A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Tengdi, Boldog Szülinapot Neked! :)

Tisz, mi történt? :?Ha ide nem akarod, de mégis jó lenne kiírni magadból, akkor írd le a blogunkba... Hátha segít a lekednek.
Fogyókúra... és hol vagy a tábliból????

Kriszti, jók a képek, csak te hiányoztál róluk. Te nem az uccsó pillanatban licitálsz??? Nem szabad korábban!

Süti, hát passz.... nem lehet hogy a szájpenész miatt van a fájdalom és azért sír ennyire?
Fejfájás... :? Mostanában én is ki tudnék szaladni a világból annyira fáj, de nem veszek be semmit... némán szenvedek. Na jó nem, mert ezzel szoktam a halántékom bedörzsölni és aránylag elég jól ki is veszi a fájdalmat: http://biovilag.shp.hu/hpc/ws_member_2g.php?azonosito=biovilag&tcskod=biovilag1223655207&title=Gy%C3%B3gyhat%C3%A1s%C3%BA%20kr%C3%A9mek,%20olajok

Andi, már megint buli volt éjjel? :? Simi-simi

Viki, beszéltél barátosnéddal?

Babcika, ha beírod magad a táblába én rugdalom a hátsód hogy lemenjen az a tizes. ;)

Hát én egyszerűen nem érek a végére... :( :( :(

Kép Kép
manósziget

Drága Manó, nászasszonyom, az enyémet addig kell rugdosni, míg 20-25 lemegy, bírod majd???:D

Kép
babcika

Majd körbeállunk, mint bajoroknál szokás és úgy rugdaljuk egymás sejhaját. ;)

Kép Kép
manósziget

Kép
babcika

Benne vagyok a táblában, és az első piros, hát ég a pofám, de nagyobb lesz a dicsőség!!! :oops: :lol:

Kép
babcika

De ezért megéri a + kg-okat :

Kép
Kép
Kép

Kép
babcika

csajok, nincs időm végigolvasni, csak kérdezek

viki, hogy-hogy elapadt az elektromos fejőtől??

scoop, melyik medela van? mini elecric?

kata, neked van vmi kórházi cuccos, melyik??[/b]

floranan

képek mentve....várom a többi 3 hós baba képet!!!!

sutimano76

Flora,nekem a mini electric van :D

sutimano76

Bex... hatalmas nagy simi Neked!!!!! Kép
vikiviktor

Bex! Nagyon jó, hogy most ismét jó, de ha elfogadsz egy tanácsot, az ilyet ne telefonon intézd, mert könnyebb úgy rámondani, nem látod a a mimikát, a gesztikulációt közben, nem teljes a kommunikiáció.

Kép
babcika

Flora... fogalmam sincs, hogy hogy elapadt nekik... ezt is onnan tudom, hogy "felmérést" készítettem a baráti körben és ismerősök között mielőtt mellszívót vettem... és a gépi mellszívóval 10-ből 9 ismerősömnek nem voltak jó tapasztalatai... :? :? :? DE lehet, hogy az én ismerőseimmel volt/van a gond.... :? :? :wink:

Délután "beugrott" hol vannak a többiek... elmentek zugolvasóknak... Kép

Manó...
még nem beszéltem a barátnőmmel az utazásról, mert még nem vagyok jól... :? :? :? olyan rendesen orrhangom van... meg köhögök... s tudod... félek, hogy bárkit is megfertőznék... se babát nem akarok... se mamát... se leendő mamát... :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Aztamindenségitdesokatírtatok :lol: :lol: :lol:
Átolvastam a lemaradásom,de nézzétek most el,hogy nem reagálok külön külön.

Jó kis témavolt ma porondon.Reagálok rá,de inkább a blogban,túl személyes lenne itt :oops: :oops: :oops: Egy biztos,hálás vagyok azért,mert ilyen jó társaság "találkozott" itt össze.

Éjszakázóknak nagy simi,kitartás,remélem hamar túl leszünk rajta.

Mellszívó,nekem a medela electric elektronyos.Amikor használom,nem teszi tönkre a bimbót,de nekem kézzel jönne még,míg a gép nem szív semmit.Amúgy nem fejek.

Képek édesek.Julcsi nagyon szép,mint mindig.
Jancsika,na hát őőőőőő!!!!Megzabálom azt a nézést. :)

Viki,Dóri súlya nem semmi :lol: Anyám szerint én 3 évesen voltam 10.70 :oops: 8)

Bex Kép

Asszem mi ma sem alszunk éjjel,mert Barni gyakorlatilag ma még csak evett és aludt :? Lélekben felkészülök .Szerdán kapjuk az oltást.

Tejszaporítás: ikres barátosok tanácsára
kecskeruta - görögszénamag.Külön-külön elkészíteni,melegen összeönteni,és 2-2 decit inni egy nap.Mézzel ízesítem,de bitang rossz :roll:

Volt szerencsém találkozni sok gyerekkel,akiket a szülei hordtak fotózásra,castingokra,szépségversenyekre.Én fiam is szerepelt 6 évesen egy reklámban,szinkronizált is sokáig,de csak addig,amíg volt kedve.Amikor szólt,hogy már nem szeretné,akkor abbahagyta.Kevés olyan gyerek volt,akiken azt láttam,örömmel csinálják.Látszott rajtuk,hogy mennyit nyüstölte otthon anyuka őket,hogy "felkészítsék" a gyermeket a megmérettetésekre.Borzalmas.Nyilván más a helyzet,ha a gyerek maga szeretne menni,de azt gondolom,az egy picit idősebb korban alakul ki.

Kép
v.andi

Jaj,és nem is mesélem.
Tegnap meglátogatott minket a férjem testvére és párja,aki kismami,és nemsokára megszületik uncsitesónk,és olyan édes és ötletes ajándékot készített nekünk. (remélem olvasod :wink: :lol: )

Tádááááám:
Kép

kettes pampersekből készült :lol: :lol: :lol: :idea:

Kép
v.andi

felkészültem az esti menetre...

Babcika, el is felejtettem, Janó olyan drága egyem a zuzáját!!! Idösapja hogy bírta ki, hogy ne csókolgassa össze meg vissza??? :)
Nyugi nyugi, ha a fogyóm kezdeténél táblázok az enyém is pirul :):)

Andi de buli csomag :):) Mi csütörtökön megyünk oltásra :?

Manó csak az uccsó pár percben, de izgulok, h ne léptessen ki a rendszer/pedig tudom, h nem fog/ meg izgulok, h ne legyen a kiszemelten automatikus licit és hasonlók :):)

Erika, hogy vagytok?

vicger

Luca kúszik :D :D :D meztelenül a pelenkázón :) :D :D :D Ügyibogyi :D

vicger

az alkotmányjog alapjai papírhajóként úsznak a fürdőkádban Kép

vicger

Sziasztok!

Nagyon tuti a blog!!! Most tudtam megnézni!!Köszi Andi!!

2-es pelenkatortát mi is kaptunk ne is olyan rég :D :D
de majd a következőnek jó lesz.

és még nem olvastam vissza, csak ezt az oldalt.
milyen izgi témáról van szó?

KépKép
csikipetra

elvárás témában Kriszti egy az egyben osztom a véleményed. Nincs jogom elvileg a másik felé elvárást támasztani, mert mi van, ha ő ennek nem tud és vagy nem is akar megfelleni? Ha meg megbeszéljük, akkor ez már más.

A kimondott ígéret az más kategória, de a kimondatlan ígéret az nagyban ott rejti azt a veszélyt, hogy félreértjük egymást. Nem egy a szeretetnyelvünk és ezért a másik másként értelmez valamit.
De erre a szeretetnyelvre visszatérek még.

Édes a Vicgeratlu :lol: :lol: :lol: család!!!!
Drága kis Mátémat aligha lehetett volna felvinni, igaz nem is tűzoltó az apja.

Jancsika nagyon drága, csúcs, hogy sikerült ezt a pillanatot ezt a pillantást elkapni!!!!! :lol:

Kép
Kép
tengdi

és ki volt a tettes Kriszti? Ati?
Vagy Atesznak nem jön be a téma, s ő vágta bele a kédba?

Kép
Kép
tengdi

Babcika ezekben a hálózsákokban olyanok, mint az Angyalok. Illetve még azok is. Gyönyörű!!!

Kép
Kép
tengdi

Veronikának sokat nőtt a haja, nem, vagy csak sötétedett? vagy más szögből van, mint ami eddig rémlik? Így aludjon éjjel is Madar azt kívánom!

Jajj Flora nagyon bírom a stílusodat, a rénszarvasbőrbe bújt kisori tünemény!!!! Olyan kíváncsoi leszek kséőbb mikor még jobban látszik már rajta apa vérvonala :lol:
Lányom emlékszik Gilre, a tavalyi dobfesztiválról :D

Kép
Kép
tengdi

jajj én ezt nem bírom idővel!!!!!
Annának is Scoopnak is Erikának is válaszolnék, meg folytatnám a saját sztorimat is, meg aludnék is.........meg meg meg

Na Erika Poppertől bemásolok ide valamit, én ezt válaszolom a blogos kérdésedre, a lányom véleményére is kíváncsi voltam, azt majd írom oda. Ha még ma jut idő rá.

"Azt gondolom, hogy nagyon sok ember is ebben megy tönkre nap, mint nap, hogy se a családban, se az iskolában nem készítik fel a gyerekeket, a fiatalokat az embereket a vereségre. Hogy vereség is van, hogy bukás is van. És enélkül nem lehet élni, mert nem lehet ökölvívó az az ember, aki nem kalkulálja bele, hogy behúzhatnak neki egy nagyot a ringben, és kiüthetik. Ha ezt ő nem vállalja fel, hogy őt is kiüthetik, akkor vége a dolognak, és nem lehet tovább csinálni. Ez az életben is így van. Az embert néha kiütik. Kiütik, összeesik, padlóra kerül. Erre felkészülni nagyon nehéz, de aki ezt nem vállalja fel, aki nem tud veszíteni, az föl se fog tudni kelni a földről........

.........akkos Sík Sándor azt mondta......Az ember mindig elesik, és mindig fölkel. De keljen föl, ne maradjon fekve! Na most én azt gondolom, hogy itt van a mi nevelésünk.....hiánya, hogy nem tanítjuk meg az embereket, hogyan kel fölkelni. .............

.....................Mérei pedig azt mondta, hogy fiam! ez egy nagyon egyszerű kérdés. Az életben nem kell mindig jól járni. Aki föladja azt abelső kényszerét, hogy a munkájában, az üzletében, a hivatásában, a szerelmi életében, a barátságaiban, a különböző élethelyzeteiben neki jól kell járni, neki mindig győztesen és nyertesen kell kikerülni, annak nagyon hiteles lehet lehet az élete. Már csak azért is, mert vannak az életnek olyan aspektusai, amiket csak földön fekve lát az ember. Ha kiütötték. Akkor veszi észre. És ebből érték lesz az életében. "

Kép
Kép
tengdi

flora: szerintem igen, de ezt madar jobban tudja :roll:

KépKép
Kép
scooper

és még egy popperes sztori

több helyen is említi, hogy volt egy kislány, akik Angliából jöttek vissza, perfekt beszélt angolul, s egy órán kijavította az angoltanárt, mert nem pontosan használt egy kifejezést. Emiatt a tanárok totál kiakadtak rá, hogy merészelte????????????? s a tanári kar szinte komplett hadjáratot indított ellene. S az egyik tanár ismerte az anyukáját, és mondta neki, hogy szerinte vegye ki a suliból. Anyuka pedig azt mondta: Nem. Én úgy nevelem a lányomat, hogy az élet minden terhelését el kell tudnia viselni".

Na itt jön a következő dilemma.
Biztosítsuk a gyermekeinknek a biztos, szerető, védett otthon mellett azt a burkot is, amivel míg csak lehet s mikor csak lehet képesek vagyunk megvédeni minden rossztól? Vagy valamennyit engedjünk be az életükbe? Na de mennyit? Mikortól? S mi lesz, ha aztán a védett burokból kikerül? Mikor teszek jobbat, ha védem, s nem sérül, amíg csak elkerülhető? De akkor mi lesz vele, ha kikerül egyszer innen? MErt kikerül az biztos. Vagy jobbat teszek, ha fokozatosan edzem a nehézségekre? De hogyan lehet edzeni őket? Máshogy a fiút máshogy a lányt??

Kép
Kép
tengdi

nem tudok a blogba lépni. Táblát meg abszolúte nem tudom megnyitni. Mármint mikor be tudok lépni, akkor.

Kép
Kép
tengdi

Most csak képeket hoztam, önző módon :oops: :wink: :

Kép Kép Kép Kép

Úgy hozzászólnék én is a komoly kis témánkhoz, de agyam még mindig le van merülve és ilyenkor nem tudom úgy leírni, amit mindezekről gondolok, úgy ahogyan szeretném. De csupa okosság és számomra nagyon hasznos személyes beszámoló/ tapasztalat került "papírra", azaz monitorra. Én néhányatok mellett annyira kis csitrinek érzem magam, pedig nem vagyok már mai csibe a 33 évemmel én sem. :oops:

Kép

Kép
hgrita

Jaj...ez a Blanka-Jancsika páros!!!!!!!! :D :D

És Máté is tündéri!!Azok a dönörű nagy kék szemek!!! No meg Andris is megzabálnivaló!!!!
És az összes fórumpalánta!!(csak ezen az oldalon most őket láttam :D :D )

KépKép
csikipetra

Tengdi: Csodállak, öszíntén. :oops: Nem is tudom elképzelni, hogy mennyire jó lehet úgy élni, hogy ilyen irányelvek, elgondolások, bölcsességek birtokában vagy, hogy tudod bizonyos élethelyzetekben mi (lenne) a helyes megoldás, és e szerint is cselekszel. Engem is érdekelnek Popper írásai, de már jó ideje nem voltam olyan összeszedett, kipihent állapotban, hogy bele merjek kezdeni egy-egy könyvébe, ahhoz nekem kell a nyugalom, a koncentráció... Hogy maradjon is meg valami abból, amit oly pontosan, érzékletesen leír. Tud valamit, az biztos!

Kérhetek valamit, nem csak tőled, mindenkitől: Írjatok olyan könyveket, amelyek segíthetnek átvészelni, megérteni, tisztábban látni problémás élethelyzeteket, gödröket, amelyek irányt mutathatnak ha nem tudjuk hogyan kéne változtatni magunkon, a viselkedésünkön, hogy a társunkkal, gyerekeinkkel békésebben, boldogabban élhessünk. Remélem érthető, mit szeretnék... :oops: :wink:

Móni már említette ( a fodrászom is ajánlotta): A szavak ablakok vagy falak

Ilyesmikre gondolok...

Kép

Kép
hgrita

Beírtam magam a táblába,és írtam a blogba.Később még megpróbálok jönni.

Kép

Kép
tisz

Én is felíratkoztam a nagy projectre, szigorúan csak januártól! Kép Kép

És ezt Nektek:

Kép

Kép

Kép
hgrita

Flora, nekem medela lactina electric plus van, ez a kórházi fejőgép, de nekem csak ez indította meg bizonyos tejcsatornákat a gyulladás után. Hibái: a mellbimbót szétgyötri a vákum, ill kézzel én is tudok még fejni mikor már a gép nem. De nekem nagyon jól kidugaszolta a tejcsatornákat.

Andi, éjszakátok milyen volt? nagy ölelés neked!

Erika, Scoop,nem egyszerű a helyzetetek. Ti tudjátok az én helyzetemet annak idején nektek írtam le. Én sok jó tanáccsal nem tudok szolgálni, de nekem nagyon jól esett az itteni közösség bátorítása. Nehéz helyzet, amiben maximum csak tanácsot lehet adni(ami nem mindig jön be), de a helyzetet magunk tudjuk így vagy úgy megoldani. :(

Bobóka, olvastam tejcsit!! Hurrá h van és sikerült valamennyire visszahozni! Kaki gond megoldása is hurrá! :D

Tisz, melyik utcában is laksz? Olvastam a blogot, én a nyakát tekertem volna ki!!

Vicger és a többi 90 naposozók, nem féltek h a gyümölcsnapon, meg a víz napon felszabadulnak a méreganyagok a szervezetetekben és átadjátok anyatejen keresztül babának?

Viki, tesóm kisfia 4 hósan volt 9 kiló!! Így nem vagyok meglepődve Dóri súlyán. Lehet te is pudinggal eteted őt.

Összes mikuláskép nagyon jó!

Szerintetek csináljunk egy olyan táblát ahol a babák súlya és hossza vezetve van születéstől havonta? Van badarság?

Madar, Julcsi nagyon szép kislány és tényleg jól tud már a kamerának beállni! :D

Rita, Máté szemei elbűvölőek!!!

Tengdi, nagyon szépen le tudod írni a gondolataidat!! Isten éltessen sokáig!!!!!

Mi 3 hós ugráson vagyunk. Napközben 1,5- 2 óránként eszik. Viszont volt olyan éjszaka h fél 8-tól reggel háromnegyed 5-ig aludt. Na ez csak egyszer fordult elő, de jó volt!!!

Ma takarítok, és díszítem a lakást! :D

Kép
kata05

Jó reggelt, én ma izgulok rendesen, mert ma hozza a futár a gyerkőcök karácsonyi ajándékait, jajj, olyan vagyok mint egy gyerek :D

Tegnap volt bírkanyírás nálunk, és olyan cép lett az én kis pumukli fiam, elképesztő, hogy mennyire más egy jól levágott frizurával :D Kép

Rita!! A srácok milyen édesek, és olyan jó kis montázsokat csinálsz mindig. Andris nem akarta csokival megtömni Mátét???

Tisz! Blogban válaszoltam!!!

Még alszotok???

Kivéve persze Katát, aki már itt van!! Jó éjszakátok volt Kata??

Kép
babcika

Babcika, nagyon szép a kis Pumuklid!!! :D Szokásos egyszeri kelés, így jó volt! Most is alszik még!
"Tetszett" a blogban,ahogy leírtad a próblémádat.

Kép
kata05

kata írtam privit!!

Kép
babcika

Na az egész jó éjszaka akkor, hát én nem is tudom mi lenne velem, ha éjszakánként fel kellene kelnem többször is, ég a pofám ,mikor ilyeket írok, de enyém gyerek 3 hetes kora óta nem kel, csak max 4-kor. De ma is 7-ig bírta. :oops: :oops:

Kép
babcika

Jó reggelt!

Már fél6 óta fent vagyunk. :( És én olyan, de olyan fáradt, álmos, nyúzott vagyok, hogy csak na. Már azt sem tudom, 2 vagy 3x keltünk éjszaka... Még mindig ugrabugrál Mátém... :roll:

Babcika: Janó nagyon vagány! Tényleg jó a frizu! 8) Miket rendeltél, persze, ha publikus? Nekünk a bookline-tól vannak már meg a könyvek, DVDk, ha minden igaz, ma érkezik be a játékboltba az utolsó cuccos is, és talán a héten meg is érkezik, de legkésőbb jövő hét elején.

Hol lehet kapni gyerekeknek is jó walkie-talkie-t? Ezt szerettem volna Andrisnak (állandóan telefonálna a lakásban, Mamánál a kertben, de a játékmobil már nem szórakoztatja), de már nem tudják beszerezni. :(

Viki: tegnap el is felejtettem, Dóra súlya :shock: :lol: 8) Jól tartod, az tény! Én meg is lepődtem, hogy Máté "csak" fél kilót hízott a múlt hónapban, de nem bánom, már van 1 nagy tokánk és 2 "kis" hurkánk. :lol:

Kata: Akkor ugrás miatt kezet foghatunk. :) Az egy éjszakát is irigylem, én mióta megszületett nem aludtam egyhuzamban 2,5 óránál többet. Nagyon hiányzik már!

Lina: Eklküldtem a meghívot az emiledre! :) Szólj ha nem sikerül belépned, bár nem ördöngősség... :)

Kép

Kép
hgrita

Jó reggelt!

Olvastam... és írtam volna, de tegnap késő délután nagyon megijedtem, mert Rózának hőemelkedése volt... ezért be kellett menni az orvoshoz....... megnézte és nem talált semmit még, remélhetőleg csak fogzási hőemelkedés, mert két oldalra ömlik a nyálacskája.......

Annyira jól sikerült a "nőcis" téma feldolgozása, hogy az éjjel ezzel kapcsolatba álmodtam.....

Tengdi felvetetted a másik nagy témát ami foglalkoztat engem is... főleg amióta Keve is nagyfiú. De bennem is csak hasonló kérdésáradat jelent meg.......

Orsi

KépKép
KépKép
zsalyam

Rita a gyerkek gyönyörűek!

Róza ébredt....

folytköv

Orsi

KépKép
KépKép
zsalyam

Szép napot! Gyorsan próbálok visszaolvasni, ment kicopyzni a velős lényeget. :)

Babcika: olyan kifejező Jancsika tekintete a képen ... nagyon jól elkaptad a pillanatot. :D
Babcika, tényleg megéri, csodák ezek a gyerekek :) Utolsó képtől totál elfolytam ...

Scooper: a fogyira írtam, meg hogy akaratgyengének tituláltad magad.

Bex: én is vashiányra gondoltam, de látom már, Kriszti írta.

Andi: pampers csomag :lol: :lol: :lol:

Kriszti: húúú Luca tényleg ügyibogyi ... gratulálok Kép
Nálunk 2 éve a makroökonómia úszott. :wink: :lol:

Szia Petra! :)

KépKép
KépKép
madar

Rita!

Én jatekshop.eu-ról rendeltem és ezeket:

Kép

Kép

Kép

És Jancsikának pedig Ben 10-es hangátalakítót, mert neki az kellett.

Kép
babcika

Madar!

Makroökonómia, én nagyon szerettem, legalább is a középsuliban, vagy lehet az a mikroökonómia volt, már nem emlékszem :oops: , pedig én voltam a legjobb anno közgázból. :lol:

Én, ha tehetném még beiratkoznék a közgázra, de nincs rá pénzem, meg hát időm sem nagyon lenne, meg közgazdászból Dunát lehet rekeszteni, így lehet nem lenne egy jó választás. :roll:

Kép
babcika

Rita!

Egy ilyen mondjuk Andrisnak, nekem bejönne: :D

http://www.jatekfutar.hu/altermekcsopor ... kie_verdak

Kép
babcika

nemhiszem, hogy x életkor után kéne a farkast vagy bárányt neveljek témakörtől megijedni. Már egész kicsiként neveljük beléjük ezeket.....
lehet nem is baba nem emlékszik az első éveire hanem a mama?:)))

bár én az említett esetben( angol kicccsaj) fix hogy kivettem volna mert ez nem egyszeri dolog hanem heti sőőőt napi rendszeres igazságtalanság. és agyerekek az igazságtalanságot dolgozzák fel a legnehezebben....

a néha megjelenővel nincs is bajom...az az élet része......de a naponta jelentkező az bezony sérüléseket okoz..... maradandóakat...amik kihatnak egész életére.....
szóval popper ide vagy oda..... nem értek vele egyet.....

a modellkedés - jesszusom madar...nehogy! Julcsinak van buksija..értelmes kishölgyemény.....
én elég sokat dolgoztam ebben a közegben.... - őszintén boldog modellt még nem láttam csak az első pár fotózáson......
Pedig ismertem híresebbeket is - tök véletlenül.....
undorító egy világ...... az értelmesebbje amint rájön kiszálll......
csak annak jó akinek csak a két szép szemecskéje van .......- bár nem..... még annak se....
órákat tudnék mesélni erről.... - de inkább most csak röviden..:)) : ne!

KépKép
dorkamartini

Dorka, a röviden-ről jut eszembe, ez kb olyan, mint :

-Hogy vagy ?

-Jól.

-Bővebben?

- Nem jól.

:D

Szerintem nagyon igazad van, és a " Toppmodell leszek" című műsort néztem néha és abban olyan helyzetekbe hozták szegényeket, hogy szerintem bár felnőttek voltak, de maradandó nyomot hagyott bennük negatív dolgokból. Csak néhány példa: tériszonyos csajt kényszerítették arra,hogy egy kötélen lelógva pózoljon kb. 20 m-es toronyból .Hűllővel kellett pózolni stb...

Kép
babcika

Tengdi: igen sötétedett is, meg nőtt is ... és így is aludt éjjel :D Most olvassa a topicot az ölemben:wink:
Remélem, Nálatok is jól telt az éjszaka.

Rita: gyönyörűek vagytok!!!
:D ... és ez a mosoly ... kész vagyok :D
Nálam ue. annyira szívemből szól ez a téma ... de most nem megy a megnyilatkozás ... most csak jó "hallgatni", figyelni ... nagyon jó kis "kiadvány" alakul nálam :wink: :wink:
walkie-talkiet megkérdezem, barátnőm vett

Kata: majd mutasd meg a végeredményt :D :wink:

Babcika: nagyon jó lett Jancsika haja :D

KépKép
KépKép
madar

Zsalyam, remélem, ma már nem lesz gond lánykáddal

Babcika: én annyira nem voltam oda mikro és makroért, ezért szívesen feláldoztam a fürdővíz oltárán a jegyzeteket. :wink:

Timi: kösz a megerősítést, én is azt gondolom, azt mondom, hogy nem köszönjük, nem kell ez nekünk :wink:

most muszáj rohannom .. és a blogot még meg sem tudtam most nézni :? :? :? na majd délután jövök ... pusztok, addig süssön ki a nap
:D :wink:

KépKép
KépKép
madar

Próbálok olyan vonalzót csinálni mint a Tied Madar, de ez a lüke gép azt írja ki,hogy túl hosszú aláírás, ja és melyik kódot kell választani?

Kép
babcika

Babcika BBCode url résztől

KépKép
KépKép
madar

Széééééééééép jó reggelt minden mamának és babának! (és zugolvasónak... Kép )

Húúúúúú milyen c@r idő van... itt nálunk esik... Kép

Bakker egy csomót írtam és elszállt.... :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: