Sziasztok!
Nóri ma egy angyal! Eszik, alszik és ha ébren van folyton vigyorog! Imáááádoooom!!! A teganpi sok alvás után másra számítottam, úh most virulok ezerrel!
Sokmindenkinek szerenték írni, próbálom tőmondatokban, bár tudjátok, nem vagyok az a fajta!
Evelyn -
Nagyon sok boldog Születésnapot kívánok!!!
Ezer drukk a szemészethez!! ++++++++ Várjuk a (jó)híreket!!!!
Ági - ahogy emléxem tejkiütés nekünk is hamar volt, szerintem nem gáz, pár nap és elmúlik. Nekem pöttyösen is tetszett!!!
Szemész: Dr Sényi Katalin, adjuktus. Tel: 30/919-96-47. Állati kedves, alapos meg minden. Csak ajánlani tudom, szerintem mindenképp mutasd meg neki Szonját, mert bármit talál, ilyen pici korban még minden javítható!
Ami - Örülök h Áron baba tanulgatja az alvást!

Nóri is fent volt 1,5 órát az éjjel, de csak mert át kellett pelusozni és attól kipattant a szeme. Ha nem kakil be, akkor nem szoktam éjszaka és akkor csak félálomban szopizik és tökjól visszaalszik.
Sajnálom h Apa ennyire nem segít. Mellesleg én se vagyok teljesen megbékélve az enyém párocskával. Ő imádja a gyereket és szereti is babusgatni, de ami igazán segítség lenne nekem, az a mosás, teregetés, takarítás, bevásárlás, rendrakás stb, na hát ebben aztán nem segít, csak ha napokig rágom a fülét, akkor is csak nagy duzzogva, az meg a tö...mnek se hiányzik!

Úgyhogy amikor hazajön melóból, kezébe nyomom a gyereket és csinálom a házimunkát ahogy csak bírom szusszal. Aztán ha éhes a gyerek, akkor visszakapom, majd ha végre elaludt újra csinálhatom a dolgom. Marha jó...

Ja! És zéró beszélgetés! Ez bánt a legjobban. Mert ha nála van a gyerek, folyton gagyog neki és akkor engem nem hall, ha meg szoptatok, akkor ő is beül a gép vagy a tv elé, és akkor selátsehall. Biliborulás?... asszem hamarosan! Majd írj hogy nálatok hogy alakul! Kíváncsi vagyok!
Timi - 1. séta: nekem 15-20 percet mondott a védőnő, de mi bizony 2 órát voltunk lent, mert olyan édesen aludt! Láttam rajta h jó neki!
Patr - Zsolti tényleg elképesztő gyorsasággal nő! Már olyan nagyfiús! Gyönyörű baba, nem is csodálom hogy Zsuzsi is egyfolytában puszilgatni akarja!
Szly - Jázmin irtó édi ezeken a képeken! Mint egy kis rózsaszín csomag! Imádnivaló!
Bondi - én találtam egy egész jó kajafutárt. (Sokkal befürödtem már és a krumplipürét szinte mindenhol porból csinálják, amitől gutaütést tudok kapni!) Na itt nem!!!
www.teletal.hu
Vidokata - Dóri is nagyon sokat nőtt már!! Olyan kis pindurka volt még az emlékeimben, szerintem rengeteget változott azóta! A tekintete is sokkal kifejezőbb lett! És nem utolsó sorban nagyon kis csinibini!
Ronix - sajnálom h ennyit sír a kis banditád! Nagyon rossz lehet, remélem megtaláljátok a megoldást hamarosan!
A súlygyarapodás miatt ne aggódj! Ha egyik héten sokkal több, akkor később nyugodtan lehet kevesebb, az egyáltalán nem baj, sőt! Lehet hogy most pár hétig beáll ilyen 120-150 körülire, aztán megint több lesz. A lényeg hogy nem fogy.
Viki - hát, nagyon sajnálom a barátnődet! Szörnyű amin keresztül kell mennie, még a hideg is ráz ha rá gondolok! Őszinte együttérzésem! Mondd meg neki hogy gondolunk rá és nagyon szorítunk neki hogy mielőbb túllegyen rajta hogy aztán születhessen egy egészséges kisbabája! ++++++++
Espumisan: bármit adok Nórinak kanállal, a fele a nyakában végzi. Na ez nem! Látom a szemén hogy kérek még, kérek még!!!
Huhh, asszem mindent leírtam! Zsírkirály!!!