A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Süti: Megvan a 3hós kép csak még a gépre nem töltöttem fel, de ha lesz időm csinálom :lol:

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

ha lesz időm visszaolvasok.... most kezdem, de nem tom meddig érek rá...

t-pk

[quote]B írta:abcika... olyan hihetetlen, hogy Andris nem ismerte fel apát.... Wink De tök jó!!!! Virgács.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Nos, Viki!! Hát, szerintem el kell beszélgetnem Ritával és a férjemmel, mert 1, hogy lehet Andris a férjem fia, és ha már az akkor hogy-hogy nem ismeri fel az apját ??? Kép No, szóval az én gyerekem Jancsika ám :D

Ja és jó reggelt, csak futólag olvastam, rossz éjszakásokran :( , nekünk tegnap nem volt alvás ,de cserébe éjszaka 21-7-ig aludtunk, és azt én nem úgy értem, mint Süti, hogy aludtunk, de volt közte kajcsi, mi 4 előtt sosem kajcsizunk, de ma 7-kor kelt először :D

Kép
babcika

Szép napot!

Andi .. Te jó ég!!!!!! Nagy nagy simi Neked, egy osztagnyi álommanó kommandóssal! Remélem legalább napközben tudsz majd aludni Barnussal! A képek meg tényleg nagyon jók, nem tudom írtam e már :oops:

Csavargósak, sziasztok :):)

Madar, kész modellkedés folyik abban az oviban :)
Családi programok: mire gondolsz? szállítmányozásra? hát.. felét feladjuk csomagban, a másik fele jön velünk :D:D:D
Egyébként 7személyes járgányunk van, elférünk bőven ;)

vicger

Madar, hát pont ezért kell vezetnem, mert ha mindenki itthon van, nem férünk el - szó szerint - a 9 személyes mikrobuszunkban, és két autóval kéne menni :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Kriszti, nekem is jobban megy az együtt üvöltés :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Flora... nagyon tetszik ahogy a "problémát" látod és ahogy megfogalmaztad!!!!!!

Erika... téged is maximálisan megértelek, hogy nem elég egy.... :wink: de irgum burgum tessék elfogadni magad!!! Tudom könnyű ezt írni.... :? :? :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ufff. laptetőőőőő ... fogalmam sincs bejön e... volt amikor igen volt amikor nem... de nem is azon múlik szerintem az éjszakáink, hogy az első hsz az enyém a laptetején... :wink: :wink: :wink: :wink:
Úgyhogy ezt küldöm a laptetőnek.... :wink: Kép
vikiviktor

Babcika... ezer bocsánat... Kép bocsánat tőled is és Ritától is... De mentségemre szolgáljon, hogy reggel még nem vagyok beszámítható... és ez be is igazolódott.... :? :? :?
UUUUUUUUUUUUUUh bakker überbénavagyok... mégegyszer BOCS!!!!!!!!!!!( és ez most direkt nagybetű... :wink: )
vikiviktor

Erika: köszönöm az elismerő szavakat (Julcsi) ....kérdeztél arról, hogy Julcsi modellkedés stb. nem gondoltuk-e .... nem ... egyrészt mert nem szeretném, ha a szépségének ténye és tudata túldominálna a személyiségében ... tudnia kell, hogy 1. nem ez a legfontosabb érték az életben 2. ez egy múló állapot (is lehet) 3. örüljünk neki, hogy van, de ne e köré építse az életét stb.
Tényleg nagyon fotogén és eszméletlenül kameraérzékeny (ösztönösen), de még gyerek, és már írtam a sport kapcsán is, hogy lehet, hogy később a fejemhez fogja vágni, hogy miért nem stb., lehet, hogy meg fogom bánni ... de akkor mikor fog játszani, pocsolyába ugrálni, faleveleket gyűjteni az udvaron, babázni stb. stb. stb.
Persze lehet, hogy ezzel adnék a kezébe valamit, de egyelőre bízom magunkban, benne annyira, hogy tudok mást is adni, mutatni Neki, ami segítheti Őt majd az életben, az érvényesülésben. :wink: :wink:

Andi: ezek az éjszakák, egyik éjjel végig alvás, aztán reggel fekszel :shock: :shock: bár bízzunk benne, hogy egyszerűen csak rossz napja volt .... mármint éjszakája ... ilyen azért néha-néha velünk is előfordul. :roll: :wink:

Kriszti:Aranygaluska Kép
Mikulásos képek meg nagyon jók. :)

Tisz: nem látlak a fogyis táblázatba. :roll: Én még mindig a ráhangolódás állapotában vagyok, pedig néhány napja már el akartam kezdeni, de egyelőre csak figyelek nagyon, meg egy kis sport, csak most álllandó vendégeskedés stb. nehéz így a 90 napos, de nem akarok januárig várni, vmikor elkezdem. :)

Scooper:
gratulálok, szép méretek:)
apa ma jön, ugye? főzzél neki vmi finomat. :wink:

Süti:
nekem is rögtön a túlpörgés jutott eszembe ... Veronika akkor produkál hasonlót, ha egésznap rángattam magammal (mert ugye itthon egyedül nem maradhat és dolog meg másik gyerek is van :roll: )

Anna:
gyerekeknek jobbulást.
Nagyon szeretem olvasni a soraidat. :)

Nem jutottam a végére, de most muszáj mennem ... hív a főnök ...

:wink:

KépKép
KépKép
madar

Csajok éni s szoktam együtt üvölteni.... :lol: :lol: :lol: :lol: olyankor jó, hogy nem a falu közepén lakunk.... :wink: :wink: ja és Dóri körmét is így szoktam vágni... mert másképp nem megy... még amikor alszik akkor sem.... :? :? :? de Dóri jókat nevet azon, hogy anya megbolondult és "kiabál".... Jaaa és nem utolsó sorban nekem meg feszültség levezető... :wink: :wink: :wink: lehet ezért is vagyok olyan laza?! :roll: :roll: :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: (mert bevettem ám az Imola féle leszarom tablettát is... :wink: ) Én nem görcsölök ám szinte semmin... (ok azért van egy pár dolog, de azt próbálom leküzdeni... :wink: :wink: ) Nálunk apika "görcsöl" ezerrel nagyon sok mindenen.... :? :? :? nekem még őt is nyugtatnom kell néha... Lehet, hogy nem is 1gyerekem van... hanem 2 :?: :?: :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Húúúú bakker csajok... micsoda időeltolódásban vagyok.... :shock: :shock: :shock: :? :? :? 8) 8) 8) 8) :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: az előbb rápillantottam az egyik naptárunkra... (olyansajátmagamösszeállítottsajátesküvősfotókbólnaptár... ) és még mindig október hónapnál tartunk.... :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: nooo a november szépen kimaradt az életünkből.... :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Nooo nem jövök hétvégén... most meg jól elbeszélgetek saját magammal.... Kép
vikiviktor

Viki! Részemről megbocsátva!!! Kép

Kép
babcika

Nagyjából visszaolvastam, és amit mondani tudnék azok már elhangzottak, így most csak felveszem a fonalat.

Flora szavai, nagyon igaza van... pl. az átöltözősdi nálunk is működik, :oops: ja és emlékeztek még a " felvettem a régi tangámat..." sztorimra, na az is bejött, nem? de. És tegnap apuka is előbányászott nekem egyet, a régi cuccaim közül, és kijelentette, karira még kapok néhányat :oops:

Képzeljétek pici lányom nem akart enni, alig tudtam beletuszakolni 60-at, hát most meg megint alukálni készül, sokk volt neki a hétvége. De persze csak úgy alszik,ha a zenélő forgó nyomatja azt a bizonyos zenét, amit ő szeret, mert a 3 közül csak egy jön be. Lehet a mikutól tartós elemcsomagot kellett volna kérni?? :lol: :lol:

Kép
babcika

Tudtam, hogy valamit elfelejtettem... Flora... Kisori édes ebben a szerelésben!!!!! :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

jobb reggelt!
a kialvatlanságtól ismét fáj a fejem,kajálásaink ma éjjel :éjfél-2-4-6-8-11......most vagy nincs elég tejem vagy nem elég tápláló,de ki vagyok,úgyhogy átrendezzük ma a hálót és továbbra is velem alszik Berni,mert úgy azért tartotta 3 órákat,sőt néha megörvendeztetett 5-tel is,remélem visszatalálunk oda,mertha nem én állva elalszom!!
Andi BB párost össze kéne kötni,oszt szórakoztassák egymást!!

Tara,remélem jövőre összejön :D

Berni sírás,de van mikor még a nővéremék se érnek rá átjönni ,és akkor nincs túlpörgés!!!!Szóval,nemtom....nem jutok el a dokihoz,mert ma csak betegrendelés van,oda nem viszem Bernit,és se időpont nincs,sorszámmal még be lehet jutni,de akkor csak ott kéne ücsörögni a betegek közt,az aszisztensbe meg egy fikarcnyi segítségnyújtás sincs,amit azért majd legközelebb megjegyzek a dokinőnek!!!!Na sebaj,felhívtam a védőnőt,ő még ma kijön,és a boraxot javasolta,mjd megyek veszek!!!

Flora,

nekem medela van kölcsönbe...nem is ismerek mást,nekem jó,csak kicsit kicsinálja a mellbimbóm,de lehet én vagyok érzékeny.az uzsokiban a csecsemős is ezt ajánlotta.

sutimano76

Ja igen,ezt én is akartam írni,Flora,nagyon cuki rénszarvasod van :lol: :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Süti!

Medela elektromos nekem is kicsinálta a bimbómat, ha azt akartam jöjjön is valami , mondjuk a valami is csak 5ml volt :?

Kép
babcika

ééééééééééééééééés lement több, mint 10 kilóóóóóóóóóóóóóóó!!! :):):):):):) juhéééééééééééj :):):):)

Flora, micsoda helyre egy rénszarvast szereztetek magatoknak!!! :):):)

Madar, több ilyen anyának kellene lennie, mint Te, s nem lenne ennyi hápé tini.... meg "celeb"... ;)

Babcika, de jó neked, h alszik Blankus :) Bár, most Luca is alszik :)

Ati pedig Lecsót néz ;)

vicger

Igen, igen, én is akartam, csak zizi vagyok Flora nagyon édes a rénszarvaskád, és nagyobb nem volt, mert azt is megnézném, hogy néz ki a nagyoroszlán rénszarvas ruciban :lol: :lol:

Kép
babcika

Kriszti!!! Nem ér itt dicsekedni, nekem is kell - 10 kg, de viccet félretéve, nagyon irigyellek a kitartásodért, nagyon ügyes vagy, remélem januártól nekem is lesz erőm végigcsinálni. Régen olyan erős voltam, és le is fogytam, de Janó születése óta nem ment, most hátha fog, remélem támogatjuk majd egymást.

Blanki már nem alszik :?

Kép
babcika

Süti, szerintem simán csak front van, vagy megint valami cudar bolygó együtt állás, mert látod sok baba van, aki nyűglődik a napokban :?

most lőttem a teszveszen egy csomó rucit óccsóér :lol: :lol: :lol: :lol: ilyenkor mindig úgy izgulok, nehogy elorozzák előlem :oops:

ja, a mínusz kilóknak köszönhetően, mai mérlegelés: 77 kereken ;)

vicger

Kriszti! Ügyes vagy ruci ügyben, és én is izgulok mindig. A múltkori pihiszéket az utsó másodpercben vitték el, 3250 Ft-ért, mert félkezes volta, ugyanis tesóm telefonált éppen ,és így nem tudtam elég gyorsan gépelni, hát szidtam is a hülye telefont :?

Kép
babcika

Elkiabáltam, Luca megint nyekereg... ááá a mai nap is dettó, mint tegnap... :? :? :? :? annyi különbséggel, h Atesz itthon, igaz most ügyet intéz, s így megyünk nagyot sétálni, legalább rajtam aludni fog a csibe...

ja, Süti, irtó dögösek a rucik amiket Berni kapott!!! mi is vettünk hasonlókat ;) bocs a majmolásért :oops: :oops: :oops: :):)

vicger

kriszti, én 73,5 :? 9,5 a kezdéshez képest, aqmúgy 20 :shock: :cry: :cry: :cry: ügyi vagy, jó hogy van kitartásod, nekem nem van :lol:

KépKép
Kép
scooper

Szép napot!
Itt nagyon borús. :( :(

Futtában olvastam,ha valakit kihagyok,bocsi.

Kriszti nagyon jók a Mikus képek!Ati nem félt a magasban?
Privit megkaptam,köszönöm.

Flora nagyon jót írtál te is.Nekem is önmagam elfogadása a legnehezebb.Nem is tudom sikerül-e valaha.Sosem voltam megelégedve magammal.

Andi uhh remélem most alszol!

Madar benne leszek.(tábla) Igazság szerint én elkezdtem,de nem tudom meddig tudom tartani a fogyit.

Azt hiszem írok a blogba,a tegnapi düh nem múlik,sőőőt ma sikerült fokozni is. :evil:

Kép

Kép
tisz

Scoop, szeretünk, nem banyázunk ;) sehogy se nem :)

vicger

Hahóóóóó,

utólag is Boldog Mikut mindenkinek. Remélem mindenhol jól telt. Nálunk is volt nagy örömködés meg sikonyálás mikor reggel felfedezte az ajcsikat a csizmában. Még Ákos is kapott! :shock: :lol: Amúgy az egész hétvégénk erről szólt, volt nagy jövés-menés és rengeteg csokit hagytak hátra..:?

Majd hozok képeket is meg megpróbálok visszaolvasni is, de most jöttünk meg a sétából, ebéd, aztán ha a csimók elaludtak pótlom a hiányosságaimat.

Kép Kép
manósziget

Hahó!

Megyek beoltatni a gyerekeket, be vagyok tojva.....már nem bírom tovább ezt a feszkót, éjjel is ezzel álmodtam.
remélem nem lesz gond :?

Kép
arvaerika

Erika :( :( :( +++++ nyugi, nem lesz semmi gond!!!

vicger

Huuuh nálunk a 2 órás evés átváltott 1 órásra.... :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

Süti... nagy simi Neked... és küldöm a fejfájásűző manókat.... :arrow: :arrow: :arrow:
vikiviktor

Jaaa Flora... tudtam, hogy akartam még Neked valamit.... gépi mellszívótól eddig minden ismerősömnek elapadt a teje.... :? :? :? :? :? Biztos van olyan akinek nem... :wink: DE az ismerőseim között nincs olyan... :? :? :? szerintem a kézi hatékonyabb!!!!! De ez csak az én véleményem.... Kép
vikiviktor

Kriszti... juuuuuuuuppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiii de ÜGYES vagy!!!!!!! Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
vikiviktor

Manó... én várom a képeket.... :wink: :wink: :wink: Kép
vikiviktor

Flora: kisOri képek ...megzaba :lol:
no meg, amit írtál ... szívemből szóltál Te is ... enyim apa is a természetesség híve ... csipke-csoda nálunk sem jön be ... sokkal inkább, amiket Te is írtál ... meg a szép lassan rávezetni ... bíztatni, de hagyni, hogy Ő hódítson ... áááá, szóval okosakat írtál is ... :wink:

Timi és Mindenki:
olyan jó, mindenki tesz hozzá valamit ... Te is ... igen így összegyúrva ... sok-sok apró fontos gondolat, amitől műxik az egész ... én a témába vágó hsz-eket, most amikor visszaolvastam kicopyztam egy text fájlba, és elmentettem ... és időnként elolvasom újra ... mert ezt így sztem elméletben tudjuk mindannyian, de legalábbis jó részét ... csak valahogy elfelejtődik a hétköznapokban ... és csak pakolunk-pakolunk rá ... és már nehéz tisztán látni .... szval egy-egy mélyponton érdemes ezeket a "magvas gondolatokat" olvasgatni ... :wink:

Viki:
Mogyoró nyaka is hurcikás :lol: :lol: :lol:
Készítsd ki apának is a vacsora mellé a "lecarom tablettát" vagy/és üvöltsön Ő is Veletek. :)

Tara:
olyan sokszor járok el előtteket ... a hétvégén is :wink: anyum a közelben lakik. :)
Remélem, Nálatok is hamar rendeződik ez a nyűgös időszak. Lekopogom, de Nálunk 3 éjszaka óta visszaállt az éjjeli rend. :)

Kriszti: jót nevettem a szállítmányozós/feladós hsz-eden Kép

Süti:
Kriszti egyszer azt írta, hogy olyan nincs, hogy nem elég tápláló a tej. :roll: BB-ket összekötni? Na, ja és egyszer Nálatok, egyszer Andiéknál, így minden második éjszaka legalább Nektek jó lenne. :wink: De nem viccelődök ezzel ... bocs :oops: inkább nagy-nagy simi Kép és nem igazán tudok okosat hozzá tenni.

KépKép
KépKép
madar

Lányom erre alszik el, persze tarkítva az én előadásommal, csak most ha 3 órán keresztül ezt fogom énekeleni, akkor elmúlik a hangom is, de akkor is olyan szép...., mos ilyeneket hallgatunk:

http://www.youtube.com/watch?v=DvpcZl3w ... re=related

Kép
babcika

Na meg ez és ez milyen igaz is, olyan.... :cry: , ilyen:

http://www.youtube.com/watch?v=3DEhH7lsues

Kép
babcika

Kriszti: Gratulálok ... és így nagyon büszkék is tudunk lenni Rád. Kép Kép Kép

Babcika: mi majd erősítünk, meg ösztönzünk, meg együtt csináljuk meg ... meg ... meg ... és meni fog Kép

Scooper: ... de Neked is van ... csak gyere ide, amikor kicsit elgyengűlsz :wink:

Manó:
én sem szeretem ezt a csokiáradatot, mert mindenhol kapunk ugye egy csomót .... de én azt vettem észre, hogy az első még érdekes, de a többiből általában 1-2 hónap múlva csokimáz lesz vagy egy torta krémjeként végzik :wink:
Várom a képeket. :)

Erika:
minden rendben lesz ... mennyugi ... meg a hoemos kivezetés ... hmmmm Kép

Flora:
nekem Medela van, sztem nem rossz, de én maradok a kézi módszernél, mármint hogy én kézzel fejek .. nekem az jön be a legjobban. :wink: Scooper is Medelával nyomja (gépi) és láttad mennyi zacsija van lefagyasztva :!: :wink:

KépKép
KépKép
madar

[quote="madar"][ írta:madarb]Flora: kisOri képek ...megzaba :lol:
no meg, amit írtál ... szívemből szóltál Te is ... enyim apa is a természetesség híve ... csipke-csoda nálunk sem jön be ... sokkal inkább, amiket Te is írtál ... meg a szép lassan rávezetni ... bíztatni, de hagyni, hogy Ő hódítson ... áááá, szóval okosakat írtál is ... :wink:

Timi és Mindenki:
olyan jó, mindenki tesz hozzá valamit ... Te is ... igen így összegyúrva ... sok-sok apró fontos gondolat, amitől műxik az egész ... én a témába vágó hsz-eket, most amikor visszaolvastam kicopyztam egy text fájlba, és elmentettem ... és időnként elolvasom újra ... mert ezt így sztem elméletben tudjuk mindannyian, de legalábbis jó részét ... csak valahogy elfelejtődik a hétköznapokban ... és csak pakolunk-pakolunk rá ... és már nehéz tisztán látni .... szval egy-egy mélyponton érdemes ezeket a "magvas gondolatokat" olvasgatni ... :wink:

Viki:
Mogyoró nyaka is hurcikás :lol: :lol: :lol:
Készítsd ki apának is a vacsora mellé a "lecarom tablettát" vagy/és üvöltsön Ő is Veletek. :)

Tara:
olyan sokszor járok el előtteket ... a hétvégén is :wink: anyum a közelben lakik. :)
Remélem, Nálatok is hamar rendeződik ez a nyűgös időszak. Lekopogom, de Nálunk 3 éjszaka óta visszaállt az éjjeli rend. :)

Kriszti: jót nevettem a szállítmányozós/feladós hsz-eden Kép

Süti:
Kriszti egyszer azt írta, hogy olyan nincs, hogy nem elég tápláló a tej. :roll: BB-ket összekötni? Na, ja és egyszer Nálatok, egyszer Andiéknál, így minden második éjszaka legalább Nektek jó lenne. :wink: De nem viccelődök ezzel ... bocs :oops: inkább nagy-nagy simi Kép és nem igazán tudok okosat hozzá tenni.

Ez milyen jó ötlet.... Kép
vikiviktor

Madar: Irgum-burgum, hogy csak elmész előttünk!!!!!!!!!!!!! Egyszer igazán meg is állhatnál és bejöhetnétek! :D

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Sütikém én adós vagyok Neked képekkel :oops: :oops: :oops: pótolom a héten. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Süti... küldtem Neked Dóriról képet... :wink: anyás még nincs... :? :? de apikát majd megkérem fotózzon... :wink: (vagyis van.. de nagyon nyomi... :? :? :? :lol: :lol: :lol: )
vikiviktor

Kriszti: Gratula a fogyihoz!

Flora: Tökre igazad van. Én voltam 90 kg-os, a saját esküvömőn :oops: / Kata látta a képeket/ és akkor úgy fogadtam el magam, aztán Anna születése után voltam szerintem olyan állapotban, hogy utáltam magam, semmi se tetszett és nekiálltam fogyizni, akkor lementem 60 alá. Az se volt jó, mert a párom szerint már túlzásba vittem, oszt egy idő után beálltam 62-64-re. Most is az a cél. :lol:
Szóval ha rendiben van az ember magával tök mindegy mennyi a súlya, meg egyebek, akkor is oké, ha meg nincs rendiben akkor kell változtatni, hogy magával kibéküljön először, aztán jöhet a többi.

Jó zagyvás, de hátha értitek.

Tisz: Elfelejtettem a múltkor, mi a régipalotai részen lakunk, de majd találunk egy köztes pontot :D

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Nem panaszkodom, Mogyoró így alszik most :D Kép

KépKép
KépKép
madar

én azt gondolom minden kapcsolatban vannak válságok, és hogy ezt TUDOMÁSUL KELL VENNI el kell fogadni, dolgozni kell rajta, és nemcsak az egyik félnek, hanem mindkettőnek. Ha nem lennének mélypontok, akkor mihez viszonyítva tudnánk magunkat jól érezni????? És a mélypontok esetében sokszor épp az okoz nehézséget, hogy mindkét félnek igaza van a maga szemszögéből. Nem az a baj tehát, ha válság van, ha probléma mélypont adódik, hanem ha az egyik vagy mindkét fél belenyugszik!

de sok olyan élethelyzet van, amikor még az is nehezítve van, hogy tegyünk érte.
Én azt hiszem ez lehet most Erikáéknál is valamelyest nálunk is.

próbálom folytatgatni, de most ez is nehezítve van

Kép
Kép
tengdi

Lányok egy kérdés: Ugye a youTube-on is van olyan videó, amit úgy csinált valaki és én akarok ilyet csinálni, hogy mondjuk a saját képeink mennek, és ez megy is, de zenét is szeretnék alá, tud valaki ilyen programot nekem ajánlani??

Kép
babcika

Na az a tetű laptetű :twisted: , nekem nem kell, szerintem lehet már senkinek sem :D

Kép
babcika

Erre a laptetőre már kitalálhatnánk valami mást... mondjuk... nagy séta gyerkőccel... :wink: vagy mittudomén... :? :? vagy Babcika... vedd be Te is a leszarom tabit a laptetővel kapcsolatban.... :wink: :wink:
vikiviktor

szextémához annyit, momentán nálunk működik ha összejön az alkalom, de én elég ritkán vagyok felajzva, s ennek egyik oka nyilván szimplán és tökegyszerűen egy olyan szintű alváshiány, ami nálam már ilyen következményekkel jár.
ezen majd az segít, ha kipihentebb leszek.

Kép
Kép
tengdi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: