen. De még nem néztem, hogy milyen lesz. De tuti nem valami csúcsdrága gép. :? Anno a Kenguruban néztem az Árkádban, tök jók voltak, olcsók, de a helyén nyílt a Brendon az Árkádban :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Reunion, most néztem a Kenguru Kid kínálatát, és ikerbabakocsi, ami újszülött kortól használható, 52 ezer. És mégsem 200, bár lehet, hogy nem ilyet szeretnétek...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Cat: Tényleg úgy van ahogy mondták, nagyon fontos, hogy hova lesz a kocsi és csak utána lehet tanácsot adni. Tökéletes kocsi nincs még így sem

Én már nagyon régen beleszerettem a Stokkéba és tudtam, ha gyerekem lesz akkor olyat szeretnék. Bármennyire is imádtam fél év múlva eladtam, mert nem használtuk, arra pedig drága volt, hogy itt álljon. Vettem használtan egy másik babakocsit amit terepen sem sajnáltunk.
Emma 11 hósan kezdett el járni, de már előtte sem maradt meg a babakocsiban. Mielőtt mentünk Amerikába vettünk használtan egy esernyőkocsit

A mostani várandósságom előtt is már babakocsikat néztem (nem vagyok ám mániás, ááá). Most Bugaboo-t vennék szívem szerint használtan, de nem tudom mennyit használnánk...
A Maclaren babakocsik is jók. Most éppen azzal szemezek. Sajnos itthon nagyon drága, de kint kb fél áron megtudom venni

Kép
Kép
alma26

Sziasztok, szép estét mindenkinek!

arian: Nagyon szép a te cicád is! :)

cat: Hogy érted azt, hogy nagyon érdekes, amit a baba mozgásáról írtam? :)

munka: én úgy tervezem, hogy max. október elejéig fogok dolgozni. Én is úgy vagyok a munkával, mint twist. Igaz én még "csak" 10 éve dolgozom folyamatosan, úgyhogy én is alig várom már, hogy otthon pihizhessek kicsit. :)

babakocsi: nekem szerencsére nem kell vennem babakocsit, tesóm tavaly nyáron szült, az ő kislánya már 1 éves, már nem használják a babakocsit, úgyhogy kölcsönadták. :) Ők most vettek egy sportkocsit.

Heydie tényleg régen volt már bent, remélem minden okés nála! :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Sziasztok!

Na most hogy visszaolvastam látom mindenkit ua foglalkoztat

Az Árkádban én is voltam Brendonban és baromi drágának találtam

plussz én is néztem ugye többször is babakocsit pl soroksári outletben is ahol mikor kiderült hogy még csak 3 hónapos terhes vagyok és még a baba nemét sem tudom akkor már nem is voltam annyira érdekes vevő

viszont ma otthon voltam fogorvosnál Kecskeméten, és elképesztő volt a különbség a vidéki és fővárosi hozzáállás között
ott én voltam a vevő, és ő a szolgáltató
a babakocsis pl. mindent elmondott, megmutatott, lehetőségeket adott rendelésre stb és mindehhez KEDVES és találtam nekem tetszőt ami újan 70 ezer, de használtan is tudnak szerezni

és ugyanez volt a fehérneműs boltban kirakott egy csomo melltartót alig győztük válogatni és nem éreztem magam kellemetlenül hogy vásárolni szeretnék valamit

Azt hiszem a ott fogok vásárolni

Az a cica nagyon édes pedig én alapvetően kutyusokat szeretem nem is tudtam hogy ilyen gyönyörűséges cicusok is léteznek :D

Móni
KépKép
reunion

Jó reggelt :)

Én is kutyabarát vagyok, mint Reunion, nem tudtam, hogy ilyen szimpi macskák is vannak :).

Végre sok sok nap után az éjjel már csak 1szer kellett felkelnem vécére menni... Így valamivel pihentebb vagyok a doki-napon. Gondoljatok nagyon rám Magyaro.-i idő szerint 13,00-tól. Alig vártam, hogy eljöjjön ez a pillanat, most meg persze izgulok.

No, mi sem neveken, sem babakocsin, sem ilyesmi cuccon nem gondolkodtunk 1 percnél többet, azt mondtuk, hogy mindent a mai vizsgálat után kezdünk nézegetni.

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: