A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni

Sziasztok!

Íme a mai friss pocifotó:

Ancsa Kép

Kép

Kép
ancsa800418

Tök jól látszik már, szép :wink:

KépKép
evica76

Evica76 , te is tehetsz fel képet, ha van kedved!
Így mégis csak jobb írni, ha el is tudjuk képzelni a másikat.

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Ancsa, aranyos a pocid! :)

Kép
elizabeth25

Köszi Elizabeth!

Kép

Kép
ancsa800418

Luisa:Nagyon szép a kocsitok, mennyiért vettétek?A mózeskosara lecserélhető sportosra? :lol:

Lányok!Azt már mondtam, h nekem sokat keményedik a hasam, de egy pár nap óta még többet és főleg este. Tegnap alig tudtam elaludni, szinte 10 percenként volt és sokszor tompa fájdalmat is érzek. Múlt7 csüt-ön voltunk dokinál, akkor azt mondta minden oké, méhszáj zárt és emeljem a napi 2 magnéziumot 3-ra és szedjem továbbra is a seduxent este! Annyira idegesít és remélem nem lesz baj!Alig csinálok már valamit, jó tegnap tornáztam... erre még a tegnapit foghatom, de a többit?? Van valaki akinek hasonló a problémája?Luisa?Te egy idős vagy velem...nálad nincs ilyen? Állítólag ilyen idősen többet keményedik... de mit csináljak??? :o

Kép
gyanixi

Sziasztok lányok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok. Èn 8 hetes lombik terhes vagyok. Bár elvileg már 9 hetes kellene legyen, de az utolsó uh-n egy héttel kisebb volt. Remélem, hogy ez nem gond.
molkata

Molkata, gratula a babához! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Szia Molkata! Csatlakozz! Biztos minden rendben van,ne aggódj! De majd a lombikosok biztos jobban tudják nálam.
Gyanixi4 Én nem keményedek,mióta táppénzen vagyok,nem tudok segíteni,csak annyit tudok,hogy napi 6 szem magne b6-ot be szabad venni.
Ancsa!Szépen nő a pocid! Persze a többi is nagyon szép,amit felraktatok! Ma voltam Raffainál,mondta,hogy szépen nő a tekintélyem(hasam) :lol: nekem is! Egyébként a szokásos volt ma is, éreztem azt a hatalmas teret,amit szoktam,illetve barna és zöld színt láttam.Mmajd veszek ilyen színű ruhákat Samulinak,biztos tetszenek neki ezek a színek.A forróság persze most is elöntött.És nagyon nagy mocorgás volt végig!

Egyébként valaki tornázik otthon DVD-re,videóra?Most,hogy a lepény jó helyen van,nekem is kéne,illetve szabad is már,de nem tudom milyen DVD-t vegyek.Eljárni nem szeretnék,mert iszonyat árak vannak,de itthon szívesen tornáznék.Ha tudtok valami jó terhestornát,megköszönöm, ha leírjátok!

Kép
babzsák

Szia molkata én is ma csatlakoztam és nagyon jó itt meg mindenki olyan segítőkész!
Vendég

Babzsák, én a Rubint Réka kismama dvd-jére!

Kép
elizabeth25

Sziasztok!
Üdv újjaknak :)

gyanixi
Sajnos semmivel se tudok segiteni :( De biztos minden rendben lesz/van!!! Kitartás!

ancsa800418
Szép pocid van!!!)))) És szép a falszin... Imádom!!!
Kérdezni akartam - Te ugye már voltál AFPs vérvételen... Mikor lesz az eredményed??? És mikor mész az AFP utáni Uhra???

Kép

Kép
fenix

Helló Fenix!

Én ma voltam AFP vérvételen.
Az eredmény olyan 7-8 nap alatt készül el, amit nálunk egyből küldenek a védőnőnek. A tanácsadóba pedig 12.04-én hétfőn kell mennem.
Gondolom, hogy utána szerdán meg uh. ami 12.06, akkor már betöltött 18 hetesek leszünk.

És te hogy érzed magad? Tehetnél fel te is fotót, mert azt hiszem a poncsós volt az utolsó, de abban nem nagyon látszottál.

Neked mikor kell menni AFP-re vagy voltál már?

A falszín, az nekem meg a páromnak is a kedvence.

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Bacsbern! Láttam, hogy te is új vagy. Ebben a topicban, úgy láttam, hogy mindig van mozgás és valóban nagyon segítöökészek a lányok.

Babzsák! Biztosan csodálatos érzés lehet érezni, ahogyan mocorog a pocaklakó. Már én is nagyon várom.

Elizabeth! Köszi a gratulát! Már nem emlékszem (egyszer átolvastam néhány oldalt), neked is lombikod volt?
molkata

Megpróbálok így a hozzászólásoknál mindig megjelenő fotót egyenlőre, mert ami itt bent megvan a munkahelyemen, azok szerintem nagyok és itt nem fogom tudni lekicsinyíteni.

KépKép
evica76

Ancsa

Hát nem hiszed el.... Én tegnap voltam vérvételen...DEC 6-án :!: :!: :!: lesz eredmény... Ma kértem időpontot UHra... DEC13-án megyek :!: :!: :!: :shock: akkor már 20. hétben leszünk... Brutális....

Ma megprobálom rábeszélni a Páromat, hogy csináljön már rólam értékelhető képet! :)

Falszin: Nálam most kb ilyen /kicsit sötétebb/ a háloszobám... De át lesz festve tavasszal.. mert a Baby velem lesz egy szobában.. és az mégse olyan babás szin... hanem olyan babacsinálos :lol:

Anna/Fenix/

Kép

Kép
fenix

Bacsbern, probald ezt beirni az alairasodba:

[url=http:....ide ird, amit kaptal kod, es .png a vege, utana meg szokoz nelkul[/url]

Kép
Kép
-macsek-

Gyanixi: kuldtem privit

Kép
Kép
-macsek-

Azért köszi lányok!!

Kép
gyanixi

macsek, fenix el tudnátok magyarázni, hogy azt a kis képet a nevetek alá hogy tettétek be. Bementem a profilomba, de nem sikerült :(

KépKép
evica76

Na itt van Sámuel! Végre megtaláltam a kép kicsinyítése funkciót! Hogy mennyit bírok szerencsétlenkedni...hihetetlen...és nekem lesz gyerekem... :lol:

Szóval itt a pici fiam!!!
Kép

Kép
babzsák

Molkata, nem, nekünk spotán sikerült, 15 hónap alatt!

Kép
elizabeth25

babzsák, ééédiii a kicsifiacskád!!!!!!!!

luisa, babakocsi mennyibe került, ha nem vagyok túl indiszkrét?

bacsern, helló nálunk! a szüléses film netlinkjét bemásolnád?

bbeti, őzi, a forgó nem fehér, csak halvány pasztel szinei vannak, ami nem jött át a képen.
őzi, mivel a falaink elég szinesek, (egyik szoba narancs,c.sárga, másik milkalila, c.sárga) ezért a bútoraink inkább ilyen fehéreresek és ezért választottunk a bébisaroknak is fehéret.

mary. te mikor is szülsz? vonalzód nincs? hát nem félek a dologtól, csak már NAAAGYOOONNNN türelmetlen vaagyok!!! annnyira várom már a kis csajszikát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Képzeljétek a kezem már oolyan szinten zsibbad, hogy a másikkal kell ennem , meg fogatmosnom, mert a jobbal nem megy :(
pedig ezen kivül tényleg álomterhesség lenne.
Jaaa és köszi mindenkinek a pocibókokat :D :D :D de azért bevallom a kép tényleg kicsit csalóka :oops: azért élőben nem látszik ekkorának!!

gyanixi, tényleg jól jönne már egy friss pocis kép!!
Vendég

Elizabeth! Gratula!

Babzsák! Nagyon édes a kis Sámuel.
molkata

elizabeth, most nézem csak, hogy szépen halad a vonalzód.Neee panaszkodj!! :D :D elröpül az a pár hónap!!
Vendég

Elisabeth
Hát az én hányos korszakom a 6. héttől a 13. hétig tartott, aztán fokozatosan elmúlt. Volt olyan, hogy még a víz sem maradt meg. Nekem a pisztácia és a mogyoró vált be. A kekszes és a hasonló tipppek nálam nem jöttek be. Csak nem kislányod lesz? Nekem a körülöttem lévő nagy öregek azt mondták, hogy azért vagyok rosszul, és hát be is jött.

Molkata
Nagyon örülök, hogy van közöttünk még egy lombikos! És óriási gratula! Hányadikra jött össze? Hány babóca tapadt meg?
Szerintem kiméld magad, de ne pihenj túl sokat, ha nem muszály, mert úgy jobb a méhed vérkeringése is. Utrogestánt vagy valami hasonlót kell szedned?
Babzsák
Igazán szép képet raktál fel, tündéri a kis Samu!
mary79

Bacilivi ez igazából a Kandasz Andreának a müsora volt a tv2-n, de remélem neked is olyan meghatódást fog okozni mikor meglátod a filmet mint nekem.http://www.kanditv.hu/zaaa.htm Macsek köszi a segítséget mindjárt megprobálom bemásolni!
Vendég

babcsern, köszii, ezt ismerem, én is ezen szoktam csámcsogni...és iiigen nemegyer elsirom magam olyan megható....

Valaki kereste a Knadásznak az új könyvét dvdvel, hát én irtam neki, merzt engem és nagyon érdekelne. Ime a válasz:
"Kedves Lívia!
Köszönöm érdeklődését. A könyv+DVD (Teledúla címmel) tavasszal jelenik meg, most egy utazásokkal kapcsolatos könyvem jelent meg ( Csók, Kandi Kalandjárat élménySHOWrozat első kötete 180 perc ajándék DVD-vel) . Másfél éve jelent meg a Szülőszoba című könyvem, amiből tudunk postázni, ha szeretnék. További nagyon szép napot kívánok, üdvözlettel:
Kandász Andrea"
Vendég

Bacilivi
Január 14-re vagyok kiírva, de úgy érzem a kis csajszi még az idén megfog születni, úgy szilveszter körül. Már én is aaaaanyira várom!Állandóan rendezgetem, vasalom a ruhácskáit, nézem a róla készült kis filmeket. Sokszor úgy érzem meghibbantam.
Vonalzót egyszer próbáltam felrakni nem jött össze, de majd megprószálom még egyszer.
Szerintetek meglehet bízni az internetes megrendelésekbe? Még nem vásároltam így, de találtam egy oldalt ahol nagyon szép ruhák vannak, és hát vennék egy-két dolgot.
mary79

Mary! Ezek szerint te is lombikos vagy? Nekünk elsööre sikerült, de elég hosszadalmas elöözménye volt. Kivették az egyik petefészkem és ki is akartak pakkolni. Persze, nem egyeztem bele. A stimulálás kezdetén is voltak problémák, majdnem le kellett állítani. De végül sikerült és most nagyon boldog vagyok.
Három babót kértünk vissza, de csak egy tapadt meg. Kettööt lefagyasztottak, értük még visszamegyünk :-)
Utrogestánt kell szednem napi 2*3-at.
A te esetedben, hogy volt?
molkata

Evica!

A profilodban a kep az avatar. De mielott feltoltod, egy kepnezegetoben valahogy a tulajdonsagok kozott at kell irnia meretet ugy, hogy max. 80 pixel legyen. Csak ekkorat enged fel.

En is bekerulhetek a tablazatba :) ?

Meg nem tudom a kicsi nemet, es a neve is bizonytalan meg.

Pussz, ma mar nem jovok, sziasztok

Kép
Kép
-macsek-

Bacilivi!

Én kerestem a könyvet,mert azt írták róla,hogy ősszel megjelenik.De meg sem fordult a fejemben,hogy írjak Kandásznak...
De így legalább nem keresem állandóan, köszi!!!!

Kép
babzsák

macsek! Köszi, majd otthonról akkor megcsinálom.

Hát mi még messze vagyunk attól, hogy tudjuk a nemét, de neveink már több hónapja vannak :lol:

KépKép
evica76

Molkata
Nekünk is elsőre sikerült. Nálunk a páromnál volt a bibi én hál'istennek egészséges voltam. Így a maximális 30 % esélyel futottunk neki. Nekem is három babót ültettek vissza és egy tapadt meg. Nekem 3*2 utrogestánt kellett szednem a 14- hétig, utána semmi különösebb hátrányom nem származott abból, hogy lombik volt. Kérdez nyugodtan, ha valami kérdésed lenne!Tged nem háborít fel, hogy le akarják csökkenteni a lehetőségek számát kettőre?
mary79

Macsek!

Épp egy órája vettem át Őzitől a táblázatot,szóval ha lehet,akkor küldd át priviben az adataidat neke, és beleírlak!!
És persze bárkit! És ha szerencsétlenkedek majd,akkor előre bocs!!!
De hétfő d.e. fent lesz a legfrissebb mindig ígérem, ha csak nem visz a mentő :roll:

Kép
babzsák

Én is okt-óta keresem ezt a könyvet,sajnálom hogy csak tavasszal jelenik meg!!!! :( Addigra már nekem is jó nagy pocim lesz söt lehet ,hogy a kis pici rózsaszín babám is meglesz :D
Vendég

Mary!
Azt nem is tudtam, hogy kettööre akarják csökkenteni. Azt hallottam, hogy 3-ra vagy 4-re és a gyógyszer támogatást is csökkentik és már ez is felháborított.

Mindig olyan nagy zsúfoltság van a dokimnál, hogy egy csomó mindent elfelejtek megkérdezni. Pl. mikor kell terhesgondozásra bejelentkezni, vagy majd küldeni fognak?
Èn most Németországban élek a párommal és 12. hétig visszajérunk Mo-ra, de már most is fárasztó. Itt még nem jelentkeztem be sehova.
molkata

Szia Fenix (Anna)!

Nálunk is ez a falszín a nappali,hálószobánk szine. Mivel 2 szobás étkezős lakásban lakunk ez a nagyobbik szoba, amiben alszunk és minden mást csinálunk.
A kis szoba meg a babucié lesz.
Oda pedig valamilyen szép napsága színt szeretnénk.
Az ünnepek után neki is kezdünk a kis szobának, festés, parkettázás stb....

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

mary , ne aggódj, nem hibbantál meg!! ismerős dolgokról irsz... :oops: de szerintem ez tök természetes. na tényleg közel vagyunk egymáshoz akkor nagyon!! vonalzónál meg ugye kiad 3 opciót, poróbáld meg beilleszteni mindegyiket, hátha az egyik sikerül!!

babzsák, szivesen :D de sajnos kénytelenek leszünk tavaszig várni :-( Te az előző könyvét ismered?
Vendég

Nem olvastam egy könyvét sem,viszont a Szülőszobát ha tehettem,néztem...
Már gondolkodtam,hogy megveszem,meg van egy másik szülésről szóló könyv,egy dúla írta,de nem tudom a címét pontosan, de a borítót felismerem :D
Ti olvastok valami hasonlót?

Kép
babzsák

Gyanixi,
jaj szegényke, nálam még nem volt keményedés, nem tudom mitől...
Talán többet kéne pihizni, de fogalmam sincs, bizti nincs komoly baj, ha a doki múltkor mindent rendben talált.

A kocsi mózese átalakítható sportkocsivá :), ja és 50e volt :)

Kép

Kép

Kép
luisa

Bacilivi remélem én is, hogy gyorsan elfog szállni az idő! :)

Mary79.......remélem nekem is lassan elmúlik, nem? :(
Egyenlőre nekem fiút mondott a doki......hát kiváncsi leszek! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Szépen gyarapodunk! Üdvözlet az új kismamiknak!

Gyanixi:
Szerény véleményem szerint holnap beszélj az orvosoddal!
Ha csütörtökön rendben volt minden biztos nincs baj!
De jobb félni, mint megijedni!

Nekem is keményedett a pocim egy kettő nem is gond, de nem lehet rendszeres és főleg nem 10 percenként!
A tornát pedig ne erőltesd!!!
Iszol elég folyadékot? Kb mennyit?

üdv Zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.

Sziasztok.
Én megrendeltem neten a szülöszoba könyvet utánvétesen meg is kaptam 4 nap alatt.Sőt andi még dedikálta is:)

Üdv az újaknak.
Pocim nekem is keményedik de inkább csak ha sokat mocorgok megyek stb.Leülök és akkor elmúlik.

nika70
Salgótarján

nika70 honnan rendelted meg a könyvet?
Vendég

Na végre sikerült a vonalzóm
:D !!!!! Köszi mindenkinek aki megprobált segíteni de gyenge elmélyü vagyok!!! Drága Apuci haza jött és segített!!!!!!!!!!
Vendég

sziasztok
Babzsák
lehet, hogy béna vagyok de nem találtam meg a hozzászólást ami a kórházas témát illeti
szóval akkor ránk ez nem fog vonatkozni? Január végére vagyok kiírva.

Bocsi én inkább olvasó üzemmódban vagyok, tegnap óta szigoró fekvésre ítélt a doki... de azért megpróbálok néha írni :oops:

jkzsanett

zsanett!

Mi történt?Miért kell feküdnöd? de már nem sok...:)
Egyébként egyelőre annyit tudtunk meg azon a másik fórumon,hogy elvileg csak a júli. 1 után szülőkre vezetik be a kötelező kórházat,ill. a 3 legközelebbit.
Jobbulást

Kép
babzsák

luisa, 50????azthittem a duplája...Hol vettétek? Hány kiló?
Vendég

Őzi,

Akupunktura: Semmi gondom nincs, a szules megkonnyitesere ajanljak es alkalmazzak a valasztott korhazamban. Olvastam rola es a szulesznok, akiknek az eloadasaira jarok, csak jokat meseltek rola.
A homeopatia a masik opcio, de ahhoz nagyon erteni kell, nem lehet altalanossagban mondani, h. pl. a malnatea jo mindenkinek, mert van, aki nem is reagal ra. 4 heten keresztul heti 1 alkalommal kellene menni a 30. hettol szurkaltatni. Szerencsere nem felek a tuktol. Mar nem :oops: Van tetkom :D Es verado vagyok. Csak a ver latvanyatol leszek rosszul :roll:

Zsanett,

Kitartas... remelem nem komoly a baj !!! Ha lesz pici idod, meselj nekunk!

Babzsak,

Cuki a baba! Neked a ferjezett neved lathato az UHs kepen? Mert akkor tenyleg nagyon bibliai lesz a baba neve :D

De sok piros rajongo van :D Nekunk is piros a nappalink...

Udv az ujaknak!

KépKép
KépKép
vitte

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: